Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
151  Yleinen / Peliseura / Vs: Pelaajalauta-Crew [Rockstar Social Club] : 15.07.2012 16:10
BUMP!

Meikällä alkaa tässä parin viikon sisään kesäloman tapainen ajanjakso, joten pelaaminen mitä todennäköisimmin lisääntyy. Max Payne 3 on jo pari kuukautta vanha, mutta serverit on vielä pystyssä ja jonkinnäköisiä multiplayer eventtejäkin Rockstar järkkäilee. Onko porukka jo ostanut pelin ja Pelaajalauta-Crew hotsittaisi, vai haudataanko ajatus ja kadutaan sitten seitsemänkymppisinä kun ei nuorena tehty mitää hölmöä?

Sivunoottina sen verran kerrottakoon etten vieläkään ole tutustunut yhtään mitenkään Crew:n perustamiseen tai toimimiseen, koska aika ja energia on ollut vähissä, enkä niistä osaa kertoa.

Jos oikein muistan niin tämän crewn idea oli juuri se että se ei ole pelikohtainen, vaan se toimii kaikissa (?), tai ainakin useammissa Rockstarin peleissä missä nyt sattuu moninpeli olemaan. Tai siis tulevissa peleissä.

Tämä on totuus.
152  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Pelaajalaudan viralliset kesäbiisit 2012 : 09.07.2012 02:02
Mikäpä olisi kesäisempää kesämusiikkia kuin

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tai

Spoileri (osoita katsoaksesi)
?

153  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Kesä on taas täällä - miten paljon se vaikuttaa pelaamiseesi? : 14.06.2012 13:42
Ja suunnitteilla on muutaman kaverin kanssa Zelda-maraton juhannuksen jälkeen, kaikki kotikonsolizeldat ois tarkotus pelata läpi ja streamata koko homma. Lisää infoa siitä tulossa piakkoin ;)

Itsehän tulen olemaan kyseisessä rykäyksessä parhaassa mahdollisessa pelikunnossa, koska mulla mitään lomaa ole. Töistä pelaamaan ja pelaamasta töihin jeah. Kolmivuorotyö vielä ni pompin ihan miten sattuu ympäri kityä.

Alkaa vähän huolestuttaa nämä viime päivien hyvät kelit; en saa rästissä olevia pelejä pelattua kun aurinko kutsuu ulos kun sitä vapaa-aikaa on :/
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled : 05.06.2012 20:26
No olihan se vähän pettymys, viimeset kymmenen minuuttia odottelin sitä viimeistä jytkyä tyyliin e3 2004, mutta katellaan sitten ilotulitusta. Reggienaattorin ilmeestäkin huomasi kun poistui että olisi kaivannut jotakin pommia loppuun. Nyt kun on saatu tuo sydämeltä, on mainittava että Wii U kyllä kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän. Nuo konsolin mukana tulevat minipelit vaikuttavat rennon hupasilta pelailla ja konsolin käyttiksessä on potentiaalia loistavuuksiin. Ei, en ota meikän Nipa-laseja pois silmiltä.

Paper Mario ja Luigi's Mansion tulee olemaan Day 1 ostoksia, mutta muut pelit oli vähän meh. Eka pikmin oli hauskaa puurtamista, joten voisihan sitä antaa kolmosellekin tilaisuuden. ZombiU vaikutti kiinnostavalta, mutta tosiaan haiskahtaa Red Steel-efekti.

Reggien puheita on aina hyvä kuunnella, mutta tällä kertaa käsis ei antanut miehelle kunnon paukkuja. Muutamat läpät (My body was ready!) toimi, varmaan improlla, mutta ei päässyt build-uppaamaan mitään uutta konsoli-Zeldaa tms.

EDIT: Ei nyt ihan e3-uutisia, mutta Mass Effectin virallinen Facebook-sivu julkasi justiinsa tiedon että Mass Effect 3 tulee Wii U:lle julkasussa. En kyllä ihan ymmärrä miksi, mutta kai se EA siitä muutaman dollarin voittaa.
155  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled : 05.06.2012 17:07
Ei ollut GTA V:tä kummankaan pressissä. Sehän voi tarkoittaa vain sitä, että Nintendo esittelee GTA V:n!

Tai sitä, ettei GTA V:tä näytetä missään :(

Eiköstä GTA V:lla ollu vielä se tilanne ettei sille ole vielä julkaistu alustoja? Joku jossain päin interwebsiä vähän povaili että Rockstar pimittää viimeseen asti josko joku konsolivalmistaja haluaisi maksaa oikeuksista saada muutaman kuukauden yksinoikeusaikaa.

Grand Theft Auto V: Only for Nintendo Wii U
156  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: E3 2012 - Innovation Unveiled : 05.06.2012 07:23
Sanon sen edelleen, että yksi isoimmista ongelmista varsinkin Sonyn kohdalla on se että kaikki vuotaa aina etukäteen.

Tämä. Tänä vuonna tuon Vitan AssCreedin lisäksi vuosi ainakin Ellen Pagen naama Beyondin logolla varustettuna ja PSASBR:n uudet hahmot.

Lainaus
Nintendon vahvuus on siinä, että he saavat pidettyä kaiken salassa jolloin niitä ylläreitä riittää tilaisuuteenkin asti. Ihan eri filis kuulla ne paljastukset siellä, kuin edellisellä viikolla jonkun vuotaneen kuvan perusteella..

Tänä vuonna on vielä plussaa kun Nipalla on noita tilaisuuksia käytännössä kolme: Vähän aika sitten julkaistu Nintendo Direct-pätkä, tänään tuleva e3-konferenssi ja huomenna tuleva software-konferenssi. Ainoa yhtiö jonka pressiin valmistaudun kuin leffailtaan.
157  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: KO: Paras pelimusiikki : 05.06.2012 06:40
Eikä täällä muutenkaan niin paljon elämää ole, etteikö tänne paria äänestystä mahtuisi samaan aikaan. Itse haluaisin lisää lähinnä sen takia, että pääsee kuuntelemaan sellaisia biisejä joita ei ole välttämättä ennen tullut vastaan.

Pidän itsekkin uusien biisien löytämisestä, mutta minusta uuden äänestyksen pystyyn pistäminen ei ole oikea ratkaisu varsinkaan Laudan nykyisen hiljaisuuden huomioonottaen. Sen sijaan että tehtäisiin tästä Suomen virallinen KO-board, pitäisi ennemminkin panostaa nimenomaan keskusteluun pistämällä pystyyn "Pelimusiikki ARVOSTUSTOPIC" tms. Jos aihe ei omineen lähde lentoon, voisi aiheeseen liittää säännöllinen (tai säännöllisen epäsäännöllinen) Hot vai Not/Paskaa vai Parasta-gallup jostakin pelibiisistä.

Pointti on siis siinä, että kristallipallo kertoo KO-formaatin kuluvan nopeasti loppuun ja sen merkityksen pienenevän huomattavasti jos sitä aletaan spämmimään. Koska Pelaajalauta on ollut taas vaihteeksi hiljaisempi, on hyvä kannustaa porukkaa keskustelemaan musiikista, kuin vain copy/pastettamaan edellisen viesti ja tummentamaan eri nimiä. Keskustelu kuitenkin antaa parempia ja pidempi-ikäsiä topicceja, kuin säännölliset "leikit", ja jos saadaan joku keskustelemaan musiikista, madaltuu kynnys muihinkin aiheisiin kommentointiin.
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled : 05.06.2012 06:24
Tuo Sonyn pressi oli semmonen perusjees paketti. Ainoat mitkä oikeesti kiinnosti oli Playstation All-Stars, Last of Us ja Beyond. PSASBR kiinnostaa lähinnä sen takia, koska SSB-genre on pahasti aliedustettu. Hyviä ideoita erottuakseen Smashista, kuten scoretussysteemi, mutta näillä näkymin ei tule mitään suurta pommia pelistä. Ei ainakaan nimirintamalla riitä haastamaan alkuperäistä.

Last of Us näyttää edelleen yhtä hyvältä kuin ennenkin, mutta ei mitään uutta. Joelin brutaalius yllätti, mm. kävi suoraan tyyppien kimppuun yhtään utelematta millä miellellä ovat liikenteessä. Beyond kiinnostaa, mutta lähinnä juonen takia. Beyond-peliä tuskin ostan, mutta leffan voisin käydä kattomassa. Ei sillä että mulla mitään pleseä muutenkaan olisi.

Jotenkin tuli vähä sellanen fiilis että Sony yrittää nyt epätoivosesti saada lisää asiakkaita noilla AssCreed-konsolikomboilla, ilmasilla plussilla ja mitä nyt muuta selittikään. Varmaankin vähän pakko yhtiön viime aikojen ongelmat huomioon ottaen.
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki : 04.06.2012 17:49
Hypätää samantien siihen KO: Pelaajalaudan paras KO-kisaan.

Mut oikeesti, en ainakaa ite digais jos alettais toistamaa heti perään.
160  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.05.2012 20:05
CD Project REDin (Witcher 1 & 2) Summer conference 2012 joka alkaa juurikin näillä näppäimillä. Paljastavat mm. uuden cyberpunk-rpg:n joka on pojilla työn alla. Toivottavasti ilmottais myös witcher 1:n portin tai remaken Pleselle, Boksille ja Wiijuulle.
161  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 28.05.2012 09:14
Breaking Bad on niitä harvoja sarjoja joita oikeasti haluamalla haluaisin hyllyn koristeeksi, mutta ei sitten kun ei raha julkasijoita kiinnosta. Aiheeseen muuten liittyen, BB:n viides eli viimeinen tuotantokausi lähtee pyörimään jenkkilandiassa 20. kesäkuuta. Nelostuottari loppui sen verran mahtavasti, sitoen joitakin juonenpätkiä, mutta jättäen rutkasti mielenkiintoisia setvitettäväksi, että ei malttaisi odottaa. Itse asiassa vähän huolettaa saako tekijät sarjalle tyydyttävän lopetuksen, kun noita avoimia juonikuvioita on kuitenkin suht paljon. Luotto on silti kova, kuitenkin yksi parhaimmista draamasarjoista ikinä.

Tästä loikaten, onko laudalla Community-faneja? Jos ei ole, hävetkää ja katsokaa. Jos on, mitäs mietteitä porukalta löytyy tulevasta (puolikkaasta) tuottarista ja Dan Harmonin potkuista? Sarja on sen verta hyvä, että tilaisuus on annettava myös post-Harmon-Communitylle, mutta pelko tyylin muutoksesta huonompaan on kova. Ei se mitään, jos nelostuottari ei ole nimensä arvoinen, kolmostuottari loppui ihan hyvin sarjan ollakseen "oikea" finaali. Harmonin potkut tarkottaa varmaan sitä, ettei kolmostuottarin DVD:llä ole enää "Cast Evaluations-pätkää. :(
162  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 27.05.2012 16:42
Mites muut laudalla kesällä vähänkin lenkkiä juoksevat: onko ilman paitaa pyrähtely lämpimässä paheksuttavaa puuhaa?

Turhaa fiinistelyä lähtä miehen paidattomuudesta vikisemään meikän mielestä. En tiiä teistä ison kityn pojista, mutta täällä semi-landella tietää kesän tulleen kun 60+ vanhat ukot pyöräilee ilman paitaa.
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.05.2012 01:15
Tänään pelasin Part 2:n läpi MP3:sta. Pelattavuus on yksinpelissä huippuluokkaa, räiskiminen ja damagen tekeminen maistuu. Peliä kuitenkin vaivaa varsinkin alkupuolella välivideoiden ylikäyttö; usein kun pääsee räiskimiseen sisälle, flow pysähtyy videon takia. Yksinpelillä ei juurikaan muita ongelmia olekkaan. Tykkään pelin tietynlaisesta old school-asenteesta helan ja keräiltävien kohalla. Meikäläistä kanssa vähän häiritsee pahisten kestävyys. Menee aina se 1-3 luotia liikaa miehen kaataamiseen, että se tuntuis luontevalta. Saattaa tosin johtua tasan tarkkaan siitä kun olen niin kalkkiintunut vanhoihin tapoihin.

Moninpeli on suurimmaksi osaksi maukasta, ja Story Moden Max Payne-fiilis on hyvin saatu myös pelaajien ampumiseen, mutta kontrollit tuntuvat vähän löysilta kun vastustajilla on enemmän älliä olla siellä missä luodit ei ole. Myös weapon wheelin käyttö on multiplayerissa työlästä, hidasta ja turhaa.

Aikasempaa Max Payne kokemusta oli ennen tätä ykkösen tutoriaali (PC ei pyörittänyt stooria) ja kakkosta jonkun verran. Ei ole pettymyksiä sarjan osana tullut vastaan. Hauska fakta: tänään otin kuulan kalloon ja Maxilla oli Death Camissa vanha kunnon ummetus-ilme. HC.
164  Yleinen / Peliseura / Pelaajalauta-Crew [Rockstar Social Club] : 25.05.2012 05:14
Kuten joku jossain jotenkin on ehkä saattanut huomata, Max Payne 3 ilmestyi. Tämän myötä myös ilmestyi Rockstarin yksittäisten pelien rajat rikkova Guild-systeemi, Crew:t. Jos on Crew:ssa voi saada kivaa ylimääräistä matseista (kuten expaa ja... no, ainakin expaa. Exp on kivaa.), voi pelata crew:ten välisiä kahakoita ja kantaa oman Crewn emblemiä hahmonsa kuteissa. Lisäinfoa.

Itsehän olen tavallaan surullinen hahmo, koska omassa kaveripiirissäni ei ole kovin montaa potentiaalista jäsentä oman crew:n perustamista ajatellen, joten mieleeni juolahti joskopa perustaisi rakkaimmalle pelaajatäytteiselle laudalle oman? Eli ideana tässä on nyt on tiedustella olisiko Pelaajalaudan jäsenillä tilaisuutta ja mielenkiintoa kantaa laudan logoa mukanaan Rockstarin multiplayer-matseihin ja ehkäpä silloin tällöin pelata toistensa kanssa tai vastaan?

Saa ottaa huomioon etten oikeastaan tiedä kovin paljoa miten tuo käytännössä toimii, kun en ole vielä edes Social Clubiin rekisteröitynyt, eli on vähän informaatiovajetta tietyistä Crew-systeemin ominaisuuksista (onko crew multiplattari vai pitääkö tehä eri alustoille omat? Toimiiko crew pelinsisäsenä friend listinä, että voi loikata toisen lautalaisen peliin vaikkei olisikaan mitään erityistä crew feudia mielessä? Miten crewn jäseniä valikoidaan, onko joku Crew leader joka hyväksyy pyynnöt vai pääseekö kuka vaan milloin vaan sisään? jne...)

Jos saa tuulta alleen, hyvä. Jos ei toimi syistä X tai Y, ei voi mittää. Joku minua jaksavampi saa kaikin mokomin pistää crewn pystyyn, kun itseltäni menee varmaan tyyliin kolme kuukautta saada aikaseksi. Jos sillä on väliä, pelailen Max Paynea boksilla.

Aijoo, mietin pitkään ja tuskasesti kuuluuko tämä threadi pelikeskusteluun vai peliseuraan, mutta tähän päädyin. Pitäähän Modejenkin saada tekemistä.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki : 16.05.2012 00:20
Nonnii, alkaa tämä lista olemaan sen verran lyhyt että multakin riittää aikaaenergiaa kuunteluun.

3. kierros

Mega Man 2 - Dr. Wily's Castle
Castlevania SOTN - Lost Painting
Lost Painting on kaunis biisi, mutta nostalgia, energisyys ja 10+ vakikuuntelussa olevan remixin alkulähde voittaa.

Giana Sisters Theme
Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony
Giana Sisters Theme sattuu korvaan. Sticker Brush Symphony sai parhauden kyyneleet silmiin, vaikken DKC2:sta koskaan paljoa pelannutkaan.

Portal - Still Alive
Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears
Bloody Tears on ihan jees, mutta sille on syynsä miksi Still Alive löysi tiensä suurien massojen sydämiin. (Vinkki: se on hyvä)

Metroid Prime - Menu Select
Assassins Creed 2 - Venice Rooftops
Metroidin menu-musa on siellä meikän nostalgiapisteessä, mutta Venice Rooftops on loistava sävellys. Ei kuitenkaan AC2:n paras. (Missä on Ezio's Family?)

Diablo 1 & 2: Tristram Village
Final Fantasy VI - Terra's Theme (Overworld Theme)
Rehellisesti sanottuna iskivät molemmat yhtä kovaa, mutta FF on sen verran väsähtänyt sarja että ääni kilpailulle ihan vaan jos vaikka kuolis pois.

Doom - Level 1
Street Fighter II - Guile's Theme
Level 1 saa tekemisen meiningin päälle, Guile's theme alkaa lupaavasti mutta liikaa korkeita chiptuneja. Sattuu korvaan.

Quake II - Descent Into Cerberon
Donkey Kong Country - Gang-Plank Galleon
Tämä on mielipide.

MORTAL KOMBAAAT!!!!
Metal Gear Solid 2: Main Theme
Kaikki mitä MGS:ssä on, on yliarvostettua. Myös musiikit. Jonkun pitäisi kai... VIIMEISTELLÄ SE!
166  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: The Witcher : 20.04.2012 18:37
Noniin, posti on ilmeisesti jaettu (lattialla oli jotain mainoksia), mutta eipä näkynyt peliä. Mitä vittua Itella?

Sama fiilis täälläkin. Tiistaina olivat Konsolinetin Ahvenanmaan varastolta lähettäneet, toimitusaika se 2-3 pv. EIPÄ OO NÄKYNYT PRKL. Ois viel ollu just hyvä sauma pelailla kun lomaa on keskiviikkoon asti, mutta ei sitten.
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 14.04.2012 01:07
Standard ja Dark Editionin sisällöt

Standard:
2x pelilevy
OST CD
Quest Handbook
World Map
Game Manual

Dark:
2x pelilevy
OST CD
Quest Handbook
World Map
Game Manual
Making-of DVD
Kolme(3) tarraa
Medaljonki (Witcher-susi)
Artbook
Säilytysboksi.

Mielipiteeni tästä toiminnasta kätevästi tiivistettynä
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 13.04.2012 15:40
Witcher: Enchanted Edition jäi PC:llä kesken, vaikka oli ihan varma et sen menee useamman kerran läpi (syvällä sielussa jokin osa väittää että vielä joskus, vielä joskus). Tämähän on siis outoa, koska ns. "digasin", niinkun coolit äijät sanoo,  pelin maailmasta ja ankaruudesta, vaikka combat olikin vähän tylsää nakuttelua. Kakkosen olen boksille ennakkotilannut, kattonut stoorin kertaavan animaatiopätkän ja fiilinki on se että monta kymmentä kaunista tuntia tulee upotettua ennenkun kylliksi on saanut. Kattoo sitten mitä todellisuudessa käy.

Mutta jos nyt ihan rehtejä ollaan, ostaisin pelin vaikkei kiinnostais pätkääkään koska CDProjekt Redillä on asenne kuluttajia kohtaan kohillaan. Köykäsempi yhtiö pistäis Enchanted-lisät PC:lle DLC:ksi. Puhumattakaan siitä, että Witcher 2:n normiversiossakin tulee (ainakin käsittääkseni) pelin lisäksi CD:llinen musiikkia, Quest Guide ja kaikista tärkein: ohjekirja. Aika kova diili.
169  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 09.04.2012 00:00
Seinfeld – House
Kummastakaan en pidä. En äänestä.

Freaks & Geeks – Mad Men
Freaks & Geeksiä yritin katsoa, en jaksanut. Mad Meniä en ole katsonut

Band of Brothers – Breaking Bad
Oon sen verta hippi et ei tommoset pumpum-sarjat kiinnosta. BB sen sijaan on omalla henk. koht. listallani top-5:ssa.

Buffy the vampire slayer – Prison Break

OZ – MacGyver

Twin Peaks – Top Gear

The Simpsons – Muumilaakson tarinoita
En koskaan oo liiemmin pitänyt muumeista. Kähee teemabiisi tosin.

South Park – Alfred J. Kwak
170  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 02.04.2012 12:04
Knight Rider (1982)  - House

Breaking Bad – Fresh Prince of Bel Air
Tämä on niitä valintoja joita kenenkään ei pitäisi joutua tekemään.

Futurama – Band of Brothers

Top Gear – Matlock
Tämä on niin paha etten osaa sanoa.

MacGyver – Deadwood

Alias – Mad Men
Kummastakaan en liiemmin välitä vähäisestä katsomisesta johtuen.

Salatut elämät – Prison Break

Sopranos – Twin Peaks
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.04.2012 11:54
Kuullostaa hyvältä, varsinkin kun tässä on ollut suunnitteilla reissua Tampereelle muutenkin. Toivotaan sormet ristissä että työt antaa myöten. PS. Ollukki pari kuukautta rajaton hinku päästä pelaa Double Dashia isol porukal.
172  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 27.03.2012 23:59
Salatut elämät – C.S.I
CSI:stä olen pienempänä tykännyt, salkkareista en koskaan. Tähän murhatutkintasarjavihaan on mainittava että vaikken itsekkään niistä tykkää, Castle on laatuviihdettä. Kannattaa tsekata jos ei vielä ole kerennyt.

Beavis & Butt-head – Arrested Development
Molemmat jäänyt kokonaan näkemättä.

Prison Break – Look around you
PB:n eka tuottari oli hyvä. Jätetään se aihe siihen.

Friends – Emmerdale
Frendit ja Simpsonit pelasti mun tylsät kasarmi-illat.

Mad Men – Walking Dead

Matlock – 30 Rock
30 Rock jäänyt näkemättä, mutta Matlockilla on nostalgiaa.

Seinfeld – My name is Earl

Spartacus – The Wire
Wireä en ole nähnyt, mutta Spartacus: Gods of the Arena oli loistava. Sinänsä jännä, koska Spartacuksen ykköstuottari ja kolmosen eka jakso oli siellä PASKAA-osiossa lillumassa.
173  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 25.03.2012 23:33
Studio julmahuvi – Sopranos

Deadwood – Dragon Ball Z
Kumpaakaan en ole paljoa katsonut, mutta Deadwood voittaa mennentullen DBZ:n vaikka voimataso olisi kuinka paljon yli 9000.

The Simpsons – Two and a half men

Top Gear -  Lost
Top Gear on ainoa auto-ohjelma jota jaksaa katsoa. Lostilla oli ihan jees idea, mutta ei oikeen pysynyt käsikirjottajilla handussa.

Dallas – 70´s Show
Katsoin 70's show:n koko tuotannon tuossa viime vuoden puolella. Laatua löytyy nostalgian rajojen ulkopuoleltakin.

Flashforward – Buffy the vampire slayer
Koska Joss Whedon.

Californication – House
En äänestä, koska en ole Californicationia katsonut. Harmittaa, koska House on mielestäni huono. Ei mulla muuta.

Jericho – Knight Rider (1982)
174  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 21.03.2012 20:47
Sherlock – Breaking Bad
Parhaimpia draamasarjoja mitä olen nähnyt, ainoa sarja tällä hetkellä josta odotan tulevaa tuotantokautta.

South Park – NCIS
NCIS ei ole koskaan napannut, South Park on ainakin nuorempana naurattanut.

Big Bang Theory – Fresh Prince of Bel air
BBT kävi tylsäksi ensimmäisen tuottiksen loppuvaiheilla. Tuore Prinssi taas on kultaa.

Everwood – Twin Peaks

Anthony Bourdain: no reservations – Metalocalypse

MacGyver – Happy days

Black Books – Frasier

X-Files – Band of Brothers

Firefly ja Isänmaan Toivot olisi pitänyt saada mukaan, mutta nojaa.
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mass Effect -trilogia : 12.03.2012 20:42
Räimin tuossa ME3:n viime yönä läpi. Fiksuna poikana tutustuin Mass Effectiin vasta vajaa kuukausi takaperin ja pelasin koko trilogian yhdellä hahmolla, pitäen Malcolm Shepardin arvoista ja aatteista kiinni, ennenkuin sekoitan pääni uuden hahmon mietteillä. HC-roolipelausta ja silleen. Ja voi pojat, oli kyllä sellanen reissu että oksat pois. Ajattelin tässä vähän jakaa fiiliksiä peleistä yksinään ja kokonaisuutena.

Mass Effect:

Ns. hiomaton timantti. Stoori, NPC:t ja immersio olivat puhdasta kultaa, mutta itse gameplay ontui, HUD tuntui olevan jälkikäteen päälleliimattu puolivalmis yritelmä ja inventory-systeemiä oli tuskasta käyttää. Quest log oli myös huterasti suunniteltu. Peli myös jotenkin tulkitsi Ashleyn meikän Love Interestiksi vaikka olin vaan kohtelias. Heti alussa tein päätöksen että sitä kalaa en nosta vedestä, mutta ei sitten jos Biowarelle ei käy. Pieniä moitteita siitä että tuntui olevan enemmänkin lainattujen osien summa (toisista sci-fi-fiktioista) kuin oma kokonaisuutensa, mutta kuitenkin hyvä aloitus trilogialle.

Mass Effect 2:

Verrattuna ykköseen: Huonompi tarina, en tykännyt yhtään kun koko peli oli lähinnä sitä että poimitaan kavereita kyytiin. Ykkösessä oli koko ajan tavoite sama ja apuvoimat sattuivat vaan tulemaan kyytiin siinä ohimennen. Ykkösen malli toimii tarinana paremmin. Lineaarisempi kuin edeltäjänsä, kentissä ei tuntunut olevan yhtään varaa tutkimiselle tai vaihtoehtoisille lähestymistavoille eikä esim. hakkeroinnista saanut mitään muuta kuin rahaa. NPC:t tuntuivat olevan elottomampia kuin aiemmin, kun eivät suurinta osaa pelistä tehneet tai sanoneet mitään. Combat ja hahmon stattien kehitys oli paremmin toteutettu. Kakkosen lineaarinen aseiden kehitys on parempi kuin ykkösen clusterfuck, joka on olevinaan aseiden hallintaa ja modausta.

Omillaan ME2 on kuitenkin hyvä peli ja oli tarinankerronnan kannalta loistava idea pakottaa Shepard Cerberuksen puolelle. Quest log ei tässäkään pelissä toimi.

Mass Effect 3:

Suurimman osan ajasta näistä kolmesta paras peli. Konfliktit ovat suurempia, traagisempia, eeppisempiä. NPC:t ovat mukana menossa kuin ykkösessä, mutta Normandylla tapahtuvaa downtimea ei ole myöskään unohdettu, päinvastoin. On mahtavaa että miehistö liikkuu ympäriinsä Normandya, juttelee keskenään, vetää kännejä. Combat toimii parhaiten, vaikka coverin ja combat rollien kanssa on välillä ongelmia. Aseistus ja panssarit on parhaiten toteutettu, simppelillä mutta modifikaation sallivalla systeemillä. Kolmosen ainoa oikeasti vakava ongelma on

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tällaista tuli mieleen ensimmäisen läpipeluun jälkeen. Alottelen varmaan lähipäivinä uudella hahmolla niin näen sitten miten mielipiteet muuttuu, mutta se on sen ajan murhe.
176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Last Story : 04.03.2012 04:07
Julkaisupäivänä tuli haettua Limited Edition kaupasta, mutten vielä hirveästi ole kerennyt pelaamaan. Jossain Chapter 15 paikkeilla. Peli on hyvä, se nyt on selvä.

+Taistelut. Turpiinveto on helppoa ja hauskaa, erityisen hieno lisä on matsin alussa tapahtuva "taktikointi"-vaihe. Miinusta tosin siitä, että muistuttaa Fire Emblemistä, jonka uusinta osaa ei ole vielä ilmoitettu rantautuvan Eurooppaan. >.<
+Musiikki.
+Equipmentit. Panssarit ja aseet on sopivan simppeleitä. Panssarit on lähinnä kosmeettinen seikka, niin ei tarvi olla koko ajan vaihtamassa parempaan. Aseista on helppo valita mieleisensä ja kehittää sitä. Värien vaihto ja hahmojen strippaaminen on kiva lisä, sisäinen pikkutyttöni ei enää tarvi barbeja.
+Limited Edition on hyvännäköinen. Kehtaa pitää hyllyssä.

-Ääninäyttely. HERRANJESTAS SE ÄÄNINÄYTTELY. Pahinta ö-luokan matskua mitä olen vuosiin pelissä kuullut. Välillä on vaikea seurata juonta kun ääninäyttely on kuraa. Syytän ohjaajaa.
-Peli ei pyöri 50Hz:lla. Jostain syystä Wiin kuva näyttää suttuiselta meikän telkkarissa kun se vääntää 60Hz-kuvaa.

Kokonaisuutena näillä testauksilla 8.0/10.0.

Xenoblade Chronicles on vieläkin paras JRPG ikinä.
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ensimmäiset verkkopelikokemuksesi : 04.03.2012 03:48


GunZ: The Duel

Siinä oli pojalla ihmettelemistä kun isoveljen tietokoneella pääsi räiskimään ensimmäistä kertaa anonyymeja vastustajia, jotka loikki ja pomppi, viilsi ja ampui. Muistaakseni olin ~13v kun tätä ensi kerran hakkasin. Harmi vain että International Edition oli silloin varmaankin Beta-vaiheessa niin serverit ei ollut mitenkään luotettavat. Siitäkin huolimatta, silloin kun matsiin pääsi sisälle, oli nautinto suuri. Joskus alkuvaiheissa ihasteli kun "Prot" veti butterfly-tekniikalla, kiipesivät seiniä miekaniskuilla ja nousivat puukon iskusta kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta ajan kanssa tuli itsekin opittua samat kikat.

Kun serverit oli stabiloitunut, oli mahtavaa kun pelin suomalainen pelaajakanta oli yllättävän suuri. Suomikiltoja nousi jossain vaiheessa kuin sieniä sateella, meidänkin kaveriporukalla oli oma: SFPerkele. Taidettiin saada jonkin verran mainettakin pelin sisällä. Vaikken ole vuosiin GunZiin koskenut pitkällä tikullakaan, on muistot kultaa: Sprayaus Mansionin käytävillä, joka mapin kikkojen opiskelu, eeppiset miekkaduelit, matsista poistuminen ettei lopu kesken, Kiltamatsit joissa oli kunnia kyseessä...

Ja ihan vaan tiedoksi, jos mappina on Island ja ainoastaan miekkoja voi käyttää, ei vissiin valiteta jos sut flipataan rotkoon.

Kunniamaininta on annettava MMORPG:lle joka astui elämääni juuri GunZin jälkeen.



Ragnarök Online


Tähän tuli upotettua aikaa. Useilla eri servuilla, useassa eri killassa, kaveriporukassa ja tuntemattomien kesken. Kerran törmäsin suomalaiseen jamppaan, kun olin alkemistillani metsästämässä White Herbejä ja sain ensikerran maininnan siitä että vaikutin olevan 20+-vuotias, vaikka olin ehkä 14. Tuli nörttiteinille hyvä mieli.
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 07.11.2010 03:34
Metroid
Zelda
Zelda on parempi.

Oddworld
Resident Evil
Nelonen +10 kertaa läpi, vitonen +3 kertaa + Co-op odottamassa.

Super Mario
Mechwarrior
Koska sienet on.

Metal Gear Solid
Call of Duty
Koska käärmeet on.

Halo
Elite
Koska en ole pelannut.

Pokémon
Castlevania
Pokémonit on loistavia, parempia kuin vastustaja.

Professor Layton
Fallout
Laytonia en ole pelannut, Fallout 2 on parhautta.

Grand Theft Auto
Mega Man
GTA1 on jees, mutta Megaman 1-6 ja 9-10 on jees. Laskutoimimuksen tulos.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Digiexpo 2010 : 07.11.2010 03:27
Kaverihan tavallaan pyysi lauantaina messiin expoille, sen sijaan ropetettiin ja mentiin pubiin. En kadu.


NopsaEDIT: Sunnuntaina vois mennäkki, mutta enpä taida.
180  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 02.02.2010 22:32
Naarmut tuo tyylipisteitä, mitä niitä poistamaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines