Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488073 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1020 : 18.11.2010 00:36 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harry Potter ja kuoleman varjelukset ei tyydyttänyt kirjamuodossa kaikkia. Sitä haukuttiin pitkitetyksi ja monilta osin vesitetyksi. Kahteen osaan jaettu elokuvaversio kokee varmasti monien mielestä saman kohtalon. Itse en kuulu heihin, sillä minun mielestäni Deathly Hallows on paras Potter-filmatisointi tähän mennessä.

Nykymuodin mukaisesti entistä synkempi (mukailee kuitenkin kirjaa tässäkin asiassa) Potter tarjoilee taas valkokankaalle sellaista kuvastoa kera hienon soundtrackin, että kylmät väreet jos toisetkin ovat odotettavissa. Visuaalinen tyyli on napakymppi. Vähempää suurella budjetilla luodusta seikkailusta ei voikaan odottaa, mutta mainittava se silti on. Harha-askel tehdään vain kotitonttujen toteutuksessa, sillä Dobby ja Oljo eivät ole aivan niin vakuuttavia ilmestyksiä kuin mihin nykypäivän CGI parhaimmillaan venyisi.

Kuoleman varjeluksia varjostaa sama vaiva kuin sen edeltäjääkin: jos kirjaa ei ole lukenut, on takuulla hukassa mitä kohtauksien välillä tapahtui ja mihin tarkalleen ottaen viitattiin. Tekijät todella olettavat, että kirjat on luettu. Sellaisiakin silti löytyy, jotka kokevat Potterit vain ja ainoastaan elokuvamuodossa. Se on sääli, sillä he jäävät paljosta paitsi.

Myös lievä päämäärättömyys riivaa elokuvaa. Ilmassa leijuu tunne, että panoksia säästellään. Se onkin totta; piru päästetään toden teolla irti vasta toisessa osassa. Onneksi pari viimeistä kohtausta onnistuu armottomuudessaan kuitenkin hieromaan katsojan naamaan tunteen, että kyseessä on todella lopun alku.

Huumorin määrää oli myös vähennetty. Puoliverinen prinssi oli paikka paikoin kuin komedia, nyt se vaihde on jätetty.

Uudestaan 3D:nä? Totta kai! HP-fanille kuoleman varjelukset on hieno kokemus, vaikkei vuoden parhaimpiin elokuviin millään mittapuulla mitattuna kuulukaan.  
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1021 : 26.11.2010 18:13 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Katselin tässä todella pitkästä aikaa City of Godin. On se vaan mestariteos. Aika selvästi mun Top-3 lempileffat listalla ja helposti paras ei-englanninkielinen leffa ikinä. Jos joku ei ole kuullut tästä niin tämähän on brasilialainen leffa, joka kertoo Rio de Janeiron faveloitten gangstereista 60-, 70- ja 80-luvuilla. Parasta tässä on se miten hyvin miljöö on toteutettu ja miten rosoinen kuvaus jengielämästä on saatu. Mitkään hollywoodin gangsterileffat tälle pärjää, Scarface pääsee lähelle. Ylistäisin enemmän, mutta tajusitte varmaan pointin. Nyt kun vielä löytäisi tästä sen blu-rayn jostain. 10/10.



tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1022 : 29.11.2010 11:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Tuli käytyä katsomassa uusin Potter. Ja kyllähän tämä menee Potterien (ja oikeastaan ihan yleisesti elokuvienkin) kärkeen helposti. Tunnelma on todella hyvä alusta loppuun ja varsinkin elokuvan alku on todella mukaansa tempaava. Synkkä tunnelma on koko ajan läsnä, että tilanne menee koko ajan huonommaksi. Olen erittäin tyytyväinen että sarjan on annettu kasvaa katsojien kanssa, eli ensimmäinen ja toinenkin Potter oli selvästi ehkä jopa hiukan lasten elokuva, mutta tästä tämä luokitelma on aika kaukana. Elokuvaa ei ole siloteltu, ja asiat on kuvattu totuuden mukaisesti, jopa raa-alla tavalla. Erittäin hieno juttu että tästä ei yritetty tehdä väkisin lastenelokuvaa.

Itseäni ei vaivannut missään vaiheessa leffan hitaampi tempo. Oikeastaan olisin halunnut tätä enemmän elokuvan alkupuolellekkin. Paljon jäi kuitenkin kertomatta. Ja mitä tapahtui Dumbledoren hautajaisille? Käsitin että tämä poistettiin edellisen leffan lopusta että tämä laitettaisiin seuraavan alkuun. Eihän tämä mitenkään maailmaa kaatava puute ole, mutta tämä olisi ehkä syventänyt vielä lisää tarinaa ja Dumbledorea.

Mutta todellakin suosittelen. 4/5
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1023 : 05.12.2010 01:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili

Tottakai ne ensimmäiset Potterit olivat lasten elokuvia, kun ne ensimmäiset kirjatkin olivat selvästi lasten kirjoja, vaikea niistä olisi ollut tehdä raaempia. Viimeiset kirjat olivat sitten selvästi aikuisempaan makuun ja elokuvatkin sen mukaiset.

Itse pidin uudesta Potterista myöskin. Kahteen osaan jakaminen toimii. Itse asiassa viimeiset kolme kirjaa olisi voinut jakaa kahtia elokuvina. Olen Ephramin kanssa soundtrackista eri mieltä, musta just soundtrack kusi tässä uusimmassa pahiten. Ei ollut kovinkaan monta "pottermaista" biisiä leffassa. Aiemmissa elokuvissa tämä hoidettiin paremmin.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Muuten Deathly Hallowsta on muodostumassa paras sarjan filmatisointi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1024 : 05.12.2010 02:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Rare Exportsin kävin perjantai-iltana katsomassa.

Ulkomailla ovat tykänneet kovasti, kun taas kotimaisten kriitikkojen sanan säilä on viuhunut vähän terävämmin. Sinänsä sen kyllä ymmärtää, sillä ei Rare Exports kiistämättömistä vahvuuksistaan huolimatta ole mikään täydellisyyttä hipova elokuva. Se on viihdyttävä, mustalla huumorilla kuorrutettu kauhukomedia, jonka kuvaus on paikka paikoin niin komeaa, että joutuu muistuttamaan itseään siitä, että kyseessä on kotimainen tuotanto. Sama pätee soundrackiin, jonka pauhaavat ja komeat viulumusiikit tekevät lumimaisemien lumovoimasta vieläkin tehokkaampaa. Varsinkin kymmenen ensimmäistä minuuttia vangitsevat - ja ovat mielestäni parasta, mitä elokuvalla on tarjota.

Rare Exports on ehkä hitusen päämäärätön. Tuntuu kuin se ei aivan osaisi päättää kumman ehdoilla mennään, komedian vai kauhun, paikka paikoin jopa seikkailun. Se on toki yhdistelmä näitä kaikkia, mutta silti itselleni jäi tarve määritellä sen lajityyppi.

Viihdyttävä se silti on. Jos puhutaan tunnelmallisista jouluelokuvista, on parin vuoden takainen joulutarina yhä lyömätön. Rare Exports listataan hieman erilaiseen kategoriaan, sellaiseen vähän vinksahtaneeseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1025 : 05.12.2010 12:07 »
IceCold Jäsen Viestejä: 1 717 Basaaripisteet: 1 Profiili Joo tänään oli kyl ajatus käydä kattomassa toi Rare Exportsin ,mut menoja on joten se jää sitten arkipäiviksi tai seuraavaan viikonloppuun. Viimeksi nähty leffa oli tv-viideltä (The Voice) katsottu Hame Kyttä. Ja kerrassaan hyvä komedian amerikkalaiset saanut tehtyä. Viimeks katsottu valkokankaalla oleva leffa taisi olla Laskettu Aika tai Napapiirin Sankarit.
Journalist: “Kimi, what do you say about the 5th grid position?”
Kimi: “It´s the 5th grid position“
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1026 : 05.12.2010 12:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Pari filkkaa on kans tullut nähtyä.


RED

Aivan mahtava. Taas niitä toimintaelokuvia, joissa yhdistyy ilahduttavasti kuivakka huumori, viileät äijät ja överiksi vedetty toiminta. Jos tästä nyt jotain pahaa pitäisi keksiä, olisi se varmaan se, ettei vaaran tuntua elokuvassa ole juuri lainkaan. Kaikki menee päähenkilöillä niin putkeen, ja mahdottomat tilanteetkin sujuu niin smuutisti, ettei paljoa joudu jännittämään. Se ei kuitenkaan itketä, sen verran viihdyttävä leffa RED oli. Bruce Willis kantaa.


The Next Three Days

Tämä olikin sitten astetta vakavammin otettava pätkä. Startti on hyvä ja jämäkkä, ja asetelma kiinnostaa alusta asti. Varsinkin, kun en leffaan mennessäni tiennyt siitä mitään, mihin pitäisi koittaa pyrkiä aina. Tekee kokemukselle todella paljon. Crowe ja Banks tekevät päähenkilöiden kanssa mainiota työtä, eikä myötäelämistä voi estää. Kun panokset viimein kovenevat, myönnän nojautuneeni kevyesti eteenpäin tapahtumia tiiviisti seuratessa. Pieni särö muuten eheässä leffassa on Crowen hahmon muutos ujohkosta luokanopettajasta huumelabroja bustaavaksi pyssymieheksi, joka on vähän liian räikeä. Kyse ei ole kuin yhdestä hetkestä jonka syitä petailtiin melko huolella, ja loppuleffa tasoittuu taas uskottavammaksi, mutta silti pisti vähän silmään. Muuten erittäin mainio toimintajännäri. Suosittelen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1027 : 06.12.2010 23:24 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Rare Exports

Paskahan se oli, höh.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1028 : 08.12.2010 23:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No suomalainen elokuva, niin aika suurella todennäköisyydellä täyspaska.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1029 : 08.12.2010 23:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
No suomalainen elokuva, niin aika suurella todennäköisyydellä täyspaska.

Ei se täyspaska ollut, lähellekään. Itse asiassa Suomen leffarintamalla tätä on kiiteltävä originaaliudestaan ja pirun laadukkaasta toteutuksesta. Monissa asioissa onnistutaan, ja Korpelan Tommi naurattaa, mutta kokonaisuutena leffa on vähän ontto. Lyhärin muuttaminen kokopitkäksi leffaksi on vaan pirun vaikeaa.

Lisäksi lapsinäyttelijöitä tulisi tässä maassa välttää, sillä - niin karua kuin se onkin - hyviä sellaisia ei vain ole. Missä viipyy tämän päivän Konsta Hietanen?


« Viimeksi muokattu: 08.12.2010 23:57 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1030 : 09.12.2010 01:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä leffahan tuo on, sitä ei pidä vain katsoa niin kriittisesti. Tarkoitan sitä ei kannata verrata Hollywood-leffoihin. Heti alusta asti on selvää, ettei työnjälki ole niin sliipattua, kuin se voisi olla. Itseä lapsinäyttelijöissä ei häirinnyt muu, kuin pliisuus, ei tuon ikäiset puhu noin "nössösti", vaan kiroilevat ihan kunnolla. Jorma Tommila ja Tommi Korpela olivat selvästi elokuvan parasta antia näyttelijöiden osalta. Hyvä, että sentään tästä leffasta puuttui se pakollinen Jasper Pääkkönen.


 


Kunpa Peter Jackson olisi ohjannut Rare Exportsin kymmenkertaisella budjetilla. 
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1031 : 10.12.2010 17:49 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Hyvä leffahan tuo on, sitä ei pidä vain katsoa niin kriittisesti. Tarkoitan sitä ei kannata verrata Hollywood-leffoihin. Heti alusta asti on selvää, ettei työnjälki ole niin sliipattua, kuin se voisi olla. Itseä lapsinäyttelijöissä ei häirinnyt muu, kuin pliisuus, ei tuon ikäiset puhu noin "nössösti", vaan kiroilevat ihan kunnolla. Jorma Tommila ja Tommi Korpela olivat selvästi elokuvan parasta antia näyttelijöiden osalta. Hyvä, että sentään tästä leffasta puuttui se pakollinen Jasper Pääkkönen.


 


Kunpa Peter Jackson olisi ohjannut Rare Exportsin kymmenkertaisella budjetilla. 

Ei kun huono leffa se on jos sitä katsoo niinkuin muitakin elokuvia. Hyviäkin juttujahan leffassa toki oli. Elokuvan peruslähtökohta on mainio ja tontut ja joulupukit oli hauska idea, ja onnistunein kohtaus mun mielestä olikin se ihan viimeinen jossa treenattiin niitä tonttuja joulupukin hommia varten.

Ja nimenomaan tätä joutuu vertaamaan Hollywood-leffoihin kun niitä on niin vahvasti lähdetty apinoimaan. Sehän se elokuvan suurin kompastuskivi taitaakin olla ; ei näillä näyttelijäkaarteilla ja budjeteilla ole mitään järkeä lähteä sitä hollywoodia tekemään.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1032 : 12.12.2010 01:16 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili The Road

Lohduton tarina, tyly miljöö ja hieno rooli Viggolta. Erittäin onnistunut elokuva kaikkinensa. Pidin erityisesti siitä ettei elokuvassa selitelty mitenkään katastrofin taustoja vaan ne jäivät arvoitukseksi ja tulkinnan varaan. Oli myös hauska huomata lopputekstien pyöriessä ettei hahmoilla ollut varsinaisia nimiä ollenkaan.

Voi tosin olla ettei uni tule kovinkaan nopeasti tänä yönä silmään kun leffa jää pyörimään pääkoppaan. Ei ole Menneisyyden otteen jälkeen tapahtunut vastaavaa.  :/
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1033 : 18.12.2010 01:17 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Tron: Legacy

Pidin elokuvasta, hyvinkin paljon. (Pidin myös alkuperäisestä Tronista.) Elokuvan ulkonäkö, äänimaailma & miksaus ja Daft Punkin soundtrack olivat ne highlightit. Jostain kumman syystä pidin myös elokuvan tarinasta, vaikka kässäri kieltämättä olisi saanut pysyä käsikirjoittajien kynän alla vielä muutaman kuukauden ennen tuotannon alkua. Viat, mutta myös tarinan ainesten potentiaali, ovat selkeästi nähtävillä. Kässärin viat ja missattu potentiaali eivät kuitenkaan pilanneet elokuvanautintoani, ja Clun/nuoren Flynnin kasvot eivät mielestäni olleet niin "huonot" kuin netin konsensus väittää. Huomasin Benjamin Buttonissakin vanhan Bradin olevan CGI-kamaa, mutta Clu ei silti häirinnyt lainkaan. Kaipa sen nuorennoksen luonnottomuuden tajuaa helpommin kun vanhasta (Bridges) tehdään CGI:llä nuorempi, kun taas Benjaminissa homma oli Bradin kohdalla toisin päin. Mun "suspension of disbelief"-taso on kyllä myös sitä suvaitsevinta päätä.

Eli pähkinänkuoressa: jos haluatte tämän joskus katsoa, ja maksimoida mahdollisuutenne nauttia siitä, niin käykää katsomassa pätkä teatterissa. Kotiruudulta tuskin tekee vaikutusta, Avatarin tavoin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1034 : 25.12.2010 21:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Inception pähkinänkuoressa: Nolanin elokuvat tyhmenevät ja pitenevät mitä suuremmaksi niiden hype käy. Harmi, koska ohjaajassa kuitenkin oli potentiaalia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1035 : 31.01.2011 22:28 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos Amélie ei ole mielestäsi ehkä kaikkien aikojen paras elokuva, voit vaikka vaieta iäksi. Jean-Pierre Jeunet on ehkä yksi tämän päivän persoonallisimmista ohjaajista ja hänen tapansa rakentaa näennäisen merkityksettömistä tapahtumista äärettömän merkityksellinen tapahtumasarja on kerrassaan niin riemukasta. Samoin visuaaliset kikkailut toimivat (katso myös Delicatessen), vaikka täytyy myöntää että jossain vaiheessa aloin miettimään, että onkohan nyt käytetty filttereitä vähän liikaakin. Mutta ei se mitään, se oli vain se yksi hetki.

Täytyy vaan kiittää jotain suurempaa voimaa siitä, että elokuvasta ei tullut sellainen, mitä siitä alunperin piti tulla. Elokuvan tähden, säkenöivän Audrey Tautoun tilalla kuului olla Emily Watson ->
(ei ikinä)
mutta onneksi ranskan kieli ei naikkoselta sujunut ja olipa hänet jo kiinnitetty toiseenkin leffaan. Myöskään taatusti muistettavan soundtrackin säveltäneen Yann Tiersenin ei kuulunut säveltää yhtään mitään, vaan siihen tehtävään haluttiin myös elokuvasoundtrackien tekijänä kunnostautunut Michael Nyman. Varmaan ihan hyvät pimputukset olisi mieheltäkin tullut, mutta ei kyllä yhtään kiinnosta millaiset. Tierseniltä löytyy sitä persoonaa, sellaista persoonaa mitä tämä elokuva kaipasikin tuekseen. Ps. Nymania en ole koskaan kuunnellut.

Säkenöivät, riemukkaat, värikkäät, positiiviset, viattoman puhtaat viisi tähteä. Jos et tykkää, et ole ihminen.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1036 : 07.02.2011 19:54 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Tsiigasin tässä viikonloppuna Metal Gear Solid Philanthropy (ei ehkä varsinainen elokuva) fanileffan. Yllätyin itseasiassa positiivisesti, sehän oli ihan sujuvasti saanut MGS fiiliksen kehiin. Kuvauspaikat oli valittu erinomaisesti ja puvustukseen oli panostettu selvästi. Eikä ne CGI jututkaan näyttänyt niin pahalta kuin olisi luullut.
Välillä kyllä häiritsi tuo dubbaus, ei siinä muuta vikaa ollut kuin joissain kohtauksissa lipsync ei oikein mennyt kohilleen.

Toivottavasti saavat tehtyä part 2:n ja 3:n, mutta ei kavereilta toistaiseksi ole tullut mitään infoa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1037 : 09.02.2011 08:02 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin katsomassa elokuvateatterissa kotimaisen teoksen Veijarit ihan kokeiluluontoisesti. Meni täysin metsään. Eipä tule mieleeni koska olisin käynyt elokuvateatterissa pettymässä yhtä pahasti.

Voin kuvitella mitä tuotantoyhtiössä on mietitty:
No nää olis tälläset kaks stadilaista kolmekymppistä jätkää joilla olis makeet duunit joissa ne ei oikeesti viettäis aikaa ollenkaan ja sit niillä olis makee kämppä jossa ei oo ollenkaan oikeita huonekaluja ja sit ne kreisibailais ihan törkeesti ja tekis kaikkia ihan sikahauskoja jäyniä toisilleen ja muille ja sit ne panis kaikkia hullun hyvännäkösiä misuja. Ja sit sillä toisella vois olla joku siisti nimi, vaikka... Ässä!

Voi vittu, Ässä! Ässää näyttelevä Antti Luusuaniemi tekee tosin elokuvan siedettävimmän roolisuorituksen joka jo lähentelee hyvää. Keskiosassa juoneenkin saadaan vähän draaman kaarta ja mielenkiintoni heräsi hetkellisesti ainoastaan pettyäkseni lisää lopun lässähdyksen myötä. Plussaa toki Riston musiikista soundtrackilla, mutta sitäkin on sitten varmuuden vuoksi tungettu jokaikiseen väliin.

Paska, paska, paska. Harmillista, sillä pidän kotimaisesta elokuvasta ja siellä on viime vuosina taas menty selkeästi eteenpäin. Olisin varmasti pitänyt Napapiirin Sankareista enemmän kuin tästä.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1038 : 09.02.2011 09:06 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kävin katsomassa elokuvateatterissa kotimaisen teoksen Veijarit ihan kokeiluluontoisesti. Meni täysin metsään. Eipä tule mieleeni koska olisin käynyt elokuvateatterissa pettymässä yhtä pahasti.

Taannoin jo trailereiden perusteella iski facepalmia aika rankasti. Varmuus olla menemättä katsomaan koko leffaa taisi tulla tässä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1039 : 17.03.2011 23:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 127 tuntia teki jotain, mihin yksikään elokuva ei ole pystynyt.

Sai minussa nimittäin aikaan vahvan fyysisen reaktion: elokuvan loppupuolella tunsin kuinka sydämeni alkoi takoa miljoonaa, oksennuksen maku nousi suuhun ja silmissä sumeni. Minun piti tuijottaa hetki lattiaan ja muistuttaa itselleni, että "olet vain elokuvateatterissa". Olin jo poistumassa salista, mutta sitten päätin etten tee niin.

Yllättävää. Elokuva on toki mainio, vähän niinkuin Into the Wildin ja Buried-elokuvan risteytys. Myös päähahmo on kuvattu synpaattisella tavalla ja saa hyvin katsojan empatiat puolelleen.

Mutta miksi juuri tämä elokuva sai aikaan näin vahvan reaktion? Oli pelottavaa huomata, että leffa kykenee minussa saamaan aikaan näinkin voimallisen efektin.

Hyvä elokuva, jota en kuitenkaan todennäköisesti enää koskaan katso uudestaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1040 : 17.03.2011 23:55 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Mä oikeastaan yllätyin kuinka paljon pidin 127 Hoursista. Slumdog Millionaire aiheutti aikoinaan sellaisen pettymyksen etten jaksanut tältä odottaa paljoa, mutta onneksi sain yllättyä positiivisesti.

Katsoin leffan koneen ruudulta ja silti teki pahaa katsoa loppukohtaus. Ei nyt ehkä ihan yhtä vaikeaa ollut kuin Ephillä, mutta kyllä siinä vähän yritti katsoa muualle varsinkin siinä kohdassa missä
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Paljon parempi tämä oli kuin Buried ainakin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1041 : 18.03.2011 00:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ihan kreisiä, en oo ollu ikinä niin lähellä pyörtymistä.

Jenkeissähän oli jengiä oksennellut ja poistunut salista kesken näytöksen. En mä olis ikimaailmassa uskonut, että olisin elävä todiste niistä, joille loppu meinasi olla liikaa...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1042 : 18.03.2011 11:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kysehän on suuresta kontrastista. Elokuvaa ei missään vaiheessa kuvata "kauhuleffana" tai edes kovin johdattelevana trillerinä. Myös päähenkilö on huumorintajuinen ja erittäin sympaattinen hahmo. Juuri siksi elokuvan loppu pääsee yllättämään mielen suojamekanismit. "Todellisuus" käsikirjoituksena on paljon voimakkaampi kuin mikään sepite.

Taitavaa ohjausta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1043 : 18.03.2011 16:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ihan hyvin se leffa oli tehty, mutta kun tarinan tiesi niin hyvin etukäteen niin mielenkiinto loppui puolessa välissä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1044 : 29.03.2011 14:28 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili 127 Hoursista ja sen hyvin miedoista pahoinvointia aiheuttavista kohtauksista tuli mieleen Lars von Trierin Antichrist, joka lienee ainut elokuva, jonka aikana olen ihan vakavasti ottaen joutunut kääntämään pääni. Eikä pahaa oloa aiheuttaneet pelkästään yksittäiset kohtaukset, vaan elokuva ihan kokonaisuudessaan; tarina, tunnelma, miljöö... Silkkaa pahuutta ja ahdistusta. Jos ikinä uudestaan katson (varmasti joskus katsonkin), niin johtuu se ihan piilevistä masokistisista taipumuksista.

Luulisinpa että kyseessä on voimakkain elokuvakokemukseni. Vinkkinä vaan.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1045 : 09.04.2011 02:58 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Catfish. Ei tuosta voi oikein mitään kertoa pilaamatta kokemusta. Katsokaa ja ihastukaa!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1046 : 10.04.2011 21:52 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Pom Poko.

R&A kai tätä nyt kierrättää Suomessa, Oulussa Valvella kävin tsekkaamassa, yksi näytös oli vaan joten vähän erikoisempi juttu. Hyvä että kävin katsomassa, oli melko erikoinen ja hauska Ghibli-leffa. Vaikka sinäänsä kaiken fantasian takana oli melko vakava asia. Elokuva ei voi olla huono jos siinä supikoirat hakkaavat ihmisiä sukukalleuksillaan...
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1047 : 11.04.2011 00:12 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pom Poko.

R&A kai tätä nyt kierrättää Suomessa, Oulussa Valvella kävin tsekkaamassa, yksi näytös oli vaan joten vähän erikoisempi juttu. Hyvä että kävin katsomassa, oli melko erikoinen ja hauska Ghibli-leffa. Vaikka sinäänsä kaiken fantasian takana oli melko vakava asia. Elokuva ei voi olla huono jos siinä supikoirat hakkaavat ihmisiä sukukalleuksillaan...

Samaisessa leffassa on ehkä koko animaatioelokuva historian vaikuttavin kohtaus ikinä.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1048 : 11.04.2011 00:14 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Black Swan. Kliseinen sanonta "expect the unexpected" pätee tähän aika hyvin. Osasin olettaa, ettei leffa tule olemaan tavallisin näkemäni, mutta kyllähän se yllätti useastikin - ja myös kokonaisuutena.

Spoileri: Spoilereita leffasta (osoita katsoaksesi)

Kaikenkaikkiaan siis hyvin vaikuttava leffa. The Wrestler oli sitä myös, joten näin jälkeenpäin miettiessä ei kai tämäkään ollut yllätys. Joskin vasta jälkeenpäin huomasin näiden olevan samalta ohjaajalta. Noh, jokatapauksessa: Taiteellinen, sensuelli, jännittävä, yllättävä, vaikuttava ja mukaansatempaava leffa, katsokaa ihmeessä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1049 : 11.04.2011 15:51 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Black Swan on kyllä aika loistava leffa. Oma suosikki viime vuodelta, julisteen siitä kävinkin ihan teatterista hakemassa seinälle. Pari kertaa sen jo olen nähnyt ja kyllä jaksaa viihdyttää. Tykkäsin todella paljon Wrestleristäkin ja yksi suosikeista viime vuosilta, tämä ehkä jopa parempi. BD:nä tämä on pakko hommata kunhan tulee.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines