Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 34
271  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 18.04.2009 13:46
No aina se BlazBluen voittaa.
Saahan sitä aina kuvitella mitä haluaa.

Blazblue on niinku ruma Guilty Gear. Jos sen ulkoasua kehuu, niin mikään määrä sun avatarin lainausta ei enää ole tarpeeksi.

En niinkään puhunut hahmoartista kuin ihan pelin yleisestä näyttävyydestä. Ympäristöistä löytyy helvetisti yksityiskohtia ja ne on nättejä, efektejäkin piisaa ihan tarpeeksi ja 720p-resoluutio saa kaiken näyttämään mukavan skarpilta. Hahmot on kyllä tyylillisesti melko huonoja, mutta niinpä ne olivat jo Guilty Gearissa, joten en valita.
272  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.04.2009 13:37
Gran Turismoista puheenollen, sitä ilmaista Gran Turismo HD:ta ei taida pystyä lataamaan enää millään?
Periaatteessa ei, periaatteessa voi. Mää voin kyllä ladata sen PS Storen download listani kautta, mutta sitä ei voi ladata, jos ei silloin alun perin sitä lataillut, kun se oli tarjolla. Voisin tietty antaa sulle tilapäisesti mun tilin käyttöön ja saisit sen sitä kautta. Pitäis vaan jaksaa vaihtaa salasana.
273  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.04.2009 00:47
Gran Turismo 5:sta hieman huhuja, jotka ovat "luotettavilta lähteiltä" ja jotka joku "luotettava" journalisti varmistaa olevan  "suurimmaksi osaksi totta" (l. täyttä paskaa kaikki, todennäköisesti, mutta ainahan sitä saa haaveilla)

1. maailmanlaajuinen julkaisu 12 kuukauden sisällä, mahdollisesti joulukuun 1.
2. 600+ autoa, 96 rataa, joista osa remakeja GT4:n radoista
3. rata-editori, jolla voi muokata jossain määrin jo olemassa olevia ratoja (muttei kuitenkaan voi tehdä täysin omia)
4. voice chat, party-tuki, klaanituki
5. kaksi julkaisuversiota: 1. kalliimpi, jonka ostamalla saa kaiken tulevan lisäsisällön (autot, radat yms.) periaatteessa "ilmaiseksi" (kyllähän niistä sinänsä maksaa ekstraa, kun joutuu itse pelistä maksamaan enemmän) 2. halvempi; joudut maksamaan lisäsisällöstä, mutta saat sinänsä päättää mitä haluat, jos edes haluat mitään


Lisäksi väittävät, että Gran Turismo Mobile tulisikin PSP2:lle tai mikä lie se härveli onkaan, jonka Sonyn huhutaan kovasti julkaisevan loppuvuodesta (vain uusi PSP-malli?).
274  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 17.04.2009 00:10
Blaablaablaa
Hyvä, että joku tässä perheessä jaksaa yrittää työnhankkimista ihan tosissaan...

Ei sillä, mieluummin olisin melkeinpä itsekin jo työelämässä enkä opiskelemassa, mutta jonkun pätkäkesätyön tekeminen ei kiinnosta hirveästi. Rahan takia sellaisen kyllä haluais, mutta vois olla ihan kiva pitää kunnon lomaa pari kuukautta ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen ja elellä toimeentulotuella, mikäli onnistun sellaisen vinkumaan kunnalta.
275  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 14.04.2009 18:15
Ja se kansioiden hidas aukominen tuskin millään "räätälöinnillä" nopeutuu.
Ei ainakaan niissä mäceissä oo ollu tuollasta ongelmaa, jotka on sattunut mun tielle. Ovat itseasiassa pyörineet paljon nopeammin kaikin puolin kuin puuseet.
276  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.04.2009 11:21
Aikalailla kaikki hyvät DS:lle tulossa olleet ei-Advance Wars strategiapelit ovat hävinneet aikojen saatossa jonnekin muille maille vierahille. Eipä ole näkynyt Jagged Alliance DS:ä, Disciples II:sta, Warlordsia tai Heroes of M & M:ä, vaikka ne (HOMM:a lukuun ottamatta) mainittiin ensimmäistä kertaa jo joskus vuonna 2004-2005.

Lainaus
Vitun Nomura. Kuole hiilillä.
Ja mitä tekemistä Nomuralla on asian kanssa, pölijä? Suuntaat angstejasi hieman väärään suuntaan, koska Nomura on ollut pitkälti vain hahmosuunnittelijan virassa ja on noussut vasta Kingdom Heartsin myötä tärkeämpään asemaan ihan yleisestikin. Sitä paitsi, eihän Squaren peleissä ole koskaan ollut hirveästi mitään puzzleja, salaisuuksia kylläkin, ja niitä on edelleen. Kingdom Heartsissakinhan ON juuri kaikenlaista salaista löydettävää (etenkin ekassa osassa, toka oli suoraviivaisempi, minkä Final Mix+ painoskin toisaalta korjasi) sekä enemmän jotain puzzlemaisia virityksiä kuin Squaren peleissä yleensä. Sehän oli yksi ensimmäisistä Nomuran omista projekteista, jossa hän teki paljon muutakin kuin vain piirteli hahmoja. Sen jälkeen Nomura on häärinyt juurikin KH-sarjan parissa ja ollut vähän mukana (muttei kuitenkaan kaikissa projekteissa johtavassa asemassa) FFVII spin-offien luomisessa. Muuten hänellä ei ole ollut näppejä missään Square-Enixin peleissä.
277  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 12.04.2009 17:36
Jaa, mulla kun PS3 lataa langattomanakin n. 1 megan sekunnissa. Ehkä rahtusen hitaammin kuin langan päässä, mutta kuitenkin lähes niin nopeasti kuin mun yhteyksillä vaan lähtee. Esim. Wiin päivityksen lataamiseen meni se 20-25 minuuttia, siinä missä PS3:n päivitys tuli 3-4 minuutissa.
278  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M(/V): Pelejä GC:lle, PSP:lle, PS2:lle ja DS:lle : 12.04.2009 17:26
Kääpiökokoisen Linkin seikkailua tarjolla. Eli myynnissä Zelda: Minish Cap GBA:lle. Kaikki on muuten erinomaisessa kunnossa, mutta tuo kotelo on hieman kolhiintunut Kustin käsittelyssä. Ei sekään mitenkään hirveästi, muttei se ole kuitenkaan ihan täydellisessä kunnossa. Hp. ~20€
279  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Cuben parhaat! : 12.04.2009 12:12

Lainaus
Onhan tuota analogiohjausta staattisten taustojen kanssa käytetty niin, että kuvakulman ja samalla hahmon suunnan vaihtuessa hahmo kulkee eteenpäin riippumatta siitä mihin suuntaan analogitattia väänsi edellisessä ruudussa. Kovasti yritin miettiä esimerkkiä pelistä jossa tätä käytetään, mutta en oikeasti saa nyt yhtään mieleeni. . .
Onhan tuota, vaikken kyllä itsekään juuri tähän hätään muista tarkalleen mitään yhtä malliesimerkkiä. Muistan vain sen, että kuvakulman vaihdos on aiheuttanut pientä epämukavuutta pelaamiseen ja joskus on tullut mentyä vahingossa takaisin edelliseen "ruutuun", kun on jatkanut samaan suuntaan painamista, mutta toisessa kuvakulmassa se onkin tarkoittanut takaisinpäin kulkemista.


Lainaus
En ole kyllä oikeastaan ottanut huomioon liikkumista kun puhutaan Resident Evil ns. kömpelyydestä, kiitos sen 180-käännöksen ja varsinkin automaattitähtäyksen, vaan enemmänkin pelin inventaarion ja tallennussysteemin joista kummatkin taitavat olla vieläkin samanlaisina sarjassa.
Joo, inventaario oli jossain määrin ärsyttävä, mutta senkin kanssa oppi elämään. Etenkin sen jälkeen, kun oli Resident Evil 1:nkin pelannut läpi kymmenisen kertaa ja muisti mitä puzzlen-ratkomisvälineitä kannatti pitää mukana milloinkin... Nykyään inventaariot ovat melko erilaiset. Avaimet ja muut etenemiselle välttämättömät esineet eivät enää kuluta tilaa inventaariosta jne.

Pelin tallentaminenkin on muuttunut melkoisesti. RE4:ssa oli vielä vanhat kunnon kirjoituskoneet, mutta ei tainnut olla enää ink ribboneita. RE5:ssa on auto-savet ja checkpointit. :(

Lainaus
Yleinen pelimekaniikka on erittäin rajoittunutta muutenkin.
Ei mielestäni yhtään sen rajoittuneempaa kuin hidastempoisemmissa seikkailupeleissä yleensäkään (ja sellaisia ainakin kaksi ensimmäistä Ressaa ovat). Pelimekaniikka oli juuri sellainen mikä RE1:n kaltaiseen peliin sopii, ei siihen olisi hieman parempaa inventaariota lukuun ottamatta tarvinnut tehdä oikeastaan mitään muutoksia.

Ja vaikka RE4 olikin erinomainen toimintapeli, se oli "huono Resident Evil" eikä mielestäni yksiselitteisen hyvä askel parempaan. Ymmärrän kyllä, jos joku pitää siitä enemmän kuin ensimmäisistä osista, mutta eipä tuolla ollut enää hirveästi tekemistä aikaisempien kanssa, mikä oli mielestäni huono asia, toisen mielestä ehkä hyvä. Mieluummin olisin ottanut jonkinlaisen sekoituksen RE1:stä ja RE4:sta (enemmän kuitenkin ykköstä kuin nelosta). Eipä siinä ollut juurikaan mitään survivalia, horroriakin erittäin vähän. Erinomainen peli siis itsessään, mutta aikaisempien pelien fanille pettymys monella tapaa.
280  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 12.04.2009 11:28
Joo, toimimattomat pelit voi laskea tyyliin yhden käden sormin (etenkin jos jätetään Barbie's Ken Ri... Horse Ride tyyliset laatupelit pois laskuista), joten periaatteessa voi sanoa, että kaikki toimii. Yksi suurimmista puutteista tais olla FFVIII - ainakin alkuaikoina (en tiedä onko korjattu vai ei) - ja siitäkin käsittääkseni joku SLES-versio toimii ja vain yksi/osa ei (onko niitä useampia kuin kaksi?).
281  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Cuben parhaat! : 10.04.2009 21:06
mutta kun parempaakin pelattavaa löytää niin miksi ihmeessä olisin niin tehnyt?
Jotta olisit ehkä huomannut, etteivät ne kontrollit nyt niin järkyttävän paskat olleetkaan? Olet oikeasti vain paska pelaamaan, jos REmakenkin pelaaminen tuntuu joltain tervassa juoksemiselta.


Lainaus
RE:n meininki on tunnelmallista ja hienoa, mutta hidasta, kömpelöä ja aika tervaista menoa.
Hieman kömpelöhkö ehkä, mutta ei se niin hirveän hidasta mielestäni ole. Toki tuo on jotain sinkohipparäiskintää tai ninjakarkeloita hitaampi, mutta mielestäni hahmot kuitenkin juoksevat ihan sutjakkaasti paikasta toiseen. Kunhan ei panikoi hirveästi, niin saa väisteltyä zombiet ja isojen lopparimonsujen iskut suht helposti.

 
Lainaus
Enkä usko että pitäisin mistään toimintaan painoittuneesta seikkailusta
Toimintaan painottunut? Vaikka pelin aikana tapetaankin melkoisen monta zombieta, emmää näe etenkään pre-RE4 (tai ehkä pre-Nemesis) -aikaisia Ressoja (eli ainakaan kahta ensimmäistä) mitenkään hirveän toimintapainotteisina. Pääpaino on nimenomaan ympäristöjen tutkailuilua, jota zombi-/ömppimönkiäis-hyökkäykset vain hankaloittavat ajoittain. Silloinkin yleensä maksimissaan 2-3 zombin voimin. RE3 oli askel hieman toimintapainoitteisempaan suuntaan, jonka RE4 vei vielä pidemmälle.
282  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.04.2009 14:10
Uus Bayonetta-traileri. Paljastaa ainakin sen, että ilmeisesti Bayonetta voi myös vaihtaa muotoa joksikin elukaksi (näyttää ehkä enemmän jonkin sortin kissaeläimeltä?).

http://www.youtube.com/watch?v=pq8ljcb3CZ8

Näyttää hemmetin hyvältä. Eeppistä mättöä ja Ö-luokan juoni, voiko parempaa Kamiyan peleiltä enää toivoakaan. :)
283  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Cuben parhaat! : 10.04.2009 14:02
Hitaasti ympäri? Siinähän on tosiaan se 180-asteen pikakääntyminen ja pienemmissä käännöksissä ei mene todellakaan kauaa. Onhan se hieman kömpelöhkö, mutta ympäristöjen suunnittelussa on tosiaan otettu se huomioon, joten sen ei pitäisi synnyttää mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia.
284  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Cuben parhaat! : 08.04.2009 14:50
Juuh, REmakea suosittelisin itsekin. Eternal Darkness ei tuntunut läheskään yhtä tunnelmalliselta. Ihan ok, mutta se tuntui melkein saaneen enemmän arvostusta ihan vain siksi, että oli jonkin sortin aikuisempaan makuun suunnattu "kauhu"peli Cubelle. Siinä oli ihan hyvä idea, muttei se kuitenkaan ollut mielestäni aivan hypensä arvoinen tuotos. Eipä mua pelottanut sen aikana yhtään, siinä missä kaiken maailman REmaket ja Silent Hillit ovat jääneet pariinkin otteeseen kesken, kun ei ole saanut pakotettua itseään pelaamaan niitä.



REmaken lisäksi omassa Cuben Top 5 -listasta löytyy Super Mario Sunshine (parempi kuin Galaxy ja 64, imo), Viewtiful Joe (vaikka PS2-versiossa on jotain lisuketta, pidän tämän pelaamisesta enemmän Cuben ohjaimella), Fire Emblem: Path of Radiance (paras pelaamani Fire Emblem) ja Phantasy Star Online Episodes I & II (can you say addictive?).
285  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 08.04.2009 00:17
Joo, onhan noi kotiinkuljetukset kivoja. Aluksi soittavat, että tulevat siinä 2-4 välillä (eli periaatteessa voisivat tulla jo ennen kolmea), mutta lopulta ovat alaovella vasta joskus puolviiden aikaan.
286  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 02.04.2009 18:14
No joo, ei tuo 720p-videoiden toimivuus ole mikään hirveän tärkeä asia. Lähinnä vain mietin, kun nykyään yhä suurempi ja suurempi määrä trailereista yms. videotiedostoista pyörivät (joissain tapauksissa mukamas) 720p-tarkkuudella, joten ois ihan hyvä jos ne toimisivat edes joten kuten. Lähinnä tuo tulisi hankittua kirjoitushommiin, jolloin tulee usein myös kuunneltua musiikkia ja selailtua nettiä syystä tai toisesta samaan aikaan. Eli ei mitään älyttömän suuria vaatimuksia, mutta olisi kuitenkin hyvä jos pari kolme ohjelmaa pyörisi suhteellisen hyvin samaan aikaan.
287  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.04.2009 16:49
Huoh, mun kauan odottama Jak: The Last Frontier onkin sitten jotain PSP/PS2-yrjöä eikä PS3:lle. Kaiken huipuksi Naughty Dog ei edes kehitä sitä. :(
288  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 31.03.2009 21:38
Sanokaas ihan rehellisesti, jos jollain sattuu olemaan kokemusta, että ovatko tuollaiset halvat miniläppärit mistään kotoisin? Onko niitä mukava käyttää (onko näppis liian pieni tms?)? Riittääkö niiden tehot edes pyörittämään vaikkapa nettiselainta, winamppia ja jotain OpenOfficea yhtä aikaa? Onko edes mitään toivoa, että sellainen toistais 720p-videoita? Onko esmes tämä millään tavalla kannattava ostos:

http://www.gigantti.fi/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-gigantti-Site/fi_FI/-/EUR/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=D6ez6oZKCVlSR0EjF5FBwx1q0000tCXnbJD8?ProductID=SmfD4QFHapQAAAEfLlR4gYQp&CatalogCategoryID=CGHD4QFH0I4AAAEdfF1814se

vai sulaako tuollainen heti käsiin, jos yrittää aukaista toista välilehteä selaimeen?
289  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 31.03.2009 00:28
Lainaus
Milloin noita edes ehtii katsoa?
Laittaa illalla levyn soittimeen sisään, TV:n päälle ja menee makoilemaan sohvalle. Jos on väsynyt, niin laittaa sitten joko laitteensa sammumaan itsestään (en tiedä onko ihan perus-DVD-soittimissa tuollaista ominaisuutta, PS3:ssa on ainakin) tai kun alkaa väsyttää ihan kunnolla, niin sammuttaa itse ennen nukahtamista. Hyvin ehtii nauraa parin kolmen jakson verran per ilta. En näe sitä sillä tavalla, että DVD-boksin hankkiminen tarkottaa mitenkään sitä, että koko sarja pitää katsoa yhdellä tai max kahdella istumalla läpi. Niiden avulla saan katsoa mitä tahansa haluan ja milloin tahansa haluan sitä katsoa. Nykyään entistäkin välttämättömämpi, koska ei ole maailman-suurin-kusetus-boksia. Voin hyvillä mielin olla maksamatta TV-lupamaksun ja käyttää siitä säästyvän suuren summan rahaa omien mieltymysten mukaan myös kausi-boxien ostamiseen.
290  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 31.03.2009 00:24
:lol: Minulla oli täsmälleen samanlainen kokemus joskus 3-4 vuotta sitten. Piti muka käyttää viikko pari jotain voidetta hieman tulehtuneeseen varpaaseen, jotta puudutus tehoais varmasti.

Ja vitut.

Samanlaista tuskaa tuo oli minullekin. Pidättelin kyllä kivuninahdukset kumman hyvin sisälläni.
291  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 31.03.2009 00:10
että voisin piirtää pari partasuuta ja kirjoittaa alle Muhammad.
Heh, laitettiin just viime viikon seminaari-esitykseen tikku-ukko Muhammed. :)
292  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lurkkijat esiin : 28.03.2009 22:14
Siinä vaiheessa, kun käytännössä elää yliopistolla, ei oikein riitä enää voimia/tahtoa/intoa mihinkään ylimääräiseen. Olipa se sitten niinkin kevyttä hommaa kuin näppäimistön näpyttely.
293  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.03.2009 22:54
Play.comin kevätalesta tulee mahdollisesti tilattua Dragon Quest Swords 13€:lla. Tuo vois olla ihan kiva valopyssyttely gone Dragon Quest -tyylinen välipala tähän väliin.
294  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.03.2009 23:28
Olin jo menettää toivoni Nintendoa kohtaan kokonaan. Aluksi sain sellaisen käsityksen, että koko peli liikuttaisiin raiteilla tyyliin Dragon Quest Swords ja Iwata vielä kehtasi sanoa uuden pelin ilahduttavan vanhoja Nintendo-faneja. Onneksi tuo oli vain väärinkäsitys mun puolelta ja raiteita käytetään vain junalla matkusteluun...  :rollaus: Ei sillä, että olisin Phantom Hourglassista pitänyt, mutta ehkä tämä uusin jaksaisi taas kiinnostaa.
295  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 24.03.2009 21:24
No aina se BlazBluen voittaa.
Saahan sitä aina kuvitella mitä haluaa.
296  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 24.03.2009 07:22
Sigma 2:ssa on online co-op (osa tehtävistä sijoittuu muokattuihin yksinpelin ympäristöihin, osa on pelkästään co-opissa), kaks uutta pelattavaa hahmoa (Ayane ja Mojimi), joilla on omat juonikuviot, ja uusia aseita, joilla lahdata uusia vihollistyyppejä ja loppareita. Lupaavat myös korjata alkuperäisen craptastic kameran.
297  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: PlayStation 3 : 17.03.2009 23:36
Jos nyt rekisteröi ittelleen aussi-tilin PS3:lle, niin saa vissiin Wipeout HD:n ilmaiseksi. Luulis nollan euron olevan tarpeeksi halpa niillekin, joille aikaisempi hinta oli liian korkea.

Selvennetään vielä sen verran, että siis Itävallan eli Austrian PSN:ään pitää se tunnus tehdä. Itse käsitin Azun viestistä, että Australiaan mutta GAFfia hieman luettuani selvisi totuus. Ja ilmeisesti homma toimii niin, että koodi lähetetään sitten sähköpostiin jos lähetetään.
Oliko näin? Lukihäiriö nostaa taas päätään. :lol: En kyllä edes ajatellutkaan, että Itävallalla olis "omat" PSN-juttunsa. Mutta hyvä että korjasit.
298  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 17.03.2009 22:31
Jos nyt rekisteröi ittelleen aussi-tilin PS3:lle, niin saa vissiin Wipeout HD:n ilmaiseksi. Luulis nollan euron olevan tarpeeksi halpa niillekin, joille aikaisempi hinta oli liian korkea.

E: Ja huhuilevat muuten, että PS3:n (80-gigasen) hinta laskee sopivasti päivää ennen GDC:n alkamista sadalla dollarilla, eli 22.3 lähtien PS3 lähtisi kotiin 299$:lla. Eipä tuolle ole tällä hetkellä muuta kuin yksi lähde EB Gamesissa, mutta hinnanpudotukset ovat ennenkin paljastuneet tuollaisia reittejä, joten mistäpä sen tietää vaikka tuo olisikin totta.
299  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? : 17.03.2009 11:27
Ei voi...eihän...?
Kyllä, kyllä voi.

nimim. tehnyt saman noin 5-6 kertaa kolmen vuoden opiskelun aikana. :)
300  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 15.03.2009 16:13
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines