Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
121  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 27.05.2010 03:02
Tästä ehkä ollut aiemminkin mutta zavvissa on vieläkin voimassa tarjous, Bioshock 2 Rapture Edition 18 puntaa PS3 ja XBox 360, 15 puntaa PC:n rapture. Elikkä 20e konsolin versiot ja pc:lle sellaiset ~17e
Itse tuon tilasin xboxille.
Linkki

Samalla saitilla myös "2 for 25£" tarjous. Sisältää sellaiset pelit kuten Dragon Age, Bayonetta, Forza 3, Halo: ODST ja monia muita, ite otin Dragon Agen ja Bayonettan xboxille. 15e tulee siis kpl hinnaksi, ei ollenkaan paha.
122  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) : 26.05.2010 00:16
Lainaus
Richard vanhenee vasta kun tämä tappi otetaan irti jorpakosta?
Itse ainakin älysin että hän pystyi vanhenemaan koska entinen Jacob, joka oli hänelle tämän ikuisen elämänkin antanut, ei enään ollut tämä "vartija". Vaan Jack oli. Näin tämä lahja ei ollut enään voimassa.
Lainaus
Koko vitun Dharma Initiative, jotain piti keksiä että voidaan jorista tyhjänpäiväisyyksiä pari kautta ennen todellisia vastauksia?
Eivätkö he työskennelleet Jacobille? Itse ainakin sain sellaisen kuvan että hän oli heidän johtaja jne, ainakin silloin kun Ben oli johtaja. Silloin he kylläkin olivat "otherseja". Tämä on vähän jännä juttu. Mutta Jacobhan sanoi että hän on tuonut saarelle aikojen kuluessa vaikka kuinka paljon ihmisiä. Etsiessään sitä oikeaa ja suojelemaan tätä valoa.

Monia asioitahan ei selitetty, kuten: ketkä teki ja miksi temppelin, patsaan ja majakan. Luulen että nekin oli tehny nämä Jacobin ja/tai Man in Blackin tuomat tyypit. Ja eihän tähän sarjaan kaikkiin kysymyksiin voi löytyä luonnollista vastausta, se on vitun Lost.
123  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) : 25.05.2010 15:33
Hiton hyvä lopetus oli omasta mielestä. Juuri sopivalla tavalla tuli kysymyksiin vastauksia, ei kuitenkaan kaikkiin. Hyvä näin, saapa katsoja itse hieman miettiä. Loppu oli todella haikea kyllä, juuri tällaista toivoinkin. Ei mitään Sopranos-äkkikatkasua tai mitään cliffaria. Mukavan hidas ja kauniskin. Helvetin hyvä sarja on kaikkiaan ollut, yksi lemppareista. Pitänee dvd-boxit joskus ostaa ja katsoa maratoonina läpi. Kuitenkin juuri nyt itsellä sellainen tunne etten Lostia ihan heti halua katsoa, jotenkin niin täyteläinen jakso oli nämä viimeiset. Kesän jälkeen ehkä sitten.  :)

Mikähän olisi seuraava näin hyvä sarja?
124  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Last.fm : 25.05.2010 03:01
Itse kun tuota Normalisria käytin niin Reverend Bizarre löytyi ensimmäisenä. Eipä ollenkaan ylläri, 1022 plays ja minuuteissa 10390. Yhdeksän sijaa meni ylemmäs, Coheed and Cambria kun on oikeasti ensimmäinen, melkein 2000 soitolla. Muuten tuo pysyy melko samana, Bad Brains kylläkin laskee neljänneltä sijalta 17:sta. Type O Negative myös kova nousija, 9 sijaa ylempänä kuin normaalisti.  Suurin nousu taitaa kuitenkin olla The Gates of Slumberilla, 21. sijaa nousi. Doom-metallia kun paljon kuuntelee niin biisithän normaalisti ovat sinne +10 luokkaa. Hieman toinen meininki kuin punkissa/hc:ssa jossa biisit kestää minsan tai pari. Madball laskikin itsellä 25. sijaa alaspäin.

Linkkaanpa oman profiilin vielä tähän jos jotain kiinnostaa: http://www.last.fm/user/SamuliK
125  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2010 : 24.05.2010 11:47
Odotukset listaus:
-M$:n ja Sonyn pressejä odotan innolla. Kummallakin tulossa varmaan todella kovia julksituksia.
-M$:n mahdolliset Rare-paljastukset. KI3? Mikä vain melkeinpä kelpaisi itselle, kunhan olisi vain vanhaa kunnon Rarea, ei Nuts & Boltsia.
-Natal ja sen tulevat pelit ja ominaisuudet. Mikkisofta ollut yllättävän hiljaa tästä ja ohan heillä tälle ihan erikseen omistettu pressitilaisuus.
-Metal Gear Rising. Ihan mitä vaan, uutta tietoa kiitos.
-Ylipäätään yllätys julkistukset ihan miltä puolelta tahansa.
-Fallout: New Vegas, Fable III, GeoW3, Mass Effect 3:n ensimmäiset tiedot(?)


Siinäpä ne kai aikalailla onkin, kaikki pressit ajattelin katsoa livenä. Toivottavasti yhtä kovaa settiä luvassa kuin viime vuonna.
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 18.05.2010 14:31
Huuto.netiä itsekin suosittelen. Sieltä olen viimeksi tammikuussa aikaa ostanut. 12kk maksoi huikeat 22e. Nyt nuo hinnat ovat hieman nousseet sinne about 30 euroon. MS Pointsitkin saa tuolta halviten, pari kertaa olen ostanut 2100 pojoa 18 eurolla. Nyt pitäs 4200 ostaa, 36e tais olla hintaa. Eli ei ollenkaan pahat hinnat tuolla. Palvelukin on vielä nopeaa, kun olet huutanut ja maksanut, melkolailla heti tulee s-postiisi koodi.
127  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kuolleet julkimot : 18.05.2010 00:33
Lemmyn keho on jo lopettanut toimintansa. Viskin ja röökin voima pitänyt sen jätkän elossa jo 20 vuotta.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.05.2010 21:07
Brotherhood kyllä kiinnostaa. Kumpikin aiempi AC ovat mielestäni tämän sukupolven yhtiä parhaimpia pelejä. Etenkin juuri kakkonen. Se vaan tässä alkaa epäilyttämään että tekeekö Ubisoft tästä sarjasta jonkinlaisen joka vuotisen. Siitä en niin tykkäisi, ei tällainen sarja sovi sellaiseksi.  :(

Tässä seuraavassa osassa kuitenkaan tämän lyhyen välien ei luulisi kuitenkaan haittaavan. Co-op ja nettipeli kuulostaa jopa yllättävän hyvältä. Aluksi kun kuulin tuosta nettipelistä niin ei voinut kuin ihmetellä. Mutta ihan temppeliritarilla lahtaamaan assasiinoja? Hmmh, kiintoisaa.
129  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kuolleet julkimot : 17.05.2010 20:58
Rock In Peace vaan Ronnielle. Totaalisen paska homma tämäkin kyllä. Peter Steele kuoli ihan vasta ja nyt tämä. Kukahan seuraavaksi? Itse Ozzy vai Lemmy  Vai Iggy Pop? Kuka voi tietää..
130  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 28.04.2010 00:46
Elokuva seuraa kahden ääriuskovaisessa perheessä kasvaneen hintsusti aikuisiän kynnyksen ylittäneen tytön matkaa suuren maailman kiusauksien äärelle. Alun Liminka on huikea kontrasti Helsingille. Muutoksen suuruus on saatu vangittua elokuvaan varsin hyvin.
Paska ku missasin kuvaukset täällä, Ilosaaren reissu tais olla just samalla. Ois siis päässy ilmatteeks vaikka sinne kirkkoon istuskelee, pari kaverii siellä olikin istuskelemassa. Niin ja helvetin lestat, oikeasti paljon pahempia kuin leffassa. Että voikin vihata joitakin ihmisiä näin paljon. Pilaa mun elämää päivittäin.

Harmi, että limingassa asustaa parisataa taidehippiä, jotka ovat hesalaisempia kuin he itte.
Niiltä saa halpoi sienii... No ei, mutta aika rentoo porukkaa mitä nyt pari tunnen. Vaikkakin näyttävät hieman, erikoisilta.  ;D
131  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 15.04.2010 14:14
Ei jumaliste jos oikeasti kuoli.  :o Olisi ollut mahtavaa nähdä livenä jätkä vetämässä. Bändi tehnyt aina loistavaa musaa ja Steelellä on todella hyvä ääni. Toivottavasti tämä olisi jälleen vain vitsi.
132  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.04.2010 19:35
Pari viimeisintä viikkoa ollu itselle melko pelien täyteläistä aikaa. Ostokset näyttävät seuraavilta:

Elite Beat Agents (5e)
Prince of Persia X360 (5e)
Black xbox (5e)
Halo xbox (5e)
Halo 2 xbox (5e)
Burnout 3 xbox (5e)
SW: KOTOR xbox (10e)
Shenmue II xbox (20e)
Jade Empire xbox (6e)

Pelattavaa riittää. Semmonen kymmenen peliä vähintään nuiden lisäksi myös vielä kesken. Onneksi olen lomalainen, huh.
133  Blogit / sleepy's zzz / Vs: sleepy vs. Pokémon, osa II : 28.03.2010 12:22
Itse olen aina napannut Magikarpin kunhan se on ollut mahdollista. Sen oma muotohan on täysi paska mutta siitä lvl 22 tai jotain muuttuva Gyarados on yksi lemppareista koko pelisarjassa. Helppo levuttaa niin että laittaa ekaksi pokemoniksi Magin -> menee grindaan pusikoihin -> vaihtaa sen toiseen pokeen heti alussa -> tappaa paremmalla vihollisen -> kumpikin saa expaa -> jatkaa. Turhauttavaa mutta Gyarados on sen arvoinen.
134  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kahvia tupakkaa... : 22.03.2010 16:59
Nuuska on omaan mieleen jotenkin aivan uskomattoman iljettävää. Useat kaverit sitä käyttää ja monesti tarjoavat mutta en todellakaan sellaista moskaa laita huuleen. Tupakki menee vähän miten sattuu, nyt on tullut aina kun juomassa ollut vähän polteltua. Ensimmäistä kertaa kun ihan omat tupakitkin löytyy. Oli pakko Tansaniasta ostaa toppa kun maksoi vaan jotain 3e meidän rahassa, siis 10 askia. Melkoisen tujua kamaa verrattuna mitä täällä myydään. Kyllä se tupakki menee jopa vähän päähän kun ei ole siihen tottunut. Monesti sen on saanut huomata.
135  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: True Blood (TV2 ma 22.35-23.25) : 22.03.2010 16:53
True Bloodia on ollut tarkoitus alkaa katselemaan jo viime syksystä mutta ei ole vaan löytynyt aikaa sille. Ensimmäisen kerran sarjaa näin Afrikassa hotellin tv:stä jolta löytyi Intian HBO :lol:. Siellä näyttivät aivan uusia jaksoja elikkä kai toisen kauden. Ensimmäiseltä kaudelta en olekkaan nähnyt sitten yhtään jaksoa. Yhteensä semmoiset 4-5 jaksoa tölläilin ja ihan ok kamaa oli. Pitänee tsekata sarja paremmin, kunhan kirjoitukset saa hoidettua ensin alta.
136  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.03.2010 16:48
Hieno geni tämä, kun pelisarja toisensa jälkeen muuttuu paskemmaksi.
Ja parhaimmat pelit ovat uudelleenlämmittelyjä (Mega Man 9-10, Pokémonit..).
Tämähän on täysin makuasia. Kaikki ei Pokeista ja Mega Maneista välitä. On nuita loistavia pelejä tullut aikamoisesti, ja kaikki eivät ole edes vanhoja sarjoja (!!1) vaan aivan uusia esim. GeoWit, Butman AA ja vaikkapa Dead Space ja se parhain eli Mass Effectit. Omaan makuun paras uusi lämmittely on ollut helposti Fallout 3, vaikkakaan ei ole originaalien tasoinen. Hankala on vielä alkaa sanomaan onko tämä gen huonompi kuin aijempi kun nythän vasta ne parhaat pelit alkaa tulemaan. Ja tämä tulee siis henkilöltä jonka mielestä viime gen (GC,PS2,Xbox, DC) on se suosikki.

Mutta mitä MINÄ olen viimeksi pelaillut. No sellaista kuin F.E.A.R. 2 Projekti Origiini Xboxilla. Ensimmäinen FEARi oli mielestäni melko hiton hyvä peli, yksinpeli oli ihan ok mutta nettipeliä hakkasin paljon puuceella. Kakkonen parantaakin melkein kaikessa, yksinpeli on HUOMATTAVASTI parempi kuin aijemmassa, pelottelut on parempia ja itse äksöni on toimivampaa. Plussaa myös etteivät ottaneet armoreita ja medkittejä pois, kivan old school verrattuna nykyisiin CoDeihin jne. Mutta huonoin asia on että nettipeli on paljon tylsempi, jos edes ensin löytää matsin. Se tuntuu vaan todella paljon hitaammalta ja paskemmalta kuin alkuperäisen. Mutta kaikkiaan todella hyvä ostos parilla kympillä.

137  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 22.03.2010 13:29
Onko osotetta antaa?
En nyt satu löytämään mutta oli samanlainen kuin tämä mutta suljettiin samalla tavalla parissa tunnissa joten iloa siitä ei ole enään. Jonkinlainen "testaa liveä ilmaiseksi 1kk".
138  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 22.03.2010 00:52
Reilu viikko sitten ollut M$:n feili kai toistunut pari päivää sitten. Elikkä siis taas oli jossain mahdollista farmata itselleen loputtomasti ilmaista Live-aikaa. Itseä ei kovin kiinnostanut kun viime farmauksen jäljiltä melkein 2014 vuoteen saakka tuota Liveä nytten. Kiva homma, säästipä rahaa mukavasti. Vieläkin olisi pari 1kk koodia jäljellä mutta ei meinaa hyväksyä...
139  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 22.03.2010 00:45
Triptykon - Abyss Within My Soul
Tom G. Warrior tykittää aina kovilla.
140  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 17.03.2010 18:02
Beyond Good & Evil vitosella PC:lle. Kyseinen klassikko(?) jäänyt väliin aikoinaan vaikka monet sitä kehuivat ja koittivat tuputtaa minulle. PS2 tai GC:n versio ois ollut mukavempi mutta kun vähintään 4. kertaisesti halvempi pc:llä.

Toinen ostos on 12 eurolla Harvest Moon: Magical Melody GC:lle. Mitään hajua pelistä paitsi se että aikoinaan ihan positiivisia arvosteluja sai. Käsikonsoleilla ainoastaan pelannut sarjan pelejä joten 3D:nä ensimmäistä kertaa tälläistä itselle.
141  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox 360 : 16.03.2010 18:02
Tuota remakea kyllä jo hyvän tovin itsekin odottanut ja mitäs. Rahatko on lopussa? Sepä kiva. Aikaisintaan huhtikuun alkuun menee PD:n ostaminen. :/ Oma boxikin alkanut näyttämään joitakin tuhoutumisen merkkejä, ei lue kaikkia pelejäni. Mass Effect 2 kanssa suurin ongelma, sanoo ettei laitteessa olisi edes levyä kun pistää sisään. Noh punaisija valoja odotellessa.
142  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.03.2010 17:55
Plants vs Zombiesia tullu tässä pelailtua pienen tauon jälkeen. Popcapin helposti paras peli mitä pelannut ja tähän on tullut upotettua julkaisun jälkeen liiankin monia tunteja. Kivan yksinkertainen mutta toimiva puzzleilu/rts jota suosittelen kaikille. Steamista löytyy kai alle 10 eurolla jos kiinnostaa.
143  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.03.2010 15:41
Fable II DLC: See the Future sekä Fallout 3 DLC:t kaikki viisi.

Fablen lisärin ihan huvikseen latailin kun pisteitä oli sopivasti. Suht halpa, reilut 500 pojoa ei ollut paha hinta siitä sisällöstä mitä sain. Itse tehtävät oli ihan kivoja ja etenkin Cursed Skull oli aika hupaisa. Läpäisyn jälkeen tullut Colosseum lisäsi kivasti pelattavaa, ihan mukava oli hakata ja ampua vihollisia palasiksi. Semmoset 3/5 antasin arvosanaksi.

Falloutin lisärit olivat sitten melko vaihtelevan laatuisia, kuten tiesinkin. Project Anchorage osottautui kaiken sen haukun jälkeen mitä saanut yllättävän hyväksi, juonellisesti aika tylsä mutta ammuskelu/hiiviskely oli ihan ok. Huonoin DLC kuitenkin. Seuraavaksi pelasin Broken Steelin jota oli kehuttu melko paljon. Tämä olikin pettymys, 10 lisäleveliä oli melkeinpä paras asia tässä lisärissä. Itse tehtävät oli ihan jees mutta omaan makuun ei Brotherhoodi ole koskaan hirveänä iskenyt. Melkeinpä kaikki muu Falloutien maailmassa on parempaa. Ihan ok DLC, toisiksi paras näistä.

Seuraava oli aivan loistava, elikkä Point Lookout. Ainoa DLC jota voi kehua loistavaksi. Tehtävät oli todella hyviä ja itse Point Lookout... Aivan huikea ympäristö. Tuli niin mukavasti hyvät junttikauhuklassikot mieleen. Todella hyvää kamaa. DLC:n jotkin kohdat menivät ylipäätään Fallout 3 tehtävien parhaimmistoon sekä uudet aseet olivat oikeasti hyviä tai no ainakin siistejä. Ei kunnon kaksipiippuista voita mikään  :)

The Pitt, oli tylsähkö ainoastaan hieman parempi kuin Project Anchorage. Itse paikka oli Mad Maxeydessaan hyvä mutta tehtävät eivät niinkään. Sitten viimeinen, Mothership Zeta. Ehkä jopa omaan makuun toisiksi paras näistä, hankala sanoa. Broken Steelin kanssa melko tasoissa. Minuun iski niin mukavasti tässä oleva huumori. Alienien nauhoittamat äänitteet olivat todella hauskoja osittain kuten itse alienitkin. Tehtävät oli aika tylsää juoksemista ja ampumista. Olisin toivonut mahdollisuutta puhua edes yhdelle alienille, mutta eeeeih. Siitä miinusta. Kaikkiaan ihan hyviä DLC:itä olivat, ainakin itselle kun olivat ilmaisia. Lainasin kaverilta GOTY:n ja asensin levyltä lisärit kovolle. 800 pistettä per kpl on kaikista muista paitsi Point Lookoutista aivan liikaa.
144  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mass Effect -trilogia : 28.01.2010 23:27
Peliä on nyt yli 4h takana ja "yllätyksenä" se osottautui mitä mainioimmaksi. Aivan helvetisti ovat parantaneet joissakin asioissa, kuten vaikka ampuminen/toiminta joka on on nyt oikeasti mukavaa ja ns. vauhdikasta. Peli näyttää myös nannalta, varmaan parhaan näköinen peli boxilla tähän mennessä. Ei voi muuta sanoa kuin, Bioware teki sen jälleen. :)

Niin muuten, saikos muka jotakin lisä-extraa jos importtas lvl 60 hahmon? Itse kun porttasin 57lvl hahmon jonka tallennus oli mielestäni paras, lvl 60 myös löytyis mutta sen Renegade-valinnat eivät ekalle pelikerralle ihan parhaita ehkä olisi.
145  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 28.01.2010 11:25
Yöllä julkaistu Jalometalliin pari uutta esiintyjää. Suffocation ja Gorgoroth !! Aika mahtavaa, ainakin omaan makuun. Carcasshan on jo elokuussa ilmoitettu tulevan joten jo nyt on semmoisia yhtyeitä kiinnitetty että saatana soikoon. Ei voi kuin odotella innoissaan mitä tulevan pitää. Lippu on jo festarillekkin ostettu :)
146  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.01.2010 22:47
Viime viikolla tuli hieman osteltua:

Left 4 Dead 2 (Xbox 360) 44.4e verkkokauppa.com
Mass Effect 2 (X0) ennakkoon, 44.4e verkkokauppa.com
F.E.A.R. 2 (X0) 19.9e verkkokauppa.com
GTA: Chinatown Wars (DS) 18.9e CDON.com

Ostin myös Live aikaa 12kk, 27e ja 2100 pistettä 19e. Huuto.net toimi tuolloin kauppana.
147  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 19.12.2009 17:38
A Serious Man
Tänään kävin tämän tsekkaamassa ja ja ja... En tiedä mitä sanoa. Leffa oli todella hyvä, kuten Coenin veljeksiltä pystyy odottamaankin mutta se oli niin vammainen  :lol: Ei mitenkään huonolla tavalla tietenkään, kyllähän Coenien aijemmissakin (mm. Fargo) on joitakin todella kummallisia ja vammaisia asioita mutta tämä uusin varmaan vei voiton. Juonessa on välillä vaikea pysyä perässä koska kokoajan tapahtuu jotakin uutta "hullua" tai täysin arvaamatonta. Päähenkilöä alkaa tosissaan käymään sääliksi kun häntä koetellaan niin paljon. Juuri kun luuli pahimman asian tapahtuneen uusia ongelmia vain tulee, tämä on samalla niin hauskaa kun näkee hänen reaktiot asioihin mutta samalla niin surullista.

Musiikitkin oli niin hyvin valittu. Jefferson Airplane sopi täydellisesti tuohon. Niin ja loppu kyllä kruunasi kokonaisuuden. Ei helvetti. Mutta kaiken kaikkiaan, yksi vuoden parhaista jonka olen nähnyt, ehkä jopa paras (Up kun oli kuitenkin melko hemmetin hyvä).  Avatar pitäs käydä myös kattomassa, varmaan ens viikolla jos ehdin. Tuntuu kyllä olevan hieman yli-hypetetty, ja sehän on fakta etteivät leffakriitikot tiedä yleensä mitään. Joten niillä useilla 5 tähdillä mitä se on saanut, ei ole merkitystä minulle.
148  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 16.12.2009 15:16
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Ai no se on sitte selvä. Helvetin paskiainen.


Asiasta toiseen. Onko kukaan täällä katsonut sarjaa nimeltä Squidbillies? Aivan helvetin hauska animaatio [adult swim]:ltä tietenkin. Redneck-mustekalat sekoilee ja jaksoissa voi tapahtua mitä vaan. Tässä linkkiä wikisivulle Squidbillies
Kolmas season ois itsellä vielä kesken, laatu pysynyt kyllä korkeana kausien ajan.
149  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 15.12.2009 23:16
Dexter, niinpä. Itse odotin sitä normaalia happy endingiä mutta tuo!? Ou mai. Ihan sanattomaksi vetäsi.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
150  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.12.2009 23:11
Bioshock & Oblivion 15 eurolla cdon.comista xbox 360 konsolille. Vielä ei ole paketti tullu kotiin, toivottavasti tulis huomenna. Tarvis jotakin pelattavaa. Ainiin ohan tuo MW2 tuolla... Njoo mutta itse kyseiset pelit ollu itselle osto-listalla jo hyvän tovin ja viimein päätin ostaa kun nuin kivalla hinnalla lähti. Ei kai siinä, paskoja varmaan kumpikin. :rollaus:
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines