Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 21
91  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suhtautumisesi alkoholiin : 20.10.2013 21:53
Mainittakoon tosiaan siis vielä, että parit saunakaljat, viskilasillinen leffan/pelin ääressä ym. toimivat kyllä pirun hyvin. Harvemmin tulee enää nykyisin täysin omissa oloissa vedettyä peltiä oikein kunnolla kiinni kuten eilisiltana, joten sen vuoksi olikin jännä huomio, etten siitä kovin paljoa saanutkaan irti. Koitin siinä fiilistellä aiemmin päivällä ostettua levyä, soitella vähän itsekin ja touhuta niitä näitä, mutta paska meininkihän siinä oli silti lopputuloksena. Ja nihkeä rapelo tietty.

Summa summarum omalta osaltani: porukalla hauskanpitoa jos pitää pämpätä. Yksin sitten taas tissutellen tai puhtaasti jaffalinjalla.
92  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suhtautumisesi alkoholiin : 19.10.2013 22:52
Doinkki ryypiskelee ja filosofoi:

Ei tästä alkoholista kyllä rehellisesti sanottuna ole perkele mitään iloa omissa oloissa tapahtuvan kalsarikännäilyn merkeissä. Nytkin päätin ruveta työvitutuksen ja kaikenkirjavan muun sählingin vuoksi tinaamaan naulaa päähän lauantai-illan ratoksi, mutta totesin vihdoin lukuisten vuosien empiiristen havaintojenkin johdosta, että täyttä paskaa koko touhu. 1/5 - en suosittele. Onneksi sain edes jotain järkevää aikaan muutoin päivän aikana, muutoin saattaisi vituttaa enemmänkin.

Lauantai-illan barometrinä toimikoon: onko omin päin tapahtuva kalsariryypiskely jeejee vai joutavaa sontaa?
93  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 28.09.2013 00:25
SEL8NNE

Ihan mielenkiintoinen tapaus, joka ei jäänyt pelkästään Teukan maaliorgioiden hehkuttamisen tasolle. Persoonana mies oli Jari Litmasta kiinnostavampi ja JP Siilin ohjauksessakin oli enemmän rytmitystä kuin viimevuotisessa Littidokkarissa. Oikeasti jäätävää millaisten vammojen jälkeen sälli jaksaa vieläkin jatkaa uraansa.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 28.09.2013 00:18
NHL-sarja saisi ainakin uudistua kunnolla ensi vuonna, uusille konsoleille siirryttäessä. NHL 14 tuntui (taas) niin 13.5 versiolta kuin olla ja voi, ja peli alkaa imo muutenkin olla jo vähän vanhentunut. Esimerkiksi selostajat rupeavat jo kyllästyttämään pahasti, ja be a pro ei toimi edelleenkään kunnolla, koska peliä ei ole rakennettu sen ympärille. Kunnon kilpailija tekisi änärille ihan hyvää, se pakottaisi EA:n tekemään pelisarjaan ihan oikeita muutoksia, eikä vain rahastamaan pelaajia.

Toisaalta, mitäpä minä tätä murehtimaan, kun jaksan pelata koko peliä max ottelun per viikonloppu. Ihan jees illanistujaispelihän tuo on, muttei vaan ole oikein mun juttu kun en lätkää muutenkaan pahemmin seuraile. Sama juttu Fifan kanssa.

Kummasti se silti vaan tuntuu faneja kiinnostavan, vuodesta toiseen. Kämppiskin paineli innostuksissaan päivän etuajassa hakemaan omaa, ennakkovarattua kappalettaan Eb-gamesista.

Fudiksen puolella on onneksi vielä ainakin toistaiseksi Konamin PES, joka toimii vaihtoehtona EA:n kuralle. Tämänvuotisessa Konami vaihtoi tosiaan pelimoottorin FoxEngineen, joka on nyt ainakin viikon mättämisen jälkeen ollut oivan oloinen veto. Hintakin sama kuin pelkkä EA:n rosteripäivitys.
95  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 28.09.2013 00:11
Onko tuo ohjelmistopuoli tosiaan edelleen yhtä perseestä WP:n kanssa kuin tässä on nyt käynyt ilmi? Onnistuin nimittäin tuhoamaan N9:n tuossa toissapäivänä aika pillunpäreiksi ja kaipa tilalle pitäisi uutta hommata. Tänään pitelin hyppysissäni Lumia 925:sta ja yleistuntuma oli kieltämättä erittäin positiivinen: luuri tuntui kevyeltä, laadukkaalta kourassa ja päällisin puolin vaikutti pyörivänkin silkinpehmeästi. Mutta tuo softapuoli mietityttää kun on vuoden verran tullut hajoiltua juurikin softapuoleltaan rampautetun N9:n kanssa (joka muutoin oli kylläkin omaan makuuni ihan ok värkki).

Ensi viikolla taitaa tosin tulla tuo HTC One Minikin kauppoihin? Se liikkuu suunnilleen samoissa hinnoissa 925:n kanssa, joten voisi sitäkin tietty testailla ensin ja verrata tyyriimpään Oneen toki myös.
96  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.09.2013 23:49
Supersulava tämä on. Ehkä se demo vaan sekoili sinulla. (tai sinä itse)

Juuh on se smuutti, itse vain sekoilin jotain pieruhuuruissani. Menee jossain vaiheessa vielä hankintaan, joko nykyiselle tai sitten tulevalle konsoliraudalle.
97  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 20.09.2013 23:44
Huomenna olisi edessä elämäni ensimmäinen puolimaraton Joutsenossa. 8 viikkoa olen tähän projektiin nyt aikaa uhrannut ja huomenna nähdään kuinka miehen käy. Pari kuukautta sitten en edes ajatellut mitään tavoiteaikaa, mutta nyt kutkuttelisi tuo kahden tunnin alitus. Treenilenkkien perusteella ei pitäisi olla mikään mahdoton proggis mutta tsiigataan nyt.


edit: Ja maaliin päästyäni tiedossahan onkin sitten useamman tunnin automatka Jyväskylään &  toivottavasti kevyet -ryyppäjäiset. Sellaista terveysintoilua siis huomenna.  ;D

edit: No eihän se ihan niin mennyt kuin strömsössä. 2:11:54 oli loppuaika. Ketuttaa hiukan kun n. 17-18 kilsan kohdalla tapahtui totaalihyytyminen ja jalat muuttuivat lyijynraskaaksi. Tuossa hävisi jokusen minuutin. Palautuminen hoidettiinkin sitten ei-niin-järkevästi naulaamalla pelti oikein kunnolla kiinni.
98  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 17.09.2013 09:49
Pitäisi itsekin käydä kohta hakemasta speli. Paskaa vaan kun työpäivä venyy tänään puoli ysiin illalla eri paikkakunnalla. Jää siis huomiselle mätöt, mutta eiköhän tuon yhden päivän kestä.
99  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.09.2013 23:31
Jösses...  :lol: Luulis myyjää ketuttavan.
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 15.09.2013 20:41
Tsiigasin pienen gameplay pätkän Youtubesta ja voi vehje.... luistelevat kiesit näyttävät tehneen paluun.  :/ Omaan makuuni PS2-aikakauden Grand Theft Autoissa oli fantastiset ajokontrollit kun taas nelosessa kruisailu on mielestäni aina ollut täyttä paskaa. Aivan kuin jossain lätkäkaukalossa prkl kaahaisi.... Noh, huomenna tai ylihuomenna pitäisi päästä sitten itse testailemaan.
101  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.09.2013 20:33
No mitäköhän hittoa  :???: Omaan silmääni vaikutti hieman bygivän, mutta kai se on testattava uudestaan. Kello taisi olla testihetkellä jotain 02:15 paikkeilla, että voihan se olla niinkin, että itse pelaaja on ollut jähmeässä kunnossa.  :lol:
102  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.09.2013 18:01
Demon perusteella olen itsekin aika myyty tosta Diablon konsolikäännöksestä. Saman ruudun co-oppi itselläkin on se mikä tuossa erityisesti vetoaa sekä aika hyvin toteutettu käyttöliittymä. Tuskin koskisin koko peliin PC:llä enää lainkaan, mutta kummasti yli vuoden vanha peli alkoi kiinnostamaan uudemman kerran. Miinusta sen sijaan hieman tahmeahkosta frameratesta ainakin demon perusteella. Luulisi, että tulevilla konsoleilla ei moista ongelmaa ole, joten yyberein versio lienee sitten vielä edessäpäin?
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 25.08.2013 22:06
Toimiiko jengillä PS Store? Jaksaa vinkua an error has occurredia kun yrittää jotain ostaa/ladata. Vittu mitä paskaa taas vaihteeksi, varsinkin kun tuohon Playstation+ tarjoukseen olisin tarttunut.
104  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.08.2013 21:07
Kohta tsiigaamaan Kick-Ass 2:sta. Tavallaan hieman kahtiajakoiset fiilikset näin ennakkoon. Kick-Ass oli loistava, mutta oliko jatkolle todella tarvetta? Pelkona on, että tuloksena on sitä samaa, mutta vain selvästi laimeampana. Vähän kuin Boondock Saintsin jatko-osan kanssa. We shall see.
105  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 13.08.2013 23:14
Jännä juttu kyl. Itsekin varjelluin spoilereilta siihen asti kunnes erehdyin vilkaisemaan kolmos-seasonin traikun youtubesta. Syrjäsilmällä satuin näkemään capslockilla typetyn, melko valtavan spoilerin Dance of Dragonsin lopusta, mikä melkolailla vitutti varsinkin kun olin juuri aloitellut tuota viimeisintä. Ihmetytti, että urpot olivat peukuttaneet moisen spoilerin kommenttien kärkisijoille torpedoimaan.  :???:
106  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.07.2013 20:26
Käsittääkseni jatkoa ei oltu suunniteltu, mutta saa nähdä mitä mieltä Sony on, kun onhan tämä myynyt ihan pirun hyvin.


Trilogiaksi kaavailtu, onneksi. Tosin uskallan epäillä, että seuraavassa osassa ei Ellietä tai Joelia näytetä.

Joo no täällä on jotain kommenttia asian suhteen ND:ltä, jos jotakuta kiinnostaa.

"If we never do a sequel we’re okay with it, because we told the story we needed to tell.”

No toi on ihan jepa lausunto. Tosin myönnettävähän se on, että maailma on joo kiinnostava ja uusia tarinoita olisi varmaan vaikka millä mitalla jatkoja varten, mutta pitääkö se helvetti nykyisin joka helvetin pelisarja viedä trilogiaksi asti? Dead Spacen voisi ottaa esimerkkinä lehmän hännän lailla laskevasta trendistä, jonka olisi voinut jättää ensimmäiseen, erittäin kovaan, osaansa.
107  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 22.07.2013 20:17
Tota jytkympää Onea olen nyt jo jonkin aikaa kuumotellut, mutta nyt tuo Minikin alkoi houkuttelemaan. Minin maltillisempi koko olisi meikäläiselle aikamoinen valtti eikä tuosta kuitenkaan ihan hirveästi olla ilmeisesti ominaisuuksia karsittu? Harmi vain, että hinnan puolesta taitaa osua 400 ernestin paremmalle puolelle. Joku 350e oisi kuulostanut korvaan ihan kivalta.
108  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.07.2013 23:52
Last Of Us paukahti hardilla läpi justiinsa, ja hyvinhän se maistui. Yhdestäkään Unchartedista ei ole kokemuksia, joten paha sanoa miten vertautuu noihin, mutta itse nautin täysin siemauksin tästä ND:n vuoristoradasta. Sen verran harvoin tulee pelattua tällaisia skriptattuja umpiputkia, että tämä oli oikeastaan myös siinä mielessä varsin virkistävä elämys. Tässä oli juuri sopivassa määrin kauhuelementtiä meikäläisen heikoille hermoille, toimiva taistelu, aseissa kunnolla munaa, ja ihan mukiinmenevää hiippailuakin. Tarinankerronta oli pirun hyvää ja hahmoihin tuli oikeasti samaistuttua.

Sitten kait takaisin Dragon's Dogman pariin, joka on ollut telakalla nyt pari viikkoa.


edit: Ja toivottavasti Last Of Usille ei väännetä väkisin jatkoa. Homma paketoitiin mielestäni nyt juuri niin tyylikkäästi kuin vain voi.
109  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 23:48
Paskaa. No joutaapahan tutimaan.
110  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 23:11
Plants vs. Zombies näytti ihan hauskalta omaan silmääni.
111  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 20:46
En ymmärrä miksei Battlefieldistä voisi suoraan näyttää multiplayer-matskua. Single player tulee kuitenkin olemaan 100% varmuudella täyttä kakkaa.

edit: Hohhoijjaa.
112  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 09.06.2013 12:26
Suuret kiitokset meitsinkin osalta koko köörille ja luonnollisesti isännälle. Oli ihan pirun hauskaa, vaikka lähdinkin jo niin "aikaisin" kruisailemaan kotia kohti (mitä nyt lähtö venähti suunnitellusta aikataulusta kahdella tunnilla, no ei se niin tarkkaa ole  :lol:) Tulen siis jatkossakin mielelläni, mikäli finngamer jatkaa traditiota.

Lainaus käyttäjältä: Sharkie
Toinen ehdoton pelikohokohta oli doinkin eeppinen nousu ja tuho Smashissa. Koko hemmetin miittiporukka hengitti hetken yhtenä oliona niinä viimeisinä minuutteina tekoäly-Ganondorfia vastaan. Jännittävin matsi missään koskaan ikinä.

Tämä vitutti vielä nyt aamulla herätessänikin.  ;D
113  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 04.06.2013 19:10
Itsekin olisin edelleen näillä näkymin tulossa. Mikäli vaan passaa.
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dragon's Dogma : 31.05.2013 12:08
Kummastakohan classista irtoisi enemmän lystiä, meleemurjojasta vai velhosta? Intron perusteella melee ei vielä ihan kybällä sytyttänyt, mutta ideana olisi aloitella peli alusta jousimieheni kanssa tapahtuneen kömmähdyksen vuoksi...

Tapahtui nimittäin niin, että ensimmäisen kuoleman myötä opin karvaalla tavalla eron savepointtien ja checkpointtien välillä. Retry edellisestä checkpointista joka oli varmaan 5 tunnin takaa paskalla levelillä ja paskoilla kamoilla + käsittämätön vahinkotallennus = ketutus maximus  :/
115  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013, 3.5. - 19.5.2013 (Ruotsi & Suomi) : 04.05.2013 00:06
Vois askarrella tällaset kisastudioon.


Ihan jännä peli mitä nyt ensimmäisen erän missasin. Aika tahmeaa näytti olevan ainakin tuo toisen erän pelailu ja kolmaskin erä pitkälti. Eiköhän huomennakin ole ihan hyvä speli jälleen tiedossa. Mielummin näitä jänniä trillereitä niiden perinteisten 8-1 persekairausten sijasta.
116  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 29.04.2013 21:25
Ilmoittaudun.
117  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 29.04.2013 17:03
Jos Freijo tulee niin voisin tulla itsekin. Housuihin ainakin.
118  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 23.04.2013 15:56
Itseäni on yllättänyt tahti millä kausi on edennyt, kun kerta kolmas kirja piti jakaa kahteen kauteen. Viime jakson loppu tapahtuu kirjassa suunnilleen ensimmäisen kolmasosan jälkeen, joten alkaa näyttämään siltä, että ensi kaudella aloitetaan jo neljättä sekä viidettä kirjaa. Toivottavasti se kuudes osa ehtii ilmestyä ennen kuin sarja ottaa kirjat kiinni.

Tosin Martinillahan on vielä tuon tulevan Winds of Winterin lisäksi se seitsemäs, tarinan päättävä möhkäle tuloillaan. WoW pitäisi käsittääkseni julkaista joskus 2014 aikana ja ottaen huomioon miehen verkkaisen kirjoitustahdin saatetaan viimeinen osa nähdä vasta 2018-2019? Eli on näillä näkymin vääjäämätöntä, että sarja kirii kirjat kiinni.
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 20.04.2013 21:54
No on kyllä. Ainut vaan, että saisi tuon syssymmällä vasta sitten.  :/

Voipi olla, että Zavvilla on väärä päivä kun eikös tuo Animal Crossing ilmesty kesäkuussa jo? Outoa jos bundle tulisi noin paljon myöhemmin.

Ah, no pitää siis tarkkailla tilannetta. 3DS on sentäs houkutellut heti XL:n julkaisusta lähtien. Fire Emblem ja Zelda riittäisivät meikäläiselle ainakin alkuun ihan mainiosti ja kuten aiemmin on tullut ilmi näyttää jatko herkulliselta.
120  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 20.04.2013 11:35
No on kyllä. Ainut vaan, että saisi tuon syssymmällä vasta sitten.  :/
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 21
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines