Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 255 256 257 258 259 [260] 261 262 263
7771  Yleinen / Vapaa sana / No, oletko autoihmisiä? : 28.06.2007 11:07
Täytin juuri 22 vuotta eikä minulla ole vieläkään ajokorttia. Liiempää hinkua sen hankkimiseen ei itseasiassa edes ole, sillä PK-seudulla on tullut vallan mainiosti toistaiseksi toimeen julkisilla kulkuneuvoilla. Matkakortilla matkustaminen on edullista ja kätevää. Toki julkisissa silloin tällöin remuavat juopot ovat jutun haittapuoli.

Lähitulevaisuudessa en aio ajolupaa hankkia. Mites teillä? Miten matkustatte? Onko alla amis-toyota vai faijan mersu?
7772  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 28.06.2007 10:05
Jahas.. nyt päivitystä nimistä. Eri pelaajille voi tallentaa eri kontrolliasetukset, onneksi. Tämä nyt oli jo aika selvää... Joten nihkeä päivitys! 

Tuossa muuten vihjaillaan, että asetukset voisi tallentaa Wii-remoteen, jotta ne säilyisivät kun ohjaimen vie kaverinsa luo? Liekö mahdollista?



This time, names are extremely important. That’s because we’ve included personalized button configurations.

You can change button configurations for each one for each registered name, and alter those configurations any way you like.

Assigning personal button configurations each time you fight would be a bit of a pain...but if you just choose your name from the list, BAM! You get to play with your preferred configuration! There’s no waiting!

We’re also considering allowing you to save your name to the memory in your Wii Remote so you can bring your settings with you to your friend’s house...

But if we can’t make that happen, I apologize.

7773  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Die Hard 4.0 : 28.06.2007 08:06
Whoa! Scarf!  Luotan hyvien foorumijamppien tuomioihin 6x enemmän kuin arvostelijoihin. Damn, odotukset nousi huomista varten.


EDIT:

Leffa oli roimasti odotuksia parempi paketti! Mitään pelkoa siitä, että Die hard nimenä olisi pilattu tämän neljännen osan jälkeen, ei enää ole. Loistava paketti toimintaa ja Brucen suuhun kirjoitettuja vitsejä.

Olisin ehkä toivonut enemmän sitä kahden aikaisemman Die Hardin suljetun tilan (Nakatomi-pilvenpiirtäjä & lentokenttä) fiilistä. Rajattu toimintapaikka loi ihan erityistä tunnelmaa. Tässä nelosessa liikuttiin kovin kolmosen jalanjäljissä siinä mielessä, että mukana oli sidekick ja että tapahtumapaikat vaihtelivat kovasti.

Leffa on onnistunut jos se jättää halun katsoa se heti uudestaan. Jos en teatteriin toista kertaa mene, niin sitten viimeistään kiekolta heti tsekataan tämä uudestaan.  Tervetuloa Die Hard 5, en pistäisi pahakseni!
7774  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 27.06.2007 23:01
KOVAA! Uuspaavalniemi kehään.

Tai Matti Vanhanen...  ;D
7775  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 27.06.2007 22:51
DKC 2 on parempi kuin ykkönen, joka suhteessa: salaisuuksissa, kentissä, musiikissa...


Kun kaikki NES-Mariot ovat Virtual Consolessa, saisimmekohan SNES:in Super Mario All-starsin?
7776  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: The Wii is to get a brand-new side-scrolling shooter from Majesco, Blast Works. : 27.06.2007 21:43
Käsittääkseni samalta porukalta tullut DS:n Nanostray, joka ei pelillisesti ole lainkaan hullumpi shump.

Tuo pelin customoitavuus on mielenkiintoisen kuuloinen ominaisuus.

EDIT: Äh, mitä mä nyt 2D-grafiikasta höpötin...
7777  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 27.06.2007 19:52
Tuomion temppeli on minunkin makuun se heikoin Indy. Silti hyvä elokuva kylläkin.  Se on kuin Indy-sarjan Imperiumin vastaisku jos synkkyyttä katsotaan.

Viimeisessä ristiretkessä oli mukavasti huumoria Indy juniorin ja seniorin sananvaihdon muodossa. Hemmetin hauska kohtaus kun Indyn faija rei´ittää vahingossa lentokoneen peräsimen konetykillä, Indy kysyy "osuiko meihin" ja isä vastaa "Valitan poika, he saivat meidät!"  Uusin osa menettää jotakin kun Connerya ei castissa ole. Onneksi tekijäporukka on silti AAA-luokkaa.
7778  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: GTA4-traileri huomenna! (28.6) : 27.06.2007 19:10
Ohjaus on ollut konsoli-GTA:ssa aina kankea. Dual Shockilla pelatessa jotkut tehtävät päättyivät surkeasti todella epätarkan tattiohjauksen takia.

The Godfatherin ja Scarfacen liiketunnistus-kontrollien hehkuttamisen jälkeen olen alkanut unelmoida Wiin Grand Theft Autosta. Vaikkapa San Andreas Wii-kontrolleilla ja pientä hiomista päälle, Rockstar pääsisi varmasti omilleen kevyesti. Tai sittan aivan uusi peli!



7779  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 27.06.2007 19:04
Harrison muuten näyttää kypsästä iästään huolimatta yhä täysin uskottavalta. Pelkäsin pahinta.

Toukokuu 2008. Yksi odotetuimpia kuukausia koskaan. Indy IV on minulle todella iso juttu elokuvien puolella. Juonen teemasta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
7780  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: GTA4-traileri huomenna! (28.6) : 27.06.2007 14:52
Edellinenhän oli tosiaan teaseri, joten kyllä tältä uudelta voinee parin minuutin pituutta odottaa.

Hyppy graafisesti San Andreaksesta vaikuttaa silti melko isolta. PS3:ssa ja X360:ssä on tehoa sen verran, että nyt GTA:n ruudunpäivitys-ongelmatkin saataneen kitkettyä pois.
7781  Yleinen / Pelikeskustelu / Grand Theft Auto IV : 27.06.2007 14:31
Uudesta GTA-pelistä saa kohta lisää maistiaisia, sillä uusi video pelistä iskeytyy nettiin huomisen päivän aikana.  Se tulee löytymään ainakin näiltä sivuilta:

http://games.yahoo.com/games/front
http://grandtheftauto.yahoo.com/
http://www.rockstargames.com/IV/trailer_splash.html


Se ensimmäinen lyhyt teaseri pelistä oli aikamoinen. Grafiikka ja yksityiskohdat olivat upeita, New York kaupungin esikuvana tyylikäs ja pelin venäläinen päähahmo on varsin hauska idea. Ei jenkki gangstereita eikä hiphop-äijiä tällä kertaa.
7782  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 13:27
Olen omistanut NESin, SNESin, GBAn ja N64:n. Nykyään on GC, PS2 ja DS Lite. Ikinä en ole konsolia rikki saanut.

Huom! Yhtä syrjähyppyä lukuunottamatta kaikki mahtavan Nintendon laitteita. Mistähän syystä sinulla ei ole konsoleita hajonnut?  ;)
7783  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 27.06.2007 12:51
Noihin "online-faktoihin" ei kannata uskoa. Nuo kun tosiaan perustuvat siihen yhden ihmisen mielipiteeseen; että joku oli vuotanut luottamuksellisia tietoja Nintendon pitämän esi-E3 tilaisuuden jälkeen.

Parin viikon sisällä olemme huomattavasti viisaampia.  :)
7784  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 12:45
Ollut onnea matkassa, yksikään pelikonsoli ei ole minulla sanonut vielä työsopimustaan irti.

Toki se vanha PS1 alkoi elinkaarensa loppupäässä olemaan jo vanha ja raihnainen, levyjen lukemisessa alkoi olla melkoisesti ongelmia.  Näistä pääsin eroon kun koneen käänsin väärinpäin, tämän klassisen kikan jälkeen lukijalaser pääsi taas levyn tietoihin käsiksi kuin uusi.
7785  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 27.06.2007 11:52
Mitenkähän nuo banskut sitten pelissä vaikuttavat? Kun liukastuu siihen, pelihahmo näkee vähän aikaa tähtiä ja tämä on vapaasti lyötävissä? Sehän olisi riittämätöntä jos vain liukastuessaan tulisi 5% damagea eikä mitään muuta tapahtuisi. Toisaalta, banaanit ovat banaaneja...

Meleessä olen tappanut oman pelihahmoni riittävän monta kertaa mustilla pommeilla...
7786  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 27.06.2007 10:58
Tuota, kuinkas suoraa jatkoa tämä nyt tosiasiassa aikoo WW:lle olla? Kysellen siis sellainen, jolta tuo GC:n helmi on pelaamatta(oh the shame).

Erittäinkin suoraa ymmärtääkseni. Peli alkaa melkeinpä siitä mihin WW loppuu.  Pelaa ihmeessä Wind Waker alta nyt kun vielä ehdit, rakastat sitä.


Hienoa, että peli myy. TP oli Japanin myyntien osalta Nipalle pieni pettymys. Phantom Hourglass todennäköisesti murskaa sen myynnit mennen tullen. No, onhan konekantakin hieman isompi DS:llä.
7787  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 27.06.2007 10:47
Importtaamisen hinku on tällä hetkellä niin käsittämättömän suuri... Toisaalta sitten taas haluaisin kokea PH:n ensi kertaa enkkutekstein. Tuon Japsi-version pelaaminen olisi sitä, että todennäköisesti jäätäisiin koko ajan jumiin ja luettaisiin jatkuvasti peluuoppaasta minne seuraavaksi pitää mennä ja mitä tehdä.

Cel-shading toimii tosiaan kannettavassa Zeldassa erinomaisen hyvin.
7788  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 27.06.2007 10:06
Hah hah! Huonoin päivitys koskaan: banaani  ;D



Yes, banana peels... You don’t, um…think they’re too much of a cliché, do you?

I mean, when a banana peel gets dropped, everybody pretty much knows what’s going to happen next.


Mutta wau.. banaani näyttää upealta  ;D
7789  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 26.06.2007 21:05
Aika huikeeta että moninpelin varaan lasket!

Jaa-a, mitenkähän moninpelin osalta käynee? Echoesin vastaava oli erittäin rajoittunut ja tylsä, sitä jaksoi vaan testata pikaisesti.  Veikkaan, että tähän kolmoseenkin se on vaan nopeasti huitaistu mukaan. Onkohan edes WiFi-tukea tulossa? Muistaakseni siitä ei ole vielä kerrottu mitään. No, E3...

Toisaalta täytyy muistaa, että kahden aikaisemman Primen ohjausmalli ei olisi toiminut moninpelissä ollenkaan. Nyt kun meillä on tarkka fps-ohjaus...
7790  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Seksistinen pelimainonta (PS2 Intiassa) : 26.06.2007 20:48
Se on kyllä totta, että Sony saa tehtyä pelimainoksistaan mieleenjääviä.  Jos joku kysyisi mitä pelimainoksia vuosien varrelta muistat, niin siellä olisi juurikin näitä "third place" -pätkiä.  Pelaaja istuu jonkin härön tyypin kotona, löytää luun lattialta ja korppikotka vaanii taustalla.  Pöljää sinänsä ettei näitä yhdistä mitenkään peleihin. Mutta mieleen ne jäävät.

7791  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 26.06.2007 20:11
Niin, eihän tuo kansi ole virallinen?

Tietääkseni fanin tekemä photoshoppaus.


Meikäläisen mielestä ne Echoesin kerättävät beam-ammukset oli vähän... äh. Se ei oikein sopinut peliin. Tässä kolmosessa noilla aseilla kai pystyy taas ekan Primen malliin räiskimään loputtomiin, eikä ammuksia tarvitse niihin keräillä. Ohjukset sitten eriasia.
7792  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Seksistinen pelimainonta (PS2 Intiassa) : 26.06.2007 19:42
ainakaan se ei ole millään tavalla tyylikäs tai hauska.

Jep, nappiin. Tuosta tuli lähinnä mieleen joku harjoitustyö, mainokset eivät näytä ollenkaan ammattimaisilta. Melkoista sillisalaattia kaikin puolin.

Naisille suunnatun version mainoksesta voisi tehdä niin, että kuvataan äijä jalat pöydällä katsomassa jääkiekkoa/jalkapalloa olutpullo kourassa ja makkara (no pun intended) kädessä.  Because your boyfriend bores you shitless  ;D
7793  Yleinen / Pelikeskustelu / Metroid Prime 3: Corruption : 26.06.2007 18:30


Julkaisupäivät:

Amerikka: 27.8
Eurooppa: Vahvistetaan myöhemmin


.............................

Metroid Prime on yksi kaikkien aikojen parhaista videopeleistä. Aikoinaan Nintendoa ei katsottu hyvällä kun tämä luovutti rakastetun pelisarjan teko-oikeuden nyttemmin jo Nintendoon vahvasti kiinnitetylle Jenkki-pelitalolle, Retro Studiosille. Legendaarisen ensimmäisen Primen ja niin ikään enemmän onnistuneen kuin epäonnistuneen jatko-osan jälkeen Nintendo-fanit ovat oppineet luottamaan Retroon. Corruptionia odotetaan malttamattomasti. Pelistä tippuneet ruutukuvat ovat komistuneet buildi buildilta ja viimeisimpien lehtiskannauksien kuvissa on jo kunnon hypehengen nostattavaa voimaa. Niiden jälkeen tuli tunne, että MP3:sta tulee oikeasti merkittävä peli.



Metroid Prime 2: Echoesissa oli omat ongelmansa. Pelin yleinen ilmapiiri ei ollut niin hieno ja vahva kuin alkuperäisessä, mistä syyttäminen on kieltämättä light world & dark world -asetelmaa. Maailma ei pysynyt lainkaan niin hyvin kasassa jatko-osassa. Ainakin minulle tulee helpotuksena, että kolmanteen Primeen kahteen erilaiseen päämaailmaan jakautunut alue ei tule kuulumaan. Tämän lisäksi MP2 oli monille aivan liian vaikea peli.  Itse pelasin sen kyllä läpi, mutta pystyn silti ymmärtämään miten Boostball guardianin tapaiset välipomot antoivat vähemmän lahjakkaille pelaajille harmaita hiuksia.

Corruptionin aloitus on kaiken lukemani perusteella hyvin, hyvin Halomainen. Samus on suurella komentoaluksella, johon kohdistuu voimakas hyökkäys. Ensimmäinen taso on siis vanhojen Metroid-perinteiden mukaisesti hyvin paljon toimintaan painottuva kokonaisuus. Myöhemmin seikkaillaankin sitten isossa, ilmassa leijuvassa kaupungissa, jossa pääpaino on perinteisellä tutkimusmatkailulla. Se on Metroid-sarjan valttikortti ja asia, minkä nämä pelit ovat osanneet aina ensiluokkaisen hyvin.

Odotus on kova. Tietoa, kuvia ja videoita on jaettu aika vähänlaisesti. Tosin, olisiko mukavaa nähdä ennalta kaikki pelin alueet ja pomot? Yllätysmomenttia on jätettävä itse peliinkin.  E3-messut ovat tosin tulossa ja olisi pienoinen ihme, jos Nintendo ei siellä toisi tätä peliä esille suureen ääneen.  Ilmestyyhän peli Amerikassa jo elokuun loppupuolella.

7794  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Seksistinen pelimainonta (PS2 Intiassa) : 26.06.2007 18:07
Heh. Mainokset hyödyntävät stereotypiaa, jonka mukaan naiset jaksavat puhua pölpöttää ihan mitättömistä asioista käsittämättömiä määriä. Ja siinä vieressä tylsistynyt poikaystävä sanoo koko ajan "jaa", "niin se on" ja vilkuilee PS2:ta?

Nuo voi tietysti käsittää monella tavalla, mutta minulle ei tullut heti noista mieleen, että maalaisivat pelaajat nörteiksi tai jotain vastaavaa.  :)
7795  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.06.2007 16:42
MP3 näyttää tyrmäävältä! Odotukset ehtivät jo tuossa kuukausi, pari sitten laimentua, mutta nyt mennään taas kovilla kierroksilla. Ja E3 on tulossa pian...

Corruption tarvitsee oman aiheensa. Jos kukaan muu ei halua, väsään sen tämän illan aikana.
7796  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Die Hard 4.0 : 26.06.2007 14:16
Äsken varasin liput perjantaiksi.

On tapahtunut odottamaton, sillä odotukseni ovat alkaneet monien positiivisten arvosteluiden jälkeen nousta. Neljää tähteä on satanut laariin reilunlaisesti.  En minä enää tätä mene katsomaan vain sen takia, että "se on Die hard", vaan odotan oikeasti omilla jaloillaan seisovaa ja laadukasta toimintaleffaa.
7797  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 26.06.2007 14:02
Zelda-viikkoa voisi jatkaa julkistamalla huomenna Hyrule Field -taisteluareenan, tai jonkin vastaavan Zelda-teemaisen kentän.  Itseasiassa minulla on vahva aavistus, että näin tulee tapahtumaan!
7798  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 26.06.2007 10:21
Musiikkipäivitys: Legend of Zelda: Ocarina of Time Medley!

http://www.smashbros.com/en_us/music/music04.html


Edelleen, tämän pelin soundtrack tulee tallomaan alleen 99% muiden pelien vastaavista. Tuokin kuulostaa uskomattoman mahtavalta!  ;D
7799  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: No More Heroes : 25.06.2007 19:28
Raaempi kuin Manhunt 2? Bannaako ne tämänkin pelin?  ;D


Peli vaikuttaa erittäin kiinnostavalta. Graafinen tyyli toimii varmasti tämän tyylisessä toimintapelissä mainiosti. Pelihahmot ovat taiteellisesta näkökulmasta katsottuna törkeän tyylikkäitä ilmestyksiä: Travis on niin cool tuon geelilettinsä kanssa. Kuvissa vaivannut asia on juurikin tuo katujen tyhjyys, jonka uskon kyllä lieventyvän kun lopulliseen versioon mennään. Pikkupakko nimittäin, aavekaupungeissa olisi vähän tylsää prätkällä körötellä, oli peli miten tyylikäs tahansa.

Jos genrekilpailua katsotaan, niin tämä joutuu kohtaamaan Wiillä Scarfacen. Se on napsinut varsin hyviäkin arvosanoja ja pelin ohjausmallia on kehuttu paljon. Scarface saapuu konsolin valikoimaan euroopassa heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Ovatko puhtoisten sankarien ajat ohi?

Pelissä on muuten ehkä kaikkien aikojen tyylikkäin energiamittari...
7800  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 25.06.2007 18:50
Jenkeille Virtual Consoleen mm. Street Fighter 2: Turbo!

Loistava versio pelistä, eiköhän rantaudu meidänkin VC-palveluun pian ladattavaksi. Tuota tuli pelattua erittäin paljon aikoinaan Superilla. Vihasin sitä Blankan "sähköhyökkäystä"!
Sivuja: 1 ... 255 256 257 258 259 [260] 261 262 263
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines