Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 26.01.2009 20:05
Loisto demo oli. Grafiikat oli varmaan hienoimmat mitä olen (konsolilla) nähnyt kun oli aika paljon anti-aliasingiäkin ilmeisesti käytössä. Hieman tönköt kontrollit on vieläkin niin kuin neljännessä mutta siihenkin kun on tottunut niin kyllä onnistuu. Single playeristä olisivat saaneet jättää AI-kumppanin pois. Kyllä se ihan sujuvasti tuli auttamaan kun olin pulassa ja pisti vihuja matalaksi, mutta yksistään tämä olisi mielestäni paljon nautittavampi. Tosin tämä lieneekin tarkoitettu co-oppina pelattavaksi, joten turhaan kai valitan. Ostoon menee jokatapauksessa julkaisun yhteydessä.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gears of War 2 : 24.01.2009 23:50
Mistäs sitä nyt alottaisi... Noh, mapit ovat aikalailla makuasia. Itse jäin kaipaamaan kakkoseen vain Fuel Depotia.

Lagista valittaminen on täyttä paskaa, hostilagi on noin puolet siitä mitä ykkösessä ja lagiservuillekkin joutuu paljon harvemmin. Aika usein pääsen/joudun itsekkin hostiksi.

"Shotgan" taas on tehottomampi kuin ykkösessä, mutta sitä kompensoi jonkin verran paljon pitempi kantomatka ja pienempi lagi ja toimii se lonkalta ampuminenkin aika hyvin päivityksen jälkeen.

Suomiscene on taas kaikkea muuta kuin kaikonnut, melkein joka viikonloppu löytyy uusia suomalaisia sieltä pelaamasta, ellei tällä termillä tarkoiteta tätä hc-kansaa joille tämä peli ei kelpaa.

Saisinkos vielä listan näistä bugeista mitä ei korjattu? Kaikki bugit joihin olen törmännyt ja joita ei korjattu ovat niin pieniä ettei ne voi haitata pelaamista mitenkään. Ei minua ainakaan >__>.

Ja sitten se, missä kakkonen paransi: 1. Public matchit onnistuu kaveriporukalla ilman jumalatonta säätämistä. 2. Enemmän pelaajia. 3. Pienempi hostietu. 3. Aseita tasapainoitettu. Tämä on sekä hyvä että huono puoli. Hyviä ainakin se että hammerburst on reilusti tehokkaampi kuin lancer ja boltok on varmaan pelin paras ase. Huonot puolet tiedätkin. 4. Matchmaking. Hidas on joo, mutta ei se minua haittaa. 5. Horde 6. Kampanja ja etenkin juoni miljoona kertaa parempi. Vaikeampi myös.

Noita on vielä muutama muu pienempikin, mutta en jaksa enää. Tämä päätön väittely loppuu minun osaltani tähän, mielipidehän se kuitenkin on tykkääkö vai ei. Mutta eniweih, kyllä meikääkin haittaa monikin kakkosen asioista kuten miinat, mortar, saha, stopping power ja muutama muu mutta en anna kuitenkaan pilata peli-iloa. Hauskaahan pelaamisen kuuluu ollakkin ja gears 2:ssa kaveriporukalla pelaaminen on reilusti hauskempaa. Ykkönen on sitten vakavempia matseja varten missä mitataan oikeat skillit.

Tähän päättyy romaanini. Hyvää yötä.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gears of War 2 : 24.01.2009 20:23
Jaa-a, minun mielestäni GeoW2 paransi monessakin asiassa mikä ykkösosaaa vaivasi. Matchmaking on hidas, stopping power ja sahan ylitehokkuus ärsyttää, mutta kun glitchit ja ärsyttävät bugit korjatiiin niin siihenhän ne huonot puolet jääkin. Mapeista muutaman on onnettomia tottavie, mutta overall ne ovat oikein loistavia kun otetaan flashbackit mukaan. Horde on myös paras pelimoodi ikinä. Kakkososa paransi kuitenkin niin huikeasti ykkösen puutteita ettei tee mieli pelata ykköstä muuta kuin satunnaisesti kavereiden kanssa näitä haulikkoninjailumatseja. Vai vertasitko edes ykkösosaan? No jokatapauksessa, en ymmärrä yhtään tuollaista lyttäämistä.
4  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 11.01.2009 17:05
Ainoa mikä noissa vituttaa, on se järkyttävä suunnitteluvirhe, että toinen kuulokkeen johdoista on 1/3 sen toisen pituudesta. En ole ikinä ymmärtänyt tämän toteutuksen logiikkaa ja sitä näkee monissa kuulokkeissa.


Siinä on ideana se että se pitempijohtoinen kuuloke kiepautetaan niskan takaa niin johtoa ei jää roikkumaan. Omissakin kuulokkeissa on tuollainen johto.
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Pelinurkkasi : 09.01.2009 18:20
Jos oikein muistan, niin liittyikö tähän aluksi Wiin hommaaminen, jonka jälkeen myitkin sen nopeasti pois alta ja ostit X0:n? Siinä samalla meni PS2:n ja läjä pelejä ties minne. Voin myös muistaa väärinkin.


Menee aika pahasti offtopiciksi, mutta suunnilleen noin. Wiin omistin kuitenkin niin lyhyen aikaa ja vain muutaman pelin sillä pelasin joten en sitä tuohon listannut. PS2:en taas olin omistanut jo pari vuotta. Eipä tosin ole X0:n ansiosta tullut noita PS2-pelejä ikävä vaikka ne loistavia olivatkin.
6  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Pelinurkkasi : 09.01.2009 15:37
Mites olet saanu Gamecubesi hajalle?


Eivät suostu lukemaan levyjä. Luin joskus jotain juttua että pelilevyjen jättäminen konsoliin sen ollessa pois päältä rikkoo lukupään pitkällä aikavälillä. Luulen että johtuu juuri tuosta, enkä minä ikinä tosiaan ottanut peliä pois konsolista. Ei kyllä ole millään muulla levyjä lukevalla laitteella tuollaista huomannut mutta saatta olla tällainen Gamecuben ikioma pikantti "ominaisuus".

Ja todella isot kiitokset tuosta tiedosta että Xbox tukee nykyään 1440x900 resoakin. Olen paljon netistä etsiskellyt ja kaikkialla sanoneet ettei tueta, mutta jos tuli NXE:n mukana niin mahtava juttu. Pitääpä käydä heti ostamassa tuollainen VGA-kaapeli.
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Pelinurkkasi : 08.01.2009 14:41


Vanha kuva, kuten jo ruudulla pyörivästä X0-käyttiksestä näkee. Setti ei kuitenkaan ole muuttunut ja olen varsin tyytyväinen ollut Samsung Syncmaster 940MW-monitorin kuvaan ja Logitech Z3e-kaiuttimien ääneen. Erittäin pienessä huoneessani 19" riittää, vaikka kyllä isompikin tietysti kelpaisi. Erilliset kaiuttimet ostin näytön/TV:n kaiuttimien ollessa surkeat.  Eipä noitakaan miksikään hifiksi voi kutsua mutta riittää meikäläiselle. Kuvasta puuttuu muut konsolit, jotka ovat 2kpl hajonneitta Gamecubeja, PS1, N64 ja Nintendo DS. Olen myynyt vanhan Playstation 2:en pois peleineen, joita oli parisenkymmentä. Kuvasta puuttuu X0 pelit mutta niitä ei ole tällä hetkellä kuin 6.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 08.01.2009 14:26
Edelliselle: Ei kyllä todellakaan ole noin.  Kuten migge sanoi, digitaalisissa kaapeleissa (USB, HDMI) itse kaapelilla ei ole vaikutusta kuvanlaatuun, koska kuva ja ääni menee niissä bittivirtana.  Kuva joko menee perille tai ei. Kestävyydessä, taipuisuudessa yms. on eroja mutta niistä ei kannata välittää muuta kuin pitkiä johtoja ostettaessa.
9  Yleinen / Peliseura / Vs: Xbox Live Gamertags : 06.01.2009 21:40
Despootti. Lisätkää vapaasti. Muistakaa myös että kyseisellä profiililla pelaa myös veljeni. Ahkerasti on Boksi käytössä, joten peliseuraa meikäläsisestä saa usein, kunhan boksini ensin palaa tuolta Saksasta lomamatkalta.

Edit: Niin ja tuo gold-jäsenyys unohtui mainita. Eli goldia piisaa ja lisää ostetaan heti kun loppuu.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bioshock - Paras. Yksinpelikokemus. Ikinä. : 06.01.2009 21:36
Taitaa olla Tonin pelilevyssä vikaa.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines