Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Peliseura / Re: PlayStation Network-tunnukset : 16.03.2008 14:16
CarmineGallante
2  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Maailman parhaat TV-sarjat : 16.03.2008 14:12
Simpsonit, Top Gear ja The Apprentice.

Onneksi tänä internetin ihmeellisenä aikakautena ei ole riippuvainen suomalaisen television tarjonnasta, vaan internet auttaa pitämään ajan tasalla muualla esitettävissä sarjoissa.

Simpsonit ovat aivan parasta ja omistan DVD:llä kaikki siinä muodossa julkaistut tuotantokaudet, loput on täytynyt valitettavasti ladata netistä, mutta ostan nekin heti, kun ilmestyvät. Välillä oli pieni sukellus huonompaan, mutta 18. ja nykyinen 19. tuotantokausi ovat olleet taas ihan hyviä, joskaan eivät vedä millään vertoja tuotantokausille 5-10.

Top Gear on juuri sopivasti autoasiaa huumoriin yhdistettynä. Stig, Jeremy Clarkson ja mielenkiintoisimmat ohjelma-aiheet ja testettavat autot takaavat katselunautinnon. Toivottavasti Jeremy Clarksonista tulee Britannian pääministeri.

The Apprentice. Mitäköhän tästä nyt sanoisi? Olen die-hard Donald Trump -fani, vaikka äijä onkin muuttunut vähän turhan pompöösiksi. Kaikki tuotantokaudet olen kuitenkin innolla seurannut ja nyt meneillään oleva 7. tuotantokausi päättyy ensi torstaina. Odotan kuin kuuta nousevaa.
3  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 16.03.2008 14:06
Onko tietoa koska Universal Studios alkaa tuoda HD-DVD:lle julkaistuja nimikkeitä Blu-Raylle? Aivan pakko saada ostettua Casino Blu-Rayllä, kun on nähnyt ruutukaappauksia HD-DVD-versiosta. Muutenkin maailman paras leffa.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 16.03.2008 14:02
Vaikka olenkin aseintoilija ja jotkut ihme luolamiesgeenit painaa taustalla ja armeijan on ihan pakko päästä, niin olen silti sitä mieltä, että asevelvollisuus sotii yksilönvapautta vastaan. Se on valtion kohdistama vaade ihmisen yksityisyyttä kohtaan, ja valtio tekee ainutlaatuisesta ihmisestä omaisuuttaan vaatimalla tämän palvelukseensa vähintään kuudeksi kuukaudeksi, tai häkki heilahtaa. Mielestäni tämä on vastenmielistä enkä näe siinä mitään positiivista. Muutenkin Suomen armeija ei kiinnosta sitten tippaakaan. Onneksi olen kaksoiskansalainen ja pääsen suorittamaan armeijan yhdessä maailman parhaimmista armeijoista. Rämpikää te täällä loskassa suksilla ja unelmoikaa NH-90:stänne.
5  Yleinen / Vapaa sana / Re: The US Presidental Election (vote Ron Paul) : 16.03.2008 13:51
Sääli, että amerikkalainen media päätti pitää pahan pöpön nimeltä Ron Paul pois amerikkalaisen televisiokansan korvilta. Mies edustaa hyvinkin tarkasti samoja aatteita kuin minä, mutta kyllähän se olisi pitänyt tietää, ettei demokratiassa tapahdu koskaan mitään näin ihmeellistä muutosta.

Jo nyt Baracki on vilautellut, että amerikkalaisjoukkoja on jätettävä Irakiin estämään tilanteen kaatuminen käsiin. Toisin sanoen ihan samaa p*skaa kuin Hillaryn suusta. McCain nyt on tietysti omassa luokassaan ja kaikkein epätoivottavin vaihtoehto Obaman lisäksi. En minä Hillarystakaan pidä, joten ei voisi oikein enää vähempää kiinnostaa, kuka "kisan" voittaa. Sama linja tulee valkoisessa talossa joka tapauksessa jatkumaan, ainakin ulkopolitiikan osalta.
6  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 16.03.2008 13:42
Itse olin kohtalaisen myöhäinen aloittelija (ainakin nykyisellä mittapuulla), ensimmäiset kännit vedin 16 ja puolen vuoden ikäisenä. Sen jälkeen oli tietysti tämän pakollinen läträysjakso, jolloin ei osannut ottaa kohtuudella sitten millään ja aina oli seuraavana päivänä kaikki paikat hajalla tai vähintäänkin 10 tyhmää tekstiviestiä lähetetty tuttaville, joihin on ollut välit poikki pidemmän aikaa. Nykyään juon hyvin harvoin, useimmiten olenkin kaveriporukkamme kuski ja silloin kuin juon, niin aina aika kohtuudella. Viinapääkin on parantunut sen verran, että ei enää vahvoista mene ihan tillin tallin.

Kuten kaikkeen muuhunkin, on suhtautumiseni alkoholiin hyvin liberaali. Joillekin se sopii paremmin kuin toisille, joistakin tulee sen vaikutuksen alaisina vastenmielisiä, joistakin mitä hilpeimpiä. Omasta mielestäni Alkon monopoli olisi lopetettava mitä pikimmiten, ja alkoholi kaikissa vahvuuksissaan pitäisi saada kilpailun alaiseksi ja kauppojen hyllyille. Nykyiset säännökset vain ajavat ihmisiä entistä vahvemman kaman pariin (niin alkoholiprosenteissa kuin suoraan huumausaineisiinkin).
7  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 16.03.2008 13:28
Tyylikäs ulkoasu tällä foorumilla. Joku saattaa (ehkä?) muistaa minut Pelaaja-lehden foorumeilta, joilla kirjoittelin kohtuullisen aktiivisesti syksy 2006-alkukevät 2007 välillä, kunnes foorumit ja koko lehti rupesi kyrsimään hetkellisesti niin paljon, että lopetin tilauksen. Voi olla, että tilaus jatkuu jokin päivä, lehden foorumeille kuitenkaan tuskin palaan. See you when I see you...
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines