Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
31  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kauhuelokuvat : 28.02.2008 12:46
Kyllähän sitä kauhua tulee katseltua, ja muutamat viikot sitten ostamani Trilogy of the Dead olikin aika nannaa, Dawn of the dead ollen siis kolmikon paras. Myös siis Evil Deadit on loistavia eikä suinkaan pidä unohtaa Bad Tastea ;)
Mutta periaatteessa kaikki kauhu maistuu, vaikkakaan Screamit ja Tiedän mitä teit viime kesänä tyyliset leffat ei suosikkeja olekaan.

Pitää kompata zoukkaa myös Silent Hillin tapauksessa, sillä mielestäni alussa tunnelmaa oli kyllä hyvin, mutta loppua kohden koko leffa lässähti.
32  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 26.02.2008 18:19
No vähäistä omalla kohdalla, joskin kävelylenkkejä tulee tehtyä ympäri vuoden. Näin talvisin (ja keväällä tulee olemaan) vakiona on, että vähintään kerran viikossa käväisen koiran kanssa lenkillä ja kesä-syksy yleensä tulee käppäiltyä metsän siimeksessä, kuunnellen hyvää musiikkia...en malta odottaa, että pääsee taas vakioreittejä kulkemaan. Tietysti tuohon metsässä kävelyyn tulee vielä se, että könyän läheisen mäen/rinteen huipulle ihailemaan maisemia vähäksi aikaa.

Tarkoitus on nyt ollut, että kesällä tulisi käytyä pyöräilemässä enemmänkin, kun viime kesä meni sen suhteen ihan ohi. Ja kesäinen "perinne" on myös alkanut olemaan se, että vanhojen koulukavereiden kanssa tulee ainakin kerran käytyä pelaamassa jalista.
33  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 14.02.2008 23:34
Double kill...

Huomenna taasen pari laatuleffaa tulossa.
Kolmoselta klo. 22.55 alkaapi Arskaäijäilyä, elikkäs Conan-barbaari.
Nelosella sitten taasen alkaakin klo. 01.00 Hämärästä aamunkoittoon.

Huomeniltapa meneekin mukavasti television ääressä.
34  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 13.02.2008 22:09
Taiteellisten ei tarvitse edes sairastua, terveisin nimimerkki "loppusodassa neljä päivää". Kävin pari päivää lomilla teatteritöiden takia(jo tästäkin kaikki olivat pirun hämmästyneitä), ja kukaan ei sitten lopulta jaksanut siirtää mua takaisin sinne metsään Rovalle, joten viimeiset viitisen päivää kassulla suljetussa yksikössä. Grillille puolen yön maissa ja pirunmoisia housemaratoneita.

Booyaka!  ;D

Heh. Pistän paremmaksi. Loppusodassa 0 päivää. Oli niin "kova kiire järkätä" varusmiehille konserttia ettei voinut ehtiä loppusotaan leikkimään. Todellisuudessa katseltiin VMTK:n toimistolla videotykillä leffoja, pelattiin boxia ja muuta mukavaa. VMTK:n toimisto oli sopivasti sotkun kellarissa, joten ei ollut myöskään pitkä matka munkkikahville.

Paha tuota nollaa päivää mennä rikkomaan, mutta sanottakoon nyt että Tj-VPtri viestijaokseen kuuluvana loppusota oli kokonaisuudessaan 5 päivää, josta kaksi ensimmäistä (ja meidän tapauksessa viimeinen päivä) vaan maattiin. Kahtena ensimmäisenä siis oli se hyökkäysvaihe, jolloin vain tykit ammuskelivat, ja myö ei tehty mitään ;)
35  Yleinen / Vapaa sana / Re: Peliprojekti-värväystilaisuus : 13.02.2008 11:45
Joo kyllä tuo projekti taitaa olla vähän liian kunnianhimoinen. Leviää ajan myötä takuulla käsiin.

Se voi kyllä olla vaarana, mutta pitäähän sitä ainakin yrittää.
Ei tässä sentään kiire ole...
36  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 13.02.2008 11:43
On muuten lottovoitto saada keuhkokuume ennen jotain leiriä. Viikko osastolla ja viikko kotona oli mukavaa aikaa.

Tai ennen koko intin raskainta testiä, jossa muut talsi montakohankymmentä kilometriä olikaan kahden päivän aikana, yöpyen maastossa. Itseppä sitten makailin osastolla sen kaksiviikkoa ;D
37  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.02.2008 00:10
Näin hävisi 90% XO:n ostoaikeista tuhkatuuleen

http://www.shacknews.com/onearticle.x/51276

Mass Effect PC:lle

Voisi kai sanoa, että hyviä uutisia. Ainut peli, jonka takia mietin tosissaan Xboxin hankitaa, onneksi ei siis ainakaan vielä tarvitse sitä ostopäätöstä tehdä.
38  Yleinen / Vapaa sana / Re: Peliprojekti-värväystilaisuus : 12.02.2008 17:14
Kiinnostaisi eritoten tietää millä tätä peliä tehdään (Moottori? Kieli?) ja mitä on ja saatu aikaiseksi. Tuhiksella on nimittäin ihan pointtia.

Niin unohdinpa senkin mainita, eli monien vaihtoehtojen jälkeen, juurikin XNA:lla olisi tarkoitus, ja sehän tarvitsi C# hallinnan.


Ei millään pahalla, mutta ei siitä tule kissaa eikä paskaa jos ei osaa mitään, vaikka intoa olisikin.

Tottahan tämä tietysti on.
En itseasiassa alun perin ajatellut tätä ihan näinkään suuressa mittakaavassa, saati tällä ohjelmalla tehtäväksi, jolloin taitoa olisi itselläni ollut enemmänkin. Siksipä nyt onkin haku päällä.

http://koti.mbnet.fi/kirppu/peliprojekti/index.html

Siellä nyt on tarina, joka on pohjana pelille, muutamia piirroksia ja porukka, jolla tehdään (tosin se kaipaisi päivitystä, sillä Raiden_Rules ja Timonsteri ei kuitenkaan ole osallistuneet projektiin).
39  Yleinen / Vapaa sana / Re: Peliprojekti-värväystilaisuus : 12.02.2008 12:55
Niin joo...elikkäs peli (A Better World) on sekoitus montaa pelityyppiä, mutta pääasiassaan toiminta-/kauhupeli olisi tarkoituksena saada aikaiseksi. Vaikutteita pelissä on paljon, näkyvimpänä varmastikin Fallout, sekä Silent Hill/Resident Evil(it).
Lähtökohtana on se, että kaupunki (Heavens), jossa peli kokonaisuudessaan tapahtuu joutuu ydiniskun kohteeksi, ja pelaaja on yksi harvoista selvinneistä. Niistä parista jannusta sitten muodostuu pieni ryhmä, joka pyrkii selviytymään ulos kaupungista.

Muuten kyllä olisi aikaa ja kiinnostusta liittyä mutta en tiedä riittäkö taidot mihinkään. Ohjelmointiin en ainakaan kykene... Jos tarvii jotakin graafista suunnittelua yms. niin voin tulla messiin...

Toki porukkaa tarvitaan muuhunkin, kuin ohjelmointiin (se on vain osa-alue, jolle olisi tarvetta), joten eiköhän sieltä tekemistä keksitä.
40  Yleinen / Vapaa sana / Peliprojekti-värväystilaisuus : 12.02.2008 00:32
Huomio, joillekin voi olla tiedossa mainetta! ;)

Jotkin tietävätkin jo, jotkut eivät, joten tiivistetysti sanottuna, pistin Pelaajaboardeille viime syksynä/talvena Peliprojekti-ketjun pystyyn, jossa pyrin saamaan kasaan pienen porukan, joiden kanssa sitten tehtäisiin peli. Porukka on nyt ollut siitä lähtien kasassa, mutta projekti on kasvanut siitä mitä sen alunperin oli tarkoitus olla, eikä kaikki halukkaat sitten edes loppujen lopuksi liittyneet porukkaan.

Joten nyt ollaan päädytty siihen tulokseen, että lisää porukkaa kaivataan. Pelin tarina alkaa olla jo valmis, mutta muuten töitä vielä riittää. Joten kaikki joilla saattaisi kiinnostusta olla niin ilmoitusta tänne. Ohjelmointipuolelle varsinkin olisi tarvetta, mutta myös jokapaikan höyliä tarvitaan.
41  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.02.2008 12:40
KOTOR 2 tullut viime päivinä pelailtua, jotta sen nyt kertaalleen edes saisi läpi. Dark Sidellä mennään ja suurin osa planeetoista on jo koluttu. Eilenhän kaikki näytti vielä hyvältä, mutta sitten. Sanotaanko, että pelin bugisuus oli kyllä tiedossa, joten pitänee kait ihmetellä miten pitkälle päästiin ilman ongelmia, vaan nyt itkettää sitten pahasti. Pyrin tämän nyt esittämään ilman pahempia spoilauksia...
Olen nyt Onderonilla toistamiseen, ja ilkeänä kakkiaisena kun mennään niin tottakai olen taistelemassa sitä prinsessaa vastaan. Skyrampin läpi on jo rynnitty ja matka vei kohti valtaistuinsalia, jossa siis vastukset odotteli. Se iso örmelökin tuli nirhattua, ja tarkoitus oli juosta sen välipätkän jälkeen (ja kun oli valinnut vaihtoehdon Join the battle), sitten sinne viimeiseen huoneeseen, MUTTA...siinä oviaukon kohdalla ruutu kävi mustana ja sen jälkeen antoi viestin "I can't leave battle for this time" tjsp. Ja nyt olen siis jumissa siinä yhdessä huoneessa ENNEN jediä ja prinsessaa ym.
Ilmeisesti peli ei tajua, että minä sen örmelön olen jo teurastanut. Joten jos jollakulla on tietoa, mitä tehdä/olenko tehnyt itse jotain väärin, niin apua saa antaa...

Pistää nämä bugit kyllä ärsyttämään ja paljon, sillä peli voisi olla niin paljon parmepi, jos se vaan olisi ehjempi. Nyt peli-ilot häviää nopeaan, kun ei pysty pelissä etenemään, halusi sitä miten paljon tahansa.
42  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 10.02.2008 12:10
Olisi aivan fantastista kiertää tuolla tavoin paikasta paikkaan, yöpyä vaikka halvoissa motelleissa ja dokumentoida matkan päällä kaikki kiinnostava. Tästä kuulette vielä...  ;)

Uusi Blair Witch...? ;D

Joitain jaksoja olen joskus silloin tällöin tuota sarjaa katsellut, mutta itse suhtaudun aika skeptisesti. Kuitenkin kun olen sitä tyyppiä, että pitää itse kokea/nähdä, ennenkuin uskoo.
Vieläkun todisteet ovat yleensä enemmän tai vähemmän epäselviä ja pimeitä.

Sama homma on sen hypnosointi ohjelman kanssa. Hankala moista asiaa uskoa varsinkaan näin television välityksellä...
43  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 08.02.2008 22:09
300

Tulipahan tänään hankittua yhdessä Trilogy of the deadin kanssa...

Mutta itse elokuvaan. Aiemmista kommenteista ja arvosteluista oli jäänyt itselle ihan hyvä mielikuva, ja sarjakuvasta pitäneenä odotuksetkin oli korkealla ja kyllähän tuo viihdytti. Leffa on kyllä komea, eikä toimintakohtauksetkaan pettäneet. Pitänee myös kehua roolitusta, sillä ainakin suurinosa hahmoista muistuttaa vastinettaan Millerin teoksesta, eikä ne suorituksetkaan huonoja olleet.
Myös ihan vain elokuvassa esiintyvät kohtaukset toimivat ja sopivat yhteen alkuperäisen tarinan kanssa.

Eniten itseäni jäikin sitten ihmetyttämään, miksi ihmeessä tässä oli niitä mutantoituneita örmöjä niin helkkaristi? Kun sarjiksessakaan ei ole kuin se kyttyräselkä ja ne kuppapapit, niin miksi elokuvaan oli sitten tungettu niitä jokapaikkaan...? Varsin hyvin tämä olisi toiminut ilmankin.
Muuta suurempaa valittamisen aihetta en sitten tähän hätään muistakaan, tai sitten en edes kiinnittänyt niihin sen suurempaa huomiota, joten varsin toimivaa viihdettä oli minun makuun.

4/5
44  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 06.02.2008 11:40
Vieläkun se Nelonen saisi sen verran aikaseksi, että Carnivalen 2. kaudenkin joskus. Voisivat siinä samalla jo uusia ensimmäisenkin kauden...
Ei huolta! TV-maailmasta luin, että keväällä se alkaa. Lähetysaika vain oli jonain arkipäivänä 00.30... >:( Jep, eli dvd-boksit hankintaan. Nekin on vaan niin perkeleen kalliita.

Ai kun kiva...noh, sentään näyttävät. Onhan se toki tullut jo nähtyä joskus pari vuotta sitten Canalilta, mutta olisihan tuo aika virkistää muistia. Vieläpä kun mielestäni toinen kausi paranti ykkösestä, joka siis sekin oli täyttä timanttia...

Kuka Pelaajalautalainen tunnustaa ettei ole nähnyt Twin Peaksia?

En ole nähnyt kokonaan. Olisinhan sen tuossa viime vuonna katsonut, muttakun piti siellä intissä pomppia, niin jäipä sitten taas näkemättä. Ja kun sieltä sun täältä ei kuitenkaan halunnut sarjaa katsoa.
Nauhalla tosin taitaisi jaksot olla (suurinosa ainakin)...
45  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sarjakuvat : 02.02.2008 00:29
Noniin...nyt on uusimmat kirjat lukaistu, hartaasti ja nautiskellen. Aloitetaan Batman-tekijänä Neal Adams osa 2:sta.
Kyseessähän on siis kokoelma Batman stooreja 60-luvun lopulta ja 70-luvun alusta, jotka Adams on kuvittanut. Aikakausi näkyy, ja kieltämättä jotkin tarinat ovat...noh, erilaisia. Kuitenkin nämähän ovat niitä tarinoita, jotka ihan ensimmäisenä uudistivat Batmanin "synkäksi" varjoissa viihtyväksi sankariksi, joskin pakko sanoa, että en itse pitänyt tarinoita niinkään synkkinä, varsinkaan näin Millerin tarinoiden jälkeen... Vaan eipähän siinä, pitäähän nämä kuitenkin omistaa ;)

2. osa on mielestäni parempi, kuin mitä ensimmäinen, johtuen nyt lähinnä siitä, että tämä osa keskittyi enemmän Batmanin ja tunnetumpien roistojen ympärille (Jokeri, Ra's Al Ghul, Kaksinaama...), niin ja, näin sivuhuomautuksena, olihan tässä tottakai se Ra's Al Ghul stoori, joka oli vaikuttimena Batman Beginssissä.
Sivuja komisti, kuten ekassakin osassa, varsin suuri määrä Adamsin tekemiä kansikuvia, ja olipahan siellä loppupuolella luonnoksia, sekä sarjakuviin, että elokuviin (ja pariin muuhunkin asiaan.)
Joten siis, varsin antoisa paketti kuitenkin oli, ja uskaltaisinpa tuota suositella kaikille joita klassiset Batman tarinat kiinnostaa.

Sitten se toinen, eli Sandman: Ikuiset yöt.

Ja kaipa se on heti alkuun häpeikseni tunnustettava, että tämähän oli omalla kohdalla ensimmäinen tutustuminen sarjaan. Ja kenties se vaikutti yhdessä pätkittäisen lukemisen kanssa siihen, että 15 muotokuvaa kurjuudesta ja Kuume tarinat oli ehkä hämärintä, mitä olen tähän mennessä sarjakuvissa lukenut. Toki taidekin oli näissä sellaista, mihin en ole sarjiksissa tottunut, mutta olipahan ainakin mielenkiintoinen kokemus, ja varmisti sen, että kirja meni kerrasta uusintalukuun, tällä kertaa ilman suurempia taukoja.
Mutta tästäkin huolimatta minä pidin tästä ja varmaa on, että nyt pitää alkaa metsästämään aikaisempia osia. Niin ja kansi on ehkäpä hienoin, mitä olen nähnyt/omistan ja kirjassa mukana oleva kirjanmerkki on aina plussaa...
46  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Piirretyt (ei animehomoilut) : 02.02.2008 00:26
PINKY AND THE BRAIN BRAIN BRAIN BRAIN...

Tämän olinkin jo mennyt unohtamaan...jokainen jakso tuli varmaan nähtyä useampaankin otteeseen. Voisivat vaikka uusia tämänkin, voisi taas katsella piirrettyjäkin.
47  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 31.01.2008 16:45
Tuossa neloskaudellahan tulee kolmoskauden vikan jakson tapaan olemaan sekä flashbackejä että flashforwardeja. Todella kutkuttavan tavan kertoa tarinaa tekijät keksivät, juuri kun katsojalle oli alkanut hiipiä mieleen että saako tästä sarjasta enää kolmen kauden jälkeen tarinaa kerrottua. Kyllä, Lost on edelleen parasta mitä TV:stä tulee.
Oli muuten jännä kikka. Luulin sitä flashforwardia flashbackiksi ja mietin koko jakson ajan että mihin ihmeen aikaan tämä sijoittuu. Hieno tapa lopettaa kausi.

Sama. Onneksi kolmoskausi tosiaan parani loppuakohden reippaasti, sillä kovin tylsän puoleiseksi sarja meni 2. kauden aikana.

Vieläkun se Nelonen saisi sen verran aikaseksi, että Carnivalen 2. kaudenkin joskus. Voisivat siinä samalla jo uusia ensimmäisenkin kauden...
48  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 28.01.2008 18:13
Tuttuja tuntemuksia kyllä...oppihan siellä nukkumaan, joka välissä, milloin ei palvelusta ollut, siinäpä sen paikan anti.
Kyllä, kuten moni tietääkin, olen se 180 päivän vätys, vaan entäpä sitten. Kyllä mulle riittää, että minä ne leirit ym. koulutukset kertaalleen käyn, ei tosiaankaan huvittanut niitä enää toistamiseen kokea.

Tietysti itseni varmaan passaa siinä mielessä olla hiljaa, että helpollahan minä siellä pääsin, mitä nyt tylsyys iski turhankin monta kertaa.
49  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Lost: the game (ensimmäiset ruutukaappaukset ja traileri) : 25.01.2008 19:55
Mahdollisuuksia pelillä voisi ollakin, mutta kuvien perusteella nyt on paha lähteä mitään sanomaan. Kuitenkin, vaikkei graafisesti mitään mullistavaa ollutkaan, niin ihan mukiinmenevältä näytti. Mutta paljon riippuu, miten pelaajan menneisyys onnistutaan toteuttamaan, pelin tarinan ohella tietysti.
Arvosteluthan tuon sitten kertoo onko tästä mihinkään...
50  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 23.01.2008 17:00
Muun muassa Jokelan kouluammuskelutapauksen jälkeen kirkko kiitti Jumalaa yhdeksästä kuolleesta suomalaisesta. Heidän näkemyksensä mukaan se oli Jumalan kosto homoagendaa ajaville ateistiskandinaaveille. Samaa viestiä kirkko toitotti jo vuonna 2004 tapahtuneen Tsunamin jälkeen.

Riiight...
Ja muut kristityt antavat sitten tämän ryhmän temmeltää?

Niinpä niin...
Kertoo hyvin, minkälaisia idiootteja sitä tätäkin palloa parhaimissa tapauksissa asuttaa.
51  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 21.01.2008 19:40
ONNITTELUT!  ETTÄ LAPSUUDEN HUOLETTOMAT AJAT OVAT NYT TAKANAPÄIN, NYT PITÄÄ OTTAA VASTUUTA..  ;)

Niinpä, onnittelut tosiaan.

Kohta huomaatkin, miten vanha sitä onkaan, ja kuinka alkaa kaivata niitä aikoja, kun sai juoksennella ulkona ilman minkäänlaista huolta ;)
52  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 19.01.2008 18:45
Tämän päivän Aamulehden antia:

- Nekalan kaksoissurman on tunnustanut neljän nuoren joukko. 85-, 86-, 88- ja 89-syntyneet pojat tappoivat 58-vuotiaan isän ja 33-vuotiaan pojan viina- ja lääkehuuruissaan. Uhrit olivat tekijöille aiemmin tuntemattomia. Kesken tappohommien pojille tuli nälkä, joten verityö keskeytettiin hetkeksi ja pojat lämmittivät jääkaapista löytynyttä mikropizzaa keittiössä. Lopuksi koko asunto tuikattiin tuleen ja pojat lähtivät McDonaldsiin safkaamaan.

Luin kolmosen nettisivuilta eilen tuosta, ja paras puolustelu oli tyyliin "Ei ollut surmaamistarkoituksessa" tjsp.

Talo tuikataan tuleen, eikä olla surmaamistarkoituksessa?!
53  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 18.01.2008 22:29
Hauska yhteensattuma muuten, Dammehan oli ehdolla predatorin rooliin, mutta hänellä oli vaikeuksia liikkua puvussa!

Todennäköisimmin se oli liian iso.

Joo niinhän se oli, ainut että itse olen lukenut (olikohan jopa imdb:ssä), että Damme ei halunnut olla pelkkä "erikoisefekti", ja jätti roolin sitten sikseen.

Ehkäpä hyvä niin ;)
54  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä telkusta tulee? : 18.01.2008 18:16
Tänään nelosella klo. 23.40 alkaa Masters of Horror-sarja.
Itse aikaisemmin katsoin suurimman osan jaksoista Canalilta ~vuosi sitten. Kyseessä siis kuten nimikin kertoo "kauhu"sarja (oisko ollu 13 osaa...), jokainen jakso kestää tunnin. Ohjaajina on kauhuleffoista tuttuja nimiä. Ihan hyvää ajanvietettä, varsinkin jos telkusta ei satu tulemaan muutakaan.

Masters of Horrorin jälkeen (eli klo. 00.45) onkin sitten laatuleffan paikka eli Maximum Risk.
Se, että pääosassa on Jean-Claude Van Damme, on sen merkki, että leffaa ei voi ohittaa.

Sitten vielä jo nyt tiedoksi, että huomenna klo. 22.25, kolmoselta Predator.
55  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sarjakuvat : 17.01.2008 13:11
Larsonin stripit on kyllä jotain ihan ihmeellistä. Siskon ja hänen poikakaverinsa luona yhtä albumia luekelin, ja kyllä se on aika kovaa settiä, vaikka jotkin stripit oli tosiaan niin outoja, että meni kyllä täysin ohi.
Mutta pitäisipä varmaan itsenikin hankkia Larsonin albumit jossain vaiheessa.
56  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Piirretyt (ei animehomoilut) : 14.01.2008 20:10
Siinäpä tulikin jo mainittua aikalailla ne, mitä sitä itsekin tuli seurattua. Turtles oli/on kestosuosikki, Batmanin ohella, vaikka ei ne enää ihan samalla tavalla iskekkään. Joku aika sitten kolmoselta katsottu pätkä Prätkähiiriä raiskasi muistikuvat aika täydellisesti (ei sitä kyllä enää pysty katsomaan...), ja Transformers teki kyllä saman, vaikka komeannäköinen se piirretty kieltämättä nykyään on, ääninäyttely onkin sitten asia erikseen. Tai pysyihän ne entisaikojen Transformersit vielä suhteellisen koskemattomina, kun nykyään pyörii/pyöri ihan uusi Transformerssi.
Tulihan sitä tietysti hämistäkin katsottua, ja ainakin silloin kyseessä oli laadultaan kyllä yksi parhaimmista sarjoista.
Sitten toki oli Muumit, monestikohan nekin jaksot on jo ehtinyt nähdä..? Ja tietysti Maailmanympäri 80 päivässä.

Vielähän sitä mukaan mahtuisi niitäkin, joita on nyt näyttänyt uusintoina, mutta ne eivät silloinkaan kuuluneet suosikkeihin, joten jätän loput mainitsematta. Ja myös niitä, joita en nyt tähän hätään muista, silloin joskus kun televisiosta tuli tollotettua kaikki mahdollinen tuuba...

Mutta niin Alfred J. Kwak...parasta 8)
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelatut ja kesken jääneet pelit ~ 2007 Edition : 14.01.2008 18:28
Jospa sitä itsekin vaatimattoman (läpäisyjen kannalta varsinkin!) listan. Mainitsen jo tässä pari eniten vaikuttavaa syytä pelien läpäisyttömyyteen. Intti, lomilla tuli pelailtua sen, minkä nauhoitusten ja muun ohella ehti, ja nyt sitten tuossa marraskuun tienoilla vain iski laskukausi, eikä mikään peli oikein napannut.

Läpäistyt

Metroid Prime Hunters (DS)
Intin vapaa-ajat ja osastolla olo varmistivat tarpeeksi aikaa pelin läpäisyyn. Pelinä ihan OK-tasoa, grafiikka on hienoa, ja räiskintä toimii. Muut osa-alueet heikompia, mutta eipä kait niillä niin väliä olekaan...

Final Fantasy 1 (DS)
Juoneton, satunnaistaisteluja viljelevä...kaikkea sitä mitä pelisarja on korjaillut vanhentuessaan, ja onneksi niin. Vaati taukoja, jotta jaksoi puurtaa taas parit tuhannet turhat taistot, mutta meni lopulta läpi.


Kesken olevat

Final Fantasy 2 (DS)
Loppusuoralla, pitäisi vaan jaksaa mennä maaliin asti. Eiköhän tämäkin tule läpäistyä tämän vuoden puolella.

Final Fantasy 5 (DS)
Tämäkin kärsinyt lama-ajasta ja suuresta määrästä keskeneräisiä pelejä. Tämäkin tulee kyllä läpäistyä jossakin vaiheessa.

Final Fantasy 12 (PS2)
Lisää fantasiaa. Loppupuoliskolle jäänyt, syyt mainittu alussa. Valitettavasti juoni ei ole kiinnostanut aikaisempien (6-10) tavalla, mutta muuten taattua laatua. Pakkohan tämäkin on läpäistä.

Advance Wars Dual Strike (DS)
Suurta hupia tuottanut, kamppania olisi varmaan jo läpi, ellen olisi jäänyt kiinni muihin pelimuotoihin.

The Godfather LE (PS2)
Muut pelit vieneet tältä aikaa. Hyvä peli, mutta niin on moni muukin.

Xenosaga Ep.2 (PS2)
Samat tutut syyt, pelivuori+laskukausi pelien kohdalla. Saa nähdä milloin saan läpi pelattua.

Jade Empire SE (PC)
Eihän se vaatisi, kuin sen että pelin laittaa pyörimään, ja on jo edennyt monta tuntia, on vain tuon ajan kanssa vähän ongelmia. Mutta kyllä tämä vielä läpi menee...montakin kertaa.
58  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 14.01.2008 15:46
Terminator: The Sarah Connor Chronicles alkanut kiinnostamaan meikäläistä selvästi aiempaa enemmän.

Tuo kiinnostaisi itseänikin, sillä imdb:stä luetut kehut ovat kyllä saaneet huomion. Tietäisi vain onkohan tulossa Suomen televisioihin...
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelaajalaudan virallinen pelilehti ja- demoparhaustriidi : 12.01.2008 01:17
Jet Rider 2
Edellisen jatko-osa...
Elä ihmeessä :lol:

Mutta joo. Tulihan sitä itsekin aikoinaan osteltua vähän joka sortin lehtiä. VPL:ää ostin lähinnä demojen takia (montakohan tuntia lienevät syönneet elämästäni...?), ja olihan joukossa muutamia Pelimestareitakin, vaikka varsinkin myöhemmin lehden laatu kyllä alkoi hahmottua karmealla tavalla. Tulihan sitä tietysti sitten vielä Peliasemaakin hankittua, varsin ahkerastikin jopa...

Enää ei kyllä taida tallessa olla kuin Peliasema lehdet. Pitäisi kyllä käydä tonkimassa jostain esiin nuo muutkin, saisi virkistää muistoja niidenkin osalta.
60  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 11.01.2008 01:43
Juoni oli olematon ja loppuratkaisu suoraan kuin huonoimmista yläasteen kirjoitelmistani.

Niin no...itse en kyllä leffalta kummempaa juonta odottanut, ja kuten taisin mainita muutenkin odotukset oli varsin nollissa, ehkäpä siksi "pidin" leffasta niinkin paljon.
Mutta lopusta täytyy sanoa, että itsehän kallistuin siihen että loppu on varsin typerä, mutta puolustukseksi menköön, että enpä moista loppua ihan heti odottanut. Mutta siis toivoin siitä edes jollain tavalla parempaa.

Ihmisten osuudesta olen itse kyllä täysin erimieltä, hyvä vain että jättivät nekin teurastettavaksi. En tosiaankaan olisi halunnut taasen nähdä ihmisen ja predatorin rakkaussuhdetta...
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines