Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 510600 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1740 : 14.09.2017 16:02 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Itsekin petyin It Comes at Nightiin. Jo elokuvan markkinointi oli harhaanjohtavaa, ja sillä varmasti yritettiin vetää teattereihin sitä perinteistä kauhuleffayleisöä tuomaan lipputuloja kirstuun.

Elokuvasta en saanut oikein minkäänlaista otetta. Vaikutteita oli otettu The Thingistä ja Hohdosta ainakin, mutta samanlaista tiivistä pakettia tästä on turha odottaa. Moni kohtaus tuntui jotenkin irralliselta, kuten se räiskintäkohtaus metsässä. Eipä ollut enää mitään mystistä siinä metsässä, jolla peloteltiin upeassa julisteessa. Tai punaisessa ovessa, joka oli trailereiden keskiössä. Ovi avattiin jo heti leffan alkupuoliskolla ja samalla päästettiin kaikki jännite pihalle.

Noi teatterista kävelijät ja väärissä kohdissa naureskelijat kyllä vituttavat suunnattomasti. Ovat todennäköisesti aina keskivertoa tyhmempiä ihmisiä, jotka luulevat olevansa ihan helvetin fiksuja.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1741 : 14.09.2017 19:25 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ihan tarpeeksi siinä selitettiin rivien välissä jos vaan seurasi. IT on kyllä trailerien perusteella täysin geneeristä kakkaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1742 : 16.09.2017 01:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Oli kyllä tuo IT oikein viihdyttävä elokuva. En muista oikein enää paljoa kirjoista, mutta aika vapalla kädellä tehty, mikä ei kyllä haitannut itseä yhtään. Outoa katsoa kauhuleffaa, jonka budjetti ei ole satasen luokkaa ja kuvattu jossain parissa huoneessa. Lähinnä eniten otti päähän 16-vuotiaat vajarit, jotka kikattelivat takana jatkuvasti varmaan kaikelle läpälle, mitä leffassa heiteltiin. Olisin tappanut jokaisen, jos siitä ei Suomessa saisi rangaistusta.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1743 : 18.09.2017 10:45 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuli myös käytyä katsomassa IT ja tykkäsin myös. Ehdottomasti parasta leffassa oli lapsinäyttelijöiden suoritus ja miten heidän kemiat toimivat yhteen. Ei mitenkään erityisen pelottava ollut, tuntui minulle enemmän ehkä sellaiselta seikkailuleffalta. Jotenkin samanhenkinen Stand By Me -elokuvan kanssa.

Oli myös näytöksessä jotain teinejä, jotka räpläsivät puhelinta ja ottivat salaman kera kuvia kesken leffan?!
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1744 : 18.09.2017 10:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Baby Driver tuli katsottua. Edgar Wright osaa tehdä kyllä hyviä elokuvia. Tykkäsin. Ensimmäinen puolisko oli kyllä huomattavasti parempi kuin toinen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1745 : 18.09.2017 12:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW mother! tuli katsottua lauantaina. Markkinamiehet onnistuivat kuulemma täysin harhaanjohtavilla trailereilla (en katsonut yhtäkään) puijaamaan yleisöä teattereihin, pukemalla tämän kauhuleffan kuosiin, mutta kuten Darren Aronofskyn elokuvalta odottaa sopii, ei lopputulos ole lähelläkään kaavamaista genre-elokuvaa. Minunkin näytöksestäni poistui ihmisiä kesken kaiken.

Hirmuisesti symboliikkaa, viittauksia aihepiiriin, jota ohjaajan muutkin elokuvat yleensä sohaisevat. Täytyy tunnustaa, että mother! ei täysin auennut minulle heti näytöksen jälkeen. Vasta muiden mielipiteitä lukemalla koin ahaa-elämyksen, ajatuksen, että leffan voisi hyvinkin katsoa uudestaan uusin silmin.

Lawrencen fanit ilahtuvat siitä, että Jennifer on kovimmassa tikissään sitten Unelmien Pelikirjan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1746 : 29.09.2017 08:28 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW IT oli hyvä. Tosiaan Goonies-StrangerThings tyyppistä seikkailua kauhuelementeillä. Vaikea sanoa miten se toimii kauhuelokuvana, kun yleensä elokuvat ei hirveästi pelota. Näyttelijäsuoritukset oli kohdallaan ja olin positiivsesti yllättynyt Pennywisestä. Oli huomattavasti parempi kuin mitä alunperin ajattelin trailerin jälkeen. Tietty Tim Curry veti ehkä paremmin TV-leffassa...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1747 : 11.10.2017 22:08 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Blade Runner 2049. Upea elokuva, joka todennäköisesti maistuu vieläkin paremmalta toisella katselukerralla. Alkuperäiselle Blade Runnerille en ole ikinä lämmennyt, mutta tämä kyllä lämmitti sydäntä. Vähän ehkä ylipitkä, mutta muuten paketti pysyi kasassa. Jopa yhden ilmeen Gosling sopi rooliinsa täydellisesti.

Elokuvan kantava voima oli kuitenkin ehdottomasti Roger Deakinsin uskomaton kuvaus, joka tulee olemaan miehen 14:s Oscar-ehdokkuus. Deakins ei siis ole voittanut pystiäkään, mikä on koko gaalan historian suurin vääryys. Villeneuve toki teki myös ansiokasta työtä ohjaajana, mutta ilman Deakinsia eivät hänen leffansa nouse tarvittavalle tasolle. Prisoners ja Sicario olivat myös upeita elokuvia, jotka olisivat olleet melko keskinkertaisia ilman Deakinsia, kuten Arrival osoitti - en siis pitänyt.

Niin joo, ja Finnkino on ilmeisesti nostanut lippujen hintoja taas. 14 euroa 2D-versiosta ja 3D-versiosta vielä euro päälle? Haistakaa ahneet monopolirunkkarit pitkä paska. Ostan samalla hinnalla Blu-rayn CDON:ista kolme kuukautta ensi-illan jälkeen.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1748 : 12.10.2017 21:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Komea leffa, mutta en päässyt köyhän käsiksen yli. Erittäin hidas kerronta toimii vain jos taustalla on tiukka käsis ja juoni, jota katsoja ei arvaa ennen kuin jännitys kohtauksessa huipentuu. Tässä elokuvassa sitä jännitettä yritettiin nostaa korkeisiin sfääreihin kuvakerronnalla ja pauhaavalla musiikilla, mutta miten jännittää jos tietää jo miten kohtaus loppuu...

Arrival oli parempi ja sekin oli minun kirjoissani vain ok leffa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1749 : 12.10.2017 22:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Arrival oli parempi ja sekin oli minun kirjoissani vain ok leffa.

Mutta Arrivalissahan se vasta olikin köyhä käsis, jonka loppukäänteet näki paljon ennen kuin ne tapahtuivat.

Lisäksi Arrivalissa oli muutama aivan kamala kohtaus:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Blade Runnerissa käsis oli mielestäni toisarvoinen, ei sillä että siinä mielestäni olisi edes ollut mitään moitittavaa. Viipyvä tunnelmointi oli kaiken a ja o, ja sen luomisessa onnistuttiinkin täydellisesti. Ja olihan leffassa myös mielenkiintoisia teemoja, kuten rakkaus ja elämän merkityksellisyys.


« Viimeksi muokattu: 13.10.2017 05:57 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1750 : 13.10.2017 09:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Arrival oli kyllä aika paska. Enpä olisi muistanut koko leffaa ilman teidän keskustelua. Blade Runner pitää käydä katsomassa,m utta minulla ei koskaan ole ollut mitään suurta tunnetta alkuperäistä Runneria kohtaan, joten tämä tulee katsottua ns. puhtaalta pöydältä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1751 : 13.10.2017 09:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Arrival oli parempi ja sekin oli minun kirjoissani vain ok leffa.

Mutta Arrivalissahan se vasta olikin köyhä käsis, jonka loppukäänteet näki paljon ennen kuin ne tapahtuivat.

Lisäksi Arrivalissa oli muutama aivan kamala kohtaus:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Hmm, tuo Scarfin pointti Arrivalin tietyistä tarinaratkaisuista on kieltämättä ihan osuva. Mutta kokonaisuutena kyseessä oli eräs tunnelmallisimmista scifi-leffoista aikoihin, jonka roolisuoritukset ja lopun vahva katharsis (On The Nature of Daylight, hei bliis) tekivät siitä heittämällä yhden ko. vuoden kärkifilkoista omalla kohdalla. Sicariokin oli erittäin mukaansatempaava ja, kuten sanottua, upeasti kuvattu filkka, mutta kokonaisuutena Arrival ajatusmaailmoineen iski silti enemmän.

Uusi Blade Runner on vielä katsomatta, mutta kansan mietteiden perusteella vaikuttaa siltä, että Villeneuve&Co on onnistuneesti luovinut paskojen revival-jatko-osien syndrooman ohitse hyvään lopputulokseen. Odotan jo suht. optimistisesti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1752 : 13.10.2017 14:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Arrivalin idea oli ihan cool. Mutta koko elokuva oli itselle vähän sellaista odotusta. Sitten kun alkoi arvaamaan mistä on kyse, tuli tietty mukavia ahaa -fiiliksiä, mutta lopulta jäi vähän puolitiehen. Tuntui että elokuvan olisi pitänyt alkaa siitä mihin se loppu.

Ensimmäisen Blade Runner on katsottu. Ei mikään erikoinen. Jotenkin se jäi vähän vajaaksi. Lopussa vähän ihmetteli että mistä kaikki oikein kohisee, kun elokuvassa ei ollut mitään ihmeellistä. Sekin on hyvin mahdollista että meikä ei vaan tajunnut jotain. Mutta tänään olisi suunnitelmissa mennä katsomaan uusin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1753 : 13.10.2017 17:24 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkuperäinen Blade Runner on kyllä puhtaasti fiilis-elokuva, josta voi halutessaan rivien välistä poimia filosofisia teemoja. Perus scifi-jännärinä katsottaessa voi olla kyllä aika tapahtumaköyhä kokemus.

2049 tulee varmaan katsottua, vaikka epäilen että yhtä ajaton elokuva on kyseessä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1754 : 04.11.2017 07:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Thor: Ragnarök paiskauttaa itsensä kuin vasaran kirkkaalta taivaalta Marvel-leffojen Top femmaan! Itsetietoisesti hauska, lähestulkoon puhdas komedia, jonka huikeassa soundtrackissa kilahtelee ihanaisesti vuosikymmenistä parhain.

Jos miettii synkimpiä DC:n tuotoksia, ei supersankarileffa voisi olla enempää toisessa ääripäässä kuin Ragnarökki. Se rökkää ihan kasikybällä!


« Viimeksi muokattu: 04.11.2017 09:12 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1755 : 11.11.2017 15:34 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Blade Runner tuli katsottua eilen. Ei ollut oikeastaan mikään erikoinen. Ainoa hyvä asia elokuvassa oli Ana De Armas.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1756 : 11.11.2017 22:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Zoukka seal of approval elokuvalle The Killing of a Sacred Deer (tai jotain sinnepäin). Hienosti kuvattu ja aika julmetun painostava välillä. ADHD potilaiden kannattaa valita vaikka Kingsman tai Thor mieluummin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1757 : 04.12.2017 09:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Lainaus

Huima leffa! Ja suomalainen! Ei mitään arthousea vaan yksinkertaista, suoraa ja tehokasta kerrontaa. Ei heikkohermoisille ja elkää ottako lapsia mukaan  :)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1758 : 14.12.2017 12:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili The Last Jedi oli ihan ok, huonompi kuin Force Awakens lähinnä siksi, että moni lupaava TFA'n aloittama tarinanpoikanen sai nopean ja hutiloidun lopun. Parasta leffassa oli, ettei se ottanut itseään kovin vakavasti. Jos TFA'n huumori jätti kylmäksi niin huonoja uutisia, läppää lentää TLJ:ssä tuplasti enemmän!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1759 : 16.12.2017 12:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili The Last Jedi katsottu torstaina. Olin selkeästi nostanut odotukset liian korkeiksi ennakkokehujen vuoksi, kun ensireaktio ei ollut kummoinen. Oikeastaan Force Awakensin ensireaktio oli kovempi. Mutta kun sulatteli ja kävi leffaa mielessään läpi, niin oli The Last Jedi kuitenkin parempi elokuva loppujen lopuksi. Poen idioottimaisuus äkkipikaisen sankaruuden varjolla ärsytti hiukan. Tosin koko hahmo on mielestäni niin ylinäytelty (oli se tarkoituksellista tai ei), että uskottavuus rapisi jo Force Awakensissa.

Lisäksi alkaa tulemaan vähän sellainen fiilis että Disney yrittää viedä Star Wars universumia kauemmas jedeistä. Rogue Onessa ei jedejä tainnut olla ollenkaan ja tässäkin jäi yllättävän pieneen osaan. Tai kyllähän niistä puhuttiin (kuten Rogue Onessakin), mutta se konkreettinen "jedi action" oli lopulta yllättävän pienessä. Seuraavan laitan tageihin varmuuden vuoksi ettei nyt ketään ala harmittamaan kun kerron mitä ei tapahtunut.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Hahmojen kehityksestä ja valinnoista on hankala sanoa mitään että ei spoilaa, mutta sen sanon että pidin niistä. Varsinkin Kylo Renin tarinasta ja Reyn tarinasta.

Yhdessä kohtaa muuten yllätyin, näytti että elokuvassa käytettiin nukkeja eikä tehosteita. Ongelma oli se että nuket oli huonoja... Myönnän että ne toivat konkreettisuuttaa hiukan, mutta osa oli oikeasti vain huonoja...

Tähtiä tälle voisi ehkä antaa varoivaisesti 3,5/5. Kyllä tämä elokuvana on parempi kuin episodit 1-3, 6 ja 7. Mutta pari juoni ratkaisua, Poe ja jedien&Voiman osuuden pienuus laskee vähän pisteitä. ESB:n tasolle tällä ei kyllä ole mitään asiaa. Ja vaikka hahmojen kehitys oli joidenkin osalta mielenkiintoista, pistää kyllä hiukan miettimään mitä episodi 9 on. Se kun tuntuu jo nyt hiukan pettymykseltä. Ja sitten kun J.J. Abrams on ohjaajan pallilla, pelkään että juonikuvioita vaan unohdetaan tai keksitään perusteettomasti uusia ja sitten pistetään rinnalle liikaakin toimintaa.


Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 16.12.2017 13:38 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1760 : 20.12.2017 09:12 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli itsekin kurkattua tuo Star Wars - The Last Jedi.

En voi sanoa miksikään täysiverikseksi Star Wars -faniksi tunnustautuvani, mutta elokuvamaailma on kuiten sangen kiehtova ja story line sen ympärillä sellainen, että ymmärrän erittäin hyvin miksi siitä on kasvanut näinkin iso ilmiö vuosikymmenien aikana.

Elokuvana The Last Jedissa oli paljon mukavia kohtauksia ja hahmoihin pääsi hyvin käsiksi paikoitellen. Ikävä kyllä päällimäisenä mielessä korostui monta yliampuvaa elokuvakliseetä ja toistuvia "Minä olen sankari" -kohtauksia. Myös se, että elokuvan kulku pomppuili niin selkeästi kolmessa eri storylinessa ei ollut mieleinen tapa viedä elokuvaa eteenpäin. Sitten kun vertailuun otetaan edelliset elokuvat, joista etenkin tähän trilogiaan kuulumaton Rogue One on todellinen mestariteos omasta mielestäni.

En oikein sen syvällisempää mielipidettä elokuvasta osaa sanoiksi pukea. Periaatteessa oikein viihdyttävä, mutta toisaalta paljon heikompi kokonaisuus kuin muut modernit versiot. Varovainen 3/5 arvosana lienee paikallaan.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1761 : 20.12.2017 09:25 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin myös katsomassa Last Jedin ja aika meni siivillä, niin viihdyttävä paketti tarjoiltiin. En ole intohimoinen Star Wars fani missään nimessä, mutta tämä oli kyllä aivan helvetin hyvä. Paras Star Wars heittämällä.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1762 : 20.12.2017 09:47 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Itsekin kurkkasin, ja tykkäsin. Parhaimmillaan todella pysäyttävää kampetta, visuaalisesti näyttävää, juurilleen uskollista, hahmoiltaan vetoavaa!

Vastapainona elokuvassa on kuitenkin paljon elementtejä, jotka eivät toimi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kokonaisuutena sanoisin melkein näin ensimmäisen katselun jälkeen, että The Force Awakens on parempi elokuva. Kun The Last Jedi toimii, se toimii olan takaa, ja kiistatta kyseessä on originaalimpi tuotos kuin vahvasti ekan Star Warsin pohjalle rakentava TFA. Mutta samalla kokonaisuus on reilusti epätasaisempi. Uusi katselu saattaisi vahvistaa tätä päätelmää, tai sitten muuttaa sitä.

Anyhoo, kuten Cyrus sanoi, viihdyttävä leffa joka tapauksessa. Ehdotonta teatterikatseltavaa.


« Viimeksi muokattu: 20.12.2017 15:29 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1763 : 20.12.2017 15:22 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Vastapainona elokuvassa on kuitenkin paljon elementtejä, jotka eivät toimi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Omasta mielestäni nuo
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1764 : 20.12.2017 15:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili


Vastapainona elokuvassa on kuitenkin paljon elementtejä, jotka eivät toimi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Omasta mielestäni nuo
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1765 : 21.12.2017 15:04 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1766 : 18.02.2018 16:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Black Panther

Ennen elokuvissa oli aina se yksi kiintiömusta, niin tässä asetelma on toisinpäin. Virkistävää. Hyvin tehtyä toimintaa heppoisella juonella. Visuaalisesti hieno tekniikkademo feat. James Bond. Noin 200 miljoonan dollarin budjetti on selvästi pistetty muuhun, kuin näyttelijöiden palkkioihin. Sisällöllisesti #refugeeswelcome paasausta. Harvoin olen nähnyt näin rautalangasta sanomaansa vääntävää elokuvaa. Tätä voi suositella Marvelin -faneille ja lapsille, heille varmasti uppoaa, nykyleffojen hinnoilla toimintaelokuvien ystävät löytävät varmasti parempaakin vastinetta rahoilleen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1767 : 25.02.2018 00:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Three billboards outside ebbing missouri.

Leffan puolivälissä ajattelin jo, että tässä on vuoden elokuva. Lopputekstien jälkeen tulin siihen tulokseen, että tässä on vuosikymmenen paras elokuva. No huomenna voi vähän jäähdyttelyn jälkeen miettiä menikö hypetyksesti, mutta se vuoden leffa pysti on aivan varma. Harvoin elokuva kykenee tasapainoleimaan tragedian, mustan huumorin ja draaman välillä näin taitavasti. Yleisessä naurettiin ja itkettiin vuorotellen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1768 : 25.02.2018 02:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Three billboards outside ebbing missouri.

Leffan puolivälissä ajattelin jo, että tässä on vuoden elokuva. Lopputekstien jälkeen tulin siihen tulokseen, että tässä on vuosikymmenen paras elokuva. No huomenna voi vähän jäähdyttelyn jälkeen miettiä menikö hypetyksesti, mutta se vuoden leffa pysti on aivan varma. Harvoin elokuva kykenee tasapainoleimaan tragedian, mustan huumorin ja draaman välillä näin taitavasti. Yleisessä naurettiin ja itkettiin vuorotellen.

Onko The Shape of Water ja Phantom Thread nähty? Entä The Florida Project? Lady Birdkin tulee vasta maaliskuussa teattereihin. Itsehän en ole nähnyt noista yhtäkään, mutta hyvää kakkaa pitäisi jokaisen leffan olla.

Ainoa leffakriitikko, jonka höpinöitä tulee seurattua, Your Movie Sucksin Adum, antoi tosin myös Three Billboarsille 10/10. Ainoat ysit napsahti Blade Runnerille ja Phantom Threadille.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1769 : 25.02.2018 10:55 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko The Shape of Water ja Phantom Thread nähty?

Shape of Water on nähty. Ehkäpä pieni pettymys itselleni. Mielenkiintoisesta asetelmasta huolimatta jää aika pinnalliseksi kokemukseksi, vaikka hahmot piirrettymäisyydessään viihdyttäviä olivatkin. Tyylikäs kuin mikä kuitenkin, ja rytmitys toimii. En silti näe miksi tätä niin suitsutetaan.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines