Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 487985 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1200 : 08.12.2011 16:06 »
IcemanRally Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Tintti-leffa oli oikein mainio, johtunee ehkä osittain siitä että Tintti-fanina odotin sitä jo vuodesta 2008. 3D ei toiminut tässä leffassa ollenkaan. Se tummensi värimaailman ja varsinkin vauhdikkaat kohtaukset näyttivät suttuisilta. Jos siis menette Tinttiä katsomaan, suosittelen normaalia 2D-versiota.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1201 : 08.12.2011 21:42 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Apocalypto
Odotukset olivat vähäiset, joten yllätyin positiivisesti. Ei tämä mikään yllättävä tajunnanräjäyttäjä ollut, mutta poikkesi selkeästi edukseen Hollywoodin nykylinjan  toimintaelokuvista. Loppua kohden toki vähän lässähtää. Ehkä Mel Gibson ei olekaan niin sekaisin?

N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1202 : 10.12.2011 01:55 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili


Warrior | 8.3 | 83%

En ollut aikaisemmin kyseisestä rainasta kuullutkaan muuta kuin joskus ohimennen, joten pitihän tämä katsastaa. Ihan kivoja arvosanojakin kun on näyttänyt saavan.

Ja voi pojat, mitä sieltä tulikaan! Nimittäin korneinta paskaa miesmuistiin. En muista, koska olisin viimeksi pyöritellyt silmiäni tähän malliin. Maistuu varmasti tribaalitatuoiduille MMA-junteille. Ja amerikkalaisille. God bless 'Mericah!

Spoileri (osoita katsoaksesi)
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1203 : 15.12.2011 20:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kick Ass oli kyllä aivan loistava toimintakomedia. Niinhän se vain on että ei pitäisi koskaan luoda minkäänlaisia ennakkokäsityksiä trailereiden tai muiden ennakkomateriaalin (Mikan musiikkivideo - hurrr...). Toisaalta, pääsipähän ainakin yllättämään positiivisesti. Varsinkin hahmot ja näyttelijät tekivät tästä hyvin omaperäisen ja hienon. Jopa Nikolas Kake teki hyvän roolisuorituksen tässä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1204 : 19.12.2011 08:06 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Unirytmi vituillaan niin oli taas yö aikaa katsella elokuvia. Kävin Film Townista vuokraamassa Mel Gibsonin The Beaverin. Gibson näyttelee masentunutta Walter Black nimistä miestä, joka alkaa puhumaan tunteitaan majavalta näyttävän käsinuken kautta. Yhtäkkiä parisuhde ja välit lapsien kanssa ovat kunnossa ja töissäkin homma sujuu kuin rasvattu.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Back to the Future -trilogiasta tuli katsottua sarjan viimeinen osa, pari ekaa katsoin pari viikkoa aikaisemmin. Ihan kivoja elokuvia mutta olisivat varmasti nuorempana iskeneet paljon paremmin. Nautin jatko-osista enemmän kuin sarjan ensimmäisestä elokuvasta. Hahmot olivat tuttuja ja viimeisen leffan alussa ei oikein tiennyt kuka on missäkin ajassa ja miten homma saadaan taas normaaliksi, oli tosi jänskää siis. Hauskasti  leffoissa viitattiin myös kaikenlaisiin tosielämän tapahtumiin ja henkilöihin.

Kirsikkana kakun päälle ajattelin katsoa jonkun lyhyen ja viihdyttävän pätkän. Poimin siis hyllystä Rambo 4:n ja nautin kunnon äksönistä. Toimii joka kerta!  ;D
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1205 : 21.12.2011 21:21 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Myöhäisenä lintuna tuli tsekattua Drive (teatterissa, jopa!) tuossa jokin aikaa sitten ja olihan se kieltämättä aika säväyttävä kokemus. Sinänsä melko modernin näköisessä leffassa oli miljööllä ja kuvauksella (ei niinkään efekteillä, mikä on kenties vain hyvä) luotu pastellinomainen, rauhallinen ja verkkainen tunnelma. Musiikit olivat aika innovatiivisia leffamusiksi ja Kavinskyn Nightcall - josta aikaisemmin olin kuullut vaan remixin joskus aikoja sitten - sopi leffaan kuin nenä naamaan. Muutenkin ehkä parhaita leffasoundtrackeja vähään aikaan, tykkäsin myös syna-ambient-matoista hiljaisempien kohtausten taustalla. Kunnianhimoisemmissa leffoissa tuntuu yleensä olevan sääntö, että hiljaisissa kohtauksissa ei ole mitään "oikean maailman" ulkopuolista ääntä, mutta tässä näistä käytännöistä poikkeaminen toimi vain ja ainoastaan leffan eduksi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kaiken kaikkiaan jotenkin oli just omanmakuinen leffa. Toki, minut on helppo vakuutta sillä, että leffa välittää jonkun tunnelman musiikin ja kuvauksen avulla (tyyliin Norwegian Wood, josta myös kovin pidin) ja on muutenkin jotenkin tyylillisesti yhtenäinen - ja Drive teki juuri sen.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1206 : 21.12.2011 21:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ite en taas oikein diggaillut Stallonesta formulakuskina.

LOLOLOLOL!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1207 : 25.12.2011 22:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Rare Exportsin katsoin ja se oli tämän vuoden huonoin leffa. Kamalaa dialogia alusta loppuun, ohjaus ja kuvaus sitä samaa suomipaskaa tarpeettoman hitailla panoroinneilla ja hidastuksilla. Juonessa ei mitään logiikkaa ja näyttelijät niin yksiulotteisia kuin voi olla. Poika vei luonteenmuutoksellaan paskuus pokaalin lopussa.

Enpä uskonut, että olisi Mäkelän voittanutta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1208 : 25.12.2011 23:21 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Poika vei luonteenmuutoksellaan paskuus pokaalin lopussa.

Jep. Ihme perheleffa -vibat muutenkin loppuakohti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1209 : 22.01.2012 10:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyypä tulla ihan varoittamaan erittäin paskasta elokuvasta. Julianne Moore tulkitsee sokeusepidemian valtaaman kylän ainutta asukasta, joka ei tule sokeaksi - elokuvassa nimeltä Blindness. Tai voidaan sanoa että jättää tulkitsemassa, vierailee kuitenkin pääosassa elokuvan kohtauksissa. Lähtökohta on kohtalaisen mielenkiintoinen, mutta siitäkään vähästä ei oteta mitään irti.

Lopullisesti putosin tuolilta kun:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja minä kun luulin että Shyamalanin The Happening on ton vuoden (2008) paskin elokuva.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1210 : 23.01.2012 08:31 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Tintti tuli katsottua viikonloppuna. Olen hämmentynyt kuinka hyvä se oikeasti olikaan. Ensimmäistä kertaa koin 3D:n toimivaksi leffassa, joissakin kohtauksissa syvyysvaikutelma toimi todella hyvin.
Kamera-ajot olivat todella hyvin tehtyjä ja leffa on muutenkin mestarillisesti kuvattu. Muutamassa kohtauksessa ei voinut kuin katsoa suu auki sitä mahtavaa tykitystä.

Sarjakuvia olen pitänyt aina vähän tylsinä ja Tinttiä itseään myös, mutta elokuvassa Tintin ja Haddockin välinen kemia on hauskaa katseltavaa, vaikka Haddock varastaakin show'n pariin otteeseen.

Jos seikkailuelokuvat iskee, ette luultavasti pety Tinttiin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1211 : 08.02.2012 16:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mission: Impossible - Ghost Protocol

Vierelläni istuu Japanilainen nuoripari. He ovat tulleet teatteriin nauttimaan todennäköisesti tämän vuoden tuottavimpiin kuuluvasta action-leffasta, josta odotetaan myös laadullisesti hyvää. Onhan se animaatiopuolella kunnostautuneen Brad Birdin ensimmäinen elokuva elävillä näyttelijöillä.

Japanilaiset hämmentyvät, kun noin puolen tunnin kohdalla ruutuun ilmestyy tiukkailmeinen ja vaaleatukkainen mies pistoolinsa kanssa. Koko Tennispalatsi 1 räjähtää suosionosoituksiin. Samuli Edelmanin ensimmäinen kohtaus on nyt nähty.

Bird on ohjannut MI4:n todella raikkaan tuntuisesti. Toiminnassa on energiaa ja touhu pysyy koko ajan liikkeellä. Verrattuna esimerkiksi Craigin viime Bondiin on tämä ihan toiselta planeetalta. Mukana on myös muutama hetki, joista selvästi tunnistaa Pixar-hittejä ohjanneen miehen kädenjäljen.

Tomppa kahmii vähemmän yllättäen suurimman osan ruutuajasta. Muut tiimin jäsenet jäävät vähän ohuiksi, joskin Simon Pegg tuo kaivattua huumorin pilkahdusta muuten vakavan meiningin keskelle.

Lopussa elokuva hyytyy ja kestoa tuntuukin olevan jonkun verran liikaa. Kaiken kaikkiaan hyvä action-paketti, jonka perusomimaisuudet ovat kunnossa, mutta klassikoksi asti ei ole asiaa. Tämä on kaikkien aikojen toiseksi paras MI.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1212 : 08.02.2012 16:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Tämä on kaikkien aikojen toiseksi paras MI.

Ykkönen on toki paras mutta nostaisin kakkosenkin tämän uusimman ohi. Siinä oli paljon siistimpää toimintaa. Kolmonen oli umpitylsä, Ghost Protocol himpun verran parempi.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1213 : 08.02.2012 19:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tämä on kaikkien aikojen toiseksi paras MI.

Tuo ei valitettavasti paljoa meinaa tässä elokuvasarjassa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1214 : 08.02.2012 19:13 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili En ees muista oonko joskus MI:I:n nähnyt. MI:II:sta yritin joskus VHS:ltä katsoa, mutta nukahdin kesken leffan, kun se oli niin tylsä paska.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1215 : 08.02.2012 19:25 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW MI 3:ssa oli paras se loppu. Ainoa mikä siitä puuttui, että Tomppa hyppäisi nauraen ilmaan ja löisi kantapäät yhteen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1216 : 08.02.2012 19:44 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Siis melko perus toimintaleffojahan nuo ovat ja vertaan toki vain vastaaviin teoksiin. Eka Mission Impossible nousee näiden perustylsien yli, kakkonen vielä niukin naukin ja kolmosen tunnistaa MI:ksi oikeastaan vain päänäyttelijän perusteella.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1217 : 09.02.2012 21:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Uusin MI tuli nähtyä. Eihän tuota olisi edes tunnistanut MI:ksi ilman tunnuskappaletta. Leffan uskottavuus lässähti jo alussa, kun Simon Pegg ilmestyi ruutuun ja aloitti muka hauskat juttunsa. Hieman parannettiin loppua kohden, mutta ei riittävästi. Pituutta oli liikaa siksi koska sisältöä oli liian vähän. Samulin takiahan tämä tuli katsottua, mutta eipä tuo nyt kovin paljoa ruutuaikaa saanut. Erottui kyllä hyvin suomiaksentti läpi.

Umpikliseinen action leffa. Kyllä tuon kerran katsoi, muttei toista.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1218 : 10.02.2012 19:28 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Watchmen

Lähdemateriaaliin olen perehtynyt ainoastaan kerran ja silloinkin aika ohimennen, mutta sen timanttinen kovuus paistaa kyllä elokuvastakin läpi. Elokuva ei nouse samalle tasolle - liekö se mahdollistakaan. Asiat esitellään melko sekavasti ja elokuvan pituuden luomien rajoitteiden vuoksi paljon jätetään kertomatta. Hassua, tuntuu siltä ettei tälläistä tunnetta syntynyt myös Mooren käsialaa olevan V niin kuin Verikoston kanssa. Ihmetyttämään jäi myös loppu joka oli samanlaisuudessaan kuitenkin erilainen kuin alkuperäisteoksessa - miksi? Ehkäpä tämä elokuva olisi pitänyt jättää tekemättä.
Alan Moore on kaikessa outoudessaan kyllä fiksu mies.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1219 : 03.03.2012 19:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Viimeinen mohikaani

Olen nähnyt tästä osan joskus 15 vuotta sitten ja on jo jonkun aikaa pitänyt katsoa uudestaan. Nyt kun tuo uusi Assassin's Creed julkistettiin, niin ei voinut oikein siirtää enään edemmäs. Tosiaan jotain hataria muistikuvia mulla oli parista kohtauksesta, mutta muuten ei mitään hajua juonesta. Kokonaisuutena voin sanoa, että tykkäsin kyllä kovasti. Naishahmot oli kirjoitettu vähän liian typeriksi ja pari muuta pientä  "kömmähdystä" ja ennalta-arvattavuutta, mutta loistoleffa muuten. Roolisuoritukset varsin hyviä, mutta parhaimpana muistiin jää varmasti hienot maisemat ja upea musiikki. Harmi vaan, kun tätä ei saa Euroopassa (vielä) blu-raylla..  :/


Tunnari:
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1220 : 14.03.2012 16:05 »
aataminpoika Jäsen Viestejä: 549 Basaaripisteet: 0 Profiili Viime viikolla katsoin elokuvan nimeltä Kaappaus metrossa - Pelham 123

Elokuvaa siis tähdittävät Denzel Washington ja John Travolta. Lyhyesti ja ytimekkäästi juoni selostettuna:
John Travolta on rikollinen, joka yhdessä 3 muun rikollisen kanssa kaappaa asein varustettuna metrovaunun ja sen matkustajat. Lunnaaksi hän vaatii 10 miljoonaa dollaria tunnin sisään, tai he alkavat teloittaa panttivankeja. Denzel esittää tavallista metrolinjojen valvojaa, joka yrittää pelastaa panttivangit.

Mielestäni elokuva oli hyvä, vaikka juoni on lopulta helposti arvattavissa: tavallinen tallukka pelastaa hädässä olevat ja blaablaa. Kuitenkin näyttelijöiden suoritukset ovat loistavat mielestäni. Lisäksi elokuva on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Ohessa vielä elokuvan traileri

"Saatanan mikkihiiri, pidä turpas kiinni ja vihellä peliä.", "Ei voi kahen metrin syötöt mennä v***u kolme metriä ohi"  - Kai Suikkanen
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1221 : 12.04.2012 16:42 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili American Reunion


Amerikan piirakan uusin osa tuli nähtyä tuossa pari päivää sitten. Erinomainen elämänmakuinen elokuva. American Reunion erottaa parhaiten suomalaisista masentavista elokuvista juuri elämänmyönteisyys ja positiivinen fiilis. Kusipäätkin on kuvattu ihmisinä, joita löytyy myös se hyvä puoli. Tokihan tässä on myös mukana sitä perus alapäähuumoria, joka uppoaa 12-vuotiaisiin ja henkisesti teineihin, mutta on elokuva paljon muutakin, vaikka wannabe eliittikriititkot tykkäävätkin tyrmätä leffan, koska siinä tehdään muutakin kuin katsotaan maalin kuivumista. Tällaiset leffat saavat hyvälle tuulelle ja se ei onnistu läheskään kaikilta komedioilta. Suosittelen!

Btw, 80% tykkäsi elokuvasta rottentomatoesissa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1222 : 28.04.2012 21:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili The Avengers

Nyt on tämäkin spektaakkeli nähty. Kovat oli odotukset, eikä tarvinnut pettyä. Voisin sanoa, että kipuaa vähintään Iron Manien tasolle eli oli kyllä erittäin hyvää toimintaviihdettä. Toimintaa oli runsaasti, mutta myös rauhallisempia suvantopaikkoja oli ripoteltu väliin. Hahmojen välillä oli ihan hauskaa kitkaa elokuvan alkupuolella ja sanailu oli ihan hupaisaa. Lisäksi kaikki hahmot saivat osansa valokeilasta, mitä nyt ehkä Hawkeye jäi vähän pimentoon. Leffan suurin heikkous olisi voinut olla liian suuri hahmojen määrä, mutta se taisi itse asiassa olla kyllä yksi vahvuuksista. Downey Jr. veti taas hyvin Starkin roolia. En ole koskaan ollut mikään Hulkin fani, mutta tässä leffassa hahmo kyllä toimii. Vihreä hirviö vetää pariin otteeseen niin kovasti turpaan, että huhhuh. Ei voi sanoa, että olisi tullut tylsää vaikka pituutta olikin reilusti yli kaksi tuntia  :)

Ja jos joku tämän aikoo mennä katsomaan, niin pitäkää huoli että olette nähneet ainakin ensimmäisen Iron Manin, Captain American ja Thorin. Tietysti myös Hulk (2008) ja Iron Man 2 on hyvä olla nähtynä, mutta nuo kolme on ainakin pakko nähdä, niin pysyy kärryillä. Avengers ei nimittäin hirveästi taustojaan enään selittele, vaan olettaa katsojansa tehneen taustatyön katsomalla nuo aiemmat leffa. Itse näin Thorin vasta eilen ja oli kyllä hyvä, että tuli katsottua koska Avengersin juoni kuitenkin pyörii hyvin pitkälti monen kyseisestä leffassa tutuksi tulleen asian ympärillä.


« Viimeksi muokattu: 28.04.2012 23:04 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1223 : 28.04.2012 22:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Katsoitko 3D vai 2D-version? Ei sillä sinänsä väliä, sillä 2D:n version liput on jo ostettu.

Itse katsoin juuri leffan Chronicle. Oli harvinaisen paska leffa. Oikeasti, en edes trollaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1224 : 28.04.2012 23:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili 2D-version. Ei ole tullut juuri katseltua noita 3D-versioita, varsinkin kun ei se tässäkään kuulemma tuo mitään parannusta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1225 : 29.04.2012 00:21 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ja jos joku tämän aikoo mennä katsomaan, niin pitäkää huoli että olette nähneet ainakin ensimmäisen Iron Manin, Captain American ja Thorin. Tietysti myös Hulk (2008) ja Iron Man 2 on hyvä olla nähtynä, mutta nuo kolme on ainakin pakko nähdä, niin pysyy kärryillä.
Höpöhöpö. Hyvin pysyi kärryillä vaikka en ollut nähnyt Thoria tai Captain Americaa. Ainoastaan hahmojen taustat voivat olla epäselviä, mutta kyllä sitä tämän leffan juonesta sai ihan hyvin kiinni.

Avengers on pitkästä aikaa aidosti viihdyttävä toimintaelokuva. Suosittelen kaikille. Ei tarvitse olla lukenut sarjakuvia tai nähnyt aiempia elokuvia. Elokuvasta on helppo nauttia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1226 : 29.04.2012 00:23 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos puikoissa on Joss Whedon, ei lopputulos voi olla huono.

E: Kuinka paljon IMDB-arvosanat tuppaa julkaisun jälkeen laskemaan? Tämän hetkinen keskiarvo nimittän laittaisi sen Top 250:ssä kilpailemaan kolmossijasta Kummisetä II:n kanssa.


« Viimeksi muokattu: 29.04.2012 00:38 kirjoittanut kas »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1227 : 29.04.2012 00:49 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuohon Avengersiin:

Pakko sanoa, että ko. pätkään mahtui ainakin omalla kohdalla täysin uppoavaa komiikkaa enemmän kuin monessa nykyajan niin sanotussa komediassa. Hahmojen luonteenpiirteet tulevat mahtavasti esiin pienenä päänaukomisena toisilleen ja varsinkin Downey Jr. loistaa karismallaan. Omalla kohdalla täydellinen repeäminen siinä vaiheessa kun Loki lopputaistelussa uhoaa Hulkille omasta hallintovallastaan ja seuraavassa kohtauksessa Hulk riepottelee kuin perunasäkkiä.

Sen verran tarkentaisin, että aikaisempien tähän liittyvien elokuvien katsominen on erittäin kannattavaa, mutta ei välttämättä pakollista. Pieni tieto Marvelin maailmasta toki on hyvä olla. Itse en ole nähnyt Thorria enkä Hulkkeja, vastaavasti Iron Manista oon nähnyt vain 1/3 ekaa osaa ja kakkosta en ollenkaan. C. American taas kävin katsomassa. Eli aika nollatoleranssilla menin, mutta olen sarjakuvamaailmasta suth tuttu Marvelin tuotannon kanssa niin aika paljon haisua oli niissä esitetyistä taustoista jo olemassa. Mutta hyvin ilman elokuvapohjaa pystyin nauttimaan tästä elokuvasta.

Elokuva on erittäin hyvä. Ei sellainen spektaakkeli millä voitetaan oscareita ja saadaan kriitikot vuodattamaan ilon kyyneleitä, mutta viihdyttävyydessään erittäin hyvä ja toivoisinkin että elokuva poikisi jatko-osia. Tämän tyyppisissä elokuvissa jatko-osien onnistuminen kuiten on täysin realistista koska kirjoitettu tuotanto on valtava ja periaatteessa uutta ideaa ei tarvitse keksiä ku se on samaa mättöä ja hahmosynergiaa anyways. Mahdollisissa jatko-osissa haluaisinkin nähdä mahdollisesti palan modernimpaa Avengerissia, missä siis mukana Spider-Man ja Wolverine ja vihollisrintamalla Punakallo - Electro-tyylistä eeppistä Marvel-tuotantoa.

Mutta suosittelen elokuvaa erittäin lämpimästi kaikille supersankariteemasta tai hyvästä naljailusta ja toiminnasta nauttiville olennoille.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1228 : 29.04.2012 00:54 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Ja jos joku tämän aikoo mennä katsomaan, niin pitäkää huoli että olette nähneet ainakin ensimmäisen Iron Manin, Captain American ja Thorin. Tietysti myös Hulk (2008) ja Iron Man 2 on hyvä olla nähtynä, mutta nuo kolme on ainakin pakko nähdä, niin pysyy kärryillä.
Höpöhöpö. Hyvin pysyi kärryillä vaikka en ollut nähnyt Thoria tai Captain Americaa. Ainoastaan hahmojen taustat voivat olla epäselviä, mutta kyllä sitä tämän leffan juonesta sai ihan hyvin kiinni.

Avengers on pitkästä aikaa aidosti viihdyttävä toimintaelokuva. Suosittelen kaikille. Ei tarvitse olla lukenut sarjakuvia tai nähnyt aiempia elokuvia. Elokuvasta on helppo nauttia.

Pysyyhän siinä ehkä kärryillä, mutta auttaa kyllä reippaasti jos on noita muita leffoja nähnyt. Harvoin vaan on tälläistä leffaa, joka ei sinänsä ole perinteisessä mielessä jatko-osa millekään, mutta nojaa hyvin vankasti näiden hahmojen aikaisempiin leffoihin.

Tarkoitin vain, että jos on mahdollisuus, niin kannattaa nuo hahmojen omat leffat katsoa ensin koska niin tästä saa enemmän irti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1229 : 29.04.2012 04:47 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mahdollisissa jatko-osissa haluaisinkin nähdä mahdollisesti palan modernimpaa Avengerissia, missä siis mukana Spider-Man ja Wolverine ja vihollisrintamalla Punakallo - Electro-tyylistä eeppistä Marvel-tuotantoa.
Hämähäkkimiestä ja X-Menejä ei tulla ainakaan näkemään Marvelin omistamien elokuvaoikeuksien kanssa samoissa maisemissa. Hämiksen ja Ghost Riderin omistaa Sony, X-Menit ja Daredevilin 20th Century Fox. Ihmenelosten oikeudet ovat huhujen mukaan kohta taas Marvelin hallussa, kahden edellisen elokuvan huonosta menestyksestä johtuen. Näinhän kävi Hulk-sarjan oikeuksien kanssa. Universal ei halunnut oikeuksiaan uusia ensimmäisen Hulkin surkean menestyksen takia.

(Muita muiden studioiden omistamia oikeuksia ovat mm. Blade (New Line Cinema) sekä The Punisher (Lionsgate).)
tallennettu
Sivuja: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines