Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 22:51
New challenger approaching!

https://www.youtube.com/watch?v=lBoL1Ic9uWw&

 :lol:

Edit: Ai niin onhan sieltä vielä DKC tulossa tälle vuodelle. No kolme peliä Wii Uulle täksi syksyksi. :)
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 18:54
Olihan siellä mehukasta settiä, vaikkei niin hyvää kuin olisi saattanut odottaa. Kuten Epi odotin itsekin uudelta konsoli-Mariolta jotakin mullistavampaa Galaxyjen jälkeen. Ja Retroltakin jotain muuta kuin vain uutta DK:ta. Varmasti tulee kumpainenkin olemaan loistopelejä, but man can dream. :)

Mutta Monolithin peli tulee olemaan kyllä semmosta herkkua, että kohta ihan hirvittää. Xenobladen koluamiseen meni pelikellon mukaan päälle 170 tuntia, jotka olivat silkkaa nautintoa. Toivottavasti tämä jatkaa samalla laatulinjalla.

Mega Man viimeisteli kyllä tämän videon täydellisesti. 8)


Itseäni ei pahemmin harmita, ettei tälle vuodelle saada kuin Wind Waker ja Mario 3d World; Ehtiipähän vähentämään Wii-pelien backlogia. ;D
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 16:36
Noin 20 minuuttia vielä ja sitten jysähtää Nintendon tarjonta ruudulle. ;D

Parhautta luvassa.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 06:12
Love you, Sony! <3 <3

Ny se on varmaa; PS4 julkaisussa ja kyytipojaksi Destiny. Naminami.
35  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 11.06.2013 04:05
Valmiina ollaan. ;D Nyt kovat piippuun pentele!

Ja Mirror's Edge 2! Oli jo aikakin.
36  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 21:44
Ääh. Eipä ollu oikeastaan mitään must-have peliä, mikä pistäisi ostamaan Xbonen edes muutaman vuoden päästä. Uusi Halo ja Remedyn peli ei vaan riitä.

Nyt sitten ootellaan Sonyn tilaisuutta. Tämä onkin sitten ensimmäinen kerta, kun aion katsoa Sonyn E3-tilaisuuden kokonaisuudessaan ja vieläpä suorana. ;D Kyllä ne ajat muuttuu, kun vielä vuosi sitten en omistanut mitään Pleikkaria eikä olisi voinut Sonyn touhut vähempää kiinnostaa ja nyt harkitsenkin jo PS4:n ostamista julkaisun kieppeillä. :lol:

Älä nyt Sony vaan petä alkanutta luottamustani.
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2013 - Uusi sukupolvi : 10.06.2013 19:20
Kohta se alkaa! Alkaiskohan vaihteeksi Codilla? ;D

Raren uusi ei-Kinect-paskaa peli voisi kiinnostaa jonkin verran, vaikkei nyky-Rarelta voi kovin kummoisia pelejä enää odottaa.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 30.05.2013 12:35
Huhheijaa. Pääsimpäs Fire Emblemin viimein läpi. Oli muuten harvinaisen vattumainen viimeinen kenttä, kun joka puolelta rynnistää vihollisia ja vahvistuksia putkahtaa joka vuorolla useampikin mölli. Tuohon tehtävään mennessä olin saanut pidettyä jokaisen hahmoni hengissä, mutta tässä ei muutaman yrityksen jälkeen enää jaksanut vaan menin lopulta ryminällä henkilövahingoista välittämättä. Silti meinas olla hankalaa; taisin ehkä olla vähän alitasoinen, kun vain muutama tyyppini oli maksimitasoinen, enkä grindaamista pahemmin harrasta. Mutta nyt se on viimein ohi. :)

Mitä katoin peliaikaa, niin tallennuksen mukaan oli mennyt vähän päälle 41 tuntia ja Activity Login mukaan semmonen vajaa 74 tuntia. ;D Muuuutama resetti siis tullu tehtyä heh.
39  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 21.05.2013 22:12
But games will be tied to an Xbox Live account, Wired reveals—or else you'd just be able to pass games around to everyone you know. And if you want to link a game to a second account, you'll have to pay a fee

Tää on kyllä sen luokan drawback, että voi hyvinkin jättää mun Xbox Onen hyllyyn, jos siis toteutuu.


http://kotaku.com/the-xbox-is-not-always-online-but-seems-to-block-used-509077987

Tää oli hyvä. Ihan kuin tämä olisi joku uusi ongelma, joka nyt vältetään tällä ratkaisulla. Näinhän on aina ollut.

O_o

Jos näin on, niin pitäköön tunkkinsa. ≈80% Xboxilla pelaamistani peleistä tuli juurikin lainattua Xboxeja enemmän harrastavilta veljiltäni. Toivottavasti Sony ei vain ottaisi tästä mallia...

40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 21.05.2013 21:46
Että semmosta.

Ainut etäisesti kiinnostava peli tuolla oli se Remedyn uusi nimike, josta saatiin vain mitään sanomaton teaseri. Jos ei E3:lla täräytetä kunnon jytkyä ruudulle, niin tulen ostamaan poikkeuksellisesti uuden pleikan ennen xboxia.

Ja senkin osto menee todennäköisesti aikaisintaan ensi vuoteen, kun Wii U viimein pistää syksyksi kunnon pelinsä ulos. Ei siis mitään kiirettä. 8)
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pikmin 3 : 21.05.2013 11:40
TK:n kanssa samoilla linjoilla. Nintendon laitteet ostetaan nimenomaan Nintendon pelien takia ja kaikki multiplattarit pelataan sitten muilla laitteilla, paria poikkeusta lukuunottamatta. Näin olen tehnyt jo Cuben päivistä saakka.

Ja aiheeseen liittyen niin kyllähän tämä kolmaskin Pikmin pitänee ostaa, kun aikaisemmat osat ovat olleet varsin mukavia, vaikkei genre mitenkään mun suosikkejani ole. Vaihtelua ainakin jos ei muuta.
42  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (WiiU, Xbox 720, Playstation 4) : 21.05.2013 11:24
Mielenkiinnolla itsekin odotan. Suurin paljastus tulee varmaan olemaan konsolin offline-tuki. ;D
43  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 16.05.2013 09:52
Vanha naama varmistettu!  ;D

Spoileri (osoita katsoaksesi)
44  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 13.05.2013 22:57
Itsekin hyppäsin Fire Emblem junaan tuossa muutama päivä sitten. Aikaisemmista osista olen pelannut vain 3DS:n ambassador ohjelmasta ilmaiseksi tullutta Sacred Stonea, sitäkin kuitenkin vain muutaman kentän verran. Eli suht nyyppä olen sarjan suhteen. Päätin kuitenkin koitella kepillä jäätä ja aloittaa peli suoraan hard+classicilla. Koitan vieläpä pelata niin, ettei kukaan nuupahtaisi pelin aikana. Katotaan, kestääkö hermot loppuun saakka. :lol:

Tällä hetkellä pääjuonen osalta olisin menossa chapteriin 7, mutta sitä ennen ajattelin tutkia vähän aikaisemmin auenneita sivutehtäviä. Resetointeja on tullut tehtyä jo varsin kiitettävästi, varsinkin chapterin 5 osalta. Mutta joka yrityksestä oppii paremmaksi, joten se ei niin paljon harmita, paitsi jos kuolema johtuu vihollisen tekemästä critical hitistä, mikä pistää vaan vituttamaan. :lol:

Varsin koukuttavaa menoa. Tykkään kyllä.
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 13.05.2013 22:07
Trailerista ensimmäisenä pisti korvaan Phoenixin erilaiselta kuulostava "Objection!". :P
Vanha on parempi.

En voi itsekään ymmärtää fyysisen pelin pois jättämistä, vaikka ei pitäisi mikään perseily Capcomin suunnalta tulla enää yllätyksenä. Varsin surullista nähdä, kuinka suunnilleen Mega Man 10:n jälkeen Capcomista on tullut suosikki-3rd party studiostani se vihatuin. :(

Ostan pelin silti. Tykkään kuitenkin useimmista Capcomin peleistä enemmän kuin vihaan studiota. ;)
46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme : 07.05.2013 22:53
Beyond Good & Evil 2

Ensimmäinen teaseri traileri julkaistiin jo vuonna 2008, eikä sen jälkeen ole näkynyt mitään sen virallisempaa tietoa, paitsi että se on edelleen kehityksessä. Ubisoft taisi sitten ilmoitellakin tässä vuosi pari sitten, että ne kehittävät tämän suosiolla vasta seuraavan sukupolven laitteille. Toivottavasti Ubisoft päästäisi Ancelin keskittymään kunnolla tähän Rayman Legendsin jälkeen, onhan tässä ehditty odottaa jo hyvä tovi.  :P
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 04.05.2013 18:43
Tässä olis alkukevään aikana hommattuja pelejä:



Mulla on ollut tässä pienimuotoisena projektina jo jonkin aikaa hommailla Wiin ja DS:n jäljellä olevat hyvät (tai ainakin mielenkiintoisimmat  :P) pelit omaan hyllyyn. Nyt kun niitä vielä löytyy uutena ja varsin mukavaan hintaan. Muista peleistä 3DS:n pelit olin ostanut jo ennakkoon ja loput sitten vaan löytyi sopivaan hintaan, joten pakkohan nekin oli hommata.  ;D

Pääosan peleistä ostin Amazonista tai muista eu-alueen nettikaupoista, 15-35 euroa kipale. Hotel Duskista tosin täytyi tyytyä eBayn käytettyyn versioon, kun uuden pelin hinta heiluu lähempänä 40 euroa.

Vielä kun ehtis näitä kaikkia pelaamaankin.  :lol:
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 999 & Virtue's Last Reward : 30.04.2013 11:57
Itsekin olen pelannut kummatkin pelit läpi kaikilla lopuilla. Varsin loistavia pelejä kumpainenkin.

Virtue's Last Rewardin lopusta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
49  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Pelaajalaudan viralliset kesäbiisit 2012 : 29.04.2013 23:32
Daft Punk - Get Lucky

Mitäänsanomattomin, laimein, lattein Daft Punk-biisi I-K-I-N-Ä. Ok, uutta matskua on saatu odotella jonkun aikaa mutta onko tämä rämpytys kaiken hehkutuksen arvoinen? Minun mielestäni ei.

Itsekin näin Daft Punkin diggaajana oli ensifiilikset tyyliä 'meh', mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen alkaa biisiin lämmetä ja täytyy nyt sanoa, että varsin menevä biisihän se on. Sen tyyli vähän muistuttaakin heidän suosikkilevyäni Discoveryä. Muita biisejä odotellessa.  8)
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 29.04.2013 23:06
No voehan sentään, viime viestistäni alkaa olla jo aivan liian paljon aikaa. Korjataanpa tämä erhe.

Elikkä Dark Soulsin aloittelin uudelleen alusta tässä viime viikolla Prepare to Die -editionin muodossa. Eka läpipeluukerta tuli tehtyä viime kesän lopulla, joten tässä pienen tauon jälkeen himo palata takaisin Soulsin maailmaan on ollut varsin suuri. Aloitin pelaaminen ihan suosiolla uudella hahmolla, sillä ekalla peluukerralla tuli tietämättömyyden takia perseiltyä vähän liikaa.  :lol:

Ekalla peluukerralla tein hahmostani jättimäistä miekkaa heiluttelevan ja kilpikonnan vetreydellä varustetun tankin, joten ajattelin kokeilla nyt jotain vähän erilaisempaa. Edelleen kyllä pääosin turvaudun lähitaisteluun, vaikkakin nyt ajattelin keskittyä strenghtin sijasta dexerityyn sekä pukeudun kevyempiin riepuihin ja kanniskelen varulta jouskaria.

Tällä hetkellä olen
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Voisinpa sanoa, että tää on Boxin paras peli. Kelpais, jos kakkonen ehtis tulla vielä tämän vuoden puolella. Parhautta luvassa.  8)
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xenoblade Chronicles : 21.10.2011 22:54
Kyllä tästä tätä menoa saa helposti reippaat toista sataa tuntia hupia aikaseksi.  :P

Jep. Tällä hetkellä huidellaan jo päältä 130 tuntia ja aletaan kohtapuoliin kutitella loppubossin majapaikkaa. Ja on tässä vielä sivutehtäviäkin edelleen vielä kymmeniksi tunniksi.  ;D

Ja edelleen peli jaksaa koukuttaa päivä päivän jälkeen samalla lailla kuin ensimmäisellä viikolla, ei mitään väsymisen merkkejä. Tähän ei moni peli pysty.
Näillä statseilla ehdottomasti vuoden peli tähän mennessä ja pääsy mun top 5 rope of all timeen.

Ja miettii, että vielä viikkoa ennen julkaisua ajattelin olla ostamatta koko peliä, kun se olisi kummiskin vain pelkkää monsunlahtausmättöä.  :rollaus:  :lol:
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xenoblade Chronicles : 03.09.2011 11:39
Maanantaina sitten tupsahti peli classic pro -ohjaimineen kotiovelle ja tähän mennessä pelikello näyttää jo päältä 20 tuntia.  ;D  Silti tuntuu, että maailmasta on nähnyt vasta kärpäsen paskan verran. Kyllä tästä tätä menoa saa helposti reippaat toista sataa tuntia hupia aikaseksi.  :P

Siis aivan mahtava peli ja oon ihan koukussa. Näin koukussa en ole ollut sitten keväisen Radiant Historian, joka myös tuli itselleni tämän pelin tavoin aivan puun takaa.

Musiikeille vielä erityismaininta. Aika namia.
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.08.2011 15:30
Itsekin laitoin åålandista tulemaan. Saa nähdä onko tämä pitkästä aikaa JRPG jonka jaksais loppuun asti vetää.

Jep itsekin oli kyllä laitettava tänään tilaukseen, vaikka en aiemmin ollut mitenkään erityisen kiinnostunut tästä. Sen verta hyviä arvioita on peli saanut nyky-JRPGeeksi, että pitäähän tämä kokea. Tuli vieläpä pistettyä juurikin se pre-order kontrollibundle Gamesta, jota jostain syystä oli vielä näin julkaisupäivänä in stockissa.  :lol:

Jos jostain syystä ei peli nappaiskaan, niin onpahan sitten hienon punainen classic pro ohjain VC-peleihin.  :P
54  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.08.2011 12:40
Holy shit, tajusin juuri millainen marraskuu pelaajalle on tulossa:

2.11 - Uncharted 3
11.11 - Elder Scrolls V: Skyrim
18.11 - Legend of Zelda: Skyward Sword


Oikeesti, miten paljon hyvää pieni ihminen kestää?

15.11 Assassin's Creed Revelations...

+ 15.11 Halo Anniversary  ;D
55  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Legend of Zelda: Skyward Sword : 18.08.2011 11:58
Tottahan toki on tätä tullut ooteltua jo pidemmän aikaa, siitä parin vuoden takaisesta promokuvasta saakka. Konsoli-Zeldat ovat mulle olleet järjestään parasta mitä pelaaminen voi tarjota, joten ei luulisi tämän tuovan poikkeusta.  :)  Varsinkin näin Ocarina 3Deen jälkeen alkaa hypetykset olla kohta huipussaan.

Tasan kolme kuukautta vielä...  ;D
56  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 08.08.2011 22:00
Jatketaanpa Game of Thronesin ylistämistä.

Eka jakso tuli katsottua veljen luona muutama päivä sitten ex temporeena kokeilumielessä, kun sarjasta en oikein muuta tiennyt kuin että kehuja on tullut vaikka missä. Ja olihan se semmosta settiä, että päätettiin sitten eilen vetästä veljen kanssa koko loppukausi putkeen, eli makeat n. 9 tuntia.  :lol: 

HD-tasoista kuvaa videotykiltä + huippulaatusarja = PARHAUTTA
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: KO: Paras ajopeli : 29.07.2011 18:12
Gran Turismo 5
Trials HD

Burnout 3
Crash Team Racing
58  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras urheilupeli : 24.07.2011 09:47
Track & Field
Tony Hawk's Pro Skater 2

NHL 94
Fifa 10

Mario Tennis
SSX 3

NHL 98
NBA Jam
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras ajopeli : 24.07.2011 09:43
Grand Prix 2
Burnout 3

Trials HD
Outrun

Gran Turismo 5
Daytona USA

Mario Kart DS
Crash Team Racing
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.07.2011 01:16
Capcom julkaisee vähemmän yllättäen päivitetyn version Marvel vs. Capcom Kolmosesta. Ja tämähän kiinnostaa minua yhtä paljon kuin kiviä, mutta hetkonen......
...
...
...
...
...



http://www.joystiq.com/2011/07/20/entire-ultimate-marvel-vs-capcom-character-roster-leaks-phoeni/

DAY ONE
Sivuja: 1 [2] 3
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines