Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 33
241  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 08.06.2013 13:05
Lähden itsekin tuolla U-junalla, joka on siis koivuhovissa 13:58. Taidan ainakin Sharkien pärstän muistaa, katsotaan jos löydetään toisemme.
242  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 07.06.2013 22:41
Itse voisin poistaa tuon FFXII:n. On jäänyt tyystin pelaamatta ja pyydetty hintakaan ei päätä huimaa.
243  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.06.2013 19:15
Mikä odottikaan voittajaa Curiosity -kuution sisällä?






EDIT: http://www.wired.com/gamelife/2013/05/bryan-henderson-curiosity-cube/
244  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.05.2013 13:31
Itsekin olen löytänyt vanhan rakkauden PS2:sta, kun yksi päivä selailin niin pelattuja kuin pelaamattomia pelejä.

Tulen alle laitoin saman tien Disgaea: Hour of Darknessin. Joskus viimeksi skidinä tätä pelasin, ja nyt ymmärrän vähän paremmin tämänkin päälle. Uskomattoman monipuolinen ja syvä pelimekaniikka, sopivan haastava ja avattavaa/kerättävää löytyy. Yksi parhaita TRPG-pelejä varmaan ikinä. Toinen on FF X, joka ei ole lainkaan hassumpi, kuin muistin sen olevan. Ei tässä sitä kuuluisaa Final Fantasy taikaa ole miltei lainkaan, mutta muuten mukiinmenevää ropeilua ja olen aina tykännyt siitä sphere grid -systeemistä. Burnout 3: Takedownia laitettiin myös pitkästä aikaa kaverin kanssa testiin. Kävi sitten se tavallinen, eli vähän piti aluksi tesmailla, mutta loppujenlopuksi tuli pelattua miltei koko yö. Pelattavuus ja keräily on tehty vaan niin helvetin koukuttavaksi, ettei voi kun jatkaa. Tämäkin on joskus tultu vedetty 100% läpi, mutta ansaitsee helposti vielä toisen kierroksen.

Ensimmäistä Silent Hilliä myös kaverin kanssa aloitettu hieman. Grafiikat ovat ykköspleikkaripeliksi kauniit ja valo/varjo-efektit huikeita eikä kuumotuksilta säästytä. Kakkososakin pitäisi kaivaa jostain, yksi parhaita kauhupelejä koskaan.
245  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 24.05.2013 12:55
Pieni osahan tuolta varsinaiselta alueelta on osallistunut noihin mellakoihin, puolet kiinniotetuistakin on muualta, kuin Husbystä kotoisin. Koko sotkun päätekijä on vieläpä yllättäen suomalainen (ehkä maahanmuuttajataustainen, mutta todennäköisesti syntynyt suomessa).

Kuulostaa kyllä aika yliampuvalta, että ryhmä poliiseja ei saa yhtä miestä tappamatta rauhoitettua. Tilanteessa ei kaiken lukeman mukaan ollut minkäänlaista tarvetta tuollaiselle väkivallalle.

Vaara on silit se, että nämä mellakat leviävät ja kohta kukaan ei oikeastaan edes tiedä/välitä (tai alkavat ottaa omia ongelmiaan syyksi) miksi ylipäätäänsä riehuu.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288567920085.html

EDIT:

http://www.hs.fi/ulkomaat/Ali+mellakoi+Tukholmassa+niin+pitk%C3%A4%C3%A4n+kuin+tarvitaan/a1305681073000 Vähän syvempi artikkeli tilanteesta.
246  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 23.05.2013 20:15
Parasta tuossa oli, että loppujenlopuksi en oikeastaan edes tajunnut mitä tuossa koetettiin mainostaa, mutta se ei haitannut lainkaan.
247  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme : 07.05.2013 23:46
Kingdom Hearts 3:a itse odotin tälle sukupolvelle. Aiemmat konsoliosat olivat paskimmillaankin nautittavaa hack'n'slashia kevyillä roolipelielementeillä, ja itse ainakin putosin heti kärryiltä sarjan siirtyessä kannettaville. Eiköhän se kolmonen sieltä joskus tule, sitten kun Nomura ja kumppanit saavat (jos saavat) Versus XIII:n pullautettua ensin ulos.

The Last Guardian on tosiaan toinen suuri kysymysmerkki. Shadow of the Colossus oli hieno lopetus PS2:n aikakaudelle ja olisi nytkin siistiä nähdä jos vaikka TLG samoin puristaisi kaikki tehot irti kolmospleikkarista ja voitaisiin hyvin mielin siirtyä siitä seuraavan sukupolveen. Mahdollisesti tämä silit siirtyy PS4:lle. Ei siinä, kunhan joskus tulisi.

248  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 24: "Mitä helvettiä, onko näitä ollut jo 23?" : 29.04.2013 21:32
8.6. ei näillänäkymin pitäisi olla mitään, joten mukana ollaan.
249  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 22.04.2013 09:11
Xenoblade Chronicles - Main Theme
Silent Hill 2 - Theme of Laura

Vaikka Xenobladen theme onkin hieno, jokin minussa jää silti kaipaamaan sitä jotain. Tunteita herättävä kappale, sitä ei voi kiistää.

Theme of Laura vie sitten aivan eri maailmaan aavemaisine riffeineen kamariorkesterin säestämänä. Biisi luo aivan omanlaisensa tunnelman, pahaenteisen mutta silti toiveikkaan. Kaksikosta se parempi siis. 
250  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 20.04.2013 15:46
No jopas! Piti käydä ihan äänestämässä. Uskomatonta kakkaa tosiaan nuo äänestetyimmät kilvet, huh. Olisi ollut uskottavampaa jos raati olisi ollut itse kehittäjät aluksi ja vaikka siitä sitten 10 parasta äänestykseen.  :rollaus:
251  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.04.2013 23:02
A Serious Man jakaa kyllä mielipiteet. Tämä tuli koettua ihan elävänä, kun exän kanssa se katsottiin. Lopussa koin itse hurjan "ahaa!"-elämyksen, kun taas toinen jäi hämmentyneenä raapimaan päätään. Pitäisi noi kaikki Coeninen leffat hommata, joitain on vielä näkemättä...
252  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.04.2013 21:59
Tuostahan on tulossa ens kuussa PS3:lle paranneltu Director's Cut versio.

Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
This edition will have updated controls, Stereoscopic 3D, updated HD visuals, more than 100 improvements, PS Move support, downloadable content including various pre-order bonuses, and additional scenarios"

Hei nice, pääsee itsekin kokemaan tämän kulttipelin vihdoin. Toivotaan etteivät suuresti tuota grafiikkaa parantele, koska yksi pelin viehätyksestä on juuri sen kämäisyys.
253  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.04.2013 16:34
Fantastic Mr Foxin katsoin, eka Wes Andersonin ohjaama leffa minkä oon nähnyt. Aluksi stop-motion animaatio ja tunnelma vaikutti vähän turhan nyrjähtäneeltä, mutta epäilykset hävisivät ekan puolen tunnin aikana. Hyvällä tavalla positiivinen ja naiivi elokuva, muttei kuitenkaan lässy tai hampaaton. Absurdissa huumorissakaan ei säästellä. George Clooney ja muukin voice-casting toimi mainiosti. 5 tähtee!

Andersonin leffoista ehkä paras on Royal Tenebaums, kannattaa katsoa mitä pikimmiten. Viimevuonna leffoissa pyörinyt Moonrise Kingdom on sekin ehkä yksi ohjaajan parhaita.
254  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 13.04.2013 23:33
Xenoblade Chronicles - Main Theme
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
-Mitä enemmän kuulee tuota PW:n biisiä, tulen vakuuttuneemmaksi siitä, että vain itse peliä pelanneena voi kunnolla arvostaa tätä kappaletta. Parhaat biisit toimivat täysin yksinäänkin, ilman nostalgian tai muun välikappaleen (irrelevantin itse musiikkiin) olemassaoloa. Xenobladen title taasen on hieno orkesterisävellys, vaikkei ehkä mikään paras ikinä, voittaa se silti tämän erän.

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Journey to Silius - Stage 2
-Theme of Laurasta tulee ainakin itselleni pienet 90-luvun vaihtoehtorock/shoegaze -vibat. Hyvin sävelletty kappale kaiken kaikkiian.

Mutta Silius tekee niin paljon enemmän vähemmällä. Vaikkei biisi muuten iskisi, kukaan ei voi tosissaan väittää, etteikö se olisi erittäin vaikuttava, vielä kun otetaan huomioon että se on sävelletty 8-bittiselle pelille. Sävellys- ja tunnelma-arvoltaan hakkaa Theme of Lauran leikiten. Enkä ole edes koskaan pelannut Journey to Siliusta, mutta silti saan kymmenen kertaa enemmän viboja siitä, kuin jopa pientä nostalgia-arvoa omaavasta Laurasta. Se jos mikä on merkki oikeasti laadukkaasta pelimusiikista.
255  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 11.04.2013 00:07
Näyttää vahvasti siltä että genin kolme parasta peliä ovat kaikki From Softwarelta.  :lol:

Näinpä. Soulsit ovat kyllä pitkästä aikaa pelejä, jotka oikeasti saivat itseni taas innostumaan pelaamisesta. Hyppään kyllä mukaan hypejunaan DSII:n suhteen, nyt kun pahimmat pelot sarjan sössimisestä ovat takana.
256  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 06.04.2013 04:43
Journey to Silius - Stage 2
Batman - Streets of Desolation
-Ainoa uskottava biisi voittoon, tämän kisan parhaimmistoa ja varmaan 8-bittisen musiikin yksi vaikuttavimpia teoksia.
Nyt taisi mennä boldaukset väärin päin.

Jees, korjattu on, ettei mitään jäisi epäselväksi :)
257  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 04.04.2013 21:07
Journey - Apotheosis
Xenoblade Chronicles - Main Theme
-Kaksi samanhenkistä kappaletta, mutta silti niin erilaisia. Journey ehkä hitusen parempi kuitenkin.

Skies of Arcadia - Title
Silent Hill 2 - Theme of Laura
-Yllättävän pitkälle päässyt kyllä tuo SoA ottaen edelleen huomioon sen keskinkertaisuuden. Valinta on helppo.

Nintendo World Cup - Match 6
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
-NWC:ssä enemmän sitä videopelifiilistä, vaikka onhan tuo PW:kin kova.

Journey to Silius - Stage 2
Batman - Streets of Desolation
-Ainoa uskottava biisi voittoon, tämän kisan parhaimmistoa ja varmaan 8-bittisen musiikin yksi vaikuttavimpia teoksia.
258  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 03.04.2013 18:55
Tärkeintä on kai vain kuunnella kehoaan siinä mitä syö. Jos sulle tulee paska olo jostain eineksestä, älä syö sitä. Jos et huomaa sen vaikuttavan terveyteesi huonolla tavalla vaan peräti hyvällä, syö sitä. Liika stressaaminen siitä, mitä "pitäisi" suuhunsa pistää ei sekään ole terveellistä. Onpahan vaan helvetin tylsää elämää ainakin minun mielestäni, jos ei koskaan saisi elää vähän epäterveellisesti :)
259  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 03.04.2013 01:07
Jälkiuuni ruisleipää menee noin kymmenen viipaletta päivässä.

Sitä tulee täälläkin välillä korvattua kokonaisia aterioita pelkällä ruisleivällä.

Henkilökohtaisesti en voi sietää mitään suklaa/hillo/maapähkinävoilevitteitä vaalean leivän kera, aivan kamalaa :(
260  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 28.03.2013 15:13
Nintendo World Cup - Match 6
Metal Gear Solid - Enclosure

La-Mulana - Good Night Mom
Batman - Streets of Desolation
-Batman edelleen aika mehhh. Miinuksia muutenkin kun pudotti The Last Ninjan, ei jeesus.

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Double Dragon Neon - Countryside 1
-SH jaksaa vielä ainakin tämän kierroksen.

Cave Story - Moonsong
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
-Molemmat ihan jees, mutta Cave Story enemmän mieleen.

We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
Xenoblade Chronicles - Main Theme

Mega Man 9 - Tornado Man
Skies of Arcadia - Title
-Jospa nyt päästäisiin tuosta SoAn biisistä eroon :)

Journey - Apotheosis
Streets Of Rage 2 - Stage 1-1

Journey to Silius - Stage 2
Metal Gear Rising: It Has to Be This Way
-Risingin biisi on edelleen hauska, mutta nyt on vain liian kova vastus.
261  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 20.03.2013 23:25
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation
Resident Evil 2 - Save Room Theme
-Tälläkertaa menevä ralli voitti tunnelmallisen pimputuksen.

Cave Story - Moonsong
Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss
-Cave Story vie helposti.

Super Metroid - Upper Brinstar
Metal Gear Solid - Enclosure
-Tiukka pari, mutta ääni menee kuitenkin Metroidille. Itselleni ehkä tärkeämpi kappale.

Nintendo World Cup - Match 6
Ni No Kuni - World Map
-Ni No Kunin biisi avautui vähän enemmän nyt toisella kerralla, mutta NWC:n raita on vaan niin kivempi.

Unreal Tournament - Foregone Destruction (Facing Worlds)
La-Mulana - Good Night Mom
-Valinnat tulevat yhä vaikeammiksi. UT iskee ehkä hitusen enemmän kuitenkin.

Castlevania Symphony Of The Night: Wood Carving Partita
Streets Of Rage 2 - Stage 1-1
-Molemmat loistavia, mutta gruuvi voittaa tälläkertaa barokkitunnelmoinnin.

Mass Effect - Uncharted Worlds
Metal Gear Rising: It Has to Be This Way
-Risingin biisissä edelleen jokin outo korni vetovoima.

Journey - Apotheosis
Perfect Dark - Chicago
-Vaikea lähteä vertaamaan, mutta kyllä PD:n syntikkatunnelmointi on suhteessa hitusen parempi.

Double Dragon Neon - Countryside 1
Metal Gear Solid: Portable Ops - Calling to the Night

Journey to Silius - Stage 2
We Love Katamari - Katamari On The Swing
-Edelleen loistava tuo Silius. Finaaliin heittämällä.

Rise of the Robots - Supervisor theme
Skies of Arcadia - Title
-Vähän olen ehtinyt lämmetä Skies of Arcadialle, mutta eipä se silti mikään kummoinen ole.

We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
Final Fantasy VI - Shadow's Theme
-Jussi vs. Nobuo.

Gravity Rush - Pleasure Quarter
Silent Hill 2 - Theme of Laura
-Gravity Rush on silti edelleen yllättävän hyvä biisi. SH ikävä kyllä parempi.

Xenoblade Chronicles - Main Theme
Suikoden II: Reminiscence
-Kamalan vaikea valinta, mutta menkööt nyt Suikodenille, jotenkin ehkä kuitenkin hiukan enemmän fiilistä.

The Last Ninja 2 - Central Park
Batman - Streets of Desolation
-Mestariteos vastaan meh.

Commando (C64) Theme
Mega Man 9 - Tornado Man
-Eiköhän tämä mene Commandolle, vakka megiskin on kyllä saakelin kova.
262  Basaari / Kaupankäynti / Vs: O: Folklore : 17.03.2013 20:46
Amazonista ainakin löytyy.
263  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 16.03.2013 13:40
Juttu tapahtui myös neljä vuotta sitten, kun Hautala ei vielä edes ollut harmaan talouden työryhmän ministeri. Helvetin lyhytkatseista ja typerää silti. Luottamushan tuosta toki menee, mutta eipä varmaan kellään ole nykypäivänä täysin puhtaat jauhot pussissa. Hautalakin varmaan kaikesta huolimatta ihan pätevä työssään, huono flaksi kävi.
264  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 16.03.2013 11:10
Itse ainakin voisin väittää, että käytäntöä ja tarpeellista teoriaa kyllä opetettiin, mutta että miten se on jaettu kymmenniin eri kursseihin, joista puolet ovat käytänössä turhia lähinnä ajan puutteen vuoksi (ei ehditä opettaa edes perusasioita kunnolla). Se on hienoa, että yhden koulun aikana saa kokeilla monia eri mahdollisuuksia ja oppia uutta, mutta silloin opetusvuosia täytyisi lisätä jottei se "piiperrys" veisi pois sitä mitä oikeasti "täytyisi" opiskella (siis sitä mitä nykyään työelämässä arvostetaan). Joku yhden jakson mittainen kurssi ekana vuonna ei jätä loppujenlopuksi mitään käteen, ellei sitten juuri omalla ajalla innostu pitämään taitoja yllä.
265  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 15.03.2013 17:13
Jos jo sen itseään kiinnostavan alan ensinmäinen "paskavaihe" hajottaa päätä, niin voihan siinä miettiä että onko se sittenkään välttämättä edes se oikea unelma-ala.
Tietenkin riippuu vähän duunistakin. Varmaan se pankissa työskentelyn alin hierarkia on kakkaa kenelle tahansa, vaikka unelmoisikn ylemmän portaan duuneista.

Taideala on kyllä siitä kiva, että jos siitä vaan yleisesti tykkää, on jo se pohjamudassa lilluminenkin mielekästä puuhaa.

266  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.03.2013 22:41
Toki olisi kiva nähdä myös vähän innovatiivisempaakin suunnittelua, mutta kyllä hyvin toteutetuille urheilupeleillekkin löytyy paikka tästä maailmasta.

Toki jos niistä tykkää. Kommenttini olikin vain oma mielipiteeni. Urheilupelit ovat varmasti ihan tasaisen laadukkaita teoksia toisinaan, mutta se tahti millä niitä suolletaan ulos on varsin kyseenalainen. Tämä ei haittaisi, jos jokainen änäri ja fifa maksaisi aina sen 10-20 euroa, mutta että niistä pyydetään ihan täyshinta. Toki jos niistä kokee saavansa rahalleen vastinetta, niin sitten.

Pakko vielä sen verran kommentoida tuota omaa alkuperäistä viestiä, että puhuin lähinnä peliteollisuuden sisäisestä kapitalismista, rahanpyörityksestä ja ahneudesta joka omiin silmiini näyttää syövän sitä luovuutta ja laatua, mitä toivoisin peleiltä.

EDIT: Peliteollisuus pitää nykyään liikaa itsestäänselvyytenä, että tietyt pelit myyvät vain nimen perusteella. Vaikka varmaan koskaan ei tulla vajoamaan niin alas, kuin mitä joku E.T. -peli oli, mikään ei estä isoja tahoja tinkimään laadusta ajan ja rahan säästämiseksi, jos pelit vain myyvät jokatapauksessa. Tämä koskee kaikkia suuria kehittäjiä, jopa Nintendoa, jonka tuotanto ei ole viimeaikoina ollut niin laadukasta, kuin mitä se oikeasti voisi olla.
267  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.03.2013 21:24
Eikö juuri tuo pidä kehityksen rattaat käynnissä? Tyytyväisyys tappaa kehityksen.

Mainitsit tuossa esimerkiksi NHL:n, uusin peli on sarjan paras ja paras jääkiekkopeli koskaan. Sama juttu Fifan kanssa, pessit sun muut jää auttamattomasti jalkoihin. Vaikka EA onkin tappanut aika montaa sarjaa omilla muutoksillaan, niin nuo ovat kyllä ylivoimaisesti oman alansa parhaita teoksia.

Ei peliteollisuus ole mihinkään kuolemassa ja hyviä pelejä tulee edelleen tuutintäydeltä. Ne hyvät pelit vaan ei välttämättä tule konsoleille. Olen itse pelannut kännykällä tänä vuonna eniten. Toiseksi eniten PC:llä ja vähiten konsoleilla.

Tarkoitin tuolla kapitalismiheitolla, että loppujenlopuksi kaikki sen ideologian mukaan tehdään miltei pelkästään maksimaalisen taloudellisen hyödyn (raha, materia) saavuttamiseksi kaiken muun kustannuksella. Pienet piirit kärsivät näistä eniten. Pelialan ovat vallanneet bisnesmiehet, jotka eivät tajua mitään pelien päälle, vaan ovat kiinnostuneet lypsämään rahaa hinnalla millä hyvänsä.

Mutta siis eihän sulla ole mitään ongelmaa, jos tykkäät pelata "änäreitä" ja Angry Birdsejä. Lähinnä tämä on niille, jotka oikeasti haluaisivat nähdä peleissä vielä jotain hienoa, uniikkia ja hyvää, koska potentiaalia on. Itselleni pelaaminen (poikkeuksia lukuunottamatta) on aina ollut muutakin kuin bussissa kännykällä räpeltelyä tai nousuhumalassa kavereiden kanssa virtuaalista kiekkoa lätkimässä (ihan näin yleisesti puhuen).

EDIT: Niin siis ei tämä ollut mikään anti-kaptilasitinen raina, vaan ihan epäkohtien esilletuontia, joissa vain sattuu vaikuttamaan kapitalismi jollain tasolla. Kaikkea kohtuudella, myös kapitalismia.
268  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.03.2013 20:59
Kapitalismin huonoja puolia on se, että se ei koskaan tule kylläiseksi. Peliteollisuudessa, jossa kantava voima on luovuus, on jatkuva kehitys ja voittojen maksimointi laadun kustannuksella järjetöntä. Elokuva- ja musiikkiteollisuudessa voi vielä huijata ihmisiä, mutta peliteolllisuus on vielä niin tuore, että kuluttajat ovat yleisesti valppaampia laadusta. Mutta tämä on lähinnä niinsanottujen core-pelaajien ongelma, sillä jatkossakin kasuaalipelaajat (suurin osa?) ostavat sitä ripulia vain silkan markkinoinnin ja mielikuvien ansiosta ottamatta selvää tai edes välittämättä sen laadusta. Pelejä ostetaan, koska siinä lukee Call of Duty tai NHL, eikä siksi että se olisi hyvä peli.

Itse uskon, että jos EA ja muut pökäleet haluavat vielä tulevaisuudessa menestyä bisneksessä, on niiden miltei pakko siirtyä halvan ja helpon huvin luvattuun maahan: Mobiilipelibisnekseen. Jo nyt pienemmät yhtiöt sekä indieporukat osoittavat mielestäni sen, että tulevaisuudessa laatupelit tehdään kohtuullisella budjetilla (iso budjetti ei takaa pelin laatua ja joskus jopa huonontavat lopputulosta, kun kuvitellaan automaattisesti näin), kohtuullisilla määrillä kehittäjiä (isoissa ryhmissä joutuu tekemään liikaa kompromisseja, luovuus kärsii) sekä kohtuullisilla aikatauluilla (ei liikaa eikä liian vähän).

Ympäripyöreitä asioitahan nämä ovat, mutta jostain syystä peliteollisuus ei vain ole ottanut opiskeen. Tämä saattaa myös johtua siitä, että pelibisnestä pyörittävien tahojen päättäjät eivät ymmärrä, että luovuus ja laatu vaatii aikaa, riskejä ja uhrauksia. Kaikkea sellaista, mikä ei ole rahallisesti kannattavaa.
269  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 13.03.2013 05:50
Kierros 1

Tekken Tag Tournament - Ogre Stage
We Got Explosives 2 - Horizon's Girls
-Paha valinta, molemmat ihan mukiinmeneviä, mutta tunnelma ratkaisee Tekkenin hyväksi.

Ski or Die - Downhill Blitz
Resident Evil 2 - Save Room Theme
-Ei mikään ihmeellinen tuo ressa. Ski or Die on taas parhautta.

Streets Of Rage 2 - Stage 1-1
Secret of Mana - Title
-Gruuvia

Crysis 3 - Memories
Journey to Silius - Stage 2
-Huhhuh, ei mitään jakoa.

Deus Ex: Human Revolution - Everybody Lies
Mass Effect - Uncharted Worlds
-Deus Ex yllättävän hyvä. Mass Effect aika peruskakkaa.

Unreal Tournament - Foregone Destruction (Facing Worlds)
Serious Sam 3: BFE - Hero (Instrumental)
-UT:n jungletus vie.

The Legend of Zelda: Majora's Mask - Giants' Theme
We Love Katamari - Katamari On The Swing
-Pakostikin alkaa hymyilyttämään.

Dustforce - Cider Time
Suikoden II: Reminiscence

Killer Instinct - Title Theme
Mario & Luigi: Bowser Inside Story - Final Boss
-Mahtava fiilis Killer Intinctissä.

Metroid Prime - Phendrana Drifts
Ni No Kuni - World Map
-Eipä oikein mitään jakoa.

Devil May Cry - Ultra Violet (Nelo Angelo Battle)
Batman - Streets of Desolation
-Molemmat vähän meh.

The Unfinished Swan - The Watchtower
Cave Story - Moonsong
-Ei parasta Cave Storya, mutta hyvää kamaa silti.

Pokemon Ruby/Sapphire/Emerald - Mt. Chimney/Sky Pillar
Metal Gear Solid: Portable Ops - Calling to the Night
-MGS:n Disney-musat ei oikein nyt pärjää.

Turrican 2 - The Wall
Skies of Arcadia - Title
-Helvetin tiukka tuo Turrican. Skies of Arcadia on taasen aika keskinkertaista sinfoniahomostelua.

Frozen Synapse - Triumph
Metal Gear Solid - Enclosure

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Staff Roll
Mega Man 9 - Tornado Man
-Zeldalle miinukset jo ihan siitä, että se on kompilaatio, eikä yksittäinen kappale. Toisaalta eipä mikään SS:n biisi voita tuota megiksen omaa.

Commando (C64) Theme
Tomb Raider - First Battle
-Murskavoitto.

The Witcher 2 OST - Coastal Tavern
Castlevania Symphony Of The Night: Wood Carving Partita

Gravity Rush - Pleasure Quarter
The Elder Scrolls V: Skyrim Main Theme
-Täysi yllätys miten hyvä tuo Gravity Rushin biisi onkaan.

Mega Man Zero - Zero's Theme
La-Mulana - Good Night Mom

Super Metroid - Upper Brinstar
Air Combat - Head First
-Air Combat on kanssa aika jees.

Silent Hill 2 - Theme of Laura
Final Fantasy XIII-2 - Full Speed Ahead
-Yllättävän hyvä tuo FF, mutta Silent Hill vie.

Hotline Miami - Hydrogen
Nintendo World Cup - Match 6
-Jälleen iloinen yllättäjä.

Final Fantasy VII: Prelude
Phoenix Wright: Ace Attorney - Pressing Pursuit ~ Cornered / Variation

Diddy Kong Racing - Spaceport Alpha
The Last Ninja 2 - Central Park
-Tässä voisi olla jopa voittaja-ainesta. Älyttömän kova biisi. Pakko laittaa vielä in memoriam viime KO:ssa harmillisen vähälle huomiolle jäänyt Wizball theme. Miten voi olla näin hyvää pikselimusaa.

Final Fantasy VI - Shadow's Theme
Rayman Origins - Food World Inferno
-Ehkäpä paras hahmo-theme FF-sarjassa.

Dark Souls - The Ancient Dragon
Journey - Apotheosis
-Journeynkin on oikein hieno, mutta DS vie tunnelmallaan.

The King of Fighters XIII - Arashi no Saxophone 5
Xenoblade Chronicles - Main Theme

Splinter Cell: Chaos Theory - The Lighthouse
Perfect Dark - Chicago
-Chaos Theory ei ole parasta Tobinia. Perfect Darkissa on tunnelma kyllä niin kohdillaan.

Double Dragon Neon - Countryside 1
Klonoa 2 - Maze of Memories
-Täydellistä fiilisteltyä Klonoalta.

Mystical Ninja Starring Goemon - Theme of MYSTICAL NINJA
Rise of the Robots - Supervisor theme

Metal Gear Rising: It Has to Be This Way
Jets 'n' Guns - Shop Music
-Jets 'n' Gunsin biisi oli hyvä, mutta tuo Risingin kappale on jollain juustoisella tavalla mahtava.
270  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pokemon : 11.03.2013 19:43
Itsekin olen nyt pitkän tauon jälkeen jatkanut White -versioa ja yhtäkkiä tykkään kuin hullu puurosta. Hassua että peli on ollut jo vuodenpäivät hyllyssä kesken, ja nyt vasta iski himo siihen. Ei ole näin paljon Pokemoneista saanut kiksejä sitten Silver- version. Netissäkin tätä haluaisi pelailla, mutta jostain syystä DS:ää ei voi yhdistää WPA-suojattuun verkkoon, joten se siitä. En viitsi alkaa suoja-asetuksia muuttamaankaan. Maistuu kyllä ihan soolonakin.

Tuon White 2:en voisi kanssa hommata, mutta ei polttele ihan niin paljoa kuin lokakuussa(?) julkaistava X ja Y -versiot. Toisaalta jos sen saa nykyään alle parillakympillä, niin miksipä ei.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 33
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines