Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
91  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 04.12.2007 12:21
Eipä ole lahjoja vielä täälläkään osteltu. Saa nähdä milloin sitä ostoksille pääsee, mutta jos taas menee niinkuin muinakin vuosina, niin aattoa edeltävänä viikonloppuna.
Tilanteen tekee vielä pahemmaksi se, että en yksinkertaisesti tiedä, mitä hankin muille. Kukaan ei ole edes vihjaillut mitään mitä voisi haluta, tai isä on poikkeus tässä asiassa, mutta muille tulee varmaan taas napattua, jotain turhaa hätäpäissään... :rollaus:

Omalta kohdalta tein jo pientä vihjailua, että Guitar hero olisi aika kova sana...saa nähdä auttoiko se...
92  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sarjakuvat : 02.12.2007 15:45
Kuvituksesta vastaa Esad Ribic, joka on digitaiteilijana noussut hiton nopsaan yhdeksi ehdottomista suosikeistani. Miekkoselta tulee tässä kuussa (joulukuu) uusi Marvelin sarjisalppari Silver Surfer: Requiem, ja tarinan on käsikirjoittanut itse suuri ja mahtava J. Michael "Babylon 5" Straczynski!

En ole lukenut tarkempia tietoja, mutta käsittääkseni se kertoo tarinan siitä kuinka SS saa tietää olevansa kuolemansairas. Odotan innolla asian käsittelemistä realistisella tavalla, näinkin epärealistisessa miljöössä.

Tämän voisi itsekin hommata. Kuitenkin kun Straczynskiltä tulee ne parhaat Marvel stoorit, varsinkin nykyään.

Pahemmin ei ole tullut Marvelin tuotoksia hankittua, viimeisimmät taitaa olla Ihmeneloset: Loppu, joka kyllä oli ihan hieno alppari, mutta ei se ainakaan itseen mitenkään ihmeellisesti iskenyt. Ja onhan se tosiaan nyt pari viimeisintä Hämistä tullut hankittua, jotta saan Sisällissota-tarinan loppuun. Tarina on parempi, kuin muutamat aikaisemmat parin vuoden takaiset lukemani hämikset, mutta kaukana ollaan parhaista ajoista.
93  Yleinen / Popkeskustelu / Sarjakuvat : 01.12.2007 14:40
Täällä näyttäisi ainakin muutama henkilö olevan, jotka ainakin jollakin tasolla "harrastavat" sarjakuvia. Joten katsotaan miten ketju tulee menestymään.
Tarkoituksena tietenkin olisi kertoa luetko sarjiksia, ja ennenkaikkea mitä, suosikkejaan, jaaritella niistä ihan yleisesti, antaa suosituksia, lesoilla kokoelmillaan (vaikkapa ihan kuvien kerakin) jne.
Ja totta kai, kun mangoille on ihan omat topikkinsa, niin pidetään ne erossa täältä.

Voisin kait aloittaa sillä, että tässä tämän vuoden aikana olen keräillyt eri sarjakuvia ihan enemmänkin ja sen johdosta hylly on mennyt aika uusiksi. Varsinkin Alan Mooren tuotantoon on nyt tullut vähän paremmin tutustuttua Vartijat ja V niinkuin verikosto teosten myötä, jotka nousivat ehdottomasti lemppareideni joukkoon.
Tarkoitus olisi kyllä ennemmänkin vastaavia klassikoita metsästellä.

Kuvaa sarjiskasasta voisin laitella joskus myöhemmin, kunhan jaksan/joudan sen kuvan ottamaan.
94  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 01.12.2007 12:21
Ensikännit hommasin abiristeilyllä n. 2 vuotta sitten. Hommahan alkoi lähes heti laivaan päästyä ruokailun aikana, kun naamaan tuli vedettyä useampikin viinilasillinen, tämä ei tosin vielä pahemmin ehtinyt vaikuttaa. Tämän jälkeenhän sitä sitten ensin kierreltiin kavereiden kanssa laivaa, ennenkuin mentiin istuskelemaan baarin läheisyyteen. Siellä sitten alkoi rahan tuhlaaminen, joten juomia kyllä meni ihan useampi. Lopulta homma meni siihen, että moni kavereista sanoi minulle, että minun kannattaisi mennä nukkumaan, vaikka itsestä ei vielä silloin pahemmin väsyneeltä tuntunutkaan, mutta lopulta sitten päätin, että parempi mennä sänkyyn, kuin jäädä siihen muiden ihailtavaksi.
Hyttiin päästyä taisin parille kaverille, sanoa että potkivat minut ylös, kun (olikohan Apulanta...) keikka alkaa. Noh, kyllähän ne yritti hereille saada, mutta olo oli kyllä niin karmea, että ei voinut kuvitellakaan lähtevänsä minnekään. Sama tilanne oli sitten vielä aamullakin, päähän ei ihme ja kumma kyllä koskenut, mutta muuten ei kyllä olossa ollut kehumista.
95  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 01.12.2007 00:09
Nyt, kun joulukuu alkoi, niin pitihän se minunkin ava vaihtaa...kaikki paintti skillit käyttöön ja varsinainen joulumuori tuokoon iloa :D
96  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuinka löysit Pelaajalaudan? : 28.11.2007 20:58
Aikalailla sama, kuin muillakin. Boardeilta huomasin ketjun, jonka kautta sitten tultiin tänne.
Ja, noh...kun täällä oli nyt jo aika hyvin tutuksi tullutta porukkaa, niin ajattelinpa sitten liittyä itsekin, halusittepa tai ette :)

Mainostustahan sivuille pitäisi saada, jos ei muuten niin allekirjoituksissa.
97  Yleinen / Popkeskustelu / Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" : 28.11.2007 12:27
Joo...ei pahemmin kyllä uskoa leffan onnistumisesta täältä löydy. Jo ensimmäisitä uutisista lähtien olen ollut sitä mieltä, että parempi kun olisivat antaneet koko asian olla. Haastavuutta tosiaan tekijöillä riittää.
Jokseenkin jo se, että Renny on ohjaajana saa aikaan sen, että uskon leffan floppaavan, vaikka varmasti hyvä ohjaaja onkin, mutta... se ei aina auta. Mikko Nousiainen on varmasti ihan hyvä valinta rooliin, ja kuten TseiTsei sanoi, hyvä ettei joku vakiokasvo saanut osaa.

Vaan no...voittihan Suomi euroviisutkin, niin kaipa tämäkin voi sitten onnistua ;)
98  Yleinen / Vapaa sana / Re: Suhtautumisesi alkoholiin : 27.11.2007 13:41
Juon kyllä olutta, ja harvakseltaan tulee maisteltua jotain vahvempaakin, mutta sellaista harvemmin. Oluttakin yleensä juon sen yhden tai joskus kaksikin pulloa/tölkkiä saunan jälkeen.
Juhlatilaisuuksissa tai erikoisimpina juhlapyhinä (juhannus/joulu) tulee sitten yleensä viiniäkin maisteltua, kun koko perhe on koossa.
Mutta siis aika harvakseltaan tulee juotua, enkä koskaan pahemmin pyri humalaan juomaan, joskin abiristeilyllä tuli silloin reippaammin otettua, ja seuraavana aamuna sen sitten huomasikin. Mutta tämäkin vain todisti, että hetken "hupi" kostautuu aamulla paljon pahemmin  :lol:
99  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 26.11.2007 21:48
Kun vain ensin edes keksisi jonkinlaisen avatarin, jolle tonttulakin pistää.;)



 ;D

Hjoo...typerä "vitsi", tiedän...
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mass Effect : 25.11.2007 22:21
Näillä näkymin Mass Effect on 360 only.
...
mutta Mass Effectiä voit joutua odottamaan parikin vuotta, jos se nyt ikinä tulee. Jutut sen PC-julkaisusta kun sattuvat olemaan tasolla "kyllä se joskus tulee, kun Biowaren aiemmatkin pelit tuli", mutta virallista juttua moisesta ei ole tullut mistään.

Sanatarkkaan en enää asiaa muista, mutta vilkaisin asiaa Biowaren sivuilta, jossa Mass Effectin FAQ:ta etsin vastausta. Enää en muista äijän nimeä, joka kysymykseen vastasin, mutta sisältö oli jotakuinkin sellainen, että Mass Effect on tehty nimenomaan Xboxille, eikä PC-versiota ole (ainakaan vielä) ollut suunnitelmissa tehdä.
Joten uhkaavasti näyttää sille, että PC:llä tätä ei nähdä, ja tämähän ketuttaa itseäni(kin) suunnattomasti, sillä peli kyllä kiinnostaisi ja paljon, mutta ei kuitenkaan huvittaisi sen takia poksia hommata.
101  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni : 24.11.2007 20:16
Onhan niitä varmasti ollut useampiakin, mutta nyt tulee yksi ehdoton mieleen...FF VIII. Tottahan toki jo "nopea" läpäisykin vie kymmeniä ja taas kymmeniä tunteja, mutta eniten aikaa vei ehdottomasti äärettömän addiktion aiheuttanut Triple Triad. Joka kerta kun peliin on tarttunut, on tullut aina jäätyä tunneiksi pelaamaan jotain satunnaista vastaantulijaa vastaan, kunnes on ollut varma, että häneltä on tullut nyhdettyä kaikki hyvät kortit. Ja tätähän jatkettiin, tavoitteena saada kaikki mahdolliset kortit.
Sitten siinä sivussa nostat kaikki hahmosi ja GF:t tasolle 100 on tunteja vierähtänyt useampikin kappale.
102  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 21.11.2007 20:36
Dexter oli kyllä piristävän erilainen sarja. Näytteliät on tosiaan kuin luotuja rooleihinsa, ja kun tunnelmakin on kohdallaan niin eipä voi paljoa muuta toivoa. Innolla odottelen 2. tuotantokautta...
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 19.11.2007 23:18
Oikein...
Ja saatte jatkaa.

Hmm...pakko sanoa, että kuvittelin pelin olevan "tunnetumpikin", vaan eipä näköjään. Noh, mitään ette kyllä ole menettäneet...
104  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 19.11.2007 23:11
Se on kumman helppo jos sitä on sattunut penskana hakkaamaan Amigalla.

Näköjään...

Kokeillaanpas sitten näillä.
Pelissä oli myös elokuvastakin tuttu kohtaus, jossa piti ajaa Poliisiautolla karkuun ja tulittaa perässä tulevaa helikopteria.
Peli on Oceanin julkaisema, ja sekä peli että leffa on vuosimallia -91
Sitten vielä, että leffa, josta peli on tehty on trilogian toinen osa...
105  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 18.11.2007 16:30
Jo tulevana yönä startataankin sitten junamarssi Rovajärvelle kahden viikon tykkileirille. Siitä kun selviää, onkin koko paska jo loppusotaa vaille lusittu.

Hahaa...toivottavasti pääsette edes samaan paikkaan asemat kasaamaan missä minäkin jouduin olemaan. Oli nimittäin koko leirin paskin paikka. Maasto oli niin pehmeää, ettei kiilat pysyneet kiinni ilman painoa, ja sitten kun niitä sopivanlaisia kiviäkin oli niin mahottomasti että... :rollaus:
106  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 17.11.2007 14:17


Siinäpä...helkkarin helppo, mutta enpä jaksa keksiä muutakaan...

EDIT: No johan on...ei tämä nyt näin hankala ole. Mutta jotta nyt ei tähän jäädä niin pientä vinkkiä.
Kyseessä on lisenssipeli, jota itse penskana hakkasin Amigalla, taitaapa tämä olla myös PC:lle (jos ei muuten niin nytten ainakin abandonwarena.)
Ja sanottakoon nyt tässä sekin, kun muistaa että pientä kuvanmuokkausta tein, jottei peli sen takia paljastu, eli alanurkista lähti hahmojen naamakuvat.

Nytten jos ei tiedetä niin jo on...
107  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 17.11.2007 11:08
Fahrenheit
108  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 16.11.2007 19:34
http://www.imdb.com/title/tt0758730/

Tjaa-a... saappa nähdä mitä tästä tulee, pisti vain edellinen osa sellaiset traumat, että enpä tästä pahemmin mitään odota.
Mutta siltikin... olisiko tässä kenties se, mitä ekan osan piti olla...
109  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 10.11.2007 16:22
Perkele AK-87, mistäs Anttilasta ostit nuo. Kaikki noista kiinnostaisi.

Kuopiosta
110  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 09.11.2007 23:20
Ihmettelen vaan että millä perusteilla noinkin sairaalle pojalle on saatu myönnettyä aseenkantolupa, huh huh.

Varma en tästä ole, mutta itse sain käsityksen kolmosen uutisista, että hän liittyi seuraan, jossa aseenkantolupa heltisi suhkoht helposti verrattuna esim. metsästysseuroihin.
Jos näin on, niin ilmeisesti hän tiesi minne kannattaa liittyä saadakseen luvan...
111  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 09.11.2007 22:04
Tänä viikonloppuna (9-12.11) näkyypi kaapeli-tv:ssä maksukanavia ilmaseks, ainakin Soneran ja Welhon kaapeleissa. Kattelkaas siis töllöä, josko sieltä kerrankin tulis jopa jotain katsomisen arvoista. ; )

En tiedä onko sama homma sitten antenni talouksien kanssa. Ainakin meilläpäin (ainakin eilisestä asti) on muutamat maksukanavat näkynyt...
112  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 22:26
Ja AK-87. Kyse ei ole siitä että mikä olisi oikea rankaistus vaan oikeastaan siitä että sillä ei oikeasti ole väliä. Kun joku on tehnyt tuollaisen teon, monet varmaan tajuavat että kaverilla ei ole kaikki hyvin. Auttaako tähän rangaistus tai edistääkö rangaistus jotenkin yhteiskuntaa tai parantaa kyseisen henkilön tilannetta? Tuskin.
Ja jos joku tuollaista tekoa suunnittelee ajatteleeko henkilö siitä seuraavia rangaistuksia tai sen seurauksia yleensä itselleen? Ei. Tälläisissä tilanteissa rangaistukset ovat aivan turhia. Kyseessä on sairaus tai paha olo. Siihen ei auta linnareissu oli se kuinka pitkä tahansa.
Totta kai on sellaisia henkilöitä jotka eivät vain osaa yhteiskunnan tapoja ja tajua rajoja vaikka mitä tekisi. Heille voi sitten harkita jotain laitosta tai linnaa elinpaikaksi. Mutta tämäkin kaveri, kuten on moneen kertaan todettu, ymmärsi asioita. Asenne oli vain täysin väärä.

Eipähän se taida tosiaan tässä tapauksessa auttaa yhtään mitään, mutta jos nyt sen verran mennään sitten jo ohi aiheen, että ihan yleisestikin rangaistusten taso saisi olla kovempi. Yhteiskuntahan siitä ei nyt ehkä hirveästi hyödy, mutta jos nyt ihan yleisestikin murhaajat saataisiin ihan useammaksikin vuodeksi lukkojen taa, niin varmistuisi ettei kyseinen henkilö ainakaan ole tekoaan toistamassa.

Mutta joo...eiköhän tämä asia ole nyt jo käyty läpi...
113  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 18:38
Saappa nyt nähdä sitten vieläkö uhrien lukumäärä kasvaa...
Kasvanee ainakin ampujalla itsellään...

IS:n mukaan ampui tosiaan itseään päähän ja on erittäin vaikeasti vammautunut.  Vai jääkö vihannekseksi loppuelämäkseen?

Toki, mutta tietysti saattaahan hän selvitäkin, joskin mahdollisuus on pieni
114  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 18:25
EDIT: Olen samaa mieltä Miggen kanssa kuolemanrangaistuksesta. Se ei auta mitään, vaan on tuomitulle pelastus. Loppuelämän pituinen elinkautinen tai laitoshoito sen sijaan olisi erittäin hyvä ratkaisu. Siinä tulisi syyllisen mietittyäkin.

Tottahan tietysti tämä on.
Ja myönnettäköön nyt, että ehkä hätiköityä tuo kuolemanrangaistus, enkä tietenkään kannata tappamista millään tasolla, mutta joskus se vain tuntuu lähestulkoon ainoalta vaihtoehdolta. Tietysti ihan oikea elinkautinen (ei siis mikään 10 v. vankilassa ja sitten ehdonalaiseen) olisi toivottava rangaistusvaihtoehto, mutta se lienee pelkkää toiveajattelua.

Saappa nyt nähdä sitten vieläkö uhrien lukumäärä kasvaa...
115  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 17:54
Haints pukikin sitten omatkin ajatukseni sopiviin sanoihin. Tappaminen kaikin perustein on väärin.

Toki, mutta välillä tosiaan tuntuu, että kohta ei muukaan auta...
Mutta siitä huolimatta jotain järeämpää rangaistusta, kun tarvittaisiin. Ainakin mielestäni rangaistukset täällä Suomessa kun ovat hieman turhan heppoiset...
116  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 17:40
"...totuus on, että olen vain eläin, ihminen, blaa blaa"

Totta sinänsä kyllä. Mutta siitä huolimatta hullu, mielenvikainen jne. on osuvampia nimityksiä. tämä vain todistaa sen miten tyhmä ihminen voi ollakaan. Harva eläin, kun toisiaan tappaa vain koska tuntuu siltä...
117  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 17:21
Lainatakseni isäni sanoja, hirteen tuommoiset. Rupeaisi vähenemään tämän sortin tapaukset.

Vikaa on päässä ja varmasti aika paljon. Ja valitettavan usein lopputulos on sitten tällainen. Pistää vain ihmetyttämään mikä pakko se on mennä muita tappamaan...
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.11.2007 17:58
Tästä on jo aikaa...öh...kaksi päivää, mutta enpä silloin päässynnä kirjoittelemaan.
God of War 2 läpite. Joo-o...tykkäsin ja sopiva jatko ykköselle, ainut, että loppu jäi tavallaan ärsyttämään, olisin halunnut pelailla pitempäänkin. Tämä oli kyllä helpompi, kuin ykkönen, vaikka parissa kohtaa yrityksiä kyllä kului, mutta ei tässä ollut mitään verrattuna ykkösen perheensuojelu-tehtävän helvetilliseen vaikeuteen, ja ehkä hyvä niin.
Mutta verta ja paljaita tissejä olikin sitten sopivasti (ja se seksi minipelikin löytyi) niin eihän tämä huonokaan voi olla... :)
119  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 06.11.2007 17:47
Anttilasta pari ale lättyä mukaan...
Naapurini Totoro (10€)
Predator Special Edition (6€) sekä
Predator 2 (5€)

Tänään vietetäänkin sitten leffa iltaa...
120  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 27.10.2007 11:43
Hmm. Jospa kerrankin yrittäisin sanoa jotain ilman että vittuilen kenellekään; mielestäni lähipiirin kuolemantapaukset, vakavat henkilökohtaiset sairaudet ja onnettomuudet kannattaa puida jossain muualla kuin Pelaajalaudalla tai internetin keskustelupalstoilla ylipäätänsä. Näistä asioista puhuminen on toki terapeuttista ja  tärkeää, mutta kohteeksi kannattaa suunnata ensisijaisesti omat läheiset, ystäväpiiri tai mahdollisesti terapiatyön ammattihenkilö.

Tottahan tämä, ja on tätä kyllä puitu jo kaikkien kesken...ja varmasti tullaan tästä puhumaan vielä lisääkin, mutta noh, ehkä omalla kohdalla nyt avitti hieman lisääkin.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines