Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 31
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.06.2020 14:47
Call of Duty Warzonea on tullut pelailtua jonkun verran. Hirveästi en ole BR-genreä pelannut, mutta kyllä tämä ilmaisena pelinä toimii. Fortnite oli sellaista paskaa, mutta tässä on sentään vähän enemmän järkeä. Ainoa vaan, että olisi vielä aikaa ja kunnon peliporukka niin pystyisi pelaamaan paremmin.

Itsekin olen joitain matseja pelannut ja onpa outoa pelata CoDia, jossa ei kuole yhdestä kudista varvassivuosumaan. Ja tämä toki vain hyvä asia. Itse CoD4:n jälkeen jo kyllästyin siihen "superliima/targethaku+kuti johonkin suhaistu sivuosuma=vainaa"-pelimekaniikkaan.

Siinä mielessä tämä oli positiivinen yllätys, ihan maistuvaa räiskintää. Tosin, itse olen pelannut lähinnä sitä pelimuotoa, missä pitää kerätä rahaa, eli respat mukana. Mutta tosiaan se, että ei pääse usein pelaamaan porukalla, estää nykyisin tällaisista peleistä täysin nauttimisen. Kunpa elämässä ei olisi velvollisuuksia. Eikä paskaa EA:n NHL-peliä, joka jostain syystä silti koukuttaa
92  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.06.2020 11:50
Kuulostaa suorastaan uskomattomalta. Hauska kuulla, toimiiko!
93  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.06.2020 16:18
Joku muuten kommentoi jossain, että kakkosen musiikit olisivat olleet pettymys loistavan ykkösen jälkeen. Sanoi, että olivat jotenkin aivan taka-alalla huomaamatonta ja pliisua settiä.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.06.2020 12:45
Uncharted 3:n räiskintäkohtaukset on parhaiden yksinpeliräiskintöjen joukossa Crushingilla. Ihan mahtava se liikkuvuus, lonkka/tähdätty ampuminen yhdistettynä kenttäsuunnitteluun ja tekoälyyn. Kakkonen on liian suoraviivainen ja helppo, nelosessa on taas liian isoiksi suunniteltu niin, että niissä on pakko Crushingilla käyttää ensin stealthia.

Ehkä se liikkuminen on "liukasta", mutta siihen kyllä tottuu nopeasti. Siinä pitää yhdistellä lonkalta ampumista, suojaa, liikkumista jne ja se on ihan älyttömän tyydyttävää. Toki siinäkin, kuten 99% konsolien räiskintäpeleistä, on ongelmana juurikin Scarfin mainitsema liian iso deadzone, mutta siihen tottuu yksinpelissä niin, että homma on nautinnollista. Moninpeli on kuitenkin ongelman takia liiallista kompromissia. Tietää, että voisi pelata niin paljon paremmin, jos deadzonea (ja liiman hidastumista) voisi säätää itse.

Hauskaa kyllä, että vihdoin deadzonen säätö alkaa ilmestymään joihinkin peleihin. Socom kakkosesta asti sitä on kaivannut. Aina ihmettelin, miten päin helvettiä tähtäimen säädöt isossa osassa pelejä on. Iso deadzone = lähes mahdoton tehdä pieniä liikkeitä.
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 25.06.2020 20:00
Tekken 7 - Heat Haze Shadow
Axiom Verge - The Axiom (Title Screen)

Tekken potkii liian kovaa tässä parissa. Hitto, mikä meno tässä kappaleessa onkaan. Vaikka Axiomissakin on kyllä tunnelma kohdillaan, todella hyvä kipale sekin.

Dragon Slayer: The Legend of Heroes II - Ending 2
Super Mario Odyssey - Steam Gardens

Voi ei.. Tätä joutuu pohtimaan. Molemmat niin uskomattoman hyviä.

Hollow Knight - Resting Grounds
Enter the Gungeon - The Breach in Victory

EtG jytää tässä parissa huomattavasti kovempaa.

Deltarune - Field of Hopes and Dreams
Persona 5 - Beneath The Mask

Todella tasainen pari. Hmm.. Hmm... Persona vie hiuksen hienosti omissa kirjoissa tämän parin. Deltarunen kappale on kyllä ehdottomasti kisan parhaita löytöjä omalla kohdalla.
96  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 24.06.2020 11:22
Riittäisikö viikko?
97  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 22.06.2020 18:08
Lanttu ei ole vielä ehtinyt antaa ääniään, mutta helposti voi päivittää sitten nämä tulokset, jos vielä äänestää. Tai kuka muu hyvänsä. Ephramin ääniin asti laskettu siis.

Nier- Deltarune 2-5

Mario Odyssey - Catherine 6-1

Batman - Axiom Verge 1-6

Tekken - Mega Man 4-3

Hollow Knight- Cave Story 4-3

Persona - FFVII 4-3

AC2 - Dragon Slayer 2-4

Enter the Gungeon - Double Dragon 3-4
98  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 21.06.2020 01:49
Kierros III

NieR - Song of the Ancients (Devola)
Deltarune - Field of Hopes and Dreams

Huhhuh, heti kova pari. Kuitenkin, kun kuuntelin pitkästä aikaa Devolan kunnolla, tajusin, että Deltarunen yllättävä hyvä fiilis ei kuitenkaan mahda mitään Song of the Ancientsin tunnelmalle.

Super Mario Odyssey - Steam Gardens
Catherine - It's a Golden Show

Taas kova pari. Catherinen kappale voitti minut puolelleen pitkän kaavan kautta, mutta Super Marion mielettömälle menolle sillä ei kuitenkaan ole jakoja.

Batman - Stage 4
Axiom Verge - The Axiom (Title Screen)

Molemmat jälleen iskee kovaa, mutta Axiom Vergen kappale tekee jatkuvasti isomman vaikutuksen. Kyllä on hienosti sisäistetty Metroidin tunnelma, kuitenkin omanlaisellaan toteutuksella.

Tekken 7 - Heat Haze Shadow
Megaman 8 - Electrical Communication

Ei taida enää huonoja kappaleita olla jatkossa. Molemmat todella hyviä, mutta Tekkenin mieletöntä battle fiilistä ei voita ainakaan Megis 8.

Hollow Knight - Resting Grounds
Cave Story - Wind Fortress

Tässä parissa on ehkä tähän asti heikoimmat kappaleet, vaikka molemmat hyviä ovatkin. Olisivat kyllä saaneet olla joitain parempia vastaan. Nyt paljon parempia tippuu näiden tieltä.

Persona 5 - Beneath The Mask
Final Fantasy VII - Anxious Heart

Tuo Personan kappale on kyllä älyttömän kova, mutta FFVII:n tunnelma on liikaa tässä parissa. Todella tiukka kyllä. Yllättävän vaikea valinta. Niin hyvä myös Personan kappale on. Mahtavat groovet. FFVII:ssä on vaan niin upea tunnelma.

Assassin's Creed II - Ezio's Family
Dragon Slayer: The Legend of Heroes II - Ending 2

Tämä on vaikein pari. En oikeasti tiedä, kumpaa äänestäisin. Ezio's Family on uskomaton tunnelmapala, Dragon Slayerissä taas mahtavat groovet. En pysty sanomaan, kumpi on parempi. Voisi olla jopa finaalipari mielestäni. Ezio's Family on niin kova kappale, että Ubin oli pakko käyttää sitä jopa uudelleen AC:Originsissa luomaan tunnelmaa kyseiseen peliin. Ja hieno uusi versio siitä tehtiinkin: https://youtu.be/3kM1Y5VLEd8

Enter the Gungeon - The Breach in Victory
Double Dragon Neon - City Streets 2

Taas lähes mahdoton pari. Miksei esim näitä vastaan voineet olla Hollow Knight ja Cave Story? :D Heitetään arvalla Enter the Gungeonin Breachin voittomusalle.
99  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 15.06.2020 13:23
Eikös Haaviston juttu liity siihen, mitä mahdollisesti teki virkamiehelle, tai miten yritti laittaa virkamiestä tavallaan ottamaan vastuun hommasta, jotta itse ei tarvitse ja kun virkamies jonkinlaisiin lakiteknisiin syihin vedoten ei suostunut, Haavisto kilahti ja vaihtoi. Jotain tämän suuntaista? Eikös siitä ole menossa esitutkinnan harkinta? Vai olenko käsittänyt väärin, en ole hirveän tarkkaan tuosta lukenut.

Kulmunin setti oli perinteistä hyvävelisäätöä eli juuri sitä syvään juurtunutta sullemulle-korruptiota, jota Suomi on AIVAN täynnä ja siitä saa vetää puolestani otsikkoja loputtomiin isolla fontilla niin kauan, kunnes tuo paska loppuu.

Toki niihin oikeisiin aiheisiin tulee myös keskittyä. Mutta ei nyt jätetä näitä maan tapa hommia tonkimatta. Juuri siksi niistä on tullut maan tapa alunperinkin, kun ne ovat "pieniä rötöstelyjä",kuuluvat "luontaisetuihin" ja "kaikki niin tekee vuorollaan".
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.06.2020 19:37
Olen yleensä ostanut heti julkaisussa, mutta nyt saattaa tulla muutos. Oma pelaaminen muuttunut niin paljon, että ei enää samalla tavalla hypety uusimmasta kiiltävästä. Jos toi Housemarquen peli tulisi julkaisussa, niin saattaisi houkutella ostamaan heti, mutta muuten saa varmaankin odottaa. Ellei nyt jotain ihan pommipeliä tule jostain yllättäen. Mitähän edes on julkaisussa.

Sinänsä silti yllättävän paljon sai grafiikat hypettymään. Kyllä joku RE:kin nousee ihan uudelle tasolle tuolla graafisella tykityksellä tai aika monikin genre ja seikkailu. Kun grafiikat ei ole ihan älyttömästi enää vuosiin säväyttäneet tai merkinneet, enemmän tullut melkein indietä pelattua, niin siksi pääsi yllättämään kuinka paljon tällaiset vaiheessa olevatkin julkaisua lähempänä olevien pelien grafiikat sai innostumaan.
101  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.06.2020 12:21
GTA5 on ääriesimerkki siitä, mitä mikromaksuihin loputtomasti rahaa tunkevat hölmöläiset voivat saada aikaan.

Ei sillä, että itseäni koko pelisarja nykyisin kiinnostaisi, eli ei sinällään ole GTA:n kohdalla minulta pois.
102  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.06.2020 00:22
Housemarque Returnal.
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 05.06.2020 13:52
Huhhuh, nyt näyttää vaikealta :o
104  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 04.06.2020 21:07
Mario - Turok 5-3

Xeno - Deltarune 1-7

Persona - Shatterhand 4-4 tasapeli

RDR - AC2 2-6
105  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 01.06.2020 02:01
Kierros II

Pokémon Colosseum - Friendly Battle
Double Dragon Neon - City Streets 2

Tällä kertaa helppo.

Enter the Gungeon - The Breach in Victory
Mega Man 9 - Concrete Man

Kaksi omaa ehdotusta vastakkain. En antaisi ääntä kummalekaan, liian tasainen pari, mutta laitetaan nyt EtG:lle, kun Mega Man on kuitenkin aina päässyt näissä pitkälle ja kaikki sen tietää ja tuntee.

Megaman 8 - Electrical Communication
Pictionary - Title Theme

Megis8 oli alkuun aivan karmea, mutta nopeasti kääntyi ylösalaisin ja aloin todella pitämään tästä trackista.

KOF2002UM - Destiny
Catherine - It's a Golden Show

Tää oli aika tasanen pari, mutta jotenkin toi Catherine onnistui voittamaan mut puolelleen täysin alun vähän tylsän fiiliksen jälkeen.

Streets of Rage - Stage 3
Dragon Slayer: The Legend of Heroes II - Ending 2

Dragon Slayerin kappale on aivan mieletön löytö. Vaikka Streets of Ragen kappale on hyvä, ei tässä parissa jakoa.

Spyro: Year of The Dragon - Harbor Speedway
Axiom Verge - The Axiom (Title Screen)

Ei olis uskonut, että Spyrossa voi olla näin hyvää musiikkia. Vaikea päätös. Axiom Vergen tunnelmointi vie hiuksen hienosti.

Batman - Stage 4
Shovel Knight: King of Cards - The Crosswise Crosswinds

Tasainen pari, mutta Shovel Knightin meno voittaa.

One Step From Eden - Battle of Fire I
Tekken 7 - Heat Haze Shadow

Tää oli aika helppo. Tää on Tekkeniä parhaimmillaan. Pikkasen nousi fiilikset seiskan pelaamisessa, kun sai tän taustalle soimaan.

Cave Story - Wind Fortress
FFXIII - Main Theme (The Promise)

FFXIII:n main theme on vaan hiton kaunis.

Seiken Densetsu 3 / Trials of Mana - Where Angels Fear to Tread
Hollow Knight - Resting Grounds

Resting Grounds saisi olla vähän pidempi ja kasvaa vielä, mutta on siinä tuollaisenakin hyvä tunnelmapala. Aika tasainen pari taas.

NieR - Song of the Ancients (Devola)
No More Heroes 2: Desperate Struggle Music - Philistine (w/ lyrics)

Vaikka opin pitämään NMH-kappaleesta aika paljonkin, niin tässä ei mitään jakoa.

Final Fantasy VII - Anxious Heart
Goemon’s Great Adventure - Ryugu Castle

En ymmärrä, miten Anxious Heart ei uppoa joillekin. Uskomaton tunnelma alusta loppuun. Ehkä se pelin luoma tunnelma sitten vaikuttaa niin paljon? Eivätkö kaikki ole pelanneet FFVII?

Super Mario Odyssey - Steam Gardens
Turok 2 Music (Game Boy) - Jungle Stage

Turok yllätti kyllä, mutta tälle Mario-luritukselle ei jakoa. Supertykkiä Steam Gardens alusta loppuun.

Xenoblade Chronicles 2 - Counterattack
Deltarune - Field of Hopes and Dreams

Deltarunen kipale on aivan mahtava uusi löytö.

Persona 5 - Beneath The Mask
Shatterhand (NES) Soundtrack

Personan hyvät groovet ei nyt mahda mitään tässä parissa.

RDR2 - Thats the way it is
Assassin's Creed II - Ezio's Family

Tunnelmointiin pyrkivä (RDR) vs tunnelmointiin todella vahvasti pääsevä (Ezio). Eli Ezio vie.
106  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 17.05.2020 18:57
Super mario vs Warhammer 10-1.

Pettymys. Odotin 11-0 tulosta. Minkäs teet. No, tästä on hyvä jatkaa silppuamaan kaikki, mikä tämän monsterin tielle osuu.  8)

Itse asiassa lopullinen tulos olikin 8-1, sähläsin alkuun searchin kanssa. Joka tapauksessa melkoinen rökitys Mariolle. Warhammer oli kyllä todella kova tunnelmointipala, mutta Marion meno oli liian kovaa, jotta WH:lla olisi ollut mahiksia.
107  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 17.05.2020 18:21
Tummennetulla parien voittajat:

Super mario vs Warhammer 8-1

No more heroes vs Lollipop 7-2

FFXIII vs Chocobo 5-4

Mega Man vs Nier Devola 1-8

BF5 vs Poke Colosseum 4-5


Axiom vs Dragons Dogma 5-4

Turok Destiny 5-4

Bastion vs Spyro 2-7

Goemon vs Zool 5-4

Shatterhand vs Bomberman 8-1

Layton vs Megaman 8     4-5

Rabi Ribi vs Streets of Rage 2-7

Life is strange vs Pictionary 2-7

Double Dragon vs nier automata 4-4 Päätin antaa äänen double dragonille, kun ekasta nieristä on jo kappale ja DD on vähän erilaista eli DD voittaa tämän 5-4. En ollut äänestänyt kumpaakaan alun perin, koska en osannut päättää, mutta nyt kun tuli tasatulos, niin laitoin nyt sitten äänen.

SMT vs Deltarune 1-8

Baten kaitos vs AC2 3-6
108  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 13.05.2020 08:46
Tän threadin ansiosta nousi Tekken7 fiilikset aika reippaasti. Menin kattomaan optionseista löytyykö Heat Haze Shadowta, niin sieltähän löytyi kaikkien Tekkeneiden OST:t ja saa vielä itse päättää kenttäkohtaisesti, mitä kappaletta käyttää missäkin kentässä. Mahtavaa! Heat Haze Shadow on kyllä käsittämätön fiiliksen kohottaja matseihin. Mishima Dojoon laitoin sen soimaan.
109  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 12.05.2020 13:27
Jees, mäkin sain tehtyä. Nyt on kyllä paljon hyviä kappaleita mukana. Tulee haastavia valintoja jatkossa, kun nytkin oli jo vaikeaa monen kohdalla.
110  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 07.05.2020 18:45
Totta. Turhaa pitkittää, kuuntelemaan vaan.  :)

Itse olen kuunnellut kaikki kappaleet muutamaan kertaan vähintään, mutta en ole vielä jaksanu kirjottaa listaa loppuun. Kiva ollut lukea muiden perusteluja.
111  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 30.04.2020 15:47
Kierros I


RDR2 - Thats the way it is

Ridge Racer Revolution - Rotterdam Nation 94

Kummankaan ei kuuluisi olla lähelläkään tällaista äänestystä. Valitsin vähemmän huonon. Toki voi olla, että jos on kokenut RDR tarinan, niin tuo kappale voi avautua paremmin. Itse en Rockstarin peleistä pahemmin pidä. Ridge Raceriin tuo kappale sopii kohtuullisesti, mutta on näin kuunneltuna karmeaa tuubaa. Enkä tuota kyllä RR pelatessakaan valitsisi kuunneltavaksi ajon aikana, sarjassa tuhat parempaa kappaletta.

YIIK - The Mind Dungeon Theme
Hollow Knight - Resting Grounds

YIIKin kappale kehittyi liian hitaasti. Siinä oli aineksia, mutta ei riittänyt. Baiyonin PixelJunk Eden soundtrack on aivan mieletön. Tässä oli samoja aineksia havaittavissa, mutta ei yhtä osuvasti. Resting Grounds on älyttömän kaunis. Olisin toivonut, että olisi pari minuuttia pidempi ja kasvaisi vielä hiukan tuosta.

Wacky Races - Arkansas
Persona 5 - Beneath The Mask

Beneath the Mask on mahtava jo heti ekalla kuuntelukerralla. Tämän pariin tulee palattua. Pitääkin tarkistaa, onko Personaa Spotifyssä. Wacky Racesin tarkoitusta en ymmärtänyt. Ei mitään järkeä. :???: EDIT: Ohhoh, kuuntelin näköjään jonkun aivan väärän kappaleen Wacky Racesin tilalta. En tiedä, mistä se aukesi. Tuo oikea Wacky Races on ihan ok. Ei jakoa Personaa vastaan.

Croc - Title Theme
Shovel Knight: King of Cards - The Crosswise Crosswinds

Crocin teema oli hiton hyvä ja pirteä kappale, mutta ei mahda Crosswise Crosswindsille mitään. Sanoin, että olisi pitänyt olla Underlying Problem tuon tilalla, mutta nyt kunnon kuuntelulla tämä taitaa olla vielä parempi kappale.

Xenoblade Chronicles 2 - Counterattack
Resident Evil 7: Biohazard - Go Tell Aunt Rhody

En itse pidä tuota RE7:n kappaletta ihmeellisenä. Olisin valinnut pelistä sen Main Menu Themen, se jotenkin kapturoi pelin tunnelman täydellisesti. Counterattack taas on hyvä, vaikkei mikään mestariteos välttämättä, ainakaan vielä muutaman kuuntelukerran jälkeen.

Mega Man 9 - Concrete Man
Battlefield 1 - We will fight

Vaikka Bäfän teema on ihan hieno, niin ei se mahda Concrete Manille yhtään mitään. Ei niin mitään jakoa.

Mega Man 3 - Snake Man
Dragon Slayer: The Legend of Heroes II - Ending 2

Siis mitä ihmettä?? Aivan järjettömän kova kappale Dragon Slayerin kakkos ending. Siis mitä hittoa :o Joudun äänestämään omaa ehdotustani vastaan. Mikä on sinänsä älytöntä siinäkin mielessä, että joutuu äänestämään Snake Mania vastaan jo ekalla kierroksella. Tässä tulee kyllä oikeusmurha, että toinen näistä tippuu jo nyt.

Dark Souls II - Majula
Final Fantasy VII - Anxious Heart

Majula upea tunnelmapala. Ehdottomasti ansainnut paikkansa äänestyksessä. Nyt vain vielä kovempi tunnelmapala vastassa. Anxious Heart herättää niin paljon eri tuntemuksia. Uskomaton kappale kauttaaltaan.

Doom (2016) - Rip and Tear
KOF2002UM - Destiny

Tasainen pari. Molemmat hyviä, kumpikaan ei mikään supermega. Ehkä tuo KOFin kappale iskee vähän enemmän.

One Step From Eden - Battle of Fire I
SF5 - Zeku Theme

Todella vaikea pari. Molemmat ansaitsisivat jatkopaikan. En pysty päättämään näiden välillä. Ainakaan vielä. Mahtavia molemmat. Edit: Zekun letkeä meno vie juuri ja juuri voiton.

Catherine - It's a Golden Show
Rescue Shot - Staff Roll

Tämäkin on todella tasainen pari. Molemmat kappaleet ovat hyviä. Rescue Shotin Staff Roll vie hiuksen hienosti menevyydellään. Edit: Pakko vaihtaa, kun ihan tyhjästä alkoi soida päässä tuo Catherinen kappale. Olin sitä mieltä, että se ei kehity tarpeeksi ja tavallaan loppuu kesken, mutta nyt se ei enää häiritse.

"Deus Ex: Human Revolution" Soundtrack - Icarus by Michael McCann
Enter the Gungeon - The Breach in Victory

Tuli taas oikeusmurha tässä kaksikossa. Molempien pitäisi päästä huomattavasti pidemmälle. Olin jo unohtanut tuon Icaruksen, kuinka upea se onkaan. Hitto vieköön, olisi ollut vaikka Ridge Raceria tai RDR:ää vastaan, eikä EtG:tä. EtG:n OST on kauttaaltaan älyttömän omaperäinen ja kuitenkaan se ei jää omaperäisyyteen, vaan kappaleet ovat myös mielettömän hyviä. Tosin veikkaan, että ne eivät avaudu monelle heti. Itselläkin kesti aika kauan, ennen kuin soundtrackin kovuus todella iski tajuntaan. Sen kappaleet ovat aluksi jotenkin outoja.

Devil May Cry 4 - Shall Never Surrender
Seiken Densetsu 3 / Trials of Mana - Where Angels Fear to Tread

DMC4 oli ihan jees. Seiken Densetsun kipale taas aika hyvää nostalgiasettiä.

Resident Evil 2 Remake - Last Judgment
Batman - Stage 4

Vaikeaa. Batmanin (sekä ykkösen että kakkosen) OST ihan huippua, stagesta melkeinpä välittämättä. Mutta tuo RE2 Remaken kappale on aika upea eeppinen tykitys. Nimensä veroinen kappale. Jätän tämän vielä auki. En osaa päättää. Edit: Pakko loppujen lopuksi päätyä RE:n puolelle. En ole vielä peliä pelannut, voin kuvitella, miten tämä kappale nostaa tunnelman kattoon, missä kohdassa se sitten soikaan.

Tekken 7 - Heat Haze Shadow
Parappa The Rapper 2 - Come A Long Way

Olen Tekken seiskaa pelannut viime aikoina ja olen kaivannut kunnon Tekken musiikkia siltä. Siinä on jotain ihan hyvää tullut toistaiseki, mutta Heat Haze Shadow ei ollut vielä tullut vastaan. Ja sehän on aitoa parasta Tekken-menoa! Mahtava. Mutta, niin on Parappankin kappale. Huh, mikä groove :D Pakko jättää vielä auki. En osaa näistäkään päättää. Oikeusmurha taas, että toisen pitää tippua. Edit:Heat Haze Shadow voittaa pienellä erolla tämän parin.

Pokemon Black/White - Emotion
Cave Story - Wind Fortress

Pokemonin kappale jää mielestäni vähän puolitiehen tavoitteestaan. Ihan hyvä, mutta ei tarpeeksi Emotion. Wind Fortress paranee joka kuuntelulla. Joku tuossa vetoaa todella, hyvä poljento.

Warhammer 40,000: Mechanicus - Children of the Omnissiah
Super Mario Odyssey - Steam Gardens

Huh, mikä pari. Täydelliset vastakohdat. Warhammer on puhdasta tunnelmaa. Mario on hillitön revittely. Molemmat ansaitsisivat jatkopaikan. Tämä Steam Gardens Odysseystä on kyllä iso yllätys. Mielestäni Galaxyjen soundtrackit ovat yliarvostettuja. Ne ovat ihan ok hassuttelua ja "galaxi"fiilistelyä, mutta niistä puuttuu punainen lanka eli tarttuvuus ja aitous, ne tuntuvat väkisin väännetyltä. NES- ja SNES-Marioiden OST:t ovat mestarillisia, Galaxyjen lähinnä ajaessa asiansa. Mutta tämä track on aivan uskomattoman hyvä. Sen ensimmäiset viisi sekuntia on sitä Galaxy-hömppää, sitten alkaa Mario-meininki. Pitääkin kuunnella lisää Odysseyn OST:tä, onko siellä muutakin hyvää tarjolla. Tuosta tuli myös 8bit versio heti perään ja sekin on tykki, olisiko jopa parempi kuin varsinainen kappale. Warhammerin teos on uskomattoman tunnelmallinen, todella harvinaisen onnistunut synkistely. Mutta kyllä Marion meno sen ehkä juuri ja juuri voittaa.

Music: Zed Boss Battle (From Lollipop Chainsaw)
No More Heroes 2: Desperate Struggle Music - Philistine (w/ lyrics)

Jännä, että nämä sattuivat vastakkain. Philistine NMH2:sta saa ääneni. Molemmat sellaisia kuunneltavia, mutta vähän unohdettavia. NMH:n kappale kuitenkin alkoi iskeä paremmin uusilla kuunteluilla, ehkä se kasvaa vielä tässä jatkossa entisestään.

Chocobo Racing - Mithril Mines
FFXIII - Main Theme (The Promise)

Mithril Mines taattua Chocobo haahuilua. FFXIII:n main themeä vastaan ei mahdollisuuksia.

Mega Man 2 - Crash Man Stage
NieR - Song of the Ancients (Devola)

Mitä mitä mitä? Siis kaksi mielestäni potentiaalista finalistia vastakkain ekalla kierroksella? Ei mennyt ihan putkeen tämä. Vähän kuin arpaa heittäisi, molemmat niin hyviä. Laitetaan NieRille ääni. Mega Mania on kuitenkin juhlistettu kauemmin kuin NieRin mestariteoksia.

Battlefield V - Under no flag
Pokémon Colosseum - Friendly Battle

Tasainen pari. Pokemonin menevyys vei voiton.

Axiom Verge - The Axiom (Title Screen)
Dragon's Dogma - Into Free

Vaikea valinta kahden erilaisen hyvän väliltä. Todella vaikea. Ehkä Axiomin tunnelmointi vie voiton. Hmm. Pitää vielä pohtia. Edit: Axiomin tunnelmointi ratkaisi hiuksen hienosti.

Turok 2 Music (Game Boy) - Jungle Stage
Destiny 2 - Journey

Turok pääsi kyllä yllättämään toden teolla. Tämäkin on kyllä nyt vaikea päätös, kun molemmat ovat todella hyviä ja kuitenkin niin erilaisia. Ehkä Journey kuitenkin loppujen lopuksi osuu syvemmälle.

Bastion - A Proper Story
Spyro: Year of The Dragon - Harbor Speedway

Bastionin OST on kyllä todella hyvin peliin sopiva. Ei mikään mieletön kappale, jota kuuntelisi jatkuvasti, mutta hyvä ja peliin sopiva ehdottomasti. Spyrossakin hyvä meno kyllä. Ehkä toi Spyron kappale yllätti loppujen lopuksi ja sitä on pakko äänestää.

Goemon’s Great Adventure - Ryugu Castle
Zool - Zoolrave

Taas vaikea päättää. Goemon oli ekalla kuuntelulla aika turha, mutta on kasvanut paljon, todella tarttuva meno. Ja toisaalta Zoolravekin on cool. Ehkä Goemon niukasti vie tämän.

Shatterhand (NES) Soundtrack
Bomberman Quest - Forest Zone

Huhhuh, Shatterhand oli kunnon pommi. Tuossa on magiaa! Tämähän on ihan Mega Man tasoa, useakin noista kappaleista, siis huhhuh! Ei Bombermanin Forest Zonekaan huono ole, mutta nyt ei ole jakoa kyllä tässä parissa.

Professor Layton vs Ace Attorney - LINK
Megaman 8 - Electrical Communication

LINKissä on tunnelmaa ja magiaa. Hieno kappale. Mega Man toisaalta jotenkin kutkuttelee makuhermoa myös :D Kylllä Mega Manin meno on liian vahvaa. Ei pysty vastustamaan!

Rabi Ribi - Exotic Laboratory
Streets of Rage - Stage 3

Nyt on kyllä porukka laittanut laadukkaita ehdotuksia, kun jatkuvasti vaikeuksia päättää kahden hyvän väliltä. Tässäkin todella vaikea päätös. Tossa Exotic Labrassa jotain omaperäistä jännää menoa. Juuri ja juuri Streets of Ragen tarttuvuus kuitenkin voittaa.

Life is Strange: Before the Storm - Burn It Down
Pictionary - Title Theme

Life is Strangessa oli kyllä kunnon Burn It Down tunnelma. Pictionarykin kyllä hiton hyvä. Tässäkin melkeinpä coin flip, kumpaa äänestää, molemmat niin hyviä, että vaikea tehdä eroa.

Double Dragon Neon - City Streets 2
NieR: Automata - Memories of Dust

No tulipa vastustaja nyt Double Dragonille. Neonin OST:ltä pystyisi kyllä valitsemaan melkein minkä hyvänsä kappaleen tähän äänestykseen, niin laadukas se on kauttaaltaan. Mutta, niin on NieRkin. Tosin Automataa en ole pelannut, enkä ole sen OST:tä paljoa kuunnellut, mutta kyllähän siinä samaa magiaa taitaa olla. Näiden välillä en pysty kyllä tekemään eroa. Molemmat ihan ykkösluokkaa videopelimusiikin saralla.

Shin Megami Tensei IV - Battle A2 (Tokyo Battle)
Deltarune - Field of Hopes and Dreams

Siis hitto Field of Hopes and Dreams, ihan mahtava kappale!! Kiitos sille, joka tämän laittoi äänestykseen. Tokyo Battlella ei niin minkäänlaista mahdollisuutta tässä parissa.

Baten Kaitos Origins - The True Mirror (Orchestral Version)
Assassin's Creed II - Ezio's Family

Baten Kaitosilla ei mahdollisuuksia Ezion perhettä vastaan, vaikka itse asiassa aika hyvää paisuttelua onkin.
112  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 29.04.2020 10:50
No tulisiko pellen vaihtaa tuo theme musiikki, kun se on jo ollut äänestyksessä? Vai otetaanko se uudelleen mukaan?
113  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 29.04.2020 08:03
No mä muistelin, että olisin joskus äänestänyt sitä themeä näissä äänestyksissä  :lol:
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 29.04.2020 01:26
E: huomasin just että siä on kaks biisiä Metroid Primestä. Mikä nyt on ihan ymmärrettävää kerta kyseessä on yksi kaikkien aikojen parhaista pelisoundtrackeista.

Muokkasin oman Metroid entryn pois, kun tosiaan pelle olikin jo ehtinyt Primen menu musiikin laittamaan.
115  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 28.04.2020 19:11
Laittakaas nyt vielä joku ne puuttuvat neljä, niin päästään itse asiaan.
116  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 25.04.2020 18:53
Eli 52 tällä hetkellä? 12 vielä?
117  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 25.04.2020 13:39
Double Dragon Neon - City Streets 2

Assassin's Creed II - Ezio's Family

Mega Man 9 - Concrete Man

Enter the Gungeon - The Breach in Victory
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 24.04.2020 23:47
Laittaako jo ilmoittaneet lisää ehdotuksia?
119  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 22.04.2020 18:05
Laittakaas nyt vielä lisää kappaleita mukaan kisaan.
120  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part IV : 17.04.2020 19:41
Tämän kappaleen takia pelasin Witcheria suurimman osan ajasta mutella. Pelkästään Zelda TP:n Dark Worldin taistelukipale ärsyttää enemmän. Siinä vaiheessa, kun lähtee tuo sama älylyly-leelelele-lele--lällääläläläläää-hoilaus päälle, niin tekee mieli katkaista pelilevy keskeltä poikki.

Ei siis pitäisi olla kovin korkea rima keksiä muutamaa lisäkipaletta äänestykseen?  ;)

Juurikin näin!
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 31
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines