Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 34
301  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 14.03.2009 01:19
Kaikki sarjikset voitaisiin myydä lukollisina "steelbook" versioina.
Berserkithän on jo nykyiselläänkin kääritty muoveihin juuri siksi, kun ovat K18-kamaa. Mutta ovat tosiaan joo parlamentaarikot vauhdissa. Melkein yhtä surkuhupaisa tapaus tämä kuin lakritsipiippujen kieltoyritys.  :lol:
302  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Resident Evil 5 : 14.03.2009 01:13

Mutta joo, tarkoitus olisi nauttia pelistä aluksi ihan yksin mutta hauska olisi pelata myös co-oppina Lautalaisten kanssa. Eli jos PSN ID:täni ette ole vielä lisänneet, niin tehkää se toki. Sonyn headsetinkin luulisi saapuvan tässä parin viikon sissään.
Jos et ole jo ehtinyt kaluta tuota loppuun asti siihen mennessä, kun tuo vihdoin saapuu TheHutista, niin voisihan tuota kokeilla.
303  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.03.2009 08:31
Crapcom ei ole vielä saanut tarpeekseen HD Remixeistä, ja ilmeisesti juurikaan taistelupeleihin liittyvistä sellaisista. Eli voisimme periaatteessa nähdä Marvel vs Capcom 2 HD Remixin (jei), jos lisenssijutskat vain saataisiin sovittua.

Tai sitten Capcom julkaisee HSSFIITHDR Championship Editionin
304  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.03.2009 23:23
Lainaus
Thanks for placing your order with TheHut.com Online, order number ***

We are sorry to advise that your order for Resident Evil 5 is no longer available at our suppliers. Please be assured that we have contacted alternative sources and regrettably we were unable to obtain your item.

Your order has been cancelled and no payment has been taken for the cancelled items.

This product will be removed from our website in due course.

Thanks for your patience, should you have any further questions please contact us through your online account message centre or on 08702 408 956 and we will be happy to help you.

Many thanks

TheHut.com

lol
Vois vituttaakin, jos ei olis muita kiireitä (3 tenttiä, 30 sivua tekstiä ja pari seminaaria seuraavan parin viikon sisällä) ja jo muutama muukin peli täysin pelaamatta.

Edit: Paitsi että mun tilaus on näköjään lähtenyt tulemaan. Milloin sää tilasit Ressan Hutista?
305  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.03.2009 08:38
Devil May Cry 5 on periaatteessa varmistettu yhdeksi Capcomin tulevista peleistä. Ei tietoa onko pelin kehitys kuinka pitkällä tai onko sitä vielä edes aloitettu, mutta puhuivat siitä tiedotteessa siihen malliin, että DMC4 tulee menestyksensä ansiosta saamaan kyllä jatkoa.
306  Yleinen / Vapaa sana / Vs: AVATAR WARS! -ketju. : 09.03.2009 06:52
Code Geass on kyllä erinomainen anime. Välillä häiritsee Lelouchin suurielkeisyys ja jossain määrin jopa naurettaviin mittasuhteisiin kasvavat juonittelut, mutta mikäs siinä katsoessa. Se on aikalailla yksi ainoista animeista, jonka loppuun olin kaikin puolin tyytyväinen.
307  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 03.03.2009 20:28
Lainaus
THE KING OF FIGHTERS XII

Newly Hand-Drawn in High Resolution, The Fight is on in July 2009 on PLAYSTATION®3 System and Xbox 360®
308  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Yleinen vitutusketju : 03.03.2009 18:53
Tänään koin jälleen kerran ultimaattisen vitutuksen enkun tunnilla. Miksi helvetissä suomalaiset enkunkielen opettajat yrittävät vääntää jotain epäonnistunutta brittiaksenttia!? Jo kolmas maikka elämäni aikana, joka nolaa itsensä totaalisesti tälläisella typeryydellä. Ensimmäiset pari tuntia asia lähinnä nauratti, nyt se alkaa jo oikeasti vituttamaan, kun korvat vuotaa verta.
Aksentti tarttuu ja monet englannin opettajat tekevät tietysti opiskeluiden PAKOLLISEN/-T opintoreissun/-ut Enklantiin. Kyllähän sen voi huomata jossain määrin myös ihmisistä, jotka eivät ole ikinä astuneet Suomen rajojen ulkopuolelle. Ne, jotka ovat viettäneet aikaansa enemmän amerikkalaisten ohjelmien parissa, puhuvat englantia jenkki-aksentilla, ja ne, jotka ovat katselleet lapsuudesta asti Monty Pythoneita, saattavat vääntää engalntia brittiaksentilla.
309  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 03.03.2009 09:55
Miten minä muistelisin lukeneeni, että RE5 kestäisi jotain 20-25 tuntia?
310  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) : 28.02.2009 18:13
Suomesta saa ainakin tuolta suht inhimillisellä hinnalla:

http://www.boostep.fi/product_info.php?ref=10&products_id=56081

Play.com on ainut Suomen ulkopuoleinen PAL-versiota myyvä nettikauppa, josta minä löysin sen, mutta hinta on lopulta aikalailla samaa luokkaa Boostepin kanssa, joten sinänsä aivan sama kummasta tilaat.
311  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 28.02.2009 14:37

Mutta tota, Teema on kyllä niin vitun hyvä televisiokanavaksi.
Teemalla on nykyään aikalailla kaikki sen kaltaiset ohjelmat, joiden takia Ylen kanavia tuli edes laitettua päälle (+ siihen päälle vielä vähän erikoisempaakin aihetta).
312  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) : 28.02.2009 14:31
Lähti Apollo Justice vihdoin tilaukseen. Tähän mennessä olen pelannut vain ensimmäisen Phoenixin, mutta luotan siihen että saan tästä paljonkin irti. Oikeastaan voisi tilata samoin tein Trials & Tribulationsin, ja ostaa vaikka Justice sitten käytettynä kunhan kävelee sopivana vastaan  :)
Jos olet pelannut vain ensimmäisen PW:n, niin ei tod. kannata vielä tilata & pelata Trials & Tribulationsia. Phoenix Wright trilogia kannattaa pelata ihan järjestyksessä. Tilaa sitten mieluummin vaikka Apollo Justice. Ymmärrät pelkän ekan osan perusteella suurimman osan (tai jopa kaikki) viittauksista Apolloa edeltäviin peleihin.
313  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 27.02.2009 09:38
Ja taas on serverit kiinni, voi vittu sentään. Olipa taas hyödyllistä maksaa ekstraa siitä, että saa pelin nopeasti käsiinsä.
Liekö serverit olleet kiinni vai oletko vain kohdannut bugin, johon pitäisi tulla tänään korjaus? Ilmeisesti joku bugi estää joskus yhteyden servereihin tjtn.
314  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 26.02.2009 17:37
Melko säälittävältä näyttää Wiin Q2 2009 julkaisulista. :(

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Uudelleenjulkaisut (Klonoa, New Playt) lukuun ottamatta, tuolla listalla on ehkä pari peliä, joissa on minkäänlaista potentiaalia: The Conduit ja BoomBloxin jatko-osa. En ole ikinä ajatellut hirveän tosissani konsolin myymistä (N64 ja GC pysyivät huushollissa, vaikka pelivalikoiman "laajuus" oli mitä oli), mutta Wii pistää mietityttämään välillä.  Toisaalta tiedän, että tulisin katumaan sitä, koska sille tulee kuitenkin pelejä, joita on aivan pakko päästä pelaamaan (mm. Muramasa: The Demon Blade), mutta toisaalta tuntuu turhalta pitää sitä tuossa pölyttymässä. Kattoo ny, jos ei saa kesätöitä ja tulee rahalle tarvetta, niin Wii saattaa saada luvan lähteä tästä asunnosta.
315  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 26.02.2009 17:00
Tjaah, olin sitten katsonut Kelan papereiden (vuokran kolmivuotistarkastus tjtn.) palautuspäivämäärän väärin ja tällä hetkellä on sitten asumislisä jäähyllä.  :lol: Puolihuolimattomasti olin katsonut lapusta, että jaahas, lippusten ja lappusten pitää olla perillä vasta maaliskuun alkupuolella, mutta oikeasti tuo päivämäärä olikin 2.2. Nooh, pitääpäs lähettää huomenna valituslaput.

Tohelo mikä tohelo, ei sille mitään voi.
316  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 25.02.2009 01:31
Ihan jännä ominaisuus Killzone 2:ssa

http://www.killzone.com/kz/tour_round_history.psml?kz_match_id=210&kz_file_id=5028

Eipä tuolle ole kyllä itsellä mitään käyttöä, kun en jaksa ihan niin paljoa panostaa nettipelaamiseen, että alkaisin taktiikoita tms. parantelemaan tuon avulla. Pari kertaa voisi kyllä ihan mielenkiinnosta katsoa, miten sitä tunaroi pelin aikana.
317  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 23.02.2009 00:20
Jos kritisoi uusinta Kuoleman taloa paskasta juonesta, ei ole ilmeisesti pelannut sarjan aikasempia osia? Vieläkin puistattaa pahiksen kaamea ääninäyttely ennen viimeistä lopparia HotD2:ssa. Huonompaa saa hakea. Mutta eipä tuo olekaan niiden tärkein pointti, vaan se viihdyttävän nopea(hko)tempoinen räiskintä, kaksinpelinä aivan parhautta. En sitten tiedä miten hyvin uusin onnistuu tuossa, koska en ole kokeillut. Hieman pelottaa, että Wiimoten epätarkkuuden takia ollaan ehkä jouduttu helpottamaan peliä liikaa (tekemään esmes loppareiden heikoista spoteista liian suuria ja helposti osuttavia). Mutta sitäpä kommentoin vasta sitten kun/jos joskus satun peliä pelaamaan.
318  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) : 23.02.2009 00:02
 :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=BiT3wuJa_Sk


 :lol:


...


 :lol:
319  Blogit / Turhaa täynnä / Vs: Turhaa ajanvietettä LittleBigPlanetissä : 22.02.2009 00:11
Lainaus
mutta LBP:n kenttäeditori on aivan varmastikaukana niistä ohjelmista, joita pelinkehittäjät käyttävät suunnitellessaan peliensä kenttiä.
Paitsi ettei se ole. LBP:n tekijät ovat käyttäneet TÄSMÄLLEEN samaa kenttäeditoria joka ikisen asian tekemiseen. Jos näet jotain LBP:n tarinamoodin kentissä, voit (jos osaat) tehdä täsmälleen samanlaisen asian myös kenttäeditorissa ja täsmälleen samoilla työkaluilla, mitä MM:kin on käyttänt. Siitähän Media Molecule onkin erityisen ylpeä. Alusta asti päättivät, että tekevät kentät samalla kenttäeditorilla, jolla pelaajatkin pääsevät väsäämään niitä. Näin siitä tuli monipuolinen, mutta silti tarpeeksi helppo lähestyttäväksi. Toki sen hienouksien tajuamiseen ja oppimiseen menee oma aikansa, mutta onhan LBP:lle tosiaan tarjolla jo shoot 'em up -kenttiä, tetristä sun muuta. Joidenkin käyttäjien kenttien voisi ehkä sanoa jopa ylittäneen kehittäjien luomukset. Jos ei tietyllä tapaa aivan laadullaan, niin monimutkaisuudessaan kuitenkin (eli ovat todella ottaneet kenttäeditorin haltuunsa ja luoneet jotain jännää).
320  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 21.02.2009 17:26
Mutta ei ketään silti kiinnosta lukea salkkarien juonikuvioita keskustelufoorumilla, vaikka siitä miljoonat ihmiset nauttivatkin.
Sehän on sitten jo täysin eri asia, että ihmiset jostain syystä nauttivat paskastakin. :p Nythän oli lähinnä kyse siitäkin, että on olemassa niitä paskoja (Salatut Elämät, Kauniit & Rohkeat) ja parhaita (Monty Python, Angel, Babylon 5). On niiden välimaastossakin jotain, josta voi keskustella (ilman, että luokittelee kaiken Monty Pythonia huonomman paskaksi).
321  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 21.02.2009 16:14
Jotenkin tuntuu että kun laudalla väitellään elokuvista, ovat ne joko aivan paskoja tai maailman parhaita.
Tuo pätee kaikkeen, ei vain elokuviin.

Ketä kiinnostaa ne väliin tippuvat aiheet?
Joku 4/5 arvostelun saanu - eli ei siis maailman paras -luokkaan kuuluva - peli/leffa/levy on edelleen hyvä tuote. Pari pientä vikaa ehkä häiritsevät kokonaisuutta, mutta ne eivät tee koko kokemuksesta läpimätää ja niin huonoa, että sitä ei kannattaisi kokeilla. 3/5:n arvoinen tuote voi sekin olla ihan viihdyttävä tapaus, mutta siinä voi olla jo muutama isompikin vika. Ei kaikkien julkaisujen tarvitse olla maailmaa mullistavia ja virheettömiä mestariteoksia, jotta niistä voisi nauttia.
322  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 21.02.2009 13:36
Jotenkin tuntuu että kun laudalla väitellään elokuvista, ovat ne joko aivan paskoja tai maailman parhaita.
Tuo pätee kaikkeen, ei vain elokuviin.
323  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 20.02.2009 22:37
TheHut petti ja peli ei tullutkaan n. kahdessa päivässä. Noh, toivo elää, että maanantaina pääsee purkamaan tentinjälkeistä masennusta Ryu- ja Ken-huoriin. Tai vastapainoisesti ottamaan turpaan, kun ei kuitenkaan osaa mitään.
324  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 20.02.2009 12:28
Tjaah, tuon trailerin jälkeen voikin arvata kaapuhahmon henkilöllisyyden.
325  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M(/V): Pelejä GC:lle, PSP:lle, PS2:lle ja DS:lle : 20.02.2009 02:11
Pari DS-peliä lisätty myyntiin.
326  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Anime ja manga : 20.02.2009 01:06
Akirat olisi kannattanut hommata Suomesta. Se eka suomipainos joka ulottuu kahdeksanteen osaan, on loistava ja suomennoskin ihan kelvollinen. Itse hommasin ne kaikki jostain huutiksesta 30 euroon. Loput sitten sitä uutta minipainosta.
Onhan se käännös ihan hyvä, mutta viimeksi ku katoin, niin kaikki suomenkieliset Akirat olis saanu 70€:lla halvimmillaan. Sitä uudempaa painosta. Postikulujen jälkeen varmaan jotain 80-90€. Englanninkielisiä ei ole kuin kuusi kirjaa, joilla on hintaa sen 15-20€/kpl (uutena), joten ei tule hirveän paljoa kalliimmaksi. Ja onhan ne enkkupainoksen Akira-kirjat ihan massiivisia. Koolla on väliä. Vertailin ensimmäistä suomenkielistä kirjaa (sekin mulla on) tuohon englanninkieliseen ekaan osaan ja ei kyllä tee mieli enää ostella niitä suomeksi. Bonuksena enkkupainoksessa on myös muutama värisivu alussa.
327  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo DS : 20.02.2009 00:36
Mistähän saisi Liten halvimmalla? Play.com näyttää myyvän sitä 80€, mutta ilmeisesti voi jäädä tulliin?
Halvemmalla sen silti saa kuin Suomesta saa edes välttämättä käytettynä. Kaupat myyvät ehkä 140-160 eurolla, käytettynä on hyvä jos saa johonkin satasen pintaan.

Melkein sanoisin, että on ihan tulliinjäämisriskin arvoista yrittää saada se tuolta 80€:lla.
328  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 20.02.2009 00:25
Ollaan katteltu krapulapäivien ratoksi viime viikkoina Peter Jacksonin vanhoja leffoja. Ensimmäisen leffan kunnian sai Meet the Feebles, jota en ollutkaan ennen nähnyt. Helvetin kieroa ja veristä Muppets From Hell -meininkiä, pidin kyllä. Jossain leffan puolivälissä oli pienoista laahaamisen makua, mutta sen aikaiset yksittäiset huippukohdat ja alku sekä loppu kyllä korvaavat sen hyvin. Sen verran täytyy moittia kyseistä julkaisua, että oli harvinaisen paskat suomennokset (ei sillä, että niitä tarvitsisi). Lauseet jäivät kesken, joitain sanoja/sanontoja oltiin käännetty ihan käsittämättömällä tavalla ja muutenkin oli huonot. Tästä kärsivät kyllä kaikki meidän katsomat Jackson-leffat, mutta MtF kärsi siitä kuitenkin eniten.

Seuraavaksi oli vuorossa Bad Taste ja Braindead. Ne olin nähnyt ennenkin. Niistä sanon vain sen verran, että Bad Taste oli ehkä himpun verran huonompi kuin muistin sen olevan ja Braindead oli taas rutkasti parempi, vaikka lopun ruohonleikkurimässäily menikin "hieman" yli. Zombi-vauva on NIIN parasta mitä missään leffoissa on ikinä ollut.

"She's EXPERIENCED" kommentti aiheutti melkoisia repeilyjä, etenkin tapa, jolla päähenkilön äiti sen sanoi.  :lol:

Jackson on sairas mies, ei tuollaisia leffoja muu selitä.
329  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.02.2009 00:13
Juoni on melko tärkeä osa Yakuzoja, joten jos pelkkä demon pelaaminen - ilman että edes ymmärrät siitä mitään - saa noinkin positiiviset fiilarit aikaiseksi, niin viimeistään niiden erinomaisten juonien luulisi tarjoavan tarpeeksi viihdykettä, että pelit kannattaa käydä ostamassa hetinyt pois kaupan hyllyltä pölyttymästä.

Ja jos nyt et välttämättä halua ihan jokaista osaa pelata, niin Yakuza 2:ssa voi käydä aikalailla koko ensimmäisen pelin juonen läpi heti pelin alussa. Jäät paitsi ensimmäisen osan mätöstä ja minipeleistä, mutta toisaalta säästyt myös sen suht keskinkertaiselta dubeilta, siinä missä Yakuza 2:ssa on säilytetty alkuperäiset japanilaiset ääninäyttelijät.





Noby Noby Boy'ta pelailin minäkin ja se aiheutti ehkä tämän vuosikymmenen suurimman WTF?-fiiliksen. Ei sitä vaan tajua, vaikka kuinka yrittää. Pelin ideaa miettiessä ehtii ainakin vandalisoimaan ympäristöjä teräspapanoillaan, jos ei muuta.
330  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 19.02.2009 23:44
Teharit tulee taas. Elikkäs Tehosekoitin palaa kuudelle lavalle kesällä 2009. Esiintyvät ainakin Ruisrockissa ja Oulussa tänä vuonna pidettävässä Suomi-ilmiö -tapahtumassa.

Sen verran kova pänti kyseessä, että on aikalailla pakko käväistä katsomassa kuinka intensiivisesti Otto ja Masa jaksavat heilua yleisön edessä näin viiden vuoden tauon jälkeen. Ainut pelko on, että tuo saatanan porvaribändin järjestämä Suomi-ilmiö juttu maksaa maltaita ja kaikki muut esiintyjät ovat täyttä paskaa (Eppu N. mukaan lukien), joten ainut vetonaula sinnekin on Tehosekoitin. Ruisrockin aikoihin mulla saattaa olla tilillä jopa 0€, joten sinne en pääse. Elokuussa on taas hieman rahaa, joten Suomi-ilmiötä vois ehkä mennä kattomaankin.
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines