Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 482494 kertaa)
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1680 : 18.01.2016 16:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Pituuden puolesta pitää varata aikaa viikonloppuna katselulle. Ei oikein jaksa tälläisiä 3h leffoja arkena töiden jälkeen. Odotukset on siinä mielessä korkealla, että Tarantinon aiemmat leffat ovat olleen kovasti omaan makuun.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1681 : 18.01.2016 17:42 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Omasta mielestä Tarantinon toisiks heikoin leffa Death Proofin jälkeen. Death Proofistakin kyllä tykkään silti. Ei oo vielä yhtään paskaa leffaa Tarantinolta tullut omaan makuun.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1682 : 18.01.2016 23:17 »
Piira Jäsen Viestejä: 19 Basaaripisteet: 0 Profiili Minusta tuo oli kyllä jo aika huono. En sitten tiedä mistä johtuu mutta kävi kyllästyttämään ihan totaalisesti loppupuolella. Toisaalta en taas ollut tietoinen tuosta melkein kolmen tunnin kestosta niin en ollut kyllä varautunutkaan.

Johonkin puoleen väliin katsoi ihan avoimella mielellä mutta sitten alkoi jo tympimään pikkuhiljaa.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1683 : 19.01.2016 00:22 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Aika paska se oli. Sam Jacksonin kyrpäläpät ei naurattanu ja Tarantinon oli pakko änkeä itsensä leffaan mukaan kertojaäänenä, hohhoijaa. Ainoa hyvä juttu leffassa oli se redneck sälli jonka nimeä en nyt muista. Muuten oli koko leffa skeidaa.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1684 : 19.01.2016 11:52 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pitääpä katsastaa, niin voin antaa sitten lopullisen tuomion. Basterds oli ainakin suht paska, muutamaa kohtaa lukuunottamatta.

Mielenkiinnosta, kun nyt Tarantino-päissään ollaan: mitkä kohdat Basterdsissa olivat sinusta kovia ja miltä osin leffa oli paska? Kyseessä ei ole omissakaan kirjoissa Tarantinon paras tekele, mutta siitä löytyy ehdottomasti pari kohtausta, jotka mahtuvat leffahistorian siisteimpien joukkoon. Olisi kiva vertailla kokemuksia.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1685 : 19.01.2016 12:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Mielenkiinnosta, kun nyt Tarantino-päissään ollaan: mitkä kohdat Basterdsissa olivat sinusta kovia ja miltä osin leffa oli paska? Kyseessä ei ole omissakaan kirjoissa Tarantinon paras tekele, mutta siitä löytyy ehdottomasti pari kohtausta, jotka mahtuvat leffahistorian siisteimpien joukkoon. Olisi kiva vertailla kokemuksia.

Katselukertoja on vain yksi, kun sen aikoinaan elokuvissa kävin katsomassa. Alla olevat pari kohtaa jäi kuitenkin hyvin mieleen.

*Christoph Waltzin hahmon esittelykohtaus, kun jutteli maajussin kanssa.
*Baarikohtaus, jossa jutustelivat natsien kanssa

Lisäksi jäi mieleen jotain hauskempia kohtauksia, jotka eivät sinällään olleet mitään erikoista. Brad Bittin italia-aksentti esimerkiksi.

Pitäisi varmaan katsoa toisen kerran. Isoin pettymys oli kuitenkin leffan musiikki. Yleensä olen jopa ostellut Tarantinon leffojen soundtrackeja, mutta Basterdsin musat ärsyttivät.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1686 : 19.01.2016 12:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En itse muista mitään muuta koko elokuvasta, kuin juurikin tuon Rockyn mainitseman aloituskohtauksen joka 5/5 ja sitten sen baarikohtauksen. Lopussa jotain ammuskeltiin, mutta sen tarkemmin en muista. Pitäisi katsoa varmaan joskus uusiksi. Ei mitenkään hirveän erikoinen ollut sekään.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1687 : 19.01.2016 12:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Pitäisi katsoa noita Tarantinon leffoja kyllä tosiaan uusiksi. Pulp Fiction ja Basterds nyt ainakin. Tosin Jackie Brown on kokonaan näkemättä, niin se nyt ainakin. Reservoir Dogs on ehkä meikäläisen suurin pettymys Tarantinon leffoista. En sitä nyt huonoksi sano, mutta parasta antia leffassa on se alkumusa kohtauksineen. Sitten tunnelma ei jotenkin noussut enää. Tarantinon tasolla vähän heikko. Pitäisi varmaan sekin katsoa uudestaan.

Tosin olen siinäkin poikkeus, kun puhutaan Tarantinon parhaimmistosta. Kill Bill 1&2. Ehdottomasti. Ihan helvetin hienoja, viihdyttäviä, tunnelmallisia ja eri genrejä on sekoitettu upeasti. Tyylejä on sekoitettu niin paljon, että on käsittämätöntä kuinka ne toimii, mutta ne vaan toimii helvetin hyvin. Nämä kun näkisi 70mm pätkänä, voi pojat.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1688 : 19.01.2016 13:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tarantino tekee tietoista roskaelokuvaa, mutta niissä vanhemmissa pätkissä oli enemmän kunnianhimoa ja tarkkuutta. Kill Billit olivat vedenjakaja, jossa B-luokan leffojen vaikutteet muuttuivat itsearvoiseksi ilmaisuksi ja mies alkoi jo referoida itseään. Se on yleensä merkki siitä, että kusi on hatussa.

Nykyäänhän Tarantino voi suoltaa mitä tahansa paskaa ja nimi myy. Saa nähdä myykö enää viimeisimmän jälkeen, näytti omassa esityksessä yleisö olevan aika nukuksissa loppua kohti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1689 : 19.01.2016 13:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tarantino tekee tietoista roskaelokuvaa, mutta niissä vanhemmissa pätkissä oli enemmän kunnianhimoa ja tarkkuutta. Kill Billit olivat vedenjakaja, jossa B-luokan leffojen vaikutteet muuttuivat itsearvoiseksi ilmaisuksi ja mies alkoi jo referoida itseään. Se on yleensä merkki siitä, että kusi on hatussa.
Voin olla vain liian tyhmäkin, mutta eikö tuo nyt mene Tarantinon tyylin piikkiin? Totta kai se kertoo jotain ohjaajan monimuotoisuudesta, jos tyyli hiukan muuttuisi matkan varrella tai elokuvien välillä, mutta ei se muuttumattomuus elokuvista huonoja tee. Vai tekeekö?

Ja myönnän, että mielessä on paremmin Kill Billit ja niiden jälkeinen tuotanto, mutta eikö esim. vaikutteet westerneistä, tullut esiin vasta Kill Billeissä ja siitä eteenpäin? Hienovaraisia valintoja tänne päin toki taisi olla jo aikaisemmin, mutta jotenkin vain miellän Resevoir Dogsin ja Pulp Fictionin erilaisiksi elokuviksi kuin Kill Billin ja sen jälkeiset elokuvat. Toki Kill Billissa on samoja asioita kuin aikaisemmissa ja uudemmissa, ehkä siinä mielessä paras esimerkki Tarantinon tyylistä, mutta en edelleenkään sanoisi, että se tekisi elokuvasta huonoa. Vai tekeekö?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1690 : 19.01.2016 13:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eipä se loppujen lopuksi tule muuhun kuin siihen, että toimiiko lopputulos. Jos leffa tuntuu itsearvoiselta runkkaukselta kuten Django ja Eight, niin ei toimi. Kill Billit olivat niin övereitä, että sen repaleisuuden ja törkeyden antoi anteeksi. Muistaakseni Vol1 ei enää uponnut vanhemmalla iällä, kun taas Vol2 toimi vielä ihan hyvin. Deathproof oli kauheata paskaa, mutta sekin kuitattiin pienenä grindhouse projektina. Basterds ei ollut täysin läpimätä, siinä oli tallella sitä jännitystä mikä teki Dogsista, Brownista ja Pulpista mielenkiintoisia seurata. Oli siinä kuitenkin jo selvästi nähtävillä se itseriittoisuus ja piittaamattomuus tiettyihin elokuvan kerronnan konventioihin, Tarantino ei jaksa enää välittää. Eightissä kaikki oli vinksallaan. Leffassa on jotain hienoja hidastuksia komeista maisemista, mutta ne eivät linkity mitenkään leffan muuhun tunnelmaan. Ei hahmojen välillä ole mitään jännitystä, eikä hahmoissa mitään syvyyttä tai uskottavuutta. Sam J näyttää lähinnä kummelihahmolta.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1691 : 19.01.2016 18:58 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Onpas täällä paljon vääriä mielipiteitä Hateful Eightistä. Itse nautin ihan älyttömän paljon, tunnelmaa pystyi koko elokuvan ajan leikkaamaan veitsellä. Jokaisen hahmon tarina ja kohtalo kiinnosti, ja dialogi oli suurimmalta osin Tarantinon parhaimmistoa. Päälle vielä mahtavat maisemat ja musiikit.

Tuntuu kyllä jakavan porukkaa aika vahvasti, meidänkin porukasta puolet oli sitä mieltä että oli liian raaka että olisi voinut nauttia. No, väkivallan suhteen mentiinkin lähimmäs komediaa mitä Tarantino on ollut sitten Four Roomsin, voihan siitä tulla katsojalle vähän hämmentynyt olo.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1692 : 19.01.2016 19:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili My man.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1693 : 19.01.2016 19:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itse väkivalta oli hyvin toteutettua, taattua Tarantinoa, mutta mitään dramatiikkaa siihen ei liittynyt, kun hahmot olivat tyhjiä paperinukkeja.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1694 : 22.01.2016 20:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Onpas täällä paljon vääriä mielipiteitä Hateful Eightistä. Itse nautin ihan älyttömän paljon, tunnelmaa pystyi koko elokuvan ajan leikkaamaan veitsellä. Jokaisen hahmon tarina ja kohtalo kiinnosti, ja dialogi oli suurimmalta osin Tarantinon parhaimmistoa. Päälle vielä mahtavat maisemat ja musiikit.

Tuntuu kyllä jakavan porukkaa aika vahvasti, meidänkin porukasta puolet oli sitä mieltä että oli liian raaka että olisi voinut nauttia. No, väkivallan suhteen mentiinkin lähimmäs komediaa mitä Tarantino on ollut sitten Four Roomsin, voihan siitä tulla katsojalle vähän hämmentynyt olo.

Joo hyvä ja tunnelmallinen leffa. Eipä kyllästyttänyt missään välissä ja ei edes tuntunut kovin pitkältä. Ainoa mitä jäin kaipaamaan, oli loistavat lisensoidut biisit soundtrackiltä aiempien leffojen mukaan, mutta ehkä eivät olisi niin sopineetkaan leffan luonteen tuntien.

Väkivalta on varmaan siinä rajoilla aika monelle. Vaimokkeella alkoi lopussa menemään jo vähän yli sillä osastolla.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1695 : 24.01.2016 01:42 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Zoukan suosittelema Youth tuli tsekattua viime viikolla. Oli kyllä hyvä kokemus. Jotenkin jännästi tuli rentouduttua ja mieli tyhjennettyä leffan aikana. Avopuoliso sanoi ihan samaa. Taisi tehdä muuhunkin yleisöön vaikutuksen, sillä kukaan ei lähtenyt salista kesken lopputekstien, vaan vasta kun nekin loppuivat ja kaikki valot sytytettiin. Ei ole tuollaistakaan ennen tapahtunut. Oli meitä siellä parikymmentä.

Tänään käytiin katsomassa Steve Jobs. Hyvä oli sekin. Todella paljon dialogia ja pääosin hyvää sellaista. Leffassa keskitytään lähinnä Jobsiin ihmisenä, ei niinkään miehen elämäntarinaan, vaikka palasia siitä on tietysti leffaan päätynyt. Kaikkea ei aina edes selitetä, vaan katsojan oletetaan tietävän jonkin verran Jobsista ja Applesta. Tai ainakin leffasta saa enemmän irti, jos ymmärtää kaikki viittaukset ja maininnat, jotka keskusteluissa tulevat esiin. Avopuoliso tosin ei näitä juurikaan tiedä, mutta tykkäsi kyllä leffasta. Kelvannee siis hyvän draaman ystäville.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1696 : 24.01.2016 01:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Zoukan suosittelema Youth tuli tsekattua viime viikolla. Oli kyllä hyvä kokemus. Jotenkin jännästi tuli rentouduttua ja mieli tyhjennettyä leffan aikana. Avopuoliso sanoi ihan samaa. Taisi tehdä muuhunkin yleisöön vaikutuksen, sillä kukaan ei lähtenyt salista kesken lopputekstien, vaan vasta kun nekin loppuivat ja kaikki valot sytytettiin. Ei ole tuollaistakaan ennen tapahtunut. Oli meitä siellä parikymmentä.

Mukava kuulla, että upposi!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1697 : 30.01.2016 01:18 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili The Revenant

Meni heittämällä viime vuosien parhaimpien leffojen listalle. Teknisesti ihan toista maailmaa muihin leffoihin verrattuna, ja sanoisin että tässä on varmaan parempaa kameratyöskentelyä kuin missään aiemmin. Melkein jokaisesta framesta voisi tehdä taulun ja laittaa seinälle. Leffateatterikokemuksena tää oli ihan 5/5, kantsii mennä yytsimään mahdollisimman isolta ruudulta.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1698 : 30.01.2016 12:23 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Aika brutaali leffa. Hemmetin hieno ja hyvä. Piti kyllä otteessaan koko ajan.

Rankastihan tuota on dramatisoitu alkuperäisen tarinan pohjalta ja lisätty hahmoja/tapahtumia/draamaa, mutta on se Hugh Glass silti ollut rankka heppu:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 30.01.2016 12:34 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1699 : 01.02.2016 00:01 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Voimakas leffa oli. Ei mene useampien viihde-elokuvien kastiin joten "hyvä" ja muut adjektiivit eivät sovi ehkä kuvaamaan kokemusta. Elokuva on raskas, pitkä, raaka, kaunis eikä tarjoa täyttymystä sen enempää elokuvan hahmoillekaan kuin katsojillekaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1700 : 13.02.2016 21:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Deadpool.

Parasta/paskaa-asteikolla tämä oli kamalin teatterikokemukseni sitten Uuno Turhapuron veli -elokuvan. Ehkä jopa kamalampi, koska Uunossa oli sentään se aspekti, ettei elokuvassa ollut Uunoa ollenkaan, mistä sai hauskan tarinan kerrottavaksi.

Mietin leffaa katsoessani, että onko minussa jotain vikaa, kun en edes hymähtänyt ennen puoltaväliä, vaikka "vitsejä" ladottiin pöytään parin sekunnin välein. Sitten muistin, että olen nauranut itseni melkein kuoliaaksi Jackass 2:sta katsellessani, joten huono huumori tehoaa kyllä minuun, kun se on tehty oikein. It's Always Sunny in Philadelphia on myös hauskimpia sarjoja ikinä, vaikka sen huumori on Deadpoolin tavoin täysin mautonta.

Deadpoolia katsellessa tuli lähinnä mieleen YouTuben cringe compilation -videot, joita pystyy katsomaan maksimissaan muutaman minuutin - erona vain oli se, etten voinut poistua teatterista kun myötähäpeä nousi liian korkealle. Kokemusta pahensi myös ärsyttävällä äänellä aina parin sekunnin viiveellä nauranut takanani istunut äijä sekä jossain päin teatteria istunut teinityttölauma, joka hihitti jokaisessa vitsissä, eli taukoamatta.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1701 : 13.02.2016 23:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei ollut tarpeeksi mustavalkoinen unkarilainen mykkäelokuva scarfille.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1702 : 23.03.2016 22:11 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Oli kyllä Batman vs Superman aika luokaton, vaikka en nyt varsinaisesti ihmeitä odottanut. Traileri paljastaa parhaat kohdat ja suurin osa kaikkea muuta paitsi Batman vs Supermania. Loppupuoli oli oikein erityisen surkea ja pilasi täysin kohtuullisen alun.

Siis lähes kaikki muut supersankarit, paitsi Batman itse on kyllä semmoista rapaa leffoissa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1703 : 24.03.2016 06:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Oli kyllä Batman vs Superman aika luokaton, vaikka en nyt varsinaisesti ihmeitä odottanut. Traileri paljastaa parhaat kohdat ja suurin osa kaikkea muuta paitsi Batman vs Supermania. Loppupuoli oli oikein erityisen surkea ja pilasi täysin kohtuullisen alun.

Siis lähes kaikki muut supersankarit, paitsi Batman itse on kyllä semmoista rapaa leffoissa.

En tykännyt minäkään. Pidän enemmän Marvel-universumin kevyemmästä ja leppoisammasta otteesta. Bättiksen ja Superin taistelu vyöryi eteenpäin todella ryppyotsaisena ja lopussa pitkä kesto alkoi jo painaa elokuvaa. Tosin, tuskin kaikki tulevat DC:t näin synkkiä ovat, esimerkiksi Flashiin se ei sopisi ollenkaan.

Ehkä ongelmat kulminoituvat enemmän Supermaniin, josta ei tunnu saavan kiinnostavaa hahmoa rikkomatta sitä, mitä sarjakuvissa nähtävä sankari edustaa.

Nolanin hieno Batman-trilogia sitäpaitsi teki vakavuuden ja näennäisrealismin lepakkomiehen puolesta niin hyvin, että uusilla tekijöillä on kyllä vääntämistä, että pääsevät edes samoihin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1704 : 24.03.2016 07:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Oli kyllä Batman vs Superman aika luokaton, vaikka en nyt varsinaisesti ihmeitä odottanut. Traileri paljastaa parhaat kohdat ja suurin osa kaikkea muuta paitsi Batman vs Supermania. Loppupuoli oli oikein erityisen surkea ja pilasi täysin kohtuullisen alun.

Siis lähes kaikki muut supersankarit, paitsi Batman itse on kyllä semmoista rapaa leffoissa.

En tykännyt minäkään. Pidän enemmän Marvel-universumin kevyemmästä ja leppoisammasta otteesta. Bättiksen ja Superin taistelu vyöryi eteenpäin todella ryppyotsaisena ja lopussa pitkä kesto alkoi jo painaa elokuvaa. Tosin, tuskin kaikki tulevat DC:t näin synkkiä ovat, esimerkiksi Flashiin se ei sopisi ollenkaan.

Ehkä ongelmat kulminoituvat enemmän Supermaniin, josta ei tunnu saavan kiinnostavaa hahmoa rikkomatta sitä, mitä sarjakuvissa nähtävä sankari edustaa.

Nolanin hieno Batman-trilogia sitäpaitsi teki vakavuuden ja näennäisrealismin lepakkomiehen puolesta niin hyvin, että uusilla tekijöillä on kyllä vääntämistä, että pääsevät edes samoihin.
Mun veikkaus on että Snyder enemmän tai vähemmän pilaa kaikki DC:n leffat. Mieshän on aikalailla joka DC-leffassa mukana, jos ei ohjaajana, niin tuottajana. Ja kun katsoo DC-leffojen ohjaajia, sielä useampi sellainen kaveria, jota Snyder tuottajana varmasti ohjailee miten lystää. Snyder osaa vakavan toiminnan ymmärtääkseni (ja mitä olen katsonut) varsin hyvin, mutta huumoria tai itse ironiaa on turha etsiä, jota näissä kyllä hiukan tarvisi. Juonikin taitaa olla sivuseikka, kunhan päästään kunnon mättöön. Nytkin mitä on lueskellut, niin elokuva on aikamoinen sekasotku. Paljon asioita jätetään "leijumaan", mättökohtaukset on "muka-eeppisiä" ja niitä on joka välissä. Myönnän kyllä senkin, että tuskimpa meikä kovin pettynyt on siltikään :) On sitä Transformersitkin katsottu ihan jees fiiliksillä (no okei, viimeisin on jopa mulle liikaa), joten tuskimpa tämä niin alas vajoaa. Tai toivottavasti... Ja hei, ne teki oikeasti elokuvan missä Teris ja Batman mättää toisiaan! Annan jo pelkästään siitä yhden tähden ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1705 : 24.03.2016 10:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei minulle ollut ongelma, että elokuva oli synkkä. Varmaan olisin vielä vähemmän tykännyt, jos olisi yrittänyt olla kevytmielinen pelleily, jossa koitetaan heittää läppää joka väliin.

Parasta elokuvassa oli itse asiassa Ben Affleck, joka sopi minusta Batmanin rooliin erinomaisesti, ja lisäksi se että Batman ei ollut tässä niin orpo kuin yleensä on, vaan pisti kunnolla turpaan. Siitä ja muutamasta muusta kohtauksesta 1.5 tähteä leffalle pelkästään.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1706 : 06.04.2016 09:35 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Pieniä spoilereita.

Nyt on bättiksen ja teriksen turpaan veto nähty. Yllätyin minkälainen pettymys se olikaan. Kyllä sen nyt katsoi, mutta jotenkin Batman vs Superman asetelmaakin oli hyödynnetty todella heikosti. Ja jotenkin tuntui, että vaikka leffa kesti sen 2.5h siinä ei tapahtunut juuri mitään. Kuinka monta kertaa mm. näytettiin että Bruce Wayne käveli vanhempiensa kryptaan? Juu kyllä, vanhempien kuolema vaivaa Batmania edelleen, tajusin sen jo hyvissa ajoin (oikeastaan jo ennen elokuvaa), ja uskon että moni muukin. Lisäksi viittaukset Justice Leagueen oli ihan turhia.

Alku oli varsin hyvä ja muutama kirkas hetki leffasta löytyi. Esim. Alfredin "What turns good man cruel" puhe oli aika hieno ja tähän näkökantaan olisi voinut panostaa enemmänkin. Tai sanotaanko paremmin. Kyllähän siinä Batmanin koston himossa vellottiin, mutta se vaan toisti itseään. Olisi ollut hienoa, jos Batman olisi tajunnut jossain kohtauksessa, että nyt mennään jo rajan yli. Vaikka Teristä vastaan tapellessa. Sen sijaan koko tämä viha pyyhittiin yhdellä nimellä ja Lexin motiiveilla parissa minuutissa pois. Lievästi huvittavaa, kun Batman velloi tässä vihassa oikeasti koko elokuvan ajan.

Sitten se "musa". Ihan uskomatonta että tämä on tullut Zimmerin käsistä. Mies on kuitenkin säveltänyt sellaisia kuin Pirates of the Caribbean, Sherlock Holmes, Gladiator ja monia muita. Musiikiltaan siis varsin toimivaa tavaraa. Ja sitten tämä. Eeppistä kuoroa ihan joka välissä. IHAN joka välissä. Käytännössä elokuvassa ei ole musiikkia, vaan se helvetin kuoro joka välissä. Tätä ei parantanut se, että sen volyymi muuhun verrattuna oli niin saatanan kovalla, että se puuroutui suurimmassa huipussaan täysin. Joihinkin kohtiin se olisi voinut sopiakin, esim. joihinkin kohtiin lopputaistelussa, mutta siinä vaiheessa oli kuullut sitä kuoroa jo niin paljon, että se oli jo vähintäänkin ärsytyksen rajalla, jos ei yli mentykään.

Syytän Snyderiä. Mies ei vaan tajua. Toimintakin oli jotenkin todella mielikuvituksetonta. Varsinkin lopputaistelu: Huuto, isku, huuto, isku, BUM, vaikuttava blokkaus, draamatauko, ja sama alusta pari kertaa. Ja luulin että tämä oli niitä Snyderin vahvuuksia. Masentavaa kun katselee DC:n leffojen tekijä porukkaa ja Snyder on mukana lähes jokaisessa. Jos ei ohjaajana, niin tuottajana. Justice Leaguet tulee olemaan pettymyksiä aivan varmasti, koska Snyder ohjaa.

Se pitää myös sanoa, että on tällä on varmaan hämäävimmät trailerit mitä olen ikinä nähnyt. Kohtaukset oli samoja kyllä, mutta asiayhteydet on irroitettu lähes kokonaan. Ja tämän ansiosta, traileri antaa paljon paremman kuvan elokuvasta.

Nyt on haukuttu tarpeeksi. Ja kuten sanoin, kyllä sen katsoi. Muutama hieno poseeraus mukaan mahtui ja kuorokin osui parissa kohtaa kohdalleen (tietty se jossain kohtaa osuu kun sitä on joka kohdassa). Lisäksi alku oli hyvä ja se kantoi aika pitkälle. Ja olihan se Batmanin ja Teriksen mättö ihan jees katottavaa, vaikka trailerista saadusta mielikuvasta jäikin pari pykälää. Näyttelijät toimivat rooleissaan varsin hyvin, jopa Affleck. Potentiaalin hukkaaminen varsinkin kun elementit periaatteessa löytyy leffasta, mutta niitä ei (osata?) hyödynnetä, on se suurin pettymys. Aikaisemmassa viestissä vertasin vähän Transformers -leffan mielenkiintoon ja kieltämättä, tämä vajoaa pitkälti toisen ja kolmannen Transformersin tasolle. Vaikka sinänsä erilaisia elokuvia ovatkin. Kyllä ne sarjakuvia hiukan seuranneena tai sen tuntiessa, tämän katsoo ja muutama hieno hetki tietämyksen ansiosta löytyy, mutta ei varmasti kiinnosta ketään muuta.


« Viimeksi muokattu: 06.04.2016 11:01 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1707 : 20.04.2016 22:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili The Witch.

Enpä äkkiseltään osaa sanoa, milloin olen viimeksi nähnyt yhtä hyvän kauhuleffan (ehkä The Descent tai A Tale of Two Sisters?). Loppu aiheutti samanlaisia kylmiä väreitä, mitä The Blair Witch Projectin loppukohtaus aikoinaan. Eikä tässä ollut yhtäkään halpamaista säikyttelykohtausta, toisin kuin kaiken maailman conjuringeissa ja babadookeissa, joita porukka tykkää suitsuttaa. Uusintakatselukerrat näyttävät, nouseeko tämä Alienin ja The Thingin kanssa kauhuleffojen god tier -luokkaan.

Robert Eggersista tullaan kuulemaan lisää, oli sen verran jäätävä esikoisohjaus.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1708 : 21.04.2016 21:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Itse kävin katsomassa Kung Fu Panda 3:n. Menin ihan puhtaasti niillä fiiliksillä, että varmaan ihan mukava tapa tappaa pari tuntia, kun aiemmatkin filkat on viihdyttäneet.

Lopputulos: todennäköisesti kaunein koskaan katsomani 3D-animaatioelokuva. Jotenkin tuo aasiatyyli oli nyt päässyt aiempaa paremmin omilleen, sillä leffa oli aivan käsittämätöntä värien, graafisten tyylien ja maisemien ilotulitusta. Ihan järkyttävän inspiroivaa kamaa.

Muilta osin ihan odotetusti peruskauraa - jokunen hauska vitsi, laadukasta ääninäyttelytyötä ja ilahduttavaa, mutta helposti pureksittavaa opetusta. Ei siis sinänsä mitään ihmeellistä, mutta visuaalisena kokemuksena suosittelen vahvasti. Harvinaista kyllä, leffa saattaa vieläpä kannattaa nähdä 3D:nä. Heti ekassa kohtauksessa meni estetiikkahousut vaihtoon.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1709 : 28.04.2016 18:40 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Civil War.

Olihan se hyvä, mutta alkaa kyllä tulla ähky näihin supersankarileffoihin. Samat naamat joka leffassa, eikä mitään panosta, kun yhtäkään supersankaria ei uskalleta päästää päiviltä. Toimintakohtaukset olivat kuitenkin uskomattoman hyvin tehty, kuten The Winter Soldierissakin. Russon veljekset ovat samaa kaliiberia kuin James Cameron ja George Miller, mitä tulee toimintakohtausten ohjaamiseen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines