Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.10.2007 14:01
Sega Rally (PS3) ja arcadea sen perinteisimmässä muodossa. Pelissä ei todellakaan ole tietoakaa mistään simuloinnista tai sinne päinkään viittaavasta tai liiemmalti rallista mutta sitä vartenhan onkin RBR tehty. Metsään ei voi ajaa (näkymättömät seinät estävät jos meinaa liian pitkälle mennä) ja autoa ei mitenkään hajoittaa jne... vain rapa sun muut tarttuvat visuaalisenä efektinä pintaan.

Armotonta Tykitystä alusta taatusti hamaan loppuun. Jos haluaa kunnon vanhan ajan kolikkopelin kotiansa niin nykyään se näyttää onnistuvan (kuvakulmista ehdoton suosikki on nokkapelti jossa vauhdintuntu on parhaimmillaan). Grafiikat alkavat olla sitä tasoa ja mennyt heittämällä ohitsekin jotta fiilis on samaa luokkaa kuin joskus ennen muinoin bensa-asemilla ja rattiakin on nykyään saatavilla.

Grafiikat eivät hae kovinkaan realismia vaan enempikin silmille väriloistoa ja siinä on mukavasti onnistuttu. Varsinkin muutamilla radoilla on muutamia todella kauniita kohtia ja suuri ”syy” niistä menee pelin värikarkkikuorutukselle.

Peliin jää joka kierroksella uria sieltä mistä on itse kukin auto ajellut. Kovasti tekijät ovat mainostaneet että niillä on suuri rooli pelissä pidin kannalta. Ei aivan niin suuri ehkä kuin odotin mutta sopivasti kuitenkin... mutavellihan voi myös kulua niin että vesi tulee alta esiin ja se taasen hidastaa ja selvästi menoa.

Pelimuotoja on muutamia, pika-aloituksesta -> timetrialiin (jossa voi tykitellä high score listalle omia aikoja ja kärkiaika ghost kaarana myös) -> championship jolla avautuu hiljakseen (ja vaikeustaso samalla nousee) lisää autoja joita löytyy yllättävän paljon ! (niihin maalauksia), ratoja toistepäin ajettaviksi ja muuta piristävää. Taitanee myös netissä pystyä ajella ja noita aikoja sinne lähetellä vertailtavaksi.

Autoja on mm. normaalit ralliautot, taitanee olla jotain takavetoisia (en ole kerinnyt testaamaan kuinka oleellisesti nämä eroavat noista nelivedoista) ja vanhoja legenda ralliautoja (jotka ovat aivan huikeita !!! menopelejä) Noita on tarpeeksi paljon ja pelin edetessä avautuu mukava satsi vielä lisää.

Ratoja on niin lumella, alpeilla, kanjonissa, safarilla kuin tropiikissa... taitanee noin 16 rataa olla yhteensä oisko neljällä vai viidellä eri teemalla ollut (muista tästä nyt niin tarkkaan, about kolme rataa per paikka ja sitten myöhemmin avautuvat toistepäin ajettavaksi).

Ajaminen on sopivan hulvattoman letkeää jo pädillä ja silläkin ajofiiliksen pääsee hienosti sisäistämään, toki tässä tärinätuki toisi oman lisämausteensa joita ei tuossa SixAxis ojhjaimessa ole mutta DualShock3 on tulossa. Kovasti on myös kehuttu että forceratin kanssa meno on todella hulvatonta ja peli todella rytyyttää täydellä väännöllä ja pahimmissa kuravelleissä ja urissa ajelussa jo suoraan meneminen tekee tiukkaa. Nostaa varmasti ajotuntuman aivan uudelle tasolle parinkin portaan verran. En tiiä onko jaettua ruutua mutta tälläkin tavalla olisi varmasti hulvatonta meininkiä.

Nostalgista arcadea, mukavalla ajotuntumalla, värikkäällä (positiivisella) grafiikalla ja vauhdin tunteella ryyditettynä. Onneksi myös ratoja, autoja mm. eri luokkia on tarpeeksi monta laitettu ja uutta avattavaa jotta peliä jaksaa tahkota sitten pidempäänkin. Genrensä kelpo edustaja mutta hankittaessa kannattaa painaa mieleen minkätyylisestä pelistä kyse muuten voi olla todella suurikin pettymys mutta tästä genrestä nauttivalle mainiota Viihdettä.
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.10.2007 21:39
Täytyy sanoa että toi Ninja Gaiden Sigma (PS3) on kyllä tehnyt heti ensimetreistä ja kokeiluista asti todella Vakuuttavaa jälkeä.

Peli on tyylikäs ja rullaa sulavasti kuin unelma ! Loistavat kontrollit ja aivan huikeata Action Meininkiä kun jätkä pomppii pitkin seiniä volttien kera viuhuen joka suuntaan. Haastetta tuntuu jo alusta asti piisaavaan ihan riittämään, toivottavasti ei syö pidemmän päälle liiaksi peli-iloa.

Jollain tapaa tulee mieleen mieleen kolmiulotteinen C64 leganda nimeltään The Way of the Exploding Fist II tosin ties kuinka monenteen potenssiin nousten, vaikka upea kokemus tuokin aikoinaan sen ajan vehkeillä.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.10.2007 18:06
Tuli tuota EB Gamesin tarjousta käytettyä hyväksi ja vein vanhempia PS2-pelejä yhdeksän kappaleen verran pois, joita ei juurikaan enää tulis pelailtua (osa toki ihan ok peliä kuitenkin mukana)... vielä muutama jäi hyllyyn jotka joutaa menemään vaihtoon, kunhan ensin kerkiää jo näitä valmiiksi hankittuja edes vähän pelailemaan. Toki osa PS2-peleistä pidän edelleen enkä niistä tule luopumaan. Kikkailua en jaksa alkaa harrastaa että jotain sontaa ostaa alelootasta vaan tuon vaihtamisen takia, mutta mainio tapa nyt luopua niistä peleistä joita ei juurikaan enää pelaa ja jotka on aikojen saatossa tullut hankittua.

Vaihdossa nappasin tällä kertaa kolme PS3 peliä Ninja Gaiden Sigma (saa nähdä onkohan tää liian haastava meikäläiselle :D), Heavenly Sword sekä Sega Rally (tosin viimeistä ei ollut suoraan saada mukaan joten jätin varaukseen ja ihan hyvä oikeastaan että kerkiää mm. tuohon Ninja Gaideniin nyt kunnolla syventyä).

Täytyyhän tuota vielä käyttää hyväksi ainakin Pro Evolution Soccer 2008 napsasta tuolla tapaa. Kenties tulevalle Uncharted tai Assanssin’s Creed jättää varaukseen.

Vaihtaakohan ne myös tietsikkapelejä (Football Manager 2008 vois hankkia) vai konsolipelejä vain ? tai pitääkö olla konsolipelit konsolipeliin ja tietsikkapelit tietsikkapeliin sit ?
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.10.2007 15:32
Motorstorm tuli sitten napsastua kun ajattelin että vois olla ihan rentoa kaahailua sopiviksi välipaloiksi, toinen vaihtoehto ois ollut toi uus Sega Rally mutta tälläinen valinta nyt sit tällä kertaa.

Jonkusen pelin kerinnyt pelata moottorimyrskyä, kun peliin hiljalleen alkaa sisään pääsemään... alku tuntui hieman hankalalta ennen kuin alkoi hahmottaan millä kotterolla kannattaa ajella missäkin ja pelkästään kaasu pohjassa meinigillä ei tässä pärjätäkään... niin hauskalta peliltä vaikuttaa, paremmalta kuin uskalsin odottaa etukäteen.

Ei toki mikään maata mullistavaa mitä ei oltais ennen nähty mutta hubaa menoa kuitenkin. Voi olla että alkaa pidemmän päälle kyllästyttämään ja toistamaan itseään hieman liiaksi mutta pitää nauttia siihen asti menosta täysillä, taustamusat vaikuttivat peliin melkoisen sopivilta ja iskeviltä :)
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 14.10.2007 10:27
Siis voi helvetti, tarkoittaako tämä nyt sitä, että me PC-pelaajat joudumme katselemaan tuota hirvitystä, mitä demossa näkyy lopullisessa pelissä? Ei voi olla totta jos näin on. Jos Konamikin on tehnyt PC-versiosta next-gen versioita vastaavan niin miksei EA sitten? Nyt kyllä vitutttaa tosissaan jos Fifa 08:n lopullinen PC-versio(julkaistu jo?) on tuollaista paskaa.

Laitetaan nyt näin PESsi fanittajan mietteitä siitä toisestakin sarjasta tänne.

Pitihän sitä PS3-versiota FIFA 08:sta sitten testailla (kotiuttaa) kun sitä PESsiä tässä odottelee ja mukavan positiiviset tunnelmat näin alkuun olleet, ennakko-odotustani reilusti paremmin iskenyt ainakin meikään toivottavasti jaksaa kantaa myös pidemmän päälle. No turpiin on tullut hieman heikommallakin vaikeustasolla ja pelkkiä tappioita (no ainakin pitäisi haastetta piisata) mutta ei kuitenkaan ole tullut sellainen tunne että kone hirveästi huijaisi tai mitään mahdollisuutta ei olisi pärjätä tässä pelissä vaikkapa heikojen kontrollien takia...

...meikäläistä sekoittaa ihan helkkaristi se että tässä ja siinä toisessa pelisarjassa on toi laukaus sekä korkea keskitys napit niin täysin päinvastoin ei totu millään ja aina lähtee just ”vääränä” selkäytismestä. Tai no kun toisen kontrolleihin just tottunut niin menee toisessa vallan sekaisin.

Kontrollointi tuntuu olevan melkoisen monipuolista mutta toistaiseksi meikäläisellä mennyt aika pelkästään perusnappien opiskeluun ja kikkailut jättänyt suosiolla pois. Tosin vaikuttaa että noi harhautukset/kikat on tehty yllättänkin hyvin ja näppärästi toimiviksi ja vaikuttaa hauskoilta (mitä siinä pelin latauksen aikana voi leikkiä pallon kanssa) toivottavasti niitä toivottavasti aikanaan luontevasti oppii käyttämään. Vaikuttaa kuitenkin hyvin lupaavalta tuolta osin.

Kerrankin saatu oikeasti Kunnollinen kuvakulma mukaan mistä näkee vähän enempikin sitä kenttää. Tää FIFAn peruskuvakulma kelpais kyllä meikäiläisen mielestä todella mainiosti PESsiinkin myös, kiitoksia. Meikäläisen mielestä huomattavasti parempi ja tärkeämpää että näkee keralla hieman enempi kentästä ja missä on pelaajia ja minne päin liikkuvat, kuin se että näkee tarkasti läheltä jonkin nappisten merkin (nää jälkimmäiset sitten uusinnoissa). Tuossa on tässä onnistuttu mainiosti ja toi be a pro muodon kuvakulma kikkailukin vaikuttaa ihan mukavalta ja jopa kätevältä.

Ehkä PESsissä on jotenkin se viimeinen elävyyden tunne varsinkin maalitilanteissa hitusen paremmin läsnä (että jokainen tilainne on täysin ainutlaatuinen ja ennen kokematon vielä vuodenkin päästä). Kaikin puolin vaikuttaa vähintään kuitenkin varteenotettava vaihtoehto ja varmaan tulee tätä pelattua sen jälkeenkin kun PESsin hankkiin eikä mene siinä samassa rytäkässä vaihtoon heti.

Nyt on sitten kaksi suht realismiin pyrkivää hyvää jalkapallopelisarjaa. Tulevaisuutta ajatellen tietänee vielä parempia aikoja virtuaaliviheriöiden ystäville kun kummankin on taas ensi vuodeksi pistettävä parastaan ettei putoa toisen kyydistä.

Oikeasti positiivinen ylläri ja kannattaa paatuneimpien fanittajakuntien pelata myös ”vihulaisleirien” pelejä näköjään ainakin tänä vuonna, avartavat mukavasti ja antavat taatusti kumpikin omalta osaltaan nautinnollisen pelikokemuksen, hieman erityylisen mutta maukkaan. Harmi että PC-versio lienee myös lopullisessa muodossaankin aivan toinen peli (negatiivisessa mielessä) kuin mitä näille uudemmille konsoleille tehty tuotos.
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.10.2007 15:41
Pitihän sitä PS3-versiota tästä FIFA 08:sta sitten testailla (kotiuttaa) ja mukavan positiiviset tunnelmat näin alkuun olleet, ennakko-odotustani reilusti paremmin iskenyt ainakin meikään toivottavasti jaksaa kantaa myös pidemmän päälle. No turpiin on tullut hieman heikommallakin vaikeustasolla ja pelkkiä tappioita (no ainakin pitäisi haastetta piisata) mutta ei kuitenkaan ole tullut sellainen tunne että kone hirveästi huijaisi tai mitään mahdollisuutta ei olisi pärjätä tässä pelissä vaikkapa heikojen kontrollien takia...

...tai no meikäläistä sekoittaa ihan helkkaristi se että tässä ja siinä toisessa pelisarjassa on toi laukaus sekä korkea keskitys napit niin täysin päinvastoin ei totu millään ja aina lähtee just ”vääränä” selkäytismestä. Tai no kun toisen kontrolleihin just tottunut niin menee toisessa vallan sekaisin.

Kontrollointi tuntuu olevan melkoisen monipuolista mutta toistaiseksi meikäläisellä mennyt aika pelkästään perusnappien opiskeluun ja kikkailut jättänyt suosiolla pois. Tosin vaikuttaa että noi harhautukset/kikat on tehty yllättänkin hyvin ja näppärästi toimiviksi ja vaikuttaa hauskoilta (mitä siinä pelin latauksen aikana voi leikkiä pallon kanssa) toivottavasti niitä toivottavasti aikanaan luontevasti oppii käyttämään. Vaikuttaa kuitenkin hyvin lupaavalta tuolta osin.

Kerrankin saatu oikeasti Kunnollinen kuvakulma mukaan mistä näkee vähän enempikin sitä kenttää. Tää FIFAn peruskuvakulma kelpais kyllä meikäiläisen mielestä todella mainiosti PESsiinkin myös, kiitoksia. Meikäläisen mielestä huomattavasti parempi ja tärkeämpää että näkee keralla hieman enempi kentästä ja missä on pelaajia ja minne päin liikkuvat, kuin se että näkee tarkasti läheltä jonkin nappisten merkin (nää jälkimmäiset sitten uusinnoissa). Tuossa on tässä onnistuttu mainiosti ja toi be a pro muodon kuvakulma kikkailukin vaikuttaa ihan mukavalta ja jopa kätevältä.

Ehkä PESsissä on jotenkin se viimeinen elävyyden tunne varsinkin maalitilanteissa hitusen paremmin läsnä (että jokainen tilainne on täysin ainutlaatuinen ja ennen kokematon vielä vuodenkin päästä). Kaikin puolin vaikuttaa vähintään kuitenkin varteenotettava vaihtoehto ja varmaan tulee tätä pelattua sen jälkeenkin kun PESsin hankkiin eikä mene siinä samassa rytäkässä vaihtoon heti.

Nyt on sitten kaksi suht realismiin pyrkivää hyvää jalkapallopelisarjaa. Tulevaisuutta ajatellen tietänee vielä parempia aikoja virtuaaliviheriöiden ystäville kun kummankin on taas ensi vuodeksi pistettävä parastaan ettei putoa toisen kyydistä.

Oikeasti positiivinen ylläri ja kannattaa paatuneimpien fanittajakuntien pelata myös ”vihulaisleirien” pelejä näköjään ainakin tänä vuonna, avartavat mukavasti ja antavat taatusti kumpikin omalta osaltaan nautinnollisen pelikokemuksen, hieman erityylisen mutta maukkaan.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 01.10.2007 16:26
Hmm, FIFA 08:a on paljon ylistetty sen graafisen puolen osalta. Itse latasin PC:lle demon ja säädin asetukset kaakkoon mutta peli näyttää ainakin minun silmääni melkein FIFA 07:lta, kuitenkin ilman sitä ihme sumu/blur efektiä. Kuseeko jokin demossa vai mitä hittoa? Toivottavasti EA ei tee sitä virhettä, että jättää PC-versiosta next gen grafiikat pois ja laittaa vanhan pelimoottorin tilalle, jos näin käy niin on kallistuttava PESiin, sillä sen demon perusteella minkä minä latasin on FIFA 08 aika heikoilla jos katsotaan mikä peli näyttää parhaalta.

PC:n Fifa 08:n demo on aivan karmea tekele. Mitä ohimennen nähnyt XO360-version kaupassa pyörimässä niin onhan siinä aivan eriplaneetalta olevat grafiikat (tiedä sitten mitään pelattavuudesta, kun en ole pelannut next-gen konsoleilla). EA ei taida enää tietsikkapelaajista välittää juuri paskan vertaa vaan keskittyy noihin next-gen konsoleihin erinäisissä urheilusarjoissaan, tosin eipä se Konamikaan ole tietsikkapelaajista juuri koskaan välittänyt, tai no joskus kauan sitten MSX:n aikoihin.

Saas nyt nähdä itselleni tuo PES 2008 demo oli kuitenkin meikäläisellä pettymys. Varsinkin sen jälkeen kun tekijät hehkuttivat että vaikka mitä huikeita lisäyksiä pystyvät tekemään kun saavat tehokkaampaa rautaa alle, liekö rajat jo kuitenkin pitkälti löytyneet sittenkin ? Toki uskoa on että hitusen viimeistellympi olis lopullinen versio (ja tulevaisuudessa toivottavasti pystyvät oikeasti hyppäämään aivan uudelle tasolle uusien konetehojen myötä) mutta Kutonen taitaa tulevana vuonna edelleen antaa melkoisen taiston tälle uusimmalle.

Mitä graafisiin uudistuksiin tulee niiin uusinnoissa/lähikuvissa naamataulut näyttävät paremmilta mutta pelikuvakulmasta ei niinkään mullistavaa kuin olis toivonut, varsinkaan animaatio ei kovin suurta loikkaa ole ottanut. Äänimaailmaankin sais joskus panostaa, kiitos, nousis jo tuolla yleinen fiilis aivan toiselle tasolle. Tekoäly se tärkein kuitenkin on, jos sen saavat uudelle tasolle niin sitten kelpaisi nykyisellääkin mutta ei taida sekään mitään mullistavaa harppausta ottaa eteenpäin.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 25.09.2007 22:05
PC:lle ei kannata hankkia ellei ole vähintään tuota suosituksen tasoista tietsikkaa ja saa pistää kunnon grafiikka-asetukset. Nimittäin Kutonen on paljon hienomman näköinen kuin tämä uus jollain low-grafiikoilla tai nykivillä mediumillakin (oolrait meikällä on suht surkea kone nykypäivän standardeille). Ruohikko näyttää jo lähemmäksi "karsealta" ja pelaajat lähinnä muovisilta nukeilta verrattuna Kutoseen joka pyörii heikomallakin raudalla mukavasti. High asetuksilla varmaan asia aivan toisella tasolla ! mutta meikän kehohkolla raudalla se ei edes anna pistää high asetusta configeista. Pitäis hankkia joko uus tietsikka tai next-gen konsoli ennen tämän ilmestymistä, siihen asti olis aikaa mietiskellä ja tutkailla mille alustalle tämän hankkisi.

Vasta pari peliä testattuna ja aika ristiriitaiset fiilikset ja kummalliset toistaiseksi tullut tästä uusimmasta, jospa se tästä kun muutaman kymmenen peliä pelaa niin alkaa huomattavasti paremmin hahmottumaan (hyvät ja huonot puolet)...

...mikä jo siltä istumalta pisti silmään niin paljon helpompi oli puikkelehtia kovilla pelaajalla menemään ja nopeita kääntymisiä tekemällä harhukset tuli ikään kuin itsestään mukaan, katkominen oli "helpompaa" vaikkapa pakilla kun vaan juoksi olkaolkaa vasten vastustajan sivuun ja vei pallon mennessään (kutosessa välillä tietsikka pirulainen omisti jotain liimaa nappiksissaan jolla se piti sitä hallussaan väkisinkin). Haltuunotoissa ei mene niin kauaa aikaa vaan sulavammin pystyy samantien jatkamaan, liekö jo liiankin ? Vauhtia tuntui olevan melkoisesti mutta voi johtua osittain siitäkin kun ei saa wide kameralla pelattua :(

Lisätään nyt että ainakin kunnon kierre ! pisti silmään kun päätyrajalta laidalta kirmatessa lujasta juoksuvauhdista pisti keskityksen maalille, lieköhän mahdollista pistellä kulmia tai näitä keskityksiä sillain kierteellä että käyvät päätyrajan toisella puolella matkalla maalille ?

Aika ja useat pelit näyttäköön nyt sit mihin tästä on lopulta ? Muutaman pelin perusteella ei oikein vielä osaa sanoa suuntaan eikä toiseen.
39  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 25.09.2007 14:28
Jaahas, nyt on sitten pelin demo marketplacessa(PSN myös?) Itse en voi mitenkään kommentoida kun XO tai PS3 puuttuu. Joku joka peliä on päässyt kokeilemaan voisi kirjoitella tänne vähän tuntemuksia pelistä. Olisin hyvin kiitollinen jos kuulisin jotakin kommennttia/mielipidettä erikoistilanteista, ulkoasusta, selostuksesta ja gameplaysta yleensä. Kiitän.

Nyt on sitten PC:lle(kin) demo pistelty ilmoille, joten ei kun testailemaan :) Tuppaa nuo latauspaikat ainakin tietyt olemaan toisataiseksi niin tukossa että parempi kun näin alkajaisiksi itse etsii paikan josta kelpo vauhtia latautuu (taitaa 1.1 gigaa olla paketilla kokoa).
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Arvostele pelisi : 19.09.2007 22:01
Sensible Soccer 2006
PC



Elikkäs legendaarinen Sensi Soccer teki paluunsa (kesällä 2006 MM-kisojen kunniaksi) hieman uusituin kasvoin ja pelillisestikin. Hieman monipuolisemmat kontrollit olivat tarjolla kuin alkuperäisessä (1990 luvulla) mutta tällä kertaa ei tullut sitä mitä toivottiin kuitenkaan valitettavasti. Toivottavasti enempikin retrohenkeä täysin kunnioittava Sensible World of Soccer on se kasvojenkohotus ja kunnianosoitus legendalle jota tästä jo toivottiin, tuo siis ilmestyy 2007 loppupuolella. Palataanpa kuitenkin hetkeksi tähän hieman ristiriitaiseen tuotokseen.



 :)
+ grafiikka, tuo sarjakuvamaisuus sopii erinomaisesti tähän peliin (tosin jakaa todella jyrkästi mielipiteet)
+ vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittämiin sekä (kierteiset) kaukotykitykset
+ ihmisvastustajaa vastaan pelatessa tulee kunnon vääntöjä
+ tunnusbiisi ”You're a goal scoring superstar hero” iskee vaan kerta toisensa jälkeen helkkarin lujaa
+ editorit saa tehtyä näppärästi Hauskoja joukkueita peliin

 :rollaus:
+/- ”fyysisyys” on hyvä lisä alkuperäiseen, tosin vähän turhan puolihuolimattomasti toteutettu
+/- hauskaa hubailua, tosin ei läheskään niin hauskaa kuin toivottiin

 :(
- peruskamera aiheuttaa pahoinvointia jos pelaa hetkeäkään pidempään ! (onneksi tämän saa PC:llä korjattua helposti, siitä lisää myöhemmin)
- tietokone tuntuu ottavan aika ahkeraan kortteja
- välillä tuntuu että paitsioita tulee liukuhihnatahtia, olisiko paitsiot sittenkin kannattanut jättää unholaan tästä pelistä !?
- konetta vastaan aivan älyttömän helppo ja tekoäly on surkea joten aivan liian nopeasti puhkipelattu
- ei nettipeliä, tähän jos mihinkä olisi ollut omiaan !

Ei valitettavasti aivan sitä mitä todella tästä toivoi mutta Sensi palaa vielä toivottavasti onnistuneemmin ! jakaa todella rankasti mielipiteitä.

modattuna 75/100  (modaamattomana 65/100)

Seuraavaan sivustoon todella kannattaa tutustua jos pelin PC:llä omistaa, nimittäin todella parantaa peliä oleellisesti ja pelastaa sen mitä pelastettavissa on.


PC-pelaajalle tosiaan hieman pelastusta tarjolla mm. kamerakulmia ! tekoälyä sun muuta... Suosittelen Todella modaamaan, jos tätä peliä aikoo pelata.
http://users.utu.fi/tlvais/sensi/
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Arvostele pelisi : 19.09.2007 21:39
Virtua Tennis 3 
PC



Ensimmäisenä varmasti pistää Silmään uusitut grafiikat. Kaikessa ollaan menty useampi askel hienompaan suuntaan ja peli toimii mainiosti (mukavilla grafiikka-asetuksilla) ja todella sulavasti hieman heikommalakin raudalla.

Muutama peli takana ja muutamia pidempiä palloralleja takana, mainiota. Myös useammin ainakin Virtua Tennis 2:seen verrattuna pallo saattaa osua verkon ylälaitaan ja siitä tuurilla tai toisella joko pysähtyä tai pompata puolelle tai toiselle. Todella Ilahduttavasti nyt tulee myös huomattavasti enempi epäonnistuneita lyöntejä jotka jäävät verkkoon, nuo todella loistivat poissaolollaan aiemmassa ja ainakin meikäläinen niitä kovasti kaipasi(kin) !

Konetta vastaan medium->hard vaikeustason vaihtaminen nostaa rimaa melkoisesti. Elikkä mediumilla voittaa ihan ylivoimaisesti vaikka ei kunnolla edes yritä mutta hardilla saa jo vääntää heti ihan tosissaan jos meinaa pärjätä.

Kannattaa kyllä exhibiton peleissä treenailla tuolla hardilla, harjoitus tekee mestarin ja hiljalleen alkaa silläkin tasolla pärjäämään koko ajan paremmin. Pelisilmä kasvaa ja osaa sijoittua paremmin (eikä kone pääse juoksuttamaan mielinmäärin ja takomaan tyhjään kenttään enää näytöstyyliin) ja samalla oppii käyttämään monipuolisesti noita lyöntejä... mediumilla pärjää vaan (näppäimistöllä pelaillen) z-napilla hutkimalla mutta hardilla tarvitaan jo x ja hyvää sijoittumista / pelisilmää. Tuolla x:llä kun oppii palauttamaan aina sopivaan väliin niin se vastustaja ei pääse myllyttämään niin pahasti (vaikka aina ei palautus ihan optimaalisesta asennosta lähtisikään ja hieman kiire palautukseen olisikin) vaan sitten saat hieman hengähtää ja aloittaa kenties oman hyökkäyksen niin halutessa. Tosin taasen lob kieltämättä tuntuu kusasevan ja pahasti... sille ei hirveästi tunnu käyttöä löytyvän jos vastus on vähänkään kovempaa tasoa, pääsee aina paukuttaa ihan vastustamattomasti kenttää kun se roikku leijailee iät ja ajat ilmassa, tai sitten en vaan osa ! mikä hyvinkin todennäköistä !

Myös tennisakatemian jutskat auttavat todella mukavasti (oppimaan noita lyöntitaktiikoita jne...), ja ne kannattaa ehdottomasti käydä careerissa läpi.

Minipelit tai treeneiksi kait pitäisi kutsua ovat todella monipuolisia ja hauskoja (paljon tullut uusia sitten edellisten versioiden) koukuttavat todella mukavasti ! välillä liiankin kanssa.

Yksi positiivinen juttu kuitenkin lisää muistuu tässä samalla, kakkosessa joutui välilä pelaamaan sieltä yläreunasta käsin yksinkin pelatessa mutta tässä saa niin että saa olla se etummainen pelaaja itse koko ajan jos haluaa. Itsellä ainakin huomattavasti mukavampi (jo kontrollienkin takia) näin päin pelata että saa olla se lähempänä oleva pelaaja.

Taustamusiikit ovat jotain aivan järkyttävää ”rokkia” olevinaan mutta aivan hirveää kuunneltavaa... jopa PESsin valikkojen/uusintojen taustamusiikit jyräävät nämä täysin puhtaasti 6-0, 6-0, 6-0 eikä niissäkään hirveästi ole aina kehumista ollut.

Varsinkin tietokonepelaajille mukava lisätarjontaa urheilupelien saralla jos tennis vähänkään kiinnostaa ja jos ei niin kelpo hauskaa kavereiden kera kuitenkin arcadepelinäkin ! Peli on melkoisen helppo oppia mutta yllättävän monipuolinen ja haasteellinen hallita kun pidemmälle pääsee.

PC:llä tennispelien tarjonta on todella heikkoa joten tälläinen hyvä tuote kuten Virtua Tennis 3 on todella tervetullut tuotos. Varsinkin kun Top Spin 2 on myös PC:lle ilmeisesti saatavilla ja ulkomailla ilmestynyt(kin) mutta jostain syystä sitä ei taideta suomeen maahantuojan toimesta toimittaa ?

Todella p*ska idea että nettipeliä ei ole tiesikalle, olis tosi makea ottaa kunnon rankingilla ihmispelureita vastaan matseja ympäri maailman.

 :)
+mukavahkot grafiikat
+letkeä pelattavuus
+tiukat pallorallit
+useat hauskat pikkupelit treeneinä

 :rollaus:
+/- pieniä viilauksia kakkoseen mutta ei aivan riittävästi

 :(
-liian vähän pelaajia (varsinkin kun tahkoaa uramoodia jossa samaiset suuret nimet pyörivät vain eritasolle portattuna)
-tiesikalta pois jätetty nettiosio, ihmisten välinen ranking systeemistä jää paitsi
-karmea musa

81/100
42  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 19.09.2007 21:30
Pan’s Labyrinth elikkäs espanjaista käsialaa oleva "satufantasia" leffa joka peilaa vahvasti synkkään tosielämään siinä samalla... samalla hieman aikuisempaan makuun suunnatta kuin lapsille, sen verran muutama rankempi kohtaus leffasta löytyy.

Tarina on harvinaisen tasapainoinen esitys aivan ensi hetkestä elokuvan keston loppuun asti. Mahtava äänimaailma ja leffan kehtolaulu jää todella vahvasti mieleen elämään hyytävän kauniina. Värimaailma on kanssa huikea ja yltäkylläinen.

Kiehtova, koskettava, Suosittelen jos haluaa nähdä väliin jotain muutakin rankempaa satua kuin "perushollywood" kamaa.

43  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.09.2007 21:12
Perkule tuli ostettua Leisure Suit Larry Collection vielä pitää vastaava varmaan ainakin Police Questin vastaava myöhemmin kotiuttaa myös omiin kokoelmiin.

Mutta hemmetti miksihän nuo Larryt eivät mahdu tuohon kuvaruudulle, jostain syystä yläreuna menee kokonaan piiloon ja ulos monitorin yläreunasta vaikka kannessa kuinka hehkuteteen runs on Windows XP mainosta. Kukaan testannut onko samanlaisia ongelmia. Olis kans mukava jos tuon kuvan sais pelkästään pienenä tuossa ruudulla näkymään, kun koko kuvaruudulla alkaa olla tuon aikaiset grafiikat jo melkoista suttua ja repii ikävästi silmiä. Tokihan pelien huumori on se joka saa peliä pelaamaan eikä grafiikka mutta kuitenkin...

Kokelma siis sisältää Larryt 1,2,3,4 sekä 5 tosin nelosta ei taidettu koskaan tehdä, joten noin kaksi taitavat olla periaatteessa 5 ja 6. Viimeistä osaa elikkä seiskaa tämä ei sisällä ikävä kyllä laisinkaan  >:( harmi kun olis taitanut olla jo grafiikoiltaan jo useamman askeleen näitä aiempia kehittyneempi.



Toki myöhemmin on vielä erillinen LSL Magna Cum Laude joka ei ollut enää Al Lowen käsialaa ja pelimekaniikkakin ei ole enää perinteista seikkailua vaan nykyajan minipelimuotoon väsättyä. Eikä pääosassakaan ole enää Larry vaan hänen sukulaispoikansa.

http://www.allowe.com/
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.09.2007 21:04
Tulipa hankittua Sherlock Holmes : The Awakened (PC) seikkailupeli (kotisivuilta löytyy demo jos halajaa testata tunnelmaa), joka on ihan kohtuullisia arvosteluita keräillyt.

Elikkäs perinteistä seikkailu mutta kolmiulotteisena FirstPerSon pelinä tehty ja mitä hieman alkua kerinnyt tahkota niin ihan mukava fiilis pelistä välittyy kun yleensä ovat 2D niin vähän vaihtelua kun saa itse tallustella pitkin Lontoon katuja ja tarina vaikuttaa ihan mukavalta, joukkoon sekoitettu Cthulhu-mytologiaa hieman kauhuelenttiä tuomaan. Ääninäyttelijät varsinkin pääkaksikon kohdalla ovat osuneet enemmän kuin kohdilleen.

http://www.sherlockholmes-thegame.com/
45  Yleinen / Vapaa sana / Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 : 18.09.2007 18:20
Oma suosikkijoukkueeni on Arsenal, joka yllättäen johtaa Valioliigaa tappioitta.
Itse olen kannattanut Arsenalia nyt jotakuinkin 13-14 vuotta. Valioliiga on tuloksellisesti lähtenyt komeasti käyntiin kun ainoa pistemenetys tuli "rugbyottelussa" Blackburnia vastaan.

Arsenalin neitoset ne jaksaa aina pillittää :) Noh tainnut Wenger tehdä tehtävänsä myös fanien puolella.
46  Yleinen / Vapaa sana / Re: UFEA Mestareiden Liiga 07/08 : 18.09.2007 15:36
Tuolta löytyypi Paitsion tekemää enakkopakettia kyseiselle kisalle (joukkueista) ja muutenkin uutisia aiheeseen liittyen tulee...
http://www.paitsio.com/Mestarien-liiga.2245.0.html
47  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 09.08.2007 09:45
Jonkin sortin Indie tuotoksena ilmeisesti tuloillaan nimenä Max Payne - Payne & Redemption, tuolta sivuilta näkeepi mm. leffan trailerin... Saas nähdä mitä tuosta(kin) tulee !?

http://www.payneandredemption.com/blog/
48  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 05.08.2007 00:40
Jim Henson’s Labyrintti

Nykypäivänä jo melkoisen vanha leffa (tehty 1986) ja sinänsä lasten leffa mutta todella mielenkiintoinen tekijäkatras ! tässä fantasialeffassa.

Tosiaan elokuvan tekijätiimistä löytyy mm. Jim Henson (Muppettien luoja), George Lucas (ei varmaan esittelyjä kaipaa) sekä käsikirjoitusta oli laatimassa entinen Monty Python- heppu Terry Jones. Näyttelijäkaartista Dawid Bowie (kyllä juu se laulaja ja leffan soundtrackiltä myös se leffan aikana se kuuluu) sekä Jennifer Connelly vielä nuorena likkana (joka on sitten noussut melkoiseen kuuluisuuteen näyttelijänä). Tosin leffan oleellisin näyttelijäkaarti koostuu pitkälti erilaisista sympaattisista (nukke)otuksista.

Harvinaisen symppisleffa ja samalla seikkailu fantasiamaailman kätköissä, sävytettynä mukavantahtoitoisella huumorilla... tuotosta saa nykyisin mm. keräilijän versiona DVD:lle. Leffassa on myös mainiota tuo vanhuus joten digitaalisuus puuttuu kokonaan ja se tuo jotenkin paljon lämpöisemmän tunnelman elokuvalle joka todella sopii tähän elokuvaan enemmän kuin parempi, melkein väittäisin että nykyajan tekniikalla väsättynä tämä leffa olisi paljon huonompi !

Elokuvasta tuli muuten todella mainio seikkailupeli (uranuurtaja sillä saralla) KuusNepalla myöskin jonka teki tottakait legendaarinen Lucasfilm Ltd. jonka "jalanjälissä" väsättiin myöhemmin mm. Maniac Mansion.

Laitetaans vielä alkuperäinen posteri tuohon...

49  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.08.2007 19:16
Bloxorz - suht mukavaa "ajantappoa" nettiselaimella suoraan pelaillen.

http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz
50  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 02.08.2007 17:09
No joo, mitähän tähänkin nyt sitten kommentoisi ... tuleekohan Pleikarille sit joku EyeToytä tukeva peli jotta parhaat suoritukset saapi nauhalle ja lykättyä JuuTuubiin ihmisten töllättäväksi vai  :rollaus:

Vanhan ajan kunnon urheilupelejä (mm. Track & Field ja Decathlon) joita ilotikkua järjettömästi rämpyttämällä vispattiin menemään niin käden kuin joikkarin hajoamispisteeseen asti... vois olla tällä tavalla pelatessa melkoisen öööh kroppaa koetteleva suoritus  ;D

http://itviikko.fi/page.php?page_id=46&news_id=200715135
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.08.2007 12:36
Virtua Tennis 3   PC:llä

Ensimmäisenä varmasti pistää Silmään uusitut grafiikat. Kaikessa ollaan menty useampi askel hienompaan suuntaan ja peli toimii mainiosti (mukavilla grafiikka-asetuksilla) ja todella sulavasti hieman heikommalakin raudalla.

Muutama peli takana ja muutamia pidempiä palloralleja takana, mainiota. Myös useammin ainakin Virtua Tennis 2:seen verrattuna pallo saattaa osua verkon ylälaitaan ja siitä tuurilla tai toisella joko pysähtyä tai pompata puolelle tai toiselle. Todella Ilahduttavasti nyt tulee myös huomattavasti enempi epäonnistuneita lyöntejä jotka jäävät verkkoon, nuo todella loistivat poissaolollaan aiemmassa ja ainakin meikäläinen niitä kovasti kaipasi(kin) !

Konetta vastaan medium->hard vaikeustason vaihtaminen nostaa rimaa melkoisesti. Elikkä mediumilla voittaa ihan ylivoimaisesti vaikka ei kunnolla edes yritä mutta hardilla saa jo vääntää heti ihan tosissaan jos meinaa pärjätä.

Kannattaa kyllä exhibiton peleissä treenailla tuolla hardilla, harjoitus tekee mestarin ja hiljalleen alkaa silläkin tasolla pärjäämään koko ajan paremmin. Pelisilmä kasvaa ja osaa sijoittua paremmin (eikä kone pääse juoksuttamaan mielinmäärin ja takomaan tyhjään kenttään enää näytöstyyliin) ja samalla oppii käyttämään monipuolisesti noita lyöntejä... mediumilla pärjää vaan (näppäimistöllä pelaillen) z-napilla hutkimalla mutta hardilla tarvitaan jo x ja hyvää sijoittumista / pelisilmää. Tuolla x:llä kun oppii palauttamaan aina sopivaan väliin niin se vastustaja ei pääse myllyttämään niin pahasti (vaikka aina ei palautus ihan optimaalisesta asennosta lähtisikään ja hieman kiire palautukseen olisikin) vaan sitten saat hieman hengähtää ja aloittaa kenties oman hyökkäyksen niin halutessa. Tosin taasen lob kieltämättä tuntuu kusasevan ja pahasti... sille ei hirveästi tunnu käyttöä löytyvän jos vastus on vähänkään kovempaa tasoa, pääsee aina paukuttaa ihan vastustamattomasti kenttää kun se roikku leijailee iät ja ajat ilmassa, tai sitten en vaan osa ! mikä hyvinkin todennäköistä :)

Myös tennisakatemian jutskat auttavat todella mukavasti (oppimaan noita lyöntitaktiikoita jne...), ja ne kannattaa ehdottomasti käydä careerissa läpi.

Minipelit tai treeneiksi kait pitäisi kutsua ovat todella monipuolisia ja hauskoja (paljon tullut uusia sitten edellisten versioiden) koukuttavat todella mukavasti ! välillä liiankin kanssa.

Yksi positiivinen juttu kuitenkin lisää muistuu tässä samalla, kakkosessa joutui välilä pelaamaan sieltä yläreunasta käsin yksinkin pelatessa mutta tässä saa niin että saa olla se etummainen pelaaja itse koko ajan jos haluaa. Itsellä ainakin huomattavasti mukavampi (jo kontrollienkin takia) näin päin pelata että saa olla se lähempänä oleva pelaaja.

Taustamusiikit ovat jotain aivan järkyttävää ”rokkia” olevinaan mutta aivan hirveää kuunneltavaa... jopa PESsin valikkojen/uusintojen taustamusiikit jyräävät nämä täysin puhtaasti 6-0, 6-0, 6-0 eikä niissäkään hirveästi ole aina kehumista ollut.

Varsinkin tietokonepelaajille mukava lisätarjontaa urheilupelien saralla jos tennis vähänkään kiinnostaa ja jos ei niin kelpo hauskaa kavereiden kera kuitenkin arcadepelinäkin ! Peli on melkoisen helppo oppia mutta yllättävän monipuolinen ja haasteellinen hallita kun pidemmälle pääsee.

PC:llä tennispelien tarjonta on todella heikkoa joten tälläinen hyvä tuote kuten Virtua Tennis 3 on aina tervetullut. Varsinkin kun Top Spin 2 on myös PC:lle ilmeisesti saatavilla ja ulkomailla ilmestynyt(kin) mutta jostain syystä sitä ei taideta suomeen maahantuojan toimesta toimittaa ?

Todella p*ska idea että nettipeliä ei ole tiesikalle, olis tosi makea ottaa kunnon rankingilla ihmispelureita vastaan matseja ympäri maailman.
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Loppuvuoden pelitarjonta : 02.08.2007 12:22
Nopskasti mieleen tulis ainakin...

Varmoja hankintoja vain PES 2008 sekä Football Manager 2008

Todella kiinnostavia Bioshock, Assansin’s Creed, The Witcher

Kenties listalle Half-Life 2 Episode Two (ai niin tätä ei taida saada erikseen laisinkaan), Stranglehold, Sega Rally Revo miksei uusin NHL08 jos ovat jotain kunnon uudistuksia saaneet tehtyä.

Jos olis laite millä pelailla niin kenties uusin NHL 2k, GTA IV, Heavenly Sword, Mass Effect, Uncharted menis varmaan kokeiltavien joukkoon.
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) : 28.07.2007 22:58
Vaikea kyllä uskoa että tästä kovin helpolla väsättäisiin toimiva peli joka samalla olisi oleellinen osa tuota tv-sarjaa (eikä aivan erillinen juttu), mutta odottelee kyllä mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. Sarjaa kuitenkin tulee sen verta suurella mielenkiinnolla seurattua.

Mitä itse tv-sarjaan tulee niin toi kolmas kausi kyllä pistää todella mukavasti asetelmat melkoisen uusiksi verrattuna kahteen ensimmäiseen ja antaa yllättävänkin paljon ”vastauksia” ja toki aivan lopussa luo sitäkin enempi tulevaan... jää kieltämättä todella mielenkiintoiseen tilanteeseen.
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.07.2007 09:44
Onkos joku pelaillut tuota Athens 2004 peliä ? Jos on niin oliskos vinkkejä miten kiekonheitossa saa varmasti onnistuneen kunnon vauhdinoton, yleensä aine menee aivan pieleen se vauhdin ottaminen, joskus harvoin sitten saa edes jonkin tasoisen heiton lähtemään  :lol:

Aitajuoksu on melkoisen hupaisa laji kun pädillä kun koettaa naputtaa vauhtia epätoivon vimmalla hirveetä vauhtia ja pitäis vielä keritä hyppimäänkin väliin  ;D Onkos joku päässyt testaamaan tuota aitajuoksua tuolla tanssimatolla pelaten ? taitaa jokin muukin laji lisäksi mattoa tukea.

Noista yleisurheilupeleistä aikonaan todella mainio peli oli MSX:lle toi Track and Field II ja sitä tuli urakalla väännettyä samoin Hyper Sports 3 jossa oli mm. curlig lajina jo kauan kauan sitten  :) Tietenkään väheksymättä KuusNepan varsin legendaarista Decathlohia !
55  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 26.07.2007 19:29
Ei nyt taida sinänsä tähän topicciin välttämättä kuulua tämä seuraava mutta mainio peliaiheinen taustakuva kuitenkin tuon linkin taka löytyy  ;D

http://cmpiter.texttown.com/color/05/ChampionshipManager_002_1024x768.jpg
56  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 26.07.2007 19:04
Toivon mukaan tekevät muuten PC-versiosta uuden sukupolven versioita vastaavan, koska itse ainakin tulen tätä PC:llä mättämään ja olisi mukava nähdä vähän uudistusta tuossa ulkoasussa. Koskahan saamme kuulla "näytteitä" uudesta selostuksesta...

Kovasti ovat väittäneet ainakin toistaiseksi että PC-versio tehdään näiden XBOX360 ja PS3-versioiden kanssa yhdessä ja sitten toi PS2-versio olis ainoastaan sitten sitä vanhaa hieman viilailtuna.


Eurogamerin uutisoinnin mukaan seuraavanlaiset messut pitäis tulla ja siellä kyseisen pelin olla ekaa kertaa näytillä...

Konami has put its name on the Leipzig Games Convention list this afternoon, where it promises to show Pro Evolution Soccer 2008 on PS3 for the first time ever.

Those of you heading out there (we're going too, you know) will also be able to go hands-on with the Xbox 360, PC and other versions of the game, too.

Showing off one of its biggest titles will characterise what the publisher is insisting will be a strong presence at this year's show. Koji Igarashi will be there to show off Castlevania: The Dracula X Chronicles for PSP, for example, as will Silent Hill Origins overseer William Oertel to "unveil the future of the series".

"We will witness one of the most exciting system changes ever at this year's Games Convention," said Martin Schneider, spokesperson for Konami in Germany. "We can promise visitors and gamers in Leipzig that Konami will play a major role in this gaming year - delivering new games and additions to popular franchises, while producing exciting games for new systems and established formats."
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pro Evolution Soccer 2008 : 26.07.2007 15:19
Ihan mielenkiintoinen nettisivusto tämä seuraava...  :)
http://www.winningelevenblog.com/
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.07.2007 15:03
Anttilasta irtosi PC:lle räiskyttelyä Preyn malliin 10eurolla. Ihan mukavaa vaihtelua nuo painovoima, portaalit sun muut leikittelyt & pikkujutut jotka tuovat lisäväriä muuten niin tavanomaiseen perusräiskyttelyyn...

...ei ole tullut nettipuolta testattua mutta luulis antavan ihan hauskoja ja vauhdikkaita tilanteita tuo seinillä”juoksentelu”kikkailu.

Grafiikkahan pelissä on vähintäänkin mainiota, vaikkei niin kovin omaperäistä varsinkaan vihulaiset, vaikka pari kertaa jopa iljettävän värinän saa aikaiseksi. Mainiota myös ettei vaadi mitään hirmuista konetta jotta näyttävänä verkkokalvoille nähtäväksi piirtyy.


Lisää sitten ilmaista tavaraa jota saa nettilästä latailtua mainion NetSoccerin muodossa, ja vieläpä kotimaisin voimin väsättynä.

http://www.netsoccer.biz/

On jonkin aikaa sitten ilmestynyt (ja kehittynee hiljalleen !) sitten jalkapallosta versio mitä on jääkiekosta tehty kiekko.tk:n muodossa, elikkäs tarjolla on hieman Sensible Soccerin näköisellä grafiikalla kuorrutettua futisnettipeli, jossa jokainen pelaaja kentällä olisi ihmisen ohjaama.

Jos homma ottaa tuulta allensa kunnolla, niin todella mainio tuotoshan tämä tulee taatusti olemaan. Kannattaa kokeilla !
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Summer Heat Beach Volleyball : 20.07.2007 10:13
Beach Volley – virtuaaliset hiekkäkentät

Itselläni on PS2:lle Acclaimin käsialaa oleva Summer Heat Beach Volleyball. Peliä silloin tällöin pelailee sopivina annoksina ja mukavan hupaisaa varsinkin kaverin kanssa pelailessa.

Grafiikka on ihan ok tasoa edelleen ja menettelee nykypäivänäkin kevyesti (tuon ikäiseksi peliksi erinomaiset). Musiikkia on ihan liian vähän, toki oikeat biisit (mm. Sum 41, Pink, Kylie Minogue, Sprung Monkey...) taustalla raikaa mutta alkaa nopeasti tulemaan uudestaan joten kesäistä musaa saisi olla huomattavasti enempikin soundtrackillä tarjottavaksi. Noh tuon saa helposti itse korjattua ja pistää erikseen sopivat taustamusat mitä haluaa muuta kautta. 

Kontrollit ovat hyvät ja iskostuvat selkäytimeen melkoisen mutkattomasti (tarkkalyönti, peruslyönti tai juju) vastaanoton (aina paremman) onnistuminen riippuu siitä hyvin kuinka hyvin on kerinnyt hollille ajoissa, ellei verkolta ole jo torjuntaa saatu aikaiseksi. Torjuntoja on pari erilaista, syöttöjä myös voi pistää useammalla tavalla liikkelle (”neiti”-, perus- tai hyppysyöttö).

Myös pallonfysiikka on arcadepeliksi yllättävän mainiota ja luo mainioita fiiliksiä ja pelitilanteita, pelaajien animaatiot ajavat asiansa välillä todella vauhdikkaaksikin yltyvässä pallorallittelussa.

Pelaajia on 14, sekaan mahtuu niin miehiä kuin naisia, näillä on erilaisia ominaisuuksia kuten nopeus, tekniikka ja voima. Pärjäämällä (turnauksissa) saa availtua pelattavaksi myöhemmin kaikenmaailman ihmeveikkoja tyyliin elementaaleja/räsynukkeja. Pelejä voittamalla aukeaa myös paljon pelaajille (paljon) erilaisia peliasusteita sun muuta rekvisiittaa pelaajille päälle puettavaksi sekä muutaman musavideon tai vastaavaa...

Pelipaikkoja on 12 erilaista. Myös pari mini-gamesia on mukaan lykätty mm. järvenjäällä pelataan ja koetellaan tipauttaa vastustaja veteen rikkomalla jää sekä tarkkuushutkintaa eri esineisiin.

Itselleni todella positiivinen yllätys, tosin pidempinä annoksia ja tahkottina alkaa hieman maistumaan puulta mutta pienen tauon jälkeen pelin pariin taas palailee ihan mielellään, varsinkin kesäisin. Hyvät kontrollit, kelpo grafiikka, letkeä & vauhdikas meininki.

60  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.07.2007 22:21
Tasty Planet http://www.dingogames.com/tastyplanet/

Pelihän kopioi ideansa käytännössä suoraan Katamary Damacystä, tosin peli on suoraan ylhäätäpäin kuvattuna joten pientä eroa sentään. Musiikitkaan eivät ole yhtä ”kahjoja” mutta ihan suht mukaansatempaavia, tosin alkavat toistaa itseään turhan nopeasti.

Leppoisaan pelailuun pieninä annoksina ja hiirikäden heilutteluun suht mukavaa pikkupelattavaa.
Sivuja: 1 [2] 3
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines