Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 ... 98
2671  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 27.04.2009 09:37
On tullut taas vaihteeksi katsottua surkeita ja keskinkertaisia elokuvia. Tosin hypen perusteella piti olla jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa.

The Wrestler
Odotin jotain uberleffaa, mutta aika keskinkertainen pläjäys oli ja loppuikin "kesken". Kuten JayeizH sanoikin, ilman Rourkea susi.

Wall E
Katsoin tai siis yritin katsoa eilen, mutta nukahdin kesken elokuvan. Tylsin elokuva ikinä. En sitten tiedä alkaako leffa koukuttaa puolenvälin jälkeen, mutta sitä ennen ei mitään mikä olisi aiheuttanut reaktioita suuntaan tai toiseen. Hyvää unilääkettä.
2672  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 25.04.2009 18:07
"Lukija, nimimerkki Huolestunut mummo, kysyy, voiko viisivuotiaalle antaa simaa, jossa on alkoholia 0,5-0,8 prosenttia.

- Ei se kovin suotavaa ole. Alkoholimäärä ei ole kauhean suuri, mutta on sitä sen verran, ettei se ole viisivuotiaan juomaa, vastaa erikoistutkija Marja-Leena Ovaskainen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

Minkä ikäiselle tällaista simaa uskaltaa jo antaa?

- En osaa sanoa tarkkaa ikärajaa, mutta kyllä esimerkiksi 16-vuotias voi jo tällaista juoda.

Kotitekoisessa simassa on alkoholia noin yksi prosentti. Suomen Sokerin kuluttajapalvelun mielestä kotisiman antaminen lapselle ei ole vaarallista. "


lähde: http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/141128.shtml


Siis mihin tämä maailma on menossa? Voiko lapsi juoda simaa? Ei jumalauta, jotain maalaisjärkeä. Itse litkin litratolkulla pentuna simaa, mitään haittavaikutuksia en ole huomannut vielä. :lol:
2673  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä pelejä vuonna 2009 tulee? : 25.04.2009 11:43
Onko DS:lle tulossa mitään messiaspeliä? Tuntuu, että tuo möhkäle saa maata tyhjänpanttina kaiket päivät. Muistaakseni vuosi sitten viimeksi käynnistetty.
2674  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 25.04.2009 10:59
Katsoiko kukaan aamulla ykkösen aamu-tv:tä? Itse en normaalisti tv:tä katso, mutta onneksi oli hieman nestehukkaa eilisistä juomingeista, joten nousin juomaan vettä ja samalla minuutilla tv:stä tuli keskustelu pakkoruotsista.

Oli kyllä parasta viihdettä pitkään aikaan. Suomenruotsalainen sälli teki itsestään ihan pellen. Inttämällä intti kokoajan jostain "tutkimuksesta" jonka mukaan 70% suomalaisista haluaisi säilyttää pakkoruotsin. Joku suomalaisuudenliiton(tms en muista mistä oli) vanhempi pappa siinä rauhallisesti yritti selostaa, että viimeiset 20-vuotta kyselyissä suomalaisten enemmistö on ollut pakkoruotsia vastaan. Tuli ihan Nina Mikkonen vs se järkevä tyyppi mieleen tuosta "keskustelusta". Loistavat argumentit tällä papalla ja ihan ihme höpinää tuolta puollustajalta.

Suosittelen katsomaan.
http://areena.yle.fi/toista?id=2155336

2675  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.04.2009 23:01
...mutta että viihteestä joku pakkomaksu(sama asia kuin vero).
Siis en nyt todellakaan ole tämän "mediamaksun" kannalla, mutta Ylen kanavat ovat minusta juuri niitä joilta tulee paljon fiksumpaakin ohjelmaa kuin ns. perinteistä "viihdettä". Jota on esim. MTV3 kaiken maailman Salkkareilla ja BB:llä täytetty. En väitä etteikö Yleltäkin tulisi ulos tälläistä viihdettä jossain määrin, mutta en ihan niin pitkälle menisi että tämä "mediamaksu" tulisi vain viihteestä.
Arvasin, että joku nappaa tämän. Toki Ylellä on paljon fiksumpaa kamaa, kuin kaupallisilla kanavilla ja sieltä tulee virallisia tiedotteita jne, mutta siltikin kun palvelua ei käytä, niin siitä maksaminen tuntuu tyhmältä. Tuolla mediamaksulla kun kumminkin kustannetaan myös se Ylen viihteellinen puoli.
2676  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.04.2009 21:58
Naurettava idea tuo mediamaksu. Samaten voitaisiin tehdä laki jossa määrättäisiin, että kaikkien pitää ostaa mersu. Miksi palvelusta jota ei käytä, pitää maksaa? Varsinkin kun se ei ole välttämätön. On monta asiaa jotka on kannattavaa kustantaa yhteisesti jokaisen pussista, mutta tämä ei ole.

Eri asia, että veroilla ylläpidetään välttämättömiä asioita, mutta että viihteestä joku pakkomaksu(sama asia kuin vero). Ei saatana.

Yle voisi sallia mainostuksen, niin ei tarvitsisi ruinata rahaa.


Voi tulla työttömille ja opiskelijoille kovat ajat. Taantumassa verotusta kannattaa kiristää...
2677  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettipokeri : 22.04.2009 18:15
Ihan perus affisaitti, eli kun maksat pelaamastasi potista rakea, niin pokerisaitti jolla pelaat maksaa siitä osan pokerstrategylle, kun olet heidän kauttaa rekisteröitynyt pelaamaan. Sinulle ei tietenkään aiheudu mitään lisäkuluja, koska sama rake pitää maksaa potista oli sitten strategyn jäsen tai ei.

http://fi.pokerstrategy.com/businessmodel/
2678  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettipokeri : 21.04.2009 23:42
Riippuen sen hetkisestä rollista milläkin saitilla, niin NL20-100. Sittareita 5-10$ ja isompia turnauksia suunnilleen samoilla sisäänostoilla. Tässä kuussa olen pelannut todella vähän ja lukenut enemmänkin pääsykokeisiin ja treenaillut. Pitää aloittaa kesällä taas sairaat grindit.

Taitaa eräs toinenkin lautalainen pelata pokeria, ei vaan vielä ole tuota ilmaista pääomaa ottanut vastaan. tiong, nyt pelit käyntiin! ;)
2679  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 20.04.2009 22:35
Viime vuonna reilu tonni, tänä vuonna reilu satku. Pääasia, ettei joudu maksamaan takaisin. Mieluimmin antaa lainaan valtiolle.
2680  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 19.04.2009 15:55
Joo, ihan karmiva matsi. Vihu taistelee ilman suojausta yhdellä kädellä. Amin sanoi jossain haastattelussa, että vire ja motivaatio katosi kokonaan, kun näki kaverin loukkaantuneen. Eli ei viitsinyt listiä rampaa kaveria, vaan nakutteli varman pistevoiton.

Vastustajien taso suomalaisten kohdalla oli jotain karmivaa myöskin. Kaikki jotain banaanivaltioiden sirkupellejä. Ei mitään mahdollisuuksia kellään voittoon, pelkkiä rahanperässä juoksevia showmiehiä.

2681  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 18.04.2009 18:25
Ammattinyrkkeilyä Helsingistä, Amin - Back in business.


MTV3 Maxilta suoralähetys klo 19:00.



Olutta, 50-tuuman telkku ja Asikaisen tyrmäysvoitto!
2682  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 17.04.2009 17:53
Kahtokaapa ny.

http://www.youtube.com/watch?v=DGXGJk0GLcA&feature=related

Vaikka video onkin vanha ja huumorimielellä tehty, niin tuskin on totuus kovin kaukana tuosta.

Haha,  toi yks osas pari lausetta sentään. Mikä on jo todella paljon, kun puhutaan ton ikäluokan ihmisistä.

Fyysinen Preesens, noikin kaupungit on vähemmistönä suomessa. Edelleenkin, niissäkin kaupungeissa pärjää suomella. Jos ruotsinkieli olisi vapaaehtoinen, niin näiden kaupunkien asukkaat voisivat itse vapaaehtoisesti sitä opiskella, mutta esim. joensuussa sun on aika vaikea hyödyntää sitä ruotsinkielentaitoa. Löytääköhön joku sitä kuvaa missä oli kuvattu suomenkieliset ja ruotsikieliset(enemmistönä) kaupungit?

Edit: tuon linkin takaahan se löytyi
http://www.pakkoruotsi.net/ruotsinkieliset_kartalla.htm


Lisää hyvää juttua tuolla sivulla.
http:/www.pakkoruotsi.net/rkp.shtml


Ruotsinkielisiä asuu vaihtelevassa määrin Suomessa sinisillä alueilla. Vaalea alue on suomenkielistä aluetta.
-pakkoruotsi.net


Edit 2.0

Kielten tarve työelämässä:

http://www.pakkoruotsi.net/kielten_tarve.shtml


Joku moderaattori voisi pillkoa tän ihan omaksi pakkoruotsi aiheeksi, jotta ei mene opiskeluaihe ihan sivusuun.
2683  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 17.04.2009 17:13

Väität siis oikeasti, että ruotsin kielen taito ei avaisi ovia esimerkiksi Ruotsista ja miksei jopa Norjasta? Tästä tulikin mieleen, että ruotsilla pärjäisi Norjassakin.

Mikä minusta ruotsin opiskelussa on ollut mukava, on ollut se kuinka ne kirjojen kappaleet ovat sivistäneet, varsinkin kun aiheena on ollut Pohjoismaat tai vastaava. Välillä sellaista tietoa mitä ei maantiedon tai historian kirjasta löydä.



No tottakai ruotsissa. Kyllä itämongolian opiskelukin avaa töitä itämongoliassa. Kuinka moni suomalainen on lähdössä ruotsiin töihin? Ymmärsin, että keppi tarkoitti suomen työmarkkinoita ja niitä itsekin tarkoitin.

Se on mukava, että on mukavaa. Oliko kumminkin hyödyllistä suhteessa käyttämääsi aikaan, että sait tietää jonkin nippelitiedon norjasta ja näin "sivistit" itseäsi? En ole itsekään sanonut, että jokainen ruotsintunti olisi ollut tuskaa ja hikeä täynnä. Pointtini on ollut koko keskustelun ajan se, että tuon kielen opiskeluun uhrataan huomattavia euromääriä, sekä aikaa ja hyöty on minimaalista.


2684  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 17.04.2009 16:09
Eikai noissa virtalähteiden laaduissa hirveästi eroa ole? Pääasia, että ottaa silent version. Mitä hiljaisempi sen parempi. Mulla ainakin kaikki virtalähteet kestäneet sen 2-3v ja sitten poks. ;D
2685  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 17.04.2009 16:03
Taitaa Melfice itse olla suomenruotsalainen? Osuiko arkaan paikkaan? Taas niitä olennaisia asioita poimittu sieltä tekstistä.


Eikö sua vituta opiskella turhia asioita?
Turhia asioita on vinkua siitä, miten uuden kielen oppiminen - edes perusteet - on ollut totaalista ajantuhlausta. Peruskoulu- ja varsinkin lukioruotsin kun lukee edes puolivaloilla ja omistaa vähän kielipäätä tai vaihtoehtoisesti motivaatiota, avautuu työmaailmaankin pari ovea lisää. Itse olin viime kesänä pari kuukautta kaksikielisessä työpaikassa, jossa selviämisestä sain täysin kiittää kouluruotsia. Ajatella, että jotkut voivat olla kiitollisia ja ylpeitä siitä, että saavat oppia uuden kielen...
En itse ole sanonut mistään totaalisesta ajantuhlauksesta, mutta hyöty suhteessa siihen käytettyihin resusseihin on hyvin pieni. See the difference.

Ajatella, että suurinosa ei tee edes niillä alkeilla juuri mitään. Itse olen lukenut pitkänruotsin ja ajantuhlausta se oli. Työelämässä nykypäivänä ruotsinkielen tärkeys on mitätöntä ja niissä duuneissa missä sitä tarvitsee voi sen kielen ihan itse opetella. Turha kouluttaa koko kanssalle kieli, josta hyötyy vain promille.

Itse työhaastatetteluissa olen sanonut ruotsini olevan todella huono, aina on sanottu että ei mitään väliä, koska asiakkaat osaavat kyllä suomea tai englantia.

Noi uudet ovet työelämässä kuulostaa joltain opinto-ohjaajan höpönlöpön jutuilta, sama kuin intissä selostetaan kuinka AUK:n käymällä aukeaa johtajan paikat Nokian hallituksesta.

Hieno homma jos kesäduunissa pärjäsit ruotsin alkeilla! Itse olen pärjännyt aina ilman.
2686  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 17.04.2009 15:48
Tuplaposti.


Kaveri pastesi messengerissä linkin. Varmaan suurinosa boardilaisista on tän nähnyt, mutta niille keltä jäi näkemättä aikoinaan.

Eli finngamerin kirppariesiintyminen.

Osa1
http://www.youtube.com/watch?v=iLrbN1nxZuQ&feature=related
Osa2
http://www.youtube.com/watch?v=bVlF4cyYLgU&feature=related
2687  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 17.04.2009 15:07
Linnaa saa kun jakaa ohjelmia netissä, mutta murhamiesten päitä vain silitellään. Sama talousrikoksissa, jos viet valtiolta, niin häkki heilahtaa.

Itse veikkaan, että tuomio pysyy. Halutaan tehdä esimerkkitapaus.
2688  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 17.04.2009 15:03
Tosiasia on, että Ruotsi ei olisi koskaan ollut mitään ilman Suomea ja sama tietysti toisinpäin.
Tai siis tosiasiahan se nimenomaan ei ole. Oli Suomesta toki silti suuri hyöty Ruotsille.

Tää on ihan sairas historiallinen jäänne, siitä kun oltiin 200v niiden orjia, kunnes venäjä meidät vapautti(mm, maaorjuus lakkautettiin, saatiin autonomia jne).
Täältäkin ihan vitun suurta kiitosta veli venäläiselle tästä vapautumisen autuudesta. Nostan molotovin cocktailin kaikille Bobrikoveille.



Yhyy yhyy, joudun opiskelemaan ruotsia, voi voi voi.

Taitaa Melfice itse olla suomenruotsalainen? Osuiko arkaan paikkaan? Taas niitä olennaisia asioita poimittu sieltä tekstistä.


Eikö sua vituta opiskella turhia asioita?
2689  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 17.04.2009 13:44
Toivottavasti näen vielä sen päivän, jolloin ruotsinkielisten privilegiot poistetaan perustuslaista. Hyvään suuntaan ollaan jo menossa, yo-kirjoitusten ruotsin vapaaehtoistaminen. Vielä kun saadaan koko kieli vapaaehtoiseksi, sekä ruotsalaisten kiintiöpaikat yliopistoista pois ja poistetaan virkamiesruotsi, niin ollaan oikeasti tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.
Pastesin tuon eräälle ystävälleni, joka on suomalainen, mutta on käynyt koko elämänsä ruotsinkielistä koulua.
 "MUT SANOPA YKSKIN ETUOIKEUS MIKÄ SUOMENRUOTSALAISILLA ON
 JA MITÄ EPÄTASA-ARVOISTA ON SIINÄ ETTÄ JOILLAIN ON ERI ÄIDINKIELI KUIN TOISELLA!" kuului vastaus.
Itse olen melko neutraali tässä asiassa, mutta ihan mielenkiintoista olisi tietää lisää näistä "etuoikeuksista", joten voisitko kertoa lisää?

Kiintiöpaikat yliopistoissa(Hanken), esim. mun omat suomenruotsalaiset ystävät kävelevät sinne sisään, kun taas suomea äidinkielenään puhuvien on hyvin vaikeaa päästä sinne. Niistä pääsykokeista on mahdoton päästä läpi, jos ei puhu äidinkielenään ruotsia. Jopa eräs suomea äidinkielenään puhuva ruotsinopettaja oli feilannut kokeet.

Edit: http://www.pakkoruotsi.net/kiintiot.shtml tossa noin vähän faktaa, kuinka äidinkieli helpottaa elämää kummasti, pastee toi linkki sille kaverilles

JayeizHin pasteema vähemmistölaki. Kelaa kun tollanen laki olis myös venäläisillä, virolaisilla ja somaleilla, meidän alkuperäiskansa saamelaisista puhumattakaan?

Ehkä tärkein(turhin) noista perustuslakiin kirjoitetuista oikeuksista on juuri pakkoruotsi, jotta me voitaisiin palvella heitä heidän omalla äidinkielellään. Tää on ihan sairas historiallinen jäänne, siitä kun oltiin 200v niiden orjia, kunnes venäjä meidät vapautti(mm, maaorjuus lakkautettiin, saatiin autonomia jne).


Toki kaksikielisyys on rikkaus, kuten on yllä jo postattu, mutta vain jos se oikeasti toimisi ja jos tuosta rikkaudesta olisi siihen uhrattavaan aikaan jotain konkreettista hyötyä(muutakin kuin se tukholmanlaivan pillu).

Fyysinen preesens, mitä väliä sillä on jos jäisi sellaisia joilla kielitaito on suomi ja englanti? Eikö asia ole juuri nyt näin, kun suurinosa kärsii olemattomasta motivaatiosta ruotsinkielen opiskelun suhteen ja vaikka ei kärsisikään, niin kieltä ei pääse käyttämään missään, joten vähintään 5v päästä opiskeluista opiskelija ei enää kieltä osaa.

Mun mielestä sivistävämpää olisi opiskella suurien maiden kieliä, kuten venäjää ja kiinaa. Noilta on varmasti tullut kulttuuriin enemmän sisältöä kuin ruotsilta(jonka teokset on aivan varmasti suomennettu 100%). Tai lisätä luonnontieteiden määrää koulussa, nytkin TKK kärsii opiskelijamateriaalin surkeudesta, kun porukkaa feilaa matikat ja fysiikat järestään.

Ranskalaisista Sharkien kanssa samaa mieltä, arvaa montako kertaa olen pokeripöydässä heidät putsattuaan kuullut "retard donkey" ja jotain ranskankielistä molotusta päälle? ;D


2690  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 16.04.2009 20:27
Kyllä, Suomi on kaksikielinen maa. Suomi ja englanti. Ei Suomi ja ruotsi. Voidaan laskea vaikka prosentit kuinka moni osaa sujuvasti englantia ja suomea ja verrata niitä niihin ketkä osaavat sujuvasti suomea ja ruotsia.

Saksa ja Ranska ovat helpompia oppia, koska motivaatio niiden opiskeluun on suurimmalla osalla huomattavasti suurempi, kuin ruotsin opiskeluun. Toki jos motivaatiota on oppia ruotsia, niin sen oppii helposti. Itse olen lukenut ala-asteesta lähtien pitkääruotsia(vanhemmat pakotti), mutta lukiossa en päässyt pitkänruotsin kokeista läpi ja lyhyestäkin juuri ja juuri sairaalla sanakirjan pänttäyksellä. Sanoisin, että elämäni vaikeimmat kokeet ovat olleet ruotsinkokeita.

Saksaa luin alle kolmasosan siitä, mitä ruotsia ja osaan saksaa huomattavasti paremmin. Ruotsia en ymmärrä, en osaa kirjoittaa tai puhua.

Siinä olet oikeassa, ettei mikään kielitaito ole pahasta. Ei sekään ole pahasta, että opiskelisi kaikki tietokoneen osat latinaksi, mutta hyödyllisyydestä suhteessa siihen käytettyyn aikaan voi olla montaa mieltä. Ruotsalaiset osaavat englantia varmasti jopa paremmin, kuin me suomalaiset, joten heidän kanssaan voi asioida englanniksi.

Toivottavasti näen vielä sen päivän, jolloin ruotsinkielisten privilegiot poistetaan perustuslaista. Hyvään suuntaan ollaan jo menossa, yo-kirjoitusten ruotsin vapaaehtoistaminen. Vielä kun saadaan koko kieli vapaaehtoiseksi, sekä ruotsalaisten kiintiöpaikat yliopistoista pois ja poistetaan virkamiesruotsi, niin ollaan oikeasti tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

2691  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 16.04.2009 19:33
Itse olin muistaakseni ensimmäistä erää, joka pääsi tuosta taakasta irti. Saisi olla koko kielen opiskelu vapaaehtoista. Mieluimmin ranskaa, saksaa, japania, venäjää tai vaikka kiinaa tuon ruotsin tilalle.

Ihme, että suomella on varaa tuhlata vähiä euroja kilpailukyvyn tuhoamiseen. Ruotsinkielen opiskelu on suoraan pois muiden aineiden opiskelusta ja niihin uhrattavista veroeuroista. Myöskin suurimmalla osalla tuo on suuri henkinen taakka, kun pitäisi päästä ruotsinkokeista läpi. Jossainpäin suomeahan joltain oli jäänyt peruskoulun päättötodistus saamatta, kun ei ruotsia suostunut opiskelemaan, eikä siitä päässyt läpi. Tiedän myös henkilön jolta on jäänyt lukio kesken, kun ei ole päässyt ruotsinkursseista läpi, onneksi hän tienaa tuhansia euroja pokerista, joten elämä ei ole kussut opiskelujen myötä.
2692  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 16.04.2009 18:31
Ruotsi on suomalaisen koulusysteemin syöpä. Itse kaikissa muissa aineissa aina pärjännyt hyvin tai helvetin hyvin, mutta ruotsiin ei ole ikinä motivaatio riittänyt ja miksi riittäisikään ei siitä hyötyä ole.

Lukion ruotsinnumerot, 6,6,5,5,4, kirjoitinko? No en vitussa. ;D
2693  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 16.04.2009 14:22
Jep, eiköhän täältäkin parit nimet lähde. Kaveri osti tuossa Halla-ahon kirjankin. Myytiin loppuun alle kahdessa tunnissa.

Idioottitoimittajien vastareaktiot vain voimistavat Halla-ahon suosiota, mikä on hyvä koska näin totuus tulee julki ja ehkä näistä asioista muutkin uskaltavat puhua suoraan. Hyvänä esimerkkinä Ben Zyskowicz, joka nyt uskalsi ihan julkisuudessa moittia Thorssin älyvapaita ajatuksia ja asenteita maahanmuuttoon.

Jos heppu lähtee eduskuntaan, niin äänestän varmasti.
2694  Yleinen / Vapaa sana / Nettipokeri : 14.04.2009 20:18
Onko boardeilla muita pokeriin hurahtaneita?

Itse olen pelannut netissä neljä vuotta No Limit Hold´emia ja samaa pelimuotoa tulee pelattua nykyäänkin. Silloin tällöin myös Pot Limit Omahaa ja Studia. Noin 5000 kättä/kk tulee pelattua käteistä ja joitain turnauksia siinä välissä.

Jos pelaamisen haluaa aloittaa riskittömästi, voin suositella pokerstrategya, josta saa ilmaiseksi 50$ pelirahaa valitsemalleen pokerisivulle. Samasta paikasta saa myös suomenkielellä ilmaista valmennusta ja strategianeuvoja. Itse olen ollut jäsen jo vuodesta 2007.



http://www.pokerstrategy.com/uV61EJ





2695  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 14.04.2009 19:10
Halla-aho on kyllä paras.

Jos kyseisen kaverin jutut kiinnostaa ja miksi ei kiinnostaisi, niin kannattaa lukea samanhenkisen Juha Mäki-Ketelän blogia. Kyseinen heppu perusti Halla-aholle valitsijayhdistyksen nimiä keräämään europarlamenttiin.

2696  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 14.04.2009 15:23
Toivottavasti menestyy, melko karmivaa luettavaa toi alempi linkki.

"She admits she regrets never finding romance and having a family of her own. She said: "I've never been kissed."

"If someone even pecked me on the cheek it would be nice but I've never She wows the judges on show even got that close. My parents didn't want me to have boyfriends so I've never been on a date. I've had crushes but I've never been in love."

Ja ikää 48v.
2697  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 13.04.2009 23:51
Alkuperäinen vissiin on, mut toi videotiedosto on joku ziljoona megaa, koska mun 10 megasella pätkii iha vitusti.
2698  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kun peliaika vähenee : 11.04.2009 23:45
Ikävä kuulla vastoinkäymisistäsi. Älä nyt kumminkaan avatariasi matki oikeassa elämässä! :/

Ei tietenkään nyt tunnu siltä, mutta aika parantaa fiilikset.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Omat pelit saivat taas uutta pontta, kun sain Wiin takaisin lainasta(no on se tuossa kuukauden jo maannut). Pelasin sessiot Bullya ja Twilight Princessaa. Ei taas ole vähään aikaan vituttanut enempää. Wiimote on maailman epätarkin ohjain ja vitutus maximus taas nosti päätään kun kolme kertaa Game Overasin kontrollien takia yhdessä luolassa. Mukava tipahdella rotkoon, kun painan oikealla ja link ottaa askeleen alas pudoten tyhjyyteen.

Taidan käyttää "vähenevän" peliaikani jatkossakin pääsykokeisiin lukemiseen.
2699  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Cuben parhaat! : 10.04.2009 20:42
RE:n kontrollipuoleen liittyvän keskustelun voisi sitten alkaa jättää tähän, kun homma ei tunnu menevän kovinkaan järkevään suuntaan.


Höpö höpö. Taistelut ovat boardien suola! Oikein kaiholla muistelee niitä peeloplaneetan ja vanhojen boardien taisteluita. Jos uusilta boardeilta jotain puuttuu, niin verenmakusuussa käytävät last man standing-battlet.

Oma mielipiteeni on, että RE-pelien ohjaus on kauttalinjan erinomaista. Itse en ole ikinä ymmärtänyt tuota kömpelyyttä, eikä mulla ole ole ikinä ollut mitään ongelmia Evilien ohjauksen kanssa. Näkisin tässä ongelmana sen, että pelaaja on tottunut normaaliin third person -pelien ohjaukseen ja sitten ei ole omaksunut uutta tyyliä.

Luulisi sen pelottavuuden ja jännityksenkin rapisevan jos noita vanhoja Resident Evileitä pelaisi näppiksellä ja hiirellä, kuin jotain kynäriä.



2700  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.04.2009 10:47
Hahahah, kuulostaa ihan normaalilta meiningiltä.

Itse onnistuin tänävuonna laittamaan AMK-paperit ajoissa, mutta vielä pitäisi miettiä mihin kauppakorkeisiin hakisi, kumminkin unohtaa ja kaikki lukeminen(20 sivua tähän mennessä) menee hukkaan. ;D
Sivuja: 1 ... 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 ... 98
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines