Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 34
331  Yleinen / Pelikeskustelu / Ratchet & Clank : 18.02.2009 22:45
Offarina heitän että tuo Quest for Booty tyylinen pikkupeli on ihan paskaa. Tehkää nyt helvetti kunnon peli, eikä mitään pikkupaskaa.

Ei tuo mitään pikkupaskaa ole. Lyhyempi kuin pääpelit, kyllä, mutta hintakin on periaatteessa vain 1/3-1/4 niiden hinnasta (kestoakin saman verran, eli pääpelit kestävät n. 12-15h, Q4B sen 3-5h, taidoista ja pelitavasta riippuen). Meno on muuten aikalailla yhtä laadukasta.
332  Yleinen / Pelikeskustelu / Ratchet & Clank : 18.02.2009 22:26
Ja eikös Imsomniac suunnittele jatkoa sarjalle taas?
Kyllä, tosin jotkut lähteet sanovat, että ennen varsinaista R&C Future 2:sta julkaistaisiin vielä 1-2 pienempää Quest For Bootyn kaltaista lisäosaa, joten tänä vuonna sitä ei vielä nähtäisi. Välttämättä. Mutta tosiaan, Q4B:n lopussa on joku To Be Continued 2009 teksti, joten tänä vuonna tulee kyllä jonkinlaista jatkoa.
333  Yleinen / Pelikeskustelu / Ratchet & Clank : 18.02.2009 22:12
Onko lisäosakin yhtä rautainen paketti?
Suhteessa hieman enemmän puzzleja eikä keskity aivan niin hirveästi siihen ammuskelupuoleen. Tools of Destructionissa on roimasti enemmän uudelleenpelattavuusarvoa. Q4B:n vetää läpi kerran, maksimissaan kaksi ja siinäpä sitä paketin tarjontaa onkin koettu jo tarpeeksi muutamaksi vuodeksi. Tools of Destructionia voisi kuvitella pelaavansa silloin tällöin parin läpipeluukerran jälkeenkin. Lisäosa on sinänsä ihan laadukkaasti toteutettu, mutta olis voinut olla hieman pidempikin ja kenttienkin olisi suonut olla vähemmän suoraviivaisia. Eli on kyllä viihdyttävä, mutta kannattaa yrittää saada mieluummin levyversio jostain halvalla kuin tuhlata enemmän rahaa ladattavaan vastineeseen.



Mikäli vain mahdollista, kannattaa toki pelata aikaisempiakin sarjan pelejä. Deadlocked, joka on siis viimeinen PS2:lle julkaistu Ratchet (jos PSP-to-PS2 -porttausta, eli Size Mattersia, ei lasketa), kannattaa ehkä suosiolla jättää väliin, sillä se on alusta loppuun asti pelkkää räiskintää, ympäristöistäkin puuttuu persoonaa. Eka, toka ja kolmas Ratchet ovatkin sitten PS2:n parhaimmistoa peleinä, ehkäpä jopa jossain määrin parempia kuin Tools of Destruction. Ne muuttuvat asteittain enemmän ja enemmän räiskinnäksi, mutta neljättä osaa edeltävät Ratchetit pitävät kuitenkin hypi-pompi-pelattavuudenkin selkeästi osana kyseisiä pelejä. Henk. koht. suosikki on kolmas Up Your Arsenal, mutta osa pitää ensimmäistä osaa parhaana, koska sen painotus on hieman enemmän siinä seikkailussa (60-40), siinä missä kolmannessa osassa se on ehkäpä toisin päin.
334  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 18.02.2009 22:10
Onko muilla ollut ongelmia Java-tsydeemien kanssa viimeisimmän (Java- ja EHKÄ myös Firefox-)päivityksen jälkeen Firefoxia käytettäessä. Pyytää esmes MySpacen bändisivuilla tarkistamaan selaimen JavaScript-asetukset (olen tehnyt niin, pitäis olla kunnossa) ja lataamaan uusimman Flash Playerin (senkin olen tehnyt). Silti se vain pyytää tekemään joka kerta kyseiset toimenpiteet. Joskus toimii ihan sattumanvaraisesti ja alkaa soittaa näytekappaleita. Muulloin tosiaan itkee jotain tuollaista, ettei muka olis Java-asetukset kunnossa tai tarpeeksi uusi Fläshi ladattuna.
335  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 18.02.2009 11:16
Ton Ultimate MegaDriven tilasin viimeks tässä parisen viikkoo sitte boxille amazonista hintaan £28 (?).
TheHutissa olisi 24,72£, postikuluineen kaikkineen.

Lainaus
Lähettivät viestiä, että julkasu oiski vasta 27. päivä, mitä helvettiä.
Play.comilla näyttäis jo olevan in stock...
336  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 17.02.2009 22:15
Vittu menin tilaamaan vielä Street Fighterin kun niin halvalla näitä nyt saa. Eipä ole enää toista ohjaintakaan niin hubaa varmasti luvassa  :???:

Paljolla ja mistä? On oma vielä tilaamatta.
TheHut taitaa olla edelleen se halvin vajaan 30 punnan hinnallaan (sis. postikulut). Play.com ja BlahDVD taitavat olla pari euroa kalliimpia.

EDIT: Ja TheHut ottaa muuten sitten puntahinnan mukaan, ainakin jos tilaa puntina. Oli tililtä lähtenyt 33,15€ (sivusto väittää eurohinnaksi melkein 35€, tuo jo ilman postikuluja)..




Itteä himottais Sega Mega Drive Ultimate Collectionin hankkiminen. MD kun ei ikinä kuulunut meidän perheen konsolivalikoimaan, joten monia sen huippupelejä on jäänyt kokematta. Phantasy Star I-IV ja Golden Axet kiinnostaisivat erityisesti, Shinobitkin jonkin verran. Hintakaan ei ole paha, etenkään kun vertaa vaikka Virtual Consolen riisto-hintoihin. 43 peliä muutamalla kympillä, eli siis reilusti alle euron per kipale.

Tuossa listaus peleistä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
337  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 14.02.2009 19:29
NeoFAG:sit ainakin raportoi paskasta ääninäyttelystä myös arvostelu-koodissa. Tosin oliko tämä yllätys?
Arvostelu-versiossa on käsittääkseni nuo samat tilapäiset ääninäyttelijät, vasta riiteil-versiossa on lopulliset. Arvostelu-koodiahan lähetettiin medialle jo viime vuoden puolella, joten Guerrillalla on ollut vielä aikaa duunailla pelin parissa.
338  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 13.02.2009 00:06
On tullut pelattua demo läpi pari kertaa, ekalla kerralla ihan oman television ruudulta, toisella kertaa 5.1-äänillä höystettynä. Eka kerta ei tosiaan säväyttänyt hirveästi. Ekana hirvitytti ääninäyttelyn hirveys. Onneksi demo on käsittääkseni joku 6+kk vanha ja nuo ääninäyttelijätkin jotain Guerrillan omia työntekijöitä ja ns. "place holdereita", joten lopullisessa pelissä ääninäyttelykin kuulostaa toivottavasti vähän vakuuttavammalta. En myöskään oikein tottunut hitaampiin kontrolleihin, kun viimeksi on pelannut FPS-peleistä huomattavasti nopeatempoisempaa Resistance 2:sta. Ja jotenkin tuon oman telkkarin äänentoisto sai aseiden ääniefektit kuulostamaan nössöiltä, ainakin kun pelasin illalla äänet hieman hiljemmalla (ei varmaan pitäisi, muttei kehtaa häiritä naapureitakaan). Peli ei tuolloin oikein imaissut mukanaan.

Jälkeenpäin demo iski hieman kovempaa, kun säädettiin 5.1-laitteet sillä tavalla, että aseiden äänetkin kuulostivat huomattavasti munakkaammilta. Laitoin myös Scarfin mallia noudattaen HUD:t pois päältä. Tunnelma oli kyllä huomattavasti parempi. Hauskana yksityiskohtana lippaan ollessa melkein tyhjän aseen pitämä melu muuttuu hieman, jolloin tietää, että kannattaa siirtyä takaisin suojaan ja ladata ase. Muutenkin äänimaailma on kohdallaan, etenkin kunnon äänentoistolaitteilla, ja ääniin kannattaa kiinnittää huomiota. Kranaatin piipitys vieressä sai vipinää kinttuihin.

Perusräiskintäähän tuo on, mutta demon perusteella hyvin tehtyä sellaista. Toivottavasti lopullinen peli on vielä parempi. Ainakin viimeistä kenttää on kiitelty erityisen eeppiseksi (miinus viimeinen loppari, on kuulemma melkoinen pettymys)
339  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 09.02.2009 19:58
Eikös silloin joudu maksamaan veroja ihan helvetisti jos on kahdessa paikassa töissä?
Sivutoimisesta työstä joutuu maksamaan melko kovasti veroja. En tosin tiedä, mitkä työt sitten pistetään sivutoimisen piikkiin, kun itsekin olen tehnyt kahta työtä yhtä aikaa ja molempien palkasta meni vain se perusvero.
340  Blogit / MasterTK's Blog / Vs: Sanat kertovat enemmän kuin tuhat kuvaa *_* : 09.02.2009 19:04
Mun kuvaus on melko lähellä totuuta, mutta kaikki väittämät menevät enemmän tai vähemmän sivuun totuudesta. Pari niistä on melko pelottavan lähellä, mutta eivät silti täysin oikein. :lol:

Sen voin paljastaa, että lempiväri ei ole punainen vaan vihreä.  :P
341  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 09.02.2009 17:43
Kerta se on ensimmäinen. En ollut aiemmin törmännyt Pikmin Wiin käyttämään ratkaisuun. Ajattelin aluksi, että hyi helvetti kun ovat tehneet ruman kannen, sellaista Player's Choice -julkaisuja muistuttava, mutta takakannessa luki "Double-sided cover". Ja niinhän se oli. Toisella puolella oli alkuperäisen julkaisun kannet (kuva oli koko kotelon kokoinen, ei pienennetty), mutta tietty Wii-logolla ja New Play Control -tekstillä varustettuna. Ei ole vaikea arvata kumman kansitaiteen otin käyttöön.

Löytyykös tuosta vielä mahdollisuus alkuperäiseen ohjausmalliin uuden lisäksi? En ole tuohon aiemmin vastausta saanut, joskaan en ole kummoisemmin yrittänyt sitä etsiä.
Ei ainakaan kannessa sanota, että toimisi, joten arvelen, että ei. Mutta Wiimote toimii tämän pelin kanssa tosi hyvin, joten sinänsä aivan sama. Eipä sitä onneksi käytetä muuhun kuin sen tähtäimen liikutteluun, kaikki muu hoidetaan perinteisesti nappeja painelemalla.
342  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.02.2009 01:48
Kerta se on ensimmäinen. En ollut aiemmin törmännyt Pikmin Wiin käyttämään ratkaisuun. Ajattelin aluksi, että hyi helvetti kun ovat tehneet ruman kannen, sellaista Player's Choice -julkaisuja muistuttava, mutta takakannessa luki "Double-sided cover". Ja niinhän se oli. Toisella puolella oli alkuperäisen julkaisun kannet (kuva oli koko kotelon kokoinen, ei pienennetty), mutta tietty Wii-logolla ja New Play Control -tekstillä varustettuna. Ei ole vaikea arvata kumman kansitaiteen otin käyttöön.
343  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 05.02.2009 16:21
Mää kyllä pidän Jin-Roh'sta plagioitujen helghastien ulkonäöstä, just sopivan ahdistavia vihollisia. Muutenkin visuaalinen tyyli on jees, vaikka kaipaisikin paikoitellen hieman enemmän väriä. Ei mitään Halo-karkkivärikuorrutusta, mutta ei muutama vehreämpi viidakko/metsikkö olis pahitteeksi.
344  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 05.02.2009 15:37
Periaatteessa kaikkien USB- ja Bluetooth-kuulokemikkihärpäkkeiden pitäisi toimia, en tiedä toimiiko käytännössä ihan 100%:a kaikista malleista. Melko surutta noita pitäisi voida silti ostaa. Vielä ei ole tullut ainakaan itsellä vastaan mallia, joka ei toimisi. Viittä mallia olen käyttänyt (kaikki eivät tietenkään omia) ja ne ovat toimineet ongelmitta. Ainoastaan yksi niistä oli Sonyn virallinen malli, PS2:n USB-pääsetti, muut eri valmistajilta.
345  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Anime ja manga : 04.02.2009 04:08
Ekan Akiran pistin tilaukseen TheBookDepositorystä (kiitän ja kiroan sen, joka toi tuon nettikaupan helvetin halpoine puntahintoineen minun tietooni). Tuota on tullut aikaisemminkin silmäiltyä, mutta hinta on melko suolainen (mangaksi). Toisaalta, sivujakin löytyy 2-3x normimangaan verrattuna, joten kyllä siitä sen ~16€ kehtasi pulittaakin. Lompakko kiittää, ettei Akira ole noilla hinnoilla Berserkin tms. tyylinen ikuisuusmanga.

Samalla lähti tulemaan myös 12. Death Note (vika osa), Gantz vol. 1-2 ja Beck ~Mongolian Chop Squad~ vol. 7 ja 8. Valitettavasti toka Planetes, 12. Berserk ja kolmas Battle Angel Alita oli kaikki OOS, ne oli kuitenkin etusijalla. Niitä seuraavia osia kyllä löytyi, mutta en nyt jaksanut jättää välistä yhtäkään kirjaa. Gantz vetää kyllä sairaudessaan vertoje Berserkille, ellei ole jopa pahempikin, joten se täyttää Berserkin jättämän tyhjiön oivallisesti.


Vastataanpa samalla yhteen vanhaan viestiin

Lainaus käyttäjältä: zoukka
Sille on yksi ja paskan hailee kunhan jälki pysyy laadukkaana.
Jäljen pysyminen laadukkaana tuskin on se suurin ongelma. Ilmeisesti tyyppi piti viime vuonnakin pitkän tauon (joka ei ole vielä edes loppunut?), koska halusi pelata Japanissa julkaistua uutta Idolmaster-peliä... >_>; Ei siinä muuten mitään, mutta kun Berserkin tarina saavutti jonkun Miura-haastattelun mukaan vasta puolenvälin viime vuonna. Jos lopun tarinan kertominen vie yhtä kauan aikaa ja yhtä monta kirjaa, niin saa ostaa kirjahyllyn tai kaksi vain Berserkkejä varten.
346  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 03.02.2009 22:19
Rock Band 2 -löydös. Pelailin veljen Bökällä tuota RB2:sta (laulu) ja ilmaisten latausten joukosta löytyi tällainen helmi:

Shaimus - Like A Fool
http://www.youtube.com/watch?v=7NaVyOr9HPk

Tuota oli mukava laulaa, vaikka tuo lopun lyhyt kirkuminen korkealta ja lujaa ei multa onnistukaan. Se tiputtaa suorituksen jonnekin vajaaseen 90 prosenttiin.

347  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 03.02.2009 21:59
Mutta kun tässä ei ollut kyse PS3:n ja XO:n vastakkaisuudesta,
Ei minunkaan viestissäni ole pohjimmiltaan kyse PS3 vs Xbox 360, vaan ihan vain siitä, että tuollainen "bluray on hitaampi" väitös on vain yksinkertaisesti täyttä paskaa, etenkin jos otetaan asia käsittelyyn ihan yleisesti eikä vain konsolipuolella (jos sen rajaa PS3 vs Xbox 360, niin sitten tilanne on selkeämpi). Tai ainakin turhankin suuri yksinkertaistus. Ja että sen ei pitäisi olla ainakaan periaatteessa syy siihen, että nekin PS3-pelit vaativat asennuksen, jotka eivät sitä vaadi saman nopeuksisilla DVD-asemilla varustetuilla alustoilla (aka XO).

Teknisesti on mahdollista pyörittää RE5:n, Killzone 2:n ja Unchartedin tapaisia pelejä suoraan levyltä PS3:nkin 2x Bluray-asemalla, mutta kuten jo sanoin, saattaa olla ehkä vain Capcomin päätös, että PS3-versio asennetaan lähes kokonaisuudessaan kovalevylle, koska se on mahdollista, koska kaikki PS3-mallit sisältävät kovalevyn. Eikä syynä ole niinkään Bluray-teknologian tekniset rajoitukset. Päätökseen saattaa tietysti vaikuttaa jonkin verran myös se, että Bluray =/= vanha tuttu DVD, jonka parissa Capcom'kin on tehnyt töitä jo vuosia, joten jos peli haluttaisiin saada pyörimään suoraan Blurayltä, se vaatisi hieman lisää ajatusta. Mutta tosiaan, jos valittavina on helpompi "pistetään kaikki paska vaan kovolle, kaikillahan on kuitenkin sellanen" ja toisena vaihtoehtona "nähdään hieman enemmän vaivaa ja laitetaan koko peli pyörimään Blurayltä", niin ei ole kovin vaikea arvata kumpaan vaihtoehtoon monet päätyvät.

Lainaus
vaan yksinkertaisesti siitä että vanha formaatti päihittää uuden nopeudessa. Tai näin ainakin käsitin.



Ei voi sanoa, että DVD olisi yksinkertaisesti vain nopeampi kuin Bluray. Tietty joku 1x tai 2x Bluray ei voita jotain 500x DVD-soitinta, mutta toisaalta 12x Bluray-soitin on huomattavasti nopeampi lukemaan levyä kuin 12x DVD-soitin.
348  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 03.02.2009 21:01

Blu-raylta on hitaampi lukea dataa ja se pyörii dvd:tä hitaammin.
Totta ja epätotta. Parhaimmillaan XO:n DVD-asema lukee kyllä levyjä nopeammin, mutta hitaimmillaan jonkin verran hitaammin kuin PS3:n bluray-asema. DVD-asemat lukevat levyjä eri nopeudella eri kohdista siinä missä Bluray-asemat on tehty lukemaan levyjä tasaista tahtia. Ei sinänsä siis pitäisi Blurayn lukunopeuksista kyllä olla kiinni mitkään tuollaiset pelien asennukset. Jos Killzone 2 saadaan pyörimään ilman minkäänlaista asennusta ja monet muutkin pelit huomattavasti pienemmillä asennuksilla, niin en näe RE5:ssakaan yhtään mitään syytä noin massiivisille asennuksille.
Alkaako tässä nyt fanipoikavainoharhaisuus jo kukoistaa vai miten en huomannut Tanin maininneen missään vaiheessa XO:n DVD-asemaa?
Mille muulle alustalle RE5 tulee, jonka pelit ovat DVD:llä ja asennus ei ole tarpeen, kuin XO:lle? Jos kerta RE5 ei tarvitse asennusta XO:lla, jonka DVD-asema on nopeampi vain ajoittain, niin en näe syytä sille, miksei PS3-versiokin toimisi ilman sitä tai ainakin huomattavasti vähemmälläkin asentelulla, koska se ei ole teknisesti ainakaan mahdotonta (2x Bluray on melkein sama asia kuin 12x DVD). Nyt vaikuttaa siltä, että melkein koko peli tallennetaan PS3:n kovolle, minkä ei pitäisi missään nimessä olla tarpeen. Vaikuttaa ennemminkin joko Capcomin tyhmältä päätökseltä (kaikilla PS3-omistajilla on kuitenkin kovo laitteessaan -> sama asennuttaa koko peli sille kuin antaa minkäänlaista ajatusta sille miten pelin saisi pyörimään suoraan Blurayltä) tai vain heidän osaamattomuudeltaan, ei niinkään Bluray-tekniikan rajoituttuneisuudelta.

Ihan siis vain huomautin, ettei sinänsä pitäisi olla PS3:n "hitaasta" Bluray-asemasta kiinni, ettäkö PS3:lle tarvitsee asennella pelejä, se on vain (laiskan) kehittäjän huono tekosyy. Koska lukunopeus pysyy samana koko ajan, se ilmeisesti vaatii hieman erilaista lähestymistapaa siihen miten data laitetaan levylle tai jotain (en tiedä, en ole pelinkehittäjä), mutta teknisesti se ei näyttäisi olevan millään tavalla mahdotonta. On se varmaankin sitten se helpoin ratkaisu tuohon "ongelmaan". Eiköhän juurikin joku Killzone 2 jossain määrin todista, että selviää sitä ilmankin asenteluja. Unchartedkaan ei taida vaatia minkäänlaista asennusta ja sen voi pelata alusta loppuun ilman minkäänlaisia latausruutuja (alun latailuja lukuun ottamatta).
349  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Resident Evil 5 : 03.02.2009 19:09

Blu-raylta on hitaampi lukea dataa ja se pyörii dvd:tä hitaammin.
Totta ja epätotta. Parhaimmillaan XO:n DVD-asema lukee kyllä levyjä nopeammin, mutta hitaimmillaan jonkin verran hitaammin kuin PS3:n bluray-asema. DVD-asemat lukevat levyjä eri nopeudella eri kohdista siinä missä Bluray-asemat on tehty lukemaan levyjä tasaista tahtia. Ei sinänsä siis pitäisi Blurayn lukunopeuksista kyllä olla kiinni mitkään tuollaiset pelien asennukset. Jos Killzone 2 saadaan pyörimään ilman minkäänlaista asennusta ja monet muutkin pelit huomattavasti pienemmillä asennuksilla, niin en näe RE5:ssakaan yhtään mitään syytä noin massiivisille asennuksille.

350  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 02.02.2009 20:27
Aikalailla samanlaisia fiiliksiä aiheutti kuin monille muillekin. Yksin pelattuna oli pienoinen pettymys, mutta kooppi oli selvästi mukavampaa vääntöä. Syynä tähän ehkä se, että zombien/mitälieovatkaan ohi pystyi juoksemaan liian helposti. Aivan sama, vaikka oli pienessä huoneessa 15 örkin kanssa, niistä pääsi ohi liian helposti. Mieluummin olisin ottanut vähemmän, mutta vaarallisempia ja aggressiivisempia vihollisia, kuin enemmän tuollaisia semi-passiivisia.

Eihän tuo cooppi tuota seikkaa hävitä mihinkään, mutta coopin aikana sentään välittää jonkin verran partnerista siinä missä yksinpelissä en pahemmin jaksanut katsoa naikkosen perään.
351  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 02.02.2009 08:02
PS3-demo ladattavissa Japsi-storesta.
352  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Näytä valokuvasi! : 01.02.2009 16:28
Leppiskuva on ihan makee, mutta ensi kerralla kannattaa tarkentaa itse kohteeseen.
Yritin kyllä, mutta paska kamera mikä paska kamera. Hyvien lähikuvien ottaminen käytännössä lähes mahdotonta, etenkin noin pienistä kohteista.
353  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 01.02.2009 02:29
Real-life Super Mario Sunshine

http://www.youtube.com/watch?v=7khbXRIWHEA&eurl=http://gonintendo.com/?paged=2

Tuota ois hauska kokeilla.

Ja mitä vittua oikeasti, nykyään Youtube ei anna kaikkien videoiden toistaa ääntä?  :???:

"This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. "
354  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.02.2009 01:04
Lainaus
Mikä ihmeen kaikkitietävä guru sää luulet olevas?


Mä en vaan enää lässytä turhia. Vaikken merkkimäärillä enää juhlikaan, on asiaa viesteissä sitäkin enemmän. Kantsii kokeilla.
Sullako asiaa viesteissäs? Lolz. NeoGAF-maiset yhden sanan/lauseen whine-whine-ihmeet eivät ole asiaa, pelkkää spämmiä.

Lainaus
Lainaus
Ei, ei jaksa.

Hyvin näyttää vielä maistuvan!

Harvemmin enää luen sun viestejä ajatuksen kanssa. Yleensä skippaan ihan suosiolla, ei niissä oo kuitenkaan mitään lukemisen arvoista. Lassi & Leevi -fiilistelys oli ensimmäinen viestis pitkään aikaan, jonka lukemisen jälkeen ei tuntenut tuhlanneensa elämästään muutamaa sekunttia.
355  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2009 23:40

Tämä geni on N64 ja Capcom on sen Rare.
Ei sun viestejä jaksa ottaa enää todesta. Lopeta jo se pelien pelaaminen, kukaan jaksa tuollaista ininää kuunnella.

Jaksaapas.
Ei, ei jaksa.



Lainaus
Lainaus
Heavy Rain ja lukuisat muut pelit sanovat toisin pelkästään vuoden sisällä julkaistavista peleistä.  :rollaus:
Aah tämä oli siis Sonybotin näkökulma asiaan. Jännää miten maailman näkee kun nousee sellaisen yläpuolelle.
Ei, vaan pelaajalta, joka piti kohtuullisen paljon Omikronista ja erittäin paljon Fahrenheitista, Heavy Rainin kehittäjän, Quantic Dream kahdesta edellisestä pelistä. Ihan vitun sama vaikka se tulisi C64:lle, jos tarina olisi sama ja pelattavuudessa olisi yhtä paljon vapautta.

Et sää minkään yläpuolelle oo noussut. On jätkällä suuret luulot itestään. Mikä ihmeen kaikkitietävä guru sää luulet olevas? :rollaus:
356  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.01.2009 23:14

Tämä geni on N64 ja Capcom on sen Rare.
Ei sun viestejä jaksa ottaa enää todesta. Lopeta jo se pelien pelaaminen, kukaan jaksa tuollaista ininää kuunnella. Heavy Rain ja lukuisat muut pelit sanovat toisin pelkästään vuoden sisällä julkaistavista peleistä.  :rollaus:
357  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Näytä valokuvasi! : 31.01.2009 13:29
Päivän luontotuokio

Kenttiksillä tutkittiin kalasaalista ja löydettiin pulleita kolmipiikkejä, jotka eivät suinkaan olleet löytäneet mitään ravinteikasta, pedoilta suojassa ollutta lahden sopukkaa, vaan...


Heisimatoja (muistaakseni). Mukavia loisia, melkein kalojen itsensä kokoisia. On se kiva, ettei ihmisillä ole onneksi mitään aivan tuon kokoluokan vaivoja. Noita muuten saattaa olla useampikin yhden kalan sisuksissa...


Leppis



Monta leppistä


Hailuodon ranta oikesti kuhisi leppäkerttuja, tuo on vain pieneltä alueelta otettu.



Oi jos vain saisin ystävän, sen kans aurinkoa ottaisin


Siinä se istui ja pysyi auringon lämmössä, vaikka kävelin eteenpäin. Hyppäs vasta sitten pois, kun kumpparit uppos vähän syvemmälle veteen.
358  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 29.01.2009 00:27
Jaa, munku mielestä Burnout 3 oli ihan selkeesti se paras PS2-aikaisista Burnouteista, niin pelattavuudeltaan kuin sisällöltäänkin. Neljäs oli sitten heikompi esitys. Jotenkin liian vakavamielinen ja tylsä tapaus.

Burnout Paradise on taasen sellainen jatko-osa, että riippuu ihan pelaajasta pitääkö sitä roimasti parempana kuin edeltäjänsä vai heikompana, se on kuitenkin sen verran erilainen tuotos. Kaikki eivät välttämättä pidä uudistuksista/muutoksista.
359  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 28.01.2009 23:15
En tiedä olenko ainoa, mutta minusta ainakin JP PS Storesta ladattavissa oleva "5 Min TGS 2008" -traileri saa RE5:n vaikuttamaan jossain määrin Metal Gear Solidilta. Aikaisemmin näissä peleissä ei ole ollut niin hirveästi mitään omituisuuksia (zombien ja muiden ömppimönkiäisten lisäksi), mutta tuossa trailerissa oli ties minkälaisia instant-teleportation-terminaattori-Weskereitä sun muita naamiopäisiä kaapuihmisiä. Alkoi friikkishow'n osalta muistuttaa ihan MGS:ja ( - hyvä käsikirjoitus). Ennen nuo ihmishahmot ovat kuitenkin olleet ihan inhimillisiä ja suht normaaleja. Mitä nyt eivät ehkä mielenterveydeltään ihan tasapainoisimpia yksilöitä, mutta kuitenkin...
360  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 28.01.2009 23:05
Onhan tuo Burnout Paradise ihan hemmetin hyvä ajopeli. Ainut asia, joka häiritsi aikoinaan, mutta johon on kuitenkin tulossa (vai olikohan tullut jo) korjaus, oli se, että jos epäonnistui kisassa, joutui ajamaan takaisin (yleensä toiseen päähän kaupunkia) sen aloituspaikalle, jos halusi yrittää uudestaan. Kohta tuleva/vastikään julkaistu (?) päivitys kuitenkin ilmeisesti korjaa tuon, eli kisan voi aloittaa alusta helposti retry-optiolla.

Ja on yksi niistä ainoista peleistä, joka on jäänyt vain ja ainoastaan positiivisessa mielessä mieleen DLC:n ja päivitysten osalta. Sitä on päivitetty ja paranneltu täysin ilmaiseksi aivan hirveästi ja ne maksullisetkin sisällöt ovat ihan mageeta tavaraa. Ei ole tähän mennessä tullut vastaan mitään Oblivionin hevosarmoreihin verrattavissa olevia rahastuksia.
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines