Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 34
241  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleistä elukkakeskustelua : 15.05.2009 13:22
Ai että meni vielä ohi. No kuvalla tarkoitin, että tämä "suojeltujen eläinten alue" jonka mainitsit oli kerrostalon vieressä oleva lenkkipolku. Että silleen.
Ei mennyt ohi. Paska se kuva silti oli.  :rollaus: Ja hei haloo, ei lintu pesi millekään lenkkipolulle tai edes hirveän lähelle sellaista. Kyllä ne sen verran tarkasti valitsevat paikkansa, ettei potentiaalinen vaara ole muutaman askeleen päässä pesästä. En tiedä tarkalleen kuinka läheltä tuo lenkkipolku menee, ehkä Scarf tietää?

Sitä paitsi kuvastakin näkyy, että tuo kerrostalo on ehkä 100 metrin päässä pesästä. Meneekö lenkkipolku lähempää kerrostaloja vai rantaa?


Lainaus
No Chihuahuat harvoin itseään isompia elukoita retuuttavat.
Nii-i, harmi vaan kun sen mun (mahdollisesti tulevan) koiran säkäkorkeus on reilu 50cm.

Lainaus
Lainaus
Ja usein koira vain jahtaa lintuja, myyriä sun muita ihan leikillään ja uteliaisuuttaan, eivät niinkään tappoaikein.

Sinulla ei edelleenkään ole koiraa ollut joten perseestäkö vedät tätä sanomaa?
Eihän mulla voi olla minkäänlaista kokemusta koirista, koska ei ole omaa sellaista.  :rollaus: Vaikkei mulla olekaan ollut omaa koiraa, niin elin käytännössä lapsuuteni kavereiden luona, joilla oli koira ja nykyäänkin mulla on monta hyvää ystävää, joilla on koira ja joiden kanssa tulee oltua tekemisissä (lähes) viikoittain.

Lainaus
Ehkä joku lutuinen kultainen-noutaja onkin noin lempeä rotu, mutta on niitä kuule monia muitakin rotuja
Onhan niitä, myönsinkin sen tuolla aikaisemmin.

Onhan tuo syy edelleenkin loppuviimein koiran omistajalla. Ei koiraa saisi missään tapauksessa viedä maassa pesivien lintujen lähelle pesimäaikoina tai monissakaan tapauksissa edes kannata, koska monet linnut (esmes tiirat) puolustavat pesiään todella aggressiivisesti. Ja siinä vaiheessa kun lintu alkaa käyttäytyä uhkaavasti, koirakin toki puolustautuu. Mutta että koira hyökkäisi "vahingossa" jonkun joutsenen kimppuun, kun on lenkkeilemässä polulla kaukana pesästä? Not a chance.

Lainaus
Omat koirani vuosikausia sitten olivat helvetin hyvin koulutettuja, mutta ei ajoittaisia pyrähdyksiä jonkun jäniksen perään voinut oikein estää.

Mitä nyt on itse nähnyt, niin ne myyriä/hiiriä jahdanneet koirat lähinnä tökkivät ja ihmettelivät niitä. Ei mennyt suuhun yhdelläkään kertaa.

Lainaus
Joutsen on myös varmaan koiralle vähän erilainen virike kuin joku hiiri tai myyrä. Enpä itse ole koiran kanssa niin isoon lintuun ikinä törmännyt, niin vähän paha sanoa, että minkälainen reaktio siitä syntyisi.
Olettaen, että koira näkee joutsenen kaukaa, niin tuskin se reagoi mitenkään (jotkut metsästyskoirat ehkä eri asia). Ne ovat niin isoja, ettei koiralla ole mitään syytä mennä haastamaan riitaa. Eri asia, jos itse joutsen tulee lähelle ja alkaa käyttäytyä uhkailevaan sävyyn. Tässä tapauksessa tuo omistaja vei kuitenkin ihan selvästi koirat joutsenten luo.


Lainaus
Lainaus
Ihme kyllä, että koira tappoi joutsenen. Tai no ei vissiin ihan tappanut, mutta raateli henkihieveriin.

Tämä näkyy porukalta unohtuvan. Isokaan koira ei ihan helpolla joutsenen kokoista kaakattajaa tapa, vaan se punaniskahan joutsenen kuoliaaksi mätki.
Tuo tyyppihän vain viimeisteli koirien työn, antoi aluksi koirien raadella puolustuskyvyttömäksi ja sitten vain muutama napakka isku päähän tms. -> -1 joutsen maailmassa. Olisivat ne koiratkin sen tappaneet helpostikin, jos aikaa olisi ollut jokunen sekuntti enemmän, ja joutsen olisi varmaan kuollut pian saamiinsa vammoihin, vaikka siltä ei oltaisikaan enää hakattu kuoliaaksi. Varmaankin se syy miksi tuo edes onnistui oli se, että nuo joutsenet olivat tottuneet ihmisiin, joten ne eivät ehkä osanneet täysin  varautua siihen, että hyökkäys tulisi siltä suunnalta. Ja siinä vaiheessa kun koirat hyökkäsivät oli jo liian myöhäistä.
242  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 15.05.2009 00:24
Sen saivat ilmeisesti vain ne, jotka loivat ensimmäisen PSN-tunnuksensa.
243  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.05.2009 23:42
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plasticin saa tällä hetkellä ilmaiseksi jenkki-storesta.
244  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 14.05.2009 22:21
Ei nyt sinänsä voi syyttää pelkästään eduskuntaa asioiden nykytilasta Suomen kansaahan siitä voi viime kädessä syyttää, että kaiken maailman Vanhaset, Kataiset ja Karpelat ovat edes päässeet kansanedustajiksi. Ei oikein mene kaaliin millä periaatteella niin iso osa suomalaisista valitsee tuollaisia epäpäteviä ihmisiä maan asioita hoitamaan.
Ehdokkaiden julkisuus ja median tapa tuoda heitä esiin vaikuttaa siihen aika paljon. Tuskin Alatalokaan koskaan olisi päässyt eduskuntaan, jos ei olisi aikoinaan tehnyt Juicen kanssa biisejään. Eikä Karpelakaan siellä varmasti olisi, jollei olisi valittu Miss Suomeksi. Media taasen on kannattanut Vanhasta, joten ei ihmekään, että hänkin on siellä. Nykyään tosin Vanhasta on lytätty ja Kataista nostettu pallille.
Niinno, se on kansalaisten oma syy, jos ovat median vietäminä noin pahasti. En minä ole äänestänyt vielä yhtäkään televisiossa pärstäänsä näyttänyttä, vaan tutkinut suht tarkasti sitä minkälaisia mielipiteitä ehdokkailla on ja sitten valinnnut sen jonka arvomaailma, ideat ja asenne on lähimpänä minua.

Lainaus
Eikös Suomessa olekin käytössä se äänten laskentatapa, että äänet eivät menekään suoraan sille, kenelle haluaa, vaan puolueelle? Ja puolueen sisältä korkeammalla pallilla istuvat pääsevät eduskuntaan, jollei pienemmällä pallilla istuvat saa jotain tiettyä äänimäärää? Ainakin sellaista muistelen yläasteen yhteiskuntaopin tunneilla kuulleeni. Taisi olla joku De Hontin laskentatapa. Siitä voitaisiin kyllä ihan suosiolla luopua.
Eipä ole tuota tullut tarkasti kerrattua vähään aikaan, mutta mututuntumalla sanoisin, että äänet lasketaan siten, että katsotaan mikä puolue on saanut eniten ääniä (siis lasketaan esim. kaikkien vihreiden ehdokkaiden saamat äänet yhteen) -> eniten paikkoja sille puolueelle, jonka ehdokkaiden yhteenlaskettu äänimäärä on suurin -> sanotaan vaikka, että vasemmisto saisi täten 4 paikkaa Oulusta ja keskusta 7 -> neljä eniten ääniä saanutta oululaista vasemmistoehdokasta ja 7 eniten ääniä saanutta keskustalaista pääsee eduskuntaan. Ja kaikki tämä on tosiaan kuntakohtaista (?). Eli oululaiset voivat äänestää vain oululaisia ja helsinkiläiset helsinkiläisiä.

Tietyllä tapaa ihan toimiva systeemi, koska vasemmistolainen tai vihreä, joka on saanut vähemmän ääniä kuin joku demari, voi silti päästä kansanedustajaksi. Muuten kaikki paikat menisivät muutamalle suurimmalle puolueelle.

Lainaus
Ei siis kansaakaan voi pelkästään syyttää.
Ei pelkästään, mutta kannattaisi silti katsoa peiliin ennen kuin alkaa turhan paljon pelkästään arkadianmäkeläisiä syyttelemään. Jotkut ne totalitaristit on sinne valinnut.
245  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 14.05.2009 21:09
Ei nyt sinänsä voi syyttää pelkästään eduskuntaa asioiden nykytilasta Suomen kansaahan siitä voi viime kädessä syyttää, että kaiken maailman Vanhaset, Kataiset ja Karpelat ovat edes päässeet kansanedustajiksi. Ei oikein mene kaaliin millä periaatteella niin iso osa suomalaisista valitsee tuollaisia epäpäteviä ihmisiä maan asioita hoitamaan.
246  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleistä elukkakeskustelua : 14.05.2009 19:16
lol
Paskojen kuvavastausten paluu.  :rollaus:

Lainaus
Lainaus
Koirassakin pitää olla jotain vikaa (kasvattajasta johtuen, hyvin tod. näk.) että käy noin raa'asti linnun kimppuun. Varmaan hoitanut koiria huonosti tai kouluttanut niistä tahallaan aggressiivisia, kun noin innokkaasti raatelivat

Hanki mies koira ja palataan asiaan.
Saan tuossa kesäkuun alussa koiran, jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti. Voin sitten kertoa kuinka monta joutsenta se raatelee lenkkien aikana.  :rollaus:

Lainaus
Eipä koirassa varmasti vikaa ole jos se linnun pyydystää. Ehkä jopa päinvastoin.
Onhan niillä jonkin sortin vaistonomainen tarve siihen (ainakin tietyillä roduilla), mutta nekin pitäisi kasvattaa siten etteivät ne hyökkää "vahingossa" jokaisen ohi kulkevan elukan kimppuun. Ja usein koira vain jahtaa lintuja, myyriä sun muita ihan leikillään ja uteliaisuuttaan, eivät niinkään tappoaikein.
247  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleistä elukkakeskustelua : 14.05.2009 18:03
Oletko ikinä ulkoiluttanut koiria? Luuletko, ettei tuollaista voisi vahingossa tapahtua?
Ehkä sun maailmassas. Eipä tuollaista todellisuudessa kovin helposti vahingossa tapahdu (ensinnäkin täytyy olla täys idiootti, että edes lähtee koiran kanssa rauhoitetun lintulajin pesimäalueelle). Koirassakin pitää olla jotain vikaa (kasvattajasta johtuen, hyvin tod. näk.) että käy noin raa'asti linnun kimppuun. Varmaan hoitanut koiria huonosti tai kouluttanut niistä tahallaan aggressiivisia, kun noin innokkaasti raatelivat
248  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.05.2009 00:21
Ristiriitaisesta vastaanotosta huolimatta päätin tilata Sacred 2: Fallen Angelin PS3:lle VG+:sta n. 40 eurolla. Monien mielestä tuo tuntuu olevan bugeista sun muista huolimatta pohjimmiltaan hyvä häckensläshi, vaikkei se tuokaan genreen mitään uutta. On ollutkin ikävä loottien maailmaan. Viimeksi pelasin jotain Champions of Norrathia PS2:lla 4-5 vuotta sitten, joten on ihan kiva palata pitkästä aikaa kyseisen genren pariin. Eipä nykyisillä konsoleilla ole mitenkään erityisen hyvä hack 'n slash -valikoima, joten Sacred 2 vois olla tähän väliin ihan passeli kokemus.
249  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.05.2009 01:53
Hyvä uutinen? Tulen ja jään laulusta ollaan nyt sitten tekemässä pelikin. Huono uutinen? Kehityksestä vastaa Cyanide Studios, jonka paras peli taitaa olla Loki, parhaimmillaankin keskinkertainen hack 'n slash.
250  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 11.05.2009 06:23
Jos kiinnostaa pelata lisääkin tuon tyyppisiä pelejä, niin kannattaa tutustua Pixeljunk Monstersiin. Siinä on moninpelikin.
251  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.05.2009 02:40
Beyond Good & Evil 2 pelikuvaa vai bullshottia? Vaikuttaisi enemmän joltain konseptivideolta kuin pelitilanteelta, etenee kuitenkin hieman liian määrätietoisesti ja epäpelimäisesti.

http://kotaku.com/5246177/is-this-new-beyond-good--evil-2-footage

Kameran liikehdintäkin näyttää hieman epäilyttävältä, mutta muuten meno ja meininki vaikuttaa upealta. Olikohan tässä taas yksi lisäys syksyn peliostoksiin vai meneekö 2010 puolelle.
252  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Shin Megami Tensei: Persona 4 : 08.05.2009 12:59
Mulla tuo odottelee vielä avaamattomana tuossa televisiotasolla sitä aikaa, kunnes viimeinen tentti on tehty tältä keväältä. Ei ole oikein aikaa tai voimiakaan keskittyä yhteen monikymmentuntiseen rupeamaan. Joskus kesäkuussa tulee sitten jotain kommenttia tästä, jos tulee. :)
253  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 08.05.2009 12:48
DNA ei paljasta mitään "salaisuuksia", joten vaikka jollain nyt sattuisikin olemaan jotain salattavaa, eipä tuo DNA-näytteen pitäminen pankissa paljasta yhtään mitään.
Päinvastoin. DNA pitää sisällään huimia salaisuuksia henkilön terveydentilasta, tulevaisuuden sairauksista, alttiuksista, elinaikaodotteesta ym.
DNA paljastaa kyllä sen mitä sairauksia kukin saattaa kantaa (tai alttiuksia), mutta eipä sen perusteella voi nykyistä terveydentilaa tai elinaikaodotettakaan päätellä (ellei kyse ole jostain tappavasta sairaudesta, josta tiedetään, että se tappaa vaikkapa ~40-vuotiaana). Ja sitä paitsi, mitä väliä? Monesti noista vakavammista sairauksista saa kyllä tietää jo melko aikaisessa vaiheessa. Vähemmän vakavista ei ehkä ihan niin aikaisin, mutta kyllä nekin tulevat esiin ennemmin tai myöhemmin.

Edelleen, miten tuo vaikuttaa mitenkään mihinkään? Olen kyllä samaa mieltä, että se olisi väärin jos valtio alkaisi ottaa selvää niistä, mutta jos nyt oletettaisiin sinun epäluulojesi olevan totta, miten tuo antaisi jonkinlaisen vallan valtiolle yli sinun oman tahtosi? Ei valtio voi käyttää tuollaista tietoa mihinkään, etenkään jos tuollaista tutkimusta tehtäisiin salaa.

Lainaus
Kun tuollainen pankki on perustettu, ei ole iso vaiva säätää sitten lakia, jonka perusteella pankin tietoja voidaan käyttää muuhunkin kuin rikosten selvittämiseen,
Kyllä se vaan on paljon isompi vaiva. Tuollainen rikkoo jo perustuslakia, jota ei ihan noin vain muutetakaan.

Lainaus
ja kun kerran jo nyt Iso-Britannia viittaa kintaalla EIT:n päätöksille, mikä takaa, ettei se tee sitä myös vielä rankemmissa tapauksissa?
Tuossa vaiheessa sillä olisi melko paljon muutakin vastarintaa kuin vain EIT, jolla ei ole paskan vertaa valtaa.

Lainaus
Ja kuka viime kädessä takaa, ettei niitä tietoja sieltä pankista tosiaan JO käytetä kaiken maailman ylimääräiseen tutkimukseen? Onko luotto vallanpitäjiin vain niin kova?
:lol:

Ainahan niitä salaliittoteorioita voi ihmetellä ja spekuloida. Jos tuollaista kuitenkin tehtäisiin salassa, se tulisi ennemmin tai myöhemmin ilmi.


Lainaus
Joelin kanssa olen täsmälleen samaa mieltä siitä, että "ei tämä rehellisiä kansalaisia koske" -ajattelu on täysin väärä lähestymistapa valtiovallan harjoittamaan kontrolliin.
Samaa mieltä, mutta tämä ei mielestäni (vielä tällaisenaan) liity mitenkään mihinkään valtiovallan harjoittamaan kontrolliin. Tällä ei kontrolloida ketään. DNA-näyte otettaisiin joka tapauksessa, joten ne über-salaiset testit voitaisiin joka tapauksessa tehdä, mikäli valtio niin oikeasti haluaisi. Kyllähän yleensäkin säilytetään kaikkia virallisia dokumentteja jonkun vuoden, myös oikeudenkäynteihin liittyviä. Eipä tämä eroa mitenkään siitä. Säilytetään vain kaikki todistusaineet jonkun aikaa, jos vaikka joku tapaus saisikin uusia käänteitä tai se jouduttaisiin jostain muusta syystä ottamaan uudestaan käsittelyyn.

Lainaus
Kyseinen ajattelutapa nimittäin kaventaa jatkuvasti vapausoikeuksiamme, kunnes huomaamme että hupsista, nytpä tämä kontrolli koskee rehellisiä kansalaisiakin.
Ja mitenköhän tämä kaventaa kenenkään oikeuksia? Eihän tässäkään olla aivan jokaiselta ottamassa DNA-näytettä, vain niiltä, joita on syytetty jostain. Where there's smoke, there's usually fire pitää kyllä useimmiten paikkansa. Vaikkei joku ole syyllistynytkään lopulta juuri siihen rikokseen, josta häntä syytetään, niin kait niihin syytöksiin on joku syy. Syytöksiä ei kuitenkaan tehdä ihan tuosta vain.

Lainaus
Orwellin kuvaama dystopia on jo täyttä totta Isossa-Britanniassa. Huolestuttavaa kehitystä on näkyvissä myös Suomessa.
Ei se tilanne aivan noin paha sentään ole. Vaikka siellä on joitan poliitikkoja, jotka haluaisivat kontrolloida kaikkea ja kieltää kaiken, kyllä siellä on vielä niitä vastavoimiakin, jotka estävät vielä ainakin kaikista pahimmat ylilyönnit.

Lainaus
Toiset vain haluaisivat elämältään hieman enemmän elämyksiä kuin 8-16 -työpäiviä ja televisiohömppää, joten olisi kiva, jos itseään saisi vielä tulevaisuudessakin terveen järjen puitteissa toteuttaa ilman, että häkki heilahtaa.
Ja mikäköhän esmes Suomessa estää tekemästä oman halunsa mukaan? Ei mulla ole ainakaan tulleet  vielä mitkään rajoitukset vastaan, vaikka en olekaan elänyt aivan mallikelpoisen kansalaisen mukaisesti.
254  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 08.05.2009 09:30
Empä mää näe tuossa mitään hirveän kamalaa. Jos on oikeasti syytön, niin mitäpä haittaa siitä on, jos on muutaman vuoden DNA-näytteen tiedot jossain DNA-pankissa, kun ei kuitenkaan tule varmastikaan tehtyä mitään rikoksia. Tuohan on aikalailla sama asia kuin sormenjälkienkin ottaminen, mikäli sitä käytetään vain rikosten syyllisten etsimiseen.
Minä olen kyllä sitä mieltä, että jokainen pieni askel Orwellin teoksessa Vuonna 1984 kuvaamaa ”isoveli valvoo”–maailmaa on huono asia. Jo ajattelutapa, että rehellisellä kansalaisella ei ole mitään salattavaa, on lähtökohtaisesti väärin. Ajatuksen pitäisi mennä niin päin, että valtiolla ei ole mitään syytä nuuskia kansalaistensa tietoja tarpeettomasti.
Mutta eihän noilla DNA-näytteillä mitenkään erityisemmin valvota ketään. Jos nyt kuitenkin rikospaikalta sattuu löytymään jotain DNA:n lähteitä, niin tuon avulla samoin kuin sormenjälkienkin, joita on kuitenkin otettu jo ties kuinka kauan, voidaan ottaa rikollinen kiinni. Eihän niitä ihmisiä kuitenkaan pidetä minkään erityisvalvonnan alla, joilla on DNA-näyte DNA-pankissa samoin kuin ei pidetä niitäkään, jotka ovat joutuneet antamaan sormenjälkensä. Ei tuossa ole minusta minkäänlaisia "isoveli valvoo" piirteitä. Kunhan tuota DNA-pankkia ei käytetä vääriin tarkoituksiin (esim. tutkimuksiin, joihin ei ole näytteen antajan lupaa), niin ei tuo vaikuta mitenkään tavallisen pulliaisen elämään tai siihen miten valtio toimii heidän suhteen. DNA ei paljasta mitään "salaisuuksia", joten vaikka jollain nyt sattuisikin olemaan jotain salattavaa, eipä tuo DNA-näytteen pitäminen pankissa paljasta yhtään mitään.
255  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.05.2009 02:06
Hyi saatana, Guitar Hero: Van Halen.  :(
256  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 08.05.2009 01:59
Empä mää näe tuossa mitään hirveän kamalaa. Jos on oikeasti syytön, niin mitäpä haittaa siitä on, jos on muutaman vuoden DNA-näytteen tiedot jossain DNA-pankissa, kun ei kuitenkaan tule varmastikaan tehtyä mitään rikoksia. Tuohan on aikalailla sama asia kuin sormenjälkienkin ottaminen, mikäli sitä käytetään vain rikosten syyllisten etsimiseen.

Ja tuo rasismi-korttikin alkaa olla aika kulunut juttu, jokohan keksittäisiin pikku hiljaa jotain uutta?
257  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 07.05.2009 21:09
Viimeksi kun mulla tuli tuo virhekoodi, kyseessä oli juurikin se, että PSN oli alhaalla. Tänäänkin tuo kirjasi mut pari kertaa ulos PSN:stä ja tais ilmoittaa tuon koodin. Että ehkä vika on tällä hetkellä Sonyn päässä. Jos ei huomenna viimeistään toimi, niin sitten se saattaa johtua sun laitteista.

Toimiiko muuten nettiselain? Jos ei, niin sitten voi sulla olla asetuksissa jotain vikaa. Jos toimii, niin sitten PSN on alhaalla tai jotain.
258  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 07.05.2009 12:32
Kortin pitäis toimia, kunhan laitat kortin tietoihin sen saman osoitteen, jonka olet muutenkin laittanut jenkkitilille. Ei toimi, jos käytät ihan oikeaa suomalaista osoitetta, vaan pitää olla juurikin tuo jenkkitilin rekisteröinnin aikana antamasi osoite.

Tosin, aivan kaikkien pankkien kortit eivät välttämättä toimi. Sampolla toimii ainakin.
259  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 04.05.2009 22:52
Ellei sitten E3:lla ilmoiteta, että jenkkiversio julkaistaan kesän/alkusyksyn aikana. :)
260  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 01.05.2009 15:01
Pyörästä katkes sitten tuossa yön aikana poljin. Olin ylittämässä tietä kun yhtäkkiä oikeanpuoleinen poljin petti alta. Aluksi luulin, että oli vaan kettingit irronneet (tuntui oikeasti samalta, varsinkin ku hieman humaltunut). Katsoin kuitenkin sitten tien toiselle puolelle juostuani kettinkiä ja olin hieman niinQ "WTF? kettinki on kyllä paikallaan". Katoin sitten pyörän oikealle puolelle ja huomasin jonkin puuttuvan. Vilkaisin sitten tielle, ja siellähän se poljin oli. :) Nyt vituttaa, koska ei voi oikeen mennä mihinkään ku ei jaksais kävellä tässä olotilassa mihinkään.
261  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.04.2009 12:38
Mistä EI pitäisi innostua, etenkin kun ottaa huomioon että aikaisemmat Pixeljunkit ja varsinkin Eden sekä Monsters olivat niin loistavia tuotoksia?

Ei minusta
Heh, ja senkö pitäisi tarkoittaa jotain? Eihän Monsters olekaan kuin yksi niistä paremmista TD-peleistä, joita on julkaistu tämän vuosituhannen puolella, ja Eden taasen parasta (2D-)tasoloikkaa, jota tällä sukupolvella (DS ja PSP mukaan luettuna) on tarjottavanaan.

EVO
262  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.04.2009 11:56
Pixeljunk 1-4 näyttää hemmetin mageelta:

http://www.youtube.com/watch?v=9EbsMtEv2CE



No enpä tiedä mistä tuossa pitäisi innostua.
Audiovisuaalisesti suht omaperäinen ja hieno 2d-luolastolentely-puzzle-shoot 'em up -(monin)peli. Mistä EI pitäisi innostua, etenkin kun ottaa huomioon että aikaisemmat Pixeljunkit ja varsinkin Eden sekä Monsters olivat niin loistavia tuotoksia?

Lainaus
Ja onko se vaan mun netti vai pyrikö tuo edes 60fps?
WIP
263  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 30.04.2009 02:07
Pixeljunk 1-4 näyttää hemmetin mageelta:

http://www.youtube.com/watch?v=9EbsMtEv2CE

264  Yleinen / Vapaa sana / Millä sammutat janosi? : 30.04.2009 01:44
Kuten sanottua; siirtykää kahviin. Halpaa eikä kohtuudella nautittuna omaa mitään huonoja puolia.
Paitsi että voi pidemmän päälle alkaa aiheuttaa unihäiriöitä, närästystä ja maha- & kurkkutulehduksia. :) Puhumattakaan siitä, että kyllä siihen voi tulla riippuvaiseksi suht kohtuullisellakin käytöllä. Nuo vaivat ovat tosin melko yksilöllisiä, joten riippuvuuskaan ei esimerkiksi synny joillekin aivan yhtä helposti kuin toisille. Onhan kahvilla jotain positiivisiakin vaikutuksia, kun sitä nauttii vain sen 1-3 kuppia päivässä, mutta sillä on tosiaan myös noita haittavaikutuksia. Täysin harmittomasta aineesta ei siis voida puhua.

Tee on paras ja terveyttä ajatellen se kaikista suositeltavin vaihtoehto (ei sillä taida olla mitään haittavaikutuksia, mitä nyt ehkä hampaat vähän värjäytyvät), jos nyt aivan välttämättä haluaa ja juoda jotain päivää piristääkseen. Oikeastaan, kaikkien kannattaisi juoda teetä, koska se on niin terveellistä - olettaen ettei tee siitä mitään hirveää sokerilitkua tai juo sitä täysin kohtuuttomia määriä. Säästyisivät monilta sydän- ym. ongelmilta vanhemmalla iällä.




Mitä tulee energiajuomien "ihan ok" synteettisiin aineisiin: ne ovat harvoin hyvästä. Sekinhän taitaa olla nykyään todistettu, että synteettisesti valmistetut vitamiinipillerit voivat olla jopa haitallisia terveydelle, joten tuskinpa muutkaan synteettiset aineet mitenkään erityisen hyväksi ovat.

Ja mitä nyt pikaisella googletuksella selvisi tuosta tauriinistakin, niin normaalisti sitä saa ruoan mukana vain n. 100mg, kun energiajuomissa sen määrä vaihtelee vähäisestä 200mg:sta jopa 4000mg:an per tölkki/pullo. On varmaan sanomattakin selvää, ettei tuollainen 40-kertainen annos MITÄÄN voi olla erityisen terveellistä. Onpa myös esitetty hypoteeseja, että tauriinilla ja kofeiinilla voisi olla yhdessä käytettynä ikäviä haittavaikutuksia hermostoon. Taitaa energiajuomissa olla monia muitakin aineita monin(kymmen)kertaisia määriä verrattuna siihen miten niitä saisi normaalisti syömällä. Jos ei mitään muuta, niin saattavat ainakin rasittaa maksaa ja munuaisia.

Sitä paitsi, vaikka siinä nyt sattuisi olemaan jotain yhtä terveellistä shittiä, se ei poista sitä tosiasiaa, että tuoteselostuksessa vilisee usein sitäkin enemmän E:tä, joista monet eivät ainakaan ole runsaasti nautittuna hyväksi terveydelle.
265  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Legend of Zelda, mennyt, nykyinen ja tuleva : 28.04.2009 17:35
Minish Cap on kyllä tylsä, Phantom Hourglass tosin vielä tylsempi. Laittaisin molemmat Oracle of -julkaisut niiden edelle. Link's Awakening on paras käsikonsoli-Zelda, jos LTTP:n GBA-porttausta ei lasketa.
266  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 25.04.2009 13:13
Jehah, joulukuussa juhlitaan! 200€ palautuksia. Jos ei tällä kertaa kuluttais kaikkia rahoja minkäänlaiseen jouluristeilyyn ja sen sikakalliiseen buffettiin, vaan viettäis vähän rauhallisemman joulukuun. Tai ostais vihdoin uuden kitaran.
267  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 23.04.2009 21:56
Kojima on ilkee. Aluksi kiusaa faneja mahdollisella Zone of the Enders 3:lla, sitten kertoo kuinka haluaisivat tehdä Zone of the Enders 2nd Runnerista päivitetyn HD-version. Me wants 'em both so very much.  :o
268  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.04.2009 21:26
EDIT: No niin, justiinsa. Ja sitten vielä joku mediamaksu. Miksi minua kiinnostaisi maksaa jostain, jota en käytä?
Uskoisin että maksat tälläkin hetkellä useista asioista joita et käytä. Ei tää nyt niin erityinen case ole.
On se siinä vaiheessa, ku menee yhen kuukauden opintolisä pelkästään johonkin tuollaseen turhuuteen. Aletaan vaatia, että kansanedustajatkin maksavat mediamaksuna yhden kuukauden palkkansa. Vaihtuu varmaan ääni kellossa.
269  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 23.04.2009 20:21
Iso virtuaalinen keskisormi sinne Eduskuntatalon suuntaan täältä pohjoisesta. En tule maksamaan mediamaksuakaan, koska ei oo digiboksia tai ees sitä letkua, jolla näkyis vissiin vielä Eurosport, en kuuntele radiota enkä edes käytä YleAreenaa.

Paskojahan ne on kaikki, onneksi on internet.

Eikä varmaan kohta sitäkään. Ainakaan tälläisenä, jos huonosti käy.
Sensuuri iskee...  :rollaus:
270  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 23.04.2009 11:01
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?status=N&cat=%25&tits=PS1+muistikortti&x=0&y=0

Katso löytyykö kohdetta, jonka myyjä asustaisi omalla paikkakunnallasi ja kysy voitko noutaa.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines