Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelivuosi 2010 ja mietteitä vuodesta 2011 : 14.12.2010 11:07
Dead Space 2, Dragon Age 2, Mass Effect 3, TES: V, uus Batman, Killzone 3 ja Uncharted 3 mitkä itse ainaskin hommaan ensi vuodelta. Dragon Age 2 täytynee tässä piakkoin ennakkotilata jotta saa sen special editionin "ilmaiseksi".

Team Ico Collection himottanee myös kuten Last Guardian, jos se ensi vuonna tulisi viimein. FPS puolelta Killzone 3:n lisäksi Duke Nukem Forever kiinnostaa. Toivottavasti olisi edes jotenkin hyvä. Tietenkin näiden lisäksi tulee jonkinlaisia "ylläreitä" kuten tänä vuonna itselle oli mm. Vanquishi.

Meinasin jo unohtaa yhden isoimman eli Gears of War 3. Näyttää tosi mukavalta mitä näytetty ja ei se paska voi olla jos on edes jotenkin samanlainen kuin ekat kaksi.

Hyvä pelivuosi tulossa.

92  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 13.12.2010 14:29
Niin ja 2010 on jälleen Sonyn/PS3:n vuosi. Kuten on ollut 2008 ja 2009 myös. Siis ei väliä vaikka laite ei hirveänä myy, mutta ne on sen vuosia koska paras koskaan.

Jessus sentään. Millonhan pelitoimittajat ja analyytikot lopettaa tuon hokemisen, varmana 2011 on myös Sonyn vuosi. Tietenkin Sony itse tuota on hoilottanut 2006 asti mutta ne ovatkin idiootteja.
93  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uncharted 3: Drake's Deception : 10.12.2010 12:51
Kahden ok/kivan pelin jälkeen olisi kiva saada oikeasti loistava seikkailupeli eikä vaan aivotonta räiskintää ja paskoja one linereitä.

Katsoo nyt mitä tulevan pitää, toivottavasti tulisi hjyvä peli. Maiseman muutos aavikolle kyllä natsaa ainakin itselle.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelivuosi 2010 ja mietteitä vuodesta 2011 : 07.12.2010 15:20
Tänä vuonna olen ostanut huomattavasti enemmän pelejä kuin vaikkapa 2009 vuonna. Viisi peliä jopa ostin heti julkaisussa ja uuden konsolinkin hommasin, PS3:n. Tässä laskiskelin että reilusti yli kymmenen X360 peliä ostanut, seitsemän Xbox peliä, kahdeksan PS2 peliä, PC:lle melkein kymmenen, DS:lle pari, Gamecubelle neljä ja PS3:lle lähemmäs kaksikymmentä. Tuohon sitten vielä 20 XBLA/PSN peliä päälle, rahaa on siis palanut mukavasti. Laitanpa tässä vähän mietteitä 2010 vuonna julkaistuista peleistä jotka olen tahkonnut läpi:

Dante's Inferno
Suora GoW-kopio mutta eipä haittaa kun pelattavuus tapissa ja veri lentää. Ihan kiva peli, etenkin kun jo kesällä sai alle 20 eurolla.

Bayonetta
Yksi vuoden kovimmista toimintapeleistä. Älyttömän tiukkaa hakkausta sekä huumoria rutkasti. Lisäksi kiva perse Bayonetalla. Siitä plussaa.

God of War III
Loistava lopetus trilogialle. Älyttömän nätti ja brutaali. Tykkäsin.

Heavy Rain
Ihan kiva peli/elokuva. Tarinallisesti ei mitään erikoista mutta pelimekaniikka melko uniikki. Hinta myös sopiva kun Move Editionin sai reilulla 20 eurolla ja siinä on aika paljon lisäherkkuja.

Red Dead Redemption
Yksi Rokkistaran parhaista peleistä. Siellä Vice Cityn ja San Andreasin kanssa top 3:ssa. Tämän sukupolven paras hiekkalootapeli, ainakin vielä.

Mass Effect 2
Totaalisen huikea peli. Oma suosikki tältä vuodelta, ja sukupolvesta myös. BioWare osaa hommansa loistavasti.

Fallout: New Vegas
Samaa tasoa kuin ensimmäiset kaksi peliä. Eli RPG-huippua parhaimmillaan.

Fable III
Pettymys omasta mielestä loistavan kakosen jälkeen. Kuitenkin ihan kelpo kevyt-rpg/toimintapeli näteissä maisemissa hyvällä huumorilla.

Assassin's Creed: Brotherhood
Sarjan paras peli tähän mennessä. Helvetin hyvästä kakosesta paransi yllättävän paljon. Kivana plussana ihan jännä nettipeli.

CoD: Black Ops
Positiivinen yllätys, luulin paljon huonommaksi. Kokonaisuutena paljon parempi kuin vaikkapa MW2 mutta ei kuitenkaan sarjan paras osa, mitenkään. Nettipelin parissa tulee varmana vietettyä huomattavasti aikaa tulevina kuukausina.

Bioshock 2
Tarinaltaan huonompi kuin eka mutta pelattavuus huomattavasti parempi. Hyvä peli kuitenkin, nettipelikin ihan jees.

Näiden lisäksi tuli etenkin PS3:n puolella pelattua läpi sen vanhempia yksinoikeuksia. MGS4, KZ2, UC 1&2 jne. Hyvä laite kaikkiaan, leffoja tuo kuitenkin viime kuukausina on enemmän pyörittänyt kuin pelejä. Wii myös ollut lainassa pari kuukautta ja sillä olen Mario Galaxyä ja muita Wiin parhaita pelannut. Ladattavien pelien puolella Monkey Island 2 SE ja Super Meat Boy parhaiten jäänyt mieleen. Helvetin hyvä pelivuosi ollut itselle.


95  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Joulun odotus & uusivuosi | 2010 edition : 06.12.2010 18:26
Normisettiä tulossa. Kinkkua naamaan ja saunan jälkeen joulu-olutta. Elokuvien katsomista ja pelien pelaamista co-opina tai vastaan. Mario Kart: DD ja Smash Bros Melee suosikkeina pelauslistalla.

Lahjaksi taitaa tulla kattiloita ja lautasia kun tammikuun 1. olisi muutto ekaan omaan kämppään.
96  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 06.12.2010 18:20
Zelda

Parhaita pelejä mitä löytyy. Uusimmat pelit (TP ja DS:n pelit) eivät ole kovin kolahtaneet mutta pelata niitä kyllä jaksaa. Link's Awakening, Linkki to Pasti, OOT ja Wind Waker tuo voiton Mariota vastaan.
97  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Limited Editionit - Rahansa väärti vai rahastusta? : 01.12.2010 11:51
Limitedit tai Collectorit ei itseä koskaan ole hirveästi kiehtoneet. Jotkin ns. spessut ovat kuitenkin melko pakollisia hommauksia kuten vaikkapa viime sukupolven MGS pelien Substance/Subsistence versiot jotka tuovat itse peliin huomattavasti lisää matskua.

Myös mieleen jäänyt hyvänä "spessuversiona" Wind Waker jossa OOT ja Master Quest mukana. Se tuossa spessussa vaan kummallista että melkeinpä jokainen WW jonka olen nähnyt on ollut tuollainen. Kyllä ne kuitenkin jossain vaiheessa tuon triplapaketin valmistuksen lopetti.

Nyt kuukauden sisällä olenkin ostanut ensimmäiset LE/CE versiot tästä sukupolvesta. Ekana ostin Fable III:n spessun (ihan kiva, parasta version siisti ulkonäkö). AC: Brotherhoodin Codex version ostin julkaisussa, 69e tuollaisesta setistä ei tuntunut ollenkaan pahalta. Peli myös perkeleen jees.

Uusimpana Bioshock 2:n CE:n ostin, huimalla 15e hinnalla. Kun tietyllä tavalla keplotteli sai 30 eurolla kaksi BS2 CE:tä eikä postikuluja tullut. CDONista siis. Kaveriakin tuossa vähän vitutti kun CE:n osti julkaisun aikaan 80 eurolla ja itse nyt törkeän halvalla.

Enpä siis oikein muuten spessuversioita osta jollei ole perkeleen halpa ja/tai tuolla alle 70e hinnal saa ja sisältää edes jotain omaan makuun sopivaa kivaa.
98  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 29.11.2010 10:39
Resident Evil
Zelda

Mega Man
Super Mario

Ihan helvetin helppo näistä oli valita, Zeldat ja Mariot ovat niin hyviä ettei niitä parempia kyllä löydy millään. Seuraava eli viimeinen kierros sitten tulee olemaan vaikeahko.
99  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 14.11.2010 23:11
Metal Gear Solid
Mega Man
Mega Manit eivät koskaan ole iskeneet, MGS:t taas aivan täysillä.

Halo
Super Mario
Halot on ihan hyviä, mutteivat voita millään Marioiden taikaa.

Zelda
Fallout
Aivan jumalattoman vaikea pari. Kaksi "all time" suosikkia vastakkain, Zelda kuitenkin vie voiton OOTin voimalla.

Resident Evil
Castlevania
Kummastakin sarjasta löytyy useita loistavia pelejä, ja useita ei niin loistavia. Resident Evil 4 kuitenkin semmoinen peli että pisteet sinne.
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä konsoleita omistat? : 07.11.2010 00:29
Oma konsolipelailu alkoi GameBoylla. Sillä isolla ja alkuperäisellä. Niitä löytyy vieläkin kaksi kappaletta, joista toinen on hyvin kulunut käytöstä. Monia hyviä muistoja löytyy tuosta vekottimesta, Link's Awakening ykösenä. Sitten tuli Color (keltainen) jolla sitten mm. Pokemonia pelaili mielissään vuoden tai pari. GB Advance tuli melko nopeasti hommattua julkaisun jälkeen ja sillä pelailikin kaverien kanssa useamman vuoden.

Ihan oikeata konsolia ei kotoa löytynyt kuin vasta Gamecuben tultua 2000-luvun alussa. PC-puolella kun tuli nuoruus vietettyä Gamepoikien lisäksi. Tämän takia etenkin 90-luvun lopun peleistä pc:n klassikkot ovat paljon tutumpia kuin konsolien. Tietenkin nyt viime vuosina on tullut pelattua ps1 ja n64 pelejä läpi. Gamecube muutti maailman melkoisesti, enään ei pc kiinnostanut vaan konsolit. Smash Bros Melee, Metroid Prime ja Wind Waker olivat ja ovat jotain parasta vieläkin. PS2 hommattiin veljen kanssa noin vuosi GC:n oston jälkeen, toinen aivan loisto laite siinä. GTA:t eniten pyöri koneessa vaikka sitten esim Kratos ja Solid Snake vihtyivät hyvin myös levykelkassa.

Konsoleilla pelailin hyvin aktiivisesti tuon sukupolven loppuun saakka kunnes Saatana tuli ja vei takaisin tietokoneen eteen. Kyseessä oli siis 2005 vuosi ja World of Warcraft. Siihen peliin melkein yksistään käytin 2 vuotta. Tietenkin tuolloin myös otin pc:n uusimpia huippupelejä pelaukseen kuten Half-Life 2. Xbox 360:n ostin sitten talouteen pari vuotta sitten ja se toi takaisin kiinnostuksen konsoleihin. PS3:n ostin tässä tänä kesänä ja senkin pelikirjastosta löytyy jo monia upeita pelejä. Wii on nytkin lainassa kaverilta joka kyseisellä laitteella ole pelannut vuosiin. Joskus kai pitää ihan omakin Wii ostaa, katsoo sitten kun 100e pintaan tippuis hinta. Kuitenkin vaan jokunen omaan makuun sopiva peli.


Omistuksesta löytyy tällä hetkellä seuraavat:
2x Gameboy
Gameboy Color
Gameboy Advance
N64 (Fyysiseltä Preesensiltä ostettu)
Gamecube
PS2
DS Lite
Xbox 360
PS3
101  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 07.11.2010 00:04
Metroid
Zelda
Aika helvetin paha pari. Zeldat kuitenkin mm. parhaita pelejä koskaan joten sinne ääni.

Oddworld
Resident Evil

Super Mario
Mechwarrior

Metal Gear Solid
Call of Duty

Halo
Elite

Pokémon
Castlevania

Professor Layton
Fallout

Grand Theft Auto
Mega Man
102  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 02.11.2010 15:15
F-Zero
Castlevania
Hankala valinta, mutta useampi Cassu on itseen iskenyt kuin F-Zero.

Persona
Elite
Ei mitään hajua kummastakaan, paitsi sen tiedän että Persona on jrpg-paskaa.

Oddworld
The King of Fighters

Metal Slug
Halo

FIFA
Grand Theft Auto
Helpoin valinta näistä pareista.

Pokémon
Mario Kart
Kaikki Kartit omasta mielestä hyviä, Pokemoneista "ainoastaan" käsikonsolipelit.

Resident Evil
God of War
Vaikein valinta näistä, GoW kuitenkin omasta mielestä parempi kuin RE-sarja josta löytyy useampi huono peli.

Call of Duty
Gran Turismo

Eye of the Beholder
Mechwarrior
Ei kosketusta sarjoihin, ehkä syystäkin.

Gradius
Fallout
Fallouteja parempia pelejä on vähän.

Mega Man
Final Fantasy
Mikä vaan voittaa FF:n.

Metroid
Street Fighter

Civilization
Super Mario

Heroes of Might & Magic
Zelda

Devil May Cry
Metal Gear Solid

Professor Layton
Dragon Quest
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.09.2010 08:35
Fallout: New Vegasin ennakkotilasin ja maksoin tuossa viimeksi. Julkistamisesta saakka odotellut tätä innolla ja helvetin hyvältä näyttää. Vuoden paras peli, toivottavasti.
104  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox Live Arcade : 09.09.2010 12:58
Luulin että 800 pistettä ois PvZ. Noh odottelen sitä levyllistä versiota kuitenkin, joka tulee kai loka/marraskuussa. Mitä lukenut niin hinnan pitäisi olla tuo sama 15e ja sehän sisältää myös Pegglen, Zuman ja pari muuta PopCap "klassikkoa". Kaikki nuo pelit on hyvin tuttuja pc:ltä, mutta mukavahan ne olisi tuosta hyllystä löytyä.

XBLA pelit nykyään aivan liian kalliita todellakin, 1200 MSP en ihan helposti ala mistään parin tunnin pelistä (Limbo jne) maksamaan. Hyvä että esim. Monkey Islandit ovat pysyneet tuossa 800 MSP hintaluokassa. Kohta tuleva Sonic Adventureskin on "vain" 800 pojoa, kuten muutkin tulevat DC-pelit.
105  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: True Blood (TV2 ma 22.35-23.25) : 06.09.2010 00:37
Kolmas kausi on ollut todella mukavaa todellakin. Mitenkäs moni täällä on katsonut jenkkilän tahtiin sarjaa?

Äsken vasta kun wikipediasta katsoin niin huomasin että enään vain yksi jakso jäljellä. Harmi että tässä välissä nyt viikko ilman jaksoa, argh miksi juuri ennen viimeistä? Taitanee olla taas tupla-jakso pituudeltaan. Toivon niin ainakin. Onneksi monet sarjat ovat nyt palanneet tauoiltaan taikka kohta palaavat. Ainakin Weeds, HIMYM, Big Bang Theory, Dexter ja Sons of Anarchy menevät kovaan seurantaan :P
106  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dead Rising 2 : 01.09.2010 19:53
Case Zero tuli tänään reilut kahdesti mentyä läpi. 400 pisteen hintaiseksi on sisältöä kyllä mukavasti ja muutenkin hyvä ostos. Pelkästään jo uudet aseet ja se että liikkuessa voi ampua oikeuttavat tämän oston. Juoni on ihan peruskamaa kuten ykösessäkin, nyt vaan ei ole aivan niin vapaata kuin alkuperäisessä tuo pelaaminen. Ykösessä ei ollut mitään muuta pakko tehdä kuin olla helikopterilla lopussa. Tässä on pakko pelastaa tyttö, jos ei pelasta niin peli loppuu heti siihen ja eikun loadaamaan savea taikka uusi alusta. No ei siinä.

DR2:sta nyt innolla odottelen, jos on samaa kuin tämä mutta kaikkea lisää aivan jumalattomasti = ostoon heti.
107  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 31.08.2010 15:47
Kirjoitusten jälkeen en ole muuta saanut aikaiseksi kuin loikoillut ja lomaillut mutta nyt näyttää se loppuvan. Tänään sain tietää että työharjoitteleen mitä luultavimmin pääsen ja näin rahaakin tulee hieman paremmin. Vuoden loppuun ois töitä ja tammikuussa sitten puolustamaan Suomea, eli sivariin haha.
108  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 31.08.2010 15:33
Weeds, kausi 6. Juuri ekaa jaksoa katselen. Aivan olin unohtanut kuinka mahtavasti 5. kausi loppui. Tuli jo nyt repeiltyä pahasti vaikka vasta 10 min jaksoa nähnyt.

Ei hitto kun tämä(kin) sarja on loistava.
109  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Red Dead Redemption : 29.08.2010 22:50
Itsekin 100% vetäisin tuossa viikko sitten. Todella loistava peli kaikkiaan. GTA IV ei mitenkään ole parempi kuin tämä. RDR on toteutukseltaan ja monilta osiltaan helposti paras hiekkalootapeli koskaan, mutta San Andreas vie kuitenkin voiton omasta mielestä. Siinä pelissä kun on vielä enemmän tehtävää ja kaikkea mahdollista kuin tässä. Tuo 100% läpäisy ei ollut edes kova homma RDR:ssä, mutta jos SA:n koittaa vetää 100%... Siinä menee aivan uskomattomasti aikaa ja varmaan järkikin.

Sitten nettipelin kimppuun, pelaileekos täällä sitä enään kukaan?
Kyllä aina välillä. Xboxin puolella siis. Hieman on hiljentynyt nettipeli mutta matseja löytää todella nopsasti. Co-op tehtävät omasta mielestä parasta nettipelin antia. Free Roam ja perusmatsit ihan jees muttei mitään erikoista.
110  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 : 27.08.2010 04:17
Aikaa jo tovi kun tämän näin mutta eniten jäi mieleen nämä asiat: ylihypetetty ja kehuttu ok-pläjäys joka voittaa varmaan pari oskaria. Dark Knight oli aikalailla samanlainen leffa itselle, monet kehui mualimman parhaaksi, ei ollut itselle läheskään vaan juuri "ok" kamaa. Kuitenkin taitanee olla vielä paras leffa tältä vuodelta jonka nähnyt. Tietenkin Bollin Rampage ja  Syltyn Expendables kovimmat vastukset tältä vuodelta tällä hetkellä.

Beachin ja Gilbert Grapen jälkeen uskonut.
Ihan hyviähän nuo on, mitä muistelisin. Titanic ja Romeo & Julia taitaa olla ainoat leffat Dicapriolta joista en pidä ollenkaan.

111  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Näytä taustakuvasi : 27.08.2010 04:00

Simppeli ja mukava. Itse kuva tietenkin avautuu paremmin vain jos Mega64:n uusimman dvd:n on katsonut.
http://mega64.com/wizardwall.jpg isompana.
112  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 23.08.2010 12:32
Se voi olla jopa parempi kuin sysipaska kirja.
Ehei...

Itse pitän seitsemännestä kirjasta paljon ja yksi parhaista sarjassa. Mutta elokuva on jo hyvin pahasti kustu, koska kutosessa tehtiin joitain tyhmiä ja täysin turhia juonimuutoksia jotka vaikuttavat seiskaankin. Mainitsen vaikkapa sen että: miksi kutosen lopussa ei ollut suurta taistelua?!? Näin mm. Billin naamaa ei revitty paskaksi -> seiskaan suuri vaikutus. Niin ja miten Harry löytää hirnyrkin tylypahkan toivehuoneesta kun Ginny (wut?) laittoi keittokirjan piiloon, ei hän itse. Vois joskus tekijät lukea sen seuraavankin osan niin osaisivat suunnitella osat kunnolla...

113  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevat Blu-Ray-julkaisut : 20.08.2010 14:24
Itsellä eniten odotuksessa Alien Anthology-boxi. Guadrilogy dvd-boxi kyllä löytyy ja on yksi parhaista leffalaatikoista koskaan LOTRin spessujen kanssa.

Julkaisevat tuollaisen "tavallisen" laatikon, kuin myös ultra-hc-kalliin collectors editionin.

linkkiä
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Far Cry 2 : 23.07.2010 11:27
Ostin tämän tuossa kesän alussa 10 eurolla PS3:lle. Kauan olin tätä halunnut mutta hinta vaan tuntui aina liian korkealta. Mitä arvosteluja katsoin tuolloin ilmestyessä niin laittoi ne hieman epäilemään laatua, kun toiset anto alle keskitason pisteet ja toiset melkein täydet. Noh oletin että itse kuuluisin tuohon joukkoon joka tykkäis tästä. Peli kun sijoittuu mukavaan paikkaan ja ekastakin Far Crystä tykkäsin.

Noh... pari tuntia tätä vasta olen saanut pelattua ja melko heti tuli tylsyys vastaan. Jotenkin niin puuduttavaa oli meininki sekä peli on jo vanhentunut melkoisesti. Pitäis enemmän tähän pistää aikaa mutta se taitaa mennä tuonne syksymmälle. "Ihan okei" tällä hetkellä ajatus tästä, eikä hirveästi tuosta varmaan voikkaan nousta.
115  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.07.2010 19:16
Haluun olla neek... eiku trendikäs ja pistän myös kuvana kahden kuukauden peliostokset. Kaikki ostettu toukokuun lopun -> 4.7.2010 välisellä ajalla. Myös Rock band soittimet ostin sekä sellaisella 80 eurolla nettipalveluista olen ladannut pelejä: Flower, Monkey Island 2 SE, Castle Crashers etc

116  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ne likaisimmat ja salaisimmat fanituksenne : 24.06.2010 08:40
Evil Dead: A Fistful of Boomstick. Helvetin tykki peli kovalla läpällä, kuten myös 50 Cent: Blood on tha fucki sand, bitch.

Musiikin puolella jotkin nu-metal yhtyeet (Mushroomhead, mudvayne ja osa 'knotinkin tuotannosta), lapsuudesta jääneet ns. kummittelemaan ja ei sitä ihan mielellään ala kailottaan sellaisten tykkäämisestä, ainakaan tietyis piireis.
117  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.06.2010 21:18
XBLA:sta: Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie, Contra, Splosion Man, Castlevania: SOTN, Trials HD, Shadow Complex, CoD Classic, Castle Crashers ja Sonic Tha Hedgehoggi. L4D2 The Passing DLC:n myös latasin. Pisteitä ois vielä jotain 1500 jälellä. Monkey Island 2 ainakin menee heti lataukseen kunhan tulee.

Halo 3:ODST:n eilen tilasin cdon.comista 9.95e hinnalla sekä Little Big Planet GOTY tulossa enklannista 20 eurolla. Pari viikkoa sitten itse pleikkarin ostin, Slim 250gb mallin. God of War 3, UC2, KZ2,MGS4 ja Far Cry 2 sille löytyy tällä hetkellä. Muut jo pelannut läpi paitsi Far Cryn.
118  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 20.06.2010 21:01
Clerks 2:n sen sijaan oli todella hyvä, varsinkin huonon ykkösosan jälkeen.

Käsittämätöntä, en pysty missään valossa näkemään jatko-osaa parempana.
Monien mielestä kakonen on parempi koska: siinä on enemmän ns. toimintaa. Tapahtuu monenlaista ja eivät vain ole samassa huoneessa koko leffaa.
Itse pidän kummastakin, ykösen dialogi on kylläkin parempaa. Aivan loistavaa huumoria kaikkiaan, parasta jenkkilästä. Englantilaiset vaan vetävät paremmaksi. Kakonen on myös loistava, etenkin lopun aasinnussinta sekä "nigger knife" ja "Porch Monkey" läpät ovat jotain aivan loistavaa  :lol:
119  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Hobitti : 01.06.2010 22:00
Peter Jackson ohjaajaksi, kiitos!

Yksi omista suosikki-ohjaajista. Kaikki leffat jotka jätkä on tehnyt ovat olleet todella hyviä taikka parhaita koskaan. Niin Braindead, Bad Taste, Meet the Feebles sekä LOTRit ja Kingin Kongikin on todella hyvä, etenkin remakeksi. Tuota The Lovely Bonesia en ole vielä nähnyt mutta ei kyllä niin kummoselta näytä, noh parempi sanoa sitten kun sen olen nähnyt. Mutta jos Peter tekisi Hobitin niin paskahan siitä ei voisi tulla, jätkä kuitenkin rakastaa itse kirjaa todella paljon sekä jo aijemmin todella onnistuneesti Tolkienin kirjoista tehnyt leffoja.
120  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 28.05.2010 01:50
2010 kesästä näyttää tulevan itselle yllättävän kuiva vuosiin. Tuskaan olen tietenkin menossa ja lippukin sinne on ollut jo kauan. Todella hyvä kattaus, vaikka Mastodon joutui perumaan. Helvetisti kovia dödis-bändei ja muitakin kivoja kuten vaikkapa Satyricon ja Crowbar. Jatkoklubilla on sitten Mayhem, pakko käydä tsekkaamassa että oisko nyt parempi meno kuin 2008 Jalometallissa.

Jalometallista puhuttaessa niin sinne myös olen menossa, jälleen. Nyt viides kerta tulee putkeen kun tuonne menee. Aina vaan tyypit saavat hommattua tuonne mitä parempia bändejä, tänä vuonna mm. Carcass ja Triptykon. Gorgoroth ja Suffocation myös herkkuvva. Muilla festareilla en taidakkaan käydä. Provinssirock näyttää joka vuosi vaan huonommalta ja nytkään ei siellä ole mitään katsomisen arvoista. Ilosaari on myös pettymys, viime vuonna oli kuitenkin vaikka kuinka paljon hyviä.

Yksittäisillä keikoilla kuitenkin ajattelin käväistä, kovimpana heinäkuinen Deiciden keikka. Tätä olen odottanut jo useat vuodet ja viimeinkin näyttää siltä että Benton pääsee ihan Suomeen saakka soittamaan. Baari ja klubikeikoilla olen ollut nyt syksyn ja kevään aikana sen verran aktiivisesti että sekin vie viettiä pois nuista festareista, melkeinpä joka toinen viikko on ollut jotain katsottavaa jossain. Huomenna ois  ARCHGOAT ja BLACK CRUCIFIXION tääl ooulus. Että näin.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines