Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 21
121  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 17.04.2013 00:25
Ylätalja tietty on ihan jees, tosin duunipaikan salilta sitä ei löydy (tai löytyy kämäinen, mutta painot loppuvat kesken eikä viitti alkaa virittelemään mitään häröä), mutta mitä meinasit noilla kumppareilla?
122  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 16.04.2013 23:45
Itselläni todennäköisesti paino nousisi sen perus 5 kg vastaavassa tilanteessa.  :lol: Kiloja tulee vittumaisen helposti, mutta niistä eroon pääseminen vaatiikin sitten jäätävän määrän rautojen nostelua/lenkillä nykimistä. Tosin olen huomannut, että ihan kivasti sitä lihastakin tulee kylkiäisenä kunhan aina enempi ryhdistäytyy. Nyt työn puolesta on tullut heiluttua kahvakuulan kanssa ryhmiä ohjatessa säännöllisesti ja muchos parempaan suuntaan taas mennään. Vielä jos saisi ryhdyttyä uudelleen tuohon intermittent fasting -tyyliseen systeemiin - kesällä paino tippui nimittäin alle kuukaudessa 5 kg reenin ohella ja laardit saivat kyytiä. Homma tyssäsi sitten siihen, että raejuusto/maitorahka/kananmuna -kombo tursusi korvista pihalle, eikä kesätöiden päätyttyä ollut enää opiskelijan tuloilla varaa mässäillä päivittäin kananrinnalla tai herkkulohella. :) Jotenkin sitä sitten tuli siirryttyä makaronilinjalle takaisin....


Ei muuten kellään olisi hyviä apuliikkeitä ehdotella leukoja varten? Nyt olen kehittänyt touhua ihan perinteiseen malliin eli ponnistanut yläasentoon ja sitten sieltä eksentrisellä lihastyöllä laskeutunut niin vittumaisen hitaasti alas kun vain mahdollista. Nyt menee sitten jo peräti 1 puhdas leuka ehkä 3-4 kertaa jäätävän tauon kera!  :lol: Samperin ylipaino....
123  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 16.04.2013 23:30
Sain juuri kahlattua läpi toistaiseksi viimeisimmän osan George R.R Martinin A Song of Ice and Firesta eli A Dance with Dragonsin. Vitutuksen määrä on kyllä huomattava kun ottaa huomioon kuinka kutkutteleviin cliffhangereihin homma jäi ja seuraava kirja tuleekin ehkä hyvällä säkällä ensi vuonna.... tai sitten sitä seuraavana... tai sitten kun se on valmis  :lol: Tulee olemaan kyllä HBO:lle aika kova homma pitää homma paketissa sen verta villisti kun juonikuviot rönsyilevät ristiin ja rastiin.


No olihan tuota muutakin kaunokirjallisuuttakin nurkissa pölyttymässä. Toisaalta tekisi mieli sivistää itseään universumin ihmeillä ja alkaa käydä iltalukemisena läpi Stephen Hawkingin Ajan lyhyttä historiaa. No katellaan.
124  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 12.04.2013 22:37
Tuossa suhteessa KELA ftw.


Tai sit nykäsen itteni jenkkeihin, stailaan Guile-lookin ja hieron persettä Star Spangled Bannerin soidessa taustalla!


edit: Mutta joo. Tärkeintähän se työn mielekkyys lopulta on. Tällä hetkellä tuntuu ainakin selkeästi, että oikealla alalla ollaan. Jos joskus kaipailee suurempia tuloja, niin jatkokouluttautumalla/yritysspedeilyn avulla on monenlaisia mahdollisuuksia. Ehkäpä.
125  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.04.2013 09:59
Itsehän tienaan fysioterapeuttina 2k kuussa. Että kyllä se toisaalta pistää miettimään kun satamassa nollakoulutuksella vetävä ahtaaja puolestaan käärii 3-5 tonnin massit. Näin tähän työn haastavuuskorttiin liittyen. Onneksi pidän sentäs työstäni.
126  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 26.03.2013 23:54
http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288551526363.html

.....  :lol:

Jutila saatiin jo lauantaimakkaraan - jokohan se olisi Jeesuksen vuoro?
127  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapalloa : 25.03.2013 21:40
Juuh. Oli kyllä aika riehakas hetki kun Teme tuikkasi pallon reppuun ja pakkohan sitä oli lopulta lähteä oikein kunnolla ryyppäämään tuloksen kunniaksi. Kaikki krediitti sitkeälle kilpparille ja Pukin tehokkuudelle vaikka on viime aikoina tullut syyllistyttyä miehen kritisoinnille ajoittain.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.02.2013 19:08
Uuuu, tuli aika kivat Flatout vibat tuosta. Tykkäsin aikanaan molemmista peleistä saakelisti, joten lisää vastaavaa kiits.
129  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 19.02.2013 21:39
http://otsokivekas.fi/2012/03/kaikki-mielipiteet-eivat-ole-saman-arvoisia/

Liki vuoden vanha kirjoitus, mutta silti onnistui repeilyttämään ja vituttamaan samanaikaisesti.
130  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 17.02.2013 13:36
Ota ihmeessä. Huikeaa tavaraa alusta loppuun saakka. Itse olen Dance of Dragonsissa menossa kirjojen puolella, itse hbo:n sarjasta on katsottuna vasta ensimmäinen seasoni, mutta pakko ihastella kuinka uskollisena kässäri on pysynyt Martinin alkuperäistekstille. Btw, kolmas/neljäs kausi tulee olemaan mieletön, jäätäviä cliffhangereita tiedossa.. ;) Vissiin pilkkovat tuon kolmannen kirjan puokkia kun se on suht järkäle?

Millos se kakkoskauden bluray-julkaisu tarkalleen olikaan? Vois pistää tilaukseen.
131  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Path of Exile - Exiilin polku! : 07.02.2013 19:10
Voisi pistää harkintalistalle. Jos vaikka tuhnu läppäri tuota pyöritellä, niin mikä nottei. Kolmosdiablon kanssa meni neljän pelaajan köörillä pelaaminen ajoittain täysin kelvottomaksi diashowksi.
132  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 01.02.2013 15:14
Puhumattakaan siitä Lidlistä saatavasta iskukuumennetusta maidosta, mikä säilyy huoneenlämmössä hamaan tulevaisuuteen. 1½ litraa taitaa maksaa jotain 80 vai 90 cnt. Sitä kittaamalla pääsee halvalla ja säästyy tilaa jääkaapista.
133  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.01.2013 22:53
Siinä rinnalla lainasin kaverilta ensimmäisen Borderlandsin. Pelin maailmassa on noin sata kertaa enemmän sielua kuin Vanquishin ja huumori kukkii kivasti, mutta itse pelaaminen ei jostain syystä vain maistu. Ammuskelu tuntuu jostain syystä kauhean pliisulta eikä toiminta muutenkaan tyydytä. Viholliskatraskin käy ainakin alussa kovasti tylsäksi, kun vastaan tulee vain perusjantteria ja paikallista koiraa.

Selitys:

Toinen on ehta toimintapeli, toisen taustalla pyörii Diablo-tyylinen naksuttelupeli satunnaisnumerogeneraattoreineen.

Ja toisen jatko-osa on kaikilla osa-alueillaan ylivertainen ensimmäiseen Borderlandsiin nähden. Suosittelen siirtymään suoraan kakkoseen. Toki jos myös erehtyy pelaamaan yksin niin on kokemus suht perseestä.
134  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.12.2012 19:38
Hyi vittu  ;D No imutan sitten psn:stä
135  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Hobitti : 17.12.2012 12:32
Mistä hitosta tiedän kummasta 3D-versiosta on kyse? Lähialueen teatterien esityksissä mainitaan pelkkä 3D, tulkitaanko tämä nyt ei-HFR versioksi?

edit: Nojoo, eli vain Finnkinon teattereissa siis? Eli taidanpa valita 2D-version paskaisten lasien läpi katsotun sumean mössön sijasta.
136  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? : 12.12.2012 12:44
Ns. sairaaloiseen lihavuuteen ja laihuuteen liittyy tietenkin omat ongelmat ja sairaudet, mutta jos ihminen kokee olevansa ja on terve huolimatta painostaan ei muulla ole väliä, kun että on sujut itsensä kanssa.

Tuokin tyttönen tuskin on terve kymmenen vuoden päästä. Ei, kyllä sillä on väliä, koska minäkin maksan verorahoilla kaikki läskeydestä aiheutuvat komplikaatiot.

...


Mutta olipas uskomattoman urpoa tekstiä, huhhuh. Itsekin olin Kraidin tapaan ala-asteikäisenä plösö, mutta käristin laardit vittuun ja olen pysynyt suht hyvässä kuosissa siitä lähtien.
137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 11.12.2012 13:49
Missäs muuten Sony ja MS sijaitsevat näin Euroopassa? Vielä jos funtsii tuota Nintendon neronleimausta.
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 11.12.2012 12:09
Mulle toi on vain yksi lisäsulka syyhyn, miksi en osta Wii U:ta - se ei ole niin hyvä konsoli kuin voisi olla. Ihan järjettömiä ratkaisuja, jotka on muiden osalta osattu jo aiemmissa sukupolvissa paremmin hoitaa. Siksi onkin järkevää odottaa, mitä Microsofilta tai Sonylta on tulossa.

Tai Valvelta?

Spoileri (osoita katsoaksesi)
139  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 11.12.2012 11:42
Itse olen PSN:stä ostanut aika paljonkin pelejä hyvään hintaan, ja aika moni niistä on juurikin ollut K18-kamaa. Ja omg, olen voinut ladata ne jumalauta päivällä sen sijaan, että kyykkisin yömyöhään latauspalkkia kyyläämässä!  ;) Kyllä itseäni vituttaisi ainakin tuollainen ominaisuus jos WiiU jo tuossa nurkassa tönöttäisi. Kai ne Online Storessa myytävät pelit joskus sielläkin halpenevat. Ja entäs DLC:t? Tai brutaalimmat arcade-pelit Dead Nationin tyyliin? Jälkimmäisiä ei ilmeisesti WiiU:lla liiemmin nähdä ellei jonkin julkaisijan mielestä ole taktinen strategia myydä peliään kun suurin osa ostajista on morjestamassa nukkumattia  :lol:


Mutta etiäpäin: Ei ole vielä WiiU:ta näkynyt Lappeenrannassa missään näytillä, niin en ole päässyt testailemaan. Kiinnostaisi päästä hypistelemään ohjainta omissa näpeissä.
140  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 09.12.2012 23:38
Lähti tilaukseen lopulta alennuskoodin kanssa, PS3-versio siis. Kiitokset Loharille siitä! Jonkun jouluspelin tahdoin itselle hommata ja se oli joko tämä tai Xcom.

Saas nähdä saanko kairattua tuon lopulta läpi, viime aikoina kun on ollut pahana tapana jättää kaikki kesken vaikka tekisikin mieli pelata. Tähän listaan lukeutuu esimerkiksi Skyrim, Bulletstorm, Killzone 2 (no tätä ei ehkä edes huvita jatkaa), Dark Souls, Witcher Enhanced Edition ja Orange Box. Arkham City oli niin tiukka kokemus, että sen parissa aika meni sukkelaan ja vitos-Ressa oli co-oppina loppupeleissä aika kiva paketti. Borderlands 2:ta on tullut jyystettyä julkkarista asti, mutta tuntuu ettei loppua vaan näy  :lol: Suht paljon saa tuohon upotettua tunteja, jos haluaa kaiken hamstrata ja nuuhata kaikki nurkat.
141  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ohrapirtelöt : 09.12.2012 16:01
Toi Mikkeller oli kyllä tosi jees, mutta itse pidin vieläkin enemmän Ayingerin Winter-Bockista. Jumaliude mitä herkkua!

Kolmanneksi sijoittunut saksalainen nimihirviö on jo entuudestaan tuttu ja sitä tulee kitattua säännöllisesti lähikuppilasta, joten jätin sen tällä kertaa väliin. Harmi, ettei tuota Brewdogia ollut paikallisessa Alkossa.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 09.12.2012 15:02
No voihan perkele!  :o Tohon hintaan pitää oikeasti jo funtsia. Onko toi pleikalla oikeasti pelikelpoinen vai hirveää diashowta?
143  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 08.12.2012 12:05
COPD - Kauneimmat joululaulut.


No ei vaan, ihan hyvin se Vesku on minusta aina vetänyt. Diabetes on paska homma, mutta toisaalta onhan mies antanut taudille kasvot. Tuntuu lopulta olevan vieläkin koko sairaus aika vähätellyssä roolissa tavan läskien suomalaisten keskuudessa. Omassakin lähipiirissä on ihmisiä, joiden olisi hyvä aika vihdoin ja viimein herätä.
144  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Hobitti : 07.12.2012 16:07
En vieläkään oikein tiedä kumman version lopulta tulen katsomaan. Uusi tekniikka kiinnostaa toki, sitä en kiellä, mutta toistaiseksi ainut kokemukseni 3D-leffoista on Prometheus, joka oli "elämyksenä" noh aikalailla silkkaa paskaa. Leffana suht ok tosin. Kuuntelen ensin täällä virkiävää keskustelua ennen lopullista valintaa

Mitä odotuksiin tulee näin puhtaasti kässärin/tarinan puolesta, niin koitan pysyä varovaisen pessimistisenä, etten pety lopulta niin kovin. Itse olisin mieluusti nähnyt leffan del Toron ohjaamana ja max. kahtena leffana, jopa yksi kolmetuntinen olisi riittänyt. Tuo "taiteellinen" valinta trilogian perustelemiselle nyt on minusta puhdasta bullshittiä. Kassakoneen kilinä se siellä vaakakupissa on todellisuudessa painanut. Hirvittää kuinka pahasti koko paketti lopulta lähtee rönsyilemään.
145  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 07.12.2012 09:21
Pistivät mailia, että nyt pitäisi olla sitten koko paska Netflixissä. Taidan skipata, kun eivät ole tosiaankaan pidennettyjä versoita. Teatteriversiot nyt on nähty jo niin monesti muutenkin.
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.11.2012 23:03
Mjahas. Ehkä siltikin pidän enemmän ensimmäisestä Far Crysta kaikkine mauttomine mutanttikäänteineen. Siinä oli aikanaan sitä jotakin, mitä tuosta ei näytä löytyvän. En tosin oikein osaa sanoa, että mitä.... jotenkin sopivassa määrin sitä vapautta, ei holtittomasti. Vaikeusastekin oli kovasti omaan makuuni.


Ajattelin kuitenkin kokeilla tuota jossain vaiheessa ennen lopullista tuomiota. Jos pääsisi ensin käsiksi uuteen Xcomiin !
147  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 25.11.2012 00:03
Pakko kompata muitakin nimittäin voi pojat, että Bronson oli kova! Tsiigatkaas muuten myös Perhonen lasikuvussa, jos ei ole aiemmin tullut vastaan. Leffa, joka pistää funtsimaan ja kova rooli Mathieu Amalricilta.
148  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: New Super Mario Bros. U |VT| Voi pojat, se on... Vain 720p?! : 20.11.2012 22:05
Varsinkin kun nelinpelillä kaikki pelaajat nappailevat esim. sieniä eri tahtiin, niin se alkaa ottaa päähän.

Täysin irrallisena tämän lauseen kanssa voisi luulla, että puhutaan psykoaktiivisista sienistä.


.....

Jottei nyt täysin perseilyksi mene, niin Mario näyttää ihan ok:lta. Ei kuitenkaan saa meikäläistä ryntäämään konsolikaupoille, katsellaan vuoden päästä uudelleen.
149  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Breaking Bad : 05.11.2012 17:08
Kovin buenoksi olen itsekin tämän todennut. Netflixillä olen nyt 6 jaksoa kattellut ja hyvältä vaikuttaa. Kyrsii, ettei vaan millään meinaa ehtiä katsomaan tätä.  :/
150  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 30.10.2012 17:06
Tai Craigin Bond voisi köyriä Ursula Andrsessia lyylin vanhoilla päivillä. Nostalgiahenkiset runkkarit kusisivat todennäköisesti hunajaa!
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 21
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines