Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
121  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 27.10.2007 09:04
Olen pahoillani puolestasi. Olitko itse paikalla, vai kuulitko tapahtuneesta myöhemmin.

Olin kyllä itse paikalla, ja pakko sanoa, että sitä näkyä tuskin tulen unohtamaan, saati sitten että sen toiste haluaisin nähdä.
Aika yllättävä oli kyllä tapahtuma, ja sen takia kait tämä olo onkin näin outo... aika epärealistinen, jos sen nyt jotenkin ilmaisee.
122  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 27.10.2007 01:59
Setä kuoli...saunassa ollessaan, ja sanottakoon, että alkoholilla oli asiassa aika suuri osa.
On aika omituiset fiilikset tällä hetkellä, eikä asiaa varmasti ole vielä kunnolla tajunnutkaan, mutta pakko sanoa, että tälläistä hetkeä on lähes kaikki pelänneet, ja no...
Pienistä asioista sitä vaan on tuo ihmiselämä kiinni. Vaan minkäpä sille enää voi, hyvä että edes sattui nyt, kun oli porukkaa paikalla, joten sai ainakin yrittää elvytystä.

Ja tekeepähän taas hieman vähemmän mieli koskea viinaksiin...
123  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 21.10.2007 23:48
Ja Ruusbergin ja Kubican loppukahinat. Siinä kun olisivat toisensa klikanneet pois pelistä, niin huh huh.

Niin siinä tapauksessa Roosperiä ei voisi enää ikinä sanoa suomalaiseksi  ;D

Mutta johan oli kisa. Taisi Hamilttoni hermoilla "vähän" liikaa, ja vaihteistovikakin sattui juuri oikeaan kisaan.

Kunpa tämä meininki jatkuisi ensi kaudellakin. Varsinkin nämä parit viimeiset kisat ovat olleet kyllä vormuloita parhaimmillaan, kaukana on ne ajat, kun kisat eivät pahemmin kiinnostaneet.
124  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.10.2007 17:10
Final Fantasy 1 läpi.
Vihdoin ja viimein, voisi kai sanoa. Juontahan pelissä ei pahemmin löydy ja tappeluita tulee senkin edestä, mutta ainakaan tasojen nousu ei tuota ongelmia.
Peli oli kyllä kaikin puolin helppo, ja lopulta vain loppubossi tarjosi jonkin verran haastetta, mutta parempien taikojen ja kokemuksen hankkiminen teki tappelusta suhkoht helpon.
Mutta nytpähän on vähäksi aikaa tämäkin nähty. Seuraavaksi kakkonen... :)
125  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 21.10.2007 17:04
Juma...kerrankin onni potki täälläkin ja onnistuin jopa voittamaan jotain. Elikkä jokin aika sitten osallistuin Egmontin Halo 3-kilpailuun ja tänään kotiin tulessa paketti odottikin jo ja nyt sitten omistetaan Halo graphic novel.
Olin kyllä varma, ettei voittoa tullut sieltäkään, kun ei mitään ilmoitusta tullut, mutta parempi näin :)
126  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 08.10.2007 15:17
Nostetaanpas nyt tämäkin topic ylös, koska riisuttu PS3 jää eurooppalaisten ainoaksi vaihtoehdoksi.

Mitäs mieltä porukka on? Uuden mallin PS2-pelien yhteensopimattomuus on ainakin ihan hanurista, mutta muuten en valita – minä tulen käyttämään PS3:sta tulevaisuudessa vain PS3-pelien pelaamiseen ja Blu-ray-elokuvien katseluun. Suomen hinta 479 euroa on myös perseestä, mutta 399 eurolla voisin jo harkita koneen ostoa.

Omat mielipiteeni on tietysti löydettävissä myös Pelaajalehden kommenteissa, mutta yksinkertaisesti, itseä ihmetyttää ehkäpä eniten se PS2-pelien yhteensopimattomuus. Omalla kohdalla, kuitenkin pidin sitä aika tärkeänä, ja elin ainakin kuvitelmassa, että tärkeä se oli Sonyllekin. Mutta emmehän me eurooppalaiset valita, meille kun kelpaa kaikki... :(
Toinen on myös hinta. Sata euroa enemmän kuin muualla euroopassa on aika perseestä. Minkä *keleen takia kaiken pitää olla täällä niin kallista. Joten vaikka hinta nyt laskikin aika merkittävästi, niin jää paha maku suuhun, kun tietää että muualla se on vieläkin halvempaa...
127  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 07.10.2007 14:12
Olipahan upea kisa taas kerran ja Kimin MM-haaveet elävät vieläkin! Kerrassaan typerää hölmöilyä oli Hamiltonin lähteä estelemään Kimiä äärimmäisen kuluneilla välikelin renkailla – renkaat (etenkin toinen takarenkaista) kuluivat vielä enemmän ja exodus tuli sitten varikolle käännyttäessä. Jotenkin arvasin jo ennen kisan alkua, että Hamilton ei aja tänään maaliin.

Kahden viikon päästä Brasiliassa ratkaistaan sitten kuljettajien MM-titteli. Näin tasaista on ollut edellisen kerran vuonna 1986 – silloin mestaruudesta taistelivat Prost, Mansell ja Piquet. Alonso ja Hamilton ovat kummatkin keskeyttäneet peräkkäisissä kisoissa – jospa molemmat sitten keskeyttäisivät Brasiliassa ja Kimi korjaisi koko potin? ;D

Olipa kyllä...kerrankin Hamiltonillekin sattui jotain. Mutta paha on kyllä seitsemääkin pistettä ottaa kiinni, toivottavasti tosiaan McLarenilla sattuisi Brasiliassakin jotai, esimerkiksi moottori voisi sanoa sopimuksensa irti  :P
Mutta oli mukavaa nähdä noinkin mielenkiintoinen kisa, ilman suurempaa luonnonvoimien puuttumista. Toivottavasti vielä Brasilia tarjoaisi yhtä mielenkiintoista katsottavaa.
128  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 06.10.2007 15:49
Squallissa ei ole syvyyttä nimeksikään ja se vähäkin on ärsyttävää teiniangstia.

No on siinä enemmän kuin muissa. Ja plussana voisi mainita, että hahmoja Squall kasvaa henkisesti aika lailla loppupuolella.
Mutta aika yleisestihän Squall taitaapi jakaa mielipiteet aika hyvin.

Edit: Niin ja niin...vielä yksi FF hahmo. Eli Garnet/Dagger 9:stä. Periaatteessaan hahmo ei muuten hetkauttaisi suuntaan tai toiseen, mutta ryhmässä ainakin minulla Daggeri oli aika turha. Heikko, ja ~puolessa välissä peliä, ei sitten saanut taisteluissa sitä vähääkään aikaan.
129  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 06.10.2007 13:26
Yksi huono hahmo tulee mieleen mitä ei ole vielä mainittu: Squall Leonhart.

Final Fantasyissa on paljon huonojakin hahmoja, mutta kasin hahmokaarti menee suoraan sinne hännänhuipulle. Squall etunenässä.

Mitä?!
Ei kasin hahmot kyllä mitään maatamullistavia ole, mutta on niitä huonompiakin. Squallkin loistaa, kun vertaa vaikkapa Tidukseen, ehdottomasti ehkäpä huonoin kaikista FF hahmoista, vaikka paraneekin hieman loppuakohden.
130  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 06.10.2007 11:16
kausi 03: Mäciltä hyvä auto, Kimi taisteli mestaruudesta viimeiseen kisaan saakka ja hävisi Schumille vain muutamalla pisteellä.
kausi 04: Mäcin auto täysi susi.
kausi 05: Mäcin auto kauden selkeästi nopein, mutta Renaultia epäluotettavampi. Siksi Alonso vei mestaruuden.
kausi 06: Mäcci oli taas susi, ei asiaa Ferrarin ja Renaultin vauhtiin.
kausi 07: Kauden paras auto. Ei väliä vaikka kynttilän valossa pikkutunneilla Ferrarin piirrustuksista ammennettiin, silti se on paras auto.
kausi 08: Auto on taas susi?
Kausi 09: Hamilton voittaa kaikki GP:t kauden parhaalla autolla.

Niinpä.
Kieltämättä Mäkin luotettavuus tällä kaudella yllätti minut aika täydellisesti, taitaakin olla se neljä vuotta, kun viimeksi luotettavuus oli lähelläkään tämän kauden tasoa.
Ja tuo yhteenveto antaa kyllä odottaa ensi kaudesta katastrofaalista McLarenilta.
131  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 05.10.2007 23:20
Ja kuinka yllättävää, että Hamilttoni ei saanut minkäänlaista rangaistusta. Onneksi sentään Vettelinkin rangaistus muutettiin varoitukseksi, joten ei sentään aivan järjettömäksi asiat mene, en kyllä olisi ihmetellyt, vaikka rangaistus olisi pysynyt samana.

Jotenkin on semmoinen fiilis, että Kovalainen voisi pyörittää McLarenin rattia seuraavalla kaudella. ;D

Sama.
Sanoisinpa, että Alonso lähtee mäkiltä tämän kauden jälkeen, ja Renaultti on aika varmasti se talli, jonne Alonso pyrkii. Tätä kautta siis Kovalainen olisi aika todennäköinen vaihdos sitten McLarenille. Vieläpä, kun Kovalainen itsekin pitää McLarenia hyvänä vaihtoehtona...
132  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 04.10.2007 14:17
Eipä tämä nyt yllätys ollut, mutta saa nähdä mitä sieltä seuraavaksi pölähtää.

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2007/10/567630

Saappa nähdä tuleeko tuosta sitten mitään tutkimusta, vai katsotaanko tämän olevan vain puhetta, varsinkin kun todisteet puuttuu...
133  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 01.10.2007 16:18
Jos vain Halo 3/ halo Graphic Novel kiinnostaa...
http://www.egmont-kustannus.fi/sarjakuvat/nayta_uutinen.phtml?id=2269
134  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 30.09.2007 15:13
Olipahan upea suomalaiskisa! Hamilton on jo lähes varma maailmanmestari. Ihmeellistä on vielä se, että Lewiksellä on ollut aivan uskomatonta tuuriakin.

No, viikon päästä sitten Kiinan kisa.

Olipahan tosiaan kisa, ehdottomasti mielenkiintoisin tämän kauden kisoista. Joskin kolmosen koosteet taas latisti tunnelmaa aika hyvin, kun ei edes ensimmäisiä kierroksia nähty, oli vähän sitten pimennossa, että mitäs helevattua.
Mutta muuten kyllä loistavaa katsottavaa, on ne sadekisat ihan eri mielenkiintoisia, kun tapahtumaa riittää koko ajan. Valitettavasti tosin Hamiltonilla se tuuri pitää, eikä autossa ole juurikaan ikinä ongelmia, että olisihan se Lewiskin voinut seinään mällätä ;)

Mutta saappa nähdä miten seuraavassa kisassa käypi, joko räkä nousee MM-pisteissä toiseksi...
135  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 25.09.2007 22:00
Kyllä tuo ainakin minulla toimii...
Voipi hyvinkin olla, että tunnukset on jäissä...
136  Yleinen / Vapaa sana / Re: Ketä julkkista muistutat? : 25.09.2007 19:38
Minun ah-niin-seksikkäällä kuvilla tuli kyllä mielenkiintoisia tuloksia, suurin osa on kyllä minulle sellaista nevöhöörd porukkaa, että...
Mutta tuloksiin:

Jonathan Demme (70%)
Jan Peter Balkenende (67%)
Matt Stone (66%)
Mel Gibson (63%) OOH
Morten Harket (61%)
Kevin Mitnick (58%)
Pauli Rantasalmi (56%)
Kevin Smith (55%)
Yossi Beilin (55%)

Ja ennenkaikkea
Arnold Schwarzenegger (55%)

Pitäisikin joskus kokeilla inttiaikaisella kuvalla, jossa hiukset on vähäsen lyhyemmät ja muutenkin tuo naamakarvoitus olisi vähäisempää...
137  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 24.09.2007 23:16
tj-0. ;D Tuona päivänä on ainakin 4 hetkeä joilloin fiilis on katossa. Ensinnäkin herääminen ja tajuaminen, että inttiaamuja ei enää ole, seuraavana sitten kun saa heittää inttivaatteet vauhtisäkkiin ja siviilit päälle, kolmantena sotilaspassin saanti ja tajuaminen, että tästä ne viimiset minuutit täällä alkaa. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä portista ulos ajaminen/käveleminen ja tajuaminen, että tänne ei tartte palata. Se on fiilis aika saatanan korkealla tuolla hetkellä.

Tämä on kyllä totta...se ainut aamu jolloin ei kyrsinyt yhtään...
Mutta kyllähän se vain on, että armeija ei todellakaan sovi kaikille ja monesti kyllä oltiin itsekin jo miettimässä, että mitä hemmettiä minä siellä metsässä napotan vartiossa keskellä yötä...varsinkin kun tiesi, ettei sieltä ketään tule.
Mutta onneksi tupakaverit ja leireillä sitten koko ryhmä oli sen verta loistava(t), että sen 6kk siellä jaksoi olla.

Mutta, hatunnostot tosiaan zoukalle ratkaisustaan, eipä siellä tosiaan kannata olla jos siellä ei millään tasolla viihdy.
138  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 15.09.2007 12:02
Ihme, että FIA antoi McLaren-kuskeille syytesuojan.

Kieltämättä.
Toisaalta ehkä parempi niin, ratkovatpahan kuljettajien MM:n ajamalla.
139  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 13.09.2007 23:10
Tuomio on annettu! McLarenilta tämän kauden tallipisteet veks ja päälle vielä 100 miljoonan dollarin sakot! Odotettua lievempi tuomio.

No, sakot kyllä yllätti, ja suhteellisen kovat mätkyt tuli, mutta muuten oli aika odotettu päätös, vaikka ilmeisesti sarjasta sulkeminenkin oli lähellä.

Jokseenkin huvitti kolmosen tulosruudussa mainittu lause "Ferraria tuomio mielytti", ihme olisi jos ei ;)
Noh, tallimestaruus on jo varma, joten kuljettajien puolella nyt on vielä mahdollisuus tapahtua, vaan taitaapa lopputulos olla suhteellisen varma jo sielläkin.
140  Yleinen / Vapaa sana / Re: Formula 1 -kausi 2007 : 10.09.2007 21:40
Mäkki on ollut erittäin luotettava tällä kaudella. Miksi Massa ja Kimi ovat keskeyttäneet teknisen vian takia monessa kisassa, mutta McLaren ei ole?

Ferrarin luotettavuus hävisi heti, kun Kimi siirtyi talliin... ;D

Vaikka suhteellisen hyvinhän tuo on kuitenkin kestänyt. Vauhti Ferrarilta on kyllä hävinnyt täysin, verrattuna Mäklaareniin. Hamiltonkin painoi ohi erittäin helposti, vaikka toki siinä Kimiltä jäikin peittämättä sisäreuna. Myös Renaultin vauhti on tipahtanut ihmeen paljon, joskin alkukaudesta pientä parannusta on tullut.
141  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 09.09.2007 14:47
V For Vendetta on top kympissäni leffoja listatessa, varmaan top vitosessa. Aivan vitun hyvä leffa.

Sama täällä, vaikka tiesin että leffalle oli hyvä pohja olemassa, niin pieni pelko oli, että elokuva ei mikään ihmeellinen tekele ole, mutta onneksi olin väärässä. Voisinkin varmaan taas tässä lähiaikoina vilkaista uudelleen...
142  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 06.09.2007 20:14
Ah, kuka ei haluaisi kuulla enemmän siitä kun miehet pökkivät toisiaan virtsaläikkäisessä ja hajuisessa kolisevassa metallikopissa samalla kun 50-vuotias tanakka konduktooritäti hakkaa vihaisesti ovea?

Kiitos tästäkin mielikuvasta :o

Toisaalta miksihän minäkin tätä ketjua luen... :???:
143  Yleinen / Vapaa sana / Re: Vaateostoksilla : 04.09.2007 14:47
Aika vähän tulee ostettua vaatteita. Talvivaatteiden kohdalla asia on yleensä niin, että kun vanhat pettävät alta, niin silloin lähden vasta metsästämään uutta.
Niin ja vaatteiden puolella ollaan aika avoimia. Yleensä päällä on jotain mikä saattuu miellyttämään.


Ja tämän hetken muoti ja trendit ei voisi enempää kiinnostaa. En oiken ikinä ole ymmärtäneet ihmisiä, jotka ostavat vaatteensa vain sen perusteella, että mikä on nyt in ja mikä on muotia. Siitä lähdetään, että vain niitä vaatteita pidetään missä itse viihtyy. Oli se sitten viisitoista vuotta vanha Kummelit- paita tai Atrian paskahaalarit.  ;)

Kuulostaa tutulta. Ei pahemmin tule vaatekaupoissa pyörittyä, niissä kun sai pentuna pyöriä äidin kanssa ihan tarpeeksi. Sitten kun ei kaapissa tahdo enää olla mitään päälle pantavaa niin käydään hakemassa uusia.

En erityisemmin mitään merkkiä havittele, heti kun vastaan sattuu sellainen vaatekappale, jossa on hyvä olla niin mukaan lähtee, kunhan väri ei ole mitään älyttömän räikeää. Yleisemmin olenkin mustissa tai valkeissa vaatteissa (housut toki on lähes poikkeuksetta mustat).
Mutta siis semmoiset rennot ja "väljät" vaatteet ovat niitä suosikkeja, ehkäpä siksi olenkin täällä kotioloissa yleensä verkkareissa, sitten sivistyksen pariin mentäessä vaihdetaan farkut jalkaan.
144  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 : 01.09.2007 13:04
Mutta olihan tuo Tarvaisen epäonnistuminen finaalissa odotettavissa, kun jo karsinnassa tuli kunnon onnistuminen.

Tottahan tämä, vaan onnistuipahan siltikin alittamaan odotukset...olisin kuvitellut, että se keppi olisi lentänyt edes 55-57 metrin tienoille...

Ja no...ehkä jos Pitkämäki saisi yhdenkin heiton onnistumaan kunnolla, niin mahdollisuuksia olisi suhkoht korkealle... ja tietysti Järvenpää nyt on aika arvoitus...jospa se nyt lähtisi, kun karsinnoissa onnistui hyvin.
145  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 31.08.2007 23:08
Napsautin ratille hieman töitä, eli GTR:n otin Anttilasta 10€. Hieman testasin näppiksellä, kun ei rattia jaksanut tänään kaivella ja arcade modet olivat ihan hauskoja jo ihan näinkin. Uteliaisuuttani tietenkin testasin kuinka simulaattori tämä GTR oikein on ja voin sanoa, että aivan helvetin. Painat sekunniksi tallan pohjaan ja käännät samaan aikaan -> kuolema. :lol:

Aivan...itsellänihän tästä löytyypi demo tuolta jostain kansioiden uumenista ja pirulauta, että oli hankala...Jäänyt senkin pelaaminen jo aikoja sitten lähinnä koska ratti ja polkimet ovat veljelläni. Niin ja näppäimistöllä---> Mission impossible
146  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleisurheilun MM-kisat 25.8-2.9, Osaka 2007 : 31.08.2007 19:56
 :lol:
Tänään ne Tarvaisen heitot taas nähtiin...

Vaikka, noh...eipä tuo miestenkään puolella mitenkään mahtavalta näyttänyt näinköhän jäi se ainokainenkin mitali haaveksi :(
147  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 31.08.2007 19:47
Olikos tuolle Hulkille tulossa jatko-osaa, kun jostain sellainen olisi jäänyt mieleen?

Jotain sen suuntaistahan tuo imdb:kin näyttäisi...

http://www.imdb.com/title/tt0800080/

Eikä tuo castikaan näin äkkialkuun miltään huonolta näytä.
148  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 30.08.2007 20:23
Joko siellä talossa on pantu?
Ei mutta tissit vilahti ruudussa jo.
Ööööö.. vahingossa onnistuin hankkimaan koneelle tästä kuvakaappauksen, koska kyseessä oli Kadi!   ;D ;D

Hmm...väkisin tulee mieleen, että mitenkähän sen Ephin 40 päivän selibaatti enää onnistuu... ;)
149  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Big Brother 2007 : 28.08.2007 20:32
Joo-o eipä pahemmin BB:t kiinnosta minuakaan. Ja ohjelman katsomisenkin pidän niin minimissä kuin voin, vaikkakin veikkaan, että kun sisko sattuu kotiin tulemaan (tai itse vierailen siellä päin) en pahemmin pysty tätä välttämään.

Mutta joutaa sinne minne kaikki muutkin tosi-tv pökäleet...
150  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 27.08.2007 17:25
Tämän ei pitänyt tulla yllätyksenä, ja luulin että olisi asennoitunut siihen niin että tämä ei oli mitenkään mielentilaani vaikuttanut. Mutta ei siihen ilmeisesti voi mitenkään valmistautua. Minäkin satun olemaan pidemmälti eläinrakas luonteeltani, niin eihän siinä pokka pitänyt.

Kuulostaa tutulta. Itsellä kävi sama homma edellisen koiran kanssa. Tiedossa oli mitä odottaa, mutta vaikea oli matka eläinlääkärille ja varsinkin sieltä pois.
Ei siihen vain totu ihan sama yrittääkö siihen valmistautua tai ei

Mutta osanottoni ja jaksamiset sinnepäin...
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines