Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 489147 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #840 : 29.10.2009 08:22 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili 28 päivää myöhemmin nähty?

Itse kylllä tykkäsin Sunshinesta vaikka se loppu aika hatara olikin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #841 : 29.10.2009 09:01 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen joo senkin nähnyt, unohtuikin että se on siinäkin.

Ja pidin kyllä itsekin Sunshinestä todella paljon. Mielestäni loppuratkaisu vain vesittää kokonaisuutta melkoisesti. Tuosta olisi ihan hyvin voinut tulla yksi minun lempielokuvistani, jos loppu oltaisiin hoidettu paremmin. Nykyisellään suurin osa lopusta jäi lähinnä vituttamaan. Ei vain voi käsittää, miksi juoneen piti yhtäkkiä lisätä joku
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #842 : 29.10.2009 09:09 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Bongasin muuten tästä leffasta tuon Cillian Murphyn, joka on kyllä tätä menoa kasvamassa yhdeksi mun nykyajan lempinäyttelijöistä. Onkos se ollut sen kummemmin osallisena muissa katsomisen arvoisissa leffoissa kuin Sunshine ja uudemmat Batmanit?

28 Days Later ainakin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #843 : 29.10.2009 14:11 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Sunshine on kyllä yks mun lempileffoja, mutta pakko olla samaa mieltä siinä, että loppuratkaisu kusee. Kaikki muu leffassa on kuitenkin toteutettu erinomaisesti.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #844 : 01.11.2009 17:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Harry Potter: Half Blood Prince

Tuli vihdoinkin katsottua uusin Potter. Odotukset eivät korkealla olleet, mutta eipähän niitä onnistuttu täyttämään.

Ihmissuhde sekoilut tuntui päälleliimatuilta, vaikka niillä onkin itse kirjassa suuri osa. En tiedä onko vika näyttelijöissä, käsikirjoituksessa vai ohjaajassa, mutta olisin itse näytellyt ja ohjannut nuo kohtaukset paremmin. Niin överiksi vedettyä ylinäyttelemistä. Kohtaukset olivat muutenkin todella ohuesti rakennettuja ja kokoajan nousi myötähäpeän tunteet pintaan. Melkein näki näyttelijöiden silmistä, että he itsekin tajusivat millaista schaibaa tuli tehtyä. Romilda Vanen mustasukkaisuuskohtaus menee suoraan ykköseksi tässä kategoriassa.

Watson ja Radcliffe vetivät jopa huonommin, kuin aiemmissa osissa. Tuntuu, että kumpaakaan ei enää kiinnosta Pottereissa näytteleminen, vaan raha ja menestys on kihahtanut päähän. Onneksi Rubert Grint pelastaa paljon luontevalla näyttelemisellään, samoin kuin Dracoa näyttelevä Tom Felton. Näille herroille veikkaan hienoa uraa Pottereiden jälkeenkin.

Michael Gambonin
esittämä Dubledore pelasti monet kohtaukset, joissa seipään niellyt Radcliffe hakkasi päätään seinään. Tuli mieleen ihan Ian McKellenin esittämä Gandalf.

Potter fanina elokuvan pituus ei haitannut, vaan leffan huonoudesta huolimatta aika meni nopeasti. Musiikki oli hienoa ja varsinkin lopun Kalkaros - Dubledore -kohtaus oli vakuuttava. Itseasiassa leffan olisi voinut päättää siihen. Nyt lopun jäätävät lätinät hieman latistivat tunnelmaa.

Voi kunpa Peter Jackson olisi ottanut Potterit siipiensä alle.
 
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #845 : 14.11.2009 21:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 2012

Armageddon, Deep Impact ja Independence Day. Siinä nippu viihdyttäviä guilty pleasure -elokuvia, joiden pariin palaa säännöllisesti. Genrestä siis pidän. Se kertoo jotakin 2012:n kehnoudesta, että kaltaiseni lajityypin kaappifani nirpistää sille nenäänsä. Mikä meni vikaan?

Pois lukien tähän hetken ehdotonta kärkeä olevat CGI-tehosteet, kaikki. Edes muutamat laatunäyttelijät John Cusackin johdolla eivät saa paperinohuista hahmoistaan yhtään mitään irti. Juoni on tutun tökerö. Mennään pahasti metsään, jos maailmanlopun tuhokuvista ei pystytä tekemään kuin visuaalisesti henkeäsalpaavia. Tunne jää kokonaan puuttumaan. Tässä suhteessa ollaan huomattavasti heikommassa jamassa kuin ID4:n tai Armageddonin tapauksessa.

Kolmea tuntia lähentelevä kesto on elokuvalle aivan liikaa. Turhaa jauhamista on siellä täällä, rytmi olisi pysynyt paremmin yllä tiputtamalla pois ainakin puoli tuntia. 2012 näyttää olleen monella tasolla ohjaajalleen liian iso pala haukattavaksi, sillä edes oman genrensä sisällä se ei ole kovin hyvä.

Parista leukoja loksauttelevasta kohtauksesta täytyy silti antaa kehut: nykyajan CGI kykenee huikeuksiin. Suurelta kankaalta se on nähtävä jos joskus, kotiteatterissa tämä kalkkuna tuntunee ahdistavan huonolta, kun suuren ruudun tuomaa elämyslisää ei ole läsnä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #846 : 15.11.2009 12:25 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Inglourious Basterds

HUOM saattaa sisältää pieniä spoilereita
Muuten hyvä leffa, mutta Basterdsien toimintaa olisi saanut kuvata huomattavasti enemmän. Paras hahmo oli se Til Schweigerin näyttelemä Stiglitz-niminen hiljainen tyyppi. Paras kohtaus oli se, jossa Basterdsit esittivät olevansa italialaisia.

4/5
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #847 : 15.11.2009 20:53 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Aika hyvin tullut tällä viikolla tuijoteltua leffoja.

Dr Strangeloven näin elokuvateatterissa oikein. Hulvaton, meni heti ihan lempikomedioihini. Hyvin kestänyt myös aikaa. Salissa oli pitkin elokuvaa yllä aika riemukas huutonauru. Mukavaa.

Happinessin sekä Storytellingin katsoin kanssa. Molemmat siis Todd Solondzin ohjaamia. Happiness oli erittäin vastenmielinen, eli onnistunut. Ei oikein tiennyt pitäisikö elokuvan vitseille itkeä vai nauraa. Elokuvaa katsoessa tuntui kuin katsoisi painajaisversiota huonosta amerikkalaisesta sitcomista.
Storytelling oli aika pliisu tähän verrattuna, juoni melko tylsä ja muutenkin jotenkin vaisu. Ihan okei leffa, ei herättänyt oikein ajatuksia suuntaan eikä toiseen.

Vihaiset (Jalattomat Miehet). Roadmovie kahdesta miehestä pyörätuoleissa. Idea kingi ja toteutus kanssa. Mustavalkoinen ja rakeinen kuva tukee elokuvan jo valmiiksi harmaata meininkiä aika hyvin, jos tykkää Kaurismäen leffoista niin toimii varmasti. Aki Kaurismäki tekee itseasiassa cameon tässä joten ohjaajat on varmaan kavereita, tai jotain. Suomessakin tässä käytiin. Huippuleffa, vaikka kyllähän tätä joku pitää tylsänä.

Sympathy for Mr. Vengeance. Old Boyn olin jo aiemmin samalta ohjaajalta nähnyt ja sehän olikin erinomainen. Oli tämä selkeästi erinlainen, mutta jotain samaakin. Teemana kosto tässäkin, väkivalta samantyyppistä ja sellaista. Ei ollut yhtä hyvä kuin Old Boy. Hyvä silti. Suht masentava leffa.


Edit: Ainiin ja katoin Troll 2:sen kun piti kavereille esitellä. Edelleen huonoin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #848 : 19.11.2009 21:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Paranormal activity on hieno kauhuelokuva!

Blair witch projectin menestys yritettiin uusia, mutta vasta nyt siinä on kunnolla onnistuttu: 10 000 dollarin budjetilla kokoon parsittu elokuva näyttää jälleen, ettei hyvä kauhu ole tietokone-efektejä tai pelkästään ylikovia säikyttelyääniä. Salaisuus on päästä katsojan pääkopan sisään ja saada mielikuvitus laukkaamaan.

Ja tässä kohtaa paranormal activity onnistuu hienosti; köysi kiristyy kurkun ympärillä mitä pidemmäs elokuva etenee. Piinaava tunne uhkan voimistumisesta on vangittu elokuvaan poikkeuksellisen hyvin.

Loppukaan ei petä. Tiedossa on yöttömiä unia. Paranormal activity saattaa olla tehokkainta näkemääni kauhua sitten the othersin.

(päivänvalossa suttuisen ware-elokuvan katsoneiden valitukset ignoraan kylmästi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #849 : 19.11.2009 23:14 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
ylikovia säikyttelyääniä.
Käytettiinkö elokuvassa muka muita "pelottelukeinoja"? Ei ainakaan omasta mielestäni.

Itselle tuo leffa ei ollut yhtään pelottava, aivan kuin olisi katsonut laadukkaita kummitusjahti-ohjelmia tv:stä. Huom. "laadukkaita". Täysin mielikuvitukseton pätkä ja näyttelijät oli aika paskat. Ei mikään huonoin leffa koskaan mutten halua nähdä elokuvaa enään ikinä. Loppukin on aivan naurettava, siis se ttä nakkaa jäbän kameraan jne, se toinenkin loppu paska vaikka hieman parempi. Sinäänsä viimeiset 20 min leffasta pilasi täysin koko elokuvan fiiliksen, liikaa "pelottelua" ja muuta paskaa.

Mutta itse kävin tänään tsekkaamassa Up - Kohti Korkeuksia 3D:nä kun 5.5e oli liput tänään. Ja hyväksihän tuo osottautui. Yksi Pixarin parhaista joita olen nähnyt, ja hyvä että leffa oli yllättävän vakava sekä aikuismainen joten muutkin nauttivat leffasta kuin lapset. Välillä sai kyllä nauraa mukavasti, niin vammaista läppää oli leffas. Suosittelen.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #850 : 20.11.2009 00:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tunnelma itsessään oli mielestäni suurin pelottelukeino. Yölliset seikkailut talossa kameran kanssa. Tietää, ettei suurella todennäköisyydellä tapahdu mitään, mutta silti tunne on kuristava.

Mutta mielipiteitähän tämä on jakanut: jotkut arvostelijat tykittävät neljää, viittäkin tähteä kun taas toiset lyttäävät yhden tähden arvoiseksi.

Itselleni oli kokemus oli niin intensiivinen, että kiitän onneani että näin elokuvan leffateatterissa muiden ihmisten ympäröimänä. Jos olisin sen kotiteatterissani yksin myöhään katsonut, en olisi nukkunut koko yönä. Paranormal activity tulee vaivaamaan mielen sopukoissa pitkään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #851 : 28.11.2009 20:57 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsoin leffan 9 ja sehän oli kivaa ja viihdyttävää...kunnes lopussa se oli aivan kauheaa kliseistä kuraa ja juonessa ei ollut m i t ä ä n j ä r k e ä. Oikein suututti miten pilasivat kivan ulkoasun ja lupaavan build upin, joka tosin oli paikoin kliseinen pitkin leffaa, niin järkyttävän tyhmään loppuun. En voi uskoa kuin että kirjoittajan alkuperäinen loppu on täytynyt uhrata markkinavoimien aivokuolleilla markkinoille. On niin helppo poistaa "erilainen" loppu (jota odotin) ja korvata se jollain onnellisellä "muistakaa lapset suojella luontoa" -hutulla.
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #852 : 29.11.2009 01:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Island

Vuosia sitten leffateatterissa nähty, nyt uusintakatselu DVD:ltä.

Ja elokuva oli tasan niin keskinkertainen kuin muistinkin. Mainiosta ennakkoasetelmasta keitetään kasaan lopulta tusinatoimintaa, jota edes kääääsittämättömän seksykäs Scarlet Johanson ei kykene pelastamaan.

Bay tietää miten viihdettä ohjataan, ja ihan mukiinmenevää sellaistahan tämä on. Mutta Bay-suosikeistani Island jää silti reilusti. Yksinkertaisesti liian tusinatavaraa.


Quantum of Solace

QoS ei iskenyt viime syksynä. Suivaannuin niin, että näytin sille jopa kahta tähteä. Kaivoin sen taas Makuunin hyllyiltä kun piti esitellä veljelle Plasman BD-toistoa ja kuinka ollakaan, elokuvahan parani toisella katselukerralla reilusti!

Quantum etenee kuin pikajuna, jonka vuoksi se saattaa ensimmäisellä katselukerrolla olla liian sekava. Tokalla rundilla menossa pysyy paremmin mukana, ja toimintakohtauksistakin kykeni nauttimaan uudella tavalla. Yllätys tapahtui: en uskonut pitäväni elokuvasta tässä määrin uusintakatselussa.

Huonompi kuin Casino, kyllä. Mutta ei mikään selkäkuppi sentään.


Kiss Kiss, Bang Bang

Robert Downey Junior on liekeissä eikä Kilmerin Val hänkään kylmäksi jää tässä buddy-elokuvaa ja murhamysteeria miksaavassa vähän vinksahtaneessa tarinassa. Dialogi on aivan hulvatonta.

Elokuva osaa nauraa itselleen ja kääntää lopulta omat kliseensä virnistellen voitoiksi Robert Downeyn jr:n ironiaa tihkuvan kertojaäänen säestämänä. Harvinaisia ovat näin erikoiset elokuvat Hollywood-tuotantojen joukossa. Tai no, erikoiset ja erikoiset: klassista kerrontaa tässäkin noudatellaan. Tarjonta on vain puettu tuoreelta tuntuvaan asuun. Mutta kyllä maistuu.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #853 : 29.11.2009 22:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Katsoin leffan 9 ja sehän oli kivaa ja viihdyttävää...kunnes lopussa se oli aivan kauheaa kliseistä kuraa ja juonessa ei ollut m i t ä ä n j ä r k e ä. Oikein suututti miten pilasivat kivan ulkoasun ja lupaavan build upin, joka tosin oli paikoin kliseinen pitkin leffaa, niin järkyttävän tyhmään loppuun. En voi uskoa kuin että kirjoittajan alkuperäinen loppu on täytynyt uhrata markkinavoimien aivokuolleilla markkinoille. On niin helppo poistaa "erilainen" loppu (jota odotin) ja korvata se jollain onnellisellä "muistakaa lapset suojella luontoa" -hutulla.

Musta leffa lähti jo aika alussa menemään pieleen. Koko ajan oli kauhea kiire jonnekin, liitokset tapahtumien välillä olivat heikkoja ja ennen kaikkea oli vaikea välittää yhdestäkään hahmosta. Visuaalisuudessta toki pisteet kotiin, mutta sisältö jäi tällä kertaa uupumaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #854 : 05.12.2009 00:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Viimeksi Blu-Raylta tsekattua:

Knowing - tieto

Kun ihminen menettää rakastamansa, tämä vaipuu jonkinlaiseen emotionaaliseen horrokseen ja kadottaa uskonsa maailmantilaan. Knowing-elokuvan päähahmo, jota näyttelee Nic Cage (The Rock, WOU!), näkee vaimonsa kuoleman jälkeen maailman sattumien temmellyskenttänä, jossa "kaikella on tarkoitus" -ajattelu saa väistyä kylmän pessimismin tieltä.

Sitten löytyy lappu, jossa komeilee häkellyttävän tarkat tiedot lukemattomasti ihmishenkiä vaatineista katastrofeista. Mitä hittoa tapahtuu?

Elokuva on kovin tavanomainen melkein koko kestoltaan. Vain loppu onnistuu yllättämään. Se ei ole aivan niin itsestäänselvä kuin mitä varsinkin puolenvälin tapahtumien perusteella voisi helposti kuvitella.

Samaa tasoa 2012:n kanssa. Ei siis kovin suositeltava elokuva edes genrestä diggaaville.


Operaatio Valkyrie

Bryan Singer on mielestäni onnistunut: Operaatio Valkyrie on hyvin kerrottu tarina ja jännittäväkin, vaikka historiaa tunteva katsoja lopputuloksen ennalta tietäisikin. Silti väistämämätöntä loppua kohti marssittaessa ei päähenkilön vuoksi voi olla jännittämättä. Onhan se Tomppa vähän hassuja puhunut, mutta ei mies työssään mikään heittopussi ole. Hyvä tulkinta varmasti haastavasta roolista.

Autenttiset tapahtumapaikat huokuvat tunnelmaa ja saavat monien muiden elokuvien tietokoneavusteisesti luodut taustat häpeämään.




www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #855 : 10.12.2009 21:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Grace is Gone


John Cusack on vireessä ollessaan draamanäyttelijä parhaimmillaan. Suosikkiroolini häneltä on hykerryttävä High Fidelity. Olikin mukavaa jättää 2012:n räpellyksen tuomat pahat muistot taakse ja ladata soittimeen taas laatudraamaa.

Grace is Gone käynnistyy kun perheenisä saa tietää Irakissa palvelleen vaimonsa kuolemasta sotatantereella. Isku on niin kova, ettei mies kykene kertomaan suru-uutista heti kahdelle tyttölapselleen, vaan päättää viedä heidät matkalle - jotta saisi koota itsensä ja ajatuksensa.

Cusackin ja etenkin vanhempaa tyttöä näyttelevän kemiat osuvat yksiin hienosti, ja pian alkaa uskoa heidän olevan ihan oikea perhe. Loppupuolella esityöt on tehty niin huolella, että roska hiipinee tunteikkaimmilla silmänurkan tuntumaan. Elokuva on kaunis, lämmin sekä koskettava eikä haittaa, että se onnistuu herättämään vähän ajatuksiakin.

Jokainen menetys on mahdollisuus uuteen alkuun.


Grace is Gone puhutteli minua, ja ehkäpä juuri siksi se iski voimakkaasti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #856 : 12.12.2009 22:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Terminator Salvationilla tuli testattua PS3:n bluray -ominaisuudet. Sanoisinko että yllättävänkin hyvä toimintapätkä, vaikka odotukset oli vähintään T3:n peittoajaksi. Parit kohtaukset ja roolisuoritukset eivät ihan vastanneet elokuvan kokonaislaatua, mutta kyllä tämän parissa vietti mielellään lauantai-iltaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #857 : 13.12.2009 00:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Into the Wild oli toisella katselukerralla vieläkin säväyttävämpi. Kerta kaikkiaan yksi vaikuttavimpia elokuvia mitä olen kuunaan nähnyt.

Vedderin soundtrack ja upea kuvaus pelaavat loistavasti yhteen - teräväpiirtona tämä seuraavan kerran katsoa täytyy.


Tarina kulutusyhteiskuntaa kritisoivan nuoren miehen henkisestä kasvumatkasta Alaskan rujon kauniisiin maisemiin on joidenkin mielestä varmasti yltiöromantisoitu, eikä sitä voi kieltää. Vaikutusvoimaltaan elokuva on niin suuri, ettei se haittaa.

Kun itse on materian perään ja on kykenevä ottamaan yhteyden internettiin puhelimellaan missä vain, pistää elokuva taas miettimään voisiko nyky-yhteiskunnan painoarvot olla vinksallaan? Ja painaako yhden miehen riskiretki mitään.


Ehkä jo ensi kesänä sinne lappiin samoamaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #858 : 13.12.2009 01:02 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Älä sekota marjoja niin pääset takasinkin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #859 : 13.12.2009 01:08 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Into the Wild oli toisella katselukerralla vieläkin säväyttävämpi. Kerta kaikkiaan yksi vaikuttavimpia elokuvia mitä olen kuunaan nähnyt.

Vedderin soundtrack ja upea kuvaus pelaavat loistavasti yhteen - teräväpiirtona tämä seuraavan kerran katsoa täytyy.


Tarina kulutusyhteiskuntaa kritisoivan nuoren miehen henkisestä kasvumatkasta Alaskan rujon kauniisiin maisemiin on joidenkin mielestä varmasti yltiöromantisoitu, eikä sitä voi kieltää. Vaikutusvoimaltaan elokuva on niin suuri, ettei se haittaa.

Kun itse on materian perään ja on kykenevä ottamaan yhteyden internettiin puhelimellaan missä vain, pistää elokuva taas miettimään voisiko nyky-yhteiskunnan painoarvot olla vinksallaan? Ja painaako yhden miehen riskiretki mitään.


Ehkä jo ensi kesänä sinne lappiin samoamaan.
Heh heh. Kaverilla piti olla juomassa, mutta siitä ei tullut mitään. Töllö päälle ja Into the Wild tuli. Ihan alkua ei nähty, mutta taisi koko porukka leffasta pitää. Itseä ainakin kyseinen leffa säväytti. Jotenkin hassua, että kaikki alettiin päässä suunnittelemaan jotain pyöräilymatkaa ympäri Suomen tai jotain kunnon vaellusretkeä. Ehkä jonain päivänä..

Ihana Kristen Stewart, Eddie Vedderin musiikit, hienot maisemat.. Helvetin hieno leffa.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #860 : 13.12.2009 21:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Jotenkin hassua, että kaikki alettiin päässä suunnittelemaan jotain pyöräilymatkaa ympäri Suomen tai jotain kunnon vaellusretkeä. Ehkä jonain päivänä..

Kun tommonen fiilis tulee, pitää toimia. Jää muuten aika suurella todennäköisyydellä toteuttamatta.

Mut joo toi leffa on suunnattu juuri niille/teille, jotka katsoitte sen jättiteeveestä, mukavalla sohvalla istuen, sipsejä syöden ja valtavan muovikasan ympäröimänä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #861 : 14.12.2009 14:02 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Burn after reading

Ei kovinkaan yllättäen, oli hemmetin hyvä ja hauska :lol:
Brad Pitt oli loistava.

The Fugsin biisi lopputeksteissä kruunasi koko leffan. Viimeinen kohtaus oli myös ihan järkyttävän hajottavaa tavaraa.

4,5/5
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #862 : 15.12.2009 23:05 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse kun Into the Wildin näin se ei isoa vaikutusta tehnyt. Kaikki tutut sitä kehui niin helvetisti mutta eih.. Ihan hyvä se oli mutta mitään erikoisia ajatuksia se ei herättänyt. Se vaan lopussa nauratti että tommoinen kaupunkilausjuntti menee mettään ja kuolee... Kesällä. Siis kesällä on vaikka ja mitä syötävää metsissä ja tämä syö just myrkyllistä paskaa. Ei saatana. Niin ja itse olen käynyt useasti useamman yön retkillä metsissä ja tuntureilla ja yli viikon olin tuntureilla pari vuotta sitten vaeltamassa yli 80 kilsaa. Joten itsellä ei tullut halua mennä minnekkään metsään käveleen. Haaveena ois kylläkin joskus mennä jenkkilään ja ajaa autolla se läpi. That would be supa cuul.

Burn after reading
Ja tuo on hyvä leffa. Yksi viime vuoden parhaista. Helvettiin Pimeet Ritarit.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #863 : 18.12.2009 19:15 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Avatar nähty ja. . . huh.

Eikä hyvä "huh" vaan se huolestunut "huh", valitettavasti. Vähän tekisi ehkä mieli odottaa paria muuta kommentoijaa ensin, mutta en oikein voi uskoa mitä tuli nähtyä. Cameron on aina ollut edes jollain tavalla uraa-uurtava ohjaaja ja on aika surullista nähdä häneltä elokuva, jossa ei tuntunut olevan yhtäkään originaalia ideaa. Tuntui kuin olisin nähnyt jokaikisen kohtauksen jossain muussa elokuvassa, kuullut jokaisen dialogipätkän. Jokaikinen hahmo elokuvassa tuntui olevan niin räikeä arkkityyppi kuin on mahdollista tehdä. Jokainen toimintakohtaus meni juuri niinkuin luulin sen menevän. Hidastuksia käytettiin niin tökerösti kuin hidastusta voi käyttää. Ja niin edelleen. Elokuva oli kliseeta kliseen päälle.

Kaikkein pahinta tässä kuitenkin on se, ettei Avatarin tarvitsisi olla, pakko se on sanoa, näin huono elokuva. Cameron osaisi ja väittäisin, että osaakin, tehdä älyttömän hienoja elokuvia, parhaimpana esimerkkinä Terminator 2.
Avatarin juoni voisi ehdottomasti olla perusta hienolle elokuvalle. Ei sillä ole väliä miten kliseinen perusasetelma on, kunhan dialogi ja hahmot ovat kiinnostavia. Mutta tälläisenään Avatar on ihan hienon näköinen 3D-elokuva jonka katsominen on yhtä hauskaa kun pahvin syönti.

En pysty ymmärtämään miten Roger Ebert pystyy vertaamaan tämän katsomista ensimmäiseen Star Warsiin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #864 : 19.12.2009 00:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep ison rahan Disney-leffa. Niin hyvässä kuin pahassakin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #865 : 19.12.2009 03:15 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Avatar

Harmittavan huono elokuva oli toi Avatar. Monen vuoden odotus meni täysin hukkaan, vaikken lopulta odottanut tältä edes paljoakaan trailereiden jälkeen. Sinänsä ihan hieno elokuva ja etenkin taustoihin oli panostettu aika huolella, mutta tällä leffalla ei ollut pätkääkään sielua. Ei ollenkaan omaperäinen leffa vaikka se kuinka yrittäisi olla. Näyttelijät eivät juurikaan tuntuneet panostavan rooleihinsa, tai no vähän vaikea panostaa, kun hahmot ja käsikirjoitus muutenkin oli niin tökeröä. Juoni oli paska, ja tarinankerronta perseestä. Ei tää nyt täys paska leffa kuitenkaan ollu, mutta ei kyllä mikään kovin hyväkään. Tällästä kertakäyttöviihdettä, eli juuri sellaista mitä Cameronin aiemmat leffat juuri eivät ole. Kyllä tän katsomisesta nautti tän ekan kerran, mutta tuskin jaksan tätä uudelleen katsoa pitkään aikaan. Ja kuka kutsui tätä leffaa 3D-elokuvien mullistajaksi? Ei mitään ihmeellistä tällä saralla. Toimintakohtaukset oli huonosti ohjattu, ja henkeäsalpaavat hetket jäivät nolliin.

Ei tästä loppujen lopuksi jäänyt oikeastaan mitään mieleen. Hyvin keskinkertainen elokuva.

2½/5

PS. Lippu maksoi 13,5 euroa. Ei sen arvoinen. Menkää vaikka superpäivänä katsomaan.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #866 : 19.12.2009 09:36 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös sarjaliput käy 3D-näytöksiin? Ainakin ne pari mitä olen käynyt katsomassa, niin saanut maksettua sarjalipulla. Vai onko Avatar joku poikkeus?
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #867 : 19.12.2009 11:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Eikös sarjaliput käy 3D-näytöksiin? Ainakin ne pari mitä olen käynyt katsomassa, niin saanut maksettua sarjalipulla. Vai onko Avatar joku poikkeus?

Minä en ole ainakaan kuullut mitään että ei kävisi, eli kyllä käy.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #868 : 19.12.2009 11:38 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Avatar tulee olemaan itselleni ensimmäinen 3D -elokuva. Samalla testaan onko tekniikka jo sillä tasolla, että voisin vielä lähitulevaisuudessa elokuvia kyseisessä tekniikalla katsoa. Mielessä on Lintsin 3D -teatterin kuvanlaatu, joka on kyllä ihan kiva efektinä, mutta epäilyttää jaksaisiko niin katsoa koko pitkää elokuvaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #869 : 19.12.2009 11:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Avatar tulee olemaan itselleni ensimmäinen 3D -elokuva. Samalla testaan onko tekniikka jo sillä tasolla, että voisin vielä lähitulevaisuudessa elokuvia kyseisessä tekniikalla katsoa. Mielessä on Lintsin 3D -teatterin kuvanlaatu, joka on kyllä ihan kiva efektinä, mutta epäilyttää jaksaisiko niin katsoa koko pitkää elokuvaa.

3D on minusta erittäin toimiva. Ainoana huonona puolena on että siihen jotenkin tottuu todella nopeasti. Ensimmäinen elokuva on hiukan eri juttu. Omassa tapauksessa muistan paljonkin kohtia ensimmäisestä elokuvasta jotka jäivät 3D-kohtauksina mieleen. Mutta sen jälkeen katsotuista elokuvista en muista oikeastaan mitään. Eli todellakin uskon että heille jotka näkevät 3D-efektin ensimmäistä kertaa avatarissa on luvassa todellinen elämys. Voihan tietty olla että Cameron olisi tehnyt jotain "huimaa" 3D-efektillä, mutta itse sitä hiukan epäilen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines