Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
61  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sarjakuvat : 10.01.2008 18:00
Itsenikin pitäisi viimeinen osa jostakin metsästää, kun eihän täällä peräkylillä nyt mitään sarjakuvia ole saatavilla :(

zoukka kyllä summaili omatkin tuntemukseni Lassista ja Leevistä, harva sarjis on naurattanut yhtä makoisasti. Vaikka sarja ei enää ole vuosiin jatkunutkaan, niin silti vanhatkin stripit naurattavat yhtä makeasti.

Lainaus
Carl Barks on jumala.

Totta, varsinkin nykyään tarinoiden taso nousee huomattavasti, kun lehdessä julkaistaan Barksin klassikoita. Eipä siellä enää oikeastaan muut kuin Don Rosa (oma henk. koht. suosikki) pääse samaan. Harmillisen vähän vain nykyään näkee Rosankin töitä Ankoissa.
62  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Late Night with Conan O'Brien : 10.01.2008 14:24
Olipahan eilen kyllä mahtava jakso jälleen kerran, ja täytyy sanoa, että heti alkuun näytetty Walker, Texas Ranger-pätkä aiheutti helkkarinmoisen repeämisen, onneksi en juonut/syönyt sillä hetkellä mitään. On se Wa...eikun Chuck Norris kyllä äijä. Pakottaa katsomaan uusinnan :lol:
63  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 10.01.2008 01:05
Eihän sielä ruotsissa kukaan mies naisia katselekkaan. Ymmärtääkseni. :rollaus: Joten....päteekö tämä naisiinkin O_O Joo. Nyt on aika mennä nukkumaan.

Juuri kun keskustelu alkoi mennä mielenkiintoiseksi... ;D

Mutta joo...kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää. Olettaen, että moinen joskus tännekin yleistyisi, voisi kuvitella, että uintiharrastus nousisi reippaasti, mutta (toki kaikella kunnioituksella) mummovaara on toki olemassa.
Mutta kenties ratkaisu yhä yleistyvään(?) uimataidottomuuteen (varsinkin varusmiesten kohdalla)...? ;)


64  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Pelinurkkasi : 08.01.2008 15:28
zoukka`s seal of approval tuolle "sohva metrin päässä telkasta" asetelmalle ;)

Tämä triidi tuntuu muutenkin "Kuvaa uusi taulutelkkarisi" triidiltä. Mä vaadin lisää paskaisia pelinurkkauksia täynnä krääsää...

Pitäisi sitten minun varmaan laittaa omani  ;)

Itse asiassa taidan sen nyt sitten tehdäkin, kunhan vain aikaiseksi saan...
65  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kahvia tupakkaa... : 08.01.2008 15:23
Kahvia kyllä juon, mutta ei siihen ole vielä mitään erityistä addiktiota ole tullut, joten ei paljoa tunnu, jos kahvit jää väliin. Mutta yläaste ja lukio aikoina aamukahvit (lukiossa olessa myös koulunjälkeen) oli kyllä vakio, lähinnä senkin takia, että äidin työpaikalta "ilmaiset" (äiti maksoi ;D) pullakahvit sai. Sen jälkeen kahvinjuonti vähentyi, mutta nyt taas iltakahvit on se vakio. Muulloin hörpitäänkin sitten kaakaota tai limpparia.

Lainaus
Tupakin polttoa en oikein ole ikinä ymmärtänyt...

En minäkään. Koskaan en ole maistanut ja tuskin tulen koskaan maistamaankaan.
66  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 06.01.2008 21:55
Tänään Canal+ First klo 23.00 Dexter 2. kauden 1. jakso It's alive.

Odotukset on kovat kakkoskaudelle, olihan eka kausi pelkkää timanttia alusta loppuun.
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.01.2008 14:04
Ja sitten kun itse rupesi tekemään tehokkaampaa iskua, joka murtaa suojauksen niin silloinhan se vihu lopettaa suojaamisen ja saa tehtyä omaan hahmoon ns. ilmaista damagea. Toivottavasti tuo parempi AI ei tarkoita sitä että viholliset käyttää tuota kikkaa enemmän.

Itse olen aika usein tuohon törmännyt :rollaus:

Ja SE löytyy.
Pitäisi sitäkin tässä taas joskus jatkaa jäänyt (monien muiden tavoin) pahasti pölyyttymään.
68  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 06.01.2008 13:53
AvP2

Tulipahan nyt sitten eilen käytyä teatterissa katsomassa, samalla kun veljeä kyydiskelin.
Leffa hoiti hommansa kyllä jo sillä kotiin, että eka osa piestään 100-0, ja muutenkin se viihdytti kyllä loppuun asti. Tässä keskityttiin onneksi enemmän siihen, mitä elokuvan nimikin sanoo, ja ihmiset oli jätetty sinne enemmän teuraaksi, joskin Alieneiden ja Predatorin välienselvittelyä olisi voinut ehkä olla enemmänkin, mutta hyvä tuo oli näinkin. Enemmän itseä häiritsi vain ne toimintaosuudet, niistä ei kyllä saanut mitään selvää. Sai aikalailla arvailla kuka siellä pieksi ketäkin, varsinkin kun rähinään osallistui useampikin örmelö. Myös loppuratkaisu oli ehkä vähän tyhmä, joskin moista en heti leffan loputtua miettinyt...

Se onkin sitten ihan itsestä kiinni pitääkö leffasta vai ei saati käykö teatterissa katsomassa, sillä aika paljon tämä on tainnut mielipiteitä jakaa. Itse pidin, ja kyllä tämä pienoiset odotukseni ylitti, ja yksinään toimiva Predatori toi mukavia muistoja sen omista pätkistä.

Laitetaanpas vielä pienoiset yhteenvedot

+Parempi kuin ykkönen  ;)
+Ihan toimivaa viihdettä
+Ihmisillä ei ole paljoa sanomista asiaan

-Epäselvät toimintaosuudet
(-Loppuratkaisu) Tämä sulkujen sisään sillä en vieläkään ole varma, oliko lopetus hyvä vai ei...

3/5
69  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 02.01.2008 13:36
Kyllä, niin pitäisi. Mielestäni paras tapa hoitaa iltapuuhat on hoitaa ne kaikki pois siinä n. tunti ennen kun oikeasti menee nukkumaan ja sitten loppuaika vain rentoutua.

Vaan tuossa on se ongelma, että tuon tunnin aikana ehtii tulla hirveä nälkä, ja sitten ei kehtaa enää syödä mitään kun hampaiden pesu on ollut yhtä tyhjän kanssa.
70  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 02.01.2008 13:31
Joululahjaksi sain Black Lagoonin

Aikaisemmin en ollut kuullut koko sarjasta mitään, joten mielenkiinnolla tuli katsottua. Eka jakso meni kyllä vähän ohi, kun oli muutakin sähläämistä siinä samalla, mutta kolme seuraavaa jaksoa sain sentään katsottua rauhassa. Voisi kait sanoa, että toimintaa sarjasta löytyy, eikä sitä realismiakaan kannata odotella, vaan useamman metrin loikkia, ja yksi eukko hoitelemassa (tappamassa) useamman kymmenen äijän kokoisen armeijan on odotettavissa, ja vaikka kaikki onkin ennalta arvattavaa niin onnistui se silti viihdyttämään.

Aluksi sarja tuntui aika keskinkertaiselta, mutta meno ainakin omalla kohdalla tuntui paranevan vanhentuessaan ja 4. jakso oli jo varsin viihdyttävä, jäinkin harmittelemaan että se loppui kesken, joten jotain BL teki ilmeisesti oikein.
Siitäkin huolimatta ei tämä sitä kirkkainta kärkeä ole, mutta varsin toimivaa viihdettä kuitenkin.
71  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sarjakuvat : 02.01.2008 13:20
Viime viikon ostos oli itselle Neil Gaimanin kirjoittama ja John Romita Jr:n piirtämä Ikuiset

Tarinahan on osa Marvel Universumia, mutta tässä stoorissa se ei pahemmin näy. Pari kertaa siellä näkyy tutumpiakin hahmoja (pääasiassaan Rautamies). Ja olihan kyllä varsin laadukas hankinta, sopi minun makuuni.
Tarinassa ei toiminnan osalta edes tapahtunut mitenkään älyttömästi, mutta länsimaisten sarjisten nykytasoon verrattuna tarina oli timanttia, ja piirrosjälkikin on laadukasta, joten viihdyin teoksen parissa varsin mukavasti. Joten jos yhtään kiinnostaa niin kannattaa hankkia, ei siellä tosiaan siis paljoa parempaakaan ole tällä hetkellä tarjolla.
72  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 02.01.2008 12:56
En tiedä mistä se johtuu mutta hampaiden peseminen piristää minua aina.

Sama hommahan tuo on itsellänikin. Ensin saa väsyttää vaikka kuinka, mutta peseppä hampaasi, niin siellähän makaat virkeämpänä, kuin mitä on ollut koko päivänä.
Onneksi tuo ei nyt häiritse, kun en missään ole opiskelemassa/töissä.

Mutta jotta ei täysin OT:ksi mene, niin sanotaan sitten se, ettei vaan pääse sängystä ennen puoltapäivää ylös, hyvä jos sittenkään. Laiskottaa vaan niin pirusti.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Guitar Hero : 26.12.2007 12:00
Kolmonen löytyi pukinkontista, kitaran kanssa ja kaikkea.

Niinpä, vaikka tosin tämän tiesinkin jo aikaa sitten (piti nimittäin olla opastamassa mille konsolille pelin ottavat :lol: Muuten olisi xbox 360 versio löytynyt paketista, ja sitten olisi itkettänyt.)

Mutta on tosiaan viihdyttänyt. Ei hirveästi ole muuta tullut tehtyä, kun kitaran on käteen ottanut. Ja itse pidän kyllä langattomasta kitarasta. Toisista ei kyllä kokemusta edes ole, mutta eipä tuota mitään ongelmaa ole tuossakaan vielä esiintynyt. Nyt voi ainakin välillä soitella hieman kauempaakin.

Kummasti se muuten yhden nappulan lisääminen tuo haastavuutta...heti on sormet solmussa ja kitara valittaa vääristä soinnuista ;D
74  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 23.12.2007 16:19
Oijoi...sehän meinaa tehdä valkoista joulua tännepäin. Eilisen ja tänään ollut mukavasti pakkasta, ja nyt sitten rupesi tulemaan lunta vähän reippaammin, joten jos nyt ei yöllä tai huomenna aamulla/päivällä taas sulata kaikkea pois, on täällä edes pienoinen lumikerros maata peittämässä.
Muutenkin on nyt ollut hieman jo joulutunnelmat nousussa. Siivoukset tehty, jouluvaloja talo ja piha täynnä, kuusi haettu (pitäisi vaan vielä tuoda se sisälle), sekä pipareita ja torttuja syöty jo reippaammin. Enää odotella huomista, kun saa kinkkua, koko perhe on koolla ja pääsee aukomaan lahjoja ;D

Mutta hyvää ja rauhallista joulunaikaa kaikille!
75  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? : 22.12.2007 12:31
Aika harvoin. Syynä lähinnä pitkät välimatkat, joten hyvin harvoin tulee sitten lähdettyä mitään teattereihin katsomaan. Parhaimmillaan olen tainnut kaksi leffaa käydä vuoden aikana katsastamassa teatterissa, mutta vastapainoksi on sitten monia vuosia mennyt, ettei ole tullut käytyä kertaakaan.
Sen verran kyllä pitää ensivuonna käydä, että vähintään Dark Knightin käypi vilkaisemassa...
76  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 18.12.2007 22:01
Itse uskon, että Kovalainen voittaa jo ensi kaudella ainakin yhden osakilpailun.

Kuin myös, elleivät sitten onnistu ryssimään koko ensikauden autoa.

Saappa nähdä...ensi kaudella kyllä varmasti nähdään kiivasta kisailua kisojen voitosta. Vieläkun saataisiin Maclarenin ja Ferrarin kanssa pari muutakin tallia kamppailemaan kärkipaikoista, niin johan olisi nannaa.
77  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 18.12.2007 20:43
Ei juma...tämä traileri tulee kyllä katsottua puhki asti :o
Heti kun Batman Beginsin katsottua teatterista poistuin jäin todella odottomaan jatkoa, ja joka kerta kun beginsin olen katsonut tunne on vain voimistunut. Kaikki todella näyttää tällä hetkellä hyvälle. Ainut napina tulkoon, että muutamien Dark Knightien kuvien perusteella Batmanin puku on minusta hieman huonomman näköinen, kuin beginsissä, mutta...moitinpahan tuota autoakin ennen BB:tä.
Jokerista tosiaan oltaisiin näköjään tehty hieman muita eroavampi versio...ja saattaakin olla varsin mukavan virkistävä ratkaisu.
78  Yleinen / Vapaa sana / Re: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 18.12.2007 12:25
Ujot miehet menkää laskuvarjojääkäreihin tai lentäjiksi! *sulaa*

Äh...tykistöön, kaikki.

Lainaus
Ja vaikka ujoutta olisikin hieman, niin sellainen saattaa hävitä ihan yhtäkkiä. Oikeastaan itsekin olin vielä ala-asteella ja yläasteellakin ujohko. Yhtäkkiä vaan kaikki se "hävisi". Nykyään ei tunnista edes samaksi ihmiseksi varmaan, kun on tullut itsevarmuutta varmaan vähän liikaakin.

Tavallaan toivoisin, että tämä tapahtuisi. Itsekin kun suhteellisen ujo olen, johtuen osittain, että asun täällä metsän keskellä. Mutta omasta mielestäni ala-asteella olin paljon ujompi, tiedä sitten miltä se ulkopuolisista näyttää :P

Mutta vähäiset on kokemukset itselläkin näistä asioista. Johtuen juuri ujoudesta ja siitä että täällä tuppukylissä enää ketään ole. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu, kun täältä joskus ihan isompaan kaupunkiin pääsee.

Lainaus
Tiimari on ehkä maailman viimeisin paikka, josta lahjaa kannattaa hankkia kellekkään.

Pöh, siskollekin tullut sieltä vaikka kuinka monta lahjaa hankittua vuosien varrella.
79  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 15.12.2007 19:03
- Snakes On A Planen.

Tuosta tulikin mieleen (näin OT:nä), että ko. leffa tulee tänään Canal+Firstiltä klo 21.00, joten kaikki jotka voivat, liimautukaahan töllön ääreen...
80  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 14.12.2007 20:04
Minäpä tunnistan. ;)

Kuin myös...mistähän syystä ;D
81  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 14.12.2007 17:49
Että se onkin noin pitkällä jo...
Joskus aiemmin näin jossain Ilta Sanomissa juttua, eikä silloin paljoa hetkauttanut, yllätti kylläkin että ihan elokuvaa lähteneet tekemään.
Mutta eipä tuo traileri pahemmin mielipiteitä muuttanut. Sitä samaa mitä on nähty jo monta kertaa. Ja K-15? Antaa vain odottaa "vähemmän pelottavaa", vaikkei sitä välttämättä olekaan, mutta vähensi jokatapauksessa vähäisiä odotuksia.
Katsotaan nyt miten arvosteluissa pärjää...

Pitänee kuitenkin kehua sitä, että leffa ei sisällä ketään tunnettua näyttelijää...
82  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 14.12.2007 17:33
Tosin McLarenin asiat tuntuu olevan niin sekaisi tällä hetkellä (autosta löytyi jotain Ferrarin tekniikkaa, Dennisin ero huhut,...) että melkein toivon että Kovalainen menisi Toyotalle.

Sama...laittaa myös mietityttämään miten "tasapuolisesti" Kovalaista kohdellaan. Kuitenkin kun aika varmaa on, että Hamilttoni on se ykköskuski.
Pitänee myös toivoa, että Kovalaisen mäkki pysyisi kasassa ;)
83  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Yleisesti arvostettuja elokuvia ja TV-sarjoja jotka eivät sytytä sinua : 14.12.2007 15:11
Ja se suomijakso, täyttä scheibeä koko sarja.

Tästä tuli mieleen Kymppikerhon suomijakso, lieneekö kukaan muu katsonut?  ;D Tosin eipä sarja muutenkaan kovin laadukas ollut.

Taisinpa sen valitettavasti erehtyä vilkaisemaan...sarjassa ei tosiaan pahemmin kehumista ollut.

Mutta jos jotain tänne laittaisikin...sanotaan nyt että 24 tulee ensimmäisenä mieleen. Pari ekaa kautta katsoin ja olihan se ihan mukiin menevää viihdettä, mutta ei enää niinkään kiinnosta. Kuitenkin, kun se oli vain sitä samaa joka kaudella. Terroristit uhkailemassa USA:ta ydinaseilla ja Baueri pelastaa kaikki yksin...
84  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 10.12.2007 21:07
mitkä ovat lumitilanteet sitten muualla Suomessa?

Huono.
Vielä viimeviikon alkupuolella näytti hyvälle, ja mietin, että tänä vuonna saattaisi jopa olla sitä lunta reippaammin, tosin kuin viime vuonna, mutta eikös sieltä plus asteet ja vesisade tulleet kaikkien iloksi :(
Sinne meni sitten nopsaan ~15 sentin lumikerros, nyt siis sitten ihaillaan loka-marraskuun kelejä...

Sitten ihan toisiin asioihin. Viime lauantaina sitten jopa käytiin Kuopiossa lahjat ostelemassa, joskin mitään ihmeellistä määrää ei tänä vuonna osteltu (tosin niinhän se on ollut joka vuosi :rollaus:). Harvinaisen hankalaksi kyllä meni ostelu, kun ei pahemmin ollut mielikuvaa siitä, mitä kellekin hankkisi, mutta jotain pientä jokaiselle on, pitivätpä niistä tai ei.
85  Yleinen / Vapaa sana / Re: Miten asut? : 10.12.2007 20:58
Omakotitalossa, äidin (ja isän) helmoissa. Ja luonnollisesti maalla asuessa, ympärillä on vain peltoa ja metsää, kaikki palvelut on kymmenien kilometrien päässä. Plussana onkin sitten maisemat ja hiljaisuus.

Itse talo oli kuulemma aikoinaan isokin, mutta nykyään, jos veli ja sisko ja hänen poikakaverinsa tulee käymään (varsinkin yhtäaikaa!) alkaa mökkiin tulla ahdasta, ja karu totuus on, että sohva ja/tai patja+lattia toimii nukkumapaikkana, mutta muutoin, kun kolmestaan täällä on niin tilaa on juuri sopivasti. Tukalaa on siis tulevaisuudessa tiedossa, olettaen että minä ja veljeni satutaan joskus seuraa omaan elämäämme löytämään.
86  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2008 : 10.12.2007 19:06
Kovalaisen tilanne on kyllä mielenkiintoinen. Tallina MacLaren olisi kyllä paras vaihtoehto, mutta selvää on, että kakkoskuskiksi joutuu. Ja vaikka Kovalainen taisi joskus tuossa kauden loputtua sanoa, että mäkki kiinnostaisi ei hän kuitenkaan halunnut joutua kakkoskuskiksi. Saappa siis nähdä...

Toinen erittäin mielenkiintoinen asia, ja mielestäni varsin onnistunut päätös (ainakin vielä tällä hetkellä) on jälleen uudet sääntömuutokset. Elektroniset apuvehkeet veks, ja kuskien taito paremmin esiin. Lupailisi siis enemmän ajovirheitä, ohituksia ja kolareita, eli kaikkea mistä ihmiset tykkää ;)
Kaudesta tulee varmasti jälleen mielenkiintoista katsottavaa...
87  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? : 07.12.2007 21:35
Oikeastaan kaikki suosikkini (mitkä tällä hetkellä mieleen tulee) on jo mainittu.
Edward Norton, riittää kun sanoo, että American History X ja Fight Club.
Christian Bale, loistava näyttelijä, eikä Batmanin rooli ainakaan asioita huononna minun silmissä.
Samuel L. Jackson...mitäpä uutta, loistava näyttelijä myöskin.
Ja jottei tämä nyt ihan matkimiseksi menisi niin sanotaan sitten vielä lisäksi Johnny Depp. Varsinkin roolit Burtonin leffoissa on olleet loistavia.

Siinäpä nyt muutama lyhkäisesti "perusteltuna".
88  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull : 07.12.2007 21:29
Minun on helppo nimetä silmääkään räpäyttämättä Indy 4 ensi vuoden odotuimmaksi elokuvakseni. Odotan sen näkemistä niin paljon, että esim. Dark Knight jää selkeästi taka-alalle. Ja minä sentään rakastan Batman Beginsia ja kahta Burtonin Batmania todella paljon. Ja odotan nykyisellään melkein mitä tahansa tuotantoa jossa on mukana Christian Bale. 

Itsellä taas vähän päinvastoin...odotan innolla Dark Knightia, sillä Batman Begins on pirun loistava leffa.

Mutta joo...aiheeseen. Toki mielenkiinnolla odotan myös uutta Indyä, vaikka kaiken siihen liittyvän olenkin onnistunut jokseenkin väistämään, muutamia kuvia lukuunottamatta. Jokseenkin on vielä pientä pelkoa, voiko tämä mitenkään onnistua, vaikka kuinka sanottaisiin, että samalla linjalla jatketaan aiempien osien kanssa.
Mutta on mukava nähdä ensimmäisiä arvosteluja sitten aikanaan.
89  Yleinen / Popkeskustelu / Re: The Joulukalenteri : 07.12.2007 11:55
Joo, oli tosiaan hauskempi silloin 10 vuotta sitten. Vaan eipä poista sitä tosiasiaa, että parempaakaan joulukalenteria ei televisioon ole tehty ;) On tuota tullut silti katseltua, ja vaikka ei enää yhtä hauska olekaan, kuin ennenmuinoin, on siellä välissä aina pari ihan hauskaa juttua...
90  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 04.12.2007 12:30
 :lol:

Ei olisi mikään mahdottomuus...
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines