Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488123 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1290 : 29.07.2012 11:17 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Eilen tuli käytyä kattomassa uusin Batman ja fiilikset ovat huikeat. Siis aivan käsittämättömän hyvä elokuva kaikinpuolin.
Pidin erityisesti elokuvan ns. hitaasta rakentelusta että Batmanin näkemiseen meni tovi aikaa.

Tom Hardy teki kyllä käsittämättömän upeaa työtä Banen roolissa. Banen ääni oli jotain käsittämättömän uskomatonta ja muutenki olemus oli upea.
Omasta mielestäni voittaa Ledgerin Jokerin helposti. Eli Oscar pyttyä Hardylle vaan.

Toki elokuvan keskivaiheilla tunnusti, että venytetäänkö tätä nyt vähän mutta kun katsoi eteenpäin niin ihan sopivahan toi oli. Tietysti lähes kolme tuntinen elokuva on pitkä, tapahtu siinä mitä tahansa.
Elokuvan loppu oli vähän ennalta-arvattava, mutta melko koskettava ja sopiva.
Kaikinpuolin hieno päätös upealle trilogialle.

Niin ja pisti todellakin hymyilyttämään kuin trailerissakin nähdyssä "jenkkifutis" kohtauksessa näkyi Pittsburgh Steelers NFL joukkueen pelaajia. Oli Ben "Big Ben" Roethlisberger ja kumppanit.

Spolereissa spoilereita leffasta.
Spoileri (osoita katsoaksesi)




« Viimeksi muokattu: 29.07.2012 12:00 kirjoittanut Wyrkk »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1291 : 01.08.2012 08:25 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulipahan tuo uusi Batman katsottua ja kyllähän se suurimmaksi osaksi hyvä oli. Loppupuolella vaan tuli niin monta ihmetystä herättänyttä kohtaa lähekkäin, että onnistui jo osittain pilaamaan hyvää fiilistä. Yleensä en edes leffoissa epäloogisuuksiin ja typeryyksiin kiinnitä liiemmin huomiota, mutta tässä kyllä pomppasi silmille ja pahasti.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mutta joo, ihan ok-höttöä. Bane oli kyllä hieno pahis.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1292 : 02.08.2012 23:05 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Iron Sky

Valtavasti hukattua potentiaalia. Läppä oli parissa kohdassa ihan hauskaa, mahdollisuuksia revitellä olisi ollut enemmänkin. Koko ajan oli vähän kiire. Tehosteet olivat kyllä tosi jees ja lähes kaikki näyttelijät vetivät roolinsa tosi hyvin. Toivottavasti tekijätiimi sai tästä arvokasta kokemusta ja seuraavan leffan kanssa onnistutaan paremmin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1293 : 04.08.2012 09:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili No nyt pääsin minäkin katsomaan uuden Batmanin.

Erinomainen päätös trilogialle, vaikkei ihan ylläkkään TDK:n loistoon.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1294 : 15.08.2012 10:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hunger Games - nälkäpeli

Meni aika kauan, että näin tämän melko hyvän vastaanoton saaneen jälleen yhdestä menestyskirjasarjasta syntyneen elokuvan.

Juoni pähkinänkuoressa: tulevaisuus on taas sairas; uuden, sotien tuskasta nousseen kansakunnan suurinta hupia on katsella nuorten kandidaattien tähdittämää tosi-TV:tä, jossa vain yksi jää eloon. Muun muassa Juokse tai kuole -elokuvaa muistuttava juonikeskiö ei ole maailman originaalein, mutta sisältää riittävästi jännitteitä jotta katsoja pysyy tarinan pauloissa.

Jennifer Lawrencea katselee roolissa mielellään. Kaunis ja myös lahjakas neitokainen onnistuu tuomaan tarvittavat tunteet pintaan. Katsojan ja hahmon välille syntyy side, joka tämän kaltaisessa elokuvassa on ehdoton elinehto.

Hyvä kokonaisuus, joka ei välttämättä edes tarvitsisi jatkoa.


Transformers: Dark of the Moon

Liki 2,5 tuntista robottirymistelyä tarjoava Transu kolmonen ei enää uppoa. Sarjan esikoisen muistan olleen varsin nautittavaa ja viihdyttävää seikkailua, mutta jo toisessa osasa homma lähti Bayn käsistä. Pasmat luvattiin koota Dark of the Moonissa, mutta se jäi vain puheiden tasolle: elokuva on kauttaaltaan unohdettavaa sillisalaattia, jonka jälkimmäisellä puoliskolla on helpompaa keskittyä miettimään huomisen päivän kauppareissua kuin katsomaan itse elokuvaa keskittyneesti. Se on aivan liian pitkä ja aivan liian mitäänsanomaton.

Sinänsä todella näyttäviä tehosteita katkoo tyypillinen Shian ja jonkunrivimallin romanssi, josta ei jaksa piitata tuon taivaallista.

Puuduttava elokuva.


LOL


LOL on saanut imdb:ssä keskiarvokseen melko tylysti 3.0. Teinidraamat (ja Miley Cyrus) ovat kuitenkin sen verran lähellä sydäntäni, että päätin katsastaa onko elokuva todella surkean arvosanansa mittainen.

Huteraa tarinankaarta on parsittu selvästi teini-ikäiset tytöt huomioon ottaen, sillä tyypillisen teinin ajatusmaailmaa ja siinä pyöriviä asioita käsitellään varsin kevyellä otteella. Henkilöhahmot ovat tavallaan hivenen epäuskottavia ja tuntuvat menevän enemmän juonen ehdoilla kuin omien motiiviensa; ei synny kuvaa, että he todella eläisivät omassa maailmassaan omilla säännöillään. Hahmojen pitäisi kuljettaa juonta eikä päinvastoin.

Cyrus on silti ihku ja hänen habituksensa läpi pystyn katsomaan paljonkin. LOL ei ole kaikkien mieleen, mutta genren ystävät (pääasiassa ne teinitytöt + Eph) kyllä löytävät muutaman hienon hetken ja kohtauksen, jonka vuoksi elokuva oli kuin olikin katsomisen arvoinen.

3.0? Miley-vihaajat käyneet ampumassa ykkösiä, sllä elokuva ei ole niin huono kuin pistemäärä antaa ymmärtää.



« Viimeksi muokattu: 15.08.2012 11:09 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1295 : 15.08.2012 11:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Lainaus
Hunger Games - nälkäpeli

Meni aika kauan, että näin tämän melko hyvän vastaanoton saaneen jälleen yhdestä menestyskirjasarjasta syntyneen elokuvan.

Juoni pähkinänkuoressa: tulevaisuus on taas sairas; uuden sotien tuskasta nousseen kansakunnan suurinta hupia on katsella nuorten kandidaattien tähdittämää tosi-TV:tä, jossa vain yksi jää eloon. Muun muassa Juokse tai kuole -elokuvaa muistuttava juonikeskiö ei ole maailman originaalein, mutta sisältää riittävästi jännitteitä jotta katsoja pysyy tarinan pauloissa.

Jennifer Lawrencea katselee roolissa mielellään. Kaunis ja myös lahjakas neitokainen onnistuu tuomaan tarvittavat tunteet pintaan. Katsojan ja hahmon välille syntyy side, joka tämän kaltaisessa elokuvassa on ehdoton elinehto.

Hyvä kokonaisuus, joka ei välttämättä edes tarvitsisi jatkoa.
Juoni pähkinänkuoressa: Battle Royale.
Play-Asia
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1296 : 28.08.2012 12:26 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili The Raid: Redemption

"Deep in the heart of Jakarta's slums lies an impenetrable derelict apartment building which became a safe house for the city's most dangerous murderers, killers and gangsters.
The rundown apartment block has been considered untouchable by rivals of the notorious crime lord Tama Riyadi and even the police. It all changes when an elite team is tasked with
raiding the building in order to take down Tama once and for all."



Lienee sanomattakin selvää, että koko homma menee vituiksi heti alkumetreiltä lähtien ja seurauksena on brutaali selviytymistaistelu. Yksi rankimpia toimintaleffoja mitä olen vähään aikaan nähnyt. Samalla myös yksi parhaimpia. Elokuva alkaa perinteisellä SWAT-toiminnalla, mutta siirtyy hyvin pian enemmän taisteluelokuvaksi kun päähenkilö rupeaa pistämään kerrostalon psykopaatteja nippuun kaikin mahdollisin keinoin. Leffasta löytyy myös jonkun verran jännitys/kauhuelementtejä, koska rähjäinen kerrostalo ja lauma sekopäisiä nistejä kimpussa on erittäin ahdistava tilanne. Toiminta on muuten kerrankin selvää eikä supernopeasti leikattua toisin kuin länsimaisissa leffoissa usein nykyään.


Pienellä budjetilla (1,4milj. €) on saatu Indonesiassa niin siistiä jälkeä, että pakko nostaa hattua.



tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1297 : 29.08.2012 13:09 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuo The Raid: Redemption on kyllä aivan helvetin hyvä elokuva. Ihan teatterissa piti käydä se huhtikuussa (?) katsomassa kun netistä luin niin kovaa kehua. Hypen arvoiseksihan se osottautuikin ja vieläkin omalla listalla vuoden paras elokuva. Täyttä tykitystä alusta loppuun ja niin raikas tuulahdus toimintaleffoihin joiden laatu on 2000-luvulla ollut yleensä heikko. Hollywood kai tuosta meinaa jonkun uuden version tehdä ja voin jo nyt sanoa että 100% varmuudella huonompi. The Raid oli niin "ei hollywoodmainen" että huvittaa että tyhmille jenkeille pitää tehdä oma kevyempi versio...
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1298 : 29.08.2012 13:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tuo The Raid: Redemption on kyllä aivan helvetin hyvä elokuva. Ihan teatterissa piti käydä se huhtikuussa (?) katsomassa kun netistä luin niin kovaa kehua. Hypen arvoiseksihan se osottautuikin ja vieläkin omalla listalla vuoden paras elokuva. Täyttä tykitystä alusta loppuun ja niin raikas tuulahdus toimintaleffoihin joiden laatu on 2000-luvulla ollut yleensä heikko. Hollywood kai tuosta meinaa jonkun uuden version tehdä ja voin jo nyt sanoa että 100% varmuudella huonompi. The Raid oli niin "ei hollywoodmainen" että huvittaa että tyhmille jenkeille pitää tehdä oma kevyempi versio...

Joo, hupaisasti heti ollaan tekemässä remakea kun leffa on kuitenkin ihan uusi ja pyörinyt teatterissa jenkeissäkin.

Blu-ray julkaistaan Euroopassa ensi kuun loppupuolella ja menee varmuudella ostoon kyllä.

Edit:

Jaa, onkin julkaistu jo Suomessa. Pitänee käydä kaupassa..


« Viimeksi muokattu: 29.08.2012 20:18 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1299 : 29.08.2012 14:06 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kävin katsomassa elokuvissa, mutta ei kyllä ostoslistalle mene mitenkään. Kerran sen jaksaa katsoa ja hyvin viihdyttää, mutta toisessa kerrassa en näe mitään iloa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1300 : 29.08.2012 17:58 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
toisessa kerrassa en näe mitään iloa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1301 : 30.08.2012 13:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili New Kids Turbo

Darrassa tuli katseltua New Kid Turbo. Hollannin elokuvatuotannon helmi. Ensimmäinen tunti nauratti oikeasti, niin että välillä mahaan sattui. Tämä on todella harvinaista nykyään. Harva komedia jaksaa oikeasti narattaa.

New Kids Nitro

Jatko-osa sitä samaa huttua, mutta hieman laimeampi, kuten jatko-osat aina ovat. Kyllä tämänkin silti katsoi ja naurua riitti. Parempi kuin suurinosa komedioista mitä on viimevuosina julkaistu.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1302 : 30.08.2012 20:18 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
The Raid: Redemption

Itse aloin taas kevään lopussa / kesän alussa kuuntelemaan Pelaajan podcastia paremman puutteessa (ei niin, ettenkö pitäisi), ja Pyykkösen hehkutukset saivat tästä kiinnostumaan. Tuolloin elokuvaa ei vielä löytynyt Jyväskylän Fantasian valikoimasta, mutta mukavana yllätyksenä se saapui tännekin jokunen viikko myöhemmin. Vaikka tämä elokuva ei niin paljoa kotioloissa loistostaan häviäisikään kuin esimerkiksi Expendables 2, niin kyllä tällaisten paikka silti teatterissa on. Oikeastaan ainoa relevantti pieni miinus omalla kohdallani on, että loppua kohden olisi mielellään nähnyt vielä hieman tuliaseitakin. Muuten erittäin miellyttävää ja hyvin leikattua toimintaa, jota ei turhat juonen kaltaiset asiat häiritse.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1303 : 30.08.2012 20:36 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili The Raid oli kyllä bonsu, mutta muakin jäi kyrsimään pari juttua. Ensinnäkin, se talon mukamas kovin sälli (Mad Dog) oli ihan tsoukki jäbä, semmonen 160 senttinen/50 kiloinen tyyppi, mutta pisti silti porukkaa pinoon... Siis ei mua haittaa vaikkei leffa ole realistinen mutta kamoon ei mitään kääpiön kokosta jätkää voi ottaa tosissaan. Tästä syystä loppuflaidis jäi vähän laimeaksi omalla kohdalla.

Muuten leffa toimi kyllä helvetin hyvin. Tulitaisteluita en jäänyt itse kaipaamaan enempää, niitä näkee jo ihan tarpeeksi muissakin leffoissa. Sen sijaan nyrkkitappeluita oli riittävästi ja plussaa on annettava erityisesti siitä että kamera on osattu pitää tasaisena niin että tappeluista saa jotain selvääkin. Taistelukoreografiasta tuli mieleen Ong Bak joka on vain hyvä asia, onhan kyseessä kuitenkin jo nyt klassikko genressään. Kaiken kaikkiaan erinomainen leffa, miinusta erittäin paskasta pääpahiksesta.

4/5
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1304 : 10.09.2012 16:59 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili

Lawless

Loistava uusi leffa The Roadin ohjaajalta. Lawless kertoo tositarinan kolmesta gangsteriveljeksestä jotka tuottavat ja myyvät viinaa USA:n kieltolain aikana 1930-luvulla. Tom Hardy tekee elämänsä roolin veljesten päänä. Jos luulitte että hän oli kova jätkä Batmanissa, kannattaa katsastaa Lawless. Hardyn miehisyys pisti pari kertaa ihon kananlihalle (no homo). Shia LaBeouf tekee myös yllättävän hyvän roolin veljesten nuorimpana, mutta shown varastaa Guy Pearcen kylmän julmasti näyttelemä pahishahmo, jonka ansiosta leffassa on monia kohtauksia, joissa jännitys tiivistyy erittäin tiukaksi hieman samalla tavalla kuin Drivessa ja No Country for Old Menissä.

Kaiken kaikkiaan aivan loistava leffa, tarinaan olisi kaivannut ehkä vähän lisää täytettä mutta toimii näinkin ihan hyvin. Lawless pompahti ainakin itsellä vähintään vuoden top-3 leffoihin.

4,5/5
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1305 : 10.09.2012 17:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hardy on kyllä parhinäyttelijä. Veti hyvän roolin myös Bronsonissa, vaikka itse elokuvasta en niin paljoa tykännytkään.
Play-Asia
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1306 : 10.09.2012 18:11 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Pitääkin tsekata toi Bronson vaikka olen kuullut siitä vähän ristiriitaisia tarinoita. Onko se sellaista tekotaiteellista paskaa vai onks se katsomisen arvoinen, jos nyt edes Hardyn takia?
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1307 : 10.09.2012 18:53 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin varmuuden vuoksi Avengerin uudestaan, ihan vain että siitä saadut loistokicksit eivät olleet ainoastaan elokuvateatterin tunnelmantarjonnasta vaan toimisiko myös kotisohvalta käsin. Ilokseni pystyin toteamaan että kyllä toimi.

Paljon luvattua mutta saattoi mennä jopa kaikkien aikojen suosikkileffaksi omalla kohdallani. Homma vaan toimii ja kerrankin kokonaisuus, jossa ollaan aidosti tunnollisia alkuperälle ja Stan Leen luomaan universumiin ei rakenneta mitään directors cut paskaa. Avengerien jäsenistä nyt voi kääntää kättä sillä elokuvassa esitetty kuusikko ei täysin vastaa ihka ensimmäistä avengers kokoonpanoa, mutta mieluummin kattelen Mustan Lesken otteita tuossa kokonaisuudessa kuin Ant-Mania, joka on mielestäni marvelin sarjakuvamaailman tylsimpiä hahmoja.

Näyttelijäsuoritukset, viihdyttävyys, henkilöhahmojen tasapainoisuus (kukaan ei vie valokeilaa toiselta) ja kauan ja harkitusti rakennettu pohjustus muiden yksilöleffojen kautta ja niiden sotkeminen keskenään laittoi meikän toivomaan, että saaga sais jo pian jatko-osan, mutta pitää varmaan tyytyä odottelemaan sitä vuotta 2015. Ja totisesti toivon, että Robert Downey Juniorikin saa tehtyä jatkosopimuksen.

Ei lisättävää. Takaa Haettu ja Inception löysivät voittajansa. Mutta olenkin aina ollut pieni marvel-fani.

Suuresti haluaisin nähdä sarjan menevän siihen tilanteeseen että Spider-Man saataisiin mukaan saagaan, mutta erilisten omistusoikeuksien takia (ja spider-man leffojen kehnouden takia) epäilen tämän toteutumista suuresti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1308 : 10.09.2012 23:34 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Jostain muistaisin lukeneeni, että Avengersin New Yorkiin oltiin lisäämässä The Amazing Spidermanin OsCorp-pilvenpiirtäjää, mutta tämä kaatui aikataulullisiin(?) ongelmiin. Pitäisi serlokoida lähde tälle jostain. Ja koskien Ant-Mania; tylsimmältä ja typerimmältä kuulostava hahmo, mitä Marvel on tuomassa leffauniversumiinsa mukaan.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1309 : 21.09.2012 13:01 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin katsomassa uusimman Batmanin ja petyin. Liian pitkä, liian sekava, liian mitäänsanomaton. Ei herätä ajatuksia eikä tee mieli katsoa uudestaan, toisin kuin kaksi edellistä Batmania joista pidin.
N
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1310 : 23.09.2012 12:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Men In Black 3

Tulipahan tämäkin katsottua perjantai-illan ratoksi. Ihan hauskaa viihdettä ja jos on aiemmista leffoista pitänyt, niin diggaa kyllä tästäkin. Ihan kiva kun päästiin vähän tutkimaan Tommy Lee Jonesin hahmon historiaa tällä kertaa.


Prometheus

Tämä tuli katottua eilen ja täytyy sanoa, että kokonaisuutena tykkäsin kyllä. Olihan siinä jotain hölmöjä kohtauksia, kuten elokuvissa aina mutta ei ne juuri nautintoa haitanneet. Visuaalisesti erittäin hieno elokuva ja kaikki miljöistä puvustukseen ja tietokoneanimaatioihin oli erittäin komeaa katsottavaa. Jatkoa odotellessa, jos sitä tulee..
tallennettu
Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1311 : 24.09.2012 10:05 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Men In Black 3

Tulipahan tämäkin katsottua perjantai-illan ratoksi. Ihan hauskaa viihdettä ja jos on aiemmista leffoista pitänyt, niin diggaa kyllä tästäkin. Ihan kiva kun päästiin vähän tutkimaan Tommy Lee Jonesin hahmon historiaa tällä kertaa.

Itsekin kävin tämän katsomassa, kun ilmaiseksi pääsin kaverin kautta.

Aikamoista jöötiähän se jälleen oli, mutta tuli kyllä parissa kohtaa repeiltyä. Se Andy Warhol läppä oli jotain nerokasta  :lol:
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1312 : 28.09.2012 21:36 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuningas Litmanen. Vuoden paras elokuva. Elokuva joka on tehty suurella tunteella. Ei tätä voi edes verrata siihen transformershollywoodpaskaan jota tulee joka tuutista ja mikä ei liikuta tunnetasolla mihinkään suuntaan.

Yksi hienoimmista suomalaisista dokumenteista ikinä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1313 : 29.09.2012 09:59 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili Ghost Rider tuli nähtyä toiseen kertaan, kun se tuli telkkarista. Ei mitään muuta jäänyt elokuvasta mieleen kuin suuri myötähäpeä pääkallon animoijaa kohtaan. Se on kerta kaikkiaan aivan naurettavan näköinen jotenkin.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1314 : 29.09.2012 10:02 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ghost Rider tuli nähtyä toiseen kertaan, kun se tuli telkkarista. Ei mitään muuta jäänyt elokuvasta mieleen kuin suuri myötähäpeä pääkallon animoijaa kohtaan. Se on kerta kaikkiaan aivan naurettavan näköinen jotenkin.
Itse nukahdin ensimmäisen puolentunnin aikana..
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1315 : 29.09.2012 10:15 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ghost Rider on niitä hyviä huonoja leffoja joista itse pidän. Ei niin järin laadukas teos, (miksi Nicolas Cage tähdittää aina näitä tämäntasoisia pätkiä) mutta kyllä sen katsoi. Ei vaan pidä asettaa liian suuria odotuksia.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1316 : 29.09.2012 10:27 »
Turpo Jäsen Viestejä: 78 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ghost Rider on niitä hyviä huonoja leffoja joista itse pidän. Ei niin järin laadukas teos, (miksi Nicolas Cage tähdittää aina näitä tämäntasoisia pätkiä) mutta kyllä sen katsoi. Ei vaan pidä asettaa liian suuria odotuksia.
Täytyisi vilkaista joku päivä jatko-osa. Samaa mieltä minä olen siitä, että nämä ovat ns. aivot narikkaan -elokuvia. Ei näistä kauheasti käteen jää, mutta ihan ajankuluksi voi katsoa, jos ei ole muutakaan tekemistä.
"Life is too short to remove USB safely"
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1317 : 29.09.2012 12:41 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Ghost Rider 2 oli kyllä ihan oikeasti järkyttävää skeidaa. Ei edes sillä hyvällä tavalla. Helposti vuoden paskin leffa tähän mennessä.
tallennettu
Vs: Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1318 : 04.10.2012 14:16 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kaiken kaikkiaan aivan loistava leffa, tarinaan olisi kaivannut ehkä vähän lisää täytettä mutta toimii näinkin ihan hyvin. Lawless pompahti ainakin itsellä vähintään vuoden top-3 leffoihin.

Oli kyllä pirun tiukka leffa, mutta hyvin pahasti itelläni kokemusta latisti
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1319 : 10.10.2012 00:03 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Taken 2.

Toivoin, että tämä 2000-luvun viihdyttävimmän toimintaleffan jatko-osa olisi ollut niin huono, että se olisi ollut hyvä, mutta leffa olikin vaan aivan saatanan surkea. Edes Liam Neeson ei pystynyt tätä paskaläjää pelastamaan.

No mutta olihan leffassa sentään kohta, jossa
Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines