Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 20.08.2013 17:29
(Hinta vaihtuu puolenpäivän jälkeen)

Tätä en tiennytkään. Tattis.

Avasin juuri portit, kaikk' on tervetulleita.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 20.08.2013 15:14
Voisin loikata mukaan kuhan AC:lta kerkeän.
63  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 20.08.2013 13:16
Mulla ostetaa turnipseja tänään 257 Bellsin kappalehintaan. Voisin avata portit tuossa illemma kun kerkiän kunnolla pelaamaan. Saa tuoda omenoita.

Hoo, ehditkö avaamaan joskus 19:00? Minun pitäisi myös lisätä sinut kaverilistalleni, muistaakseni sinua ei vielä löytynyt sieltä. Niin ja multa löytyy jopa täydellisiä omenoita (perfect apple), tai ainakin oli vielä pari päivää sitten puussa. Voin tuoda tuliaiseksi korillisen.

Joo, pitäisi onnistua. Omenakorikin kuulostaa hyvältä.

EDIT: Itse olen jo sinut lisännyt kaverilistaan. Halfway there!
64  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 20.08.2013 13:07
Mulla ostetaa turnipseja tänään 257 Bellsin kappalehintaan. Voisin avata portit tuossa illemma kun kerkiän kunnolla pelaamaan. Saa tuoda omenoita.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 20.08.2013 11:45
Itekkin kaipaisin omppuja, ne taitaa olla viimeinen hedelmä mikä minulta puuttuu. Kirsikoita luonnollisesti löytyy, onhan se kyläni natiivihetelmä.
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 19.08.2013 16:51
Mennään nyt virran mukana ja sanotaan että onhan tämä vieläkin kova tekele. Päivittäin tulee pelattua vähintään se vartti. Kraidi on oikeassa siinä, että digitaalinen versio loistaa edukseen. Olen pelannut viime aikoina Professor Layton & The Lost Futurea, ja on ollut äärimmäisen helpottavaa kun ei ole tarvinnut vaihdella kasetteja. Tosin peli on kahteen kertaan jäätynyt kun muistikortti on ollut huonosti.

Eilen visitoitiin Sharkien kanssa puolin ja toisin, ja oli taas mukava nähdä toisia kyliä. Toisten asetelmat herättää itessäni sekä kateellisuutta että intoa uudistamaan omaa kylää. Tykkään.
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 17.08.2013 00:17
Ei tapahtunut ihan tänään, mutta...
Games for Windows. Microsoft, kaikella kunnioituksella, haista pitkä pökäle.

Ostin Batman: AC GOTYn Steamin Summer Salesta ja ajattelin pelailla. Pelihän vaatii GfW:n, minkä ei pitäisi olla ongelma sillä onhan minulla xbox-tili. Yritän kirjautua sisään ja kappaskappas, GfW ja xbox.com väittää ettei mun tiliä ole olemassa (XO:ssa toimii moitteetta). Nyt sitten Lepakkomiehen leaderboardeilla hilluu Jaakkosakarin sijasta uusi nikki TubbyBigfoot042. Vittujee.

Arkham Origins ei käytä GfWL:tä

JA

Games for Windows lopetetaan

68  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 06.08.2013 16:26
Games for Windows. Microsoft, kaikella kunnioituksella, haista pitkä pökäle.

Ostin Batman: AC GOTYn Steamin Summer Salesta ja ajattelin pelailla. Pelihän vaatii GfW:n, minkä ei pitäisi olla ongelma sillä onhan minulla xbox-tili. Yritän kirjautua sisään ja kappaskappas, GfW ja xbox.com väittää ettei mun tiliä ole olemassa (XO:ssa toimii moitteetta). Nyt sitten  Lepakkomiehen leaderboardeilla hilluu Jaakkosakarin sijasta uusi nikki TubbyBigfoot042. Vittujee.
69  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 28.07.2013 20:13
Kotiuduin juuri Ropeconista. Hyvä reissu jälleen kerran joka antoi paljon pureskeltavaa harrastuksen puolesta. Tykkäsin.

P.S. Olin Streetpass-taivaassa. Vihreä valo välkytti alituiseen.
70  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 25.07.2013 01:52
Lyhyesti, what up?

Doctor Whon yksi hieno puoli on se, että mukaan voi hypätä milloin vain. Itse sarja ei syrji niitä jotka eivät ole sen historiaan tutustuneita, vaikka jotkut fanit syrjiikin. Tohtori pystyy muuttamaan jokaista soluaan tarpeen vaatiessa joka vaikuttaa hahmon ulkonäön lisäksi luonteeseen, eli jokainen Tohtori on omanlaisensa. Sarjassa vaihtuu myös Tohtorin matkakumppanit, jotka ovat erillisiä hahmoja ja tuovat siis siten oman dynamiikkansa jaksoihinsa. Sarja viittaa menneisyyteensä (varsinkin kun tänä vuonna Doctor Who täyttää 50 vuotta), mutta ei koskaan päätä sekoittaen. Itse aloitin tosiaan uuden sarjan alusta, kuten useimmat nykyiset Doctor Who-fanit, ja pidän sitä parhaana starttina nykypäivänä, vaikka mielestäni laatu nouseekin myöhemmin.

Tärkeintä sarjaa katsoessa on pitää mieli avoimena eikä antaa logiikan puutteen häiritä katselunautintoa. Doctor Who on niitä "just roll with it"-sarjoja.

71  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 24.07.2013 22:02
Ite oon tykännyt tuosta Dr. Whosta. Jos ei kolmannen jakson jälkeen ole mielenkiintoa niin kannattaa jättää välistä. Vaikka se paranee myöhemmillä kausilla vasta, on kolmas jakso minun mielestä se breaking point, itellä alkoi tuolloin kunnolla uppoomaan. Kakkos jakso meinas etäännyttää kokonaan, onneks jatkoin rohkeasti eteenpäin.

Itse aloin katsomaan toukokuun lopussa ja nyt on katsottu 7 kautta ja spesiaalit uutta sarjaa ja muutama jakso vuodelta 1963, kaveri toi Lontoosta tuliaiseksi TARDIS-autonraikastimen ja olen viime päivinä opetellut Matt Smithin Tohtorin teemaa kitaralla. Suosittelen. Varoituksena tosin sanottakoon, että suomalaisesta Netflixista puuttuu neloskauden jälkeiset spesiaalit (David Tennantin viimeiset jaksot). Jenkkinetflixistä tosin löytyy, joten ei ongelmia sinänsä.
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.07.2013 03:16
Firefly-lisenssillä tehdään peli.

 :)

Lainaus
It is being described as a "multi-user, social online roleplaying game," and will be available for Android and iOS devices.

 >:(

Suurena Firefly-fanina olen äärimmäisen epäileväinen. Toivotaan nyt kuitenkin parasta.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 15.07.2013 20:36
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Voidaan lohduttautua ajatuksesta siitä että kateltiin samoja tähtiä kaipuu silmäkulmassa.  ;)

Tänään oli hyvä päivä. Kävin makoilemassa joenrannassa 3DS mukana ja AC maistui auringonpaisteen kera. Itse pelissä sain asuntolainan maksettua (että saan otettua lisää) ja talon järjestettyä freeshiksi. Reesen mieskin heräsi vihdoin.

Fiilistelyfotoja!:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Animal Crossing: New Leaf - Simppelin elämän haastavat ilot : 09.07.2013 14:12


Parasta.  ;D
75  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.07.2013 12:58
Olen tässä tänään ja eilen pelannut sanahirviötä Sonic & All-Stars Racing Transformed, kun on Steamissä ilmanen viikonloppu. Tuli tehtyä havainto että sehän on hyvä! Jopa niin hyvä että voisi pistää kopion WiiUlle tilaukseen. Amazonista saisi £24 + postit. Suomesta halvin mitä löysin onkin sitten jo 45€. Tarviiko mp:tä varten panostaa pro-ohjaimiin vai selviääkö gamepadillä ja wiimote+nunchukeilla?
76  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 03.07.2013 22:05
Man of Steel ei ollut mielestäni täysin sysipaska pökäle, mutta keskivertoleffan alapuolella kuitenkin. Jos mennää rehdillä, kymmenportaisella arviointiasteikolla niin antaisin 3/10, hyvällä tuulella 4/10. Hyviä roolisuorituksia oli, mutta toimintaa riitti ähkyyn asti, tarina tuntui olevan lähinnä bulletpointtien läpikäymistä ja pääparille (joiden näyttelijöillä ei ollut juurikaan kemiaa) pakotettiin romanssi koska 'Muricah! Juoni ja teemat aloitettiin mallikkaasti, mutta kaikki mikä vaatisi pientä aivojumppaa unohdettiin toiminnan keskellä. Loppujen lopuksi unohdettava raina joka sopii ajantapoksi, jota kannattaa kattoa netflixistä kunnes kyllästyy Ei 10€ leffalipun arvoinen.
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 01.07.2013 00:12
Nintendo ID on Jaakkosakari, Miin nimi Jasa. Lisäilen naamat. Isoveli käyttää samaa tiliä (koska miksi ei) niin voin sitten vedota siihen jos Miiversessä on jotain noloa.
78  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 01.07.2013 00:03
pamahdin Edgeworthin kylään visiitille. Pari ekaa yhdistämisyritystä päätyivät jostain syystä erroriin, mutta lopulta homma toimi oikein mainiosti. Kalastamista ja läpänheittoa kaksin, mikäs sen parempaa. :b

-Me and my homie, just chillin' in da hood.

AC:NL:ssähän saa otettua helposti ja hauskasti screenshotteja painamalla olkanäppäimet alas samanaikaisesti.

Tänään sain luvat rakennella kaupunkiin lisää settiä ja kuvassa näkyykin meikäpojan Campfire-työmaa. Rahan palamista ei voi estää, mutta onneksi tein Jasatownista tänään Wealthyn, eli huomsiesta lähtien mun myynneistä crunchataan vähän isompia numeroita.

Jonkun pitäisi vissiin tehä oma threadi tälle ettei mee ihan hijackäykses. haluun banaaneja tarvin banaaneja
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.06.2013 21:27
Paras osuus eli lokaali moninpelihän näissä tasku- Mario Karteissa jää kokematta.
Hommasin MK7:n julkaisussa ja äskettäin pistin takaisin 3DS:ään testaillekseni oliko siitä mihinkään. Olihan siitä ja huomasin että sen nettipeli toimii ihan hyvin. Setupissa menee aikansa, mutta peli pyörii sujuvasti eikä lagista ollut puhettakaan. Mario Kart sohvalla kavereitten kanssa on hauskaa, mutta Mario Kart vieraita vastaan pöntöllä istuessa on kokemisen arvoista sekin.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 30.06.2013 21:07
Mulla on oma AC ollut melkeen kokoajan päällä (sleep modessa tosin) vaikka en pelaiskaan ni varmaan hämää  ;D

Näpyttelin justiinsa loputkin 3DS-listalla olevat lautalaiset omiin kavereihin ja pelailen tässä taas. Kyläily suuntaan jos toiseenkin kiinnostaa jos jollakulla on portit auki. Avaan omani just nyt.
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 28.06.2013 18:50
Osaisiko joku suositella jotain hyvää ja laatuun nähden halpaa padia PC-pelailuun? Uusimman Humble Bundle Weekly Dealin myötä alkaa olla noita padi-pelejä virtuaalisessa pelihyllyssä. Vaihtoehtona on myös vastaanotin että saan pelattua meikäläisen langattomilla XO-ohjaimilla, jos ne toimii kokemusten mukaan mallikkaasti.
82  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 27.06.2013 08:46
On ihan totta että kaikki pitävät mistä sattuu pitämään, eikä toista voi kieltää pitämästä asioista. Tähän on kyllä pakko tarttua:

Naurattaa aina tämä suosittujen biisien dissaus, jos se on kerran niin helppoa, niin miksi te istutte siwan kassalla 8e/h.  ;)

Paskin cop-out heitto missä tahansa väittelyssä milloin tahansa miksi tahansa. Ei sitä tarvi osata tehdä musaa/ruokaa/pelejä/ihanmitävaan että voi arvostella, ilmaista mielipiteensä, kyseisestä tuotannosta. Tehdään kaikki maailmasta vähän parempi paikka eikä enää käytetä tota hirveätä kliseetä, jookosta? /offtopic

Palatakseni vielä tuohon tunnettujen biisien sämpläykseen, mielestäni aiheeton sämpläys on oikeastaan sama asia mitä Zynga tekee pelirintamalla: kopioi muilta kunnes saa tuloksia. Ei omaa vaivaa, ei musiikin eteenpäin viemistä taiteen muotona, otetaan vaan rahat pois niiltä jotka suostuvat antamaan.

Tuli tätä kirjoittaessa mieleen yksi biisi joka käyttää toista biisiä hyvin


Asiasta tietämättömille, Michelle Dockery käyttää Fireflyn teemabiisin, Ballad of Serenityn, lyriikoita oman biisinsä kertsinä. Ja se toimii, sillä Dockery teki Mal's Songing nimenomaan samasta aiheesta kuin Ballad of Serenity on, mutta laajensi sitä omalla tavallaan.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.06.2013 14:04
Pelattiin juuri äsken veljen kanssa ensimmäinen chapter Borderlands 2:n uudesta kampanja DLC:stä, Assault on Dragon's Keepistä.

Ylitylsän ja keskenjääneen Big Game Huntin jälkeen Assault on Dragon's Keep on hyvä lisäys peliin huuhtomaan paha maku suusta. Vitsit ja viittaukset ovat kaikki olleet top notch-tasoa tähän mennessä ja uudet viholliset on ollut mielekkäitä tappaa. Meikän mielipide saattaa olla tosin vähän puolueellinen, sillä olen aika vahvasti uppoutunut "Geek cultureen" ja olen harrastanut pöytäroolipelausta lähemmäs kymmenen vuotta, joten DLC on oikeastaan miulle räätälöity. Tiny Tinan moat ja improvisaatiot kesken pelin muistuttaa toisinaan kivasti omia kokemuksiani pelinjohtajana. Tykkään.

Lootti on tosin ollut yhtä tyhjän kanssa.
84  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 26.06.2013 13:55
Piti päästä hieman avautumaan, anteeksi.

Jos avautuminen on sitä, että kerrotaan kattavasti aiheesta ja omista syistä pitää/olla pitämättä, niin lisää avautumisia kiitos. Itseänikin vituttaa top40-listojen kärjillä pyörivät tuottajat, jotka ottavat tunnetun melodian lisäämättä mitään muuta. Kyse ei ole elitismistä, vaan aidosta mielenkiinnosta musiikkia ja ainakin omassa tapauksessani myös vallitsevaa kulttuuria kohtaan. Sämpläys ei ole pahasta itsessään, ei todellakaan, mutta esimerkeistä Pitbullin biisi (ainoa jonka tiedän) on vaan huono, irrallisista palasista koostuva soppa. Mikä on sääli, sillä oikeissa käsissä Pitbullin monotoninen räppi, Aguileran yliampuva laulu ja Take On Men pirteä melodia voisivat toimia todella hyvin, ja jos sen tekisi tematiikaltaan Take On Men "jatkoksi" niin sämpläys olisi jopa aiheellinen. Tehty biisi on kuitenkin liukuhihna-tavaraa, joka ei ole vaatinut asianomaisilta juurikaan mitään ponnisteluja.

Itse käyn säännöllisesti OC Remixin sivuilla, josta löytyy hyviä esimerkkejä siitä, miten vanhasta biisistä saadaan tuore ja tekijänsä näköinen. Lisäksi jos haluaa viihteellistä katsausta (jenkkilän) listahitteihin ja mikä niissä kusee, niin suosittelen tutustumaan Todd In The Shadowsin tuotantoon. Esimerkkinä Todd In The Shadowsin Feel This Moment-videoarvostelu

EDIT:
David Guettalta nyt ei huonoja biisejä tule tullutkaan
:lol:
85  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.06.2013 11:55
Tässä omia hankintoja. DS-pelejä taas:

-nips-

-Game & Watch Collection
-Chrono Trigger
-Fire Emblem: Shadow Dragon

Itseäni on pitkään himottanut Chrono Triggerin ja Shadow Dragonin DS-versiot, mutta varsinkin Fire Emblemistä saa maksaa aika kovaa hintaa jos sellasen löytää. Mistäs sait ja millä hinnalla?
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.06.2013 09:55
Latasin tuossa äsken Animal Crossinging. Vielä en ole kerennyt pelailemaan, mutta lisäsin kaverikoodin asianmukaiseen threadiin, jos porukka kaipailee kyläilijöitä. Toistetaan vielä tässäkin että varmasti löytyy: 4940-5535-4343, nimi Jasa.
87  Yleinen / Peliseura / Vs: Nintendo 3DS -kaverikoodit : 25.06.2013 09:52
Uuden XL:n kunniaksi pari vuotta vanha koodi jakoon: 4940-5535-4343, nimi Jasa.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? : 21.06.2013 05:31
180 oli paras päätös Microsoftilta aikoihin, mutta porskuttelen uuden generaation alkuvuodet silti PC + Wii U + 3DS-kombinaatiolla.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.06.2013 19:08
Onkohan joku muu Lautalainen tuota hankkinut tai hankkimassa? Olisi kiva päästä muiden kyliin pyörimään, niinkuin silloin Wild Worldin aikaan!

Minä ajattelin pistää tänään tilaukseen Verkkokaupasta. Digitaalinen kopio houkuttaisi käytännöllisyyden takia, mutta alempi hinta... Herranjestas, AC on eShopissa vain 40€! Sehän on ihan siedettävä hinta. Oletin sen olevan sen 50€ mitä fyysiset kopiot maksavat useimmissa kaupoissa. Saatanpa pistää lataukseen jo tänään.
90  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 23:10

Mitä täällä tapahtuu :lol:

Sakurai kertoo uudesta Smashista

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vQD1yJinzeQ#!

Näyttää yllättävän hyvältä. hahmot ei ainakaan omaan silmään pistä samanlaisina ilmapalloina kuin Brawlissa, mutta en ole ihan varma.

EDIT: Lisätään vielä, että tykkään älyttömästi Villagerin ja Megamanin liikkeistä.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines