Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
121  Yleinen / Vapaa sana / Vs: AVATAR WARS! -ketju. : 02.12.2012 21:11
Valkoinen maa muistutti että nythän on joulukuu. Mennään perinteisellä.
122  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 02.12.2012 14:31
Eilen istuttiin iltaa poikien kesken ja muiden aktiviteettien ohessa tutustuttiin Nintendolandiin. Mario Chase, Luigi's Ghost Mansion ja Animal Crossing olivat illan suosikkeja, joihin upposi enemmän aikaa kuin Wii Sportsiin koskaan ikinä. Yksinpeleistä kokeiltiin F-Zeroa, joka sekin oli yllättävän hauskaa katseltavaa.

Lisäsin tuossa yöllä migen ja Snaken.
123  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 01.12.2012 14:21
Itse en ole tuolla lailla sikaillut, mutta rohkaisin paria kaveria tekemään niin Borderlands 2:n ilmestymisen aikoihin ja hyvin toimi.

Sain Wii U:n updatettua ja leikin juuri tavaralla mitä nyt löytyy. Lisäsin tetsuon ja MasterTK:n listoille. Oma ID on sama kuin XBL:n Gamertag, Jaakkosakari.
124  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 30.11.2012 21:56
Vähän alkaa näyttää siltä että jää Miiversen penikset tältä illalta väliin. Update ei suostu lataamaan ei niin millään ja valittaa error 108-0144:sta, joka ilmeisesti meinaa että serverit on tukossa. Kellään muulla samaa ongelmaa?
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 30.11.2012 16:21
Laite toimii, mutta serverit on sen verta tukossa etten pääse päivittämään. prkl.
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 29.11.2012 17:28
Ainoa este minun ja uutuuttaan hohtavan Wii U:ni välillä on neljä tuntia peräsuolen toiminnan edistämisen harjoittelua. JAAHAS.

...Jätän hauskat letkautukset tuntien aiheen osuvuudesta ihan jokaisen itsensä mietittäväksi.
127  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 28.11.2012 14:36
Tänään lähettivät sähköpostin anttilasta että paketti on noudettavissa Kouvolan Veturista. Harmi vaan että itse olen Kotkassa >:/
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 21.11.2012 23:20
Onko kukaan hankkimassa Scribblenautsia Wii U:lle? Rikollisen vähän on pelistä puhuttu. Erityisesti DS:n Super Scribblenauts oli erinomainen peli.

Itse katselin juuri jonkun jätkän videoita pelistä ja totesin, että täytyypä laittaa tilaukseen tämä.

Super Scribblenauts vakuutti sen verran, että tuleehan tämä jossain vaiheessa hommattua. Ehkä jopa julkaisun yhteydessä. Järjenääni ja maksettavat laskut huutavat pullaa, mutta säästöillä, säästöillä.
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 21.11.2012 20:12
Giant Bombin videon mukaan jokainen Nintendo Network ID olisi lukittunut konsoliin, jossa se on luotu. Alkuun ei ole mitään mahkuja siirtää ostoksiaan, tunnustaan toiseen koneeseen. Saapa nähdä saavat joskus korjattua. Toivotaan parasta toverit!
Käsittääkseni on ainakin epävirallisesti varmistettu, että tuo patchätään sitten kun Nintendo Network saapuu 3DS:lle ja PC:lle.

Lainaus
Toinen juttu vielä, että peleissä joissa on Save Slotit (esim. 3 Kpl Mariossa), ovat sidottu koneeseen. Eli jos yhdellä koneella on enemmän kuin kolme aktiivista pelaajaa, kaikille ei riitä omaa Save slottia. Aika mielenkiintoinen ratkaisu näin lähes rajattoman tallennustilan aikakautena.

Ihan uus info mulle. Jännä.

Tässä olen nyt katsellut mitä pelejä julkaisussa pitäisi hommata (Deluxe on jo varattu). Näillä näkymin mennään AssCreedillä ja ZombiU:lla. Ja herranen aika, ensimmäistä kertaa eläissäni harkitsen Call of Dutyn ostamista  :lol:
130  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.11.2012 02:01
TimeSplitters 2 HD:na ja nettipelillä varustettuna olisi jotain käsittämättömän hienoa.
Orgasmoin pelkästä ajatuksesta.

Kuvitelkaa sitä kentällä juoksevien apinoiden määrää!
131  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 11.11.2012 15:55
Dredd 3D:tä pitää varmaan venailla kauppojen hyllyille, kun pyöri vain pari päivää täällä Turussa.

Nyt olisi Turussa esitys sunnuntaina ja muilla paikkakunnilla mahdollisesti muinakin päivinä ensi viikonloppuna. Suosittelen siis muitakin käymään.

Olen ensi viikonlopun kaveriporukalla Turussa. Pyöriikö se enää silloin siellä missään teatterissa?
132  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 06.11.2012 22:52
Pitää tässä mietiskellä.

Hyppään bandwagoniin: kouluun. Itse opiskelen Kotkassa itseäni sairaanhoitajaksi, eikä tosiaankaan ole niin mitään väliä minkäikäinen joku on tai mistä lähtökohdista on kouluun tullut. It's all good, man.

EDIT: Sanottakoon vielä siis sen verran, että ikähaitari on jotain 19-40, löytyy miestä, naista, yksinhuoltajaa, perheellistä ja kaikkea muuta kivaa.

Minä aloitin elokuun lopussa KyAMK:ssa liiketoiminnan logistiikan.

Eikös sitä opeteta tuolla Metsolan kampuksella?
133  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Breaking Bad : 05.11.2012 15:43
Pari ekaa kautta oli itselleni mukavan haastavaa katsottavaa, sillä en pystynyt katsomaan kuin jakson tai kaksi kerrallaan. Tahditukseltaan (ja shit hits the fan-kertoimeltaan) pidin juurikin noita kausia ehkä parhaimpina, sillä se oli selvästi rakennettu kerran viikossa katsottavaksi.

Myöhemmät kaudet pilasivatkin yöunet kun piti "katsoa vielä yksi jakso".
134  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 02.11.2012 23:45
Suosittelisin käymään katsomassa, mutta mahdollisuudet tainneet jo aika pitkälti mennä ohi.

Itse odotin kieli pitkällä pitkän aikaa että tulisi, mutta ei sitten tullutkaan tänne päin. Olin siinä käsityksessä ettei suomeen tullut ollenkaan teatterilevitykseen.

Kävin katsomassa Looperin tuossa pari tuntia sitten. Yksinkertaisesti loistava leffa. Näyttelijäsuoritukset, ohjaus, leikkaus, juoni, kaikki oli tyylillä ja tiedolla toteutettu, ammattitaitoisesti. Käykää katsomassa.
135  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 10.10.2012 02:47


PARASTA IKINÄ.

Jenkkilässä on nyt kaksi jaksoa tullut ja niiden perusteella voin suht varmasti sanoa että paras adaptio Turtleseista mitä olen nähnyt, ainakin sarjakuvien jälkeen. Sarjaa katsoessa on koko ajan pieni virne päällä ja jakso pitää välillä pysäyttää että kerkeää nauramaan, mutta tilanteen mennessä vakavaksi tilanne on sitten vakava. Ei Michelangelon neljännen seinän rikkovia vitsejä taistelun keskellä (neljännen seinän rikkovia vitsejä ei tässä ole ollenkaan). Ja ne taistelut, ai että! Tyylikkäintä toimintaa mitä lauantain aamutv:ssä on koskaan näytetty. Sarjasta näkee että pääpaino on nimenomaan sankareissa puolikilvissä ja heidän veljessuhteestaan. Onkin erityisen viihdyttävää katsoa miten joku kilpikonnista reagoi johonkin, ja veljet reagoivat siihen sopivalla tavalla. Kakkosjakson perusteella sanoisin myös sarjan ottavan huomioon hahmojen kehityksen ajan mittaan.

Traileria:


Teemabiisi:


Itsehän kasvoin 80-luvun sarjan, sarjakuvien, lelujen ja leffojen parissa, joten TMNT on tuttu. Sarjan visuaalinen tyyli oli alkuun luontaantyöntävä, mutta kun ensimmäistä jaksoa alkoi katsomaan tajusi heti kuinka hyvin se sopii näihin turtleihin. Mitäs Pelaajalauta? Onko sarjaan jo tutustuttu ja mitä piditte? Eikö vois vähempää kiinnostaa? Tuntuuko väärältä?
136  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Peliostokset : 10.10.2012 02:20
Toiveisiisi on vastattu sillä pelillehän julkaistaan jatko-osa ensi kuussa Euroopassa. Hintakaan ei ollut paha, vähän päälle 20 puntaa Amazonissa.

Ensi kuussa? Miten tämäkin julkasu onnistuu tulemaan puun takaa? Olin jotenkin niissä fiiliksissä että se olisi vasta ensi vuonna julkasulistalla.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 08.10.2012 19:13
999 on loistava peli, jonka kuuluisi kaikkien pelata. Ei mulla muuta.

Mutta srly, ehdottomasti kannattaa pelata heti kun mahdollista. Kunhan pelaat yksin pimeässä (kynttilänvalo sallittakoon) etkä bussissa juoruvien mummojen välissä.
138  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 08.10.2012 00:35
Hieno ei riitä kuvaamaan. Huomaa taas missä pitää tukikohtaansa fanipoikasodassa kun Haloa en meinannut tunnistaa, mutta Zeldan pärähtäessä meinasi iso mies alkaa itkeä. :rollaus: Eponan juoksu oli parasta.
139  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 03.10.2012 15:51
Tulee ostettua Wii U:lle heti kuin mahdollista, 3DS:lle luultavasti vain siinä tapauksessa jos saa halvalla. Nyt niitä bundleja prkl!
140  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.10.2012 19:22
Demo vakuutti ettei vakuuta. Erittäin sääli, kun Revelations oli (nimestään huolimatta) aika tiukka paketti. Olisinpa vielä nuori ja pelaamassa RE4:sta ensimmäistä kertaa... Oikeastaan voisin siirtyä pelaamaan sitä kutosen sijaan.
141  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 02.10.2012 19:15
Miten Pelaajalauta syntyi?

Olipa kerran kukoistava valtakunta nimeltään Pelaajaboard. Pelaajaboardiin olivat kaikki tervetulleita ja asiat olivat hyvin. Se oli yksi seutunsa miellyttävimmistä valtakunnista. Välillä rajojen sisäpuolelle eksyi peikkoja ja mainostusrobotteja, mutta niistä selvittiin kansalaisten heittäessä hyvää läppää ja viranomaisten heittäessä ne ulos. Onni ei kuitenkaan ollut ikuinen, sillä eräänä päivänä Pelaajaboardin kuningas, Pelaaja, teki järkyttävän päätöksen: jos et maksa veroja, et ole enää tervetullut. Useat Pelaajaboardin näkyvimmät kansalaiset eivät halunneet maksaa veroja, vaikka kaupanpäälle olisi saanutkin Pelaajaboardin uutislehden. Samaan aikaan kun Pelaajaboardin asukkaita häädettiin valtakunnan rajojen ulkopuolelle, peikkojen, robottien ja muiden hirviöiden armoille, Pelaajaboardin uudet arkkitehdit alkoivat hommiin ja muokkasivat kuningas Pelaajan kuningaskunnan uuteen uskoon. Monet kuningaskunnan perustoiminnot eivät toimineet pitkään aikaan kunnolla.

Hetken toimintaa katseltuaan, Pelaajaboardin veroa maksavat asukkaat päättivät että fak juu ja lähtivät metsään etsimään tovereitaan. Siellä he yhdessä, Joel etunenässä, perustivat uuden, uljaan Pelaajalaudan diktatuurin.

Loppu onkin DLC:ssä paljastettavaa.
142  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta-paidat? : 02.10.2012 18:54
Onko tämä jo kuollut ja kuopattu idea?  ;D

Jos on, joku joka osaa ja jaksaa voisi meikäläisen puolesta käydä lapiohommiin. Mie voin kattoo vierestä lompakko valmiina.
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.09.2012 03:10
Otin tänään itseäni pelaajana niskasta kiinni. Opiskelijana jätin maanantaina odottavan tentin omaan arvoonsa. Oon siis kova äijä.

Mark Of The Ninja pläsähti läpi. Hieno peli; hauska pelata, tyylikkäät ja sopivan pituiset välivideot, kliseinen juoni loistavasti toteutetulla lopetuksella. Parhautta siis. NG+ odottelee, mutta katsoo millon kerkeän sen kimppuun sillä...
Juuri äsken avasin paketin Konsolinetin ahvenanmaan varastolta: Borderlands 2 boksille saapui talouteen. Sinänsä ei kovin jeba, kun pääsee pelaamaan porukalla vasta huomenillalla. Enkä edes harkitse pelin käynnistämistä itsekseni.

Laitas sit kokemuksia. Kiinnostaisi lähinnä tietää voiko sitä edes pelata boxilla? Frameratet ym. Ykkösen kanssa teki jo aika tiukkaa.

Tuossa juuri lopeteltiin ensimmäinen sessio. Itse pelihän oli lisää Borderlandsia, mutta suurempana, parempana ja hauskempana. Itse kukin päättäköön onko se hyvä vai huono asia. Pelin alussa tuli pieniä huolia teknilliseltä puolelta kun alkuvideon framerate vähän mateli ja jotkin tekstuurit eivät oikeen ladanneet. Kuitenkin hetken pelattuamme en edes huomattunut moisia ongelmia. Joko niitä ei enää ilmennyt tai ei jaksanut kiinnostaa, koska se oli lisää Borderlandsia, mutta suurempana, parempana ja hauskempana, kavereiden kanssa. Tykkään.
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.09.2012 15:26
Juuri äsken avasin paketin Konsolinetin ahvenanmaan varastolta: Borderlands 2 boksille saapui talouteen. Sinänsä ei kovin jeba, kun pääsee pelaamaan porukalla vasta huomenillalla. Enkä edes harkitse pelin käynnistämistä itsekseni.
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 15.09.2012 16:01
Ei vaan F-Zero U. 8)

Haluan.

Ite aattelin julkasussa käydä poimimassa Premiumin (vaikka valkonen ois värinä miellyttävämpi) ja ainakin ZombiU:n, mahdollisesti myös Raymanin. Myöhemmin tulevista peleistä löytyy sen verran kiinnostavia tekeleitä, että pitää vähän valikoida opiskelijan budjetilla. Aliens, Batman, Assassin's Creed, Epic Mickey, Game & Wario ja Scribblenauts houkuttelevat.

Kyllä tässä saa rahaa palamaan ihan mukavasti.
146  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Breaking Bad : 03.09.2012 19:44
Huikea lopetus 5. kauden ensimmäisen osan päätösjaksossa! Pitääkö tässä perkele venata vuosi ennenkuin tätä herkkua saa lisää?  >:(

Pitää jossain vaiheessa keväällä aloittaa uusintakierros sarjan parissa.

Samoilla fiiliksillä itsekkin lopetin jakson.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Aijoo, pakollinen My Breaking Bad Story: Löysin sarjan alkuvuodesta, katsoin kaikki mitä oli tullut suht nopeasti. Hehkutan joka välissä kun kerkiän.
147  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 25.07.2012 12:56
Mielenkiintoista muuten lukea noita Edgeworthin sarjakuvaviittauksia. En tiennytkään, että hahmot ja tapahtumat pitivät noin(kin) hyvin paikkansa alkuperäismateriaaliin verrattuna.

Älä huoli, kyllä siinä oli enemmän vapauksia otettu kuin hahmoille uskollisena pysytty  ;)
148  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 23.07.2012 02:24
Nytten hieman enemmän leffaa sulateltuani (ja löydettyäni toisten tekemiä huomioita niin voin vaan olla lampaana perässä >.<). olen tullut siihen tulokseen että paskaahan tuo Lepakkomies oli. Ei nyt ihan Twilight-paskaa tai paskaa-paskaa, mutta keskinkertainen tekele.

Leffan rakenne ja tahditus oli ala-arvoista. Hahmoja ja tilanteita tuli ja meni, jotkut eivät johtaneet mihinkään, toiset päätyivät ihan järjettömiin lopputuloksiin. Hahmot tiesivät asioita ihan vaan koska juoni sanoo niin, vaikkei järjen mukaan niillä olisi mitään keinoa tietää. Taistelukohtaukset oli (taas) kehnoja ja aseistetut tyypit oli ottanu ampumakoulutuksensa Storm Troopereilta. Kaikkea pientä löytyy.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kai sitä voisi tuomionsa jo antaa:

3/5
149  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 22.07.2012 07:57
"Kömpelö tahditus, liikaa ängetty yhteen leffaan. Mut ihan jees." Oli ensimmäinen ajatus joka oli mielessä teatterista poistuttaessa.

Tajunnanvirta-alert:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
150  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.07.2012 16:19
Pelasin tossa pari päivää sitten Max Payne 3:n multiplayeriä. Oli aika jees shootdodgettaa itteni muutaman metrin korkuisen muurin yli ja tehdä kaverista reikäjuustoa. Tuli myös mieleen Pelaajalauta-Crew ajatus, joka tuli pelin julkaisun aikoihin, mutta yrittäessäni mainostaa ideaa muistin ettei peliseura-alueen topikit ilmesty etusivulle. Tämä on häikäilemätöntä pumppausta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines