Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488156 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1500 : 18.12.2013 21:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Adelen elämä ei pettänyt.

Yksi merkki paljastaa aina, että olen nähnyt tavallista suuremman vaikutuksen tekevän elokuvan. Se, että sen hahmot jäävät elämään mieleen vielä paljon senkin jälkeen, kun lopputekstit ovat valuneet kankaalla. Tällä elokuvalla on valtavasti potentiaalia olla juuri sellainen. Näin muutama tunti elokuvan päättymisen jälkeen voin sanoa, että tässä on hyvin suurella todennäköisyydellä tämän vuoden suosikkielokuvani.

Kaksi pääosan esittäjää ovat tämä elokuva. ilmeisesti kuvauksissa oli omat ongelmansa ja elokuvan tuotannon päätyttyä näyttelijät kommentoivat ohjaajan edesottamuksia melko kriittisesti. Oli miten oli, molemmat tekevät aivan törkeän hyvät roolityöt. Jos on pakko valita parempi, niin sanoisin että Adele esittää koko tunneskaalaa uskottavasti ja vaikuttavasti. Dialogia ei edes tarvittaisi; tytön kasvot peilaavat eri tunnetiloja tavalla, josta useimmat näyttelijät voivat vain haaveilla.

Liki kolmen tunnin kasvutarinaksi tämä on siitä häkellyttävä elokuva, ettei mukana ole periaatteessa yhtään kohtausta, jotka näin turhina. Toki kriittisimmät ovat todenneet, että seksikohtauksen pitkittäminen on keinotekoista ja halua kohahduttaa, mutta jostain kumman syystä en niitäkään pidä kovinkaan turhina!

Kauniit ja hyvällä maulla kuvatut tyttö-tyttöilyt eivät kanna pitkälle. Sen sijaan tarkasti hiotut henkilöhahmot, loistavat näyttelijäsuoritukset ja mielenkiintoinen käsikirjoitus kantavat.

Lopun tullen sekä elokuva että oma mieli antavat vihreää valoa mahdolliselle jatko-osalle. Mutta sitten tulee emmittyä: tämä on kokonaisvaltainen teos jo näinkin. Toisaalta taas tämän kalibeerin henkilöhahmoja loistavine näyttelijöineen haluaisi lisää. Ehkä kuitenkin toivon enemmän sitä, että tämä oli tässä.


Jos tästä ei tule ajan myötä uutta suosikkiani kasvutarina-elokuvien genressä, niin ihme on. Mieli on haikea. Tämän tason elokuvaa tuskin tässä genressä tulen näkemään vuosiin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1501 : 13.01.2014 17:00 »
tatte Jäsen Viestejä: 6 Basaaripisteet: 0 Profiili Space Battleship Yamato
(elokuva, 2010)

Päädyin katsomaan elokuvan sattumien kautta ja olin skeptinen japanilaisesta scifi-elokuvasta, normaaliin tapaani en spoilannut elokuvan sisältöä katsomalla trailereita vaan kävin suoraan filmin kimppuun. Yllätys oli todella positiivinen, kulttuurierot unohtaen näyttely jätti pääosin tyytyväiseksi, visuaalisesti elokuva on Hollywood-tasoa ja sai ainakin minun sisäisen lapseni hyppimään innosta. Käsikirjoitus haiskahtaa aina välillä kliseiseltä, mutta niinhän kaikki scifi jo tässä vaiheessa taitaa tupatakin. Tarina itsessään on pysynyt hyvin hanskassa.

Kaiken kaikkiaan oli positiivinen elämys ja suosittelen scifin ystäville. Samasta aiheestahan taitaa olla animea ja/tai mangaakin, joten jos konseptille lämpenee niin on ainakin lisää materiaalia nautittavaksi.
Gentlemen, we may not make history tomorrow, but we shall certainly change the geography.
- Sir Herbert Plumer, 1917
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1502 : 16.02.2014 18:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili HER.

Spike Jonze teki mahdottomasta mahdollisen. Tulevaisuutta, tekoälyä ja ihmisten välisiä suhteita on käsitelty täydellisessä harmoniassa. Mitään ei tästä elokuvasta puutu, suoritukset kautta linjan täydellisiä ja vuoden paras elokuva tasan varmasti. Käykääpä joka iikka laittamassa pennit sinne mistä tulee hyvää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1503 : 21.04.2014 21:43 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Päätin ottaa nuo The Raid-elokuvat käsittelyyn. Vähän kiireisellä aikataululla oltiin liikenteessä kun tuo kakkososa ei ollut Kajaanin Biorexissä kuin muutaman päivän, tänään oli viimeinen näytös. Piti sitten eilen alkuillasta katsoa ensimmäinen osa Netflixistä ja heti perään kakkososa. Redemption oli hyvä toimintaelokuva. Tykkäsin siitä että se lähti hyvin nopeasti käyntiin ilman pitempiä selityksiä ja leffa oli muutenkin tiivis paketti nopeatempoista ja brutaaliakin toimintaa.

Heti perään lähdettiin leffateatteriin kattomaan jatko-osa. Muuta en ollut tuosta jatko-osasta kuullut kuin sen että se on paras toimintaleffan jatko-osa sitten T2:n. Allekirjoitan kyseisen väitteen. Toimintaa ei ollut niin jatkuvalla syötöllä mitä ensimmäisessä osassa mutta se tuntui merkityksellisemmältä, leffassa oli tällä kertaa ihan juonentapaistakin. Toimintakohtaukset oli entistä brutaalimpeja, ei käytetty kyllä yhtään jarruja. "Bossitaistot" jäi hyvin mieleen. Elokuvan viimeinen puolituntinen oli semmoista tykitystä mitä en ole aikaisemmin nähnyt missään toimintaleffassa.

Kolmososakin on tulossa joskus hamassa tulevaisuudessa. Sitä odotellessa mehustelen kakkososan bluureitä kavereille kun ei tätä kukaan käynyt katsomassa elokuvateatterissa, huimat 3 tyyppiä oli eilisessä näytöksessä.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1504 : 22.04.2014 14:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tänään olen menossa katsomaan tuon Raid 2:n. Kehuja on tosiaan kuulunut siihen malliin, että odotukset on aika korkealla. Leffahan on melkein tunnin pidempi kuin ykkönen, joten toivottavasti ei tunnut turhan venytetyltä.

Näkyy olevan huimat 2 tyyppiä tällä hetkellä menossa tuonne Flamingon iltanäytökseen oman porukan (3 kpl) lisäksi. Toivottavasti nyt ihmiset tajuaa käydä katsomassa tämän.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1505 : 22.04.2014 15:36 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Voisi itsekin tsekata kait tuon. Torstaina olis lappeenrannassakin jo vika näytös. Hyvät toimintaleffa ovat kuitenkin olleet melko kortilla; tuorein Rambo tulee lähinnä mieleen.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1506 : 23.04.2014 12:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Olihan se aika kovaa kamaa. Jotenkin aika vaikea verrata ekaan, kun ovat oikeastaan aika erilaisia elokuvia. Tästä puuttui se kauhu/jännitys-elementti, joka oli ekassa leffassa kun ympäristö ym. oli niin ahdistava. Juoni oli paljon monimutkaisempi ja elokuvan rytmitys ihan erilainen. Eka oli alusta loppuun armotonta tykitystä, kun taas tämä sukelsi välillä suvantovaiheeseen, josta taas noustiin armottomaan taisteluun hetkeksi aikaa. Loppujen lopuksi tuntui, että taistelua oli ehkä vähän vähemmän mutta paha sanoa kun leffa oli muutenkin paljon pidempi. Leffa oli myös omasta mielestäni paljon raaempi, kuin Raid 1. Enemmän gorea ja niin pois päin. En olisi uskonut, että ekasta paljon raaemmaksi voi mennä, mutta näin kävi.

Loistokamaa kuitenkin, suosittelen varauksetta toimintaleffojen ystäville.


Ja helvetti soikoon, oli sitten ihan privaattinäytös kun oltiin lopulta ihan vain oman porukan kesken siellä Flamingon iltanäytöksessä. 101 henkeä vetävä sali ja kolme ihmistä paikalla. Surkeaa. Mutta eiköhän tämä kuitenkin tienaa loppujen lopuksi ihan kivasti, kun budjetti kuitenkin ihan törkeän matala ja myy varmaan ihan hyvin levyllä loppupeleissä..
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1507 : 04.05.2014 01:17 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili The Raid 2:sta oli aika eh...

Ensimmäisestä leffasta jo vähän valittelin sitä, että taistot venyvät nälkävuosien pituisiksi ja nyt kun toisessa leffassa yritetään vetää jotain juonentapaista niin ne nälkävuosia kestävät taistelut häiritsivät ehkäpä vieläkin enemmän. Päällimmäisinä turhana ajanpolttona kävi mielessä takaa-ajokohtaus, mikä kesti about kolme kertaa pidempään kuin olisi ollut tarve ottaen huomioon, mitä siinä oikeasti tapahtui. Samaten kaikki Ucon hobokaverin kohtaukset tuntuivat aika pitkitetyiltä ja turhilta.

Noh, ei huonoa, etteipä jotain hyvääkin. Taistelut oli pääasiassa todella hyvin toteutettu. Tykkäsin eritoten viimeisistä "pomotaisteluista", missä äänimaailma oli täydellisen synkissä ruudulla tapahtuvaan mäiskeeseen.

Paljon oli hyviä taisteluita ja hyviä ideoita, mutta rytmityksen olisi kyllä voinut hoitaa huomattavasti paremmin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1508 : 04.05.2014 11:30 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Only God Forgives.

Bronson on täyttä timangia ja Drive myös osui ja upposi omalla kohdallani ihan kympillä. Nyt tulikin sitten tanskalaiselle aikamoinen hutikuti. Huh, että osasikin olla paskaa visuaalisesti hienossa paketissa. Juonessa ei päätä eikä häntää, väkivallalla mässäily meni kohtalaisen överiksi, ja Goslingin mimiikka alkoi nyt jo oikeasti vituttaa. Steven Seagalkin on kunnon kuminaama tähän sälliin verrattuna.

Pari siistiä toimintakohtausta ja siistin hämyisesti kuvattu Bankok eivät paljoa pelastaneet.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1509 : 04.05.2014 11:44 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Jooh, Only God Forgives oli kyllä sellaista paskaa ettei mitään rajaa ja helvetinmoinen pettymys loistavan Driven jälkeen. Ihan oikeasti tuntui siltä että Gosling esitti siinä parodiaa itsestään.

Goslingista puheen ollen, kandee tsekata sellainen leffa kuin The Place Beyond the Pines, joka ilmestyi kans noin vuos takaperin. Loistavasti rakennettu ja näytelty pätkä, ehkäpä Goslingin paras.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1510 : 04.05.2014 12:31 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos haluaa nähdä paskan elokuvan arviolta 10-13€ hinnalla elokuvateatterissa niin suosittelen The Amazing Spider-Man 2:sta
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1511 : 04.05.2014 16:42 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos haluaa nähdä paskan elokuvan arviolta 10-13€ hinnalla elokuvateatterissa niin suosittelen The Amazing Spider-Man 2:sta

Olin junassa menossa töihin ja jostain syystä puhelimen akku oli jo tyhjä, joten jouduin kuuntelemaan mitä ympärillä tapahtuu. Tästä syystä kuulin isän ja pienen pojan keskustelun vastapäisellä penkillä; Isä: "oli muuten todella huono leffa se Spider-Man, siis ihan skeida!" Poika hieman ehkä murtuneena "jooo..."
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1512 : 04.05.2014 16:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itselle tuo Only God Forgives kolahti paremmin kuin Drive. Ehkä tässä auttaa se, että Winding Refn suuri esikuva Alejandro Jodorowsky on omasta mielestäni yksi maailman kovimpia elokuvaohjaajia ja käsikirjoittajia. Jodon vaikutukset näkyivät tässä pätkässä vahvemmin kuin Refn edellisissä leffoissa. Näin huolellisesti rajattuja otoksia ja hienovaraista tarinankerrontaa ei nykyään oikein näe missään. Mitään toimintaleffaa tästä ei kannata odottaa vaan enemmänkin tutkiskelua hyvin omituisen rikollisperheen sisäiseen dynamiikkaan ja psyykeeseen. Varsinkin päähahmon impotenssi ja oidipuskompleksiset teemat tuntuivat virkistäviltä ja näytteljät tekivät loistosuorituksia, varsinkin päähenkilön äitimuori.

Ja olihan se karaokesetä aivan loistava "pahis".
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1513 : 04.05.2014 21:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ehkä tässä auttaa se, että Winding Refn suuri esikuva Alejandro Jodorowsky on omasta mielestäni yksi maailman kovimpia elokuvaohjaajia ja käsikirjoittajia.
En edes jaksa keksiä mitään tähän. Ajattelin jotain vääntää jostain tuntemattomasta norjalaisesta death metalbändistä, joka on maailman parasta shittiä kunnes sen musiikkia kuuntelee enemmän kuin 10 ihmistä.

Joka tapauksessa OGF oli ihmeen paska. Samoilla linjoilla tohtorin kanssa. Lisäksi tohtorin mainitsema The Place Beyond the Pines oli erittäin hyvä, joskin en sanoisi että Goslingin paras. Lars and the Real Girl on paras.

Itse katsoin vihdoinkin Banksyn dokkarin Exit Through the Gift Shop ja oli huomattavasti parempi mitä olisin kuvitellut. Alkuun ei vaikuttanut mitenkään mielenkiintoiselta, mutta loppua kohden dokkarin idea meni hyvinkin perille. Kannattaa katsoa vaikkei graffitit ym. kiinnostaisikaan.

Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1514 : 11.05.2014 12:28 »
Siegmeyer Jäsen Viestejä: 131 Basaaripisteet: 0 Profiili Slummien miljonääri

Olipa harvinaisen huono, sekava ja pitkäveteinen  elokuva. Koko leffassa ei ollut ainuttakaan kohtausta, joka olisi jäänyt mieleen. Hankala uskoa että tällainen tekele on voittanut lukuisia oscareita. Nytpähän tiedän ettei intialaisille elokuville jatkossa kannata antaa mahdollisuutta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1515 : 11.05.2014 12:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Grand Budapest Hotel.

Uskomaton audiovisuaalinen tykitys ryyditettynä käsittämättömällä määrällä hyviä veteraaninäyttelijöitä. Jos nykyelokuvan kliinisyys, hektinen kuvaus, inception torvet ja katsojan pitäminen idioottina väsyttävät niin kannattaa käydä virkistymässä. Viiksipartoja kaikkialla!

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1516 : 11.05.2014 12:52 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Grand Budapest Hotel.

Uskomaton audiovisuaalinen tykitys ryyditettynä käsittämättömällä määrällä hyviä veteraaninäyttelijöitä. Jos nykyelokuvan kliinisyys, hektinen kuvaus, inception torvet ja katsojan pitäminen idioottina väsyttävät niin kannattaa käydä virkistymässä. Viiksipartoja kaikkialla!



Aawww, olipa ihanaa lukea kivoja juttuja tosi hyvästä elokuvasta! :3

Onko zoukalle tai yleensä muille Lautalaisille Wes Andersonin pätkät tuttuja?
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1517 : 11.05.2014 12:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Rushwood ja Darjeeling Limited upposi. Moonrise Kingdom on jäänyt välistä ja pakko laittaa tilaukseen eilisen jälkeen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1518 : 11.05.2014 14:24 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Mä en oikein lämmennyt Grand Budapestille, tuli jotenkin kauhea ähky siitä kaikesta itsetietoisuudesta, hassuttelusta ja tyylittelystä. Ihan hauska leffa, mutta ei sillä tavalla sytyttänyt kuten esimerkiksi Rushmore ja The Royal Tenenbaums. Alkaa kyllä vähän tuntua siltä, että Wes on jo vähän sen oman tyylinsä vanki, kun nuo leffat tuppaa olemaan niin samanhenkisiä. Tai sitten en vain näe metsää puilta. Mutta mikäs siinä jos tykkää tommosia tehdä ja fanit diggaa.

Her oli muuten aikas hyvä ja tykkäsin kanssa Inside Llewyn Davisistä.

Mun ykkössuositus uusista leffoista on Le grande bellezza joka pyörii finnkinoissa atm. Todella kaunis 2,5 tuntinen, joka hurahti hetkessä vaikkei elokuvassa varsinaisesti niin kovin paljon tapahdukkaan. Mielettömän upeasti kuvattu leffa. Tää tais voittaa aika paljon kaikennäköisiä pystejäkin. Käykää tsekkaamassssa!



tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1519 : 30.05.2014 07:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Maleficent

Pari sarjalippua oli menossa vanhaksi ja jotain piti käydä katsomassa. Itse olisin mieluummin nähnyt X-Menin, mutta muijaa ei olisi saanut sinne kirveelläkään. Mentiin sitten katsomaan tämä. Ja olin oikeastaan ihan yllättynyt, että leffa olikin ihan hyvä. Tosin tämä paljolti Jolien suorituksen ja Pahattaren hahmon ansiosta. Ilman näitä kahta kyseessä ei olisi ollut kummoinenkaan pätkä, mutta nautin jokaisesta hetkestä, kun Pahatar oli ruudussa. Leffa meni loppujen lopuksi aika erilailla, kuin olin odottanut mutta Pahattareen oltiin saatu kyllä hyvin syvyyttä ja traagisuutta.

Auroraa olisi kyllä voinut luulla kehitysvammaiseksi. Toisaalta mitä voi odottaa, kun kasvaa kolmen pösilön kanssa keskellä metsää. Parit CGI-hahmot oli kanssa vähän kökköjä, mutta eipä niitä hirveästi näytetty onneksi.

Loppujen lopuksi ihan jees  :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1520 : 06.06.2014 08:24 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Edge of Tomorrow


Kesän yllättäjä. Nousi suoraan top kolmoseen Winter Soldierin ja X-Men:DoFP kaveriksi. Päiväni Murmelina kikkaa hyödynnettiin hyvin, Tom Cruise osaa edelleen olla karismaattinen actionmies (irl hörhöydestään huolimatta), Emily Blunt on harvinaisen bad-ass (ja kuuma), huumoria oli mukana sopivasti, erikoistehosteet oli hyviä ja toiminta todella coolia. Itse katsoin 3D:nä, toimii varmasti aivan yhtä hyvin 2D:näkin. 4/5 popcorn-viihdykettä. Suosittelen katsastamaan.
Surprise Bill Paxton. :D
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1521 : 06.08.2014 10:49 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Guardians of the Galaxy

Täysin tuntematon poppoo minulle, mutta päätin käydä katsomassa kun lomalla on helppo mennä halpoihin päivänäytöksiin. Marvelin leffat nyt ovat muutenkin olleet varsin viihdyttäviä. Ja olihan tämäkin varsin jees. Viihdyin hyvin sen pari tuntia, mitä leffa kesti. Huumoria vähän enemmän kuin keskiverto-Marvelissa, mutta pääsääntöisesti ihan hyvää. Chris Pratt saanut kaljamahansa aika kovaan kondikseen tätä(kin) varten.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1522 : 06.08.2014 22:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Guardians of the Galaxy

Täysin tuntematon poppoo minulle, mutta päätin käydä katsomassa kun lomalla on helppo mennä halpoihin päivänäytöksiin. Marvelin leffat nyt ovat muutenkin olleet varsin viihdyttäviä. Ja olihan tämäkin varsin jees. Viihdyin hyvin sen pari tuntia, mitä leffa kesti. Huumoria vähän enemmän kuin keskiverto-Marvelissa, mutta pääsääntöisesti ihan hyvää. Chris Pratt saanut kaljamahansa aika kovaan kondikseen tätä(kin) varten.

Itse kävin kans tänään kurkkaamassa Guardiansin. Olin itse asiassa odottanut leffaa kovasti, vaikka/koska sarjismuodossa universumi ei ollutkaan ennestään tuttu.

Erittäin viihdyttävä elokuva. Erityiskiitos nykypäivän Nolan-tyylin pimeitä filmatisointeja kevyemmästä otteesta ja megamixteippien tuomasta todella letkeästä soundtrackista. Varsin täydellinen kesäleffa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1523 : 07.08.2014 08:46 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Guardians of the Galaxy

Täysin tuntematon poppoo minulle, mutta päätin käydä katsomassa kun lomalla on helppo mennä halpoihin päivänäytöksiin. Marvelin leffat nyt ovat muutenkin olleet varsin viihdyttäviä. Ja olihan tämäkin varsin jees. Viihdyin hyvin sen pari tuntia, mitä leffa kesti. Huumoria vähän enemmän kuin keskiverto-Marvelissa, mutta pääsääntöisesti ihan hyvää. Chris Pratt saanut kaljamahansa aika kovaan kondikseen tätä(kin) varten.

Itse kävin kans tänään kurkkaamassa Guardiansin. Olin itse asiassa odottanut leffaa kovasti, vaikka/koska sarjismuodossa universumi ei ollutkaan ennestään tuttu.

Erittäin viihdyttävä elokuva. Erityiskiitos nykypäivän Nolan-tyylin pimeitä filmatisointeja kevyemmästä otteesta ja megamixteippien tuomasta todella letkeästä soundtrackista. Varsin täydellinen kesäleffa.

Jep hyvä oli. Nimenomaan kesäleffa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1524 : 08.08.2014 11:12 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Meikäläinen katseli eilen yöllä vasta Avengersin. Tykkäsin kyllä. En ole mikään Marvel-fani, mutta olen katsonut nuo kaikki Avengersiin johtavat elokuvat. Ei ne nyt huonoja elokuvia olleet, mutta enpä varmaan toiste katsoisi. En edes Iron Mania, josta jengi tuntuu tykkäävän eniten. Avengersissa Tony Starkin jutut jaksoivat jopa huvittaa, kun miehen omissa elokuvissa on se läppä jotenkin kyllästyttänyt. Ehkä siihen vaikutti kemiat ryhmän muiden jäsenten välillä. Mutta oikein hyvä kesäleffa siis, vaikka nyt näin jäljessä kommentoinkin. Melkeinpä tuon ansiosta voisi katsella kaikki tulevatkin Marvel-elokuvat.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1525 : 27.08.2014 20:45 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Expendables 3.

Viimein kerkesi näkemään tämänkin ja olihan se edelleenkin viihdyttävä, kuten aiemmatkin. Läppä ja viittaukset lenteli entiseen tahtiin. Olin vähän huolissaan tuosta K12-ikärajasta, mutta omasta mielestäni turpaan tuli entiseen tahtiin ja porukkaa lakosi kuin heinää. Verta toki oli vähän vähemmän, mutta ei siihen kyllä kiinnittänyt mitenkään huomiota. Ihan äärirajoilla mentiin varmaan tuossa ikärajassa, helposti olisi voinut olla K16 omasta mielestäni.

Ehkä tästä tulee vielä joku K18-versio levylle...


Edit:

Niin ja Mel oli sarjan paras pahis tähän mennessä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1526 : 29.08.2014 17:00 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Sin City: A Dame to Kill For

Kävin eilen katsomassa 3D-version Tennispalatsi ykkösessä ja noh, olihan se ihan hyvä. Kai. Vähän epäilevästi menin alunperinkin Rotten Tomatoesin 42% jälkeen. Sinänsä leffassa ei ollu erityisempää vikaa, mutta silti se ei yltänyt ensimmäisen osan tasolle oikein millään tasolla. Paitsi paljaan pinnan määrässä. ;)

Oikeastaan eniten häiritsi, ettei äärimmäisen tyyliteltyä ulkoasua käytetty läheskään yhtä tehokkaasti kuin alkuperäisessä. Tuntui, että suurimman osan ajasta sarjakuvamainen tyyli jäi tasan värimaailmaan. Leikkaukset ja yleinen flow voisi olla kuin mistä tahansa muusta elokuvasta. Tämä vain korostui, koska aloitimme tyttöystävän kanssa alkuperäisen katsomisen edellisenä iltana ja katsoimme aamulla loppuun, koska hän ei ollut nähnyt sitä. En oikein tiedä miten eroavaisuuksia selittäisi, mutta alkuperäisestä tulee fiilis, että katsoo sarjakuvaa, joka on tehty elokuvamuodossa siinä missä jatko-osa on enemmän elokuva, jossa on haettu sarjakuvamaista tyyliä, usein sen kuitenkin unohtaen.

3D oli kuitenkin oletettavasti hyvää, sillä en kiinnittänyt sen olemassaoloon lainkaan huomiota. Yleensä sen negatiiviset puolet häiritsevät pahastikin. Nyt tekstit eivät pompanneet lainkaan esiin, kevyemmät (passiivi?) lasit eivät painaneet nenää/korvia eikä hieman tummempi kuva vaikuttanut oikein mitenkään. Ainut miinus oli lasien lievä likaisuus, jota ei saanut pyyhittyä pois millään. Pitikin yrittää asetella lasit niin, että suttuisuus minimoituisi.

Eikös esirippu/mikälie yleensä muuten avaudu kokonaan mainosten jälkeen? Siis sieltä reunoilta paljastaen enemmän pinta-alaa itse elokuvaa varten. Tiedä sitten onko se vain tuo kyseinen sali, elokuva vai jopa Finnkinon virhe mutta verhot eivät auenneet tällä kertaa lainkaan lisää, joka häiritsi todella pahasti alkuun. Tuntui, että kuvaa olisi pitänyt näkyä selvästi enemmän. IMDB:stä katsoin elokuvan suhteeksi 1:85, joka lienee aika standardi ja leveämpi kuin millä esimerkiksi mainokset näytetään?
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1527 : 29.08.2014 17:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Saman leffan kävin kattomassa ja samassa teatterissa. Ihan ekaksi tosiaan pisti silmään lasien paskaisuus. Jotain pinttynyttä paskaa täynnä ja sitten vielä se typerä peilipinta, joka heijasti joissain kohdin valoa silmää kohden. Insinööreillä taas leikannut.

Itse leffa oli yleisesti ottaen viihdyttävä, mutta keskipaikkeilla hieman puuduttava. Visuaalisesti todella nätti, kuva skarppi vaikka olikin inhoamani 3D.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1528 : 12.09.2014 10:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Katsoin eilen illalla Netflixistä Unelmien pelikirjan (toinen katsomiskerta) ja onhan se aivan ihmeellinen elokuva! Pidin todella paljon jo ensimmäisellä katselukerralla, nyt vieläkin enemmän.

Lawrence on M-A-A-G-I-N-E-N. Ei Cooperkaan huono ole, mutta Jen nyt tulkitsee tätä hahmoa ihan hemmetin hienosti. Ihan kuin olisi jo alusta asti kirjoitettu hänelle? Kuka tietää.

Tämä on romanttinen draamakomedia, joka ei juurikaan sorru kliseisiin ja jonka tarina on rytmitetty mestarillisesti. Hahmot tuntuvat aidoilta ja rakastettavilta, vikoineen kaikkineen. Tuntuu, että tämän kalibeerin tavaraa tulee ulos tässä genressä vain muutama vuosikymmenessä.

Onnekasta onkin, että genren ystävät ovat saaneet parin vuoden sisällä sekä tämän elokuvan että Blue is the Warmest Color -leffan, jonka toinen katsomiskerta sekin siintää horisontissa.


Sanoinko jo, että Lawrence on hyvä? No, sanoinhan minä. Tulisipa Nälkäpeli: Matkijanärhen ensimmäinen osan ensi-ilta jo!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1529 : 12.09.2014 23:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili
Katsoin eilen illalla Netflixistä Unelmien pelikirjan (toinen katsomiskerta) ja onhan se aivan ihmeellinen elokuva! Pidin todella paljon jo ensimmäisellä katselukerralla, nyt vieläkin enemmän.

Lawrence on M-A-A-G-I-N-E-N. Ei Cooperkaan huono ole, mutta Jen nyt tulkitsee tätä hahmoa ihan hemmetin hienosti. Ihan kuin olisi jo alusta asti kirjoitettu hänelle? Kuka tietää.

Tämä on romanttinen draamakomedia, joka ei juurikaan sorru kliseisiin ja jonka tarina on rytmitetty mestarillisesti. Hahmot tuntuvat aidoilta ja rakastettavilta, vikoineen kaikkineen. Tuntuu, että tämän kalibeerin tavaraa tulee ulos tässä genressä vain muutama vuosikymmenessä.

Onnekasta onkin, että genren ystävät ovat saaneet parin vuoden sisällä sekä tämän elokuvan että Blue is the Warmest Color -leffan, jonka toinen katsomiskerta sekin siintää horisontissa.


Sanoinko jo, että Lawrence on hyvä? No, sanoinhan minä. Tulisipa Nälkäpeli: Matkijanärhen ensimmäinen osan ensi-ilta jo!

Onhan Lawrence hyvä, mutta hieman imagoa pilasi nuo vuotaneet kuvat joissa neito poseeraa mällit naamalla. Ei oikein pysty enää katsomaan noita leffoja samalla tavalla. No oma syy, kun piti toki samantien etsiä kuvat ja videot käsiin.  ;D

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines