Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 64
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa : 01.09.2020 23:20
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: 10 vuotta Pelaajalautaa : 03.01.2018 22:26
Lainaus
- Fyysinen Preesens tehnyt totaalikatoamisen laudalta. Missä mies ja paskat Puha-läpät? – Fraeon
Lainaus
ja tietysti Foorumin homoseksuaalit (Fyysinen Preesens, In Memoriam) – Sharkie


Kuuletko? Olet valmiiksi jo vihollisten alueella ja joku saattaa kuunnella. Tästä lähtien kutsumme toisiamme koodinimeillä. Sinun koodinimesi tässä tehtävässä on ”Dragon Snake”. Kutsun sinua tästä lähtien Dragon Snakeksi. Et saa mainita oikeaa nimeäsi.


”Dragon Snake?”


Etkö pidä lohikäärmekäärmeistä?

Tehtäväsi on yksinkertainen, Dragon Snake. Riippumaton pelilauta – Pelaajalauta – on jo yli 10 vuotta vanha. Yksi sen kantavimmista voimista, Fyysinen Preesens, on kuitenkin kadonnut. Tehtäväsi on selvittää Fyysisen Preesensin olinpaikka.


Eversti.. Luulin, että hän on jo kuollut?


Hänellä on kuulemma nykyisin penska ja akka, joten kuollut on ihan hyvä ilmaisu. Dragon Snake, jos tarvitset apuani ota yhteyttä CODECin kautta. Minun frekvenssi on 140.85.

---

Dragon Snake hiippailee vihollisten alueella. Vihollisten alue tunnetaan myös Kotkana. Kotka – tuo työttömyyden ja henkirikosten täyttämä kyläpahanen. Dragon Snake suuntaa kohti satamaa ja Ravintola Kairoa. Yhtäkkiä yön pimeydestä kuuluu tutunkuuloinen nauru:

HA HA HAH HA HAHA HAHA HAHAHAH HAHA AAAAH


EVERSTI! Luulen löytäneeni sen!


Tätä en kyllä usko.. Luulin sen kadonneen jo kuolleen urlin myötä bittiavaruuteen..


.. Niin minäkin.. Mutta se on se..

Spoileri (osoita katsoaksesi)

.. Yhtäkkiä ravintolan oven luota kuuluu ääni..

???: ”Miä etsin sen Internet Wayback Machinen kautta.”


Kuka sinä olet?

???: ”Miä olen se, jota olette ettinyt. Nimeni on Dexter. Toisin kuin monet teistä uskovat, en ole sarjamurhaaja. Enkä pelkää vertakaan. Vitsi vitsi. Miä oon Fyysinen Preesens.”

Spoileri (osoita katsoaksesi)

---

Ja sitten ihan omin sanoin vähän kuulumisia. Pitkästä aikaa tänne jotain postailen ja on täällä näemmä pari ihmistä kaivannutkin. Kaiken näköistä on tässä elämässä sattunut. Opiskelujen takia on tullut asuttua parilla paikkakunnalla Itä-Uudellamaalla, mutta koskaan en loppujen lopuksi koulusta edes valmistunut. Lol.

Häntä koipien välissä on sitten palattu takaisin kotiseudulle Kotkaan. Niin, ja tosiaan nykyään löytyy emäntä ja 2-vuotias poika. Poikakin on alkanut osoittamaan jo kiinnostusta peleihin. Vaatehyllystä löytyy useampi Mario-aiheinen asu ja jatkuvasti se on mun pelihyllyn kimpussa. Kaiken kukkuraksi se osaa mennä makuuhuoneeseen laittamaan telkkarin ja SEGA Mega Driven päälle. Siellä välillä se istuskelee sängyllä Segan ohjain kädessä ja ruudulla pyörii Sonic. Uusimpana innostuksen aiheena on Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, jonka sain joululahjaksi. Aina kun tulen kotiin, niin mun pitää pelata ”Käkää”, koska sitä penska jaksaa innostuneena seurata.

Pelit eivät ole siis jääneet, vaikka esim. tämän laudan seuraaminen on jäänyt vähiin. Töiden jälkeen sitä ei vaan oikein jaksa enää samalla tavalla seurata ja olla internetin maailmassa läsnä. Vapaa-aika menee perheen ja jalkapallon parissa. Pelailun suhteen vähän ajankäyttö vaihtelee. Välillä tulee pitkiäkin aikoja, kun ei tule konsoleihin koskettua ja välillä tulee iltaisin sekä öisin (eli silloin kun on omaa aikaa) pelattua vähän liikaakin.

Tietokoneella ei tule oikeastaan yhtään nykyään hengailtua. Nettiä selailen lähinnä kännykän kautta, kun löhöilen sohvalla. Seurailen ja kirjoittelenkin yhä muutamalle foorumille, mutta tämä paikka nyt on vuosien varrella jäänyt vähän unholaan. Ei vaan ole ollut sanottavaa, eivätkä ne muutaman vuoden takaiset maahanmuuttokeskustelut ym. oikein ollut mun juttu. Ja eihän tämä hirveän aktiivinen muutenkaan ole vuosiin ollut, mutta toisaalta tietynlainen hiljaisuus tässä aikanaan vetosi minuun.

Mitä sitten tulee pelailtua tänä päivänä, kun pelailen? Black Fridayna hommasin PS4:n Saksan Amazonista. Sillä on nyt tullut pelattua jonkun verran. Toisiksi uusin konsoli on Wii U, jota tuli käytettyä melko ahkerasti. Ennen ei muuten Tseldat kiinnostanut yhtään, mutta muutama vuosi sitten hommattiin Virtual Consolelle Link to the Past ja se iski kyllä kovaa. Breath of the Wild tuli hommattua Wii U:lle ja siihen on kulutettu ihan helvetikseen aikaa viime vuonna. Hiton kova peli. Nousi ehdottomasti meikäläisen listalla Top 3:een, jos haetaan kaikkien aikojen parhaita pelejä.

Rakkain konsoli kuitenkin on yhä PS1, jota olen vähän yrittänyt keräillä. Pelejä on hyllyssä ainakin se 80 ja tarkoitus olisi kasvattaa koko ajan kokoelmaa isommaksi. Viime aikoina PS1-hankinnat ja sitä myötä pelailukin jäänyt vähän vähemmälle, kun ei vaan ole mitään tullut oikein vastaan. Enkä oikein mitään Huutonettiä jaksa tänä päivänä edes selailla. Eli vinkatkaa, jos joltain teiltä löytyisi edullisia ja hyväkuntoisia PS1-pelejä – saatan olla kiinnostunut. Välillä jopa striimailen. Hommasin toissa keväänä videokaapparin ja silloin tällöin olen Twitchissä pitänyt PLEIKKAAJA-striimiä eli olen PS1-pelejä striimaillut. Nyt on tullut selkeästi harvemmin striimailtua, kun ei vaan ole aikaa ja toisinaan myöskään kiinnostusta ollut. Käykää kuitenkin seuraamassa kanavaani: https://www.twitch.tv/mickenindendosta

Kun tämä nyt tällainen muistelutopikki on, niin mainitaan ne omat suosikit Pelaajalaudan historiasta:
- A Better World
- CurryFrankin talouspaperi ”pitsaa” varten tietsikkanurkkauksessa
- KO-kisat
- rinturi
- sekä tietysti:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Yritän nyt edes vähän aktivoitua tämän laudan suhteen ja käydä useammin pyörähtämässä, kun löhöilen sohvalla ja kännykällä selailen nettiä. Ehkä jopa joskus uskaltaudun jonkun paskan onelinerinkin vielä pistämään.


3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 30.09.2015 22:08
Kuinka moni on oikeasti pähkinöinä Mario Makerista? Hype tuntuu olevan mieletön, mutta veikkaisin että Nintendo ei tästä uutta menestystä tekijää saa. Toki julkaisuviikolla voi myynnit olla hyvissä luvuissa, mutta jotenkin epäilen että kovin paljoa yli miljoonaa päästäisi kokonaismyynneissä. Voin hyvinkin olla väärässä, mutta olen silti utelias onko pelaajien odotus tosiaan yhtä kova mitä Nintendon luoma hype kertoo.
http://www.nintendolife.com/news/2015/09/super_mario_maker_passes_one_million_sales

Kolmisen viikkoa ollut myynnissä. Nyt jo myynyt yli miljoonan, kenttiä tehty yli kaksi miljoonaa ja kenttiä on yritetty yli 75 miljoonaa kertaa.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 26.09.2015 17:29
Nyt on tullut pelattua tätä enemmän ja tullut tehtyä kenttiäkin muutamia. Editori itsessään on lähes täydellinen ja sen avulla saa helposti tehtyä kaikkea kivaa. Pelin potentiaalia ei kuitenkaan hyödynnetä tarpeeksi hyvin ja taas kustaan ihan online-perusasioissa tuttuun nyky-Nintendon tyyliin. Esimerkiksi en voi mitenkään hakea kavereiden tekemiä kenttiä pelin kautta, vaan kaikki pitää taas kaivella yksitellen jonkun pitkän koodirivin avulla. Eipä ois paljon kiinnostanutkaan. Ylipäätänsä hyvien kenttien lisääminen suosikkeihin on huonosti toteutettu ja omien maailmojen tekeminen puuttuu käytännössä kokonaan. Wiillä oli fanien tekemä homebrew-kutoinen editori, joka oli kauttaaltaan monipuolisempi ominaisuuksiltaan ja sillä pystyi tekemään ihan karttahubeja myöten kaikki uusiksi. Tämä ei ole edes murto-osa siitä, jonka random fanit väsäsi vuosikausia sitten.

Toinen ongelma on lähinnä se, että suurin osa pelaajien tekemistä kentistä on paskaa ja peli vaatisi järkevämmät filteröinti systeemit, jotta helmet löytyisi roskakasoista. Ns. parhaissa kentissä on aivan totaalista roskaa. Myöskin eri elementtien unlockaus on ihan vitsi. Kaikki saisi olla heti kerralla auki, jotta ei tarttisi tuhlata aikaa niiden aukaisemiin, ennen kuin pääsee tekemään kenttiä kunnolla.

Vikoineenkin peli on silti paras virallisesti julkaistu tasoloikka/editori koskaan. Jospa Nintendo vaan päivittelisi nuo muutamat asiat kuntoon, mutta taitaa olla turha toivo.
Siähän pystyt pistämään kaverin following-listalle (se sydän yläkulmassa) ja Makers-kohdasta sitten näet ne tekijät, joita seuraat. Ongelmana vain on se, että ei tule mitään ilmoitusta, jos kaveri on julkaissut uuden kentän. Onhan tää ihan sikamahtava peli, mutta tosiaan nämä nintendomaiset vammaisuudet kyllä vähän ärsyttää. Ne kun saataisi korjattua, niin tää ois kyl paras peli ikinä. Kentän tekeminen on todella koukuttavaa puuhaa, joten olenkin keskittynyt vain tekemään omia kenttiä ja pelaamaan tuttujen kenttiä. 100 Mario Challenge saa jäädä toistaiseksi kyllä väliin..
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 24.09.2015 16:09
Tää 100 Mario Challenge Expert-tasolla on kyllä raivostuttavinta paskaa ikinä. Kun tulisi edes niitä haastavia, mutta hyviä kenttiä vastaan, mutta ei niin ei. Ihmiset ovat kyllä vitun huonoja tekemään kenttiä. Pelkkiä trollikenttiä, joissa on aina jotain näistä:
- jotain paskaa sataa niskaan, todella usein samantien niskaan, joten heti pitäisi osata reagoida väistöliikkeeseen
- ihan hemmetisti tungettu vaan kaikkia vihuja tielle ihan vaan sen takia, koska se on "hauskaa". Ei se ole hauskaa, se on paskaa kenttäsuunnittelua
- ovia tai nuolen näyttämiä suuntia, mitkä ei johda mihinkään muuhun kuin kuolemaan (tähän päälle vielä se nauru-ääniefekti)
- ihan liikaa ääniefektejä


Parhaimmillaan oon päässyt expert-tasolla kolme kenttää läpi. Huhhuh.. Ehkä ihan suosiolla jätän jatkossa tuon expertin väliin. Jotenkin todella epätasapainossa nämä vaikeustasot, kun  normaalilla tasolla saattaa tulla jotain todella helppoja vastaan. Pari kertaa jopa tullut sellainen automaattikenttä normalilla. Sitten kun vaihtaa expert-tasoon, niin vaikeustasoksi muuttuu ihan mahdoton. Voihan noita kenttiä tässä skippailla miten haluaa, mutta kun 98% expert-tason kentistä on vaan puhdasta vittuilua vailla kunnollista ja rehellistä haastetta.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 20.09.2015 23:49
Minun kentät:

DAD9-0000-002F-A7AF - Shadowman
8AE6-0000-0032-26AC - Super Mario Kotkassa:Karhuvuori
ADB8-0000-0036-42F8 - Escape from Sörkkä
EEB1-0000-003D-BC76 - Yoshien sukupuutto
868B-0000-0043-53B1 - Super Mario Kotkassa: Mussalo

Ekassa kentässä on haettu Shadowman-pelin tunnelmaa. Sitten olen päättänyt tehdä oman "pelin" eli neliosaisen Super Mario Kotkassa. Ekaksi kentäksi tein hyytävän Karhuvuoren ja tänään sain valmiiksi toisen kentän (Mussalo). Escape from Sörkkä on vankilapakokenttä ja Yoshien sukupuutto on sitten jotain ihan muuta. Vähän kyllä kaipaisi checkpointeja, sillä en osaa tehdä lyhyitä kenttiä, vaan aina teen tollasia pitkiä kenttiä. Niissä ois kyl hyvä olla checkpointit.
Uusia kenttiä taas tullut tehtyä. On tää vaan hemmetin koukuttavaa hommaa.


Mario & DK Junior - Superbuddies
5E27-0000-0049-9E11Shadow Moses - Part I
639C-0000-0058-CC04Shadow Moses - Part II
B872-0000-0058-DF86

7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 17.09.2015 00:30
Minun kentät:

DAD9-0000-002F-A7AF - Shadowman
8AE6-0000-0032-26AC - Super Mario Kotkassa:Karhuvuori
ADB8-0000-0036-42F8 - Escape from Sörkkä
EEB1-0000-003D-BC76 - Yoshien sukupuutto
868B-0000-0043-53B1 - Super Mario Kotkassa: Mussalo

Ekassa kentässä on haettu Shadowman-pelin tunnelmaa. Sitten olen päättänyt tehdä oman "pelin" eli neliosaisen Super Mario Kotkassa. Ekaksi kentäksi tein hyytävän Karhuvuoren ja tänään sain valmiiksi toisen kentän (Mussalo). Escape from Sörkkä on vankilapakokenttä ja Yoshien sukupuutto on sitten jotain ihan muuta. Vähän kyllä kaipaisi checkpointeja, sillä en osaa tehdä lyhyitä kenttiä, vaan aina teen tollasia pitkiä kenttiä. Niissä ois kyl hyvä olla checkpointit.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 13.09.2015 19:31
Ensimmäinen kenttäni on nyt uploadattu. Shadowman: DAD9-0000-002F-A7AF

Testatkaapahan tätä.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 13.09.2015 16:38
Eilen sorruin ostamaan tämän Anttilasta, kun Verkkokaupan Limited Edition ei tullut vielä ja olisi sitä joutunut pari viikkoa venaamaan.

Hirveästi en ole vielä kerennyt kenttiä tekemään, koska onhan toi ihan typerä systeemi, että alussa sulla ei ole paljon paskaakaan työkaluja. Yöllä sitten vähän kikkailin, eli siirsin Wii U:n sisäistä kelloa aina yhdellä vuorokaudella eteenpäin, spämmäilin makerissa kaikkia mahdollisia työkaluja käyttäen, ja sitten aina avautui lisää. Ja sitten toistin uudelleen. Ihan kaikkea en jaksanut vielä tällä tavallakaan aukaista, koska toi oli niin tylsää.

Muutama negatiivinen juttu vielä. Nintendo todellakin tuntuu rakastavan noita helvetin pitkiä numerokoodeja. Miksei pysty hakemaan kenttää hakusanan tai tekijän perusteella? Esimerkiksi mun tekisi mieli kokeilla sellaista kenttää kuin Vertical Bowling, joka näkyi muutamassa YouTube-videossa. Tiedän tekijän nimen ja kentän nimen, mutta en pysty näillä tiedoilla etsimään kenttää. Kenttä ei näy missään Top-listoilla, niin miten voisin kokeilla tätä kenttää, kun en tiedä tota saatanan pitkää numerosarjaa?  :???:

Toinen kehno juttu on se, että tässä ei ole Mario Paintista tuttua musiikinteko-ohjelmaa. Alkaa vähän kypsyttää jo jonkun SMB1-tunnarin kuuleminen yhden päivän jälkeen. Jos ei nyt musiikkieditoria saa aikaiseksi, niin olisi nyt voinut jonkun kunnollisen ja pitkän listan musiikeista tehdä, joista valitsee aina sopivan musan kenttään. Lisäksi olisin ehkä toivonut sitä, että noita taustoja ja objekteja voisi edes vähän kustomoida.

Sitten hyviin puoliin. Ensinnäkin.. Onhan tämä nyt ihan hemmetin hyvä ja hauska peli. Ehdottomasti muutamista miinuksista huolimatta todella koukuttava peli. Eipä toi kentän tekeminen mitään helppoa ole. Paljon tullut kyllä jo hienoja ideoita vastaan muilta. Esimerkiksi tollanen kenttä kuin Super Shmup Bros, joka nimensä mukaisesti on shmuppailua. Tai sitten sellaiset kentät, joissa ei saa sieniin osua, koska muuten et pääse eteenpäin. Muutenkin on jännä nähdä, minkälaisia pikku-puzzleja jengi saa tässä pelissä aikaiseksi, vaikka tietyllä tavallahan toi on aika rajattua, että mitä pystyt tässä pelissä tekemään.

Kyllä tää on ehottomasti kaiken hypen arvoinen. Kaikkihan nyt on joskus pienenä ideoinut päässään tai paperilla omia Mario-kenttiä. Nyt se on mahdollista, joten kyllähän tää pitää olla pelihyllyssä, jos Wii U:n sattuu omistamaan.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 09.09.2015 15:21
Tällä viikolla sitten julkaistaan GOTY.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 03.05.2015 20:38
Onkos noista kolmannen osapuolen Wii U Pro Controllereista mihinkään? Aika suolaisen hintaisia näyttää olevan noi viralliset nettikaupoissa. Missään kaupassa en ole ees koskaan nähnyt myynnissä noita.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 17.04.2015 15:31
Surullista seurattavaa kyllä noi Wii U -hyllyt kaupoissa. Citymarketikin tuntuisi luopuvan kokonaan Wii U:sta, kun hyllyissä näkynyt vain muutama satunnainen Mario Kart ja Super Smash Bros. Kotkan Citymarketista tuli tuossa joku kuukausi sitten löydettyä hyllystä Mario Kart 8 20 eurolla. Prismassakin alkaa olemaan aika mitätön Wii U -pelien osuus. Ja esimerkiksi amiiboja ei näistä kaupoista ole löytänyt ikinä..

 :(
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 11.04.2015 18:05
Wii U:hun muuten olen ollut ihan tyytyväinen, mutta ärsyttäähän tuo, että ei tunnu ikinä Nintendo tulevan näissä nettiasioissa nykypäivään. Muutenkin haluaisin tuosta Splatoonista innostua, mutta en yksinkertaisesti ole vaan innostunut. Ideahan tuossa on ihan hauska, mutta jotenkin tuo graafinen ilme ja noi ukot näyttää niin luotaantyöntäviltä tapauksilta, että taitaa peli jäädä kaupan hyllyyn. Tai jos noita pelejä edes enää tulee Suomessa kauppojen hyllyihin...
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.03.2015 16:45
Mario Kart 8:ia on tässä tullut aika paljon pelailtua emännän kanssa. DLC:kin tuli hankittua. Sanoisin, että selkeästi paras Mario Kart mitä olen koskaan pelannut. Ja huikea tasonnosto Mario Kart Wiistä, joka on edellinen, jota olen pelaillut. Mutta sitten vaihtelun vuoksi päätettiin kokeilla Battle Modea. Miten hemmetissä Nintendo on onnistunut kusemaan tuon Battle Moden ihan täysin? Siihen ei ole panostettu yhtään, ei ole tehtyä omia kenttiä siihen, vaan pistetty tavallisia ratoja kahdeksan kappaletta. Sitten Nintendolla selitellään, että kuinka hieno uudistus tämä on Mario Kartiin, mutta paskanmarjat sanon minä. Vaikuttaa vaan laiskalta ratkaisulta. Todella hölmöä ajaa Battle Modessa samoja ratoja kuin kilpailuissa, ja välillä siä et näe yhtään vastustajia missään, kun on niin iso alue.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.03.2015 00:49
Joo ei noita MGS'iä kukaan ole pitkään aikaan enää kaivannut, joten hyvä asia tämä on Kojimalle. Mutta jos joku muu tiimi tekee MGS pelejä, niin ei niitä kannata yhdistää missään muodossa olemassa oleviin pääsarjan osiin. Spinoffit sitten asia erikseen.
Toisaalta MGS4:n aivopierujen jälkeen on kyllä aika sama vaikka pääsarjaankin koskettaisiin. Vaikka sitten unohtamalla MGS4 kokonaan kaanonista, ja tekemällä Solid Snaken tarinalle parempi loppu.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 07.03.2015 12:24
David Hayter on Solid Snaken ääni mulle. Ihan sama kuka on Big Bossin äänenä. Muutenkin vähän ärsyttää, että tästä Metal Gear -pelisarjasta on ihan tullut Big Boss -pelisarja. Mulle ainakin Solid Snake tulee aina olemaan se päähahmo.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 17.01.2015 13:55
Noniin... ja tänään sitten veti naikkonen mun perään Tuusulanväylällä -_- Kyllä taas universumi hellii... No, pusku ei ollut onneksi iso (maalipinnan vaan nirhassu). Ja sinänsä oli suht fiksu naikkonen. Pyyteli kovasti anteeksi ja kaikki vakuutusasiat sai hoidettua tänään kuntoon. Nyt ei tarvi kuin viedä huoltoon tarkastettavaksi ja lasku vakuutusyhtiöön. Kunhan nyt ei ole mitään isompaa mennyt säleiksi. Meneehän se naikkosen vakuutuksiin, mutta kyllähän se kyrsisi jos jotain isompaa olisi. Kuitenkin 6kk sitten ostettu, kokonaisikä 2 vuotta ja 60tkm ajettu. Käytännössä uuden veroinen peli ja jos tämä nyt iskee jotain kieroon mitä "ei kannata korjata kun ei haittaa" niin...

Vois vaikka maata loppuviikon sängyssä.
Miksi pitää käyttää halventavaa nimitystä, jos kerran oli fiksu, pyyteli anteeksi ja asiat hoituu vakuutusyhtiön laskuun?
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.01.2015 01:10
Olen innostunut pelaamaan PS1:llä. Juuri meni reilussa 30 tunnissa läpi Shadowman. Tätä PS-versiotahan pidetään pelin paskimpana versiona, mutta mun mielestä tää oli ihan pelattava versio, vaikka välillä vähän tökkikin. Mitä pelistä sanoisikaan? Aliarvostettu, unohdettu, loistava.. Yksi tunnelmallisin peli (miljööt, musat..) mitä olen koskaan pelannut. Juoni oli videopeliksi ihan hyvä. Vaikeustaso oli sopiva. Tallennussysteemi hyvä. Pelialue oli laaja, mutta onneksi oli pelin mukana tullut kartta ja pelissä oli myös hyvä warppisysteemi. Ja ennen kaikkea hyvän tästä pelistä se, että tässä ei kyllä paljon neuvottu, että mitä sun pitää tehdä - toisin kuin tämän päivän pelit, joissa kaikki neuvotaan kädestä pitäen ihan kuin olisit joku pikkuvauva. Aikaisemmin en tämän tyyppisistä peleistä ole tykännyt, mutta Shadowmanista jäi helvetin hyvä fiilis.
19  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 20.12.2014 13:29
Oho, enää puuttuu Pulmuset, niin elämä on täydellistä.

Kunhan saavat sen alkuperäisellä themellä (Love and Marriage). Hyi saatana sitä DVD-version themeä.


Toi versio muuten soi TV5:llakin.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.12.2014 10:52
Wii U:lle Wii Party U + valkoinen remote-ohjain. Nyt on kaksi ohjainta ja kaksi Wii Party U:ta. Noi Wii Party U + remote -pakkaukset maksaa 30 euroa ja pelkkä ohjain kaupoissa 50-70 euroa.  :lol:
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.12.2014 21:53
Korson Retropelimyyjäisistä:

- WWF Attitude
- WWF Warzone
- Spiderman
- Speedfreakz
- Shadowman
- Spice World (emäntä osti)
- Playstation 1 + 1 ohjain

Kaikkien pelien alustana PS1. Tarkoitus olisi ihan kunnolla alkaa keräilemään PS1-pelejä. Kyllähän noita entuudestaankin löytyy jo jonkin verran..
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PS1-nostalgiaketju! : 04.12.2014 17:52
PS1 on, ja tulee aina olemaan, maailman paras pelikonsoli minulle.

PS1:llä on älyttömän laaja pelivalikoima. Totta kai joukossa on paljon paskaakin, mutta lähes joka genrestä löytyy kyllä jotain parhauttakin. Mulle läheisin peli on varmaankin Crash Team Racing. Täydellinen moninpeli, joka räikeästi kopioi Nintendon Mario Kartia, mutta oli joka osa-alueella parempi peli kuin Mario Kartit. Toinen peli, mikä mahtuisi mun Top 3:een, on tasoloikka nimeltään Ape Escape. Vasta tuli tätäkin pelattua pitkästä aikaa.

Ja vieläkin on paljon kovia pelejä, joita en ole vielä päässyt edes pelaamaan. Esimerkiksi Castlevania: SOTN on vasta nyt tullut tutuksi, kun tabletista löytyy PS-emulaattori, ja sillä on tullut vähän SOTN:ia pelailtua. Kyllähän tässä on todella monta kertaa tullut mietittyä, että keskittyisi pelailun osalta vain keräilemään PS1-tavaraa. Siinä olisi mulle ihan tarpeeksi pelattavaa.

Kyllähän tällaisessa nostalgiaketjussa on nostettava esille myös Demo 1:n dinosaurus-animaatio, jota tuli silloin joskus hämmästeltyä. Se oli niin aidontuntuinen silloin bäkintödei! Samoin jotkut fifat ja nba:tkin.. Naamoja valikoimmissa oli ehkä se viisi, mutta silti Litti näytti Litiltä.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 02.12.2014 16:40
Aikoinaan omistin Wiin, mutta möin sen paskan pois, koska ei vaan kiinnostanut enää yhtään. Joku aika sitten emäntä alkoi vihjailemaan, että haluaisi Wiin, koska sen kanssa pelailu on kuulemma hauskaa. Sain kuitenkin ylipuhuttua sen, että ostetaan mieluummin Wii U, koska siinä toimii Wiin pelitkin. Viime aikoina on tullut pelattua kahdestaan kaikenlaista (mm. Lego-pelejä) XO:lle, mutta perheeseemme saapui toissa viikolla Wii U Mario & Luigi Premium Pack.

Oon yllättynyt positiivisesti konsolista sinällään. Gamepadista olin joskus hyvin skeptinen (olenhan tunnetusti täälläkin Nintendo-vihaaja), mutta toihan on todella toimiva vempele. Ei uskoisi, että noin hyvin sopii käteen.

Vielä ei kuitenkaan ole oikein mitään päästy pelaamaan yhdessä, vaikka ostettiin yksi Remote-ohjain. Tämä on pistänyt vituttamaan, että eri peleissä on eri ohjainvaatimukset. Miksi noi remotet on ihan saakelin kalliita kaupoissa? En minä sellaisesta ohjaimesta ala maksamaan 50 euroa, ja sitten vielä ne hemmetin nunchakut myydään erikseen. Hirveetä rahastusta. Remote-ohjaimesta ei kuitenkaan maksettu kuin 30 euroa, kun Wii Party U-pelin mukana tuli yksi ohjain. Huvittavaa, että peli + ohjain oli 30 euroa ja vieressä pelkkä ohjain 50 euroa. Tekisi mieli käydä ostamassa toinen Wii Party U, ja myydä peli vaikka eurolla pois.

Veti vähän sanattomaksi, kun oli gamepad, yksi remote-ohjain ja odotti, että vihdoin pääsee Mariota pelaamaan kahdestaan. Yksinpeli onnistuu gamepadilla, mutta moninpelissä ei voi pelata gamepadilla ja yhdellä remotella muuta kuin Boost Modea. Miten tämä on voitu näin pahasti ryssimään? Noh, yksinään on tullut tuota nyt pelattua, ja ihan hyvä peli se on. Tai oikeastaan hirveästi en ole yksinään jaksanut pelata Mariota, vaan Luigi U on vienyt mielenkiintoni. Paljon kovempi peli kuin varsinainen Mario.

Lisäksi hyllystä löytyy jo Lego Marvel Superheroes, mutta sitäkään ei ole vielä päästy kahdestaan pelaamaan, kun se nunchaku puuttuu.. Lisäksi tekisi mieli se Pro Controller ihan pelkästään Mario Kartin takia, mutta se ei nyt liene ihan ajankohtaista, koska ei tällaisella opiskelijalla sitä rahaa loputtomasti ole. Ärsyttävää tämä, että ei oikein tiedä aina, että mitä ohjaimia missäkin pelissä vaaditaan.

Virtual Consolen köyhyys, ohjainten määrä ja hinta sekä pelien vähäisyys harmittaa, mutta muuten on ihan hyvät fiilikset konsolista. Tänään vielä pamahti postiluukusta Zombi U, jonka pelaamista olen odottanut innolla.
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 27.11.2014 18:17
Ei kai tässä homopariskunnat nyt mitään kirkkohäitä kaipaile, vaan yhdenvertaisuutta esim. adoptoinnissa.
25  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 06.11.2014 13:10
Ärsyttää, että The Officen jouluspesiaali puuttuu Netflixistä.  :(
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Lauta- ja korttipelit : 27.10.2014 13:13
Ainahan noissa Monopoleissa on noi kulmaruudut samanlaisia.

P.S. Monopoly on paska lautapeli.
27  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 10.10.2014 18:57
Olisiko aika uudelle TV-sarjalle KO:lle? Voisi olettaa, että nyt jengi on löytänyt muitakin sarjoja kuin Ihmemiehen.
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 22.09.2014 15:39
Lätkää en juurikaan seuraa, mutta arvostus esim. Saku Koivuun nousi taas. Lopetti uran ilman turhanpäiväistä huomiohuorailua. Tota Selänne-kirjaakaan tuskin tarvitsee lukea, kun se tulee pienissä annoksissa Iltalehen sivuille.
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 14.05.2014 16:13
Vois kyllä olla välivuosi kisoista aina talviolympialaisten aikaan. Talviolympialaisissa saa pitkästä aikaa nähdä kun maiden oikeat ykköskokoonpanot taistelevat, tässä taas niin pelaajat kuin tuloksetkin ovat aivan mitä sattuu. Nyt pitää myöskin tottua siihen, että suurin osa peleistäkin maksukanavien takana ja ilmaisselostajaa kuunnellessa tulee ihan Kaitsuakin ikävä.
Onneksi enää tasan kuukausi jäljellä tämän vuoden oikeisiin MM-skaboihin!
Ihan ylipäätänsä voisi maailmanmestaruus-kisat olla harvemmin ja niin, että ne eivät ole päällekkäin tärkeämpien pelien kanssa.
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 06.05.2014 19:53
Terse, jengi!

Päätinpäs sitten iskeytyä laudalle - joskus aiemminkin käynyt täällä lurkkailemassa, mutta nyt on sitten se ratkaiseva askel otettu. Korjatkaa jos aivan väärässä olen, mutta vaikuttaa vallan asialliselta mestalta tämä Pelaajalaudan yhteisö.

Meikäläinen on peliharrastaja Suamen Turuust, ja kuten nimestä voinee ehkä päätellä, erityisesti vanhemmat pelit ovat lähellä sydäntä. Laajemmalla skaalalla ajateltuna kuitenkin kaikki laitteet kasibittisestä Nintendosta ylöspäin ovat tosi jepa. Mitään fanboymeininkiä en edusta, vaan mätän menemään tasapuolisesti Nintsikalla ja Segalla, Pleikkarilla ja Boksilla - joskus harvoin jopa ylirodun edustajalla.

Pelit ovat myös siinä mielessä sydäntä lähellä, että pelkän pelailun lisäksi niistä tulee joskus kirjoiteltua blogiin (viime aikoina vähän laiskemmin) ja tehtyä videoita YouTubeen. Tämän oman alter egoilun vastapainoksi toimin sitten myös erään kotimaisen pelimedian avustajana.

Eli moro ny!
Moi.

t: micke nindendosta
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 64
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines