Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
61  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 30.03.2011 15:44
Ei jumaliste, onneks tulee rahaa perjantaina. Menee useampi juttu tuolta lataukseen. Doom 2 ja New vegasin dlc parhaina.
62  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 29.03.2011 15:08
Joo no ei niin mutta heilläkin kun kampanjaa katsoin oli pääasiallinen mielipide maahanmuuttoon että töitä etsiviä/haluavia tänne otettaisiin pääasiassa eikä vaan sossulla eläviä. Minulla ei mitään ongelmaa ole niiden ulkomaalaisten kanssa jotka oikeasti tulevat duunia tekemään. Mutta jos PS todella saa ison voiton vaaleissa (oletettavasti saa) on ihme jos maahanmuuttoon liittyviä lakeja ei tiukenneta. Vasurit puolueena melkein ainuita jotka tosissaan vänkää vastaan.
63  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 29.03.2011 13:39
Tuohon herraan en ollutkaan tutustunut, mainoksia olen nähnyt jossain mutten ole jaksanut välittää pahemmin. Mitä nyt vähän nuita mietteitä selailin, näytti ihan ok jätkältä. Mutta näillä näkymin Vihreitä äänestän. Monet omat ajatukset niiden kanssa samassa. PS:n kanssa en ole kuin maahanmuuton kanssa samoilla kannoilla. Monista muista asiosta sitten olen totaalisesti eriä mieltä. Mukava aina katsoa vaalikoneissa kun uskonto-kysymysten jälkeen viimeistään PS:n kannattajat lähtee minun listoilta.

Kuten aiemmin joskus sanoin, ei yksikään puolue täysin minulle natsaa mutta näillä näkymin lähimpänä ajatuksia Vihreät. Mieli voi vielä tietenkin muuttua mutta luulen ettei.
64  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 29.03.2011 13:00
despiren kanssa olen aikalailla samoilla linjoilla Islamia ja ähl... muslimeita kohtaan. Paskin ja älyttömin uskonto/elämäntapa koskaan. Se on aina sääli nähdä suomalainen nainen joka on kääntynyt Islamiin. Tämähän tarkoittaa melkein sitä kuin riisuisi itseltään kaikki ihmisoikeudet. Että voi olla tyhmiä ihmisiä. Samalla toiset naiset huutaa "naisille lisää tasa-arvoa" kun saman sukupuolen edustajat alistuvat vapaaehtoisesti miesten orjiksi.

Näenkin ihan hyvänä asiana että Persut pääsevät vähän enemmän valtaan ja saavat tähänkin liittyen toivottavasti muutosta Suomessa. Itse en heitä äänestä (eipä Oulun alueella olekkaan yhtään asiallista PS:n ehdokasta) mutta en näe pahana asiana jos vaikkapa neljän suuren joukkoon pääsevät.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.03.2011 12:40
Joitain vähän vanhempia pelejä pelasin läpi viime viikolla. Mm. Braidin kaikki puzzlet/palapelin palaset hommasin. Jotain 1.5v ainakin oli peli ollut kesken. Loppu yllätti täysin ja muutenkin melkoinen mind blower toi loppu. Tykkäsin.

Zavvista tuli eilen uusin Persian Prinssi ja sitä pari tuntia pelailin. Enemmän tykkään kuin rebootista jossa oli monia turhia asioita. Ei tämä mikään mestariteos ole mutta kyllä läpi tämän pelaa ihan mielellään.

Halo: Reachin nettipeliä on tullut taas pari viikkoa aktiivisesti pelailtua. Aiemmin ei sarjan nettipelit näin hyvin ole napanneet, tästä tykkään todella paljon. Ehkäpä paras nettipeli tähän mennessä tässä sukupolvessa. CoDit jäi heti pölyttyyn tämän hommattua.
66  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Millä sammutat janosi? : 27.03.2011 22:51
Porukoilla ollu pari vuotta tuo Sodastreami. Ne viralliset tiivistelitkut ei kummoisia ole mutta kun laittaa ihan normi mehutiivistettä sen hapotetun veden kanssa tulee mukavaa juomaa. Kesällä sitä monesti ennemmin joikin sellaista ite tehtyä "limsaa" kuin kaupan, se kun vei paremmin janon kuumalla ilmalla.

Niin ja siitä terveellisyydestä, jos vaikka Funia käyttää, joka yleensä on sokeritonta, ei kaloreita ole litkussa paskaakaan.
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.03.2011 14:42
Ensin se on kuukausi, kohta kaksi kuukautta myöhässä. Sitten 6kk, vuosi, kaksi... Toivotaan että nyt tuo päivä pitäisi. Itse pelin olemassa oloon uskon vasta kun sen kaupassa näen. Onneksi tuo Gearboxin video oli jopa hieman hauska.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.03.2011 12:38
Niin tuleeko tämä sekä X360 että PS3 vai pelkkä pleikka? Boxilla tämän haluisin ennemmin mutta jos pleikalle vain tulee niin sille sitten. Loistava homma ettei ollut vaan huhua.
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 23.03.2011 13:15
Brutal Legendin aloitin eilen ja reilut 4h pelailinkin. Yllättävän hyvä peli kun odotin enintään keskinkertaista. Monia vikoja löytyy kuten hypyn uupuminen taikka RTS-kohdat melko kökkösiä. Mutta maailma, OST ja ääninäyttely/hahmot pelastavat paljon, 8e ei tästä pelistä ollut ollenkaan liikaa.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.03.2011 11:51
Uusimman Persian Prinssin eli Forgotten Sandsin Collectors Edition ja Resident Evil 5 Gold Edition 15e/kpl hinnalla lähti zavvist tulemaan xboxille. Samalla myös Dragon Age: Originsin Ultimate Editionin noin 22 eurolla ostin, pelin normiversio löytyy kyllä ja kolme DLC:tä olen ostanut mutta kuitenkin tuossa setissä vielä yli 30 euron edestä lisäsisältöö kuten Awakening lisä-osa joka kuulemma jopa vielä parempi kuin itse emäpeli (vaikea omasta mielestä pistää paremmaksi...). Tuon Originsin alkuperäisversion nyt myyn pois, saa ostaa jos jotain haluttaa. X360 versio siis kyseessä.

Ostin eilen satasella jotain sellaista, joka olisi pitänyt ostaa jo ajat sitten, eli DSi XL:n. Haluaako joku ostaa edullisesti uudenveroisen Liten?
Kuinka edullisesti olisi myynnissä ja minkä värinen Lite?
71  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 20.03.2011 15:53
Spartacuksen ekan kauden kattelin. Oli parhautta. Suosittelen.
Itsekin semisti tykkäsin, kuin Rooman ja 300-leffan sekoitus. Harmi vain sarjan jatkaminen vähän heikoilla kun päänäyttelijä sairastui siihen syöpään. Kai siitä jo parantui mutta jossain taisi olla että kuitenkin vaihtaisivat sitä Spartacuksen näyttelijää, loistava idea kesken sarjan...
72  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.03.2011 22:08
Luin edomesta Eric Hartinin valloittavan Torchlight arvostelun ja ostin pelin Microsoftin mainiolle Xbox 360 konsolille. Olihan siinä tulla ajopelipodcastit housuun kun on niin hyvä peli kyseessä. Valitettavasti piti lähtä reissailemaan, joten ei vielä hirveästi ehtinyt loottaamaan. No sitten kun on taas aikaa. ;)
Siis minkänlainen hevospeli toi Torchlight oikeen on?
Diablomainen kevyt-ropetus, sellaisen kuvan ainakin olen saanut. Hakataan siis älyttömänä hirviöitä matalaksi ja loottia on enemmän kuin paljon. Omallakin ostolistalla tuo peli olisi, harmi että 1200 MSP hinta, 800 saisi olla ennemmin.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 09.03.2011 08:14
Ressu 4 on kyllä melkoinen peli. Viimeksi joulukuussa taisin peliä pelailla. El Gigantelle asti ainakin. Omasta mielestä pelin tunnelma vaan lassahtaa loppuun mennessä. Alun hullut ovat jotain niin hienoa joka kerta, sekä se avuttomuus heitä vastaan vähillä panoksilla.

Tuota REmakea olen useasti koittanut alkaa pelaamaan mutta ne kontrollit... Nelosen kun aiemmin on läpäissyt ei enään haluaisi koskeakkaan siihen tönkköisyyteen. Kai sitä joskus pitäis pakolla totutella paskoihin kontrolleihin ja läpäistä se.


Niin ja viimeksi olen pelaillut Killzone 3:sta. Yksinpeli melkein läpi ja hyvä on ollut, mitään erikoista se ei ole tarjonnut mutta hyvää viihdettä ainakin. Nettipeliin tämän jälkeen pitäis uppoutua, hyvältä se Betassa tuntui vaikka turha CoDimaisuus kyrsii.
74  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Eduskuntavaalit 2011 : 04.03.2011 09:02
Onko porukka muuten kokeillut jo vaalikoneita? Itselle on luonnollisesti napsunut perussuomalaisia kärkikymppiin, mutta yllättäen iltalehden vaalikoneen ykkönen oli joku piraattipuolueen heppu.
MTV3:n koneen mukaan itselläkin olisi Piraattipuolueen tyyppi ekana, sen jälkeen tais olla vihreitä ja muutos 2011 ehdokkaita. Toisen koneen mukaan oli pääasiassa vihreitä/muutos 2011 ja yhtä jos toista punaista joukossa. Maahanmuutossa olen useassakin asiassa samaa mieltä Persujen kanssa mutta muuten puolue on aivan älyttömän idioottimainen.

Tuota Piraattipuoluetta en missään nimessä äänestä vaikka kone sanois yköseksi. Tuo puolue kun ei melkeinpä muusta välitä kuin tekijänoikeuslain muuttamisesta. Todella turha puolue.
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ne parhaat sapuskapaikat : 04.03.2011 08:42
Jos hyvistä ruokapaikoista puhutaan (eli kebab/pitsa se se tärkeintä on, right?) Oulu vie voiton. Kuitenkin maailman parasta pitsaa saa täältä, pari viikkoa sitten kun viimeks Helsingissä kebabia söin teki mieli sanoa ottavansa rahat takaisin. Mautonta paskaa.

Da Max (Oulu)
Pitsa/Kebab
Oma suosikki kebab-paikka koko maassa. Pitsat myös ihan älyttömän kokosia sekä hyviä. Jos Oulussa käy on täällä käytävä. Ennen oli todella halpakin mutta suosio on lisännyt hintoja 1-2e annoksiin.

Hadia Kebab (Oulu)
Tuiran paras kebula. Täältä ei muuta saa kuin kebab-annoksia ja hyvä niin. Baari-illan taikka krapulapäivän pelastaja tämä on, onneksi asun lähellä.
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 03.03.2011 12:44
Killzone 3 Limited Edition tulossa postissa. Siis sisältää itse pelin että myös erikoisversio dualshock 3 ohjaimen joka on väriltään "jungle green". Ihan tyylikäs ja toinen ohjain menee tarpeeseen.

Eilen sitten XBLA:sta latasin Beyond Good & Evil HD:n. Pari tuntia ehin pelailla ja hyvä on, päivitys ei muuten eroa alkuperäisestä kuin että vähän paremman näköinen, sahalaitoja ja muita semmosia ei ole. 800 pojoa tästä on mitä sopivin hinta, jos nyt tämänkin pelin jaksais pelata läpi vaikka hyllystä löytynyt melko kauan pc-versiona.
77  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliaiheiset podcastit : 05.02.2011 17:51
Pelaajacastia ekasta saakka kuunnellu ihan innolla. Hyvää juttua vetävät ja mukavasti pituuttakin yleensä. Monia olen vuosien aikana testannut mutta ainoastaan tuo Pelaajacast sekä Mega64:n podcast joita seuraan aktiivisesti. Tietenkin Mega64:lla se parasta että myös videoivat sen, monesti livenä. Useasti olen klo 5 su-ma aamuna katellu tyytyväisenä jenkkien meininkiä.
78  Yleinen / Pelikeskustelu / NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 27.01.2011 13:59
En älyä että miksi haluisin helvetin kalliilla "melkein ps3:n" tehoisella vehkeellä pelailla kun ps3 jo löytyy. Kotonahan tuolla vaan pelaisi kun niin jättiläinen on. Vieressä ois iso TV ja ps3 mutta ennemmin pelaisi pienellä näytöllä samaa peliä? Ei kiitos. Näyttää melko paskalta vehkeeltä, tekniikalta tietenkin aika älytön mutta eipä se takaa hyviä pelejä.

3DS huomattavasti enemmän kiinnostaa vaikka sekin viime aikaisten tietojen edessä melko paskalta näyttää.
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.01.2011 02:12
Niin siis ihan alkuperäisessä DS:ssä ei mitään viehättävää ole mutta Litehän on myös aluevapaa.

Mitä nuita 3DS uutisia tullut niin täälläkin jään odottelemaan oman kappaleen ostoa. Heti julkaisun aikoihin ei yhtään hirveän kiinnostavaa tekelettä tule ja nämä tiedot eivät ole olleet mitään parhaita muutenkaan. Jokin 6h kestävä akku on vain turhan vähän.
80  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Hobitti : 12.01.2011 16:32
Christopher Lee. Siinä jo syy mennä leffa katsoon. Innolla odottelen tätä leffaa, itse kirja on tullut pari kertaa luettua ja heti LOTR:ien jälkeen yksi suosikeista.
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 10.01.2011 16:12
Mut kuvitelkaa, että sen 6-12 kuukauden metsässä makailun sijaan voisi tehdä myös jotain oikeasti järkevää kuten käydä töissä, opiskella ja rakastella.
Sen takia sivariin menenkin. Ihan sama vaikka sen 12kk kestää, saan asua kämpillä ja elää ihan normaalisti. Töissä vaan käy päivällä. Itselle ainakin kelpaa tämä mitä parhaiten. Kuun viimeisenä päivänä alkaa tuo urakka itsellä, hiemanhan se jännittää muttei vituta. Lisäksi saan näyttää ihanalta itseltäni, eli spurgun komealta. Ah.
82  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Klassikot, joita et ole (vielä) pelannut : 10.01.2011 00:36
Jo mainittu Majora's Mask melkeinpä pahin itsellä. Nyt kun porukoilla olen käymässä ja täällä GC niin tulipas tuossa kyseistä peliä hieman edettyä (löytyy siis Zelda: Collector's Edition versiona). Huomenna kuitenkin takas uusien pelien luo menen joten katsoo meneekö taas vaivaiset 4 vuotta kun tuota peliä jaksan jatkaa. Loppukin jo melkein häämöttää.

Toinen suuruus joka on aina jäänyt useamman kokeilunkin jälkeen kesken on Metal Gear Solid. Se ps1 versio siis. Kohta kymmenen vuotta tuota olen aina aika ajoin pelannut mutta läpi ei ole mennyt. Lähin kerta oli viime kesänä kun PSN:stä sen ostin, enään olisi reilu pari h peliä jäljellä mutta ei vaan nyt nappaa. Pitäisi kai niskasta ottaa itseä kiinni, hyvä peli kun se vieläkin on vaikka älyttömän ruma.
83  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PS2:n klassikot, helmet ym. pakkohankinnat : 31.12.2010 13:45
Kukaan ei täällä tainnut vielä mainita PS2:n yhtiä kuuluisimpia helmiä eli GTA-sarjan kolmea parasta osaa. Eli GTA III, Vice City ja San Andreas. Kaikki todella hyvää settiä, vaikkakin kolmonen jo vanhentunut pahasti. San Andreas oma suosikki ja sitä vieläkin tulee joskus pelailtua.  Jokaiseen saa upotettua roimasti aikaa ja hauskaa on.

Manhunt myös pakko mainita Rockstarin tekemisistä. Todella hyvää hiiviskelyä brutaaleilla lopetuksilla. Tarina myös hyvä sekä tunnelma ajoittain hyvin painostava jopa ahdistava (Pigsy :o). Manhunt 2 on paljon huonompi ja pilalle sensuroitu, tämä eka on klassikko.

God of War 1&2 ovat konsolin ja melkolailla koko pelihistorian parhaita häkki släshi pelejä joita ei parane ohittaa. PS3:lle tietenkin löytyy HD versiot mutta alkuperäisenä kokemisessa ei mitään vikaa ole.
84  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 22.12.2010 13:06
ja Halo Reach 25,50€.
32 eurolla (sis. postit) taitaa vieläkin saada gamestationista Reetsin Limited Editionia. Itselle sellaisen tilasin viime viikolla. Zavvissa taisi myös olla alle 40 eurolla LE tuosta pelistä.
85  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 20.12.2010 23:13
Kahvia menee nykyään semmoinen melkein pannu päivässä. Hyvää ja virkistävää litkua ja näin talvella myös lämmittää. Tee myös maistuu, välillä  jopa enemmän kuin kahvia. Elokuvia kämpäl katsoessa juonkin yleensä joko olutta tai teetä. En tiedä miksi, sellainen fiilis vaan monesti. Niin ja juon kumpaakin litkua aina mustana/ilman lisäyksiä , kahvia ennen join maidon kanssa mutta maito on kallista ja turhaa. Nykyään sitten mustana se maistuukin paremmalta omasta mielestä.
86  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.12.2010 14:00
Anniversaryn CE-versio löytyy itsellä ps2:lle ja hyvä pelihän se on. Mielellään hieman hiottuna otan plösölle sen. Oma suosikki Laran seikkailuista, hiotuin peli sarjassa tähän mennessä (muita olen pelannut paitsi The Angel of Darknessia joka on kai täysi paska)
87  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Trophy/achievement huoraus. : 20.12.2010 11:08
Ja sitten en tiedä, että enkö vain osaa, mutta onko tuo Ps3:n trophy-systeemi aivan hanurista, kun joka kerta pitää syncata ja ladata niitä paskoja, jos haluaa vertailla trophyja kaverin kanssa.
Niin ja muutenkin monissa peleissä ennen main menua lataa trophyt, vittumaista hommaa. Niin paljo huonommin toimii nuo pystit kuin boxin achut. Välillä kun saanut vaikkapa monta kymmentä trophyä saattaa syncata aivan älyttömän kauan tietoja. Kaverien kanssa vertaamisessa myös se vika että jos kummallakin on useita pelejä ja niistä paljon trophyjä lataa kone myös silloin todella kauan niitä tietoja. Saisivat Sonyllä päivittää tuota hommaa.
88  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Trophy/achievement huoraus. : 17.12.2010 15:38
Semmoiset 31K on Gamerscorea tällä hetkellä joten kyllä sitä huorausta tulee välillä tehtyä. Yleensä hyvistä peleistä tahdon mahdollisimman monta saavutusta, vaikka hiton vaikeita olisivat. Monista peleistä saisin kyllä satoja pisteitä jos vaan jaksaisi pelata mutta ei innosta, ei ne pisteet niin tärkeitä ole. Kiva plussa nuo saavutukset on ja joissain peleissä todella hauskojakin tehdä (esim. Fable 2&3) kun ovat ihan kekseliäitä eivätkä aina niitä pakollisia "läpäise chapter 1" tapaisia.

PS3:n puolella en trophyjä pahemmin jaksa. Dante's Infernosta kaikki hommasin kun helppo homma oli ja jäi heti vaan paria vaille yhden läpäisyn jälkeen. Muista peleistä prosenttimäärä on alle 50% yleensä. Trophyt ovat köyhiä achievementtejä. Etenkin tuo prosenttihomma ärsyttää, tyhmää että esim kullasta voi saada yli 10% ja pronsseista ei monesti edes yhtä.
89  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.12.2010 10:12
Vanquish meni eilen läpi. Hardilla aloitin ensimmäisen kerran ja ihan hyvältä valinnalta tuntuikin, kunnes pääsin loppubossiin. Aivan helvetin ärsyttävä ja vaikea ainakin itselle. Koko muu peli ei ollut edes vaikea Hardilla mutta tämä... En jaksanut turpiin ottamista ja vaihdoin normaalin ja hakkasin ne paskiaiset. Tietenkin nyt pelaan normaalilla pelin uudestaan läpi että saan nuo achievementit että olen edes pelin läpäissyt.

Hyvä peli kaikkiaan ja todella toimivaa toimintaa. Bayonettasta enemmän kuitenkin pidän mutta kiitettävän arvosanan tällekkin pelille annan.
90  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 14.12.2010 11:16
VVO korotti taas vuokraa parilla kympillä. Nyt ollaan jo todella lähellä sitä tilannetta, että yksiöni vuokra maksaa 550 euroa.
288e/kk minun VVO:n 30 neliön yksiö Oulussa. Ei tunnu pahalta sinun vuokraan, ei todellakaan. Täälläkin nousi siis 20 eurolla nyt hinnat.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines