Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 482559 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #960 : 19.05.2010 11:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Robin Hood

Scott ei petä tälläkään kertaa: aiempia tummasävyisempi ja aikuisempi tarina Sherwoodin metsien sankarista ei haasta Gladiatoria, mutta lavastukseltaan ja kerronnan sujuvuudeltaan se on silti huippuluokkaa. Kauniit maisemat paljastavat kamera-ajot salpaavat hengen ja muutamat suuremmat taistelukohtaukset ovat mittakaavansa vuoksi vaikuttavaa katsottavaa.

Gladiatorille jäädään kuitenkin eniten vastavoiman rakentamisessa; Joaquin Phoenix ilkeili niin upeasti Commuduksena, ettei Robin Hoodin ilkiö pääsee muodostamaan itsestään lähellekään yhtä vihattavaa pahista. Myös henkilökohtaisella tasolla panokset ovat pienemmät.

Crowe vetää roolia vahvalla Maximus-vaihteella, ja sehän käy. Yksi loppuvaiheen palopuhe toimittaa jälleen kylmiä väreitä selkäpiihin.

Lopussa tajuaa, että tämä onkin Robin Hood Begins. Mahdollisella jatko-osalla onkin käytettävissään hyvä lähtökohta ja paljon potentiaalia.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #961 : 08.06.2010 22:07 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Noh, hyppäsin mukaan uusmediapalveluiden uusimpaan buumiin ja katselin Voddlerillä ilmaiseksi elokuvan nimeltä Moscow on the Hudson.

Leffassa oli se kiva, ettei ollut mitään tuttuja näyttelijöitä niin ei sen perusteella tule rankattua. Leffahan kertoo venäläisestä sirkuksessa soittavasta saksofonistista joka loikkaa jenkkeihin. En jaksa sen suurempaa analyysiä alkaa tehdä juuri nyt mutta kaikenkaikkiaan erittäin tunteellinen, hauska ja viihdyttävä elokuva. Suosittelen katsomaan, etenkin kun ilmaiseksi näkee tuolta Voddlerista. Tietysti warettajillehan tällä ei ole mitään väliä, mutta tykkäsin siis silti. Seuraavaksi ajattelin katsoa tuolta ehkä Hotel Rwandan tai Apocalypson tai Life of Brianin. :P Oli btw vielä suomeksi tekstitykset!

http://voddler.com ; menkää jonoon inviten puolesta - palvelu ei vissiin ole vielä liian suosittu, minullekin tuli kutsu kolmessa päivässä. Samahan oli Spotifynkin kanssa, alkuvaiheissa kutsuja sai vielä suht helposti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #962 : 14.06.2010 16:35 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Clerks 2



ja sitä ennen Hangover. Kumpikin leffa varmaan mahtuisi mun Top 25:een.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #963 : 17.06.2010 17:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Hangoverin kävin katsomassa tyhjässä teatterissa Omenassa, ei mikään ihme leffa, vaikka porukka tuntuu hehkuttavan. Clerks 2:n sen sijaan oli todella hyvä, varsinkin huonon ykkösosan jälkeen.

A-Team tuli katsottua eilen Tennarissa. Odotukset oli ihan nollassa, A-team vaikutti joltain facepalm leffalta, mutta toisaalta teatterissa menee paskempikin leffa. Väärässä olin, hienoa viihdettä ja naiskauneutta Jessica Bielin muodossa.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #964 : 19.06.2010 18:42 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Clerks 2:n sen sijaan oli todella hyvä, varsinkin huonon ykkösosan jälkeen.

Käsittämätöntä, en pysty missään valossa näkemään jatko-osaa parempana.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #965 : 20.06.2010 21:01 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Clerks 2:n sen sijaan oli todella hyvä, varsinkin huonon ykkösosan jälkeen.

Käsittämätöntä, en pysty missään valossa näkemään jatko-osaa parempana.
Monien mielestä kakonen on parempi koska: siinä on enemmän ns. toimintaa. Tapahtuu monenlaista ja eivät vain ole samassa huoneessa koko leffaa.
Itse pidän kummastakin, ykösen dialogi on kylläkin parempaa. Aivan loistavaa huumoria kaikkiaan, parasta jenkkilästä. Englantilaiset vaan vetävät paremmaksi. Kakonen on myös loistava, etenkin lopun aasinnussinta sekä "nigger knife" ja "Porch Monkey" läpät ovat jotain aivan loistavaa  :lol:
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #966 : 21.06.2010 09:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Zombieland

Olipahan oikea yllätys vaikka odotinkin keskivertoa parempaa elokuvaa. Tämä oli oikeasti hyvä. Käytännössä elokuva ratsastaa kolmella jutulla: Dialogilla, henkilöiden kemialla ja zombie katastrofin arkipäivästämisellä. Käytönnössä elokuva ei etene juuri mihinkään (muuten kuin henkilöiden keskinäisten suhteiden kohdalla), leffassa ei ole periaatteessa minkäänlaista päämäärääkään. Mutta dialogi on paikoitellen oikeasti hulvatonta ja Jesse Eisenbergin ja Woody Harrelsonin kontrasti tai kemia toimii oikeasti todella hyvin. Jo ensimmäinen tapaaminen sisältää hienoa jännitystä ja/tai vastakohtaisuutta joka kuitenkin toimii. Zombie katastrofin joka päiväistäminen tuo leffaan hienon näkokulman jota itse en ole tavannut aikaisemmin (vaikka en kyllä voi sanoa että olisin erityisemmin zombie-leffoja katsonutkaan). Heti alussa Eisenbergin nörttimäinen omien eloonjäänmisohjeiden selostus ja olemus joka on kuitenkin hyvin tyyni elävienkuolleiden keskellä, on hauska ja piristävä :)

Pari ärsyttävää juttua leffaan kyllä osuu, mutta nämä hukkuvat suht hyvin koko leffan loistavuuden seassa.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kokonaisuudessaa varsin hyvä leffa, joka niiiiin kaipaa jatko-osaa. Toivon että sellainen tulisi alkuperäisella porukalla. Ja osaksi sellainen on jopa aika mahdollista kun tästä piti alunperin TV-sarja tulla.

Suosittelen, kaikille 3.5/5


EDIT: Wikipediasta luinkin heti että jatko-osa on tulossa! Pitäisi valmistua 2011.


« Viimeksi muokattu: 21.06.2010 18:57 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #967 : 29.06.2010 18:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW A-Team

Alkuperäistä TV-sarjaa katsottuna 0 min. Toimiko elokuva? Kyllä toimi. Puhtaana toimintaviihteenä ainakin.

Liam Neeson kantaa jo yksin toimintaa harteillaan. Takenin superäijistelyyn ei ylletä, mutta kyllä paikka paikoin suupielet kääntyvät miellyttävään hymyyn kun A-Team myllyttää esiin sen näyttävimmät kohtauksensa. Jonkinlainen juonikyhäelmäkin toki löytyy taustalta sitä kaipaaville, mutta pääasiassa mennään paikasta A paikkaan B - tuhoamaan se. Siihen kun lisätään parit twistit ja toimiva huumori, voidaankin puhua aidosta 80-luvun action-leffojen hengenheimolaisesta.

Elokuva ei tarjoa pureksittavaa eikä koukkua katsoa sitä uudestaan. Se on vain hyvää ja nopeasti unohtuvaa toimintaviihdettä. Mutta kyllä tälläistäkin tarvitaan. Ei aina jaksa valmistaa kotona hienoa ateriaa kera punaviinin, vaan joskus tekee mieli mennä purilaispaikkaan. A-Team sopii hyvin jälkimmäiseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #968 : 01.07.2010 11:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itseä häiritsi A-Teamin  K-13 leima. Toiminta oli piilotettu ja tehty sekavaksi heiluttamalla kameraa eikä mitään hittoa rajumpaa kiroilua kuulunut. Kyllähän tuon tyyppinen leffa saisi ihan suosiolla rajumpi. Die Hardin kanssa oli vähän sama juttu. Oli A-Team silti ihan hauska ja viihdyttyvä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #969 : 10.07.2010 15:03 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili The Predators

Mitähän tästä nyt pitäisi olla mieltä. Tavallaan elokuva kunniottaa mukavasti alkuperäistä Predatoria ja näyttää keskaria surkeille AVP -leffoille, joka lähtökohtaisesti on tietenkin hyvä asia. Silti tässä ei voida todellakaan puhua mistään mestariteoksesta. Ikävästi juuri elokuvan toiminta on innotonta. Huomasin että toimintakohtaukset olivat jokseenkin niin tylsiä ja mielikuvituksettomia, että mietiskelin niiden aikana hahmojen taustoja ja muita juonellisia asioita. Hyvänä esimerkkinä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Elokuvan asetelma on ihan jännästi toteutettu. Katsojalle kerrotaan oikeastaan vain samat asiat ja samassa järjestyksessä kuin päähahmoille. Näin ollen mukavasti kysymysmerkkejä ilmoille kun elokuva on päättynyt. Jälkeenpäin harmitti että olin spoilaantunut yhdestä melko merkittävästä asiasta:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Näyttelijät suoriutuivat rutiininomaisesti tehtävistään. Aluksi olin fiiliksissä Adrian Brodyn läsnäolosta, mutta ei se ihan omassa roolissaan ollut. Ihmeellisesti oli vielä muuntanut omaa ääntänsä. Laurence Fishburne taas oli positiivinen yllätys. En spoilaa hahmoa tämän enempää.

Kokonaisuutena kolmen tähden leffa, jolla olisi ollut eväät kevyesti parempaankin. Katsottava tapaus kuitenkin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #970 : 28.07.2010 00:23 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Primer

Suhteellisen pienellä budjetilla (koko leffan tekoon meni Wikin mukaan 7000 USD) väsätty aikamatkustuksesta kertova leffa. Päädyin katsomaan kun selailin Voddlerin ilmaisleffoja ja tämä vaikutti melko mielenkiintoiselta. Ensinnäkin, leffa oli mukava poikkeus perus Hollywood-leffoista. Hahmojen väliset konfliktit olivat toteutettu hyvällä maulla (ei mitään liioiteltuja raivokohtauksia), toimintaakaan ei juurikaan ollut ympätty mukaan. Myös toteutus oli mainio - näyttelijät olivat melko hyviä ja leikkaus ja musiikit olivat toteutettu mitä mahtavimmin. Myös jonkinlainen "kotitieteilijä"-asenne leffassa on, päähenkilöt eivät ole mitään maailmankuulun firman työntekijöitä vaan kaikki suunnitelmat tehdään autotallissa ja pienellä budjetilla. Leffahan kertoo siis tieteilijöistä, jotka vahingossa löytävät aikamatkustuksen. Sinänsä asia oli hyvin toteutettu, ettei tieteilijät heti ensimmäisenä päässyt mihinkään renessanssi-Italiaan riehakoimaan vaan kokeet ym. olivat pieniä ja vaiheittaisia ja toteutettu samanlaisella varovaisuudella kuin mitä oikeastikin voisi kuvitella tapahtuvan. Leffan ongelmaksi on ilmeisesti parjattu silloin tällöin liian vaikeaa jargonia - täytyy sanoa että omasta mielestäni se ei ollut leffan ongelma. En tarkoita, että osaisin kaiken tiede-jargonin vaan että, johtuneekohan siitä että luin enemmän tekstityksiä kuin kuuntelin niinkään puhetta, leffassa ei mielestäni hirveästi ollut minkäänlaista tiedejargonia. Sen sijaan leffan ongelma oli joko äärimmäinen sekavuus tai sitten se vain oli liian syvällistä kamaa minulle - omalla tavallaan se pisti toki ajattelemaan aikamatkustuksen ongelmia mutta yleisesti ottaen leffan punainen lanka ei mielestäni pysynyt jotenkin tarpeeksi hyvin esillä. Ihan pätevä leffa etenkin tuollaisella budjetilla toteutetuksi, mutta aivan liian hankala. Plussaa kuitenkin toteutuksesta - näyttelijät, tunnelma ja musiikit klikkasivat hyvin.

Voddlerista voi tsekata ilmaiseksi jos acco löytyy.

E:

Ghost Writer

En pistänyt leffan nimeä boldilla. Niin mitäänsanomaton tämä leffa oli. Aivan liian hidastempoinen ensinnäkin - ei sillä tavalla hidastempoinen, että jonkinlaista jännitystä olisi kehittynyt vaan yksinkertaisesti vain tylsä. Loppua kohti jonkinlaista jännitystä alkoi tulla, mutta täytyy sanoa että mikäli olisin leffan puolivälissä joutunut lähtemään johonkin niin ei olisi haitannut (paitsi se, etten käyttänyt rahojani tarpeeksi hyödyksi). Ei minua kiinnostanut nähdä sen loppua. En tiedä, oliko puolivälissä mitään konfliktia edes tullut, ts. mitään syytä miksi leffan loppu olisi pitänyt nähdä. Jossain vaiheessa, olisiko kun neljännes leffasta oli jäljellä, kiinnosti minua loppu jo hieman, mutta ei siltikään kovin paljoa. Musiikit olivat peruspätevät. Näyttelijät näyttelivät omat roolinsa about täydellisesti - harmi vaan ettei se hyödyttänyt mitään. Missään ei ollut mitään kiinnostavaa. Ei juoni, ei näyttelijöiden suhteet, ei mikään.

Ei, leffassa ei ollut pysähtynyt, transsinomainen tunnelma. Ei, leffan juonenkäänteet eivät kutkuttaneet aivoja. Ei, pohdiskelulle ei juurikaan jätetty varaa. Edes mikään hahmoista ei juurikaan ärsyttänyt tai herättänyt kiintymystä tai mitään muutakaan. Tuotannoltaan tämähän oli "pitch-perfect", ehkä hieman liiankin. Ei mitään särmää.

Leffa ei ollut huono siinä suhteessa että olisi herättänyt aggressiota (ks. Transformers 2), mutta se vaan oli auttamattoman tylsä. Älkää katsoko.


« Viimeksi muokattu: 31.07.2010 21:56 kirjoittanut Tzibo »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #971 : 02.08.2010 00:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili The Lives of Others.

Herkullinen asetelma, jossa STASin kapteeni salakuuntelee täysin päinvastaista henkilöhahmoa ja tämän elämää. Voiko ihminen muuttua? Onko ihminen kykenevä hyvään, painostavan isoveliyhteiskunnan silmän alla? Eurooppalainen elokuva on aina virkistävää hollywood paskan välissä. Dialogi ei ole aamupiirretyistä, kerronta on uskottavaa ja hahmot realistisia möhömahoja ja kaljupäitä. Naisetkin ovat ah niin kauniita. Rakkaus hahmojen välillä tuntuu katsojassa asti, kun näytelmässä on jotain uskottavaa ja todellista. Ei kioskinovelli tasoista romantiikkaa, mitä kaikesta mainstream elokuvasta nykyään löytyy.

Ei tämä mikään taide-elokuva ole, joten katsokaapa huviksenne.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #972 : 04.08.2010 12:27 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili The Sorcerer's Apprentice

Katoin vaan nopeasti vähän traileria ja luotin, että Cagen leffa = hyvä. En tajunnut, että elokuva oli tehty lapsille. Ihan täyttä schaibaa ja sen huomasi vähäisestä yleisöstäkin, jonka keski-ikä oli varmaan 25-30 pintaan. Naamapalmuja sateli aika paljon. :lol:

Leffan ainoa viihdyttävä hetki oli, kun Toby Kebbell esittämä Drake Stone pääsi näkyviin. Herra esitti loistavasti pinnallista ja hieman hintahtavaa velhoa, joka ei paljoa piitannut vanhasta taikuudesta, vaan leikki nykyajan taikuria.

edit: hehe imdb:n käyttäjät on näköjään samaa mieltä, heti ensimmäinen topic messageboardilla "Drake Stone was clearly the best part of this movie"
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #973 : 04.08.2010 13:10 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Cagen leffa = hyvä.

Milloinkohan tämäkin on pätenyt? Eipä Cagelta ole mielestäni hyviä leffoja pahemmin tullut tällä vuosituhannella.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #974 : 04.08.2010 13:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Milloinkohan tämäkin on pätenyt? Eipä Cagelta ole mielestäni hyviä leffoja pahemmin tullut tällä vuosituhannella.



"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #975 : 04.08.2010 13:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Liittäisin listaan myös Kick-Assin ja Lord of Warin. Diggailen kovasti myös Weather Manista, vaikka ei olekaan kaikkien mieleen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #976 : 04.08.2010 16:50 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mullekin Cage-perustelu tuli yllätyksenä, kun itseä äijän naama ja suoritukset yleensä ainoastaan ärsyttävät. Poikkeuksena tietenkin muutamat hyvät leffat, joita tässä on jo heitelty. Tosin mainittakoon, ettei esim. Kick-Assin parhaus riippunut keskiverto-Cagesta juurikaan. Näiden lisäksi myös Face/Off on aika mainio pätkä. Mulkun roolit sopii äijälle.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #977 : 04.08.2010 17:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Minusta Cage on hiukan aliarvostettu. Veikkaan että tämä johtuu erityisesti viime vuosien elokuvien määrästä. Mies syöttää leffoja ulos raha pulansa vuoksi kuin liukuhihnalta, eikä tahti tunnu hidastuvan. Harvoin tässä kukaan mitään erityisiä suorituksia saisi aikaseksi, mutta Cagen "autopilotti" on minusta varsin hyvä. Ja kun sieltä on kuitenkin tullut viihdyttäviäkin pläjäyksiä kuten National Treasure -sarja ja jo mainitut, niin minusta Cage on kunnioituksen ansainnut. National Treasurekin on minusta paljon parempi kuin "kieliposkessa-tehty" Muumio -sarja. Kolmas osakin on varma leffassa käynti.

Mutta onhan sekin totta että Cagen parhaimmisto taisi olla 90-luvulla leffoilla Face/Off ja Leaving Las Vegas. Ja The Rock on myös hyvä. Vaikka eihän sitä tiedä mitä tulevaisuus tuo. Mutta minusta kantaa ihan hyvin Coppolan suvun mainetta.

EDIT: Ja niille jotka eivät pidä Cagesta (ja niille jotka pitävätkin), tässä teidänkin mieleen oleva pätkä josta Cagekin löytyy. Hulvaton :)


« Viimeksi muokattu: 04.08.2010 18:03 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #978 : 04.08.2010 18:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kunnioitusta National Treasuresta? Hell naw.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #979 : 04.08.2010 20:19 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Kunnioitusta National Treasuresta? Hell naw.

Kerrankin samaa mieltä zoukan kanssa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #980 : 04.08.2010 22:19 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Gage on tosiaan ollut muutamassa hyvässäkin elokuvassa, mutta niiden hyvyys ei ole ollut gagen ansiota. Huono näyttelijähän se on, ei siitä mihinkään pääse.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #981 : 04.08.2010 22:33 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Nojjoo, taitaa olla niitä kuuluisia mielipideasioita. Itellä Cage menee Top10:n, tosin The Sorcerer's Apprenticessa ei oikein loistanut, ei kyllä kukaan muukaan Drake Stonen näyttelijää lukuunottamatta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #982 : 04.08.2010 22:46 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Ja kuka helvetti keksi kääntää wizardin noidaksi?
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #983 : 05.08.2010 18:22 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Cagesta ois kiva pitää, mutta se on yleensä susipaskoissa leffoissa eikä loista näyttelylläänkään läpi kuitenkaan mitenkään erityisesti, joten ei tipu arvostusta siihen suuntaan. Lord of War on tosin ihan okei leffa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #984 : 07.08.2010 21:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Terminator: Salvation

Näin kauan meni, että minäkin näin uusimman Terminator-elokuvan. Mikään puhdas reboot se ei ole, sillä elokuva muistaa aika-ajoin kunnioittaa aiempia termiksiä.

Kokonaan tuomiopäivän jälkeiseen aikaan keskittyvä Salvation on muodikkaasti tummilla sävyillä maalattu scifi-teos, josta kuitenkin puuttuu sitä kuuluisaa munaa. Mukana ei ole yhtään ikimuistettavaa kohtausta. Salvation olisi voinut olla samoilla aineksilla - ja kenties kyvykkäämmän ohjaajan käsissä - niin paljon enemmän kuin se nyt on.

Christian Bale on hyvä John Connor, mutta häntä alikäytetään surutta. Connorin rooli on lopulta paljon, paljon pienimuotoisempi kuin luulin. Parhaimmillaan, Connorin potkiessa termiksiä persuksille, elokuva nousee viihdyttävimmilleen.

Loppujen lopuksi kahden ensimmäisen elokuvan loistosta jäädään kauas, mutta T3:n kanssa Salvation kyllä vääntää tasaisesti.


Men who stare at Goats

Satiiri, joka on tähditetty Clooneyllä, McGregorilla, Bridgesillä ja Spaceyllä? Kyllä kiitos!

Yhdysvaltain armeijan yrityksiä luoda paranormaaleilla kyvyillä varustettuja sotilaita seuraava elokuva perustuu sen omien sanojen mukaan "yllättävän paljon todellisuuteen". Lopputuloksena on huumoria alleviivaamaton, kuivakka ja muutamalla loisteliaalla näyttelijäsuorituksella siunattu komedia.

Odotin tosin paljon enemmän varsinkin Bridgesin ja Spaceyn välistä yhteispeliä. Nämä kaksi nimittäin varastivat ongelmitta kaikki yhteiset kohtaukset.

Elokuva ei sovi jokaiseen mielentilaan, sillä sen huumoria ei olla tehty liian pinnalliseksi. Todennäköisesti väsyneenä siitä ei saa kovinkaan paljoa irti. Parhaassa tapauksessa elokuva on hauskanpuoleinen satiiri, joka ei kuitenkaan 1,5 tunnin kestonsa aikana oikein etene minnekään.

Ei niin hyvä kuin odotin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #985 : 07.08.2010 21:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Iso Terminaattori ja mopoterminaattorit olivat jotain aivan kauheata. Paska leffa toi salvation.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #986 : 07.08.2010 21:16 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Iso Terminaattori ja mopoterminaattorit olivat jotain aivan kauheata. Paska leffa toi salvation.

Kieltämättä "iso terminaattori" toi vahvat Transformers-fiilikset pintaan. Eikä se ollut hyvä juttu.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #987 : 17.08.2010 23:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sisko tahtoisin jäädä nojaa varsin samankaltaiseen asetelmaan kuin Kielletty Hedelmä; keskiössä on kaksi tyttöä, joista toinen kokeilee jatkuvati rajojaan, toinen taas on ympäristössään varautuneempi. Näiden kahden ystävyys muuttaa kummankin maailmaa ja lopulta koettelee myös heidän läheisiään.

Vahvasti naisohjauksessa etenevä elokuva on hienosti rytmitetty, kauniisti kuvattu ja dialogin luonnollisuudesta paistaa esiin spontaani lähestymistapa. Helsingin tuokiokuvat ovat pääkaupungin kesäiselle kauneudelle kunniaa tekeviä. Sisko tahtoisin jäädä on kokonaisuutena visuaalisesti kauniimpi teos kuin Dome Karukosken Helsinki-keskeiset elokuvat, ja se on ehdottomasti kovan luokan kehu.

Näyttelijöistä eritoten Sara Melleri oikukkaana, mutta sisäisesti herkkänä tyttönä tekee vahvan roolisuorituksen. Muutamassa kohtauksessa nainen varastaa kokonaan areenan. Tälle voikin huoletta lupailla hyvää tulevaisuutta kotimaisen elokuvan nousevana tähtenä.

Perusasiat ovat enemmän kuin hyvin, mutta elokuvan kliseinen alkuasetelma rokottaa hieman pisteitä. Onneksi loppua kohti katsojaa puijataan uskomaan miten kaikki menee tiettyyn suuntaan ja lopulta lopputulos onkin aivan erilainen kuin mitä odotti. Vaikka kaavojen rikkominen vähäistä onkin, piristää se vähäkin elokuvaa oleellisesti.

Ai niin, Sisko tahtoisin jäädä on ehdottoman energinen elokuva, johon on selvästi ammennettu vaikutteita Jenkkien high school -elokuvista. Tunnelmaa väittäisin jopa hivenen ainutlaatuiseksi kotimaisessa tarjonnassa.


Suomielokuvien laatu tuntuu viimeisen kymmenen vuoden aikana nousseen selkeästi. Hieno homma!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #988 : 18.08.2010 00:44 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Suomielokuvien laatu tuntuu viimeisen kymmenen vuoden aikana nousseen selkeästi. Hieno homma!

http://vimeo.com/3093792

Näinhän se on.  :)
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #989 : 18.08.2010 02:16 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Suomielokuvien laatu tuntuu viimeisen kymmenen vuoden aikana nousseen selkeästi. Hieno homma!

http://vimeo.com/3093792

Näinhän se on.  :)

Meinasin jättää heti alkuteihin, mutta hommaa ei voinut jättää kesken.




:(
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Sivuja: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines