Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
181  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 28.08.2009 20:07
Kone vittuilee, paska sää, selkä kipeenä, väsyttää, pitäs uskontoa lukea kirjoituksiin, haisen pahalle, ei oo rahaa ja muutenkin elämä tuntuu välillä potkivän päähän. Tuossa pari valittamisen aihetta. On tämä elämä kyllä kauheeta ku TF2 vie vain puoleensa kun pitäisi lukea... Mitä minä sille voin että Scoutilla pelleily on vaan sairaan mukavaa mutta samalla väsyttävää. Tunnen siis samalla vihaa ja rakkautta tätä peliä kohtaan. Voi minua raukkaa.

Niin ja tänään oli ehkäpä elämäni viimeinen koulukuvaus (I'm a abiturient). Elikkä semmoinen "hauska" kuvaaja tuli jälleen ottamaan kuvia meistä. Ja aina vain tulee mieleen että kuinka idiootteja ihmiset voivat olla. Miksi 18 vuotialle pitää lässyttää jostakin vitun Teletateista joka on brändinäkin täysin kuollut jo vuosia sitten. "TIIVI-TAAVI LALLALAAA" siinä ei ala kyllä hymyilyttään vaan katsomaan missä olisi lähin esine jolla herran saisi hiljaiseksi. Saatana.
182  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 28.08.2009 19:51
Ei ehkä ihan sovi kategoriaan, mutta oletko katsonut jo aiemmin hehkuttamaani Freaks And Geeksiä?

Itsekin tätä sarjaa katsoin silloin kun Neloselta sitä näyttivät 2000-luvun alussa. Todella hauska ja hyvä sarja. Ja kun täälä siitä mainittiin niin pakkohan se oli tsekata uudestaan. Tosi hyvä vieläkin oli ja vitsit nauratti. Huono vaan että sarjaa tehtiin niin vähäsen. Itselle olisi kelvannut kausi jos toinenkin lisää.

Mutta nyt olen tässä katsellut Weedsin uusia jaksoja ja Sopranoksen vanhoja jaksoja. Weedsiä olen seurannut siitä asti kun Nelosella ekaa kertaa näytettiin, sen jälkeen olen interwebbiä apuna käyttäen pysynyt paremmin ajan tasalla sarjan kanssa. Uusin kausi on ollut todella hupaisa ja on kyllä saanut nauraa tosissaan. Meksikolaiset ovat vaan NIIN HAUSKOJA!  :lol:

Sopranoksen ensimmäisiä kausia olen katsonut ihan vain muistin virkistämiseksi. Kyseessä yksi suosikki sarjoistani ja näitä jaksoja katsoessa sen parhauden huomaa. Näyttelijät ovat vain niiin hyviä ja juoni vie mukanaan. Todella kovaa kamaa. Parempaa mafia shittii ei löydy.

ps. Dexterin uudet jaksot alkaa kohta, oujee!
183  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 24.06.2009 03:06
Vuosi limingassa sai minut jo melkein luulemaan, että ohikulkijoiden normaali ja keskimääräinen ilme olisi :)
Mitä mitä, itse asun Limingas. Miten muka kaikki ois ilosia? Itseä ainakin vituttaa nuo lestat niin perkeleesti ettei hymyilytä.  Niin ja tiedätkö että Limingassa oli ainakin vielä pari vuotta sitten Suomen korkeimmat itsemurhalukemat? Iloinen mesta todellakin, pari omaa naapuriaki tappanu itsensä.
Oulussa taas jokainen vastaantulija on joko :( :/ tai  >:(
Oulussa haiseeki aina niin ihanalle ettei hymyilytä. Paska Kaupunni ja kaikkee. Kuitenkaan Oulua ei voi vihata, liian kiva mesta. Heh Hevimesta hehehe (olipa hyvä vitsi)
184  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi : 24.06.2009 02:29
Minultakin löytyy nuita lehtiä jokunen. Vanhimmat taitaa olla joitakin Pelitejä tai Kompuuttereja kaikille (demolevyt oli kyllä nannaa). Pelimestareita löytyy pari:
Tuostaki puuttuu vielä osa lehdistä. Pelimestari on/oli hauskin tilaamani lehti koskaan. Aivan uskomattomia juuri nuo puhekuplat sekä arvostelut. Täyttä osaamista! Huomatkaa kansien Seitsemän Päivää- tyyli. Laatu näkyy jo kannessa siis.

Mitähän muita vielä löytyis no yks Ranskasta ostettu Nintendo-lehti on, ranskaksi tietenkin. Suomalaistakin Nintendo-lehteä löytyy, sitä ilmaista 2000-luvun alusta. Niin ja sitä ihka oikeeta Britti GameMasterssiakin löytyy useampi kappale, todella laadukas lehti vielä nykyäänkin mutta hinta on korkea. Pc-peli lehtiä löytyy myös montaa sorttia (suomalaista ja ulkomaalaista). Pelaajaa tilaan vieläkin joka näyttää kannattavan, muita pelilehtiä en paljo enään ostelekkaan. Pelilehdistä tulee kyllä heti hyviä muistoja. Nuorena kun internettiä ei ollut niin lehdet oli se tärkein tiedonlähde peleistä. Monetkin vanhat lehdet hyvin kuluneita kun luettu niin monesti.

Pelimestarin mukana tulleet julisteet aah, niin hienoa todellakin. Suoraan netistä kopioituja, varmana ei mitään lupia ole ollut. No kuka niistä välittää. Yhdessä vaatekaapissa ovesta löytyy vielä suht hieno Wind Waker "juliste" joten ei ne kaikki ihan paskoja ollu.
185  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 17.06.2009 01:47
Harry Potter

Aika sama mieltä ole leffoista, mutta pakko mainita että kirjat ovat (kuten melkein aina) PALJON parempia kuin elokuvat. Etenkin neljä viimeistä kirjaa ovat todella hyviä. Kantsii lukea, itse luin just 3.- 7. kirjat jälleen uudestaan ihan vain kutosleffan odotuksen takia.
186  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.05.2009 12:52
Kokeilinpa Manhunt 2:ta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tuo peli kyllä sensuroitu "hieman" pilalle. Ei se nyt paljoo hirveämpi ollut kuin eka Manhunt jotta sitä ois tarvinut sensuroida. Helvetin yh-äidit jenkkilässä jotka huutaa täysiä nuinkin pienistä asioista. Itseä tämä harmittaa helvetisti. Eka Manhunt on yksi lempipeleistäni, vähintään yksi PS2:sen parhaita. Noh jos Manhunt 3 tulisi 360 ja PS3, ilman mitään sensurointeja.
187  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 27.04.2009 14:09
Meet the Feebles on ehkä yksi huonoimmista elokuvista koskaan. Piti ihan pakottaa itsensä katsomaan se loppuun, sillä muuten ois lentänyt jo puolivälissä roskikseen. Tylsä, ei mitään huvittavaa, yksinkertaisesti paska leffa.
Äläpä nyt TK. Elokuvahan on taidetta parhaimmillaan. Todella kaunis ja herkkä filmi, ja samalla jopa hyvin viihdyttävä. Mutta tottahan se on ettei tämä ole Peterin paras pätkä, eijei. Braindead menee melkein kaikkien elokuvien edelle parhuudessaan. Ainoastaan Evil Deadit ovat vielä parempia kuin se. Turhahan ihmisten tällaisia elokuvia on katsoa jos ei ymmärrä hieman kummallisempaa huumoria  :/
188  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pokemon : 27.04.2009 14:03
Itseltä löytyy Yellowista 150 Pokemonia. Melkoinen homma oli ne kaikki saada tuolloin. Mitään koodeja en käyttänyt vaan ihan Bluen ja Redin kanssa vaihtelin Pokemoneja linkkikaapelilla. Hyviä pelejä nuo Pokemonit todellakin, ihan uusimpia en vielä ole edes pelannut mutta tämä vääryys pitäisi joskus poistaa. DS:lle ois tuo Platinium hankinnassa, todella kiihottavaa olisi päästä pitkästä aikaan vähän "kätsäämään" pokemonei.
Pokemon pelit ovat sinäänsä itsellä ainuita JRPG-pelejä joita pelaan tai edes tykkään pelata. Jotenkin ovat vaan niin hassui ja söpöi, kawaiiii ^^
189  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Madventures III : 20.04.2009 14:16
Eilinen jakso oli mielestäni ensimmäinen todella hyvä jakso tässä seasonissa. Nuo kaksi aijemppa jaksoa oli hieman tylsiä ja niihin oli yritetty tunkea mahdollisimman paljon tavaraa. Jos nuo jaksot ois vaikka 1h pituisia niin se auttaisi asiaa, silloin voitaisiin paremmin tutustuttaa asioihin katsoja. Etenkin tuossa Venäjä-jaksosta jäi hieman tyhjä fiilis. Liikaa kohteita yhdessä jaksossa. Eilisessä jaksossa matkakohteet käytiinkin paljon hitaammin ja pitemmin läpi, aivan kuten aijemmissa kausissa.

Noh sitten kun DVD-boxi tulee niin toivottavasti siinä olisi tuntejen verran extraa.

E: Ainiin joo. Oli kyllä kivan shokeeraava jakso tuo eilinen. Mutta itsellä ei ainakaan tuottanut ongelmia katsoa sitä viiltelyä. Pahempaakin tapahtuu Suomessa päivittäin lapsille. Eläinten tappaminenkaan ei paljoa koskettanut. Johtunee siitä että metsästystä tullu itsekin harrastettua ja se ei ole mitenkään väkivallatonta puuhaa.
Itse olen muuten vuoden päästä menossa juuri Afrikkaan. Melkolailla tuonne suuntaan missä Madventures oli. Ois siistiä päästä tuommoiseen voodoo-rituaaliin.
190  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Cuben parhaat! : 09.04.2009 15:33
Itsellä Cuben suosikkeja ovat etenkin eka Metroid Prime sekä Wind Waker. Näiden jälkeen kovin on Super Smash Bros Melee joka on vieläkin paras Smashi tähän asti.
Muita klassikkoja ovat tietenkin Resident Evil remake ja Ressu 4 myös Metroid Prime 2 Echoes on testaamisen arvoinen. Itselle se oli/on suuri pettymys.
Super Mario Shunshineä suosittelen varauksella. Itse en ainakaan pelistä kauheana pitänyt. Hieman tylsä ja keskiverto Mario.

Niin jos pidät leppoisesta pelaamisesta ja uusista kavereista niin suosittelen parasta Animal Crossingia koskaan. Eli sitä ekaa Crossingia(Japanin N64 AC:ta ei lasketa täällä ekaksi!!).

Mario Kart Double Dash on myös hirmuisen hupaisan hauskan paras etenkin 4 pelaajalla. Tätä tuli aikoinaan tahkottua porukalla, ja hauskaa oli. SSBM on myös täydellinen kaverien kanssa.

Mitään erikoisempia en nyt tässä ala keksimään. Nuilla peleillä jo pärjää ihan hyvin.

Mites muuten Twilight Princessin Cube-versio? Onko graafisesti ym. vastaava kuin Wiillä? Löytyyköhän peliä edes enää mistään?
Melkolailla sama kuin Wiin peli. Ohjaus on tietenkin "tylsempi". Tätä ei kyllä löydä kaupasta enään kovin helposti, huuto.netistä varmaankin löytyy pari. Itselläkään ei tätä ole mutta kaverilla on. Pitäis joskus lainata ja tutkia paremmin GC-version eroavaisuudet.
191  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 05.04.2009 00:06
http://www.ilosaarirock.fi/2009/bandit/bad_brains.html

Tota voisi jopa ehkä lähteäkkin katsomaan. Flowinkin ikäraja on 18, joten se jää väliin.

Edit: Ai saatana onhan tuolla ilosaarirockissa vielä Tragedy ja Huoratron. Hyvältä vaikuttaisi.

Niin, BB, niin. Aivan. Aika kiva juttu todellakin...

Eiku mitä vittua? Oikeasti Bad Brains? Suomeen? Ilosaari?

VOEE PERKELE! Eihän se oli kuin ehkä vain jotain sellaista kuin maailman paras yhtye. Mahtavaa. Tästä kun kuulin niin tuli housuihin lusikallinen. Mahtavaa mahtavaa! Haen ilosaareen töihin mutta jos en saa töitä niin lippu pitää ostaa heti.

Niin joo. Huomio huomio mustamman metallin ystävät! Uutinen on vanha mutta what eva.
Satyricon vetää tässä kuussa kolme keikkaa Suomessa. Helsinki,Tampere ja Oulu. Sinneppä siis. Itsellä on lippu Ouluun.
192  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 01.04.2009 11:42
En tiedä oletteko huomannut mutta Verkkokauppa.comissa saa 12 kk Live-aikaa 39 eurolla Hyvä hinta suomalaiseksi kaupaksi. Ja tämä ei ole edes tarjous. Tietääkseni pysyvä hinta.
193  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 01.04.2009 11:36
Vois kait täälläkin päivitellä ostoksia. Viimeksi tuli ostettua EyeHateGod - Take as needed for pain joka on perkeleen mahtava lätty. Kunnon sludgea hyvillä sanoituksilla. Vielä puuttuis yks levy näiltä herroilta.

Aijemmin ostin myös Reverend Bizarren - Death Is Glory... Now joka ON vuoden 2009 paras levy jollei mitään kummallista super-yber-julkaisua tule. Ohan tietenkin monilla hyvillä yhtyeillä tulossa uusi levy tänä vuona mutta Bizarren viimeistä on vaikea ylittää. Kyseessä siis Suomen doom-lahja maailmalle joka rutistaa kaikki muut mahtavuudellaan. Parasta doomia sitten Sabbathin.
194  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 27.02.2009 09:18
Ai Co&Ca? Jos asia on näin niin Ruisrockin liput löhtevät tulemään tänne heti. Muutenkin Ruisrockis on ehkäpä parhaat esiintyjät tähän mennessä. Pelkästään Neurosiksen ja Slipknotin takia voisi mennä. Mutta jos Co&Ca tulee.... Vitun mahtavaa. Mm. Paras bändi koskaan hehe.

Edit. NIINPÄ ONKIN! Siis tuo Slipknot kiertue kai tulee kokonaisuudessaan tuonne! Mahtavaa! Pitää vain odottaa virallista varmistusta ja sitten ostan lipun! Oi tätä ilo uutista. Kiitos tästä 720
195  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Late Night with Conan O'Brien : 26.02.2009 17:03
Todellakin hyvä ohjelma sai hyvän päätöksen. Haikeaa oli meininki ja kuten JayeizH  jo sanoi niin hyvä puhe oli lopuksi. Itsellä meinasi kyynel tulla siinä Abe Vigodan vapautus kohdassa *herkkä kohtas snif*. Eniten kyllä tulee ikävä Conanin useita maskotteja ja nuita helvetin tyhmiä hahmoja kuten Masturboiva Karhu joka vain joka kerta saa nauramaan vaikka sitä samaa aina kierrätettiin. 16 vuotta hienoa ohjelmaa tekivät ja toivon että Conan jatkaisi Tonight Show:ssa samaan malliin.
196  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: Wii + rompetta sekä Wii- ja GC -pelejä : 24.02.2009 21:51

-Gamecube:
   - Metal Gear Solid: The Twin Snakes

   - Resident Evil
Niin paljoko maksaa kumpikin yksinään tai yhdessä? Siis Twin Snakesin ainakin haluaisin mutta toi ekan Ressun käännöskin kelpaisi kun sekin jäänyt aikoinaan ostamatta. Ja siis kumpikaan ei ole Platinium?

No perkele, samapa kysyä tuosta Wiistä ja sen peleistä. Eli mitä maksaisi toi Wii ja sen pelit? Muista Gamecube krääsästä en välitä kuin nuista kahdesta pelistä. GC-ohjaimiakin kun löytyy neljä joten tuolla Classic ohjaimellakaan en tee mitään.
197  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Oscar-gaala 2009 (Nelosella su-ma välisenä yönä alkaen klo. 00.55) : 23.02.2009 12:44
Miten ne näin meni? Siis 8 oscaria tuolle Slummien Miljonäärille. Pitääpä tsekata tuo jos se on noin "hyvä".
Ja eih. Wrestler tai Rourke ei saanut yhtään :( Oi miksi näin? Dark Knightikin sai vain kaksi, niin ja Ledger nappasi hautaansa yhden. Hieno suoritus sekin sinäänsä.
198  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo DS : 22.02.2009 18:05
Mistähän saisi Liten halvimmalla? Play.com näyttää myyvän sitä 80€, mutta ilmeisesti voi jäädä tulliin?
Lite halpenee varmaankin roimasti DSi:n ilmestyttyä. Eli kannattaa oottaa siihen saakka. Niin ja DSi:tä en ainakaan itse hommaa. Ihan rahastukselta tuntuu koko laite. Sekä GBA-portti on itselle pakollinen. Vanha GBA kun alkaa veteleen viimesiään :(
199  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dead Rising 2 : 22.02.2009 17:55
Hell yeah. Tulipa huvikseen pelattua uudestaan Dead Rising nyt läpi. Noh kyllähä nuita achievementtejakin tuli huorattua. Ohan se hyvä peli joten odotan "edes" samaa seuraajalta. Mutta toivottavasti kakosessa olisi tehty paremmin mm. tallentaminen sekä unarmed tappelu olisi kivempaa. Tuossa ykösenkin overtime moden lopussa oleva battle on ihan perseestä. Se jätkähän on melkein mahdoton voittaa ilman sitä että sen bugittaa jumiin siihen tankin yhteen nurkkaan...
Muutenkin monet psychot ovat hyvin ärsyttäviä(paitsi jos Real MegaBuster löytyy heh). Niissä on petraamista kakosta ajatellen. Dead Risingiä pelatessa tuli jälleen liian monesti mieleen nakata ohjain seinään, tämä johtui juuri aijemmin mainituista asioista. Toivon että näin ei käy kakosen kanssa.
ps. Toi kakosen jätkä näyttää ihan nössöltä Frankkiin verrattuna.
Kakkonen menee kyllä hankintaan, eikä pahemmin harmita vaikka Frank ja valokuvaus puuttuisikin (näkisköhän Frankia sivuhahmona/unlockattavana tms.). Se kyllä vähän harmittaa jos ykkösen aikarajat tekee paluun. Muutakin parannettavaa edellisestä kyllä löytyi, mm. tähtäys.
Ehkäpä Frankkia nähdään... Zombina :) Niin ja noi aikarajathan olivat ihan kivoja. Kivasti erottuu muista peleistä.
200  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.02.2009 17:37
NHL 96 sekä Tecmo World Cup 92 Megadrivelle yhteensä 5e kirppikseltä. Ei yhtään paha. En omista kyseistä laitetta joten myyn pelit pois ainakin tupla hinnalla :)
201  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 22.02.2009 10:52
Jackson on sairas mies, ei tuollaisia leffoja muu selitä.
TOTTA! Siis mieshän on täysi nero! Jacksonin jokainen leffa (vanhat kuten uudemmat) ovat omia lemppareitani. Kukaan muu ei pysty tekemään aivan helvetin sairaita pätkiä sekä todella eeppisiä mestariteoksia.
Braindead ja Meet The Feebles ovat Evil Deadin kanssa omia lemppareita. Ja Braindeadissa on juuri parasta se iki-ihana Selwyn eli zombivauva : D Olen kattonut leffan varmaankin yli kymmenen kertaa ja vieläkin aina naurattaa se puistossa oleva hakkaus kohtaus. Aivan sairasta ja hullua, ja etenkin kun se juoppo siellä taustalla vaan repeilee. : D

Se sitten Jacksonista tältä kertaa. Itse viimeksi katsoin mm. Tropic Thunderin joka yllätti minut hauskuudellaan. Siis tämä leffahan ihan oikeasti nauratti. Parasta antia koko elokuvassa oli kyllä ne alussa olleet trailerit. "FATTIES FART 2!" : D 4/5

Tuli myös tsekattua viimeinki dokumentti American Hardcore jonka olen jo tovin halunnut nähdä. Ja olihan se hyvä. NYHC jätettiin vain hieman liian vähäiselle huomiolle :/ Muuten dokkaris kerrottiin ihan mukavasti esim Bad Brainssista ja Black Flagistä. Viimeinkin onnistunut musa-dokkari. 5/5
202  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Oscar-gaala 2009 (Nelosella su-ma välisenä yönä alkaen klo. 00.55) : 22.02.2009 10:37
Batman tulee varmaankin haalimaan useammankin pystin, joita pari se ansaitseekin. Mutta jos Mickey Rourke tai Wrestler ei voita yhtään niin minä itken. Aivan paras 2008 vuoden leffa tuo painija. Ei olisi heti uskonut Rourkesta että pystyy sellaiseen suoritukseen.
Muita suosikkeja ei itsellä olekkaan koska viime vuosi oli mielestäni vähän heikko elokuvien osalta :/
203  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 21.02.2009 11:05
En ostanut, koska kyseinen levy löytyy jo hyllystä. Tätä on hehkutettua aiemminki. Mastodonin Blood Mountain 3.99e Anttilasta. Osta tai kuole  >:(
Katoiks viime sivun viimesen viestin?-_- Ja toi tarjous on ollut ainakin 7 kuukautta jo.

Joo mutta viime ostoksia. Tämä ei sinäänsä ole levyostos mutta ihan sama. Ostin siis Coheed and Cambrian Live at the Starland Ballroom DVD:n sekä mukaan lähti The Darknessin sinkku 1 eurolla. DVD on täytä rautaa kuten koko yhtye.
204  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) : 20.02.2009 17:35
Losti ei kyllä ole pettänyt viidennelläkään kaudella. Uusin jakso on vielä katsomatta, illalla varmaankin tsekkaan sen. Tähän asti s05 on ollut välillä hyvinkin mielenkiintoinen, en viitsi tässä alkaa mitään spoilereita sanomaan mutta sen vain mainitsen että häröä on meno. Vitonen on ehkä jopa parempi kuin s04, joka on season 1sen kanssa oma lemppari.
Lostissa on erikoista se että jaksan vieläkin tätä katsoa. Mm. Pako näistä uusimmista sarjoista ei kiinnostanut kuin 2. seasonia. Losti onkin X-filesin ja South Parkin kanssa yksi ainuista sarjoista jota jaksan seurata aktiivisesti (tai no x-filesiä seurasin kunnes loppui höh).
205  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 20.02.2009 17:30

Yksi parhaista metallilevyistä ikinä! Mastodonin uusi Crack the Sky ilmestyy maaliskuun lopussa ja odotukset ovat aivan järkyttävät. Ensimmäinen sinkkulohkaisu Divinations oli jotain aivan uskomatonta. Jos Blood Mountain kannattaa hommata myös Leviathan. Hieman rosoisempi soundi, mutta toimii!
Huoh, kaikkihan tietää sen että Remissionia, Lifesbloodia ja Leviathania ei ole voittanutta. Mastodonin ensimmäiset levyt ovat nerokkaita ja yhtiä maailman parhaita. Nykyinen proge meininki ei ainakaan itseeni iske niin hyvin. Sludgessa olisivat pysyneet niin kaikki olisi vielä hyvin.
Itse antaisin Blood Mountainille maksimissaan kasin ja muille menisi kymppi.
Pelottavaa kun Mastodon nyt kiertää Metallican kanssa niin tulee miljoonia faneja jotka kuuntelevat vain uutta kamaa. Thats lame I say.
206  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 20.02.2009 17:06
Kesän festivaalit ainaki vielä näyttävät omaan makuuni hieman paskoilta. Provinssissa, Ilosaares, Tuskas ja Ruisrockis on jokaisessa aivan liikaa paskaa. Mutta tällä hetkellä parhaalta näyttää Ruisrock. Siellä on edes iki-ihana Slipknot jonka olen aina onnistunut missaamaan. Sitten on Tuskassa ja Ruisrockis myös legendaarinen Neurosis joka kyllä passaa hyvinkin.
Ilosaari on yllättävän paska ainakin tällä hetkellä. Missä on kaikki oikea HC? Liikaa jotakin metalcorea ja progeilua :/ Niin ja Provinssi on totaalisesti paska. Ei yhtäkään katsottavaa kiinnitystä

Tällä hetkellä parhaalta näyttääkin kesän viimeinen festivaali eli aina laadukas Jalometalli Linkki Itse olen Jaliksen vakiokävijä ja näyttää jälleen siltä että festivaali ei tule pettämään. Kuka voi sanoa ei Electric Wizardille ja Atheistille. Niin ja ohan tuolla Voivodkin.

Aa joo ja seuraava keikka jolle olen menossa on Satyriconin tuleva kiertue. Huhtikuussa sen tahtiin rokataan. Jeejee.
207  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto IV : 20.02.2009 16:48
Nykyhinnoilla, eli alle 30e, on helppo suositella tätä miltei pelkästään jo Brucien takia.
Todellakin kannattaa GTA IV ostaa. Yksi viime vuoden parhaista peleistä. Mutta Bruciehan on juuri aivan helvetin ärsyttävä! Jacob on paras kavereista. Pelin parasta antia onkin Badmanin ja Jacobin keskustelut joista ei älyä mitään. No joo mutta IV on samanlainen kuin vanhemmat GTA:t mutta pelissä on monia hyviä uudistuksia ja ominaisuuksia joita ei vaikka SA:ssa ole. Mutta ainakin itseni mielestä SA ja VC ovat parempia kuin IV. Etenkin juonen ja huumorin takia.
208  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.02.2009 16:04
Dead Risingiä boxilla. Tulipa viimeinkin uudestaan pelattua peli läpi sekä hommattua hieman achievementtejä. Mm. Zombie Genocide tuli hankittua. Pikku hommahan se on kun vain ajaa sitä tiettyä väliä autolla. Nyt on kiva tappaa ärsyttäviä psykopaatteja megaman-pyssyllä. Peli-ilo kasvaa ainakin itselläni hyvin paljon kun ei koko aikaa tule turhauttavia kuolemia.
Left 4 Deadkin on tullut pelailtua kaverien kanssa puuceella. Peli on erityinen koska ainakaan itseäni ei kuolemat koskaan haittaa. Ne vain yleensä naurattavat. :)
209  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 20.02.2009 15:58
Odotan kyseistä peliä kuin kuuta nousevaa. Nelonen iski itseeni hyvin kovaa cubella eikä vitosen demo ainakaan tuottanut pettymystä. Pelillä on jopa niin suuri vaikutus että ystäväni ostaa boxin melkeinpä vain tään pelin takia.
210  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Fallout 3 : 20.02.2009 15:53
Näyttäää todella hienolta tuo The Pitt. Tämän voisi jopa hommata. Aijempi lisäri on jäänyt kokonaan lataamatta sen huonouden takia.
Itse Fallout 3:sta sanon sen että ei ollut aivan edeltäjiensä veroinen mutta todella hyvä peli kuitenkin. Toivottavasti nelonenkin on joskus tulossa. Huonoin asia F3:ssa on huonosti tehdyt kaverit sekä liian vähäinen mustahuumori. Muuten peliä ei voi paljoa moittia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines