Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 256 257 258 259 260 [261] 262 263
7801  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 25.06.2007 16:39
Yksi hauskimmista videoista mitä olen aikoihin nähnyt tuo Nintendon valistusvideo. Ei hitto.  ;D ;D

Marion ja Luigin äänet.. Kuvallinen kerrontatyyli... Musiikit taustalla. Miksi ihmeessä tuo lensi Ö-mappiin??
7802  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 25.06.2007 14:00
Etkö oikeasti huomaa eroa näiden kahden välillä?  Tee makutesti, Coca Cola Company rikastuu taas kahden pullon verran...

Lightissa makeutusaine-puolen hoitaa sukraloosi, Zerossa käytetään aspartaamia. IMO, näiden välinen makuero on huomattava.

EDIT: Eikun joo, tarkoitit että Zero olisi se vanha light. Ei se kyllä noin hyvältä maistunut.  Mutta jos asia noin olisi, aika nerokkaan tempun Company olisi tehnyt...
7803  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 25.06.2007 12:34
Itse en kyllä näe C Zeroa minkään valtakunnan pissityksenä. Se on hyvä upgrade Coca-Cola Lightiin, parataen sen makua huomattavasti, kalorien pysyessä silti lähes nollalinjalla.

Toki se "aito maku - ei sokeria" -mainonta on liioittelevaa, mutta mainosmiesten tehtävä on luoda mielikuvia.
7804  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 25.06.2007 11:07
Damn, finngamer oli sadas jäsen! Tervetuloa vanha kuoma!
7805  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 25.06.2007 11:03
Parannus Meleen hahmomallista on kyllä hulppea. Brawlin Zelda on niin paljon kauniimpi, että oksat pois.



7806  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 25.06.2007 10:03
OMG! TP-tyylinen Zelda paljastettu!  8)



Just like Link, Zelda’s design has also changed.
She has a slightly more subdued color scheme.

Her movement capabilities are not that good, but her magic adds power to her physical attacks. There’s a reason why her hands and feet glow, after all.


Pystyykö pimu muuttumaan Sheikiksi tällä kertaa? Veikkaanpa, että ei.
7807  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 24.06.2007 23:44
Pienempänä (10 vuotta sitten) tuli juotua paljon hirvittävän näköistä, vihreää päärynä-mehukattia. Ei maistu nykyään enää kovinkaan hyvältä. Niin se makuaisti vain iän myötä hieman muuttuu.
7808  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 24.06.2007 23:13
Pablon esitykset ovat tosiaan huippumatskua.

Elokuvien traileri-äänellä vedetty esitys on suosikkini: http://www.youtube.com/watch?v=ixToQbFc53A&mode=related&search=
7809  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 24.06.2007 22:38
Huh huh.. Äsken kuulin puhelimen välityksellä, että se yksi raumanmeren juhannuksessa kuolleista oli toisella paikkakunnalla asunut ystäväni.. Vähän outo fiilis.  :-[
7810  Yleinen / Vapaa sana / Millä sammutat janosi? : 24.06.2007 20:10
Coca-Cola Zero

Paras sokeriton limu mitä koskaan on tehty, suurinpiirtein. Tätä tulee yleensä viikonloppuisin ostettua tuplapäkki kotiin.

Uusi Juissi appelsiini-mango mehujuoma

Loistava uusi Juissi-maku, eikä siinä ole lisättyä sokeria. Todella raikkaan makuinen juoma etenkin kylmänä. Lenkkipolulta saapumisen jälkeen aivan ehdotonta.

Valion Rypälemehu

Todellista herkkueliksiiriä, maistuu namilta.

7811  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 24.06.2007 18:19
Sata jäsentä on jo todella lähellä. Se on imperiumin alku.  :)
7812  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 24.06.2007 18:18
Macit on akoille.

Ei vaan tyylitietoisille jepeille, jotka pörröttävät aamulla hiuksensa geelillä, vetävät v-aukkoisen paidan päälle ja suitsuttavat parinkympin partavettä tyylikkään rosoiseksi kasvaneeseen sänkeen.

Eli ainakin minulle.
7813  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 24.06.2007 18:14
Prkl, Sharkie. Olisit ostanut Macbookin tuolla rahalla. 

Vai tuleeko tuo kone vahvasti myös pelitarkoitukseen? Sitten ymmärrän ehkä vähän miksi pysyttelit pimeän puolen kätyrinä...  ;D
7814  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.06.2007 17:51
Zelda: A link to the Past. Olin juuri saanut kolmannen riipuksen haltuuni ja suuntasin hakemaan mestarin miekkaa Lost Woodsista. Ei voi kuin hämmästellä miten tunnelmalliseksi kyseinen paikka on saatu niinkin alkeellisella tekniikalla.  Pienet jutut, kuten pilvien ja puiden varjot rakentavat sinne oikein hienon tunnelman.  Tähän pystyi Super Nintendon tehoisella koneella vain ja ainoastaan Nintendo.



Sitten astuinkin Hyrulen linnaan ja näytin Master Swordilla Agahnimille kuka on da man. 
7815  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuin kaksi marjaa. : 24.06.2007 15:57


 ;D
7816  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 23.06.2007 22:47
Päivitetystä, valaistuksen saaneesta versiosta:




7817  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 23.06.2007 20:59
Hemmetin hyvä kuva näyttää olevan Panan PeeÄksässä. Ninja Gaiden shotti on vakuuttava.
7818  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 23.06.2007 20:01
Kyllä tämä peli tulee toimimaan, se on selvä. Eivät useimmat pelisaitit ja keskustelupalstojen keskustelijat voi olla niin metsässä.  Eurogamer on ollut totaalisesti unessa tätä arvostellessaan tai sitten täysin väärällä asenteella liikkeellä. 

Näin PC-versiosta kuvia 1080p-resolla ja ne näyttivät häikäiseviltä. En onnistunut löytämään k.o kuvia enää.
7819  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.06.2007 19:56
kaksi lisää juhannuselokuvien listaan (hitto, olenko tehnyt tänä juhannuksena mitään muuta kuin katsonut leffoja, herkutellut ja nukkunut?)

16 Blocks

En ole ikinä ollut krapulassa. 16 Blocksin näkeminen ei mitenkään lisää intoa tavoitella kyseiseen olotilaan pääsemistä, sillä siinä Bruce Willisin hahmon kaamea kapula on niin vahvasti esillä, että se melkein iskee kotisohvalla istuvaan katsojaankin. Elokuvaa ympäröi käsinkosketeltava, krapulainen ilmapiiri.   Mikään huippuleffa ei ole kyseessä, sillä kaikki näyttelijät, Willis mukaanlukien, vetävät lähinnä perussuoritukset ja juoni on kirjoitettu ilman sen kummempaa halua riskinottoihin. Kelpo viihdettä, mutta siinä se.  Miltähän tämä maistuisi oikeana krapulapäivänä? Willisin hahmoon pääsisi ehkä paremmin sisään.  Vinkki teille, jotka tuota viisaiden juomaa vähän minua ronskimmin silloin tällöin nautiskelette.

World Trade Center

Lähdetään siitä, että United 93 oli minulle viime vuoden paras elokuva. Huikean epähollywoodmainen ja dokumentaarinen filkka räjäytti omalla kohdallani pankin. Huikeat 15  viimeistä minuuttia saivat kyyneleen silmään tavalla, johon yksikään toinen elokuva ei ollut aiemmin pystynyt.

WTC ei vain millään ole United 93. Älkää ymmärtäkö väärin; Oliver Stone on aiheeseen lähestymiskohdat huomioon ottaen tehnyt aivan kelpo työtä eikä ole sortunut ohjauksessaan ylilyönteihin eikä tähtilipun heilutteluihin. WTC tuntuu kuitenkin hitusen liian pitkältä, siitä olisi voinut napata parikymmentä minuuttia pois ja tarinankerronnasta olisi tullut hiven tehokkaampaa.

Ongelma on myös Nic Gage. Mies ei suinkaan ole elokuvassa huono, mutta jos vastaan laitetaan United 93:n osittain täysin tuntemattomista Matti Meikäläisistä koostuvat näyttelijäkaarti... He tuntuvat oikeilta ihmisiltä hädässä, eivätkä filmitähdiltä.

On Stonen maailmaa muuttaneen tapahtuman kuvauksessa kuitenkin hetkensäkin. Joistakin kohdista ei vain pääse ohi ilman silmien kostumista. Ja silloin elokuva on parhaimmillaan. Muistuttamaan, millaista rohkeutta nykymaailmastakin voi löytyä. Olivat tapahtumat sitten glorifioituja taikka eivät.
7820  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 23.06.2007 13:42
Gametrailers liittyi hehkuttajien joukkoon ja antoi arvosanaksi 9.3

http://www.gametrailers.com/player/20888.html


Vaikea uskoa miten hyvältä peli yhä näyttää. Jopa matalaresoluutioiselta videolta katsottuna.
7821  Yleinen / Popkeskustelu / Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.06.2007 12:48
HUOM! Tämän topicin olemassaolo ei sulje pois uusia leffaiheisia topiceita (esim. Die Hard 4.0). Jos on tulossa jokin leffa jota kovasti odottaa, on siitä suositeltavaa tehdäkin oma aihe. Kaikista nähdyistä leffoista ei tietenkään kannata tehdä aihetta, varsinkaan vanhemmista, joten silloin tämä aihe astuu kuvaan.



Juhannuksen tienoilla on tullut katsottua melkoisesti leffoja.

Rocky Balboa

Ei voi kuin nostaa hattua Stallonelle Rocky-saagalle annetusta, todella kunniakkaasta lopusta. Rocky V:n jälkeen tämä on suorastaan loistava altavastaaja-elokuva sekä tunteisiin vetoava tarina, josta löytyy samaa eeppisyyttä kuin tämän elokuvasarjan parhaimmista edustajista. Kyllä Balboalla on suuri sydän, ei siitä mihinkään pääse.

The Departed

Wow! Mieletöntä tykitystä! Leonardo DiCaprio on huikeassa vedossa ja näyttää mihin on tultu sitten Titanicin teini-idolin päivien. Ja voiko elokuva jossa Jack Nicholson näyttelee hieman kajahtanutta ja armoa tuntematonta mafiapomoa olla millään tasolla huono? Mies on kaapannut jopa joitakin Jokeri-maneereitaan mukaan Costellon roolia hioessaan. Se tekee touhusta ehkä hieman ylinäytellyn oloista, mutta myös aivan älyttömän viihdyttävää.

Martin S. se vaan osaa. Yllättävä, tyylikäs ja huippunäyttelijöiden hyvillä roolisuorituksilla maustettu mestariteos.

Thank you for smoking

Satiiri. Nick Naylor on tupakkateollisuuden äänitorvi, joka puhuu suohon syöpäkääryleiden terveyshaitoista paasaavat "kukkahattutädit". Mukana on todella osuviakin ja hauskoja vitsejä, mutta puhtaasti kokonaisuutta katsoen tämä ei ole ihan mukavien lähtökohtiensa tasoinen leffa. Puolitoista tuntia menee nopeasti ja tylsistymättä kylläkin.

Nickistä on tehty mukavan persoonallinen ja miellyttävä hahmo. Mikään mulkero hän ei todellakaan ole.  Huolehtii pojastaan ja ymmärtää mitä isänä täytyy tehdä.  Ihan hyvä elokuva.

Sentinel

Perushyvä jännäri joka ei riko tuttuja ja turvallisia kaavoja kertaakaan. Meininki on viihdyttävää, mutta hyvin ennalta-arvattavaa siis.  Onneksi näyttelijävalinnat ovat olleet onnistuneita; Michael Douglas salaisen palvelun veteraanijäsenenä, Kiefer Sutherland sääntöjä sataprosenttisesti noudattavana agenttina.  Boldattu kohta ei ole vitsi, mikä tekee melkoisen pesäeron Jack Bauerin rooliin.  Kieferistä on tosin tullut minulle Jack B, enkä häntä muuna osaa enää ajatella.  Mies kun on jo kuusi kautta karjunut 24:ssä.   Niin, ja Eva Longoria toimittaa pakollisen seinäruusun virkaa.  Ei paljoa puhu, hahmona paperinohut. Kunhan roikkuu mukana ja näyttää hyvältä. Toimii.

Selkeästi huonommankin tästä olisi voinut näillä aineksilla aikaan saada. 
7822  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 23.06.2007 05:24
ei helvetti.. en koske KALJAAN enää ikinä!  ::) ::)
Klassikko!  Tunkevatko liskot jo vaatekaapista?  ;D

Klo 5.23 aamulla. Auringonvalo osui jo ikkunasta sisään ja luulin, että kello olisi vähintään kymmenen. Ei oikeastaan nukutakaan enää.
7823  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 22.06.2007 23:20
Sonyllä on varmasti eniten paineita E3:n suhteen. Viimevuotista floppia ei saisi missään nimessä uusia. Ei mitään tylsiä tilastoja moniydin-prosessoreiden arkkitehtuureista vaan niitä asioita joita pelaajat oikeasti kaipaavat: pelejä, pelejä, pelejä.

Meikäläinen hypettyy sitten helposti. Tuolla NeoGAFin puolella sisäpiiritietoa saava keskustelija TSA väittää tietävänsä jonkin suuren salaisuuden koskien Zeldaa. Sellaisen, joka paljastettaisiin Nintendon lehdistötilaisuudessa.  Järkyttävää, että tälläisestä pitää näin innostua, mutta...

... Minä veikkaan näin vaatimattomasti, että se suuri paljastus on se, että seuraava Wii-Zelda on WoW-tyylinen peli, joka omaa vahvoissa määrin verkkominaisuuksia. Miyamoto puhui jo kymmenen vuotta sitten kiinnostuksesta tehdä Online-Zelda.   Tämä arvaus on melkoinen long shot, mut kyllähän sitä pitää yrittää.
7824  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 22.06.2007 22:50
Jo on ulkosalla hiljaista. Lähes kaikki (minua lukuunottamatta) tuntuvat ottaneen hatkat maalle tästä taloyhtiöstä.

Joku voisi kutsua tätä nörtin juhannukseksi, mutten minä välitä; olen juonut vain colaa (ei siis alkoholia), syönyt sipsejä ja katsonut pari leffaa. Sentinelin (Eva longoria!) ja Thank you smokingin.  Itseasiassa ihan kivaa kun ei ole tarvinnut tehdä yhtään mitään. Viikonloppukin on vielä edessä.
7825  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 22.06.2007 20:58
Ryöstän Rockylta vuoron. Eli NES-peli, jota tuli kaverin luona pelattua aikoinaan:

7826  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Die Hard 4.0 : 22.06.2007 15:55
Toiveet nousevat; Mtv3 viihde antoi 4 tähteä  http://viihde.mtv3.fi/arvostelut/elokuva.shtml/538126

Die Hardin neljäs päivitys on äärimmäisen pätevää action-viihdettä

Aika ei käy pitkäksi Len Wisemanin (Underworld, 2003) ohjaaman megarymistelyn äärellä. Tiedossa on todellinen toimintaputki, jonka hulppeimmat hetket (mm. rekka rampilla) vetävät vertoja Tom Cruisen yli-inhimillisiin temppuiluihin Vaarallisissa tehtävissä.
7827  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 22.06.2007 15:48
Ganondorf oli WW:ssä kyllä ihan loistava pahis. Miehellä oli kunnolla luonnetta ja tämän motiiveja selvitettiin entistä enemmän. TP:ssä tuli Ganondorfin hahmoon aika rutosti takapakkia.  Ja lisäksi Wind Wakerissa se hahmosuunnittelu on aivan jumalaista.

Hitto, nyt muistui sekin välinäytös kun Link pelastaa siskonsa Kielletystä Linnoituksesta ja Valoo-lohikäärme tulee polttamaan sen Ganondorfin pääkallonpaikan.. Kylmiä väreitä.
7828  Yleinen / Pelikeskustelu / X360/PS3 kiinni SD-televisiossa. Tyhmää? : 22.06.2007 15:44
Menettääkö kuinka paljon jos kytkee X360:n tai PS3:n ihan tavalliseen, 720 x 576 resoa antavaan televisioon kiinni? Onko se vähän sama jos köröttelisi Ferrarilla 60 km/h jatkuvasti eikä ottaisi siitä kaikkea irti.

Omistan uusista konsoleista pelkästään Wiin, mutta jopa sillä on olemassa pieni HDTV-etu.  Olen nähnyt samalla pelillä sekä 576i (RGB) ja 480p (komponentti) kuvaa ja jälkimmäinen oli huomattavasti miellyttävämmän näköistä silmille. Sahalaidat tosin tulivat vieläkin paremmin esiin.  Lisäksi, jos telkussa on huono skaalain, saattaa tulla takapakkia.

Miten te olette kytkeneet omat uuden sukupolven konsolinne? Oletteko tyytyväisiä nykyiseen vai haikailetteko demoscreenien kuvaa aina kotiinnekin kieli pitkällä?
7829  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 22.06.2007 15:29


Nice! Tekee mieli pelata Wind Waker läpi taas ennen PH:a. Hyrulen linnan katolla, alkava tulva, "Wind.. it is blowing.."
7830  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.06.2007 13:28
Siinä on kyllä perää, että iso Hyrule meni tietyllä tavalla "hukkaan" kun sivutehtäviä oli niinkin vähän. Juuri niiden odotin olevan monivaiheisia ja palkitsevia, juurikin Majora´s Mask -tyyliin.

Pidin kyllä itse soundtrackista hyvin paljon. Orkestroitua musiikkia olisin kuullut enemmän kuin mielelläni, toivottavasti sitä saadaan seuraavaan Zeldaan.  Mutta hemmetin hyviä ja tunnelmallisia kipaleita oli nytkin; Hyrule Fieldin teema on minusta paras Zelda Overworld -musa koskaan. Se mukautuu ja muuttuu hienosti sen mukaan onko Link kävellen vain ratsain liikkeellä ja seikkailemisen fiilis on käsinkosketeltava.
Sivuja: 1 ... 256 257 258 259 260 [261] 262 263
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines