Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3]
61  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 24.07.2007 14:06
Heräteostoksena Terminator 2: Director's Cut Prismasta hintaan 8,95€. Onnistuin sinnittelemään nelisen tuntia ennen kuin iskin levyn asemaan ja katsoin kokonaan läpi. Pari kertaa nähnyt jo aikaisemmin, mutta taas jaksoi ihastuttaa. Loppu on todella tunteellinen.
62  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 18.07.2007 11:15
Kaikki MGS4:ää multiplattariksi vieneet "uutiset" ovat olleet toistaiseksi HUHUJA.

Hitto, sekoitin jostain syystä MGS:n ja GTA:n :D

63  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 17.07.2007 11:49
Joo jos XO on niin turha sitä PS3 on ostaa ellei sitten ole pakko päästä pelaaman MGS4 ja muita harvoja hyviä yksinoikeuksia.

Eipä tuo MGS4 ole yksinoikeuspeli, joten entistä turhempi laite kun tulee XO:llekin.
64  Yleinen / Popkeskustelu / Re: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 16.07.2007 13:02
Onko Housessa edes subeja englanniksi? Muilla kielillä en koskaan elokuvia katso, paitsi jos englantia ei löydy. Yleensä noihin englanninkielisiin on panostettu enemmän, vaikka joskus ne ovatkin niitä helkkarin kuuroille tarkoitettuja subeja.
65  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.07.2007 15:54
Tuliterää Resident Evil 4 Wii Editionia pelailin pari tuntia. On muuten aikas hyvä peli. Ohjaus iskostui selkärankaan hyvin alun haparoinnin jälkeen, eikä se jää Cube-version varjoon. Streiffauksen puute edelleen häiritsee, sillä se helpottaisi joitain kohtia. Tuleepahan sitten koettua sitä kauhua kun joka suunnasta hyökkää kyläläisiä talikoiden kanssa.
66  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.07.2007 14:11
Space Rangers 2:ta tuolta itärajan takaa. Aloittelin alusta, sillä edellisestä pelikerrasta on jo kauan, ja halusin virkistää muistia. En kerennyt ihmeempiä tekemään. Rahtailin eri tuotteita planeetalta toiselle keräten rahaa uuteen aluksen runkoon, sillä vanhaan ei mahtunut tarpeeksi aseita. Pari tehtävääkin suoritin. Ostin sitten uuden rungon ja pari asetta ja paukautin pari Dominaattoria taivaan tuuliin. Täytyy jatkaa piakkoin, oli nimittäin aika kivaa. :D
67  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: MP3 soittimet : 28.06.2007 14:36
Vaaleanpunainen toisen sukupolven iPod Shuffle 1GB löytyy täältä. Toukokuussa ostin ja olen tähän mennessä ollut tyytyväinen härpättimeen. Biisien shufflausta täytyy kiitellä erikseen, sillä se on huippuluokkaa. Edellisessä Creativen V200-mallissa shufflaus oli turhake. Vaikka miten sekoitteli biisejä jo ennestään ja pisti shufflen päälle niin silti joka kolmas biisi oli Kapasiteettiyksikön Susijengi. Taitaa olla ongelma uudemmissakin malleissa, sillä kaverilla on joku Zen-vekotin ja shuffle on siinä tasan yhtä hyvä. iTunes on ainoa harmittava juttu, sillä biisien lisäys on tosi työlästä ja sitäkään ei voi ladata jos ei halua Quicktimeä samalla. Offtopicina hauska juttu: ekalla kerralla oli automaattinen täyttö päällä, eiköhän se hakenut aseiden ääniä Counter-Strike kansiosta.

Kuulokkeina vuorottelevat Kossin Porta-Prot ja Kossin ne laajenevat korvanapit. Käytän niitä lähinnä sen mukaan, että pitääkö olla liikkumavaraa tai pitääkö kuunnella huomaamattomammin (esim. koulussa tunnilla :D).

E: Jeejee, tuhannes viesti koko foorumeilla!  ;D
68  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 28.06.2007 14:23
Hip hop ja rap ovat sydäntä lähellä. Muutakin kuuntelen mieluusti, rockia, metalli, teknoa ym. mutta räppi on silti ylitse muiden. Viime syksynä innostuin tosissani suomalaisesta hip hopista. Sitä ennen en ollut oikein minkään musatyylin fani. Haukkukaa valtavirrassa melojaksi, mutta Rähinä Records on parasta räppiä, mitä Suomella on tarjota. Trilogian Nyytit on SE biisi, jonka takia rupesin Rähinästä pitämään. Muitakin toki kuuntelen, Herrasmiesliigaa, Cheekiä, Steen1:ä ja Ambassaa. Voittajafiilis ei ole koskaan iskenyt, lähinnä säälittävän Mängimiehen takia, jonka ääni on jotenkin vastenmielinen.

Ulkomainen rap on myös kivaa. 50 Cent, Snoop Dogg, Eminem ym. ovat kuuntelussa, mutta The Game on kuitenkin ykkönen. Hate It Or Love It on tällä hetkellä suosikkina. Eminemistä en oikein pitänyt, mutta englannin viitoskurssin kirjassa oli Eminemistä kappale, jossa soitettiin Without Me. Biisi iski kovaa, ja Eminem tuli myös soittolistalle.

Bloodhound Gang on suosikki artisteista, jotka eivät ole rap-artisteja. The Bad Touch on lempibiisini, mutta muutkin iskevät meikäläiseen.
69  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 28.06.2007 14:11
http://www.imdb.com/title/tt0361748/

Inglorious Bastardsia odottelen, vaikka elokuvasta ei juuri mitään ole kerrottu. Quentin Tarantino ohjaajana, sota aiheena ja Michael Madsen pääosassa riittävät nostamaan odotuskertoimen melko korkealle. Tarantinon elokuvista muutenkin pidän, pitäisi vain saada itsestään sen verran irti että edes vuokraisi Pulp Fictionin.
70  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 28.06.2007 14:06
Whoohoo, Uusis on back! Nyt ei muuta kuin pilkunnussintakuva aktiiviseen käyttöön, ja saattaa tulla nostalgiaitku. ;)

Pilkunviilauskuva, nusnus. ;)

71  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 28.06.2007 13:53
Kortti löytyy ja autokin löytyy. Kortin hommasin viime syyskuussa täytettyäni 18 ja aika pian sen jälkeen napsahti inssikin läpi. Äiti hommasi halvan Hyundai Ponyn (1.5 GLS '91) ns. harjoitteluautoksi, koska itselle ei jäänyt pennin hyrrää taskuun kortin jälkeen. Sillä sitten ajelin ja tuskailin sen kanssa, koska meni kuukausittain rikki, ja joka kerta viat olivat erilaisia. Eniten ketutti joulukuinen etuiskarin rikkoontuminen, sillä vaihtamiseen meni yli viikko, vaikka päivittäin sen kanssa aherrettiin. Ensin yhtä pulttia availtiin 6 päivää (ruostunut pentele kiinni :D) ja sen auettua uutta iskaria laitettiin kiinni kolme päivää. Lopulta sain sen myytyä kesäkuun alussa, sillä minulla oli jo uusi kulta...

Toukokuun alussa löysin Hyvinkään Delta-Autosta todellisen helmen. Opel Corsa 1.2 S:n vuosimallia 89 eli täysi-ikäinen jo! Auto oli jotain ihan muuta kuin uudempi Huihain romu. Ei näkyvää ruostetta missään ja hyvin vähän piiloruostettakin. Moottori hyrräsi kuin unelma ja mikä parasta, matka-ajossa kuluu vain 5 l/100 km. Se on aikas hyvin Hyundain yhdeksään litraan verrattuna ja siinä oli sentäs ruiskukone. Sorsalla olen nyt pari kuukautta huristellut ja tyytyväinen olen ollut. Vuotavan pakoputken olen joutunut korjaamaan, mutta sekin johtui itse asennetusta vapaavirtausvaimentimesta.



Tuossahan se Saksan ihanuus onkin. Muutenkin kätevä kapistus, kun on perheen ainoa auto ja minä olen perheestä ainoa, jolla on kortti. Vähän muutoksia on ulkoasuun tullut, sillä puskurit on maalattu mustiksi, takaa pilkottaa pörinäpönttö, pian tulee uusi verkkomaski eteen ja takaikkunoissa on www.runescape.com -tekstit (sisäpiirivitsi ;)).

Cypress Hillin sanoin: "Always roll deep on the streets like the mafia"

E: Pitipä vielä sekin leijua, että hintaa aOPELillä oli 350€. :D

E2: Unelma-auto onkin sitten Subaru Impreza WRX STI. Uiui, -07 -malli olisi jotain niin mahtavaa. :D
72  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 28.06.2007 00:11
Jotain kertoo Laudasta se, että en millään malttaisi mennä nukkumaan. Koko ajan hakkaan F5:ttä ja toivon että joku postaisi jotain kivaa johon pääsisi vastaamaan. Ei edellisillä Boardeilla tälläistä vaikutusta ollut. :D

E: Eikä ole paineita kirjoittaa maailmankaikkeuden hauskimpia viestejä kun ei tarvi huolehtia pisteistä eikä Boardeilta poimittuihin pääsystä. :D
73  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 27.06.2007 23:39
Jano lähtee pää kolmantena jalkana karkuun, kun kurkkuun tulvii Olvin Classic Jaffaa. Parempaa kuin tavallinen Jaffa ja hintakin vaivaiset 1.30-1.50 euroa. Tuota tulee ostettua usein, ja Järvenpään Tarjoustalossa on usein alennuksessa 1€ per puteli. Ei kauheen paha.

Zero on se toinen janojuoma, mutta tuota tulee ostettua harvemmin, hinta kun on isompi kuin Classic Jaffalla. Zero kuitenkin löytyy jääkaapista ainakin kerran viikossa. Parempaa kuin normi-kokis.
74  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 27.06.2007 23:06
KOVAA! Uuspaavalniemi kehään.

Oho, joku vielä muistaa sen, vaikka tein sen Torinon olympialaisten aikaan. :D

Täytyy yrittää löytää, mutta pelkään että on kadonnut kyberavaruuteen.
75  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 27.06.2007 23:00
Tuommoinen ruskea löllö, jonka nimi oli joku Dumo-kuu. Lähinnä hauskan ulkonäön takia valitsin. :D
76  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 22:43
Heh, melko kuvaavaa että Xbox 360 on ainoa konsoli, joka mainitaan kyselyssä nimeltä. Taitaa hajoilla lootia melko paljon.

Itseltäkin XO kosahti viime syksynä, ja vuoden 2005 joulukuussa konsolin hankin. Eipä siinä vaihdossa mitään erikoisia tapahtunut, paitsi että puolitoista kuukautta jouduin uutta odottamaan.

E: Onko ava liian iso? Koko on 150x113
77  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 27.06.2007 22:38
6puu, moro. Olen samalla nikillä kirjoitellut vanhoilla ja vanhemmilla Boardeilla. Vanhoilla Boardeilla kirjoittelin melko aktiivisestikin ja olin jäsen pari vuotta, mutta uusien Boardien myötä jostain syystä lopetin kirjottamisen melkein kokonaan. Tunsin itseni ulkopuoliseksi vaikka olin ollut jäsen jo kauan, ja olihan siellä tietty "sisäpiiri." Pistesysteemi oli kyllä täysin turha keksintö.

Olen 18-vuotias poika Järvenpäästä, ja pelaamisen aloitin vuonna 1996 SNES:illä. Eka peli olikin Donkey Kong Country. Rap (sekä suomalainen että ulkolainen) on sydäntä lähellä, mutta en paheksu muitakaan musatyylejä. Eipä näin yksinkertaisesta tyypistä voi monimutkaista stooria kertoa, joten jätetään tarina lyhyeksi ja ytimekkääksi.

E:
Lainaus
Batman-avatareilla varustettu sälli taisi olla Miikka.

Mutta minne se on kadonnut?

Miikan voi löytää kirjoittelemasta Jepsin perustamalta Alias-foorumilta, joilla Jepsikin kirjoittelee. Käykäähän morjenstamassa: http://www.thealias.net/forum/index.php. Jos ruvetaan mainostamisesta känisemään niin suutun. :D
Sivuja: 1 2 [3]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines