Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 33
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 19:41
Vaikuttaa hauskalta moninpeliltä ainakin tuo Splatoon. Karmea hahmosuunnittelu vain.
152  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 19:34
Xenoblade X vaikuttaa aika mehevältä. Toivottavasti ei ole liian Mecha -painotteinen.

153  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 19:25
Älyttömän hieno visuaalinen tyyli tuossa Zeldassa.

Edit: Bayonetta II, ykkönen vielä lisätty pakkaukseen. Ostoon menee.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 19:05
Mitä oikein katson...

Smashiin Mii Fighterit, olisi pitänyt arvata. Turhuuksien turhuus.
155  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 10.06.2014 13:40


Limbon tekijöiden uusin vaikuttaa kanssa aika kovalta. Trailerin perusteella äärimmäisen tunnelmallista settiä. Limbo oli kyllä yksi takavuosien lemppari indie-peleistä, joten eiköhän tämäkin tule pelattua. Tämä vielä tosin vain Xbonelle, mutta varmasti tulee pleikallekin.
156  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: E3 2014 : 10.06.2014 13:06
No Man's Sky

Tämä ehdottomasti mielenkiintoisin messujen tarjonnasta. Hieman varauksella silti odotan, että kuinka hyvin hoitavat tuon open world -mekaniikan. Vaarana on se, että 80 % maailmasta on vain silmäkarkkia, ja tutkittavuus erittäin pinnallista ja itseääntoistavaa. Ei oikein jäänyt noista trailereista käteen pelin kokonaista ideaa. Muuten tuo vaikuttaa kuin Minecraftin ja Sporen yhdistelmältä (ja ehkä pienet Metroid Prime -vibatkin, mikä on plussaa).
157  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXV: 25 : 02.06.2014 18:37
Joo, joo. Kyytiin vaan kaikki.

Oikein loistavaa, kiitän ja arvostan.

Itse varmaan järjestän itseni Pasilaan täältä Kouvostoliiton hellästä huomasta, josta jatkan tuolla 14.12 lähijuna S:llä kohti Masalaa. Tunnustaako kukaan muu tulevansa samalla vai kävelläänkö sellaisella ujolla 20m hajuraolla mäki ylös?

Saatan itsekin hypätä tuohon samaan junaan. Ehkä törmätään.
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.05.2014 19:49
Noissa open world -peleissä on oikeastaan hassusti juuri se vapaus ja laajuus mikä voi tehdä niistä tylsän. Kun suurin osa maailmasta on vain hienon näköistä taustaa, eikä tuo pelattavuuteen tai hahmon/tarinan kehitykseen oikeastaan mitään. GTAV:ssä ehkä 30% maailmasta on jollaintasolla järkevää näillä kriteereillä. Ihan siistiähän se on kun on iso maailma "tutkittavana" ja tilaa sekoilla, mutta ei se paljoa loppupeleissä anna.

159  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 20.05.2014 11:52
Vielä tuohon energiakeskusteluun:

The Energy Internet

Mielenkiinnolla kyllä odottaa miten tuo lähtee kunnolla käyntiin.
160  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 16.05.2014 15:54
Niin no eipä noiden jäätiköiden sulamiselle enää mitään voi. Kysymys onkin, että oliko se meidän aiheuttamaa, ja olisiko sille voitu tehdä jotakin. Maapallo tuhoutuu toki jossain vaiheessa teki ihminen mitä tahansa, mutta hienoahan se olisi jos yritettäisiin suojella elinympäristoämme niin hyvin ja pitkään kuin mahdollista.
161  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 11.05.2014 20:04
Ydinvoima energianmuotona on vähän niin ja näin. Toisaalta itsessään melko saasteetonta, mutta uraanin louhinta ja kuljetus itsessään saastuttavat. Ydinjätettä voi toki suurimmilta osin kierrättää, ja loppusijoitus maan alle voi olla ehkä ihan turvallista. Mutta vaikka kuinka hyvin ja hyvälle paikalle voimala olisi rakennettu, on siinä aina omat riskinsä, ja tuhot tulevat olemaan merkittäviä, jos vahinko sitten käy.

Parasta olisi, että keskityttäisiin uusiutuvien energialähteiden saatavuuteen, laitettaisiin rahaa ja aikaa teknologiaan joka edistäisi tätä. Nykyäänhän on jo erittäin tehokkaita aurinkopaneeleja ja muita luonnon energiaa hyödyntäviä laitteita, mutta eipä niihin haluta sijoittaa, koska ovat rahallisesti kannattamattomampia, kuin fossiili- ja ydinvoima.

http://www.renewableenergyworld.com/rea/home <-- tässä hyvä infosivu uusiutuvasta energiasta sekä nykyisestä ja kehitteillä olevasta teknologiasta. Periaatteessa meillä olisi jo teknologia tehdä maailmasta miltein täysin uusiutuvalla energialla pyörivä, mutta monet asiat ja tahothan tässä pistävät toki vastaan.
162  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suomen europarlamenttivaalit 2014 : 27.04.2014 23:04
Itselläni noiden puolueiden välinen prosenttiero oli aika pieni.



Eli nähtävästi järkeä löytyy molemmilta puolin. Piraattipuolueesta ehdotettu jamppa (82% samaa mieltä) vaikuttaa kyllä niin kovalta, että pakko sitä on äänestää.

EDIT: Arvoissa joku Sinivalkoinen Rintama menee itselläni Vihreiden edelle, mitä saatanaa  :lol:
163  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXV: 25 : 13.04.2014 18:13
Mukana ollaan!
164  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 04.04.2014 15:46
On ihan ymmärrettävää, että työnantaja haluaa mahdollisimman vähän kustantavan työntekijän mahdollisimman paljolla työkokemuksella ja osaamisella. Nuo työkokeilut ovat sinänsä hyviä, että työnantajan ei tarvitse kokea niin suurta riskiä antaessaan työntekijälle mahdollisuuden näyttää arvonsa. Nuo ajat ovat vain mielestäni turhan pitkiä. Voisi hyvin olla vaikka pari vikkoa tai maksimissaan kuukausi, eiköhän siinä ajassa ehtisi jo nähdä työntekijän motivaation ja taidot. Tietenkin omalla kohdallani vitutukseen vaikutti vielä se, että en tykännyt paikasta.
165  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 04.04.2014 11:26
Kyllä joku tuollainen tsydeemi on taatusti edelleen voimassa, koska kaveri on parasta aikaa sellaisella orjapalkalla töissä, joista valtio maksaa jonkin pienen summan ja työnantaja ei penniäkään. Meni hommaan epätoivoisena, kun ei löytänyt mitään muutakaan ja koittaa hommata vähän työkokemusta.

Nimi on ehkä muuttunut vuosien varrella, mutta joku tuollainen on taatusti olemassa vieläkin.

Itse olin tuossa viime syksyllä työkkärin järjestämällä työkokeilupaikalla. En itse sitä edes hakenut, vaan työkkäristä soitettiin että tälläinen paikka olisi nyt. Olin siis 3 kk täysin palkatta, vain korotetulla työmarkkinatuella (jotain 600 e / kk). Samaan paikkaan joutui samaanaikaan kanssani eräs toinenkin työnhakija. Tehtävänämme oli suunnitella firman sisarnettisivuille uusi ulkoasu ja muutenkin päivitellä sitä. Ei meitä sen 3 kk aikana edes paljoa valvottu ja kun yritettiin kysyä jatkuvasti että miltä nyt näyttää, niin koskaan heillä ei tuntunut olevan aikaa tai kiinnostusta keskustella että mitä seuraavaksi. Työkokeilun loputtua se toinen kaveri sai lähteä, itse jäin koska kerroin kuva-artesaanin ammatistani ja huomasivat tarvitsevansa viestintäassistenttia, palkkasivat minut määräaikaiseksi harjoittelijaksi, ja palkka oli sen mukaista (TESin minimi). Saivat vielä palkkatukea työkkäristä sanssikortilla. Tein töitä, jotka olivat aiemmin ulkoistaneet mainostoimistoille, eli ihan mukavasti säästivät. En ikinä oikein tykännyt paikasta, joten lähdin vuoden alussa menemään. Parin viimeisen viikon aikana sinne tuli joku uusi työkokeilija työkkäristä korvaamaan paikkani lähdettyäni.

Itse juuri menin alunperin tähän, koska työkkärin tyyppi saarnasi työkokemuksesta, ja olisin varmaan joutunut jonkinlaiseen karenssiin jos olisin kieltäytynyt.

Niin ja mainittakoon, että työkkärin mukaan tuo 3 kk on se perus minimi, mitä työnantajat haluavat pitää työkokeilussa. Painavasta syystä voi kuulemma pitää jopa 6 kk putkeen. Pitäisi kieltää lailla moiset.
166  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 01.04.2014 21:42
Kiitti vinkistä! Täytyipä itsekin kokeilla tilata, vaikka eioota sanovatkin. Amano on ollut sen verran suuri inspiraation lähde itselleni, enkä silti omista vielä minkäänlaista taidekirjaa tyypiltä.
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 18.03.2014 15:10
Tuli tänään sorruttua ja ostettua DSII, vaikka aikaa ei pitäisi olla tälläisiin tällähetkellä.

Pari tuntia pelaillut, ja tietenkin vasta pintaa raapaistu, mutta joitain mietteitä:

Peli tuntuu jotenkin ohjattavuudelta vieläkin mekaanisemmalta, kuin aiemmat osat, mikä ei kyllä häiritse lainkaan. Sorcererilla pelailen. Alkupään kenttä oli aika meh -kamaa, mutta Majulaan päädyttyä tunnelma alkoi kohota. Yhtäkkiä peli heittää avaraan maailmaan ahtaiden ja kapeiden metsä-luolateiden jälkeen. Hieno kontrasti. Aika on mennyt lähinnä tutkiskellen mestoja ja hieman edeten Forest of the Fallen Giantsissa, hommaten sepälle avaimen kämpille.

Ihan hyvät vibat tähänmennessä, vaikkei tietenkään mitään Demon's Soulsiin tai edes Dark ykköseen verrattuna, mutta odotettavissa on varmasti jälleen laatua.
168  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 04.03.2014 10:12
On Gravity minunkin mielestäni hieman yliarvostettu, mutta ymmärrän sen viehätyksen ihmisissä. Itselleni Gravityn henkeäsalpaavimmat ja jännittävimmän kohdat tapahtuivat alun puolessa tunnissa, ja tämänjälkeen aloin menettämään kiinnostustani hiljalleen. Erinomaisen elokuvan tunnistaa osittain siitä, että sen voi katsoa monta kertaa uudelleen, kokea aina eritavalla ja löytää jotain uutta. Gravityn voisi kokea uudelleen ehkä vielä kerran 3D:nä elokuvissa, ja ne ekat 30 min maksimissaan. Juonen ja hahmojen puolesta ei ole oikeastaan minkäänlaista uudelleenkatsomisarvoa.

Mutta ehkä se siinä onkin, että Gravityä ei oikeastaan katsota perinteisessä mielessä, vaan se koetaan. Tavallan täysin eri genreissä mennään kuin mikään muu viimevuoden elokuva. Minua se ei vielä saanut mukaan teknologiahypejunaan, mutta katsotaan mitä seuraavaksi keksivät.
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 999 & Virtue's Last Reward : 14.02.2014 17:09
Virtue's Last Reward,

Itsellä on freezaillut aika useasti tämä nyt, mutta save bugia ei ole vielä tullut, vaikka kesken puzzlehuoneiden olen tallennellut.

Mutta siis, tämä on aivan loistava peli. Nousee helposti yhdeksi parhaista pelikokemuksista oikeastaan ikinä. Dialogi ja puzzlet ovat hauskoja ja älykkäitä joissa saa oikeasti käyttää päätään että pysyy mukana, ja tarina tuo kylmät väreet pintaan jatkuvasti. Täytynee tuo 999 myös jossainvaiheessa pelailla, ja eikös tästä ole tekeillään vielä yksi "jatko-osa"kin.
170  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 14.02.2014 17:02
http://www.twitch.tv/twitchplayspokemon

twitch chatilla pokemonia. 3000 pelaajaa hakkaa yhteen peliin inputteja.

Päivän huutonaurut, kiitos tästä.
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 07.02.2014 21:33
Tulipa ladattua tuo Virtue's Last Reward. En pelistä aiemmin ottanut selkoa, muutenkuin kuullut hypeä ja kehuja, joten nyt oli aika tarkistaa mikä tässä nyt on niin ihmeellistä. No, ensinmäisten 3 tunnin, ja parin puzzlehuoneen jälkeen tuntuu aika helvetin hyvältä peliltä. Jännittävä, mysteerinen juoni ja värikäs hahmokaarti, puzzlet vielä suht helppoja olleet, mutta varmasti vaikeutuvat edettäessä. Sellainen muistikuva on myös, että tämän voi kai läpäistä useammankin kerran eri sisällöllä ja endingeillä? Joka tapauksessa älyttömän koukuttavaa kamaa ja pitää otteessaan kuin parhaatkin jännityskirjat.
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 29.01.2014 09:19
Kyllä tässäkin on sitä nykyajan mistä aita on matalin -meininkiä mukana. Luolastot nyt menevät grindauskenttinä ennen pomoja, mutta ne olisivat voineet sisältää enemmän mielenkiintoisempia salareita ja lootia. Tarina ja hahmot eivät tosiaankaan ole mitään aiempien Finalien tasoa, mutta onnistuu olemaan kaikessa ympäripyöreydessään ihan symppis ja seurattava, varsinkin jos muihin tämänpäivän j-ropeihin vertaa.

Tosiaan taistelusysteemi ja hahmonkehitys ovat innovativiisia ja hiottu huippuunsa, mutta muu jätetty vähän kesken tai huitaistu nopeasti päälle. Vaan ei tämä silti mikään tusinarope ole.
173  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 17.01.2014 12:26
Itselläni nyt n. 50 h takana ja 5. Chapterissa mennään. Tahti on vähän hiljentynyt muiden harrastusten takia, mutta sitä suuremmalla innolla tulee aina palattua tämän pariin. Edelleen yksi nykysukupolvien parhaita ropeja, ja nostaa kyllä monella tapaa rimaa tuleville oman genrensä peleille. Juoni ei ole ainakaan vielä lässähtänyt kasaan, ja oikeastaan näin 5. Chapterin alussa setti alkaa mennä vain mielenkiintoisemmaksi.
174  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.01.2014 11:31
Ai onko tuo vielä ihan Squaren tekemä? Luulin että joku faniporttaus...
175  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 10.01.2014 16:04
Kauan on pitänyt oma vinyylisoitin hommata, mutta vielä ei ole oikein saanut tarpeeksi massia kerättyä hankkeeseen. Arvioin, että itselläni menisi ehkä joku 1500 e kunnollisiin Hi-fi setteihin, pieni sijoitus siis.

Joka tapauksessa omistan vielä aika vähän vinyylejä, niitä on tultu lähinnä kuunneltua kaverin luona. Onhan siinä oma viehätyksensä; Vinyylikotelot ovat hienoja ihan itsessään ja tekevät levyn kansitaiteelle parhaiten oikeutta. Neulan seuraaminen raitoja pitkin ja se pieni rätinä mikä siitä lähtee, sekä vinyylin kääntäminen tuovat omituista lisämaustetta kuunteluun. Äänenlaadullisestikin vinyyleissä on oma vibansa, ehkä vähän lämpimämpi ja paksumpi kuin digitaalisissa formaateissa.

176  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 29.12.2013 01:08
Itselläni nyt jotain 27 h takana ja meno paranee vain. Hahmot ja tarina ovat samasituttavaa kamaa, ja juuri nämä elementit ovat itselleni puolet roolipelien hauskuudesta. On tultu huomattua, että osa peleistä saattaa jäädä täysin kesken, jos sen tarina ja hahmot jäävät yksiulotteisiksi, mutta tässä siitä ei ole pelkoa. Ei tietenkään ihan vanhojen FF:ien tasolle päästä, mutta jaksaa silti viihdyttää. Tässäkin tarinasta ja hahmoista kyllä löytää jälleen monia (välillä ympäripyöreitä mutta tärkeitä) elämänkatsomuksellisia mietteitä, jos vain pitää mielen avoinna.

Saa nähdä miten tämän jälkeen tuntuu pelata muita ropeja, kun tässä niin moni peruselementti on laitettu uusiksi ja toimivammaksi. Olen pelaillut tässä Pokemonia samalla, ja taistelut tuntuvat välillä puuduttavan pitkiltä, kun niitä ei enää voi nappia painamalla nopeuttaa tai automatisoida.

Osa miljööstä on tosiaan erittäin kaunista katseltavaa, ja 3D effekti antaa viel enemmän syvyyttä. Ainoa huono puoli on vain, että joissain kohden 3D oudosti "pirstoutuu" jommallakummalla puolella ja näyttää jotkut asiat kuin kahtena.
177  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 20.12.2013 10:29
Eilen pääsin viimein aloittamaan tämänkin. 4 tuntia meni heti alkuun, enkä voisi olla enempää tyytyväinen peliin.

Alkaa ehkä hieman sekavasti ja paikoittain tylsästi, mutta heti kun saa kaikki 4 hahmoa käytettäväksi, laatu nousee huimasti ja peli oikeastaan kunnolla vasta alkaa. Pelimekaniikka edelleen neroutta ja parhautta, sekä kokoajan jotain pientä palkitsevaa tekemistä pääpelin oheella. Kylän rakentaminenkin sujuu nyt vähän sutjakammin, kun voi kaverilistalta ja netistä hakea jengiä apuun. Plussaa muuten japaninkielisestä ääniraidasta vaihtoehtona.

Onneksi on perjantai ja ensiviikosta vuoden loppuun asti lomaa, pääsee oikein kunnolla uppoutumaan tähän loistavaan peliin.

178  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 12.12.2013 21:38
Nymphomaniacissahan on päädytty tällaiseen ratkaisuun ainakin seksin osalta.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Bravely Default | Paras Final Fantasy ikinä? : 10.12.2013 21:54
EDIT: Joo, ei enää voinut mitään, kävin juuri Gamestopista ennakkotilaamassa Collector's Deluxe Editionin. Varmaan ensiviikolla pitäisi saada tämä hyppysiin.

Paljonko kustansi Gamestopissa?

Kävin tänään itseasiassa perumassa tuon deluxen ennakkotilauksen ja tilasin tilalle normiversioa,. Deluxe Editionia ei ollut vielä tullut, normiversioita oli mutta kaikki varattu. Hintaa en kysellyt, mutta olisikohan se siinä 130 e tienoilla varmaankin. Aika hyvin muuten ostettu tuo peli pois, kävin varmaan 8 eri kaupassa ja kaikissa ei-oota. Noh, pari päivää vielä jos jaksaisi odottaa...
180  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 08.12.2013 23:24
Jep, ikävä kyllä se alkuperäinen viesti hukkuu jälleen väkivallasta aiheutuneen kohun alle ja koko juttu kuitataan vain vasemmistoanarkistiseksi riehumiseksi ilman, että edes yritetään ymmärtää/selvittää mistä on alunperin kyse ja mitä asialle voisi tehdä. Kuinkakohan moni tuolla oikeasti edes riehui sen alkuperäisen idean takia, ja kuinka moni sai vain hyvän tekosyyn purkaa pahaa oloaan ihan muista syistä. Loppujenlopuksi kahtiajaon kuilu vain levenee, viha ruokkii vihaa.


Eli oliko tämä sittenkin vasemmistolainen salajuoni yllyttää vihaisia vasemmisto(?)nuoria huliganismiin. Ei voisi yhtään enempää kusta omaan nilkkaansa koko touhu, jos näin on.

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 33
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines