Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
Tulostusversio
Aihe: X-Files arvostustopic!  (Luettu 92600 kertaa)
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #60 : 24.02.2008 14:24 »
tuhis Vieras
Lainaus
http://www.youtube.com/watch?v=KoJCtCUooKg




Napamantereellako ne oli? Ja mitä hittoa siellä tapahtui?!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
?
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #61 : 24.02.2008 14:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Lainaus
http://www.youtube.com/watch?v=KoJCtCUooKg




Napamantereellako ne oli? Ja mitä hittoa siellä tapahtui?!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
?

Spoileri (osoita katsoaksesi)



http://katedating.blogspot.com/  <-- Kuvia lehdistötilaisuudesta (Anderson & Duchovny)



« Viimeksi muokattu: 24.02.2008 14:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #62 : 24.02.2008 17:05 »
tuhis Vieras Arvaus vain. Niin samanlaiset vibat tulivat, vaikka taustalla ei ollutkaan lumihuippuisia vuoria. Olisi ihan mukava jos tästä saataisiin uusi sarja ja mahdollisesti alkuperäisellä jengillä, eritoten tietyllä sarjassa jyränneellä käsikirjoittajaparikaksikolla.

Max ruutuun :)
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #63 : 24.02.2008 22:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvälaatuisia kuvia Wondercomin X-Files lehdistötilaisuudesta. Anderson ja Duchovny näyttävät yhä oikein hyviltä molemmat.  :)





EDIT:

Wondercomin koko X-Files paneelikeskustelu hyvälaatuisena videona (768 x 468 - 221 mb)



« Viimeksi muokattu: 26.02.2008 11:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #64 : 04.03.2008 20:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No niin, kuudennenkin kauden sain tuossa päätökseen n. viikko sitten. Heti ei kuitenkaan näitä suosikkijaksoja näppiksestä irronnut, joten otin kunnolla aikaa niiden miettimiseen. Internet on vakava juttu ja jos ei tee hyvää työtä, joku nilkki kaivaa neljän vuoden päästä wanhat törkypostaukset esiin ja esittää uhkavaatimuksiaan: lähetä yksi WoW-peliaikakortti tai kerron kaikille että pidät filujen kuudetta kautta suuressa arvossa!

Kyllähän minä tosiaan tästä kuudennesta kaudesta suurenmoisesti tykkäsin. Kuten jo aiemmin postasin, niin mielestäni muutos sarjan yleistunnelmassa oli tervetullut juttu. Kutoskauden mytologia ei tosin vedä vertoja aiemman kauden vastaavalle, sillä etenkään finaalin vahva uskontopainotteisuus ei ollut meikäläiselle mieleen. Uskonto on filuissa hyvä kun sitä vain sivutaan, mutta liian isoa roolia sille ei tulisi antaa. Ja vaikka finaalina Biogenesiksellä onkin hetkensä, niin kyllä siitä vain on havaittavissa ensimmäisiä merkkejä että nyt Carter ajautuu sarjansa kanssa todelliseen suuruudenhulluuteen ja paikkaan, josta juonisolmuja ei voi enää tyydyttävästi nykiä auki.

Mulderin ja Scullyn suhdetta myös pohjustetaan ihan koko kausi.  Halailua, kädestä pitämistä, söpöä dialogia, sitä on tarjolla shippereille tällä kaudella. Välillä jaksojen lopetuksissa tätä tosin käytetään ihan vain sen vuoksi, että tähänkin jaksoon piti saada nyt pakosti herkkä hetki agenttikaksikon välille. Eipä mitään, kyllähän Duchovnyn ja Andersonin kemiat hienosti yhteen tälläkin kaudella pelaavat, mutta vähempikin söpöily olisi riittänyt.

1. One Son

Visuaalisesti paikka paikoin todella upean näköinen jakso. Ainahan filut on ollut todella näyttävän näköinen tv-sarja, mutta One Sonissa se upeus on nostettu toiseen potenssiin. Jakso on juoneltaan myös yksi sarjan merkittävimmistä, sillä se tuo päätökseen yhden filujen tärkeimmistä tarinalinjoista.   Ja entäs se loppu?!  Huh huh, rankkaa kamaa, rankkaa kamaa.

2. Two Fathers

Vaikka kuudennen kauden mytologia ei yhteen laskettuna uhmaakaan viidennen kauden vastaavaa, niin kyllä jaksopari Two fathers / one son on silti kertakaikkisen komea. Ei voi kuin ihastella.

3. The Beginning

Kun jakso käynnistyy shotilla paahtavasta auringosta kameran pannatessa sen jälkeen rutikuivaan autiomaahan, tietää että filut ovat kokeneet muutoksen. Juuri tapahtumapaikkansa ansiosta tämä jakso onkin mytologioiden joukossa aika erityisen tuntuinen. Ja se myös jatkaa Fight to the Future -elokuvasta mainiosti.

4. Monday

Minkäköhän takia tämä kolahtaa niin kovasti meikäläiselle? Jumiutuminen yhteen ainoaan päivään ei ole täysin uusi idea, mutta kuitenkin sen verran tuore, että filujen lähestymisen aiheeseen ottaa innolla vastaan. Jakso tuntuu jotenkin kekseliäämmältä kuin se onkaan.  Joistakin Monday saattaa olla uusi synonyymi tylsyydelle, mutta minulle se taas on kuudennen kauden paras Viikon Hirviö -jakso.

5. Dreamland

Todella poikkeuksellista menoa muihin sarjan jaksoihin nähden. Alun koukku käytetään hyvin hyödyksi. Dreamland II:ssa pieni toisto alkoi jo hivenen häiritsemään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #65 : 04.03.2008 22:45 »
tuhis Vieras Yleisfiilis muuttuu ja negaan kautta siksi että enää ei tunnuttu tähtäävän lainkaan niin korkealle kuin aikaisemmin. Max Fenigin tapaiset hahmot eivät sovi ollenkaan kutoskauteen, ei niin millään. Täysin eri sarja tuollaisille hahmoille, mutta sanottakoon sekin, että Mulder ja Scully ovat myös täysin eri agentteja - enkä nyt tarkoita sitä että kuinka jaksot ovat huumoria ja näiden suhde tosiaan tyköistuvampi, vaan sitä että henkilöhahmot ovat kasvaneet kokemuksien ja muun myötä. Millä tavalla tuommoiseen hahmoon suhtauduttaisiin nyt?

Omat henkilökohtaiset suosikkijaksot lienevät The Unnatural ja The Rain King, ilmeisten mytologiajaksojen lisäksi. Oikeastaan noissa kahdessa jaksossa on hyvin paljon samanlaista nukkavieruisuutta ja onnistunutta hullunkurisuutta, eikä kummassakaan jaksossa pääosassa ole Mulder eikä Scully. The Unnaturalista on hankala olla pitämättä, sillä tuommoinen idyllinen 50-luvun amerikka viehättää viattomuuden identiteetillään. Puvut, musiikki ja hömelön toiveikas ilmapiiri. Tietysti se oli todellisuudessa aikalailla muutakin, mutta tuo mielikuva on ihan mukava. Jakson tummaihoisesta päänäyttelijästä tykkään pirusti. Hemmetin pidettävänluontoinen kaveri. Sanotaanhan Mulderia sentään jaksossa Agent MacGyveriksi!

The Rain Kingistä en pitänyt aluksi, mutta uutisaseman ihmiset olivat jotenkin aidon onnettomia ja yksinkertaisia, että tulipa mieleen melkein joku Villi pohjola tai muu takkatulenlämpöä vastaava mielikuvitelma. Jakso käynnistyy jokseenkin hitaasti ja tuntuu vaihtavan suuntaa pariinkin otteeseen, mutta lopun teatraalisuuksien alta unohtuu tuommoiset kummastelut. Samalla tapaa viaton ja pienten suurten asioiden äärellä kuin The Unnatural. Jättivät kumpikin jälkeensä oikein kivan fiiliksen.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #66 : 28.03.2008 08:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Upouudesta julisteesta ei pysty päättelemään leffan teemasta yhtään mitään:



Mutta mitä väliä? Upeaa!

Ja uudenlaista teaseriakin pukkaa...


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #67 : 28.03.2008 13:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Todella hieno juliste. Tässähän alkaa kohta jo leffan odotus oikeasti.

Nyt on jäänyt sarjan katsominen hiukan vähemmälle kun tuli pieniä ongelmia kun tilasin 5. kauden discshopista. Nyt on katsuttu viisi ensimmäistä jaksoa ja varsin hyvää laatua on kyllä ollut. Lone Gunmen tarina heti alussa oli mukavaa tietoa fanin kannalta. Katseluseura tosin oli hiukan eri mieltä kun hän ei ole erityinen fani.

Seuraava jakso, jossa oli jonkinlaisia "metsäolioita", oli piristävän jännittävä. Oli outoa kun näytettiin vain talon pimeitä nurkkia tai komeroa ja koko ajan päässä paukutti että kohta ne punaiset silmät ilmestyy. Mutta eihän ne ilmestyneetkään :) Onnistunut jakso ja katseluseurakin viihtyi huomattavasti paremmin.

Eilen tuli sitten katsottua viides osa viidennestä kaudesta. En jälleen muista jakson nimeä enkä jaksa etsiä :) Mutta koko jakso oli mustavalkoinen ja "pääosassa" oli kaksinaamainen hirviö. Tämä jakso on parantunut vanhetessaan. Muistin jakson ennestään mutta en siitä ennen pitänyt. Nyt se kuitenkin tuntui todella virkistävältä vaihtelulta sarjassa. Jaksohan oli tehty osaksi pilke silmäkulmassa mutta se oli todella hyvin tehty, eikä tuntunut liian humoristiselta. Vaikka kaksinaamainen mutantti tanssimassa kuin teini Cherin kanssa lopussa oli hiukan ehkä yli lyönti, mutta ei liian. Samoin loppu kohtaus jossa Mulder ja Scully tanssivat oli jotenkin hienovaraisen vihjaileva. Tai sitten minä vain löysin sille päässäni sen merkityksen :) Mutta erityisesti pidin jakson musiikista, josta tuli mieleen jostain syystä Tim Burton -leffojen Danny Elfmanin sävellykset.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #68 : 17.04.2008 10:31 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Kesällä julkaistaan DVD, joka sisältää 8 elokuvaan jotenkin liittyvää jaksoa.

Pystyykö noiden jaksojen perusteella päättelemään mitään?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #69 : 17.04.2008 11:29 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hienoa! Ei tarvikaan kattoa koko sarjaa tässä vielä uudestaan ennen leffaa, olisi tullu aika tiukkaa ajan kanssa. Nyt riittää noi jaksot ja hienoa että tosiaan leffasta sitten on ilmesesti tulossa jollain tapaa "jatkoa" sarjalle. Vai onko se jatkoa, tuosta ainakin voisi luulla niin?
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #70 : 18.04.2008 18:05 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Elokuvan nimihän on siis X-Files: I Want to Believe. Klassinen lausahdus ufopiireissä ja varsinkin niitä kritisoivien joukoissa. Tosin ehkä myös vähän kliseinen nimi ja olisi tuo lausahdus ehkä toiminut hieman paremmin julisteena seinällä. Mutta ihan hyvä nimi.
Elokuvan kirjaversion ja täten myös itse elokuvan juoni on nyt levinnyt nettiin.
Kuulostaa muuten todella hyvältä, mutta pähkinänkuoressa ka käännettynä se kuuluu näin. "Virginian kukkuloilla kadonneiden naisten jäännöksiä alkaa löytyä tienvarsien lumipenkoista ja johtolankoja ei löydy. Häiriintyneen papin kyseenalaiset näyt johdattavat paikallisen poliisin oudon ja salaisen kokeen jäljille, jolla ehkä on jotain tekemistä katoamisten kanssa. Tapaus on kuin suoraan X-Filesista, mutta kansiot suljettiin vuosia sitten. Ex-agenttien Mulderin ja Scullyn, joilla tosin ei ole liiemmin halua palata synkkään menneisyyteensä, apua tarvitaan totuuden paljastamisessa."
Kuulostaa oikein hyvältä.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #71 : 18.04.2008 18:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Elokuvan nimihän on siis X-Files: I Want to Believe. Klassinen lausahdus ufopiireissä ja varsinkin niitä kritisoivien joukoissa. Tosin ehkä myös vähän kliseinen nimi ja olisi tuo lausahdus ehkä toiminut hieman paremmin julisteena seinällä.

No sehän juuri onkin napattu julisteesta seinältä. Eikös Mulderilla ollut tuommoinen juliste huoneessaan?

Kuulostaa kyllä aikas kiinnostavalta tuo elokuvan juoni. Innolla odotetaan, vaikken mikään suuri X-Files fani olekaan.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #72 : 19.04.2008 01:24 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja kuten epäilinkin, niin uutinen leffan juonesta on poistettu, mutta Ain't It Coolista ja DVD Plazan foorumeilta se ainakin vielä löytyy.

Elokuvan nimihän on siis X-Files: I Want to Believe. Klassinen lausahdus ufopiireissä ja varsinkin niitä kritisoivien joukoissa. Tosin ehkä myös vähän kliseinen nimi ja olisi tuo lausahdus ehkä toiminut hieman paremmin julisteena seinällä.

No sehän juuri onkin napattu julisteesta seinältä. Eikös Mulderilla ollut tuommoinen juliste huoneessaan?

Kuulostaa kyllä aikas kiinnostavalta tuo elokuvan juoni. Innolla odotetaan, vaikken mikään suuri X-Files fani olekaan.
Kyllähän mä tuon julisteen tiedän ja se tulee tässäkin elokuvassa esiintymään, mutta olisi saattanut toimia paremmin tuo lausahdus pelkkänä julisteena seinällä kuin myös elokuvan lisänimenä.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #73 : 19.04.2008 01:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ja kuten epäilinkin, niin uutinen leffan juonesta on poistettu, mutta Ain't It Coolista ja DVD Plazan foorumeilta se ainakin vielä löytyy.

Elokuvan nimihän on siis X-Files: I Want to Believe. Klassinen lausahdus ufopiireissä ja varsinkin niitä kritisoivien joukoissa. Tosin ehkä myös vähän kliseinen nimi ja olisi tuo lausahdus ehkä toiminut hieman paremmin julisteena seinällä.

No sehän juuri onkin napattu julisteesta seinältä. Eikös Mulderilla ollut tuommoinen juliste huoneessaan?

Kuulostaa kyllä aikas kiinnostavalta tuo elokuvan juoni. Innolla odotetaan, vaikken mikään suuri X-Files fani olekaan.
Kyllähän mä tuon julisteen tiedän ja se tulee tässäkin elokuvassa esiintymään, mutta olisi saattanut toimia paremmin tuo lausahdus pelkkänä julisteena seinällä kuin myös elokuvan lisänimenä.

Tottahan tuo. Ei ehkä kaikkien aikojen paras elokuvan nimi kyseessä.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #74 : 06.05.2008 10:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo-o kaverilta lainaan tämä utlimateboxi jossa kaikki sarjan kaudet mukana. Saa nähdä montako vuotta vierähtää, että saan kaikki katsottua.

Pilotin tsiigasin ja yllättävän hyvin piti otteessaan. Tiedä vaikka hyvän putken saisi heti alusta käyntiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #75 : 07.05.2008 17:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


ON SE KOMIA.

Tulisit jo. Hetki autuas tulee olemaan kun leffasali pimentyy ja X-Files: I want to believe saa alkunsa!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #76 : 07.05.2008 17:26 »
tuhis Vieras Kaikki versiot tulevat olemaan puolaksi dubattu ja tekstitetty.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #77 : 08.05.2008 00:10 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili


ON SE KOMIA.

Tulisit jo. Hetki autuas tulee olemaan kun leffasali pimentyy ja X-Files: I want to believe saa alkunsa!
Idea on ihan hieno, mutta nyt fanipoikalasit pois kun et näytä huomaavan kuinka selvästi Mulderin naama on photoshopattu. Muuten juliste on ihan jees ja verinen x lumessa on hieno yksityiskohta, mutta nuo photoshopatut hahmot pudottavat julisteen hienoutta selvästi.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #78 : 11.05.2008 19:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Arvatkaa mitä tapahtuu 4 tunnin kuluttua?


X-Files: I want to believen ensimmäinen traileri ilmestyy silloin!

http://xfiles.com/


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #79 : 11.05.2008 20:02 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili
Arvatkaa mitä tapahtuu 4 tunnin kuluttua?

Suomi on häviämässä USA:lle 6–0?

Sori törkeä OT, mutta oli pakko. :lol:
Nice beaver!
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #80 : 12.05.2008 11:26 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Arvatkaa mitä tapahtuu 4 tunnin kuluttua?


X-Files: I want to believen ensimmäinen traileri ilmestyy silloin!

http://xfiles.com/



Unohdit aikaeron (kuten myös tuo laskuri). Jenkkien aikaa keskiyöllä tuo vasta saapui.
Mutta nyt se jo on ylhäällä ja onhan se hieno.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #81 : 17.05.2008 16:36 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili FS-Filmin (elokuvan maahantuoja) mukaan elokuvan suomennettu nimi on X-Files: Usko Koetuksella. Ei todellakaan mikään ihan huono suomennos ja kertaluokkaa paskempia olisivat olleet suorat suomennokset kuten "Haluan Uskoa" jne. Toisaalta herää kysymys olisiko sitä leffan nimeä tarvinnut ylipäänsä suomentaa? Mutta ihan hyvä suomennos kumminkin, nimen merkitys säilyy vaikka se ei olekaan sanatarkka käännös.
Seuraava haaste onkin sitten tuleva Bond. ;)
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #82 : 06.06.2008 00:34 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Uusi traileri leffasta.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #83 : 06.06.2008 11:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Uusi traileri leffasta.
Jotenkin aloin epäilemään että kyseessä on uskontoon viittaava juoni. Carter ja muuthan puhuivat että he pääsevät nyt tekemään sellaisen X-files tarinan minkä ovat halunneet jo kauan tehdä. Uskontoon viittaavia (mitä nyt pari piru juttua lukuun ottamatta) jaksoja ei muistaakseni ole ollut kovinkaan paljon.
Henkilökohtaisesti itse pitäisin enemmän jos pysyttäisiin sielä omalla alueella, eli alien tarinoissa.

No...aika näyttää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #84 : 06.06.2008 11:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eiköhän ne ufot ja uskonto sekoitu tässäkin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #85 : 06.06.2008 15:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No tuossa uusimmassa (ja lopullisessa) trailerissa oli jo iso ruokalusillinen tuttua, ihanan karmivaa filu-tunnelmaa. Taitavat perkuleet tehdä yllättävän komian elokuvan. En ylläty, jos tämä napsii laadullisesti ekan filu-leffaa kumoon. Nyt on kuitenkin voitu tiettyjen reaaliteettien takia käsikirjoittaa elokuvaa paljon vapaammin kuin mitä aiempaa.

Juonta on pidetty salassa mallikelpoisen hyvin. En usko, että tuosta trailerista voisi päätellä leffan juonta liikaa. Siinä menisi hyvä salailu ihan hukkaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #86 : 06.06.2008 22:39 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Toinen traileri näyttää hyvältä. Pitikö leffan muuten alunperinkin olla PG-13 vai R? Tossa trailerin alussa mainitaan leffan olevan PG-13. Filujen vahvuudet ovat olleet yleensä tunnelmassa, eivätkä rajussa kielessä ja verisyydessä. Siinä mielessä PG-13 on ymmärettävää, tunnelmasta kun ei niin helposti tulee R:ää kuin kielestä ja kuvallisesta raakuudesta. Silti hieman mietityttää, ettei vaan Fox ole nyt mennyt vaatimaan kuvallisen annin siistimistä ja kenties jarruttanut myös tunnelman synkkyyttä siinä samalla. Jos elokuvan kesto on alle 100 minuuttia, niin sitten Fox on ollut sotkemassa elokuvaa kaupallisempaan muottiin. Ja onhan Filuissa ollut rajuhkoja lyhyitä kohtauksia joten pientä siistimistä elokuvassa lienee tai sitten elokuva vain on luonnollisesti lipunut tuohon muottiin. Toivon jälkimmäistä sillä jos Fox on mennyt sotkemaan elokuvan tekoa niin se näkyy lopputuloksessa negatiivisesti.

Ensimmäinen X-Files näyttää olleen sekin PG-13, joten eiköhän tämä sitten ole ihan luonnollisesti tuohon muottiin tehty ilman siistimisiä. Ei tuo silti odotuksia laske.
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #87 : 07.06.2008 19:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onhan filuissa ollut joitakin melko brutaaleja jaksoja, mutta silti aina sarjan periaate "se pelottaa enemmän mitä ei näe" on ollut vahvasti tapetilla. Katsoja täydentää aivoillaan ne raa'at vilautukset väkivallanteoista. Lopputulos on näennäisen väkivaltainen. Ei niin kasvoille hyppäävän brutaali, että korkeampi ikäraja olisi syytä lätkäistä.

PG13 mahdollistaa yllättävän paljon väkivaltaa, jos ketsuppi ei ylettömästi roisku ja kameramies kääntää päänsä liian ronskeissa kohtauksissa. Alastomuuttakaan ei saa olla. Viimeksi mainittua ei varmaan tässä elokuvassa nähdä, Mulder ei ole mikään Hank Moody.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #88 : 19.06.2008 07:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ja kolmatta traikkua pukkaa. Se on tuo Online exclusive trailer.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: X-Files arvostustopic! « Vastaus #89 : 25.06.2008 21:18 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Pari klippiä leffasta. Trailereista jo tuttuja kohtauksia pidennettyinä, ei siis spoilaa tarinaa. Mutta jos haluat pysyä täysin pimennossa, niin älä katso. Mulderin ja Scullyn välinen keskustelu toisessa klipissä oli varsin laadukas ja muutenkin vaikuttaa hyvältä.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines