Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 489151 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #930 : 14.04.2010 09:18 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Miesten vuoro

Synopsis puhuu jotain koskettavista tarinoista ja herkän kuvan luomisesta suomalaisesta miehestä. Wäkkiä, eikö? Juu ei, vaan yksinkertaisesti loistava pätkä. Filkka ei tosiaan ole mitään muuta kuin sarja äijiä saunoissa ympäri Suomen, ja heidän elämäntarinoitaan, mutta pointti onkin siinä että leffa on tehty hyvällä maulla, stailisti, ja lisäksi nämä stoorit ja persoonat on ihan uskomattomia. Useamman kerran nauroin itseni tärviölle, ja heti seuraavassa hetkessä saattoi olla pala kurkussa jonkun astetta kipeämmän muistelon parissa. Niin, ja aika uskomattomia saunavirityksiä on tähän maahan rakennettu. Jo pelkästään niiden takia kannattaa kuva käydä kertaalleen vilkaisemassa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #931 : 17.04.2010 16:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kick-Ass

SO AWESOME.

Se tuli mieleen näytöksen lopuksi. Ja vieläpä englanniksi. Helvetin viihdyttävä ja omaperäinen supersankarielokuva, jonka tujua toimintaa katsoessaan suu kääntyy väkisinkin virneeseen. Jotkut kohtaukset ovat epätyypillisine musiikkivalintoineen niin absurdeja, että ne iskevät totaalisesti katsojan suojauksen alle. En voinut muuta kuin myhäillä tyytyväisyyttäni ja nauttia.

Kieli poskella, muttei liikaa. Se on tuntunut olevan tekijöiden kaava. Toisin sanoen siis elokuva saattaa tykittää huimia, realismin rajamailla viipottavia hetkiä kun taas seuraavassa otoksessa loikataankin varsin realistisiin kuviin.

Parasta on, että elokuva luo nahkansa ensimmäisen puolituntisen jälkeen. Silloin Kick-Ass vasta näyttää oikean karvansa ja yltyy huikeaksi, paikoitellen Tarantinomaisen tyylitteleväksi, niin väkivallaltaan kuin erittäin onnistuneiden musiikkivalintojenkin kautta.


5/5
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #932 : 18.04.2010 12:41 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Onkos täällä kukaan katsonut Far Cry-leffaa? Itse en oikein tiedä että mitä siitä sanoisi.

Tekisi mieli sanoa sitä paskaksi leffaksi, mutta kun se viihdytti, niin ei oikein voi ;D Toteutus oli vähän mitä oli, ja Far Cry pelien kanssa sillä ei tuntunut olevan liian paljoa yhteistä. Vähän niinkuin Max Paynen kanssa. Eikös pelissä kaukana itkeskelty viidakkosaarella? Khyl myö varmaa ajatteli Uwe boll tätä tehdessään, ja havumettässä riehuttiin.

Olen niin pirun huono kirjoittamaan leffa-arvosteluja, kun katson leffoja aika vähän ja maku niiden suhteen ei ole kovin vaativa. Sanotaan nyt vaikka niin että hymyilytti katsoa tätä, mutta ei aina huumorin takia.

Omassa omalaatuisuudessaan 3/5
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #933 : 24.04.2010 22:33 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili The Happening on kevyesti Shyamalanin huonoin elokuva. Elokuva alkaa Shyamalanille tyypillisesti mielenkiintoisella alkuasetelmalla. Outo vitsaus pistää ihmiset tekemään itsemurhia. Mitään muuta elokuva ei sitten tarjoakkaan. Kaiken surkeuden kruunaa vielä todella kehno näyttelytyö. Alkuun totesin että Wahlberg näyttelee jopa omaa tasoaan huonommin, mutta sitten ruutuun räpsähti Zooey Deschanel - tyttö parka on selkeästi väärällä alalla. Tätä luokkaa... Yksi tähti viidestä.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #934 : 26.04.2010 23:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Dome Karukoski rules!  Kielletty Hedelmä on hieno, ja tätä sanon harvoin kotimaisista elokuvista. Tyttö sinä olet tähti oli niin ikään mieleeni.

Kielletyn Hedelmän koko asetelma on sellainen, johon kykenen vahvasti samaistumaan. Maalta Helsinkiin -tarina on, pienestä kliseisyydestään huolimatta, vahvasti kerrottu. Mieleen palasivat omat tuntemukset seitsemän vuoden takaa ja jokainen uusi oivallus ja ihme. Se on jotakin sellaista, mitä pääkaupunkiseudulla kasvaneet eivät Suomen sisällä voi kokea.

Elokuva seuraa kahden ääriuskovaisessa perheessä kasvaneen hintsusti aikuisiän kynnyksen ylittäneen tytön matkaa suuren maailman kiusauksien äärelle. Alun Liminka on huikea kontrasti Helsingille. Muutoksen suuruus on saatu vangittua elokuvaan varsin hyvin.

Siinä missä Tyttö sinä olet tähti oli paljolti feel good -elokuva, ei Kielletty Hedelmä putoa saman genren alle. Sen ratkaisut ovat lähinnä harmaita.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #935 : 27.04.2010 00:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Harmi, että limingassa asustaa parisataa taidehippiä, jotka ovat hesalaisempia kuin he itte.

Ja tummien perhosten koti oli niin huono elokuva, etten ole voinut toista Karukoskea ikänä katsoa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #936 : 27.04.2010 09:57 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin Revolverin digiboksilta. Odotin näkeväni Guy Ritchien ja Jason Stathamin viimeisimmän rikollishassuttelun, mutta jostain syystä päädyin näkemään kabbalah-sekoilua. Vittu, odottelin varmaan tunnin ajan että elokuva oikeasti pyörähtäisi käyntiin kunnes tajusin että niin ei tule käymään. Sadomasokismissani katsoin kuitenkin elokuvan loppuun asti. Andre 3000 ei muuten osaa näytellä pätkääkään, ihan niin kuin kaikki muutkin räppärit paitsi Mos Def.

Olenko minä sitten se uudistumiskyvytön mulkku joka vastustaa kehitystä ja haluaa nähdä vain samanlaisia elokuvia samoilta tekijöiltä? Ehkä, mutta paska se oli silti.

N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #937 : 27.04.2010 12:42 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Harmi, että limingassa asustaa parisataa taidehippiä, jotka ovat hesalaisempia kuin he itte.

Ja tummien perhosten koti oli niin huono elokuva, etten ole voinut toista Karukoskea ikänä katsoa.

Tummien perhosten koti oli kyllä aivan paska, käsis ei vaan toiminut. Kielletty hedelmä pitäs varmaan silti yrittää joskus katsoa.

Eilen kävin katsomassa vihdoin Reindeerspottingin ja olihan se onnistunut dokumentti. Harvoin Suomessa näin mielenkiintoista elokuvaa saadaan valmiiksi saakka. Ihme sinäällään että se kuvaajajäbä sai homman pakettiin kun haastattelun mukaan vetää roinaa vieläkin.

K-18 ikärajalle WTF:ät kanssa.

Rovaniemi ei näyttänyt kovin hohdokkaalta elokuvan perusteella. Hrr.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #938 : 28.04.2010 00:46 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Elokuva seuraa kahden ääriuskovaisessa perheessä kasvaneen hintsusti aikuisiän kynnyksen ylittäneen tytön matkaa suuren maailman kiusauksien äärelle. Alun Liminka on huikea kontrasti Helsingille. Muutoksen suuruus on saatu vangittua elokuvaan varsin hyvin.
Paska ku missasin kuvaukset täällä, Ilosaaren reissu tais olla just samalla. Ois siis päässy ilmatteeks vaikka sinne kirkkoon istuskelee, pari kaverii siellä olikin istuskelemassa. Niin ja helvetin lestat, oikeasti paljon pahempia kuin leffassa. Että voikin vihata joitakin ihmisiä näin paljon. Pilaa mun elämää päivittäin.

Harmi, että limingassa asustaa parisataa taidehippiä, jotka ovat hesalaisempia kuin he itte.
Niiltä saa halpoi sienii... No ei, mutta aika rentoo porukkaa mitä nyt pari tunnen. Vaikkakin näyttävät hieman, erikoisilta.  ;D
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #939 : 28.04.2010 14:21 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili



Jep pettymyshän tämä oli. Ihme sekoilua tosiaan ja tuotti todellisia vaikeuksia katsoa loppuun asti. Harmittavan huono tekele muuten niin laadukasta työtä puskevalta ohjaajalta. Ei tämä kyllä päässyt lähellekään esim. Snatchin tai Lock Stockin mahtavuutta :(
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #940 : 28.04.2010 15:42 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Revolver oli tosiaan aika turha elokuva. Ritchien uudempi leffa, RocknRolla, on onneksi huomattavasti parempi.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #941 : 03.05.2010 00:41 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Kick-Ass on niin kuningas. Siis niin kuningas. Olin aivan tulessa koko leffan ajan, ja paras kohtaushan on juuri se ensimmäinen oikea ja onnistunut sankariteko. Ei voi olla niin mitään niin upeaa.

Ehkä tykkäsin eri syistä kun Epi, mutta täydellinen leffa silti. Väkivaltaakaan ei ihannoitu vaan se oli jopa inhorealistista.

En kuitenkaan innostu ihan liian helposti leffoista ja olin kuullut niin paljon kehuja ko. leffasta että menin sitä katsomaan hieman varautuneena. Mutta, sen lisäksi että se oli upea leffa, hahmot olivat todella sympaattisia ja jopa uskottavia.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #942 : 03.05.2010 00:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kiva kuulla, että tykkäsit. Leffa todella jäi mieleen enkä malta odottaa uusintakatselua Blu-Raylta.

Ja helskuttilainen minkä soundtrackin olivat leffaan laittaneet! Pissasin hunajaa kun
Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #943 : 03.05.2010 14:01 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kick-Ass oli kyllä aika uskomaton leffa. Mä menin sinne kohtuu hyvillä mielin, mutta edes Epin kuvailujen jälkeen en aivan tiennyt mitä odottaa. Yllättämään pääsi, ja viihdyin satasella koko ajan. Hervotonta läppää, tiukkaa ja karua toimintaa ja tosiaan useita yllätyksiä. Toivottavasti älyävät olla tekemättä jatko-osaa, niin pysyis homma tuoreena.

Ehkä visuaalisesti upeimpia kuvia missään koskaan ikinä oli, kun:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #944 : 03.05.2010 14:15 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Joo, pakko itekin kehua. Kaverit ylipuhuivat minut leffateatteriin, minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, ja yllätyin kovasti. Kaverit tuntuivat vähän pettyneen, sillä heidän mielestään se oli vain "ihan ok". Tuo leffa on kyllä niiiin tehty sarjisten ystäville. Minä opin aikanaan lukemaan Marvelin sarjiksia lukemalla, joten tuo oli kuin minulle tehty. Ylivoimaisesti paras supersankarileffa mitä on koskaan tehty. Soundtrack oli kyllä mahtava. PRODIGY!!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #945 : 03.05.2010 17:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Trilogiaa suunnittelevat Kick-Assin ympärille. Ensimmäisien haastatteluiden perusteella kakkosen pitäisi mennä vähän synkempään suuntaan. Kuulostaako tutulta?

Kick-Ass oli siitä harvinainen sarjisleffa, että elokuvaa käsikirjoitettiin koko ajan sarjakuvien luomisen ohella. Itse luin elokuvan katsomisen jälkeen myös kaikki ilmestyneet Kick-Ass-sarjikset. Tarina sekä elokuvissa että sarjiksessa on hyvin samanlainen, paria isoa poikkeusta lukuunottamatta. Poikkeukset ovat silti tärkeitä.  

Hit Girlin isää koskeva paljastus sarjakuvasta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ja koskien päähenkilön ihastusta sarjakuvassa:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 03.05.2010 17:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #946 : 03.05.2010 17:49 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Tuossa tunnin päästä alkaisi seuraava näytös. Taidanpa itsekin käydä katsastamassa potkut persauksille kun sitä täällä niin kehutaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #947 : 03.05.2010 21:18 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili No perhana. Kannatti todellakin käydä tuo katsastamassa! Eeppistä kamaa, ei voi muuta sanoa. Alussa vähän epäilytti, mutta kun leffa pääsi vauhtiin niin ei voinut muuta kuin etsiä leukaansa lattialta ja viihtyä. Tälle myönnetään Vinni suosittelee laatusertifikaati tältä istumalta.

Aika rauhassa sai katella. 3 katsojaa oli itseni lisäksi paikalla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #948 : 03.05.2010 23:28 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aika rauhassa sai katella. 3 katsojaa oli itseni lisäksi paikalla.
Kateeksi käy. Minä oli juuri sinä päivänä kun joululahjaliput erääntyivät. Tilaa riitti, mutta sali oli jokseenkin täynnä. 12-vuotiaita poikia, eli oli kuin olisi ollut leffoissa 60 Hessu Hopon kanssa.

(Pyydän anteeksi kaikilta fiksuilta 12-vuotiailta pojilta. Ja yhtä pahoja ne tytötkin on vaikka eivät kuulostakaan Hessulta.)
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #949 : 04.05.2010 00:32 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Eräs tuttavani mainitsi joskus, että hänelle tulee aina Hessusta mieleen kebab-miehet. Tämä mielikuva on valitettavasti syöpynyt myös minun mieleeni.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #950 : 15.05.2010 02:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Iron Man 2 on varsin pätevä seuraaja erinomaiselle ykköselle. Ei ihan niin kovaa luokkaa kuin elokuvasarjan avaus, muttei tässä sentään pimeälle puolelle lipsuttu, eikä edes kurkistettu.

Jatko-osien mammuttitauti on ajoittain esillä, mutta ihmeen hyvin homma ollaan saatu pidettyä yhä hahmovetoisena. Oikeastaan vasta lopussa toimintaa vyörytetään esiin, näin ollen se ei pursua ulos korvista. Jos vertaa vaikka melko puuduttavaan Transformers 2:een, on ero rautamiehen hyväksi selkeä.

Ja onhan se näyttelijöidenkin puolesta. Vaikka Rourke ei roolin puolesta kovin paljoa saanutkaan näkyvyyttä, niin hyvää settiä mies silti veti. Robert Downey jr. taas on kuin luotu Starkin rooliin.

En pettynyt. Sain nautiskeltavaksi sellaisen annoksen hyvää actionia ja onnistunutta huumoria kuin odotinkin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #951 : 15.05.2010 21:28 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili


Kävin siis katsomassa Iron M-- Ai sori väärä kuva



NIIN eli kuten olin sanomassa, kävin katsomassa Iron Man 2:n tuossa kaverin kanssa. No eipä tuo paljon poikennut ekasta kyllä, ehkä ei yhtä hyvä? En muista ykkösestä enää niin paljoa. Jonkin verran perushollywoodkauraa nasevampaa läppää, loistava Robert Downey Jr. suorittamassa sanonnalle "sopii kuin nyrkki silmään" kunniaa Tony Starkin roolissa. Muutenkin aika nimekäs näyttelijäkasti; Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson ja ties mitä. Rourken rooli oli muuten erittäin sopiva hänelle. Vähäpuheinen venäläinen, ydinfyysikko ja aikamoinen hax0ri muutenkin... Scarlett Johanssonin näyttelemisestä tässä leffassa ei tietenkään mitään Oscareita satele, mutta ilo silmälle tottakai. :) (Nörttipojan puheita, vai hä!)

Aika selväksi muuten tehtiin jatko-osa. Jäikö kukaan credittien jälkeen katsomaan? Minä jäin ja kerrankin se palkittiin. :D Muistaakseni näihin lopputekstien jälkeisiin pätkiin on olemassa oma sivustokin missä kerrotaan, missä leffoissa niitä on, mutten kyllä muista sivuston nimeä.

Kaikenkaikkiaan suht viihdyttävää peruskauraa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #952 : 15.05.2010 22:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Date Night

Odotin leffan olevan edes kelvollinen, kun Steve Carrell on kehdannut kässärin vastaanottaa. Eipä ollut kummoinen. Taisin nauraa kerran. Romanttiset "komediat" ovat kerran kerrasta paskaa.


Iron Man 2


Ykkösen kohdalla meinasin nukahtaa. Päällisin puolin kakkonen vaikutti samanlaiselta, kuin ykkönen. Ihmettelenkin miksi tämä sitten iski. Hemmetin hieno toimintaelokuva, varmaan ensimmäinen mistä olen nauttinut moneen vuoteen. Ei liian nopeaa leikkausta, mihin miltei jokainen suuren budjetin Hollywoodissa tehty toimintaleffa sortuu.

Robin Hood

Kolmikon kovin. Russel Crove Robin huppupäänä. Toi hieman uskottavuutta Robinin hahmolle, ainakin kun vertaa näihin sukkahousu versioihin. Cate Blanchett taas aiheuttaa Lady Marionina lähinnä naamapalmun. Ei hän silti onnistu elokuvaa pilaamaan, mutta muutamat myötähäpeän aiheuttavat kohtaukset olisi voinut leikata pois. Leffa loppuu niin, että jatko-osaa jää odottamaan. Toivottavasti sellainen tulee.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #953 : 15.05.2010 23:04 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Scarlett Johanssonin näyttelemisestä tässä leffassa ei tietenkään mitään Oscareita satele, mutta ilo silmälle tottakai. :) (Nörttipojan puheita, vai hä!)

Scarletti oli aika pettymys. The Islandin Scarlett on yhä suosikki <3
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #954 : 15.05.2010 23:12 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili No siinä mielessä joo, ettei punaiset hiukset vörkkiny ja se Black Widowin asu oli aika meh. Jotenkin epäsopiva valinta rooliinsa, mutta muuten kiva katsoa, tarkoitin. Islandin mainoksista taannoin muistan jotain... Oliko se muka hyvä leffa? Traileri ei vakuuttanut, muistaakseni.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #955 : 15.05.2010 23:53 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili The Island leffana oli melko paska, mutta Scarlett siinä blondina pelastaa paljon.  :P
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #956 : 16.05.2010 08:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Robin Hood

Kolmikon kovin. Russel Crove Robin huppupäänä. Toi hieman uskottavuutta Robinin hahmolle, ainakin kun vertaa näihin sukkahousu versioihin. Cate Blanchett taas aiheuttaa Lady Marionina lähinnä naamapalmun. Ei hän silti onnistu elokuvaa pilaamaan, mutta muutamat myötähäpeän aiheuttavat kohtaukset olisi voinut leikata pois. Leffa loppuu niin, että jatko-osaa jää odottamaan. Toivottavasti sellainen tulee.

Oih, Gladiator Goes Forest!  :lol: Eli kohtuuhyvää kamaa varmaan, tsekattava. Myös nyt Iron Man 2:n tullen vois varmaan viimein katsoa sen ykkösen, niin pääsis tuonkin sitten tiirailemaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #957 : 16.05.2010 21:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Iron Man 2 kyllä jatkoi samaa rataa kuin ensimmäinenkin, eli todella viihdyttävä ja hyväkin leffa :) Ehkä jopa parempikin kuin ensimmäinen.

Leffan roolitus on kyllä jotain aika huimaa: Robert Downey jr. Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke, Sam Rockwell ja sokerin pohjalla Scarlett Johansson. Eikä Don Cheadle porukkaa ainakaan heikommaksi tee. Ja tietty Johansson on enemmän silmän ruokaa leffassa, mutta ei kuitenkaan mennä Megan Foxin ja Transformersin tasolle. Ja en voi sanoa että Johansson ei olisi hyvän näköinen blondina, mutta hei, eihän se ole mitään kun tämä kauneus muutetaan punapääksi ;) Itse olin myyty ;D Mickey Rourken Whiplash olisi kyllä ansainnut enemmän ruutu aikaa. Hahmo jäi hiukan taka-alalle. Mutta Rourke kyllä toi hahmolle enemmän tarkoitusta, mitä se ehkä olisi ollut muiden näyttelemättä.

Kapteeni Amerikan kilpi oli mukava pikku juttu kaiken seassa. Ja pakkohan sille oli hymähtää kun Stark käytti sitä tukena. Lopussa tekstien jälkeen oli tietty myös hieno hetki kun Thorin vasara löytyi kraaterista Meksikosta. Joka siis ei viittaa jatko-osaan vaan ensi vuonna tulevaan Thor -leffaan ja 2012 tulevaan Avengers -leffaan. Toivottavasti näistä saataisiin hieno kokonaisuus aikaiseksi...niin pelottaa että kohtaa ollaan lähellä Hasselhoffin Nick Furyä ;D No ei kai se nyt niin huonoksi mene...

Mutta hieno leffa ja todellakin suosittelen!
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #958 : 16.05.2010 21:10 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kapteeni Amerikan kilpi oli mukava pikku juttu kaiken seassa. Ja pakkohan sille oli hymähtää kun Stark käytti sitä tukena. Lopussa tekstien jälkeen oli tietty myös hieno hetki kun Thorin vasara löytyi kraaterista Meksikosta.
Kilpi näkyi Starkin "työhuoneessa"/autotallissa jo ensimmäisessä elokuvassa. Ja Stark itse tekee cameon uuden Hulk leffan lopputekstien jälkeisessä kohtauksessa. Oman tuppukylän teatterissa kävin katsomassa kakkosen ja jäin tietysti odottamaan tekstien jälkeistä bonaria, mutta mies kamerahuoneessa päätti pysäyttää elokuvan lopputekstien viimesekunneilla, kyllä vitutti 5 minuutin odotuksen jälkeen. :p Katsoin kohtauksen sitten himassa YouTubesta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #959 : 17.05.2010 20:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kick-Ass

SO AWESOME.

Se tuli mieleen näytöksen lopuksi. Ja vieläpä englanniksi. Helvetin viihdyttävä ja omaperäinen supersankarielokuva, jonka tujua toimintaa katsoessaan suu kääntyy väkisinkin virneeseen. Jotkut kohtaukset ovat epätyypillisine musiikkivalintoineen niin absurdeja, että ne iskevät totaalisesti katsojan suojauksen alle. En voinut muuta kuin myhäillä tyytyväisyyttäni ja nauttia.

Kieli poskella, muttei liikaa. Se on tuntunut olevan tekijöiden kaava. Toisin sanoen siis elokuva saattaa tykittää huimia, realismin rajamailla viipottavia hetkiä kun taas seuraavassa otoksessa loikataankin varsin realistisiin kuviin.

Parasta on, että elokuva luo nahkansa ensimmäisen puolituntisen jälkeen. Silloin Kick-Ass vasta näyttää oikean karvansa ja yltyy huikeaksi, paikoitellen Tarantinomaisen tyylitteleväksi, niin väkivallaltaan kuin erittäin onnistuneiden musiikkivalintojenkin kautta.


5/5

Täytyi itsekin ziigata leffa ja erinomainenhan se oli. Ennen Ephramin kirjoitusta ei Kick Ass aiheuttanut mitään mielenkiintoa, päinvastoin vaikutti todella paskalta supersankari hötöltä.

Musiikin suurkuluttajana ensimmäisenä iski juuri biisit. Nyt on spotifyssa pyörinyt filmin soundtrack ja varsinkin avausraita Stand Up.

Normaalisti en diggaa silkasta toiminnasta, mutta nyt oli toimintakohtaukset todellakin Tarantinomaista todella överiksi vedettyä mättöä. Eikä oltu sorruttu siihen toimintaelokuvien syntiin, eli 0.2s leikkauksiin. Hit Girl varasti estraadin, varsinkin Rasulin teloituskohtaus oli hienosti tehty.

Näyttelijäkaartissa yllättäen Nicholas Cage veti heikoimman suorituksen, ei oikein sopinut leffaan. Christopher Mintz-Plasse taasen veti tutun roolinsa ja miehellä näkisi mieluusti isommankin roolin ja pääosan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines