Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 486538 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #480 : 02.07.2008 20:11 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Eternal Sunshine of the spotless mind oli melko tajunnan räjäyttävää kamaa ja niin Science of Sleepkin.

Ei Gondry silti pääse lähellekään Kaufmanin tasoa käsikirjoittamisessa.

Gondryllä on älyttömästi hyviä ideoita, ihan tarinankerronnallisiakin, mutta jotta hän saisi elokuvissaan visuaalisen ja kerronnallisen puolen samalle tasolle, tarvitsee hän toisen käsikirjoittajan. Sekä Be Kind Rewindin ja Science of Sleepin käsikirjoituksessa on jotain  keskeneräisen tuntua ja kummastakin olisi saanut aivan loistavan elokuvan toisen kirjoittajan avulla, nyt ne vain ovat lähinnä hyviä. . . Mahdotonta noista elokuvista on olla pitämättä silti, varsinkin Be Kind Rewind pääsee hurjan pitkälle ihan jo pelkästään elokuvaväännöksineen; pizzojen käyttä veriroiskeena on jotain aivan nerokasta.

Tänään taitaa tulla Big Lebowski, katsokaahan ihmiset.

under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #481 : 03.07.2008 01:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Step Up 2: The Streets  (Jos joku missasi mielipiteeni ekasta osasta, niin tuolta voi katsoa.

Vaikka ensimmäinen Step Up olikin kaukana mestariteoksesta, oli siinä siitä huolimatta ihmeellistä vetovoimaa. Se perustui lähinnä maagisiin tanssiliikkeisiin ja rytmitajun jalon taidon omaaviin näyttelijöihin. Elokuvat eivät vain ole 1,5 tuntisia musiikkivideoita. Muutama päivä ykkösen katsomisen jälkeen olin kuitenkin googlettamassa katutanssimisen alkeita videomuodossa ja parit setit olen asiaan kuuluvan musiikin tahdiin heittänyt.

Step Up kakkosen konsepti on hyvin samanlainen kuin edeltäjässään, mutta nyt nimensä mukaisesti tanssia viedään myös kadulle. Ykkösen perusvire oli vakavahko, kakkoseen taas on ripoteltu isolla kauhalla huumoria mukaan, joka toimii hyvin. Tämän tyylisessä leffassa ei kannata synkistellä liikoja. Jo tämän asian vuoksi Step Up 2 ajaa puolen tähden verran ensimmäisen osan edelle.

Tanssikohtaukset varastavat taas shown. Soundtrack ei ole ihan niin tykittävän hyvä kuin ykkösessä, mutta tanssiliikkeet ja tanssijat ovat jälleen parasta A-luokkaa. Näiden ihmisen liikkumisesta todella lumoutuu. Jokainen elokuvan merkittävä näyttelijä on harrastanut itsekin tanssia vähintään yli 3 vuotta, ja se todella näkyy. Kameratrikkejä tai body doubleja ei tarvita; kaikki ruudulla näkyvä on ensimmäisen Step Upin tapaan aitoa ja satoja miestyötunteja harjoittelua vaatinutta.

Kässäri on naputeltu kasaan hyvin pitkälle mentaliteetilla "mitäs keksittäisiin tanssikohtausten B ja C väliin?". Mukana on todella epärealistisia ja täysin pohjustamattomia hahmojen luonteenpiirteiden muutoksia.

Step Up 2 ei ole läpeensä paha. Jollain kierolla tavalla minä näistä pidän, ja mielestäni toinen osa on hitusen parempi kuin ensimmäinen. Ymmärrän toisaalta niitäkin, jotka lyttäävät nämä musiikkivideomaisuuden takia alimpaan helvettiin ja pitävät elokuvan irvikuvina. Minä otan puhtaana viihteenä ja arvostan ruudulla näkyvää tanssin taikaa, jonka maailmaan Step Up minut onnistui tutustuttamaan. Ehkä jonakin päivänä vedän lähibaarin tanssilattialla samaan tyyliin kuin elokuvan tyypit?

3/5





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #482 : 04.07.2008 13:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, siis elokuvina tanssielokuvista ei ole koskaan ollut mihinkään, sillä ne ovat kaikki samanlaisia. On poika, tyttö, lämpeneminen alkuskisman jälkeen, sankarin taustalla joku voima(esim. äiti) joka ei aluksi rispektaa tanssihuuhaata ollenkaan mutta näkee loppukahinoissa valon, vauhdikas alku, ikävä käännekohta(pahis mestoilla tietty), uusi nousu ja se muhkea lopputanssijydänssi. Step Up 2 oli tosin piristävä tapaus nimenomaan siinä mielessä, että se oli tehty kevyesti kieli poskessa. Monessa kohdassa nauratti oikeasti.

Tanssin takiahan nämä tulee silti monesti katsottua ennemmin tai myöhemmin, eikä se puoli pettänyt taaskaan. Yllättävän paljon popping ja boogaloo -tyylin(you know, aaltoliikkeet, robottitanssi ja muu) matskua oli, mutta tietysti kaikkea muutakin rehellisestä breikistä lähtien. Hullua matskua. Lämmitti sydäntä, ja tuli hirveä himo syöksyä suoraan teatterista treenaamaan.

Step Up 2 ei siis ole mitenkään huikea leffa, mutta sain siltä kaiken mitä odotinkin. Eivät menneet rahat siis hukkaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #483 : 04.07.2008 14:25 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Sex and The City
Myönnän, kävin katsomassa tyttöystävän kanssa. Ihan sitä samaa hömppäähän se oli mitä sarjakin, mutta kivaa hömppää :P

Eilen illalla tuli sitten kaverien kanssa katottua Ihmisten pojat (Children of Men) ja Babel. Babel oli mielettömän hyvä. Parempi kuin osasi odottaa, 4 tarinaa ja epäkronoligisuus toimivat ja homma pysyi hyvin kasassa. Elokuvassa oli oudon painostava tunnelma melkein kokoajan ja tuntui, että kohta kaikki menee pieleen. Brad Pitt oli hyvä, kuten saattoi odottaa. Suosittelen.

Ihmisten pojat oli hiukan ristiriitainen kokemus. Hyvää oli mielenkiintoinen juoni, hyvä kuvaus ja idea. Mielenkiintoiset kamerakulmat ja kuvien tunkkaisuus ja ankeus toimivat tehokkaasti. Alku vaikutti erittäin hyvältä, mutta mielestäni meni liian kohkaamiseksi loppua kohden ja homma jotenkin alko leviämään käsiin. Elokuva oli myös melko yllättävä tavallaan, en olisi odottanut, että
Spoileri (osoita katsoaksesi)
.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #484 : 08.07.2008 15:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Lost World: Jurassic Park

Siinä missä ensimmäinen JP oli ensimnäistä kertaa sitten lapsuuden aikojen katsoessa erinomainen seikkailuelokuva, ei tämä sarjan kakkososa pysty lähimainkaan samaan. Naskalina se vielä kiehtoi kun JP2:n puutteita ei pystynyt kunnolla huomaamaan.

Juoni on mielestäni todella tökerö jatko-osassa, se tuntuu harvinaisen pakotetulta. Se on ns. "vähän siellä sun täällä". Loppua kohden juonikuvioista tulee vielä vähän nolompia.

CGI on kyllä 10 vuotta vanhaksi elokuvaksi todella komean näköistä katseltavaa. Nykyleffoissakin se tehdään monesti paljon tökerömmin. Dinot tuntuvat vuorovaikuttavan hyvin oikeiden ihmisten kanssa eikä niiden liikehdintä ole koskaan epäuskottavan oloista. Tai mikä minä olen sanomaan, kun en moisia (onneksi) ole livenä rellestämässä nähnyt...

Jurassic Park 2 ja 3 ovat aivan turhia tekeleitä. Nelonen on tulossa sitten ensi vuonna. Täytyy toivoa, että siinä juoni sentään kantaisi alkua pidemmälle. JP2:ssa hyvin tehty maailma ja muutamat loistavat näyttelijät pelastavat jotakin.

2/5
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #485 : 15.07.2008 23:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hancock

Viinaan menevä rappiosankari John Hancock sankaroi Losissa ja siinä sivussa aiheuttaa vahinkojen sattuessa miljoonien dollarien korjauslaskuja. Enkelten kaupungin asukkaat alkavat hiljalleen kyllästyä koko sankariinsa. Parempi kun moinen rapajuoppo ottaisi ja liihottaisi sinne missä pippuri kasvaa.

Hancockin ensimmäistä puoliskoa hallitsee puhdas, hyvä komedia. Kun sen jälkeen hyvin alkanut naurattelu uhrataan draaman alttarille, alkaa Hancock valua kuilun partaalle. Hauska anti toimii, mutta otsan rypistely ei. Puhtaana komediana se olisi toiminut kaikkein parhaiten. Hancockin kässäri pyöri elokuvastudioiden käsissä kymmenen vuoden ajan, joten ehkäpä moni muukin oli huomannut käsikirjoituksen ailahtelevaisuuden.

Hauskimmillaan Hancock on kuitenkin ratkiriemukasta ja viihdyttävää supersankarielokuvaa. Will Smith on oikea mies tälläiseen viihdepläjäykseen ja Jason Bateman on myös oma näyttelijäitsensä. Tämäkin puoli toimii, mutta ei yllätä.

Hancockin ensimmäinen puolituntinen tarjosi hauskinta elokuvaa mitä olen teatterissa tänä vuonna toistaiseksi nähnyt. Jo siitä syystä kolme tähteä on paikallaan.

3/5


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #486 : 16.07.2008 00:05 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hancockin kässäri pyöri elokuvastudioiden käsissä kymmenen vuoden ajan, joten ehkäpä moni muukin oli huomannut käsikirjoituksen ailahtelevaisuuden.

Alkuperäinen käsis poikkesi tästä kyllä reippaasti.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Teattereihin päätynyt versio oli ihan kiva, ei kyllä kovatasoisten leffojen täyttämässä kesässä mitenkään ihmeellinen. Ainoastaan Indy IV taitaa jäädä tätä heikommaksi näkemistäni leffoista. Komediapuoli toimi hyvin, mutta miksattuna draamaan tämä lässähtää pahasti. Toivottavasti Iron Man II hoitaa kännisupersankari-draaman paremmin, ainakin sarjiksissa on revitty huippumateriaalia tästä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #487 : 16.07.2008 10:13 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tullut muutamia leffoja katseltua viime aikoina. En jaksa mitään suurempia mietteitä kirjoitella.

The Mist:
Joskus luin kirjan tästä, joten piti ihan mielenkiinnosta katsoa. Ihan katsomisen arvoinen leffa, vaikka se yks akka otti koko leffan ajan päähän. Onneksi kuoli, paras kohta koko elokuvassa.

A Clockwork Orange:
Oli jo varmaan aikakin nähdä tämä. Tajusin vasta nyt, että Conker's Bad Fur Dayn monet kohtaukset on tästä otettu. Hajoilin niille.

Rambo 4:
Voi mua, eikun muna. Juonesta ei paljo käteen jäänyt, mutta oli ilo silmälle nähdä rehellistä tappoa pitkästä aikaa. Täydellinen viihdepläjäys illalle, vaikka eukko häipyikin eri huoneeseen jo ekan venekohtauksen jälkeen. Siltä jäi parhaat palat näkemättä.

The Notebook:
Ei ollut minun idea katsoa tätä, joten turpa kiinni. >_> Tästä ei paljon kerrottavaa ole, vaan kyseessä on nyyhkymäisin romanttisen irstas leffa, mitä eläissäni olen nähnyt. Epille leffavinkki treffeille. *vink vink*

27 Dresses:
 :lol:

Saw IV:
En tajunnut leffasta persettäkään. Eka ja toka Saw olivat loistavia, kolmonen huononi ja nelosesta en vaan oikein tajunnut *_*

Die Hard 4.0:
Nyt vasta katsoin tämänkin. Hiukan yliammuttua meininkiä, mutta katsottava leffa kuitenkin.

Eternal Sunshine of the spotless mind:
Eilen katsottiin tämä huvikseen ja vähän liiankin kikkailevaksi tehty leffa, eikä muutenkaan nyt niin erikoinen. Odotin paljon parempaa.



« Viimeksi muokattu: 16.07.2008 10:19 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #488 : 16.07.2008 21:34 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Voi hyvänen aika, olen jälleen kerran samaa mieltä Ephramin kanssa, tällä kertaa Hancockista.

Alun väsähtänyt pyöriminen, vittuilu ja yleinen häiriön aiheuttaminen oli parasta supersankarimeininkiä pitkään aikaan.
Loppupuolen semi-eeppinen draama höystettynä väkisin väännetyllä one-linerilla olikin sitten häpeällisen huonoa.

Toivottavasti tästä ei tehdä ikinä jatko-osaa, koska pystyisin jo nyt kuvittelemaan todennäköisen juonen = Hancock 1.5
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #489 : 16.07.2008 22:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pidettiin isoveljen kanssa action-leffojen ilta.  :)



Commando

Okei, myönnän takinkääntöni! Joskus vuosi sitten tylytin Commandoa Pelaajaboardilla melko kovin sanankääntein, mutta tähän päivään mennessä olen oppinut pitämään tästä älyttömän viihdyttävästä toimintapätkästä. Katsoin sitä väärällä asenteella aiemmin.

Vuokrasimme leikatun version, joten katselunautinto ei ollut ihan tapissaan. Ei se kuitenkaan leffan yleistä fiilistä mihinkään tapa. Commando on aivan mainio toimintaelokuva, joka on yhtälailla hauska kuin älyttömän ylilyötykin. Mutta ei sitä voi kuin ihailla; kun Matrix niittaa elokuvan loppupuolella saarella satakunta solttua kahdella konsulla yhtäaikaa tykittäen niin kyllähän sellaista mieluusti katsoo. Todella makee action-kohtaus.

Ja one-linerit ovat NIIN hyviä.

3,5/5


The Last Boy Scout

"This is the '90s. You don't just go around punching people. You have to say something cool first."

Bruce Willis osaa näytellä rappion partaalla keikkuvaa käsinkoskeltavan hyvin. The Last Boy Scout on juuri siitä syystäkin paikka paikoin varsin herkullinen pläjäys: mies vittuilee ja kylvää sarkasmia ympärilleen lähes elokuvan jokaisessa kohtauksessa. Kertakaikkiaan nautittava roolityö, josta on helppo poimia samankaltaisuuksia John McClaneen.

Toimintaa olisi saanut olla enemmän mukana. Nyt elokuvassa olleet action-kohtaukset olivat tyylikkäitä, mutta niitä jäi kaipaamaan enemmän. Ei juoni niin hyvä ole, että tässä jaksaisi löpinöitä liiemmin kuunnella. Ellei sitten puhujana ole rappio-Willis.

Näin elokuvan ensimmäistä kertaa, mutta tulen sen katsomaan uudestaankin. Ikivanhan DVD:n kuva oli nimittäin sellaista mössöä, että tulee olemaan nastaa katsoa tämä joskus Blu-Raylla.

3/5








www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #490 : 17.07.2008 23:26 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili


Maailman homoin ja kovin pahis. :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #491 : 18.07.2008 20:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Equilibrium:

Kaivoin taas vähän vanhempaa rästileffaa hyllyn syövereistä. Ihan jännä konsepti, mutta muuten stoorista ei ihan hirveästi saanut irti. Lähinnä siksi, että hahmot jäivät aika ohkaisiksi, eikä niihin saanut oikein minkäänlaista kontaktia. Eipä silti, ne Bale-papin pari murtumista meinasivat kyllä niiskuttaa silti, jo ihan visuaalisten antien vuoksi. Toiminta oli taas ihan douppia, ja eritoten gun-kata liikkeet ihan pirun siistejä. Se leffan alun huoneen raidaus yksin = ruff 'n tuff.



Bullet in the Head:

Woon Vietnamiin sijoittuvassa pätkässä on tosi rönsyilevä alkupuoli, ja esimerkiksi hahmoista oli tosi vaikea saada jonkin aikaa kiinni. Loppua kohden, panosten kovetessa, homma kuitenkin hieman tasaantuu ja muuttuu mielekkäämmäksi - vaikkakin myös kevyesti yltiödramaattiseksi. Toiminta sen sijaan on räjähtävää, ja sodankuvaus brutaalia. Tässä filkassa ei turhia kaunistella, eikä loppu ole kovinkaan onnellinen. Sodassa ei tosiaan voita kukaan. Varsin katsomisen arvoinen pätkä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #492 : 19.07.2008 22:18 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili City of the Lost Children

Minä pidän fantasiasta, ja uskon vahvasti että sillä on tärkeä roolinsa elokuvakulttuurissa.  Elokuvaa on minulle useaan kertaan suositeltu, ja kaikki ovat uskoneet että minä pitäisin siitä. Mutta mutta... minulle jäi vähän ristiriitainen olo tästä elokuvasta. Se on todella hieno, ja näyttelijätyö on suurimmaksi osaksi hyvää. Juonikin on yllättävän näppärä, ja jollakin tasolla jopa koskettava. Ongelmana oli vain se, että elokuva pomppi laidasta laitaan, ja tuntui siltä, että ohjaajalla oli ollut helvetinmoinen kiire saada kaikki mahtumaan ennaltamäärättyyn aikaan. Ja tietyt hahmot olivat liiankin karrikoituja. Vaikea elokuva arvioida...

Toy Story

Viimeksi olin nähnyt tämän elokuvan skidinä, mutta pitää kyllä sanoa, että se toimii vieläkin erinomaisesti. Dialogi on nokkelaa, ja tarina on erinomaisesti tahdistettu. Myös hahmot näyttävät yhä todella hienoilta, ja elokuvaa katsoessa minua alkoi naurattaa viime pelisukupolven "Toy Story kaltaiset graafikat" paskanjauhanta. :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #493 : 19.07.2008 22:22 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Toy Story

Viimeksi olin nähnyt tämän elokuvan skidinä, mutta pitää kyllä sanoa, että se toimii vieläkin erinomaisesti. Dialogi on nokkelaa, ja tarina on erinomaisesti tahdistettu. Myös hahmot näyttävät yhä todella hienoilta, ja elokuvaa katsoessa minua alkoi naurattaa viime pelisukupolven "Toy Story kaltaiset graafikat" paskanjauhanta. :)
Toy Story kuuluu kyllä suosikkielokuvieni joukkoon ehdottomasti. Toy Story 2 tuli aikanaan käytyä serkkujen kanssa katsomassa leffateatterissa ja kun lopussa puhuttiin kolmannesta osasta, niin tuli hirveä odotus. Itseasiassa Toy Story 3 on tekeillä. Parin vuoden päästä tulossa. Ja vaikka olenkin tuon iän ohi päässyt jo, niin aivan pakko mennä katsomaan tuo Toy Story 3.  :)

Lisättäköön vielä, että vaikka Toy Story 2 oli hyvä, niin ei se ykkösosan tasolle päässyt. Ihan jo tiettyjen hahmojen takia.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #494 : 19.07.2008 22:26 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toy Story kuuluu kyllä suosikkielokuvieni joukkoon ehdottomasti. Toy Story 2 tuli aikanaan käytyä serkkujen kanssa katsomassa leffateatterissa ja kun lopussa puhuttiin kolmannesta osasta, niin tuli hirveä odotus. Itseasiassa Toy Story 3 on tekeillä. Parin vuoden päästä tulossa. Ja vaikka olenkin tuon iän ohi päässyt jo, niin aivan pakko mennä katsomaan tuo Toy Story 3.  :)

Luojan kiitos että Pixar pääsi mukaan Disneyn johtokuntaan. He käytännössä peruivat firman uuden, "tehdään pelkästään tietokone-elokuvia" linjan, ja potkivat idean isän vittuun. Heidän mielestään Disneyn elokuvissa on ollut muita, paljon syvempiä ongelmia kuin tekniikka, ja olen täysin samaa mieltä. :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #495 : 20.07.2008 19:23 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili A Beautiful Mind

Kaunis elokuva, joka tuskin olisi toiminut lainkaan yhtä hyvin ilman Ron Howardin upeaa ohjaustyötä. Sekä Crowe että Connely tekivät erinomaisen suorituksen rooleissaan, ja muutenkin roolivalinnat olivat osuneet nappiin. Ongelmana elokuvassa on se, että se leikkaa monia / muuttaa monia asioita miehen historiasta, ja kuvaa hänen skitsofreniaansa hieman epäuskottavalla tavalla. Nashan kyllä kärsii skitsofreniasta, mutta oikeasti hän kuulee pelkästään ääniä, ei näe kokonaisia ihmisiä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #496 : 20.07.2008 19:54 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kaffee ja tupakkii, Jim Jarmuschin Coffee and Cigarettes tuli eilen katottua kun teeveestä tuli. Eilen oli yllättävä televisiopäivä, tuli KAKSI hyvää elokuvaa. Tämä ja sitten hyvät, pahat ja rumat. Elokuva on sarja lyhytelokuvia joissa ihmiset... No, juovat kahvia ja polttavat tupakkaa. Yhtä omalaatuinenkin kuin muutkin Jim Jarmuschin leffat. Paljon hyviä näyttelijöitä mukana, ja muitakin tunnettuja hyyppiä laitettu elokuvaan. Useimmat esittävät vielä elokuvassa itse itseään, jotta kuvio saataisin mahdollisimman kummalliseksi. Mukana on Jarmuschin vakionäyttelijöitäkin (Roberto Benigni, Tom Waits..). Sekä mm. Bill Murray, Steve Buscemi, Cate Blanchett.. Taattua laatua.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #497 : 21.07.2008 23:59 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Rambo 4

Filkkarista tarttui mukaan Rambon BD-julkaisu ja hyvä valinta olikin. Pirun viihdyttävä elokuva. Toki ne karut tapahtumat eivät mitään kivaa katsottavaa olleet, mutta elokuvahan tämä vain on. Leffa oli sopivan pituinen eikä sisältänyt mitään turhaa soopaa. Hyvä aivot narikkaan äksonmuuvi toimii aina!

3,5 / 5
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #498 : 22.07.2008 00:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Filkkarista tarttui mukaan Rambon BD-julkaisu

OT: Minkälainen muuten on filmtownin BD-valikoima sielläpäin?

Espoossa vakiomakuunissani hyllyssä on kohta n. 20 erilaista BD-elokuvaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #499 : 22.07.2008 00:16 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
OT: Minkälainen muuten on filmtownin BD-valikoima sielläpäin?

Eipä mikään ihmeellinen. En varmaan paljon valehtele jos sanon saman 20. Alkuvuodesta 300 taisi olla ainoa tarjolla oleva leffa, joten suunta on kuitenkin oikea ja toivottavasti tuovat jatkossakin BD-lättyjä valikoimiin. Yksi €uro lisää ensi-illasta ei ole paha.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #500 : 22.07.2008 14:02 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Cloverfield
Loistava idea, kammottava toteutus. Päällimmäisinä ärsytti henkilähahmot ja tuhoutumaton kamera, jossa on loppumaton akku sekä äärettömän tarkka ja pitkä zoom. Pieni rosoisuus ja kamerahäiriöt oikeisiin paikkoihin olisivat omasta mielestäni tehneet terää sekä realistisuudelle, että jännitykselle. Parhaat kohtaukset olivat mielestäni alun Vapauden patsaan pään sinkoutuminen kadulle sekä päähenkilöiden visiitti armeijan lääkintäosastolle, joissa tunnelma oli oikeasti tiivis ja sekasorto uskottavaa. Kovat odotukset elokuvaa kohtaan jäivät siis reilusti täyttämättä, joka on todella sääli, koska esimerkiksi Blair Witch, josta yhden kameran kikka apinoitiin, kummittelee edelleen öisin.

J.J. Abrams-tekijä tulee kyllä väistämättä mieleen, koska tyttöystävä, joka pitää edelleen Lostista kuin hullu puurosta, tykkäsi myös Cloverfieldistä. Ehkä jos Lost maistuisi edelleen, olisi tämäkin pätkä siis iskenyt paremmin. Ephram on ainakin elävä todiste tukemaan tätä teoriaa.


« Viimeksi muokattu: 22.07.2008 14:14 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #501 : 24.07.2008 18:15 »
Gyro Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili The Mutant Chronicles (2008)

Jooh, tämmönen leffa tuli katseltua, leffaa katsoessa ei oikeestaan ollut mitään tietoa juonesta. Leffa siis kertoo yksinkertaisesti selittettynä ihmisten sodasta mutantteja vastaan. Pääosista löytyy Thomas Jane, John Malkovich ja Ron Perlman. Eniten leffassa ärsyttiä se että värimaailma on vähän ihmeellinen, semmoinen synkkä. Ja toiseksi monet hahmot olivat leffa aikas turhia, ja kenestäkään ei oikein kerrottu mitään. Hahmoihin siis pitäisi paneutua enemmän. Mutta tosiaan ei ollut vielä leffan valmis versio, toivottavasti valmis version on paranneltu.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #502 : 24.07.2008 21:13 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ööh, eiks mutant chronicles oo ruotsista syntyisin olevaa meininkiä tai jotain? En jaksa tarkistaa netistä, mutta joskus ala-ylä-asteella tuli pelattua muistaakseni Mutant Chronicles-korttipeliä joka oli hieman MTG:n kaltainen (+100 nerd points for me, I guess.)
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #503 : 24.07.2008 21:33 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili
The Mutant Chronicles (2008)

Jooh, tämmönen leffa tuli katseltua, leffaa katsoessa ei oikeestaan ollut mitään tietoa juonesta. Leffa siis kertoo yksinkertaisesti selittettynä ihmisten sodasta mutantteja vastaan. Pääosista löytyy Thomas Jane, John Malkovich ja Ron Perlman. Eniten leffassa ärsyttiä se että värimaailma on vähän ihmeellinen, semmoinen synkkä. Ja toiseksi monet hahmot olivat leffa aikas turhia, ja kenestäkään ei oikein kerrottu mitään. Hahmoihin siis pitäisi paneutua enemmän. Mutta tosiaan ei ollut vielä leffan valmis versio, toivottavasti valmis version on paranneltu.



Mitenkäs tämän näit? Olin siinä luulossa että ensiesitys olisi San Diegon Comic-conissa tänä viikonloppuna. :D
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #504 : 24.07.2008 23:54 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
The Mutant Chronicles (2008)

Jooh, tämmönen leffa tuli katseltua, leffaa katsoessa ei oikeestaan ollut mitään tietoa juonesta. Leffa siis kertoo yksinkertaisesti selittettynä ihmisten sodasta mutantteja vastaan. Pääosista löytyy Thomas Jane, John Malkovich ja Ron Perlman. Eniten leffassa ärsyttiä se että värimaailma on vähän ihmeellinen, semmoinen synkkä. Ja toiseksi monet hahmot olivat leffa aikas turhia, ja kenestäkään ei oikein kerrottu mitään. Hahmoihin siis pitäisi paneutua enemmän. Mutta tosiaan ei ollut vielä leffan valmis versio, toivottavasti valmis version on paranneltu.



Mitenkäs tämän näit? Olin siinä luulossa että ensiesitys olisi San Diegon Comic-conissa tänä viikonloppuna. :D

http://www.mininova.org/tor/1590265
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #505 : 25.07.2008 01:37 »
Gyro Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili
The Mutant Chronicles (2008)

Jooh, tämmönen leffa tuli katseltua, leffaa katsoessa ei oikeestaan ollut mitään tietoa juonesta. Leffa siis kertoo yksinkertaisesti selittettynä ihmisten sodasta mutantteja vastaan. Pääosista löytyy Thomas Jane, John Malkovich ja Ron Perlman. Eniten leffassa ärsyttiä se että värimaailma on vähän ihmeellinen, semmoinen synkkä. Ja toiseksi monet hahmot olivat leffa aikas turhia, ja kenestäkään ei oikein kerrottu mitään. Hahmoihin siis pitäisi paneutua enemmän. Mutta tosiaan ei ollut vielä leffan valmis versio, toivottavasti valmis version on paranneltu.



Mitenkäs tämän näit? Olin siinä luulossa että ensiesitys olisi San Diegon Comic-conissa tänä viikonloppuna. :D

http://www.mininova.org/tor/1590265

Häh? Väitätkö minua warettajaksi? Olin tottakai ensiesityksessä tuolla San Diegossa. 8)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #506 : 25.07.2008 13:22 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ööh, eiks mutant chronicles oo ruotsista syntyisin olevaa meininkiä tai jotain? En jaksa tarkistaa netistä, mutta joskus ala-ylä-asteella tuli pelattua muistaakseni Mutant Chronicles-korttipeliä joka oli hieman MTG:n kaltainen (+100 nerd points for me, I guess.)

Jooh... se korttipeli oli tosin pelkkä sivutuote. Kyseessähän oli figuuripeli, joka kilpaili Warhammerin kanssa samoista markkinoista. Pelistä vastannut Target Games meni vuoden 2001 loppupuolella konkurssiin. Syynä oli se, että mäntit olivat olettaneet pystyvänsä pistämään IT-osakkeilla rahoiksi. Nykyään figupeliä kustantaa Fantasy Flight Games. +2000 nerd points for me. :)


« Viimeksi muokattu: 25.07.2008 16:47 kirjoittanut Teppo Holmqvist »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #507 : 02.08.2008 23:16 »
Gyro Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Olipas muuten hyvä leffa, en odottanut leffalta oikeestaan mitään enkä tiennyt juonesta oikeestaan mitään. Todella loistava leffa. Ei ole suotta tätä leffaa sanottu Brittien Pulp Fictioniksi. Näyttelijöistä nyt kuuluisin on ehkä Jason Statham. Joten suosittelen kaikille jotka tykkäävät rikosleffoista ja ylipäätään hyvistä leffoista.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #508 : 03.08.2008 00:54 »
Mixba Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Olipas muuten hyvä leffa, en odottanut leffalta oikeestaan mitään enkä tiennyt juonesta oikeestaan mitään. Todella loistava leffa. Ei ole suotta tätä leffaa sanottu Brittien Pulp Fictioniksi. Näyttelijöistä nyt kuuluisin on ehkä Jason Statham. Joten suosittelen kaikille jotka tykkäävät rikosleffoista ja ylipäätään hyvistä leffoista.

HJoo. Tiukka leffa. Suosittelen myös Snatch - Hävyttömät. Myös Guy Ritchien leffa kuten ylläoleva ja samanlaista sähellystä ja Stathami messissä. Mielestäni jopa parempi kuin Lock Stock, mutta kaikki joiden kanssa olen asiasta keskustellut ovat olleet sitä mieltä, että se jonka näkivät ensimmäisenä oli se parempi pätkä. Kerrothan oman mielipiteesi sen nähtyäsi.
Been there. Seen that. Got the scars
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #509 : 03.08.2008 02:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Runaway Train



Andrei Konchalovskyn -85 valmistunut ja Akira Kurosawan screenplayhyn perustuva toimintajännäri sijoittuu ilmeisesti jonnekin Siperiaan maisemiensa perusteella. John Voight esittää kovaa linnakundia joka on ollut eristyksessä viimeiset kolme vuotta ja kun viimein mies päästetään happihyppelylle, niin tokihan sitä on muurien ulkona pyörähdettävä. Miehen mukaan tarttuu nuori hotshot jota näyttelee Eric Roberts (oli mm Dark Knightissä) ja miehet löytävät itsensä junasta, joka karkaa kaikkien käsistä. Loppu onkin tiukkaa vääntöä alati kiihdyttävän junan pysäyttämisen ja poliisien välttelyn välillä. Näyttelijät ovat kuin rooleihinsa luodut ja Voight varsinkin vetää helvetin uskottavaa settiä puolihulluna ja kivenkovana rikollisena. Miehet ovat täällä karvaisia eivätkä pienistä inise.

Leffa on selvästi keskiverto toimintapläjäystä laadukkampaa kamaa hienoine otoksineen ja kerronnantakaan ei aiheuta päänsärkyä turhilla selittelyillä. Leffassa ei turhia lätistä, vaan katsojallekin jää mietittävää hahmojen taustoista ja motiiveista. Toiminta sijoittuu melkein kokonaan junan kyytiin ja budjetissa ei varmasti aikanaan säästelty. Stuntit ovat mahtavia ja jopa trikki-kuvatkin näyttävät vielä tänään täysin siedettäviltä. Leffassa on myös todella vahva äänimaailma ja musiikkia käytetään juuri oikeissa spoteissa lisäämään tunnelmaa. Kaikenkaikkiaan siis leffasta huokuu ohjaajan ja näyttelijöiden ammattitaito ja intohimo. Jos haluat nähdä toimintaleffan 80-luvulta, jota oikeasti voi katsoa ilman räkänaurua ja promillen humalaa niin käy jumalauta kiinni.


Oscar ehdokkuuksiakin oli näköjään tälle tippunut!

Niin ja Konchalovsky-putki jatkuu huomenna hieman tunnetummalla leffalla nimittäin Tango & Cashilla  ;D
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines