Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.03.2009 16:05
Peggle:n kävin myös hakemassa Live Arcadesta, ja loistavahan se on.

Tänään lähti Gamestopista mukaan Halo Wars: Limited Edition ja Resident Evil 5 Xbox 360:lle.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 08.03.2009 16:23
Kampanjaa olen vääntänyt noin kahden tunnin edestä, ja täytynee sanoa, että tunnelma on upean miehekäs ja synkkä. Killzone 2:ssa on mielestäni hienolla tavalla yhdistelty Gears of War:in kaltaista 'hardcore-tykitystä' ja Call of Duty 4:sen ampumis-mekaniikkaa. Visuaalisesti peli on suorastaan ilmiömäinen, nimittäin pelimaailman ja vihollisten design on tyylikkyyttä puhtaimmillaan. Yksinpelikokemuksena KZ2 näyttää päihittävän helposti sekä Halo 3:sen, että COD4:sen ( jotka ovat olleet itselleni ne rakkaimmat konsoli-FPS:t tähän asti ).

Moninpeliä olen kokeillut parin täysimittaisen matsin verran, joten se on vielä vahvasti avonainen kysymys. Se vaikuttaa erittäin lupaavalta, mutta ensiksi täytyy oppia kartat ja päästä kiinni perus-taktiikoihin - eli palataan tämän kysymysmerkin äärelle noin 20:n pelitunnin jälkeen.

See you guys online! :)
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Killzone 2 : 22.02.2009 01:04
Vaikka kampanja sinäänsä innostaakin, on moninpeli se tärkein elementti Killzone 2:ssa. Jos se toimii hyvin, olen valmis antamaan anteeksi kaikki kampanjan mahdolliset puutteet. Skirmish -modea kaverilla testailtuani voin lähes huoletta todeta, että ainakin potentiaalia varsin mahtipontiseen online-mättöön löytyy.

Tuskin maltan odottaa. :)
4  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 20.02.2009 11:20
Ollaan katteltu krapulapäivien ratoksi viime viikkoina Peter Jacksonin vanhoja leffoja. Ensimmäisen leffan kunnian sai Meet the Feebles, jota en ollutkaan ennen nähnyt. Helvetin kieroa ja veristä Muppets From Hell -meininkiä, pidin kyllä. Jossain leffan puolivälissä oli pienoista laahaamisen makua, mutta sen aikaiset yksittäiset huippukohdat ja alku sekä loppu kyllä korvaavat sen hyvin. Sen verran täytyy moittia kyseistä julkaisua, että oli harvinaisen paskat suomennokset (ei sillä, että niitä tarvitsisi). Lauseet jäivät kesken, joitain sanoja/sanontoja oltiin käännetty ihan käsittämättömällä tavalla ja muutenkin oli huonot. Tästä kärsivät kyllä kaikki meidän katsomat Jackson-leffat, mutta MtF kärsi siitä kuitenkin eniten.

Seuraavaksi oli vuorossa Bad Taste ja Braindead. Ne olin nähnyt ennenkin. Niistä sanon vain sen verran, että Bad Taste oli ehkä himpun verran huonompi kuin muistin sen olevan ja Braindead oli taas rutkasti parempi, vaikka lopun ruohonleikkurimässäily menikin "hieman" yli. Zombi-vauva on NIIN parasta mitä missään leffoissa on ikinä ollut.

"She's EXPERIENCED" kommentti aiheutti melkoisia repeilyjä, etenkin tapa, jolla päähenkilön äiti sen sanoi.  :lol:

Jackson on sairas mies, ei tuollaisia leffoja muu selitä.

Omasta mielestäni taasen Bad Taste voittaa Braindeadin, vaikka jälkimmäinenkin on varsin loistava splatteri. Bad Tastessa on nimittäin sitä tietynlaista "Hei, teimme tämän nollabudjetilla kaveriporukassa ja hauskaa oli!" -tunnelmaa, ja kukapa ei rakastaisi Derekin viimeistä kohtausta... "I feel like I'm born again!". :D
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.02.2009 21:34

Noby Nobyn latasin itsekin, ja nyt on peli asennuksessa. Pakkohan se oli hommata noiden muutamien hullujen YouTube -videoiden jälkeen. :D Hintakaan ei paljoa lompakkoa hetkauta.
6  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 19.02.2009 21:29
Kävin katsomassa Operaatio Valkyrien tänään, ja pidin siitä erittäin paljon. Lähdin elokuvateatteriin hieman latistuneiden odotuksien saattelemana - toisaalta elokuva oli aiheeltaan mielenkiintoinen, mutta epäilin viimeiseen asti elokuvan amerikkalaisia juuria. Voivatko amerikkalaiset luoda uskottavan elokuvan Hitlerin salamurha-yrityksestä, varsinkin kun näyttelijät puhuvat englantia saksan sijaan? Voiko Tom "Pää-skientologi" Cruise enää vakuuttaa minua näyttelijänä? Voin vastata molempiin kysymyksiin yhdellä sanalla: Ehdottomasti.

Englannin kielinen dialogi ei häirinnyt minua juuri ollenkaan, sillä elokuva esiteltiin siten, että saksalainen selostus häivytettiin pikkuhiljaa englannin kielen alle. Mielestäni intro oli varsin nerokas, sillä se antoi ymmärtää, että tätä aspektia oli harkittu tarkoin. Toinen helpottava tekijä oli se, että näyttelijät saivat puhua englantia omalla, luontevalla painotuksellaan, ja väkinäisesti mongerrettuja saksalaisia korostuksia ei kuultu. Muutamassa paikassa korvaani särähti tosin se, että rivisotilaat saattoivat heitellä käskyjä toisilleen saksaksi englannin kielisen dialogin alla.

Cruise oli roolissaan hillitty, ja samalla loistava. Hän sai minut pitämään Stauffenbergistä, ja toivomaan hänelle hyvää loppua ( vaikka totuuden jo entuudestaan tiesinkin ). Muutenkin elokuva oli rakennettu hienosti siten, että katsojana otin niin vahvasti vastarintaliikkeen puolen, että paikoin todella toivoin, että he onnistuisivat. Huvittavaa sinäänsä, koska kaikkihan me tiedämme, miten salamurhayrityksessä lopulta kävi.

Suosittelen elokuvaa lämpimästi jokaiselle tästä ajanjaksosta tai tapahtumasta kiinnostuneelle ihmiselle. Elokuva on jännittävä, tunnelmallinen ja hienosti näytelty. 4/5
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 19.02.2009 20:17
MGS4 tuli ostettua PS3:lle toistamiseen - aikoinaan pelasin sen läpi ja möin, mutta tulin katumapäälle ja ostin nyt takaisin. Alkoi nimittäin kuumottamaan toinen läpipeluu-kerta.

Ah, ja taitaa tuo Sega Mega Drive: Ultimate Collection lähteä tilaukseen Play.comilta - sen verran hyvä setti on kyseessä.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.02.2009 15:33
Play.Com:ilta pistin ennakkovaraukseen Killzone 2:sen ja Street Fighter IV:n - molemmat alta 40e / kipale.
9  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 12.02.2009 15:31
Paras poliisisarja koskaan.

Sori vaan, mutta The Wire on kyllä paras poliisisarja koskaan.

Samaa mieltä. The Wire on ehdottomasti yksi parhaista sarjoista koskaan, genrestä huolimatta. McNulty!
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Miksi päätit rekisteröityä Pelaajalaudalle? : 12.02.2009 11:13
Miksi päätit rekisteröityä Pelaajalaudalle?

Kaverini, pelaajalaudan jo olemassa-oleva jäsen Mixba, suositteli minulle foorumia sanoin: "Paras pelikommuuni mitä netistä löytyy". Täytyihän tämä sitten katsastaa, ja kyllä, kommuuni vaikuttaa erittäin järkevältä. Tätä aikaisemmin olen lukenut lähinnä Konsolifin -sivuston foorumeita ja NeoGaf:ia.


Miltä Lauta vaikutti ulkonäöllisesti?

Pidän Laudan pelkistetystä, selkeästä ulkoasusta. Very efficient.


Oliko rekisteröityminen iso vaiva sinulle?

Ei. Itse asiassa rekisteröityminen oli yllättävän nopeaa ja vaivatonta.
11  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 12.02.2009 11:01
Enhän minä puhunutkaan näyttelijäntyön laadusta, vaan itse roolin eeppisyydestä ja näkyvyydestä. Tekihän DaVincikin paljon hienoja maalauksia, mutta hänet muistetaan lähinnä Mona Lisasta, joka ei taatusti ollut teknisesti hänen mestarillisin työnsä.
12  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 12.02.2009 03:11
The Dark Knight tuli katsastettua Blu-Ray:ltä - taisi olla neljäs katselukerta kaikenkaikkiaan. Ja kyllä, olen niin nördenström että kävin katsomassa elokuvan kolmesti elokuvateattereissa. Hyvä elokuva pitää otteessaan kerran, erittäin hyvä elokuva onnistuu siinä vielä neljännen katselukerrankin aikana, ja Yön Ritari kuuluu juuri tähän kastiin. Elokuva on upeasti ohjattu kokonaisuus, synkkä ja hienosti näytelty - erityismaininnan ansaitsevat ( hyvin ennalta-arvattavasti ) Heath Ledger Jokerina ja Aaron Eckhart Harvey Dent / Kaksinaamana. Kuvanlaatu oli pääasiallisesti loistavaa, joten Blu-Ray -upgrade on ehdottomasti hintansa väärti.

History of Violence lukeutuu lempi-elokuviini, mutta Eastern Promisesista en ollut niin innoissani. Olen nähnyt kyseisen elokuvan vain kerran, ja siitäkin on jo muutama vuosi ( R&A -messuilla ´07 ), joten uusinta-katsastus olisi varmasti paikallaan. Viggo on kyllä intensiivinen näyttelijä, mutta valitettavasti hän on jo saavuttanut uransa huippukohdan Aragornina - siitä ei nimittäin casting enää parane.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.02.2009 02:33
PC taitaa olla Left 4 Deadille se parempi alusta - itse omistan sekä PC-, että Xbox 360-versiot ( kiitos Live-kavereideni ), ja konsoli-versio on pelattavuudeltaan huomattavasti tönkömpi. Tästä syystä L4D:iä on tullut hakattua PC:llä enempi, ja olenkin valmis myymään 360-version ja jatkamaan pelkästään PC:n puolella.

Ostin PS3:sen tässä muutama viikko sitten, ja sillä on tullut hakattua lähinnä LittleBigPlanetia, Wipeout HD:ta ( joka on ehdottomasti yksi hienoimmista peli-kokemuksista aikoihin ) ja Valkyrie Chroniclesia ( joka vaikuttaa varsin lupaavalta ). Olen ollut konsoliin erittäin tyytyväinen, ja se on ansainnut paikkansa Xbox 360:n vierestä. WarHawk ja Killzone 2 olisivat seuraavana ostos-listalla. Mmmm.... Killzone 2.
14  Yleinen / Peliseura / Vs: PlayStation Network-tunnukset : 12.02.2009 02:22
Artieficial
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines