Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 32
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Super Mario Maker - Luomisen juhlaa! : 24.02.2016 11:10
Jos jotakuta huvittaa auttaa vanhaa lautalaista Bergsalan kilpailussa, otan kiitoksella vastaan mun kentälle tähtiä: https://supermariomakerbookmark.nintendo.net/courses/54E4-0000-01B6-3599

Tein tosta tarkotuksella helpomman kuin mun muista kentistä, jotta se vetoais useampaan pelaajaan. Samalla se on mun rakkaudenosoitus Nintendon klassisia pelisarjoja kohtaan. Kiitokset jo etukäteen, mikäli joku mulle antaa tähden.

Toki mun muitakin kenttiä saa pelata. Osa niistä on sadistisia, mutta suurimmaksi osaksi yritän tehdä kenttiä, jotka on mahdollista päästä ankaralla harjoittelulla läpi.  Yleensä koitan käyttää jotakin vähän erikoisempaa kikkaa, kuten viimeisimmissä wall jump -kentissäni liikkuvia seiniä.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 31.05.2013 09:21
Next Media Animation kertoo Xbonesta kaiken oleellisen:

3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 28.05.2013 17:21
Pikkuasiat (tai pikkuasia) viittaa Agesin tapahtuvan kronologisesti ennen Seasonsia, joten jos valinnanvaikeus käy ylivoimaiseksi, niin tuossa on puolueeton ehdotus pelaamisjärjestykseen. Mutta tosiaan mitään suurempaa kronologisuutta peleistä ei keskenään löydy.
Virallinen Hyrule Historia -kirja väittää, että Seasons sijoittuu aikajanalla ennen Agesia. Mitään merkittäviä syitä teos ei toki ilmoita, mutta viittaa Agesiin "Link's Second Trialina".

Molemmat pelit ja niiden linkitykset pelanneena voin sanoa, että pelaamisjärjestyksellä ei ole väliä. Tarinallisesti niitä ei osaa tosiaan laittaa varmasti järjestykseen kuin Miyamoto tai Aonuma, ja kaikki muut pelaamisjärjestyssyyt ovat tosiaan kiinni mieltymyksistä. Musta Seasons on parempi, mutta ei Ageskaan ole huono.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 28.05.2013 08:49
Sony kutsui Notchin E3:een kultaisella PlayStationilla

Ihan oikeasti. Sony lähetti Minecraftin luojalle kultaisen PSonen ja Dungeon Master 2:n. Pakko sanoa, että Sony osaa hyvin piilokettuilun Microsoftille.

"XBone? We already made a PSone."
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Yleinen vitutusketju : 22.05.2013 11:39
Ketä tuo Kristan pusu muka Suomessa on haitannut? Asenne on lähinnä, että "lol ihan sama".
Mediaa tietenkin, ja sitä kautta kaikkia niitä surullisia lampaita, jotka uskovat sokeasti kaikkeen, mitä lööppilehdet sanovat. Medialukutaitoa pitäisi opettaa koulussa enemmän.

Ja juu, toki lööppilehdet ovat puhuneet siitä positiiviseen sävyyn väittäessään Turkin paheksuneen asiaa. Samalla ne ovat kuitenkin niitä, jotka ovat tehneet siitä ongelman.
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 22.05.2013 10:48
On muuten jonkinlainen ironian huipentuma kun Turkki boikotoi Euroviisuja naisten välisen suudelman vuoksi. Onko Turkki ainoa maa joka ei ole tajunnut Euroviisujen "homomaista" imagoa? Ja siis en hauku Euroviisuja "homoviisuiksi" tms. (paskan musiikin osalta kyllä), ne saa olla mitä tykkään. Mutta Turkin boikotti lievästi huvittava.
Itse asiassa Turkki päätti olla näyttämättä viisuja jo kauan ennen kuin Suomen esityksen yksityiskohdat olivat selvillä. Eiväthän he näyttäneet edes ensimmäistä semifinaalia. Sitä paitsi, jos Turkki olisi jättänyt viisut näyttämättä homosuudelman vuoksi, se olisi johtunut finaalin väliaikashow'sta. Siinä kaksi miestä suutelivat toisiaan, mikä on patriarkaalisessa yhteiskunnassa suurempi tabu kuin kahden naisen välinen suudelma. Sekin oli tiedossa jo pitkään ennen finaalia. Wikipedian mukaan Turkki jättäytyi kisoista, koska he olivat tyytymättömiä nykyiseen äänestystapaan ja viiden suuren maan automaattiseen finaalipaikkaan.

Siitä, mitä olen kuullut on tullut aika hyvin esiin se, että Suomen esityksessä ollut suudelma oli ongelma enemminkin Suomessa. Siitä ei tietääkseni pahemmin uutisoitu muualla. Muutenkin Suomen esitys oli kaikista konservatiivisin. Se oli vain yritetty pukea liberaaliin viittaan. Aluksihan Siegfrieds sanoi tehneensä kappaleensa, jotta hänen poikaystävänsä kosisi häntä. Veikkaan, että homoseksuaalien kosiskelu alkoi vasta sen jälkeen, kun ulkomainen media tyrmäsi kappaleen seksistiseksi, mikä on vieläpä aivan totta. Kappaleen sanoituksissa lyyrinen minä lupaa miehelleen ryhtyä tämän orjaksi ja jopa jättää aterioita väliin vain jotta tämä kosisi häntä. Jo pelkkä hääteema voidaan nähdä naista alistavana (valkoisessa, puhtaassa puvussa oleva nainen luovutetaan isältä pojalle: kiltin pikku naisen omistajuus vaihtuu). Suomen huono menestys johtui ihan siitä, että kappale oli seksistinen, tehty vitsiksi ja loppujen lopuksi huono.

Muo potuttaa se, että suomalaiset ei sitä näe vaan ovat tehneet kärpäsestä härkäsen.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 22.05.2013 10:02
Sonykaan ei enää ole tietääkseni hetkeen pelleillyt noilla Move-jutuilla, liekö PS4:llä edes tukea enää semmoiseen?
Tietenkin on, ainakin jossain muodossa. PS4:n ohjaimessa on samantapainen värivalo kuin Movessa, minkä PS4:n oma kaksikamerainen Eye-laite tunnistaa. Toivottavasti tosin se ei ole pakollinen ominaisuus.

Mutta tuo DS4:n värivalo ei liity mitenkään Moveen. Ohjaimessa ei ole Move-toimintoa. Värivalon tarkoituksena on viestiä PS4:lle, että missäpäin huonetta kukin pelaaja on ja konsoli osaa järjestää esim. moninpeleissä ruutujen sijainnin sen mukaan. Eli vasemmalla istuvan pelaajan ruutu tulee telkkarin vasempaan laitaan ja sitä rataa. Fiksu systeemi IMO.
Faktat näköjään mullakin kunnossa, kun en tuosta tiennytkään. Fiksulta kuulostaa, mutta samalla aika turhalta. Tuonkin voisivat pelaajat helposti hoitaa vaihtamalla paikkaa sohvalla. En jotenkaan jaksa uskoa, että Sony olisi lisännyt ohjaimeen värivalon, tai ainakaan konsoliin uutta Eye-kameraa, jos tarkoituksena olisi pelkästään järjestää moninpeleissä ruutujen sijainti pelaajien paikan mukaan. En etenkään, kun nykyään vain Nintendo näyttäisi olevan lähes ainoa julkaisija, joka haluaa tukea useamman pelaajan moninpeliä samalla ruudulla. Huomasin kyllä, että annoit vain esimerkin, mutta uskoisin kyllä, että Sony ei tule unohtamaan Move-tukea kokonaan. Eikö muuten Media Molecule esitellyt PS4:n julkistamistilaisuudessa Movella ohjattavaa savitaidepeliä?

Mitä muuten Microsoft on ajatellut uuden boksin nimen kanssa? Luulin sen ensimmäistä kertaa kuultuani, että kyseessä on uusi pienempi versio ensimmäisestä XBoxista hieman PS Onen tapaan.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 22.05.2013 09:53
Sonykaan ei enää ole tietääkseni hetkeen pelleillyt noilla Move-jutuilla, liekö PS4:llä edes tukea enää semmoiseen?
Tietenkin on, ainakin jossain muodossa. PS4:n ohjaimessa on samantapainen värivalo kuin Movessa, minkä PS4:n oma kaksikamerainen Eye-laite tunnistaa. Toivottavasti tosin se ei ole pakollinen ominaisuus.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.05.2013 08:39
Resident Evil: Revelationsin demo PS3:lla.

En tiedä, miksi peliä on kehuttu 3DS:llä, ehkä kohdeyleisöä on helpompi miellyttää. Konsoliversio on joka tapauksessa täyttä paskaa: kontrollit ovat surkeat, kamera on ahdistavan lähellä "Jilliä" (näyttää enemmänkin joltain steroid-kehonrakentajalta), ne kaapeista ja ilmastokanavista jatkuvasti mönkivät örkit ovat suunnittelultaan köyhän miehen regeneratoreita, ampuminen ei ole yhtään hauskaa ja jostain käsittämättömästä syystä ympäristöä joutuu skannailemaan jollain Metroid Prime -tyylisellä härpäkkeellä itemien toivossa. Siis mitä helvettiä.

Pakko korkata taas RE4, niin saa huuhdottua tämän paskanmaun suusta.

Joo, tuli pelattua eilen tuo 3DS-versio läpi. Ei kyllä ollut mielestäni niin hyvä kuin oltiin sanottu. Viholliset olivat todella persoonattomia eivätkä pelin pomot jotenkaan tuntuneet pomovastuksilta (jos nyt ei lasketa sitä lopun lonkeroparasiitipornoa). Viimeinen vastuskin sisälsi todella yksinkertaisen taktiikan eikä kyseinen mörkö edes ollut niin brutaalin oloinen kuin mitä sarjassa yleensä näkee... kauas ollaan menty jostain RE4:n Verdugon kuumottavuudesta tai ylipäätänsä nelosen loistavista pomoista. Mielestäni nelonen on edelleen maailman paras toimintapeli juuri siksi koska siinä on niin paljon vaihtelevaa sisältöä ja alueisiin ei kyllästy koskaan. Revelations tuntui jotenkin vaisummalta peliltä, pitäisiköhän tässä syyttää kannettavuutta ja sen tuomia rajoituksia? :(

Surkea Ö-luokan pääjuonihan on ollut Ressojen tavaramerkki aina ja sinänsä aika toissijainen juttu, mutta minusta Reven kohdalla voidaan puhua jo niin surkeasta juonesta ettei menetä mitään jos skippaa kaikki cutscenet.

Ihan hyvä peli mutta petyin kyllä hieman...
Voipi olla, että Revelations on kehuttu ihan sen takia, että se on yksi 3DS:n ensimmäisen elinvuoden parhaita kolmannen osapuolen pelejä ja samalla ainoa, joka on lähelläkään yli selviytymiskauhua. Mulla saattaa pelistä todella paljon pitäminen johtua ihan siitäkin, etten ollut sitä aikaisemmin Resident Evileihin tutustunut. Revelationsinkin ostin aikoinaan kahdesta syystä: kaipasin pelattavaa 3DS:lle ja sen mukana tuli Circle Pad Pro ilman eri korvausta. Jälkimmäistä syytä ei kyllä voi enää perustella hyvin, sillä Nintendo näyttäisi lopettaneen tukensa sille, etenkin kun mitään first party -pelejä ei CPP:lle ole. Kyllä mä Revelationsistä siltikin pidän, etenkin CPP-ohjauksella.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 15.05.2013 12:09
Digitaalisuus ihmetyttää aika paljon kun sarjan edellisetkin osat on saanut myös fyysisinä, mutta ehkä selitykseksi riittää pelkkä Crapcom. Hyvä että ylipäätänsä saadaan peli tänne, ei hitto että suututtaa vieläkin se Investigations 2...
Käsittääkseni kyse on ihan siitä, että AA:n fanimäärä länsimaissa on liian pieni, jotta Capcom näkisi Dual Destiniesin julkaisun fyysisenä versiona kannattavaksi. Muistaakseni Capcomin Chris Svensson mainitsi joskus, että pelin julkaisu länsimaissa olisi mahdollista vain digitaalisessa muodossa. Valitettavasti, sillä minäkin kyllä ottaisin tämän mielelläni kunnon pakettina.

Voihan tämä olla toki hyvästäkin. Jos peli menestyy, ehkä Capcom päättää julkaista Ace Attorney Investigations 2:n ja/tai Professor Layton vs. Ace Attorneyn länsimaissa edes digitaalisesti. Jälkimmäisestä voisin uskoa myös fyysistä versiota, sillä Laytonit ovat kohtalaisen suosittuja myös Japanin ulkopuolella. Toivotaan parasta.

Edit: Ja kappas. Heti huomasinkin RSS:iä tarkkaillessa selityksen:

Lainaus
"Historically it's been tough to attract long term retail support for Ace Attorney titles ... With that in mind we have opted for a digital only release via the Nintendo 3DS eShop," said Capcom USA's Senior Vice-President Christian Svensson.
--
Sure, the Digital-only thing is a bit of a bummer, but it is better than nothing. As Svensson put it, "If we'd said 'no, it's not coming', it would have triggered the inevitable 'please bring it to eShop, at least' cries. Instead we shortcutted that and brought it straight to eShop."
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme : 08.05.2013 08:56
The Last Guardian on ollut minullakin odotuslistan kärjessä siitä asti, kun se ensimmäisen kerran julkistettiin. Odotuksiin ei auta se, että sain vihdoin viimein ehkä kuukausi sitten pelattua ICOn läpi. Toivottavasti pitkä pelinkehitysaika kielisi jotain pelin laajuudesta.

Beyond Good and Evil 2:ta odotan minäkin, tosin en osannut sitä odottaa ennen kuin tutustuin ensimmäiseen BG&E:hen HD-version kautta. Pelistä näytetty traileri näyttää todella hyvältä. Toivotaan nyt, että Ubisoft saa oikeasti tämän jossain vaiheessa julkaistua. Wii U -versiostakin taidettiin jossain vaiheessa puhua.

Mirror's Edge 2 on ollut unelmissani jo ensimmäisen osan julkaisun jälkeen. EA on tainnut sittemmin julkistaa parikin kertaa, että jatko-osa olisi tulossa, mutta molemmilla kerroilla juttu taitaa olla lässähtänyt. Ja nyt kun DICEstäkin on tullut Star Wars -tiimi, uuden ME:n tulo näyttää pahalta.

Olen odottanut koko tämän konsolisukupolven ajan todellista Jak and Daxter 4:ää. Sarjalla olisi todella paljon annettavaa, etenkin jos se annettaisiin oikeisiin käsiin. Kyllähän sieltä muutama vuosi sitten tulikin uusi J&D-peli, mutta jostain käsittämättömästä syystä vain PS2:lle ja PSP:lle. Se ei myöskään ole todellakaan sitä, mitä odotin.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.05.2013 08:44
http://starwars.com/news/electronic-arts-selected-for-multi-year-agreement-for-the-future-of-star-wars-gaming.html

Lucasfilm/Disney on tehnyt sopimuksen Electronic Artsin kanssa Star Wars pelien lisenssistä useaksi vuodeksi eteenpäin.
Muun muassa DICE ja Visceral Games aloittavat Star Wars aiheisten pelien kehityksen Biowaren rinnalla.

Ainakin laittavat parhaat kehittäjänsä asialle. DICE:n kehittämä Republic Commando 2 kelpaisi ainakin meikäläiselle. Myös pelimekaniikaltaan ja rakenteeltaan Mass Effecteistä ammentava toiminta-RPG voisi olla hieno juttu. Toisaalta saattaahan EA ulostaa pelkästään Episodeja VII-IX mukailevia perinteisiä lisenssilantakasoja.

edit:"The new experiences we create may borrow from films, but the games will be entirely original with all new stories and gameplay."
Ok, ei siis suoria käännöksiä tulevista elokuvista peleiksi. Pieni toivo paremmasta.
Uusi Jedi Knight -peli, kiitos! DICEen ja Visceraliin on mulla suhteellisen kova luotto siitäkin huolimatta, että jälkimmäisen Dead Spacet on viety väärille urille (joka tosin taitaa olla eniten EA:n syy).

Eniten kyllä harmittaa se, että ainakin DICE ja Visceral aikovat käyttää uusiin SW-peleihin Frostbite 3 -moottoria, joka ei kuulemma pyöri hyvin Wii U:lla. Nyt ilmeisesti kuitenkin EA sanoo, että kaikki SW-pelit tulevat kaikille suurille alustoille. Voihan toki olla, että Wii U on niin syvällä suossa, ettei EA enää laske sitä "major platformiksi".
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 07.05.2013 16:29
Mulla on ollut nyt Wii U tammikuusta lähtien, enkä mitään pelejä sille ole F-Zeroa ja mukana tullutta Nintendo Landiä lukuunottamatta ostanut. Ensimmäinen peli, jonka ko. konsolilla pelasin läpi oli Zelda: Skyward Sword, josta en jaksanut kiinnostua vanhalla Wiillä pelatessani. Nykyinen pelitarjonta ei ole tarpeeksi kiinnostava. Tarkoituksenani oli ostaa Scribblenauts Unlimited mutta Euroopan Nintendo möhli senkin julkaisun, eikä uutta julkaisupäivää taida olla vieläkään tiedossa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että konsolille tulee ostettua lähitulevaisuudessa vain Pikmin 3 ja mahdollisesti Watch_Dogs ja Rayman Legends. Odotuslistallakaan ei tällä hetkellä ole muuta kuin Super Smash Bros., Beyond Good and Evil 2 sekä seuraava Zelda.

Rayman Legends Challenge Appiä on kyllä tullut pelattua aika paljon. Heti julkaisupäivänä latasin ja siitä asti olen sitä pelannut päivittäin. Kaikesta nautittavuudestaan huolimatta tekisi mieli jättää peli ostamatta Ubisoftin julkaisupäivän siirtopäätöksen takia, mutta toisaalta en olisi ollut koko nimikkeestä kiinnostunut ilman Challenge Appiä. Hmm... Valintoja, valintoja.

On mulla silti kaikesta huolimatta vielä odotuksia Wii U:n suhteen, etenkin kun Nintendo on päättänyt auttaa Android-pelien kehittäjiä kääntämään pelinsä Wii U:lle. Muutenkin näyttäisi siltä, että Nintendon tuki pienille kehittäjille on vahvaa. Saa kuitenkin nähdä, miten pitkälle indie-kehittäjien kosiskelu auttaa.

Miiversessä olen nimellä NonEgo. Saa lisätä, mutta olisi mukava, jos ilmoittaisitte, että mistä olette.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 07.05.2013 16:14
Kirjoitan nyt tänne, kun kerta tulin myymään tavaraa. En usko, että kirjoittelen enää tänne ainakaan kovinkaan paljon.

Olen vanha naama vuosien takaa. Päätin jokunen vuosi sitten lopettaa nettikirjoittelemisen lähes kokonaan, ja samalla päätin lopettaa käyttämieni sosiaalisen median palvelujen tilini. Vetäydyin internetissä tarkkailijan rooliin ja jätin piirtämäni sarjakuvatkin kesken. Tilanne on yhä pitkälti sama muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Suunnittelen kyllä jonkinnäköistä paluuta osaan paikoista, joista kerran lähdin.

Viime vuosien aikana olen muuttunut paljon ja uskoaksen vieläpä parempaan suuntaan. Ei kannata siis kuvitella, että olisin palannut samanlaisena kuin mitä joskus muinaisuudessa olin.
15  Basaari / Kaupankäynti / M: Pelejä (PC, PS2, PS3, GC, Wii, GBA, DS, X360), Wii-paketti ja Pelaaja-lehtiä : 07.05.2013 16:06
Myynnissä paljon tavaraa. Postikulut tulee vielä myyntihinnan päälle.

Wii-paketti:
Wii + Wii Sports + LostWinds - 150€
Wii Play + Wiimote-ohjain - 30€
Mario Kart Wii + rattikehikko - 30€
Kororinpa - 20€
Mad World - 25€
Super Mario Galaxy - 30€
Yht. 285€

Myyn mieluiten pakettina, mutta en näe mahdottomaksi yksittäisten pelienkään myyntiä.
HUOM! Wii on julkaisusta ostettu, ja se saattaa välillä jumittua käynnistäessään peli. Konsoli toimii muuten täysin moitteettomasti.

Pelit:

PC:
Call of Duty - 10€
Call of Duty: United Offensive - 5€
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy - 10€
Worms World Party (PC Best Buy) - 5€

NDS:
Grand Theft Auto: Chinatown Wars - 15€
Pokémon Diamond - 25€
Tony Hawk's American Sk8land (US-versio) - 10€

GBA:
Driver 2 Advance - 10€
Nes Classics: Metroid - 20€
The Sims Bustin' Out - 10€
Super Monkey Ball Jr. - 10€
Tony Hawk's Pro Skater 2 - 10€
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 10€

PSP:
Ultimate Ghouls and Goblins JAP - 10€
Mega Man Powered Up - 10€

PS3:
Bioshock - 15€
Call of Duty: Modern Warfare 2 - 15€
Call of Duty: Black Ops - 15€
DJ Hero 2 + levylautasohjain + DJ Hero - 30€
Dragon Age: Origins - 10€
Guitar Hero World Tour - 10€

PS2:
EyeToy: AntiGrav + kamera - 10€
Eyetoy: Play + kamera - 10€
DRIV3R (promo) - 10€
Guitar Hero II + kitaraohjain - 20€
We Love Katamari - 20€
SingStar Pop - 15€
SingStar Rocks! - 13€
SingStar Legendat - 15€
SingStar Pop Hits - 10€
SingStar Pop Hits Nordic - 15€
SingStar '90s - 13€

X360:
Alan Wake Limited Collector's Edition - 40€

GC:
Metroid Prime - 20€

Pelaaja-lehtiä:
Kuntoluokitus on kaikissa lehdissä hyvä, ellei toisin mainita. Kaikkien lehtien kansien reunoissa saattaa olla kulumaa.

Hinnasto:
Normaalit numerot: 1€ (myös mainoskannet)
DVD:lliset numerot: 2€ (myös demolliset)
Tilaajakannet: 2€
Postin runtelemat: 0,50€ (ei lehdet, joissa on vain pientä kulumaa selkämyksessä)
Numero 29, ilman Anime-lehteä: 1€; Anime-lehdellä: 3€

Hinnat eivät sisällä postikuluja.

Lehdet eriteltynä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Yhteydenotot mielellään privana. Voin ottaa kuvia, jos tarvitsee.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 08.09.2010 09:26


En jaksa odottaa... Saisivat vaan nyt piakkoin jo tehdä Apollolle jatkoa. :\

EDIT: Niin totta, kuva on uusimmasta Famitsusta.
17  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: Kasa DS- ja GBA-pelejä (Nyt myös PS-pelejä!) : 18.01.2010 14:06
PS:n Rayman myyty.
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esittele kotisivusi foorumilaisille : 11.01.2010 13:11
Nonniin, sain kuin sainkin itseni vihdoin päivittämään kotisivuni uuteen kuosiin. neStuff-sivustolta löytyvät lähes kaikki piirtämäni sarjakuvat, kehittämäni flash-pelit ja suunnittelemani nettisivut. Jälkimmäisistä olisin kyllä voinut karsia hieman enemmänkin, mutta halusin luoda sivun, jolta löytyy läpileikkaus siitä, miten taitoni ovat kehittyneet. Eipä kehitystä niin paljon ole, mutta eipä se minua haittaa. Myönnän, etten osaa HTML-sivuja parempia tehdä.

neStuff

--------------------------------------------------------

Toinen sivustoni on pian suunnittelemattomalta tauolta palaavan My Dad -sarjakuvan nettisivut, jotka haluaisin kyllä jossain vaiheessa päivittää käyttämään WordPressiä ja sen ComicPress-liitännäistä. Ongelmana on, etten osaa vielä muokata WordPressissä sivuja niin, että saisin lopputuloksesta edes jotenkuten samannäköisen kuin My Dadin nykyisistä nettisivuista.

My Dad

--------------------------------------------------------

Kolmantena, muttei vähäisimpänä, on piirtämäni sprite-sarjakuva Infinite Ammo, jonka käsikirjoitukset työstää paras kaverini. Tämän hetkiset sivut ovat aika paljaat, sillä päivitimme loppuvuodesta WordPressiin ja ComicPressiin, mutten ole saanut aikaiseksi muokata CSS-koodia (saati sitten opetella sen muokkaamista). Tarkoituksenamme on jossain vaiheessa ostaa kotisivutilaa oman domain-nimen lisäksi ja samalla päivittää WordPress viimeisimpään versioonsa. Muokkaan ulkoasua vasta vaihdon tapahduttua, jottei tarvitse moneen kertaan sitä tehdä.

Infinite Ammo
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esittele kotisivusi foorumilaisille : 09.01.2010 15:00
http://koti.mbnet.fi/kirppu/peliprojekti/index.html

mul oli tollanen mut ei oo enää pystys
Hauskaa.

Laittaisin muuten omiani, mutta suurin piirtein kaikki on jo poissa netistä. Uudet tullevat kuun lopussa.
20  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: Kasa DS- ja GBA-pelejä (Nyt myös PS-pelejä!) : 10.10.2009 03:22
Moderaattorit pyysivät ilmoittamaan, onko kauppa vielä auki. Ja onhan se. Nyt on vieläpä lisätty listoille Grand Theft Auto: Chinatown Wars DS:lle. Yhteydenotot privana kiitos, niin saan sähköposteihinikin tiedon.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 19.09.2009 14:52
Talk Like a Pirate Day:n kunniaksi Tales of Monkey Island Ep. 1 (Windows) ilmaiseksi.
Mitä kertookaan se, että koneeni ei pysty pyörittämään peliä kunnolla? >_< Kiitos linkistä joka tapauksessa.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 16.09.2009 19:37
The Hutissa PS3-, PS2- ja PSP-pelejä jopa -80%
Tarjous voimassa vain 24 tuntia.
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 19: Ukkomiehelläkin riittää säpinää : 14.09.2009 21:38
Seuraavassa miitissä pelataan vain räiskintäpelejä. Ei enää mitään paskaa!
Juuri kun ajattelin taas pitkästä aikaa ilmoittautua seuraavaan miittiin mukaan...  :(
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.09.2009 09:12
Missä on ne pelit mitä pelatessa ohjain lentää seinään ja toivoo tekijöiden palavan rasvatulessa?
Eipä niitä oikein löydy, ellei sitten lasketa kaiken maailman minipelikokoelmia, joita pelatessa ohjain lentää vähän eri syystä kädestä.

Viimeinen Wii-peli, jonka ostin oli Mario Kart Wii. Ostin sen näihin aikoihin viime vuonna, enkä ole vieläkään jaksanut pelata loppuun. Wiilläkään en ole pelannut sitten viime syksyn, jos ei kavereiden kanssa järjestettyä peli-iltaa oteta lukuun. Muuttunee New Super Mario Bros Wiin tai Super Mario Galaxy 2:n myötä. Tai sitten viimeistään seuraavan Zeldan ilmestymisen jälkeen.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Nintendo DS : 09.09.2009 19:07
Jaahas, Professor Layton and the Diabolical Box on näköjään ilmestynyt. Jenkeissä siis, Euroopassa ilmestyy kuukauden päästä. Vois ehkä alkaa tilailemaan, sillä ykkönen oli kyllä niin helvetin koukuttava, että tuskin tämäkään pettää.
Minäkin huomasin tuon eilen, joten pistin tilaukseen. Euroversiota en jaksa odottaa, kun on kuitenkin kaupassa kalliimpi. Diabolical Boxissa on ilmeisesti ykköstä enemmän välivideoita, joten tuskin on edellistä huonompi. Toivoisin kyllä, että matikkapäätä tarvitsevat puzzlet olisivat harvemmassa, sillä mun palikalla osa edellisen Laytonin puzzleista oli todella haastavia ja ärsyttäviä.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 09.09.2009 18:29
Professor Layton and the Diabolical Boxin US-versio Play-Asiasta hintaan n. 27.95€ + postit.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 09.09.2009 18:15
Ujous on niin käypä tekosyy näissä seurustelu jutuissa aina. Ja jokaisella näitä ujouksia on aina jossain vaiheessa ollut tai jossain tapauksissa. Ihan luonnollistahan se on. Vastakkaisen sukupuolen kanssa minulla ei muuten ole kyllä ollut ikinä ongelmia. Tämä johtuu varmaan siitä koska sisareni ja kaikki ikäiseni serkut ovat naispuolisia jolloin heidän kaveritkin tulivat tutuiksi. Olen siis viettänyt aikaa toisen sukupuolen kanssa aina joten puhuminen tai jutun keksiminen ei ole ikinä ollut ongelma. Tosin en ole voinut olla miettimättä onko tämä vaikuttanut käyttäytymiseeni tai luonnollisuuteeni äijien seurassa...no, parempi näin päin ;)
Ei mulla ole niinkään mitään ongelmia lähestyä vastakkaista sukupuolta... siis kaverimielessä. Mulla on aina ollut tyttöjä kavereina, enkä ole koskaan vierastanut tytöille puhumista. Ongelmia tulee lähinnä, jos tykästyn johonkuhun, ketä en tunne. Siinä tapauksessa otan etäisyyttä, enkä uskalla aloittaa keskustelua.

Tyttö, josta aikaisemmin kirjoitin otti itse minuun kontaktia. Meistä tuli hyvät ystävät, joilla tuntui olevan ehkä jotain muutakin. Flirttailimme, hän kutsui kävelylle ja luokseen jne. Ja se oli todella mukavaa. En pelännyt yhtään, sillä kiinnostus heräsi vasta kun olimme tutustuneet paremmin. Eihän siitä tietenkään mitään tullut, kun naitin hänet vahingossa toiselle (hauskaa nyt, mutta sattui silloin). Pointti kuitenkin oli, että en etsinyt ketään, mutta jotain löysin silti, vaikkei siitä mitään loppujen lopuksi tullutkaan. Ihan hyvä kyllä.
28  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Big Brother 2009 : 09.09.2009 18:06
No niin, tiesinhän minä, että tämäkin käänne osataan vielä mokata. Alku näytti lupaavalta: slummiin oli valittu yhtä lukuunottamatta juuri oikeat ihmiset, eikä paratiisistakaan puuttunut helmiä. Torstaina taas päällikkökisan voittaja saa vaihtaa mielivaltaisesti asukkaiden paikkaa slummin ja paratiisin välillä... Eli toisin sanoen BB opettaa asukkaille, että muutos on vain väliaikainen, eikä slummin oloista siten tarvitse narista. Olisivat pitäneet saman jaon loppuun asti. Tuollainen meininki on vain tylsää.
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sarjakuvat : 09.09.2009 18:01
amazon.co.uk
thebookdepository.com
ebay.com
Juu, kiitokset. Pistän viikonloppuna parit albumit tilaukseen. :)
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 04.09.2009 13:30
Se, ettet näe syytä parisuhteeseen on vähän kumma. Tai ehkä et vain ole kokenut sitä vielä, koska vaikka et fyysisesti kokisikaan sitä tarvitsevasi, on se oikea kuitenkin VÄHINTÄÄN paras ystäväsi. Aina on kaveri leffaan ja joku jolle kertoa mistä vaan. Tai joku jonka kanssa olla vaan hiljaa. Se on aika mukavaa.
Tarpeen tuntua ei ole varmaankaan ihan sen takia, että nautin yksinäisyydestä. Toki kavereitakin on välillä kiva nähdä ja olisi kiva käpertyä jonkun kainaloon, mutta liian kauan saman ihmisen seurassa yhdellä kertaa on hieman liikaa. Tarvitsen omaa aikaa ja yksinäisyyden tunnetta. Toki olisi kiva, jos olisi joku, jonka kanssa kodin jakaisi ja kenen kainaloon käpertyisi sohvalla, mutta en vain tunne tarvitsevani ketään vierelleni. Ehkä osittain myös senkin takia, ettei minulla ole mitään hinkua hypätä kenenkään kanssa sänkyyn. Ja joo, tiedän, ettei parisuhde ole yhtä kuin seksi, mutta kiinnostuksen puuttuminen vähentää tarpeen tuntua.

Mitä tulee nettideitteihin, vierastan niitä. Lähinnä etäisyyksien takia. Eräs tyttö, joka asuu maapallon toisella puolella, alkoi kerran hieman liian aggressiiviseksi kerrottuaan ihastuneen minuun. Blockin saman tien messengeristä. Paikallisesti seuran etsiminen voisikin olla ihan jees, mutta ongelma on siinä, etten tavallaan etsi ketään. Ilmoituksen laittaminen nettiin ei siis sovi luonteelleni. Ajattelen enemmänkin niin, että tulee jos on tullakseen. Toivon tietty, että tulee.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 32
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines