Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 489631 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1170 : 30.10.2011 21:15 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Tummien Perhosten Kodissa oli vähän ideaa, mutta elokuva oli kyllä aika tylsä ja mitäänsanomaton. Tyttö sinä olet Tähti oli aika pliisu, Napapiirin Sankarit oli sensijaan ihan ok viihdettä. Karukoski vaikuttaa haastattelujen perusteella ihan fiksulta ja sympaattiselta kaverilta, mutta leffat eivät kuitenkaan ole hirveästi säväyttäneet. Kiellettyä Hedelmää en tosin ole nähnyt, kai sen joskus voisi katsoa.

Rare Exports oli kyllä ihan täyttä paskaa :lol:. Aleksi Mäkelän leffat oli 12 vuotiaana vielä ihan kovaa kamaa. Ei viihdytä. En kyllä ymmärrä miksi joku rajoittaisi elokuvamakuaan niin ratkaisevasti, että jokaisen elokuvan katselukokemuksen ensisijainen kriteeri olisi aina vain viihdyttää. Tosin makuasioitahan nämä on, mun mielestä Le Havre oli viihdyttävä ja melko hauska paikoitellen. Se viihdyttävyys tosin tulee ehkä enemmänkin tunnelmasta kuin mistään muusta. Ja toi iänikuinen ''tekotaiteellista paskaa'' argumentti on kyllä aika tyhjä arpa, miksi joku ohjaaja tekisi kolme vuosikymmentä elokuvia, jotka ovat tekotaiteellisia? Eikös se kuitenkin ole tärkeintä, että elokuvan tekijä on mukana koko sydämellään. Ja jos tekijä on täysillä mukana, miten elokuvaa edes voi väittää tekotaiteelliseksi? Paskaksi joo, mutta missä kohtaa se teeskentely tulee mukaan (taitaa olla vain katsojan omassa päässä yleensä?)




 


tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1171 : 30.10.2011 21:29 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Itsekin hain leffoilta viihteellisyyttä joskus yläasteella, mutta sen jälkeen ymmärsi, että elokuvat voivat herättää ajatuksia ja tuoda uusia jänniä ideoita elokuvakerrontaan. Nykyään nuo semiväskät viihde-elokuvat lähinnä haukotuttaa ja tylsistyminen tulee nopeasti. Viimeaikoina on maistunut mm. Etelä-Eurooppalaiset elokuvat ihan vain siksi, että ne ovat loistava väylä oppia muiden maiden kulttuuria.

Tuon termin tekotaiteellinen kuulee usein sellaisten suusta, jotka tosiaan hakevat elokuvalta pelkkää viihdettä. Jos elokuva yrittää tuoda uusia näkökulmia kerrontaan tai visuaalisuuteen leimataan se helposti "tekotaiteelliseksi", koska se poikkeaa niin tutusta viihdehutusta ja kokemukseen ei ole totuttu eikä edes haluta tottua.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1172 : 30.10.2011 21:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tummien Perhosten Kodissa oli vähän ideaa, mutta elokuva oli kyllä aika tylsä ja mitäänsanomaton. Tyttö sinä olet Tähti oli aika pliisu, Napapiirin Sankarit oli sensijaan ihan ok viihdettä.


Napapiirin sankarit

Dome Karukoskelta on tullut kolme hyvää elokuvaa ja tämä ei ole yksi niistä. Muutamat naurut saa mustasta huumorista, mutta muuten leffa vaikuttaa nopeasti yhteen kyhätyltä sarjalta toisiinsa liittymättömiä kohtauksia.

Ei ihan sysipaska, mutta ei tästä maksaa kannata.

Näyttää silti uppoavan Suomalaisiin, sillä tuo oli vuoden 2010 katsotuin elokuva Suomessa ja voitti kolme jussia, mm. paras elokuva.

Itse petyin kanssa kun taannoin kävin ihan teatterissa asti katsomassa.

Säälistä kai tota on kehuttu ja haipattu. Hyviä ideoita, mutta elokuvana kyllä melkoinen turhake...


Nopeasti se mieli muuttuu.


echoes, eihän tossa sun postissa ole mitään logiikkaa. Ensin sanot ettet pidä viihdyttävistä elokuvista(bullshit), sitten sanot että tietynlaiset elokuvat viihdyttävät sinua. Eri ihmisille viihdyttävä = hyvä elokuva tarkoittaa erillaisia elokuvia. Toinen viihtyy Kaurismäen elokuvissa toinen Spielbergin, ei pitäisi olla vaikeaa ymmärtää.

Itse leikin yläasteella elitistiä ja pidin paskoista Kaurismäen elokuvista, mutta sen jälkeen ymmärsin, että elokuvat, kuten muunkin viihteen tarkoitus on viihdyttää. Oli se sitten ajatuksia herättämällä(lol) tai muuten vain naurattamalla tai itkettämällä. Turha tuhlata aikaansa asioihin, jotka eivät tuo itselle mitään, vaikka ne toisivatkin muille.

edit: hyvä seivaus koo  :lol:


« Viimeksi muokattu: 30.10.2011 21:52 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1173 : 30.10.2011 21:44 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Hämmentävää, sillä en ole käynyt katsomassa Napapiirin Sankareita elokuvateatterissa enkä ole kyllä ollut tuota mieltä leffasta missään vaiheessa.  :lol:

Tarkoituksena oli kommentoida Rare Exportsia sillä sen kävin katsomassa teatterissa ja eikös ne pyörinyt samoihin aikoihin? Ei tätä varmaan kukaan usko mutta minkäs teet  :lol:

Edit: Ja olin kuitenkin kommentoinut jo edellisellä sivulla Rare Exportsia (GBA:kin oli). Shit is getting deep. No on ne molemmat kuitenkin suomalaisia talvi-henkisiä elokuvia joten jollain tasolla kuitenkin ymmärrettävä sekaannus.

Edit2.0: Vaikka internetuskottavuuteni onkin todennäköisesti jo menetetty on pakko kuitenkin vielä huomioida että kirjoitan tossa viestissä että Napapiirin Sankarit olisi kehuttu ja hypetetty joita se nyt ei oikeastaan kumpaakaan ole. Rare Exportsin ympärillähän oli melkoinen hypemylly julkaisun alla. Uskooks mua kukaan  :(


« Viimeksi muokattu: 30.10.2011 22:05 kirjoittanut Koo »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1174 : 30.10.2011 22:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos joku elokuva on tekotaiteellisuutensa ansainnut, niin mustien perhosten koti. Aivan kuin juuri valmistuneet kuvaajannassikat yrittäisivät tunkea joka ikiseen kohtaukseen jotain turhaa panorointia, etualan krääsää ja muutenkin koko elokuva oli niin ylipitkä, että meinasihan siinä kesken nukahtaa.

Kokonaisuutena suomalainen elokuvateollisuus on maailman huonoimpia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1175 : 30.10.2011 22:59 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Viihde ja taide eivät aina kulje käsi kädessä. Kuvataide, musiikki, elokuvat, nämä kaikki voivat olla joko viihdettä tai taidetta, joskus jopa molempia.

Itse haluan joskus kokemuksia vihteen edellä, mutta toisinaan on kiva vähän höllätä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1176 : 30.10.2011 23:50 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse en ole koskaan oikein hiffannut omalla kohdallani mitään selkeää eroa viihteen ja taiteen välillä - jos leffa on hyvä, niin se viihdyttää. Se voi olla hauska tai vaihtoehtoisesti se voi tarjota ajateltavaa (joskus molempiakin), mutta jos en koe aikaani hukatuksi leffan jälkeen, voisin sanoa sen viihdyttäneen minua ja täten olevan hyvä elokuva. Tiedä sitten vaatiiko viihde oikeasti sen positiivisuus/rentoutumis-aspektin siihen.

Itse olen katsellut tässä lähiaikoina melkoisesti leffoja. Pulp Fiction ja Oldboy tuli katsottua kavereiden kanssa ja sain sitten kaverilta lainaan Tarantino-boksin, josta olen tsekannut Kill Billit ja Reservoir Dogsin. Selkeästi joukon heikoin oli Reservoir Dogs, joka oli sellaista "ihan ok"-tasoa. Kyllähän sen katsoi, mutten ehkä mitään erityistä hehkutusta antaisi. Musat olivat mainiot - mikä on muuten selkeästi Tarantinon vahvoja kohtia. Leffojen soundtrackit ovat jumalaisen hyviä ja tehostavat tilanteita jäätävän paljon.

Pulp Fiction oli huikea. Sopivan kieli poskessa -menoa, Samuel L. Jacksonin rooli oli sana "badass" leffarooliin tiivistettynä ja muutenkin meno oli suhteellisesta karuudesta huolimatta aika lunkia.

Oldboy oli taas paljolti päinvastaista menoa - tunnelma ei ollut kovinkaan positiivinen, mutta sitäkin tiiviimpi. Ehkä lievästi epäuskottava juonikuvio saatiin hyvin toteutetulla etenemisellä, hahmokaartilla ja musiikkivalinnoilla (ne olivat tässäkin kultaa) tehtyä ihan toimivaksi ja yleisesti ottaen leffa olikin aika pätevä. Pitäisi varmaan perehtyä Aasian leffatarjontaan enemmänkin, tiedä sitten mistä aloittaisi.

Kill Billit olivat kanssa mahtavia. Ykkönen oli ihan pätevää mättöä jälleen kerran asiallisella soundtrackilla varustettuna. Hyvä leffa jo itsessään, mutta kakkonen räjäytti pankin olemalla vielä parempi. Tarantino-tyylinen epäkronologinen eteneminen toimi tyylikkäästi ja näyttelijä- sekä musiikkivalinnat olivat jälleen kerran mitä pätevimpiä.

Täytyy sanoa, että Tarantino aika varmasti vakuuttaa paikkaansa lempiohjaajanani. Joiltakin ohjaajilta olen nähnyt useampia leffoja ja ainoastaan Tarantino on vakuuttanut minut näin hyvin, näin usein.

Aika ylisanainen leffapaketti tuli tästä nyt, mutta vastapainoksi voin sanoa että Johnny English 2 oli jumalattoman huono.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1177 : 31.10.2011 11:27 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä taasen tykkään Reservoir Dogsista. Jotenkin absurdi leffa, vähän sarjakuvamainen, mutta aivan loistava.

Voisi itsekkin kertoa vaihteeksi viimeksi nähdyistä elokuvista, Katsoin The Tree of Life'n. Brad Pitt pääosassa hämää, vaikka loppujenlopuksi veti hyvän roolin (tuli oikeastaan vähän mieleen rooli Inglorious Basterdsissa). Elokuva ei ollut lainkaan mitä odotin, mutta ei myöskään pettänyt. Erittäin visuaalinen ja sanomaltaan syvällinen, vaatii hiukan aivotyöskentelyä sekä mielikuvitusta että jaksaa tämän loppuun katsoa. Mutta kaunis, erittäin kaunis elokuva.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1178 : 31.10.2011 17:48 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili The Tree of Life selkeästi kompuroi omassa suuruudessaan ja sen tavoittelussa, mutta ei se silti tarkoita, etteikö se olisi ollut huikea. Jos haluaa tehdä elokuvan kaikesta, siinä vaan käy näin. Tree of Life kuuluu parhaimpiin yrityksiin tällä saralla, Kaufmanin Synekdokeen ollessa paras. 8)

Ja haluaisin nähdä sen kahdeksan tuntisen(?) leikkauksen Elämän puusta. Voisin maksaakin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1179 : 01.11.2011 23:29 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli nähtyä kaksi viihdyttävää® elokuvaa, The Three Musketeers 3D ja Kotirauha. Muskettisoturit oli kevyt lasten/nuortenelokuva, viihdytti jopa tällaista paatunutta elokuvien suurkuluttajaa, mutta olisihan tuosta niin paljon paremmankin voinut tehdä. Vähän liian lapsellista omaan makuun, mutta uskon skidien diggaavan tästä erittäin paljon.

Kotirauhassa ei vilahtanut Samulin munaa, vaikka yksi saunakohtaus olikin. Ei missään nimessä Mäkelän parhaita(jos ette tykänneet aiemmista, niin ei kannata käydä katsomassa), mutta hyvä suomalainen elokuva tämäkin oli. Meno oli tutun masentavaa ja synkkää lopun pakollista happyendigiä lukuunottamatta. Ei muuten ollut edes Suomen tuotteliainta näyttelijää Jasper Pääkköstä tässä.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1180 : 11.11.2011 13:47 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili

Itse olen katsellut tässä lähiaikoina melkoisesti leffoja. Pulp Fiction ja Oldboy tuli katsottua kavereiden kanssa ja sain sitten kaverilta lainaan Tarantino-boksin, josta olen tsekannut Kill Billit ja Reservoir Dogsin. Selkeästi joukon heikoin oli Reservoir Dogs, joka oli sellaista "ihan ok"-tasoa. Kyllähän sen katsoi, mutten ehkä mitään erityistä hehkutusta antaisi. Musat olivat mainiot - mikä on muuten selkeästi Tarantinon vahvoja kohtia. Leffojen soundtrackit ovat jumalaisen hyviä ja tehostavat tilanteita jäätävän paljon.
Kill Billejä en ole jaksanut jostain syystä katsoa, mutta Reservoir Dogs on mun mielestä helvetin hyvä. Lähes yhtä hyvä kuin Pulp Fiction. Loppu oli suorastaan PARASTA.

Jos Tarantino-leffoista pitää, niin suosittelisin True Romance -leffaa, jossa on Tarantinon käsikirjoitus. Parempi kuin yksikään Tarantinon ohjaama leffa. Jopa Christian Slaterkaan ei pääosassa ole niin ärsyttävä kuin useimmiten.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1181 : 11.11.2011 13:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Jos Tarantino-leffoista pitää, niin suosittelisin True Romance -leffaa, jossa on Tarantinon käsikirjoitus. Parempi kuin yksikään Tarantinon ohjaama leffa. Jopa Christian Slaterkaan ei pääosassa ole niin ärsyttävä kuin useimmiten.

Tässä elokuvassa Christopher Walken kertoo maailman parhaan vitsin.

EDIT: Eikun Dennis Hopper sen kertoi eikä se ollutkaan mikään vitsi.


« Viimeksi muokattu: 11.11.2011 14:09 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1182 : 11.11.2011 14:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili
Jos Tarantino-leffoista pitää, niin suosittelisin True Romance -leffaa, jossa on Tarantinon käsikirjoitus. Parempi kuin yksikään Tarantinon ohjaama leffa. Jopa Christian Slaterkaan ei pääosassa ole niin ärsyttävä kuin useimmiten.

Tässä elokuvassa Christopher Walken kertoo maailman parhaan vitsin.

Paras kohta koko elokuvassa. Itse elokuvalta odotin kyllä enemmän siihen kehumäärään nähden, mutta ei se huonokaan ollut.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1183 : 11.11.2011 14:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyseinen kohtaus on ehottomasti paras elokuvakohtaus mitä on koskaan tehty.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1184 : 12.11.2011 19:32 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Kävin katsomassa Tintin enkä voinut olla nauramatta kapteeni Haddockin alkoholismille ja sekoilulle. Priceless.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1185 : 15.11.2011 14:36 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Immortals 3D

Überpaska. Eihän näitä tietenkään voi tosissaan mennä katsomaan, eikä näiltä voi odottaa kovin paljoa. Clash of Titans oli yhtä paska. Yleisö jopa nauroi paikoin myötähäpeästä.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1186 : 15.11.2011 14:52 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Visuaalisesti erittäin vaikuttavaa kamaa, mutta muuten elokuva oli ontto kuin pääsiäismuna.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1187 : 15.11.2011 17:37 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Pidin kyllä Immortalsista juuri sen visuaalisen mätön ja soundtrackin takia. Ei kaikissa leffoissa tarvitse olla hyvää juonta. Osa näyttelijöistä, kuten John Hurt osasivat pelastaa paskoja repliikkejä.
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1188 : 15.11.2011 19:38 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ainakin Vares 1 ja 2 oli viihdyttäviä. Jasperkin teki ihan hyvät roolit niissä. Paras oli kuitenkin ammattitappajakaksikko Hillo-silmä ja Tetsuo.
Olen myöhässä, mutta tässähän on kyseessä 2000-luvun huonoimmat roolihahmot kotimaisessa elokuvassa. Ilmeisesti jonkun mielestä on kuitenkin hauskaa kun jätkillä on hassut nimet ja ne hokee vittua? Mitä vittua? Hah hah.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1189 : 22.11.2011 04:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Pitkästä aikaa on ollut mahdollisuus purkaa tuota katsomattomien leffojen pinoa. Hävettää, että en ole nähnyt Alien-leffoja. Hankin jokunen aika sitten kaikki neljä blu-rayna ja kaksi ensimmäistä olen nyt katsonut.

Ensinnäkin pitää mainita, että leffat ovat todella upeita blu-raylla. Aivan jäätävän hyvää työtä ovat tehneet. Edes harvassa uudehkossa leffassa näkee näin hyvää kuvaa. Hattua pitää nostaa. Erikoistehosteet ovat myös kestäneet hyvin aikaa sillä tietokoneella tehdyt jutut ovat todella vähissä. Oikeastaan ainoa asia joka paljastaa näiden olevan vanhoja elokuvia ovat leffoissa esiintyvä teknologia.

Itse elokuvista. Olen suuri scifin ystävä ja odotin paljon näiltä kehutuilta leffoilta. Enpä joutunut pettymään. Tunnelma näissä on todella hieno, ympäristöt on suunnitelty hienosti ja itse Alienit ovat upeita. Pari tuntia vierähti näiden parissa kuin huomaamatta. Harvassa ovat ne leffat. Kesti näinkin kauan nähdä nämä ensimmäisen kerran mutta leffat nousivat välittömästi aika korkealla omalla listalla. Pari viimeistä Alienia on vielä katsomatta mutta nämä eivät käsittääkseni olekaan niin hyviä...

Näiden lisäksi vilkuilin Forrest Gumpin ja Dark Knightin, vanhoja tuttavuuksia ja mutta halusin virkistää muistiani. Hyvin pitivät otteesaan sillä oli jokunen detalji jo päässyt unohtumaan. Nämäkin ovat omalla listalla aika kärjessä. Dark Knightista pitää mainita sen verran, että IMAX-tekniikalla kuvatut kohtaukset ovat upeita. Pistävät erityisesti silmään kun kohtausten välillä tulee eri tekniikoilla kuvattuja pätkiä. En ole varma, mutta olikohan Nolan kuvaamassa jatko-osan kokonaan IMAX:na? Toivottavasti näin on. Sääli vaan, että ei ole kuin 42" telkkari. Pitänee hankkia vähintään 50" tai jopa tykki, että kuvasta pääsee nauttimaan oikein kunnolla.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1190 : 22.11.2011 08:08 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jep, Alienit ovat mahtavia leffoja ja parhaimmillaan Blu-raylla. Itse pidän kolmosesta paljon, vaikka sehän haukutaan yleensä Resurrectionin kanssa kasaksi paskaa. Kakkosta pidän vähän yliarvostettuna, vaikkakin silti loistava leffa. Ykkönen on kevyesti sarjan paras. Resurrectionkaan ei ole mielestäni täysin paska, heikoin toki näistä.

Prometheus odotuksessa!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1191 : 22.11.2011 08:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jeba, pidin ykkösestä enemmän kuin kakkosesta. Muhun vetosi tuo ykkösen rauhallisuus enemmän, kakkonen oli paljon toimintapainotteisempi. Niin ja katsoin näistä nuo teatteriversiot ensin, katson nuo joskus uudestaan directors cuteina ja siihen päälle vielä extrat. Käsittääkseni aika laadukasta kamaa silläkin osastolla?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1192 : 22.11.2011 08:18 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ainakin omasta mielestäni sisältää mielenkiintoisimpia extroja, mitä nyt elokuviin on ylipäänsä tungettu DVD:lle / Blu-raylle. Voi toki olla, että yleisesti Alieniin ja koko sen maailmaan hurahtaminen tuolloin aikanaan DVD:ltä leffat putkeen katsottuna vaikutti siihen, mutta itselleni kyllä oli todella hyvää katsottavaa nuo extrat. Katsoin koko boxin kaiken materiaalin ja näin ei ole monen leffan, saati boxin kanssa tapahtunut.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1193 : 30.11.2011 00:23 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Katsoin The Tree of Life'n. Brad Pitt pääosassa hämää, vaikka loppujenlopuksi veti hyvän roolin (tuli oikeastaan vähän mieleen rooli Inglorious Basterdsissa). Elokuva ei ollut lainkaan mitä odotin, mutta ei myöskään pettänyt. Erittäin visuaalinen ja sanomaltaan syvällinen, vaatii hiukan aivotyöskentelyä sekä mielikuvitusta että jaksaa tämän loppuun katsoa. Mutta kaunis, erittäin kaunis elokuva.

Tämä.

Uskomattoman kaunis elokuva. Leffan loputtua oli sellainen jännä rentoutunut fiilis. En yrittänyt miettiä päätäni puhki ja keksiä onko kaikkien näiden kohtausten takana joku megasyvällinen sanoma. Nautin kauniista kuvasta ja niiden herättämistä tunteista. Pitänee kuitenkin katsastaa leffa joskus uusiksi ja katsoa avautuuko se uudella tavalla.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1194 : 01.12.2011 16:15 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin eilen The Thingin, siis sen uuden esiosan. En ole kasari thingiä nähnyt, mutta tämä oli aikamoista tuubaa. Ei varsinaisesti huono elokuva, mutta siinä on kaikki kauhuklisee hyppysäikähdykset saatu ahdettua, että katsomisesta tuli tylsää. Todella ennalta arvattava elokuva. Oletan että Carpenterin Thing oli parempi.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1195 : 06.12.2011 19:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Immortals 3D

Jos pelkää spoilereita ei kannata lukea.

Empä olisi heti uskonut että näen näin huonon elokuvan. Idea on jees, Rourke pahiksena, trailerissa kivaa mättöä, luulin että tämä riittää. Ensinnäkin ideakin on hukattu. Titaanien ja jumalien välinen taistelu tuo aina mieleen jotain eeppistä taistelua, mutta nyt titaaneista oli tehty aivottomia zombeja. Myönnän kyllä että jumalat niitä ihan kivan näköisesti niittivät, vaikkakin jostain syystä lopulta tulikin turpaan. Mutta taistelusta oli eeppisyys kaukana. Muu taistelu oli sulavuudessaan aika jees, mutta jotenkin tyhjän oloista.

Rourkea oli kiva katella jne. mutta typerät kypärät toivat enemmän huvitusta kuin uhkaa.

Ohjaajan ratkaisut olivat paikoitellen naurettavia. Oraakkeli neitsyellä oli ainakin halu ollu varmaan teini-iästä asti, niin nopeasti itseään sankarille tarjosi. Poltettujen siskojensa äärellä huutaminen olisi voinut olla hyväksyttävä kohtaus mutta nyt se nauratti.

Rourken lisäksi hyväksyttäviä näyttelijäsuorituksia ei juuri ollut. John Hurt oli jees, mutta liian vähän ruudulla. Luke Evans Zeuksena pyöri siinä ja siinä. Pääosan esittäjä Henry Cavill oli onneton. Voisi melkein tämän perusteella tuomita seuraavan Teriksenkin. Toivottavasti Zack Snyder saa kaverista enemmän irti.

3D oli aivan turha. Jotenkin jäi sellainen fiilis että elokuvassa ei ollut 3D -tehosteita yhtään.

Sinänsä tämä kannattaa kyllä mennä katsomaan teatteriin jos elokuvan haluaa nähdä. Muutamasta kohtauksesta saa teatterissa jotain irti, mutta kotona peruslaitteistolla tästä tuskin saa mitään irti. Jos samanlaista haluaa, niin minusta Clash of The Titans oli parempi vaikka sekään ei kummoinen ole. Mutta siinä on sentään jotenkin hommansa osaava pääosanäyttelijä ja hiukan eeppisyyttä ja Kreikan mytologian fiilistä. Immortalsissa ei ole mitään näistä.


EDIT: Tulipas taas hyviä kirjoitus- ja ajatusvirheitä...pitäisi hiukan hidastaa kirjoittamista ilmeisesti... Mutta nyt tuo Doinkkin lainaama kohta on muutettu siihen muotoon missä sen oli tarkoitus olla. Eli jos haluaa elokuviin mennä ei tätä vain sen vuoksi kannata valita. Parempia on. Paitsi jos Twilight on toinen vaihtoehto... Ja älkää kysykö miten sain tarkoituksestani aikaisemmanlaisen lauseen. Pää ei tunnu pysyvän kasassa enää. Kai se on tuo lähenevä 30v...


« Viimeksi muokattu: 07.12.2011 12:20 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1196 : 06.12.2011 19:55 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus käyttäjältä: JayeizH
Sinänsä tämä kannattaa mennä katsomaan teatteriin jos elokuvaan haluaa mennä.

Yleensä jos haluan mennä leffateatteriin, niin haluan nähdä hyvän leffan. Driven missasin joten taidanpa pysyä loppuvuonna loitolla lippuluukuilta.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1197 : 08.12.2011 00:38 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Immortals oli kyllä paska, mutta jos haluaa nähdä hyvän leffan niin menkää ihmeessä tsekkaamaan tuo uus Tintti -leffa. Loistavaa kamaa ja teknisesti helvetin huikea
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1198 : 08.12.2011 10:10 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Immortals oli kyllä paska, mutta jos haluaa nähdä hyvän leffan niin menkää ihmeessä tsekkaamaan tuo uus Tintti -leffa. Loistavaa kamaa ja teknisesti helvetin huikea

Teknisesti joo kova mutta mielestäni ei leffana mitenkään erityinen. Ihan katsottava kyllä, ei siinä mitään.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1199 : 08.12.2011 14:33 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Mun mielestä oli ihan leffanakin tosi hyvä. Toki juoni oli vähän niin ja näin ja Tintin hahmo jäi todella etäiseksi, koska hahmoa ei juurikaan pohjustettu ollenkaan. Mutta puhtaana elämysmatkana leffa on huikea. Toimintaa on alusta loppuun lähes nonstoppina eikä tylsää hetkeä tule. Varsinkin se 10-15 minuutin pituinen takaa-ajokohtaus siellä aavikkokaupungissa oli orgasmia silmille ja korville.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines