Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
151  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Mitä TV-sarjoja aiotte seurata syksyllä -07? : 23.08.2007 20:04
Jaa-a, eiköhän sieltä tule näitä samoja jo mainittuja sarjoja katseltua. Jerichon tilanteessa katsotaan mihin suuntaan se lähtee kehtaako sitä ruveta seuraamaan vaiko ei, Dexter ainakin on tähän asti (kuulemani perusteella) onnistunut vaikuttamaan, Lost, Pakoakin varmaan tulee seurattua ja eiköhän se Kylmä rinkikin tule loppuun katsottua. Ja kaikkia näitähän minä seuraan sitä tahtia kun niitä täällä tullaan näyttämään.

Niin ja laitetaan nyt varauksella, että Carnivale, riippuen siitä osaako se nelonen sen tässä joskus näyttää...
152  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 : 20.08.2007 14:22
Veikkaan, että Suomi kokee kisoissa karvaan pettymyksen ja jää täysin ilman mitaleita.   

Eiköhän sitä sieltä keihäänheitosta jonkin värinen hely tule, mutta siihenpä se sitten saattaa jäädäkin. Joten ei sinällään pahemmin tällä kertaa mielenkiintoa kisoja kohtaan löydy. Keihäshän se vakiosti tulee varmasti katsottua, muuten taitaa jäädä aika satunnaiseksi kisojen katselu.
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 17.08.2007 23:12
Laitetaanpas tähän eilisen ja tämän päivän ostokset...eilen siis tuli kaverilta ostettua Tomb Raider The Last Revelation 5 eurolla, kun kovin kaupitteli vanhoja pleikkari pelejään ja pitihän se poistaa, kun joskus aikoinaan tuli demoa kokeiltua, on vaan tuo ohjaus tönkömää kuin muistelinkaan.

Ja tänään sitten, kun pitkästä aikaa tuli Kuopiossa poikettua otettua DS:lle mukaan Advance Wars Dual Strike. Varsin hauskaa sotimista ollut ja ilta onkin sen parissa kulunut varsin rattoisasti.
154  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 13.08.2007 12:28
Niinno, itse taas arvostan sitä, etten hyvin suurella todennäköisyydellä joudu koskemaan suksiin kertaakaan(olettaen että palvelus jää puolikkaaseen).

Niin no...miten sen nyt ottaa, eipä tuota pahemmin tullut suksia käytettyä kuin P-kaudella, ja silloinkin suhteellisen harvoin. Eikä nekään hiihtoreissut mitään pahoja olleet...ennemmin sitä suksella meni, kuin jalkaisin.
Mutta...autothan ne on liikkumista varten... ;)
155  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 12.08.2007 19:49
- Ylenemiskiellossa oleva mulkku skappari
- Puukolla telttakankaan läpi asemiin lähteminen

Nuopa muistuu itselleni mieleen...ja taisi tuohon jälkimmäiseen olla lisänä, että oli saanut vieläpä köllin siitä hyvästä...

Ensiviikko hajottaa, koska silloin alkaa armoton tetsaus ja viikonloppuna mennään Vuosangan ampumaleirille ja poletaan sieltä n. 80km takaisin.

Samma här. Tämä viikko oli rasitusasteeltaan "palauttava", ja sen huomasi. Ensiviikko tietty on sitten jotain mallia "überraskas", ja tuo pyörämarssi Vuosangasta kruunaa kaiken.

Heheh...olenpa iloinen, että meikäläiset ei pyörää nähtykkään...
156  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 06.08.2007 22:45
Onko kokemuksia Overlord -pelistä boksilla? Ajattelin että se voisi olla hauska tapa vältellä velvollisuuksia ja aurinkoa näin elokuun helteissä.

En tiedä auttaako tämä yhtään, mutta itse latailin muutma viikko sitten pelin demon PC:lle, ja vaikka se kokemuksena köyhä olikin, niin silti alkuasetelma viehätti ainakin minua. Ja sen vähän mitä demosta pääsi kokemaan, pelaili ihan mielellään, joskin paljoa se ei siis tarjonnut. Mutta niiden peikkojen (tai mitä ovatkaan) käskyttäminen oli ihan hauskaa, joskin voisihan se olla parempi, mutta kyllä niistä tappeluissa toki apua on.

Niin ja jos mahdollista niin suosittelisin kokeilemaan demoa, itse taisin sen löytää fileshackista...
157  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 06.08.2007 00:10
EDIT V2: Eipä ollut sittenkään mielenkiintoinen kisa. Kimin yritykset lähennellä Hamiltonia lisäsivät välillä mielenkiintoa, mutta muuten tylsä kisa. No, kolmen viikon päästä kisataan upealla Turkin radalla.

Jep, jopa kolmoselta tullut raakile oli lähtöä lukuunottamatta aika mitäänsanomatonta katsottavaa.
Lopulta mielenkiintoisinta, koko päivässä oli Mäkkilaarenin tilanne...ei taida poijjaat tulla ihan juttuun keskenään...saa sitten nähdä mitä se Alonso vielä tässä kauden loppupuolella keksii.
158  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 06.08.2007 00:06
Ja kun kaikki tuo on ohi, niin ei ainakaan tarvi häpeillä kun kysytään missä komppaniassa itse on palvellut. Toisin kuin viesti- ja tykkimiehet;)

Eipä aleta siellä!
Ei tarvinnu sentään mihinkään jäpille osallistua...  ;D

Ja sitäpaitsi aina se tykkimies jäksterin voittaa, kaikkihan sen tietää... 8)
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Player´s Choice & Platinum - haittaako? : 04.08.2007 20:42
Joop, eipä kyllä ole väliä. Jos peli on sitä "pakko saada" luokkaa, niin sitten se otetaan mieluusti myös halpisversiona.
Varsinkin, kun ei tuota rahaa mitenkään älyttömästi ole, niin mielellään hankkii niitä halpisjulkaisuja, kuitenkin, kun itse pelihän se minulle on tärkein, ei ne kannet/levyt, missä se peli on...
160  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 01.08.2007 14:04
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/89.html

Siinä on roolipelien (varsinkin Final Fantasyjen) ystäville.
Aivan mahtava pätkä...kokoaa nimittäin lajityypin perusainakset hyvin kasaan...
161  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Maailman parhaat TV-sarjat : 31.07.2007 00:39
sekä loistava kymmenosainen Band of Brothers.

Äh...unohdinkin koko sarjan...vaikka kyseessä on kyllä laatukamaa, varsinkin omalla aihealueellaan. Voisivat kyllä uusia tämänkin sarjan, varsinkin näin kesäisin, kun on tuo katsomisen arvoinen ohjelma varsin vähissä.

Niin ja täytynee yhtyä Heroesin ylistäjiin. Muutama jakso jäi kyllä sieltä välistä näkemättä, mutta siitä huolimatta erittäin koukuttava sarja on kyllä kyseessä. Eka osan jälkeen ei enää ollut paluuta.
162  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Maailman parhaat TV-sarjat : 29.07.2007 23:39
Monty Python onkin jo mainittu, ja se onkin ehdottomasti yksi parhaista sarjoista ikinä...

Mutta listaan pitää ehdottomasti lisätä Carnivale. Uskomaton sarja...tunnelma, tarina, hahmot, kaikki on niin viimeisen päälle timanttia, että...harmillista, että menivät senkin lopettamaan toisen kauden jälkeen, juuri kun tarina olisi kunnolla lähtenyt käyntiin, mutta molemmat kaudet ovat liimanneet töllön ääreen varsin tehokkaasti. Jopa huonoimmat jaksot pitivät tehokkaasti otteessaan... ja taitaisi nelonen vihdoinkin esittää Carnivalesta sen toisen kauden...kauan tuota on saanut odottaakin.
163  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 26.07.2007 12:50
Tuli eilen aloiteltua FF9:ää jälleen alusta asti ja sanottakoon, että yksi välipätkä toimi mukavana innoittajana kuvalle...ja siitä syystä siis naiskauneutta laudoille.
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 24.07.2007 21:43
Tuli Parasite Eve 2 tänään kokeiltua pitkästä aikaa ja hetihän se piti kokeilla, vieläkö ne loppuörmelöt voittaa, kun siellä tallennus on lähettyvillä, ja eihän siitä mitään tullut. Peli tyssäsi heti siihen isoon örmöön ja piti kait se uskoa, että parempi aloittaa alusta ja opetella taas perusasiat kuntoon. Vaan eipä tuo sinällään haittaa, kun ei enää niin paljoa pelin tarinasta muista, tuleepahan kerrattua sekin.
165  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 24.07.2007 21:25
Vuoden tulokkaat 2005 - AK-87 & Donkey Kong ;)

Tottahan tämä...miten pystyinkin unohtamaan moisen faktan tuolla aikaisemmin :o
166  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 23.07.2007 14:59
Joo, oli kerrankin mielenkiintoinen kisa. Sadekuuroja voisi tulla useammikin, heti on tapahtumia radalla. Harmi vaan, että Räkälle kävi mitä kävi, juuri kun oli mahdollisuus ottaa Hamiltonia hieman kiinni, mutta minkäpäs teet.

Ollut, kyllä varsin "omituinen" kausi. Ainakin ne kisat jotka itse olen nähnyt, ovat olleet ehkäpä hieman tylsiä ja tapahtumat ovat jääneet hieman uupumaan, mutta pisteissä on kuitenkin meneillään tiukin kausi vuosiin. Mutta taas mielenkiinnolla seuraavaa osakilpailua odottamaan, ja pitänekkö toivoa pienoista sadekuuroa... ;)
167  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 17.07.2007 12:00
Kun Rammsteinin virallisilla sivuillakaan ei ole vielä asiasta mitään juttua, niin uutinen on vielä pelkkä huhu. Jäitä hattuun ja toivotaan, ettei Till lähde.

Paskempi homma, jos lähtee...mutta hyvältä tuo tällä hetkellä vielä näyttää.
168  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 16.07.2007 20:33
Saw 3:n nähtyäni en voinut kuin ihmetellä, miten Zäk Thompsonit ja kaverit missaavat tämänkaltaisen "viihteen" ihan kokonaan. Elokuvissa saa repiä ihmiskehoja kahtia miten huvittaa, mutta jos pelissä saa lyödä poliisimiestä turpaan, vedetään peli pois hyllyltä. Saw 3 on varmaan sairain elokuva minkä olen koskaan nähnyt ja todella ihmetyttää miten se (tai koko sarja, mutta en ole muita nähnyt) ei ole saanut aikaan mitään kiistoja. Vai onko?

Kuitenkin, miksi pelit, muttei elokuvat? :???:

No joo, kolmonen meni ehkäpä pisimmälle ja kieltämättä siinä on varsin mukavia kohtauksia katsottavaksi. Kahdessa aikaisemmassa osassa ei (muistini mukaan) niinkään "mässäilty" näillä ansoilla, vaikka niissäkin kohtauksensa on.
Mutta mitä Saw 4 tulee, niin ehkä olisi parempi, jos olisivat suosiolla jättäneet ne kolmeen osaan. Ei nimittäin se kolmonen ollut ainakaan minusta mikään ihmeellinen tekele, joten on vaikeaa kuvitella, että taso nousisi enää neljännessä.
169  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.07.2007 20:26
Tulipa tuossa viikonlopun aikana katsottua kaksi leffaa, kun siskon luona olin käymässä. Vuokraamosta lähti mukaan Jadesoturi ja Rocky Balboa.

Aloitetaan Jadesoturista. Pakko sanoa heti alkuun, että odotukset ei ole koskaan olleet ko. pätkää kohtaan mitkään kummoiset. Mutta olihan tuo sekä erilainen, että parempi kuin odotin, varsinkin suomileffaksi. Jadesoturi oli kyllä komeaa katsottavaa, ja harvat mätkintäosuudetkin oli tehty komeasti, ja siinä se ongelmakin tuli sanottua.
Eli leffassa oli yksinkertaisesti liian vähän taistelua ja ehkäpä hieman liikaa höpinää, joskin tuo jälkimmäinen ei nyt niin kauhea virhe ollut. Mutta ehkäpä jotkut saavat jadesta enemmän irti, mutta itse jäin kaipaamaan sitä kunnon äksöniä.

Sitten Rocky. Tähän kyllä pätee oikeastaan samat jorinat, kuin Jadesoturiinkin. Liikaa jaaritusta ja liian vähän nyrkkeilyä. Musat sentään toimi varsin hyvin...
170  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 16.07.2007 17:23
Final Fantasykin olisi jos tarkoituksena on hankkia vain kaikki pääsarjan pelit.

Siinäpä se minun vastaukseni oikeastaan tulikin. Pienimuotoista "keräilyä" tulee nimittäin harrastettua ja tarkoituksena olisi saada kaikki FF:t (siis ne pääsarjan osat), vaikka ehkäpä FFXI:n voi jo unohtaa, sillä en usko, että sitä ikinä hankkisin. Mutta siis, kunhan jokaista osaa (1-10, 12) saa sen yhden kappaleen niin sitten riittää. Ja eipähän tuossa enää olisikaan, kuin 3 ja 4 jotka hankkia.

Saa sitten nähdä tuleeko niintä muita FF nimikkeitä hankittua...
171  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 16.07.2007 17:13
Onkos kellään kokemuksia Creativen zen nano plus 1 gigan mp3 soittimesta?
Käsittääkseni, kyseessä on ihan laadukas vehje, mutta parempi varmistaa asia. Olisi nimittäin taas soittimen hankinta edessä ja sen verran mukavat kokemukset jäi niistä halvoista vehkeistä, että hankkia nyt kerralla kunnon soitin. Ja nyt kun näin tuon ko. soittimen olevan aika halpa, niin halu oli jo kova se hankkia, mutta siis olisi hyvä tietää onko se kannattava hankinta...
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 14.07.2007 11:23
Noh, vielä ei ole konsolini rikki menneet, omistuksessahan on vanha PS, PS2 ja DS. Hyvin on kaikki palvelleet, vaikka DS on kyllä vielä aika uutukainen vehje. Ja tosiaan, kuten Sharkie muistutti parempi koputella siitä puuta, ettei tapahdu ikävyyksiä.

Pitäisi varmaan taas käynnistellä vanhusta ja katsastaa miten hyvin se toimii, ainakin viimeksi (josta on aikaa) ei ollut mitään valittamista.
173  Yleinen / Vapaa sana / Re: Nukkuminen : 14.07.2007 11:10
On tuo unirytmi täälläkin mennyt...niinkuin aina, kun on lomalla. Mitään varsinaista vakio rytmiä ei siis ole, mutta vielä se intti ilmeisemmin sen verran vaikuttaa, että yöllä ei pahemmin yli 2 valvota, rupeaa silmät jo väkisin painumaan kiinni.
Mutta kyllä se niin on, että ei siitä tahdo mitään tulla, jos ei saa nukkua, sitä 8-10 tuntia. Aina, jos pitää aikaisemmin herätä ei sitä tahdo päästä sängystä ylös, eikä silmätkään oikein aukea.

Se kyllä arsyttää jos intissä tulee uni vasta yhdeltä ja saa nukkua vain vajaat 6 tuntia.

Kannattaa totutella, että siellä ne 6-7 tunnin yöunet on aika vakio. Tai, no kasarmilla ollessa, onhan se 8 tunnin yöunien mahdollisuus, jos 10 aikoihin menee nukkumaan. Tämähän myös riippuu, miten yksikössä on herätys, mutta omalla kohdalla sattui niin, että herätys oli normiaamuina 5.30 ja jos oli aamureippailut niin vartti aikaisemmin, joten unta sai sen 7 tuntia.

Toisaalta meillä ainakin hommat helpottui P-kauden jälkeen ja E-kaudella jo tuli lyhkäisiä päivälepoja otettua. J-kaudella sitten tulikin nukuttua ihan reippaasti päivälläkin, joten silloin ei lyhyemmän puoleiset yöunet paljoa haitanneet.   
174  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 12.07.2007 18:20
Liittyä nyt minunkin, kun vihdoinkin jotakuinkin aikaa löytyy. Eli vanha tuttu nimimerkki tekee paluun n. vuoden tauon jälkeen.
Eli uusille naamoille turhaksi tiedoksi, olen siis tuttu PB:n vanhalta että uudelta versiolta. Tosin uudella myös minunkin kirjoitteluni vähentyi aika paljonkin itse asiassa. Mutta siihen saattoi toki vaikuttaa tämä puolen vuoden tynnyrissä elo...

Vekaranjärveltä kotiuduin tuossa perjantaina reservin alikessuna, ja osaa kyllä tuntua saaketin hyvältä! ;D Vuosi meni enemmän ja vähemmän vaihtelevissa merkeissä, mutta siitä sitten aikanaan lisää YLEINEN TAKTISUUS-topikissa. Nyt ajattelin pitää ihan vaan lomaa kuukauden-pari.

Kas...vaikuttaa suhkoht tutulta suunnitelmalta...
Itsehän olin tunnetusti Kajaanissa päin, toki vässykkänä viivyin (onneksi) sen pakollisen 6kk ja kotiuduin myös viime perjantaina, ja hyvältä kieltämättä tuntuu.
Lomaa olisi tarkoitus myös täällä viettää, tosin ihan reilumman puoleisesti, eli ainakin nyt vuosi olisi tarkoitus loisia kotona...

Mutta eipä kai siinä enää muuta...kaiken "tärkeän" taisin muistaa ilmoittaa...paitsi että harmillisesti en ehtinyt tännekään aikaisemmin liittyä, ei päässyt piruilemaan pojille inttiin pääsemisestä, noh...pitäkää hauskaa ;)
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines