Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 21
31  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 01.11.2020 14:51
Doinkki, Seppo Saarion miten sijoitan pörssiosakkeisiin sopii hyvin aloituskirjaksi mikäli oikeasti kiinnostaa itse sijoittaa. Tässäkin kannatttaa oikeasti pohtia haluaako käyttää aikaa itse aiheeseen vai käyttääkö ajan johonkin mikä kiinnostaa itseä oikeasti. Kaikkien ei tarvitse olla suoria osakesijoittajia, voit hyvin käydä esimerkiksi oman pankkisi kautta asiantuntijan kanssa keskustelemassa asiasta ja pohtia hänen kanssaan haluatko ostella itse ja seurata markkinaa vai ulkoistatko homman, kuten olet nytkin tehnyt.

Ok kiitos vinkistä. Omana ajatuksena on pitkälti jatkaa kuten tähän astikin. Eli kuukausittain määrätty summa sijoitukseen johonkin rahastoon, pelivaraa on nostaa reilusti nykyisestä tuota summaa.. Tällä hetkellä tuossa OP:n rahastossa hallintopalkkio on 1,25 pinnaa eikä tuotto ole ollut kovin hääviä eli taidan vaihtaa välittäjää. Todennäköisesti indekseillä/etf:llä mennään.

Tästä huolimatta rahaa jää jemmaan jonkin verran ja turhia rahareikiä on: tissuttelu, satunnainen röökin vetäminen, take away -kahvit yms.. Näistä tulee itselleni oikeasti 50-100 euron turha kuluerä kuukaudessa. Tästä on tavoite päästä eroon. Vuositasolla pitäisi kertyä jo sen verta pottia, että voisi olla kiva perehtyä suoraan osakesijoittamiseen. Jos menee persiilleen, niin ei harmita kun nuo rahat ovat turhasta hutusta eniveis pois karsittuja.

Mutta lukaisen ehdottomasti tuon kirjan. Tähän asti on lueskeltu pikkusen blogeja, sijoittajaa, kauppalehteä, nordnetin artikkeleita... Eli pintaa vaata raapaistu.
32  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 25.10.2020 20:49
Voisi vihdoin itsekin miettiä rahoilleen jotain muuta käyttökohdetta kuin kaljanjuonti ja joutava materia. OP:ssa ollut jo tovin pikkurahalla osake/korkoyhdistelmärahasto. Nyt voisi alkaa pistämään vähän isommalla kuukausittaisella satsauksella rahaa poikimaan.

Ketjua taaksepäin kahlaamalla löytyy paljon kirjallisuusvinkkejä. Ovatko nuo aiemmat suositukset vieläkin the real shit vai onko ohi kiilannut jotain uudempaa kirjallisuutta. 2-3 perusteista lähtevää opusta haussa ja mielellään suomeksi.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.09.2020 17:48
Treenattu kuin CurryFrankilla ikään.  ;D Mutta se offropic-hassuttelusta. Jatkakaa.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.09.2020 14:06
Olen miettinyt joskus samaa. Luulisi että tuossa on jo ranne kovilla.
35  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 11.09.2020 18:16
https://yle.fi/uutiset/3-11539877

Heh. Persut ja odinipellet. Match made in heaven.
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.08.2020 16:01
Haha. Näköjään itsekin olen pelannut ihan eri peliä.  :lol:
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.08.2020 10:51
Last of Us part II viimein läpi. Savotassa kesti odotettua pidempään, kun myös täällä mentiin yhdessä puolison kanssa stooriin eläytyen, VASTA kun oma muksu oli unten mailla (itsellekin väkivalta oli ajoittain liki liikaa).

Tykkäsin kyllä kovasti ja itselleni tämä oli ehkäpä nyky-genin kruununjalokivi. Tarina ja teemat jäävät ensimmäisen osan tapaan kummittelemaan mieleen. Pidin hahmoista, rytmityksestä ja pelattavuudesta. En myöskään muistaakseni heräillyt öisin hikisenä huutoon deadzone-säätöjen uupumisesta.  ;) Audiovisuaalisesti käsittämättömän upea tapaus.

Läpäisin vieläpä muistin vetreyttämiseksi ennen tämän korkkaamista alkuperäisen Last of Usin + lisärin. Näiden lumo oli siis tuoreeltaan mielessä ja koitin koko läpipeluun ajan saada selvyyttä mistä peliyhteisö on tämän kohdalla vetäissyt herneen niin pahasti perseeseen. Pari tuntia olisi kokonaiskestosta ehkäpä voinut karsia pois, mutta siinäpä se. Todellinen syy väen möksähtämiseen piilee todennäköisesti tyttörakkaudessa ja Abbyn lihaksikkaissa käsivarsissa (omg onko olemassa pelihahmo ilman anorektikon BMI:tä ja silareita!??)

Vahvan ysin peli. Ei ihan kympin arvoinen sentäs.

38  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 13.06.2020 11:38
Persut näemmä haluavat laajentaa kannattajakuntaansa. Rasistien ja anti-EU poppoon lisäksi nyt näemmä incel-spedejen, pedarisetien ja muuten vain sovinistien äänet ovat kuumaa kamaa.
39  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Koronavirus-seuranta : 17.03.2020 15:24
Toivottavasti tuo TK:n kommentti oli jonkin sortin sarkasmia/”hjuumoria”. Jos joku aidon avoimesti nauttii siitä, että väkeä tulee täälläkin delaamaan, pienet yritykset joutuvat kuseen ja masturboi paniikille, niin on oltava persoonallisuudessa perustavalla tavalla pahasti pielessä.

Itseäni itsenäisenä fysioterapian ammatinharjoittajama ei paljoa tilanne naurata: Asiakaskunnan keski-ikä pitkälti yli 50v, tätä duunia on melko haastavaa tehdä etänä, ja jos olettaa ettei varausten määrä totaalisesti kuolisi, niin asiakastyössä on kyllä itse altistuneena aina. Kolmasosa liikevaihdosta tulee ryhmäliikunnasta ja se puoli meni säppiin jo viime viikolla. Ainiin, aputoiminimellä tulee heitettyä mies & kitara -pubikeikkaa, arvaatte varmaan tuleeko olemaan silläkään sektorilla kiireistä.

Onneksi on vähän säästöjä, muttei sekään paljoa auta jos kioski pysyy kiinni vaikkapa heinäkuuhun saakka. Tuleepahan ainakin vietettyä tytön kanssa paljon aikaa kotona jos jotain posia hakee. Kenties tulee pieksettyä pleikkaakin tavanomaista enemmän.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.02.2019 20:19
Apexi on kyllä huikea yllätys. Omissa kirjoissani on ainakin likellä tuupata Fortniten valtaistuimeltaan. Katsotaan nyt kuinka käy alkuhuuman jälkeen.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.12.2018 08:43
Kyllä kiitos.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.10.2018 19:40
Hollow Knightiin pitää itsekin perehtyä kyllä lähiaikoina. Ootkos Salt & Sanctuaryyn tutustunut? Varsin mukiinmenevä tapaus tuokin samalla meiningillä, mutta miellyttävämmällä lookilla. Valitettavasti pelin viimeinen neljännes on melko paska muuhun sisältöön verrattuna: rytmitys on pielessä, bosseja tunkee toinen toisensa perään ja alueetkin muuttuvat jokseenkin tylsiksi. Liekö fyrkat loppuneet kesken tai aikataulukiireet painaneet päälle, tiedä häntä.

7-8 arvoinen peli.
43  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 26.09.2018 11:39
Oho. Pitkään pahasti tahmannut iPhone 5s sai näköjään täysin uuden elämän uuden ios 12 myötä. Aivan käsittämätön ero entiseen. Voi siis ainakin vuodella lykätä uuden luurin hankintaa.  :)
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ensimmäisen vuosipuolikkaan (2018) parhaat : 17.06.2018 16:44
Curse of the Moon. GBA:lle on olemassa muuan Castlevania: Circle of the Moon
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 30.05.2018 21:55
Löytääkö kukaan Bloodstained Curse of Moonia PS Storesta? Olisin voinut tähän kybän laittaa, mutta ei löydy ei haulla eikä kirveelläkään. Pitäkää tunkkinne saatana.
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.04.2018 20:35
Näyttääpäs Far Cry 2 kivalta. Ei ole koskaan tullut aiemmin tutustuttua. Onko tuo vertailupätkän pelikuva PC:ltä? Onko PS3 versiossakin noita samoja detaljeja mukana? Voisi meinaan napata divarista pelailtavaksi paremman puutteessa.
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Rocket League : 02.04.2018 14:18
Jotakuinkin 400h kasassa kuluneen vuoden aikana rakettiliigaa. Tulee pelailtua pleikalla itse ja vituttaa kyllä tuo Sonyn perseily crossplay-hommissa. Harmi sillä moni kavereista pelaa PC:llä eikä vieläkään saa partyja pystyyn.

Mutta näin niinkun muuten heittämällä kaikkien aikojen kovin urheilupeli. En ole ollut koskaan mihinkään muuhun peliin yhtä koukussa. Aikanaan tuli upotettua PS3:lla pelin edeltäjään myös melko kiitettävästi pelitunteja erinäisissä illanistujaisissa.
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.02.2018 12:53
Bloodborne lisärineen paukahti läpi tuossa hiljattain. Olen kyllä ylpeä, että kaltaiseni tumpelokin oppi pärjäämään pelissä varsin mukavasti. Kyrsii vain, että ryssin endingin kun hätäilin liikaa ja valitsin sen erään mukavan dialogivaihtoehdon... No ei siinä muu auttanut kuin tehdä uusi hahmo erilaisella buildilla ja alkaa kairaamaan alusta.

Huikea peli. Harmi, että tutustuin vasta nyt.
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden Peli 2017 (+ mitä pelasit ja kuinka paljon) ÄÄNESTYS KÄYNNISSÄ! : 25.12.2017 19:59
Rocket League on syönyt tänä vuonna n. 350h. Viimeisimpänä aikasyöppönä tullut upotettua Bloodborneen ehkäpä 70h? Battlefield 1 oli vielä alkuvuonna kovalla käytöllä, mutta sekin on jäänyt vähemmälle.

Ainoat uudet pelit tänä vuonna minulle olivat PES 2018 ja GT Sport, mutten kumpaakaan listalle nosta, vaikka ovatkin omissa genreissään varsin päteviä tapauksia.
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.12.2017 22:22
Meikä on myös tutustunut tässä Bloodborneen ja hyvältä vaikuttaa. Jotenkin tuntuu, että pärjään tässä jotenkin paremmin kuin Dark Soulsissa, jota höyläsin aikanaan vajaat 30 tuntia. Kuumottavaa meininkiä ja krapulassa aiheuttaa fyysistä pahanolontunnetta.  :lol:
51  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 04.11.2017 17:35
Itte olen kohta pärjäillyt jo 4 vuotta 5s:llä ja oikeastaan vasta hiljattain on alkanut käyttö hieman tahmaamaan. Potentiaalinen päivitys olisi omalla kohdallani varsin todennäköisesti SE, koska pidän juuri tästä koosta. Suorituskyvyltään SE taitaa muutoin olla hyvin likellä 6s:ää ja akkukesto taisi olla myös ymmärtääkseni varsin bueno.
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 03.11.2017 10:58
On tää ainakin nätti. Online puoleen painotus sopii ainakin meikälle varsin hyvin, kun en ole koskaan jaksanut GT:n uramoodia tahkota. Eipähän ole satoja kyrvähtäneitä kauppakasseja kerättävänä vaan 150 vimosen päälle mallinnettua tykimpää kiesiä.

En toki osaa Forzaan verrata kun en ole pelannut.
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 05.10.2017 18:48
Dragon's Dogma oli kyllä pirun kova. Jostain syystä jäi kesken kalkkiviivoilla kuitenkin kesken vaikka upotinkin peliin 50-60h. Sama homma Darksiders II:n kanssa. Petollisesti näitä pelejä alkaa olla hifimpinä versioina Ps4:lle saatavilla, mutta vielä en ainakaan ole yhdestäkään pelistä kahta kertaa maksanut.
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: EDGE-lehden TOP10-lista : 02.09.2017 14:21
Missä Rocket League? Hä?!
55  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 21.08.2017 16:46
http://www.suomensotilas.fi/lintukodon-loppu/

Hyvä kirjoitus. Samoilla linjoilla olen itsekin, että poliisivaltio tahi populistien esittämät keinot eivät ole ratkaisu ongelmiin; en ainakaan henkilökohtaisesti halua Orban 2.0:aa tänne suojelemaan suomineitoa piikkilanka-aidoin.
56  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 07.06.2017 13:31
https://yle.fi/uutiset/3-9652595

Nyt kun tuntuu paukkuvan vähän väliä joka puolella, niin laitetaanpa tämä. Islamissa/sen tulkinnassa on kyllä omat ongelmansa, mutta en toivoisi myöskään näkeväni äärinationalistista Eurooppaa, jolle jokainen terroriteko antaa lisää polttoainetta.

Vaikeita aikoja nämä.
57  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 01.04.2017 16:38
http://yle.fi/uutiset/juuso_19_ei_halua_tehda_mitaan/9528608

Juuso, 19, on luuseri.
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.01.2017 00:47
Hitman on kyllä kova. Tykkäsin aikanaan Silent Assassinista ja Blood Moneysta ihan pirusti ja tämä on vähintään samaa tasoa.
59  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 02.01.2017 18:44
Lainaus
Ja en nyt vaan oikein pysty sisäistämään ajatusta, että tämä olisi selvä tapaus joka kertoo uusnatsijärjestöjen väkivaltaisuudesta tai vaarallisuudesta.

Eivätkö uusnatsijärjestöt ole mielestäsi väkivaltaisia ja vaarallisia? Vai hä?
60  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 02.01.2017 09:33
Ymmärsinkö nyt oikein?

A) Herra x tulee vittuilemaan nakkikiskajonossa
B) Yllämainitusta syystä johtuen vedän x:ää turpaan
C) Herra x kaatuu, lyö päänsä ja kuolee parin päivän päästä päävammasta aiheutuneisiin komplikaatioihin
D) En kuitenkaan tappanut herra x:ää vaan herra x tappoi itse itsensä vittupäisyyden vuoksi?

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 21
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines