Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 263
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Prime Remastered : 04.03.2023 13:46
Dual analogilla mennään. Kokeilin ensin gyro-tähtäyksen omaavaa classicia, mutta moderni tyyli tuntui loppujen lopuksi parhaimmalta. Prime ei vaadi juuri koskaan lukitusomimaisuuden ansiosta tarkkaa tähtäilyä, joten gyron puute ei haittaa.
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Prime Remastered : 03.03.2023 16:59
Äänet ja soundtrack on jätetty ennalleen, mikä on hiukan outo valinta. Alkuperäinen soundtrack on legendaarinen ja syystä, mutta kyllä noita biisejä olisi voitu vähän jykevöittää ja mixata modernimmaksi.

Olen ainakin parilta verkkosivuilta lukenut, että peliin on lisätty ambient-ääniä. Ja tietty 5.1-miksaus on täysin uusi. Suurin osa äänistä toki ennallaan, mutta hassusti tämäkin osa-alue tuntuu itselle ihan uudenlaiselta, kun pelasin viimeksi MP1:n läpi jonkun 32" tv:n omien surkeiden kaiuttimien kautta. Äänimaailma imee nyt laadukkaammilla äänentoistolaitteilla sisäänsä aika eri intensiteetillä, ja toimii mielestäni yhä erinomaisesti.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Prime Remastered : 03.03.2023 11:00
Fyysinen versio on napsaistu hyllyyn! Tuli vahvoja flashbackeja 20 vuoden takaa, kun kävelin 21.3.2003 keväisenä päivänä postiin hakemaan VPD:stä tulleen kirjekuoren. Jenkkijulkaisu oli ollut toki viitisen kuukautta sitten ja siten oli saanut kuulla jo paljonkin hehkutusta pelistä. En muista, että mikään uudelleenjulkaisu olisi saanut aiemmin tällä tavalla tunteita pintaan...
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 03.03.2023 07:57
Miltäs Octopath II vaikuttaa juonen osalta? Risteääkö hahmojen juonet mitenkään vai mennäänkö samalla tyylillä kuin ensimmäisessä ja ne ovat käytännössä täysin omat polkunsa?

Tähän en osaa vielä sanoa mitään, sillä en ole edennyt vielä pelissä riitävän pitkälle. Olen pelannut n. 15 tuntia ja ehtinyt pelata 7:n hahmon ensimmäiset chapterit. Nyt menossa viimeisen hahmon tarinan aloitus. Tein näin myös ensimmäisessä pelissä, eli noukin kaikki hahmot mukaan ennen tarinoiden edistämistä.

Tähän asti kaikki on mennyt kuitenkin samalla tavalla kuin ensimmäisessä osassa, eli hahmot eivät ole juurikaan vuorovaikuttaneet toistensa kanssa.

En muista oliko tätä ykkösessä, mutta on aika kiva yksityiskohta, että hahmot antavat nimillä toisilleen kehuja taistelussa. Esimerkiksi kun maagi rikkoo taiallaan kaikki vihut, kaveri vieressä voi sanoa "Nice one, Oswald!". Aika pieni asia, mutta jo tällainen sitoo vähän porukkaa yhteen suuremmassa kuvassa.

Octo II tulee varmaan kestämään minulla Zeldaan asti.  :)
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 03.03.2023 06:42
https://www.youtube.com/watch?v=8o-1bhvB1qk

Metroid Prime Remasterin fyysinen versio eurooppaan tänään ja Metroid Fusion NSO-palveluun ensi perjantaina.  8)

Viikon päästä julkaistaan myös MK8: Deluxen neljäs aalto DLC-ratoja. Nyt on suoraan sanottuna omaan makuun sairaat setit, kun pahasti keskenkin on vielä lukuisia pelejä (etunenässä Octopath Traveler II, josta tunnun nauttivan tunti tunnilta enemmän ja enemmän).
36  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: TV hankinta ja tekniikka : 26.02.2023 07:29
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/857698/LG-UltraGear-27GR95QE-B-27-OLED-pelinaytto

GRysifemma ennakkotilattavissa Verkkiksessä. Tavaraa pitäisi tulla jo maaliskuun aikana myymälään. Ja helmikuuhan vetelee jo viimeisiään!

Tämä näyttö muuten ilmestyi Gigantin listoille jo aiemmin, mutta Sikantti oli lätkäissyt tälle 1400 euron hintalapun. Ajattelin jo, että ovatko LG:llä perhana sentään pistäneet pari sataa suomilisää hintaan, mutta ei sentään. Se oli vain Gigantin sooloilua hinnan suhteen.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 20.02.2023 08:01
Octopath Traveler II Prologue demo (Switch)

Elgato HD60 X, mClassic, PNG: Switchistä ei varmaan saa irti tämän laadukkaampia ruutukaappauksia!















38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.02.2023 07:41
Nakutin eilen Octopath Traveler II:n 3 tuntia peliaikaa antavan demon läpi. Alkuperäinen oli minulle vuoden 2018 paras peli, ja tässä SE on lähtenyt demon perusteella lähinnä laajentamaan maailmaa ja parantamaan pelin yksityiskohtia. Se on aikalailla sitä, mitä jatko-osalta toivoinkin. Pelaaja pystyy nyt esimerkiksi etenemään vesistöissä kanootilla ja laivalla (jälkimmäistä en tosin demossa vielä käyttänyt), joka luo lisää kutkuttavia tutkimismahdollisuuksia. Kahdeksan päähahmonkin pitäisi nyt olla paremmin toistensa kanssa tekemisissä, mikä oli juonessa edeltäjän suurin puute. Demossa ei tosin millään ehdi kolmen tunnin puitteissa nähdä edes viitteitä tästä.

Taistelusysteemi lähes ennallaan, samoin kykysysteemit, joilla kekseliäs pelaaja voi laittaa pelin aika piankin polvilleen. Edellisessä nämä olivat loistavia, joten onneksi niitä ei ole lähdetty turhaan väkipakolla uudistamaan.

Audiovisuaalisuus on tip top, ja tämä tuntuu premiumilta HD 2D -pelien luokassa. Live a Livessa oli toki saavutettu Switchillä korkeampi resoluutio, mutta Octopath II:n maailma on paljon yksityiskohtaisempi ja efektirikkaampi kuin Live a Liven vastaava. Vuorokausisykli tekee maailmasta myös dynaamisemman ja se vaikuttaa muutenkin peliin ja siihen, mitä eri hahmoilla voi kulloinkin tehdä. Halutessaan voi vaihtaa napin painalluksella vaikka päivän yöksi, jos tietty questi vaatii spesifiä vuorokaudenaikaa.

Musiikit ovat jotenkin mystisempiä ja toismaallisempia kuin edeltäjässä, ainakin niissä maailmanosissa joista itse lähden liikkeelle. Otin ensimmäiseksi hahmoksi tietenkin näpsäkän varastytsyn, jolla viettelen ja ryöstelen jengiä oikealta ja vasemmalta; oi sitä jännitystä, kun kaupungin hämyisältä takakujalta löytää jonkun tyypin, jonka taskun pohjilla piilottelee harvinainen ja voimakas tikari 5%:n ryöstömahdollisuudella!

Menen asioiden edelle, mutta sanon nyt kuitenkin: jos Tears of the Kingdom alisuorittaa vähänkin, on Octopath Traveler II valmiina pistämässä sille hanttiin! En usko että niin käy, mutta se kertoo jotain siitä, millaisia odotuksia tälle pelille lataan.

39  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Apex Legends : 15.02.2023 10:55
Hyvä aloitus kaudella. Metaa on sotkettu oikein kunnolla ja peli tuntuu raikkaalta. Plus Lifeline-mainina buffit care-paketin pudotusnopeuteen ja reviveen tuntuvat mainioilta ja merkittäviltä.

Pelissä on juuri nyt hirmuisia aseita, kentällä tuntuu kuolevan hieman nopeammin kuin aiemmin. Nemesis on ääniä myöten aivan hirviömäinen ase, ja caressa majaileva buffattu Hemlok pudottaa punasuojaisenkin vihun hyvin nopeasti. Kuten sanoin, tässä vaiheessa tuntuu raikkaalta että tämä ei ole asemetaltaan vain aiempien kausien toisintoa.


En voi käsittää, miksi Respa ei korjaa Xbox-versiota. Koska siitä ei saa rahaa käteen? Luulisi, että tyytyväiset pelaajat ostaisivat enemmän kosmetiikkaa. Tai sitten suurin osa ei huomaa ongelmia. Xbox-versio tuntuu tosiaan vähän kummalliselta pelata esim. Nexuksella. Olenkin pääasiassa taas siirtynyt Switchiin, kun pelin pääkehittäjä lupaili, että cross progression tulee varmasti tulevaisuudessa ja se on myöhässä lähinnä siksi, että haluavat hoitaa homman kunnialla eikä siihen anneta kuin yksi mahdollisuus. Kahden version grindaaminen tuntuu siksi vähän turhalta.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Prime Remastered : 10.02.2023 07:23
https://www.nintendoworldreport.com/news/62825/iron-galaxy-studios-assisted-with-metroid-prime-remastered-development

Mielenkiintoista: Retro Studios sai paljon ulkopuolista apua tämän Remasterin tekemisessä. Pääasiassa sitä auttoi Iron Galaxy, joka on tehnyt mm. Skyrimin ja Diablo 3:n mainiot NS-versiot.

Tämä luo toivoa siitä, että Echoes ja Corruption voivat saada vastaavanlaatuiset remasterit, vaikka Retro hölläisikin otettaan niistä.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 10.02.2023 05:47
Täytyy myöntää, että tässä Epin videoita töllöttäessä on jonkinlainen sisäinen Fiilistelijä™ heräämässä henkiin, ja ajattelin, että pitäisikö se OLED Switch käydä hakemassa kymmenen euroa kalliimmalla, mitä maksoin tuosta perus-Switchistä kuusi vuotta sitten julkaisupäivänä. :lol: Kuuden vuoden aikana olen pelannut kahta peliä (Zelda BotW ja Monster Hunter: Rise), Super Mario Odyssey on edelleen muoveissa. Eli ehkä on korkea aika antaa konsolille uusi mahdollisuus.

Ja voitte sitten kiittää minua, kun Switch Pro shadow dropataan sillä sekunnilla, kun heitän rahat tiskiin pelikaupassa.

Nappaat vielä Hori Splitpad Prot messiin, niin aijai  8) Taisit muistaakseni kuulua niihin, joille käsikonsoli-moodissa pelaaminen ei käynyt kysymykseen joy-conien koon ja ergonomian takia. OLED-näytöllä ja niillä kyseessähän on kuin Switch 1.5.  ;D
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 09.02.2023 16:19
Hyvältä kyllä vaikuttaa GB-emulointi ensitutustumisen perusteella. Originaalin fiiliksen voi halutessaan toistaa GB:n näytön liikesumentumista myöten. Filtterit näyttävät hyviltä, ja fiilis on nostalginen. Näytön valovoima toki on hieman toista luokkaa kuin orkkis-GB:n, tosin Switchinkin näytön kirkkauden voi pudottaa minimiin jos on superpuristi.  :lol:

Ja alkaahan tämä palvelu jo käydä ja kukkua ihan kunnolla vuonna 2023. On se nättiä, on se nättiä:



Jos joku olisi vuoden 2017 alussa vuotanut tämän kuvan, ja kertonut että nämä kaikki tulevat löytymään Nintendon online-palvelusta 40 euron vuosimaksulla... Kuusi vuotta siinä kesti, mutta NSO on nyt saanut lattian, seinät, katon ja jopa ullakon.
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metroid Prime Remastered : 09.02.2023 15:01
Tää on kyllä mahtava juttu että Prime saa arvoisensa uudelleenjulkaisun. Meinasin jo aikasemmin kuittailla Epille et kuinkas monta vuotta on Prime Remasterin pitänyt tulla jo kohta pian.  ;)

Fyysinen julkaisu pitää ehdottomasti hommailla, kun on kaikki muutkin Metroidit hyllyssä. Ilmeisesti julkkari euroopassa meni maaliskuun alkuun?

Nintendo piti tätä ilmeisesti valmiina holveissaan ainakin 1,5 vuotta, jos tiettyjä sisäpiirilähteitä on uskominen. Prime 4:n tuotannon uudelleenaloitus varmasti vaikutti tämänkin pelin julkaisuaikatauluun hurjasti. Sama lähde sanoi, että Retron piti remasteroida myös Prime 2 ja 3 samalla antautumuksella kuin ykkönen, mutta se joutui luopumaan projektista ottaessaan Prime 4:n kehityksen haltuunsa. Lähteen "tiedot" loppuivat tähän, eikä kukaan tiedä onko joku muu kuin Retro saanut kaksi jatko-osaa remasteroitavaksi. Veikkaan kuitenkin, että ne tuodaan jossain vaiheessa myyntiin, vaikka sitten hyvin kevyesti remasteroituna HD-resoluutioon. Ongelma tosin voi olla Prime 3, jonka kontrollimetodit kyllä sopivat Switchille, mutta niitä on vaikeampaa ja työläämpää kääntää kuin Echoesin kontrolleja.

Ja niinpäs onkin muuten Nintendo.co.uk-sivustolla mainittu fyysisen version julkaisuksi niinkin hieno päivämäärä kuin 3/3/23. Pitänee paikkansa, kun virallisella sivulla on. Noh, helmikuu on lyhyt kuukausi ja Kirby sekä Octopath 2 tulee viikkoa aikaisemmin... eiköhän tässä selvitä.  :)
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Metroid Prime Remastered : 09.02.2023 09:59
Nyt kun olen katsellut tästä videoita aamusella, niin tuntuu että Nintendo alimyy tätä "Remasterina". Lähempänä remakea tämä on, vaikka ei kuitenkaan Nintendon näkökulmasta. Mukana on – ilahduttavasti - myös kontrollityylejä joka lähtöön. Modernisti voi pelata myös gyrolla, mutta ilmeisesti Cube-adapterilla ja -ohjaimella voi pelata myös sillä ihan alkuperäisellä tavalla, jos haluaa kunnolla fiilistellä.

Ja pelillä on hintaakin vain 40 euroa, joka on Nintendolle hieman epätyypillistä. Antavat kunnon mahdollisuuden tälle pelille myydä hyvin.

Iiihan pikkuisen tekisi mieli napata tämä eShopista tänään ja hakea fyysinen 22.päivä... Mutta en tiedä, ehkä kuitenkin odotan kärsivällisesti pari viikkoa, kun ei ole spoilaantumisen pelkoja tai mitään sellaista.

Jos olette kuitenkin hommanneet diginä, niin pistäkää tänne fiiliksiä.  8)
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 09.02.2023 08:02
Hyvää kontsaa! Ei mitään ärsyttävää esittämistä, vaan oikein mukavaa jutustelua, jota voi hyvin heittää vaikka taustaääneksi AirPodeihin. Ihan eri fiilis myös katsella Epin silmin näitä directejä, vaikka olihan siellä kovia pelejäkin näytillä. Tulen seuraamaan näitä videoita jatkossakin. Ehkä voisit arvostella Partajeesus-tyyliin pelejäkin?

Mukava kuulla, ettei ensimmäinen Live mennyt täysin tyhjille korville ja silmille.  :)  Teknisesti on toki vielä vähän parantamista myös. Rutiini auttaa varmasti siihenkin. Hommasin tähän lähetykseen myös Logitechin pehmeää valoa antavan striimausvalon, jotta erottuisin paremmin hämärästä taustasta ja jotta iPhone 12 Mini saisi parhaan laadun naamakamerana. Toimi mielestäni hyvin, vaikka halvemman pään valo onkin.

Arvosteluita olisi kyllä kiva tehdä myös. Siistiä tässä on se, että aiheita on aivan hemmetisti, uusia ja vanhoja. Nytkin voisi ottaa demot käsittelyyn, GB:n/GBA:n, tsekata Prime Remasterin... Hienoa, ettei tarvitse väkisin keksiä, mistä tekee videoita.

46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 09.02.2023 00:50
Järkytys oli, kun näki että Prime remaster on todellinen.

Tänään eShopissa.

Anteeksi mitä?

Miten tässä odottelee sitten kaksi viikkoa kassuversiota... no ehkä se menee, jos tänne asti on päässyt.

Täytyy nukkua yö ja koota myöhemmin lisää ajatuksia.
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 07.02.2023 18:07
Pistäpä jotain Apex-striimiä joskus, olisi mielenkiintoista nähdä, miltä se gyro teikäläisen käsissä näyttää.

Tätä tulee kyllä! Ehkä jo tsekkaan livessä ensi viikon tiistaina illalla, miten serverit lakoaa.  ;D
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 07.02.2023 18:04
Jahas, valmistautukaa taas räiskyntään klo 00.00 ke-to yönä kotimaan aikaa:

Tune in at 2 p.m. PST tomorrow, Feb. 8, for a #NintendoDirect livestream featuring roughly 40 minutes of information mostly focused on #NintendoSwitch games launching in the first half of 2023.

Zeldan on pikkupakko olla isossa roolissa tässä, hype ja mainonta pistetään kunnolla käyntiin ennen julkaisua.

Ja Metroid... Prime remaster? Jos se on kesän peli, niin tuo päivä koittaa vihdoin, kun näemme tämän myyttisen remasteroinnin!

Jakaisivat spotlightin Metroidin ja Zeldan kesken? Ei tule tapahtumaan. Tämä Direct on TotK:lle ja Zeldalle dedikoitu mitä tulee isoihin nimiin. Rinnalle voisi tulla vielä jokin uusi Zelda Remake. Ehkä Wind Waker. Voi olla Twilight Princesskin. Heti Directin jälkeen ladattavissa jne. Tai sitten joku pikanen OoT HD portti.

Tears of the Kingdom ja Prime 1 remaster pelaavat ihan eri liigoissa. Uskon, että Remaster on alkukesän peli ja Prime 4 säästetään ensi vuoteen. IMO, nämä voivat elää samassa Directissä niin, että molemmat saavat huomiota. Zelda on kuitenkin jo alustettu monella kevyellä trailerilla.

Mutta saa nähdä, yllätyksiä tulee varmasti. Ainakin yksi. Peli, jota kukaan ei näe ennalta.
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Direct -tilaisuudet : 07.02.2023 16:17
Jahas, valmistautukaa taas räiskyntään klo 00.00 ke-to yönä kotimaan aikaa:

Tune in at 2 p.m. PST tomorrow, Feb. 8, for a #NintendoDirect livestream featuring roughly 40 minutes of information mostly focused on #NintendoSwitch games launching in the first half of 2023.

Zeldan on pikkupakko olla isossa roolissa tässä, hype ja mainonta pistetään kunnolla käyntiin ennen julkaisua.

Ja Metroid... Prime remaster? Jos se on kesän peli, niin tuo päivä koittaa vihdoin, kun näemme tämän myyttisen remasteroinnin!
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Omat pelivideot |"Siis, mitä äsken tapahtui?" : 07.02.2023 14:14
Kotimaisia Nintendo-tubettajia ei voi olla koskaan liikaa.  8) Tosin eiköhän sitä Xbox-kontenttiakin saada mukaan aika-ajoin.  :)

https://www.youtube.com/@mikodemus85

Tämä kypsyi mielessäni lähes pari vuotta (kaksi testiä kanavalle tein jo kesällä 2021, mutta en nykyisellä kalustolla), ja nyt sain setit sysättyä alkuun. Säätövaraa ja hiomista vielä joissakin asioissa. Hyvällä fiiliksellä eteenpäin!
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 07.02.2023 13:15
https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/hard_soft/index.html

Switch puhkoi 122 miljoonan toimitetun laitteen rajan, eli edellä on enää DS ja PS2.

Näen, että Switchillä on hyvä mahdollisuus nousta ykköspaikalle. Se tarvitsee hieman yli 35 miljoonaa myytyä laitetta lisää saavuttaakseen PS2:n. Jos kuluva vuosi on softan puolesta vielä loppua kohtikin suhteellisen hyvä ja kuvaan astuvat myös hinnanpudotukset, uskon tämän olevan mahdollista. Jopa todennäköistä.

Ovatko PS2:n myynnit tosin aikaansa suhteutettuna vaikuttavampia kuin Switchin? Vaikea sanoa. Pelaaminen ei ollut vielä 2000-luvun alussa niin mainstreamia kuin nykyään. Toisaalta taas PS2:lla oli vahva asema myös kodin viihdekeskuksena DVD-aseman ansiosta. Moni hankki laitteen jopa pelkästään leffojen katselua varten. Switchiä taas on tod.näk myyty ainakin jonkin verran ristiin samoihin talouksiin, useammalle perheenjäsenelle tai mallin päivittäjille. Nämä kokonaisluvut olisi mielenkiintoista tietää. Nintendo on jonkin verran tästä puhunutkin, että OLED-malli ja Lite ovat tehneet kauppansa myös jo laitteen entuudestaan omistaville: https://www.gamespot.com/articles/lots-of-people-are-buying-a-second-nintendo-switch/1100-6503515/

Lainaus
"Out of sell-through figures for the previous fiscal year, about 25% of overall hardware purchases were made by those who already owned a Nintendo Switch," Furukawa explained. "About 30% of Nintendo Switch Lite unit sales were repeat purchases (demand for additional Nintendo Switch systems after the first) and 40% of Nintendo Switch OLED Model unit sales were repeat or replacement purchases."
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Apex Legends : 06.02.2023 20:53
Ei, kausi 16 ei tuo vieläkään cross progressiota tai 120hz:n moodia, mutta muuten Respawn tykittää kaikilla sylintereillä:

https://www.ea.com/en-gb/games/apex-legends/revelry

- 6v6 Deathmatch (ja ilmeisesti pysyvästi) Pelin koodissa on myös viitteitä jo Titanfall 2:n mappeihin...
- Rankki-map vaihtuu 24 tunnin välein, eikä samaa mappia tarvitse rankedissa tahkota enää 1,5 kuukautta! Ihan hiton hyvä muutos.
- Kaikkien hahmojen uudelleentasapainotus + iso muokkaus asemetaan (eli voit tod.näk nähdä muitakin käytettävän kuin R301:stä ja Flätikkää).

Respalta oli loistopäätös jättää uudella kaudella uusi hahmo väliin ja keskittyä hiomaan siitä parempaa, mitä pelissä jo on.

Aloitin kaudella 8 (eli kiesus, KAKSI vuotta sitten!), enkä ole sen koommin ollut näin innoissani uudesta Apex-kaudesta. Peli toki maistui yhä muutenkin, mutta nämä kaikki muutokset kuulostavat vievän peliä suuren loikan vielä parempaan suuntaan.

53  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.02.2023 07:38
Fellow kids, eiköhän ole aika siirtyä takaisin itse aiheeseen....

HYPEEEE! 8)

Advance Wars -mainoksia Walmartissa?

Lainaus
Not sure if this is the place to put this, but I wanted to share. I work at my local Walmart and every Monday, Wensday, and Friday we get our truck delivery, One truck is for produce, refrigerator foods, ect...and the other one is for general merchandise

On the general merchandise truck, we received three new cardboard displays for our gaming section.

One is a minecraft Legends display with its release date.

The other is a Tears of the Kingdom display with its release date.

Finally, the last one is an Advanced Wars display that says "avaliable now," and the documents attached with it said to put the display up on February 10th.



Advance Wars myöhästyi viime vuonna ilman uutta julkaisupäivää maailmantilanteen takia. Voisiko Nintendo tehdä varjotiputuksen ensi viikon Directissä? Jos Direct esitettäisiin 9. päivä torstaina, voisi julkaisu tapahtua jo seuraavana päivänä.

Mutta tuleeko tästä myös yllätyksellinen julkaisu kivijalkakauppoihin? Digiversion tiputtaminen on helppoa, mutta jos kaupat saavat Advance Warsin fyysistä versiota tällä viikolla & ensi viikolla, Nintendo voisi tehdä yhden nopeimmista retail-julkaisuistaan koskaan. Ellei jopa nopeimman.
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Legend of Zelda: Tears of the Kingdom : 01.02.2023 14:25
Kuten Nintendon viralliset Twitterit eilen muistuttivat: Breath of the Wildin jatko-osa julkaistaan 100 päivän päästä. Tai no, tänään 99 päivän päästä.

Pelistä tiedetään aika vähän, ottaen huomioon miten lähellä se jo on. Breath of the Wild sai aikoinaan tammikuussa 2017 Switchin lanseeraustilauksessa trailerin, joka löi hypen ylikierroksille. Mielestäni emme ole vielä nähneet Tearsista vastaavaa, eli traikkua, joka saisi epätoivoisesti laskemaan päiviä toukokuuhun. Uskon, että helmikuun aikana tämä korjaantuu ja tulemme näkemään peliä syväluotaavammin.

Liikaa siitä en toki halua nähdä, mutta sitä ei tarvinne pelätä. Nintendo osaa salamyhkäisyyden.


Katsoin muuten eilen Youtubesta pari "miksi BotW on avoimen maailmansa kanssa mestariteos" -videota ja mieleni sähköistyi välittömästi, kun mieleen palasi kuuden vuoden takainen aika. Pelin jatko-osa on erittäin lähellä, ja aika sen parissa tulee olemaan varmastikin minulle jälleen ikimuistettavaa.

Olen jännittynyt, toiveikas ja täynnä kysymyksiä. Mitä Nintendo on tehnyt nämä kuusi vuotta? Peliä, jonka alunperin piti olla pelkkä BotWin DLC. Miten kunnianhimoisiksi ideat lopulta kasvoivat? En malta odottaa nähdä, mitä Aonuman tiimi on meille rakkaudella luonut.
55  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2023 07:25
Mielenkiintoisia lukuja. Mielestäni kuitenkin ollaan hyvässä seurassa, jos myynnit ovat kutakuinkin samalla tasolla kuin Wiillä ja esimerkiksi PS1:llä. Täytyy myös muistaa, että Switchillä on edelleen elinkaarta jäljellä (jopa 3-4 vuotta) nostaa lukuja, toisin kuin useimmilla konsoleilla tällä listalla.
NS on myynyt jo nyt 20milj. enemmän kuin PSOne ja Wii. Ja esim. Wii oli oikeastaan jopa vähän kuuluisa siitä kuinka paljona siellä oli turhakkeita. Silti pelejä myytiin enemmän Wiin 100milj. konsolille kuin NS:n 120 miljoonalle konsolille. Pelit taitavat olla vielä suhteessa NS:lle halvempia. Tämä nyt vain on minusta suora indikaatio siitä että pelattavia pelejä ei ole tarpeeksi. Siksi se top 20 pelien myyntikin on ihan eri tasolla kuin muilla konsoleilla, kun porukka ostaa niitä. Eli ei sieltä Directeistä niin montaa hype junaa valtavirralle tai vakkari pelaajille ole tullut.

On vain rasittavaa lukea kerta toisensa jälkeen ne samat jutut, miten suuret pommit puuttuivat, kun itse on aivan täpinöissä jostain pienemmän luokan pelistä, minkä itse näen omassa elintilassaan suurena.
Mutta tämähän vaatii ymmärrystä sinulta, ei muilta ;) Enkä oikein voi moittia näitä "juttujakaan" kun Bayonetta 3 tuli... oliko 5 vuoden jälkeen ja MP4 on vieläkin täysi arvoitus, ja samalla tulee yhdessä Directissä kolme (vai oliko neljä?) farmisimulaatioon nojaavaa peliä :lol:

En tiedä, onko SE tyytyväinen Live A Liven ja Trianglen myyntilukuihin, mutta tuskin se monia miljoonia näiltä peleiltä odotti. Aika hyvin ne ovat myyneet mielestäni, lajityypit ja tuotantoarvot huomioiden.
Varmasti on, kun otetaan nuo huomioon. Mutta sanomasi: "Vaikuttaa, että monet odottavat vuodesta toiseen näiltä Directeiltä vääriä asioita ja sitten pettyvät, kun Nintendo tarjoaa vakkaripelaajilleen juuri sitä, mistä he tykkäävät. Halvan näköinen JRPG, paskat grafiikat, vain 30 fps, 60 euroa. Oh hoh, myi miljoonan julkaisussa." ei nyt ehkä kuitenkaan kerro sitä että NS:n pelit kiinnittäisivät erityisen hyvin vakkari pelaajien mielenkiintoa. Ainakaan Live a live ja Triangle Strategy eivät sitä myyntien valossa tehneet.


Mutta eihän Nintendolla mitään hätää ole, toistaiseksi. Tällä hetkellä Switch printtaa rahaa jokainen myyty konsoli, niin korkeammat pelimyynnit eivät ole edes tarpeen. Kuten sanoin: "Nintendon ei vain tarvitse pyöriä samassa porukassa kuin Sony tai MS". Kunhan Directien hype kantaa ja kuinkakohan pitkään se kantaa... uutta rautaa tarvitaa kohta.

Voit varmaan myöntää, että Switchin konsepti on erilainen kuin mitä Wii ja playstation olivat. Samassa perheessä saattaa olla useampi Switch-konsoli, ja siten perhejaon kautta ja lainaamalla pelejä voidaan pelata useamman ihmisen kesken ostamatta uutta. Näen tätä lähipiirissänikin paljon, joka ei tietenkään kerro mitään suuremman mittakaavan luvuista, mutta otaksun, että tämä on faktori joka on vaikuttanut myytyjen konsolien ja ostettujen pelien suhteeseen.

Vaatii joo ymmärrystä minulta, mutta sinäkin kirjoitat juttusi tavalla, joka nostaa Nintendo Defence Forcet esiin. "Directit mehhiä täynnä." Niin kenelle? Sinulle. Suoraan triggeröijän käsikirjasta. Ihan kuin laskeutuisit taivaista ja tekisit alemmille tahoille selväksi, että asia nyt on näin. Lopputulos: DEFENCE FORCE activated.  8)
56  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2023 17:14
Mielenkiintoisia lukuja. Mielestäni kuitenkin ollaan hyvässä seurassa, jos myynnit ovat kutakuinkin samalla tasolla kuin Wiillä ja esimerkiksi PS1:llä. Täytyy myös muistaa, että Switchillä on edelleen elinkaarta jäljellä (jopa 3-4 vuotta) nostaa lukuja, toisin kuin useimmilla konsoleilla tällä listalla.

https://gameranx.com/updates/id/397258/article/average-nintendo-switch-owner-age-revealed/

Ei, en näe olevani "valtavirtaa", mutta uskon, että suurin osa Directejä seuraavista katsojista on tyytyväinen siinä mielessä, että löytää esityksistä aina jotakin mieluisaa. On vain rasittavaa lukea kerta toisensa jälkeen ne samat jutut, miten suuret pommit puuttuivat, kun itse on aivan täpinöissä jostain pienemmän luokan pelistä, minkä itse näen omassa elintilassaan suurena.

En tiedä, onko SE tyytyväinen Live A Liven ja Trianglen myyntilukuihin, mutta tuskin se monia miljoonia näiltä peleiltä odotti. Aika hyvin ne ovat myyneet mielestäni, lajityypit ja tuotantoarvot huomioiden.
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2023 10:56
Saa nähdä kuinka kauan toi Directien hype kantaa. Useimmiten ne on kuitenkin pettymystä tai vähintäänkin "mehhiä" täynnä. Smash hahmot on sentään jäänny vähemmälle. Vaikka ei sillä, tuleehan ne Directit katsottua, mutta ei niitä enää jaksa odottaa samalla tavalla tai arvuutella koska Direct tulee (varsinkin kun Bayonetta 3 tuli jo). Koko Nintendon tapa tehdä Directejä tuntuu muutenkin lähes trollailuilta, varsinkin Smash hahmojen aikaan. Hypetetään minimaalisia juttuja ja Directejä tippuu ihan randomilla.

Tuntuu, että tämä on lähinnä "paatuneen ja väsähtäneen pelaajan" näkökulma. Et yksinkertaisesti ole niiden pelien perään, jotka Directeissä ovat yleensä edustettuina. Kaltaiselleni weebille huonokin Direct tarjoaa yleensä monta hyvää peliä, jotka menevät odotuslistalle ja Octopath Traveler 2:n kaltaiset julkistukset voivat olla todella isoja pommeja. Vaikuttaa, että monet odottavat vuodesta toiseen näiltä Directeiltä vääriä asioita ja sitten pettyvät, kun Nintendo tarjoaa vakkaripelaajilleen juuri sitä, mistä he tykkäävät.

Halvan näköinen JRPG, paskat grafiikat, vain 30 fps, 60 euroa.

Oh hoh, myi miljoonan julkaisussa.

Jos itse ei pidä jostain, ei se tarkoita, etteikö suuri kohdeyleisö olisi k.o pelin perään ja nauttisi siitä. En minäkään jaksa valittaa, mitä pelejä Xboxille ja Pleikkarille ilmestyy, ymmärrän että k.o konsolien yleisöt nauttivat peleistään.

58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2023 07:36
EXCLUSIVE: IGN has learned from multiple sources that PlayStation, Xbox, and Nintendo won't be part of E3 2023.

E3:n piti tulla takaisin tänä vuonna, mutta paluu on jäämässä vajavaiseksi. Vaikeaa uskoa, että E3 pystyy lähivuosina enää tästä nousemaan.

Nintendo-pelaajan näkökulma asiaan: aiemmin E3:n ollessa terässä saattoi olla varma, että kesäkuussa näki Nintendolta uuden esityksen, jossa paljastettiin melkeinpä aina jotakin merkittävää. Nintendo ei tällaisia "varmoja nakkeja" vuodesta toiseen muuten jakele, joten tulevaisuudessa epätietoisuudessa eläminen lisääntyy. Mutta ei Nintendo tietenkään E3:a tarvitse, sen Directit ovat kasvaneet niin suuriin mittasuhteisiin hype-arvoltaan.
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 28.01.2023 15:51
Voisin tänään vaikka seitsemän aikoihin pistää Bondissa online-moninpelit käyntiin, jos porukkaa löytyy. Kiinnostuneet voivat lisätä meikän NS-kaverilistalle: SW-6821-6608-0308. Kaikki ovat tervetulleita yrittämään sisäänpääsyä näihin kemuihin.  8)

Olen pelannut Goldua viime tunnit 8Bitdo:n Ultimatella. Tuntuu tosiaan mainiolta noiden mainitsemieni kontrollisäätöjen jälkeen, joka lupaa hyvää neljän pelaajan kekkereihin. Kaikille kun ei ole jakaa N64-ohjaimia. Tällä hetkellä pyytävät muuten Saksan eBayssä noista Switchin N64-padeista 150-200 euroa ja menevät kaupaksikin niillä hinnoilla... Meikällä on yksi, mutta jos olisin tiennyt miten harvinaisiksi muuttuvat, niin olisin ostanut useammankin. Ei ole kyllä Super NES -padejakaan näkynyt tietääkseni ainakaan Euroopan Nintendon verkkomyymälässä pitkiin aikoihin. Onneksi hankin heti kaksi.
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't : 27.01.2023 09:48
Etkö omista Switchille N64-ohjainta? Huoli pois, tällä kikalla kontrollit saa joy-coneilla ja Pro-ohjaimilla lähelle modernia räiskintää (ja tuntumaan hyvin samalta kuin Goldun Xbox-versiossa, johon kontrolleja on modernisoitu enemmän).

1. Avaa System Settings ja sieltä Controllers and Sensors
2. Avaa Change Button Mapping
3. Pro Controller --> Change
4. Control Stick Settings --> Left stick, change to Right Stick: On, Right Stick, Change to Left Stick: On
5. Palaa yksi askel taaksepäin ja vaihda nämä napit näin: ZL -> L, ZR -> ZL
6. Vaihda vielä lopuksi Goldeneyen 007:n ohjausasetuksista ohjaustavaksi "1.2 Solitaire".

Ohjaustapa kannattaa myös tallentaa, jotta sen pystyy aina halutessaan lataamaan uudelleen.

Tässä vielä GameXplainin video tästä kikasta, jos selitykseni tuntui sekavalta.

Tämän jälkeen pystyt liikkumaan vasemmalla tatilla, tähtäämään oikealla ja ampumaan ZL-liipaisimella modernin räiskinnän tavoin!

N64-ohjain on toki yhä paras tapa pelata Bondia, mutta tämän jälkeen myös Pro-ohjaimella sitä pystyy pelaamaan vallan mainiosti ja moninpeli on hauskaa myös käsikonsoli-moodissa.

Ai saakeli, viitisen minuuttia kului ja pääsin läpi vanhentuneen ulkoasun seinämästä ja olin jälleen pelin pauloissa. Soundtrack on aivan taivaallinen.

Raren kaukonäköisyys lisätä laajakuvatuki ja sallia ohjaustapojen monipuolinen muokkaus tekevät tästä pelistä yhä pelattavan vuonna 2023.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 263
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines