Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
Tulostusversio
Aihe: X-Files arvostustopic!  (Luettu 92767 kertaa)
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #120 : 02.08.2008 12:14 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis Tapsa Maskula on kingein elokuva-arvosteluja kirjoittanut ihminen ikinä, eikä hänen nimeään tulisi solvata mainitsemalla sitä samassa osiossa Pelaajalautalaisten "elokuva-arvioiden" kanssa.

1/5 kaikille Tapsan arvostelijoille!

X-Files taas kuuluu 90-luvulle, joka käsittääkseni meni jo kauan sitten. Itselleni aina luokkaa "ihan kiva" mutta ei sen enempää.
N
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #121 : 02.08.2008 17:54 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Siis Tapsa Maskula on kingein elokuva-arvosteluja kirjoittanut ihminen ikinä, eikä hänen nimeään tulisi solvata mainitsemalla sitä samassa osiossa Pelaajalautalaisten "elokuva-arvioiden" kanssa.

Tapsa Maskula on kuuluu juuri tähän piiriin joka antaa tietyille elokuville yksi tähteä pitääkseen "katu-uskottavuutta" yllä. Sellainen on vitun perseestä.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #122 : 02.08.2008 18:31 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Minusta tuntuu että kaverin joka on 50 vuotta kirjoittanut elokuvista ei tarvitse enää kerätä tippaakaan "katu-uskottavuutta". Enemmän Maskula kuuluu siihen piiriin joka ei anna ulkopuolisten asioiden vaikuttaa omaan mielipiteeseen.

Tietysti tuolla kokemuksella katsoo elokuvia eri perspektiivillä kuin joku 20v "elokuvaharrastaja" jonka suosikkielokuvia on Bad Boys 2, Matrix Reloaded ja Perhosvaikutus. Maskulan arvosteluissa on useimmin enemmän asiaa kuin muiden suomalaisten kriitikoiden läpissä yhteensä. Arvosanat harvemmin kulkee käsi kädessä itse tekstin kanssa, mutta ilmeisesti Maskula ei olekaan noista tähdistä koskaan diggaillut vaan pistää ne lehden pyynnöstä kyytiin.

Maskulan arvostelu johtuu vain siitä että Nyt päätti kaikessa viisaudessaan painaa pelkästään tähdet lehden sivuille ja jättivät itse asian pois. Turha puhua edes siitä että Maskula diggailisi vain sanskriitin kielisiä elokuvia 1930-luvulta kun monelle uudelle jenkkileffalla Maskula on livauttanut ihmeenkin paljon tähtiä.

Jotta pysytään edes osittain aiheessa niin uutta X-Files elokuvaa ei kyllä tarvitse nähdä ennen dvd-julkaisua. Viimeiset kaudet oli kuitenkin sellaista kuraa.

ps: haluaisin nähdä sen Maskulan viiden tähden Collateral arvostelun. Ei se nyt niin hyvä kuitenkaan ollut.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #123 : 02.08.2008 19:25 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiva kun yleistetään heti Matrix Reloaded sukupolveen kun en satu tykkäämään kyseisen äijän arvosteluista, ja kehtaan vielä sanoa sen. :rollaus:

« Viimeksi muokattu: 02.08.2008 19:41 kirjoittanut Teppo Holmqvist »
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #124 : 02.08.2008 20:27 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Totta kai yleistetään kun 9/10 kaikesta Maskulaan liittyvästä kritiikistä lähtee liikkeelle pelkästään siitä, että mies antaa jollekin mega-blockbusterille yhden tähden. Se viimeinen kymmenys on sitten ihmettelyä Maskulan antamista korkeista arvosanoista. En muista koskaan lukeneeni mitään kunnon kritiikkiä miehen kirjoituksista vaan aina jauhetaan pelkistä tähdistä.

Itse en kovinkaan usein ole Maskulan kanssa samoilla linjoilla elokuvista ainakaan jos nuo tähdet on mittarina, mutta lähes jokaisesta tekstistä huokuu että kirjoittaja on sivistynyt ja piinkova alansa ammattilainen. Monet "arvostelijoista" niin meillä kuin maailmalla tuntuvat olevan aina vain enemmän ja enemmän elokuvan mainostajia.


« Viimeksi muokattu: 02.08.2008 20:35 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #125 : 02.08.2008 21:24 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Japshumwaa puhuu asiaa. Eipä siinä mitään jos ei mene Maskulan kanssa elokuvamaku yhteen, mutta äijä on kummiskin katsonut ja arvostellut elokuvia iät ja ajat joten ei mitenkään yllättävää jos suurin osa elokuvista menee siihen 1-2 tähteä kategoriaan. Suurin osa elokuvista on kummiskin paskaa :P
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #126 : 04.08.2008 11:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili The X-Files: I Want to Believe, tippui nyt sijalle 9 USAn lippuluukulla. Tuottoa tuli $3.4milj. Kokonaisuudessaan kasassa on $17.1milj. Kyllä leffan kustannukset (oliko 33milj?) saadaan varmaan kuitattua (kun noissa luvuissa ei ilmeisesti ole maailmanlaajuisia lukuja?), mutta erityistä voittoa tuskin tulee. Tämä siis todennäköisesti jää viimeiseksi X-Files tarinaksi.

Tänään pitäisi leffa mennä katsomaan. Näkeehän onko vanha lumo mennyt oikeasti niin alas jo että loppuminen olisi helpoitus. Tosin luulen että jatko kelpaisi leffankin jälkeen, koska katselen nyt sarjan kahdeksatta kautta, ja kyllähän niitäkin ajankuluksi mielellään katselee. Vaikka huippu hetket ovat selvästi takana päin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #127 : 04.08.2008 19:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuplapostaus mutta voivoi...

HUOM! Teksti voi sisältää pientä SPOILERia HUOM!

No, nyt kävin elokuvan katsomassa. Ja yllätti kyllä niin puun takaa että ei mitään rajaa. Vetää ihan sanattomaksi. En voi kuvata fiilikisiä oikeastaan kuin yhdellä lauseella:

Olipas huono.

Ja niin luulin että tämä on minulle lähes varma nakki, että eihän tätä voi moata niin pahasti. Mutta kyllä ne vaan mokas. Liian pitkä, tylsä ja tunnelmakin kateissa. Parasta oli alun tekstit ja pieni pätkä legendaarista musiikkia. Olin niin innoissani siinä vaiheessa. Ja olin oikeastaan ensimmäisen vartin innoissani. Sitten alkoi hiukan miettimään missä se tunnelma oikein on?

Olisivat vaan vetäneet varman päälle ja heittäneet ne alienit peliin. Uusin Indiana Jones jopa melkein pisti lähemmäs X-Files tunnelmaa. Musiikin olisi vain muuttanut.

Alienit vs. pedofiilipappi.....hmmmm....okei, pistetään hiukan tiukemmaksi: Alienit vs. pedofiilipappi + kaksipäiset koirat....hmmmm...



Alienit.



Perse minkä tekivät.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #128 : 04.08.2008 20:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW I want to believen juonen munattomuus ihmetyttää siinä valossa, kun tietää miten kauan Carter ja kumppanit käsikirjoituksen kanssa puuhastelivat. Tekivät sen pari kertaa jopa ihan puhtaalta pöydältä uusiksi. Ja kun vielä muistaa ne turvajärjestelyt kuvauspaikoilla ettei yhtäkään juonenkäännettä vain pääsisi lipsahtamaan ennenaikaisesti internetiin.

Mutta eihän tuossa kässärissä juuri vuodettavaa totta puhuen ollut.


Seison 3:n tähteni takana, mutta tietyllä tavalla kyseessä on toki pettymys. Filujen maailma olisi mahdollistanut kuitenkin paljon, paljon paremman Viikon Hirviö -aiheenkin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #129 : 05.08.2008 09:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ja kun vielä muistaa ne turvajärjestelyt kuvauspaikoilla ettei yhtäkään juonenkäännettä vain pääsisi lipsahtamaan ennenaikaisesti internetiin.

Mutta eihän tuossa kässärissä juuri vuodettavaa totta puhuen ollut.

Tuo on kyllä jännä juttu. Sarjan useammassa perusosassakin oli enemmän paljastettavaa. Tosin onhan sen surkeuttakin hyvä peitellä....Mutta nyt ainakin tiedetään miksi se ei vuotanut. Kukaan ei tiennyt mitä hienoa siitä olisi kertonut.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #130 : 05.08.2008 09:36 »
tuhis Vieras Näin käy kun on idikset loppu. Parempi olisi ollut antaa konsepti toisille työstettäväksi. Ei se olisi yhtään himmentänyt Chris Carter nimen kajoa - mies on omilla touhuillaan jo sen onnistunut tekemään, ja nyt sitten tämmöttiis.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #131 : 07.08.2008 22:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.the-numbers.com/movies/2008/XFIL2.php


I want to believe on tehnyt maailmanlaajuisesti rahaa "jo" 41 miljoonaa dollaria. Lisäksi vielä on runsaasti sellaisia maita, joissa se ei ole saanut ensi-iltaansa.

Ja kun muistetaan, että elokuva pyörii teattereissa vielä pitkään plus siihen päälle DVD-myynnit ja televisio-oikeudet, voi tämä jäädä voiton puolelle parillakymmenellä miljoonalla.

Toivon liekki uusista X-Files elokuvista ei ole kokonaan sammunut.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #132 : 07.08.2008 23:55 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
http://www.the-numbers.com/movies/2008/XFIL2.php


I want to believe on tehnyt maailmanlaajuisesti rahaa "jo" 41 miljoonaa dollaria. Lisäksi vielä on runsaasti sellaisia maita, joissa se ei ole saanut ensi-iltaansa.

Ja kun muistetaan, että elokuva pyörii teattereissa vielä pitkään plus siihen päälle DVD-myynnit ja televisio-oikeudet, voi tämä jäädä voiton puolelle parillakymmenellä miljoonalla.

Toivon liekki uusista X-Files elokuvista ei ole kokonaan sammunut.
Luulen, että Fox toivoi ja ehkä osin odottikin tästä jotain 100 miljoonaa tai ehkä jopa enemmän tienaava hittiä, joten juuri ja juuri plussalle pääsy tuskin tyydyttää studiopomoja. Joten kovin helposti ainakaan Foxilla ei vihreää valoa seuraavalle Filu-leffalle näytetä.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #133 : 20.08.2008 16:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kolmatta XF-elokuvaa suunnitellaan jo, julkaistaan suoraan DVD:lle ja BD:lle?


Kelpaa. Vielä kun tuottajat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa palata mytologia-aiheeseen, niin kyllä ainakin minä odottelen kiinnostuneena. Vuosi 2012 on kovaa vauhtia lähestymässä (nelisen vuotta aikaa pelata poijaat enää), niin aihekin olisi ns. kuuma peruna.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #134 : 20.08.2008 16:41 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kolmatta XF-elokuvaa suunnitellaan jo, julkaistaan suoraan DVD:lle ja BD:lle?


Kelpaa. Vielä kun tuottajat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa palata mytologia-aiheeseen, niin kyllä ainakin minä odottelen kiinnostuneena. Vuosi 2012 on kovaa vauhtia lähestymässä (nelisen vuotta aikaa pelata poijaat enää), niin aihekin olisi ns. kuuma peruna.

Kelpaisi kyllä. Ja varsinkin kun palattaisiin mytologia aiheeseen. En muuten muista yhtään että leffassa oltaisiin kerrottu jotain siitä mytologiasta...Seliteltiinkö sitä mitenkään? En ainakaan muista että olisi...Tai sitten suljin ne pois mielestäni samantien :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #135 : 25.08.2008 14:42 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Kävin itse katsomassa ton leffan ihan ensi illassa ja jipii melkonen pettymys oli kyl. Olisivat voineet edes hieman paremman tehdä. Ei tuo paskin leffa oo mut huoh. MISSÄ ALIENIT JA MUU SEMMONEN SHITTI!?! -_-
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #136 : 29.08.2008 15:41 »
tuhis Vieras http://www.iltalehti.fi/viihde/200808298185082_vi.shtml
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #137 : 16.09.2008 19:00 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili DVD ja Blu-ray tulossa joulukuun 2. päivä. Melko kattavat bonusmateriaalit luvassa ja tuo pidennetty leikkaus kiinnostaa. Eihän se elokuvan merkittävimpiä heikkouksia todennäköisesti poista, mutta edes jonkinsortin parannus olisi suotavaa. Eihän elokuva huono ollut, mutta kovin keskinkertainen ja turhan tavallinen X-Filesiksi.
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #138 : 08.11.2010 12:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Kolmas The X-Files -elokuva tulossa.

David Duchovny lupailee että tarkoituksena olisi paluu avaruusolentojen pariin. Hell Yes! Saa sitten nähdä kuinka kauan tässä menee vielä, kun ei käsikirjoituskaan ole valmis. Mutta sinänsä lupaa hyvää, että edellisen elokuvan vuoksi ei ole koko sarjaa unohdettu.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #139 : 08.11.2010 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Helvetin jees! Nyt vaan 3-5 kauden mytologiafiiliksiä kehiin, niin elokuvasta tuleekin jotain.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #140 : 04.01.2012 17:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW X-Filesin uudelleenkatselun aika on koittanut! Viime kerrasta on jo kulunut muutama vuosi ja muistikuvat monista jaksoista ovat sopivan hämäriä. Taidan aloittaa jo tänä iltana pilotilla.  Kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita fiilistelemään vaikka koko sarjaa tai sitten yksittäisiä jaksoja.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #141 : 05.01.2012 01:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Se alkoi!



X-Filesin pilottijakso on aina yhtä hienoa katsoa uudestaan. Näyttelijät toki vielä hakevat parasta mahdollista statsiaan, mutta on jo tässäkin havaittavissa miten hyvin Andersonin ja Duchovnyn yhteispeli ruudulla toimii. Jakso päätetään ikoniseen kohtaukseen Raiders of the Lost Ark -hengessä.



UFO-meiningeillä jatketaan. Mulder ja Scully selvittävät kadonneen armeijahenkilön kohtaloa ja törmäävät siinä sivussa ufohihhuleihin. Yhtä roolia vetää Seth Green. Jakson lopussa on esimerkillisen komeaa kuvaustyötä. Pienellä budjetilla on loihdittu niin elokuvamaisia näkymiä, että melkein kaikki muut saman ajan TV-sarjat kalpenevat kateudesta.




Squeeze on filujen historian ensimmäinen ns. MOTW (Monster of the week) jakso. Hassua kyllä, monien mielestä se on jopa paras sellainen. Tooms on huiman hyytävä hirviö ja vaikka tapahtumien lopputulokset muistaa, jännittää silti. Filujen potentiaali on täydessä käytössä.



Sarja palaa yhden Viikon Hirviö -jakson jälkeen takaisin UFO-rintamalle. Se ei vedä vertoja kahdelle ensimmäiselle ja tuntuu vähän laahaavan. Ensimmäisellä kaudella jaksojen laatuvaihtelut olivat todella suuria.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #142 : 05.01.2012 14:28 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Pitäisi itsekin katsella nämä kaikki alusta loppuun. Oma X-files historia rajoittuu lähinnä satunnaisiin katseluihin silloin kun näitä TV:ssä esitettiin eli joskus kymmenen vuoden taakse. Kiinnostava sarja yhtäkaikki, mutta tällä hetkellä on kyllä niin paljon muutakin katseltavaa ettei taida ehtiä  :/
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #143 : 07.01.2012 23:24 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin Squeezen joskus ihan pienenä nassikkana. Sen tuottamat painajaiset olivat aika killereitä  ;D
Voice of The World.
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #144 : 08.01.2012 22:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Jokin vainoaa New Jerseyn synkimpiä alueita. Katutarinat kertovat mystisestä "New Jerseyn pirusta", joka on kulkenut alueella jo vuosikymmeniä. Kokonaisuutena jakso ei yllä neljän ensimmäisen tasolle ja kertoo varsin keskinkertaisen tarinan ilman suuriin mittoihin kasvavaa jännistystä.



Shadows on X-Filesin ensimmäinen yritys kertoa kunnon kummittelutarina. Poltergeist-meininkiä sisältävä jakso on loppujen lopuksi, ja varsinkin kummitusjuttujen faneille, ihan kiinnostava, mutta paras terä silti jää uupumaan. Ei ensimmäisen kauden huippuja, mutta myöskin kaukana huonoimmista jaksoista. Keskitasoa.



Oikutteleva supertietokone ottaa kokonaisen toimistorakennuksen valtaansa ja alkaa toimia täysin omin päänsä mukaan. Mulderin ja Scullyn täytyy löytää tähän lääke. Yliluonnolliset ainekset jäävät uupumaan ja jakso tuntuu vähän laahaavan. X-Files kajoaa tähän aiheeseen vielä myöhemmillä kausilla ja tekee sen silloin huomattavasti paremmin.



Kolmen peräkkäisen keskitason jakson jälkeen X-Files ampuu jälkeen napakympin: Ice on tiivistunnelmainen, paljon The Thing -elokuvalta lainannut jakso, jossa fiilis nousee parhaissa paikoissa katon tasolle. Eristäytyneessä tapahtumapaikassa kokonaan tapahtuva jakso leimaa X-Filesin parhaita puolia. Poikkeuksellista on myös se, että koko jakson ajan tutun agenttiparin apuna on muutakin porukkaa. Mutta kuten sanonta kuuluu: kun väki vähenee, pidot paranevat.





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #145 : 26.02.2012 23:16 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Kertokaas X-Files-fanaatikot minulle, kun en millään jaksa lukea koko ketjua läpi...

En ole juuri sarjaa seurannut. Sen verran, että kun aikanaan tv-kanavat näyttivät näitä maratooneja, joissa viikonlopun ajan näytettiin iso kasa jaksoja, katsastin ne läpi, mutta en mitenkään aktiivisesti koskaan seurannut sarjaa. Pidin kuitenkin aina kun katsoin.

Nyt tekisi mieli katsastaa vähän, mutta tuskin tulen kaikkia tuotantokausia kahlaamaan. Mikä kausi kannattaisi kaupasta poistaa? Mikä tai mitkä ovat siis niitä parhaita X-Files-kausia?
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #146 : 26.02.2012 23:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaudet 3-5 ovat heittämällä X-filesin kulta-aikaa. Loistavia viikon hirviö -jaksoja paljon, UFO-mytologia elää mielenkiintoisinta aikaansa ja sarjan budjetti/tuotantoarvot olivat jo nousseet menestyksen takia hyvälle tasolle. Näiden kausien jaksoista ei mielestäni X-Files enää parane. Toki kyseisten kausien ulkopuolellakin on hyvää kamaa, mutta kokonaisuutena ne ovat parhaimmat.


Uusintakatseluni on ollut telakalla nyt jonkin aikaa. Täytyykin jatkaa piakkoin.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #147 : 28.02.2012 16:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse suosittelen kyllä ostamaan ensimmäisestä alkaen. Onhan taso vähän vaihtelevampaa ja jaksojen vanhuus näkyy, mutta silloin sarja kuitenkin on mielenkiintoisimmillaan ja sarjasta saa varmasti enemmän irti kun katsoo alusta asti (vaikka ei loppuun asti katsoisikaan). X-files mytologiaan keskittyvissä jaksoista saa kuitenkin enemmän irti jos on alusta asti katsonut. Ja onhan ensimmäisellä kaudella sellaisia jaksoja kuin Ice, Squeeze ja Darkness Falls. Ensimmäisellä kaudella taisi olla Deep Throat myös kuvioissa mukana.

Epikin löytää varmasti monta klassikkoa ensimmäiseltä kaudelta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #148 : 28.02.2012 16:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Itse suosittelen kyllä ostamaan ensimmäisestä alkaen. Onhan taso vähän vaihtelevampaa ja jaksojen vanhuus näkyy, mutta silloin sarja kuitenkin on mielenkiintoisimmillaan ja sarjasta saa varmasti enemmän irti kun katsoo alusta asti (vaikka ei loppuun asti katsoisikaan). X-files mytologiaan keskittyvissä jaksoista saa kuitenkin enemmän irti jos on alusta asti katsonut. Ja onhan ensimmäisellä kaudella sellaisia jaksoja kuin Ice, Squeeze ja Darkness Falls. Ensimmäisellä kaudella taisi olla Deep Throat myös kuvioissa mukana.

Epikin löytää varmasti monta klassikkoa ensimmäiseltä kaudelta.

Joo siis oman vastaukseni muotoilin lähinnä sen pohjalta mitä Snake pyysi, eli ei suosittelemaan koko sarjaa. Mikäli kermat haluaa X-Filesin tapauksessa kuoria kakun päältä, niin silloin kausilla 3-5 ei voi mennä vikaan.

Ykköskaudella on jo tosiaan nippu kovia jaksoja ja nyt uusintakatselussani Deep Throat ja Ice ovat jo nousseet esiin. Darkness Falls on myös hemmetin tunnelmallinen pääosin luonnon keskellä tapahtuva jakso.


« Viimeksi muokattu: 28.02.2012 16:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: X-Files arvostustopic! « Vastaus #149 : 28.02.2012 19:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Joo siis oman vastaukseni muotoilin lähinnä sen pohjalta mitä Snake pyysi, eli ei suosittelemaan koko sarjaa. Mikäli kermat haluaa X-Filesin tapauksessa kuoria kakun päältä, niin silloin kausilla 3-5 ei voi mennä vikaan.

No joo, onhan se näinkin kun katsotaan yksittäisien osien tasoa. Mutta, (sanon nyt vielä mutta :) ) minusta X-Files sarjan huippua on mytologiaan keskittyvät osat joista saa eniten irti kun katsoo sarjan alusta asti, vaikka ei kaikkea katsoisikaan. Ja kun tämän lisäksi ensimmäisiltä kausilta löytyy hienoja jaksoja, ei kovin vikaan voi mennä jos aloittaa ensimmäisestä kaudesta. Vaikka ei sillä, katsoja viihtyy varmasti jos katsoo vain kaudet 3-5 :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines