Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 489196 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #810 : 19.08.2009 00:15 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Michael Mannin Public Enemies on valioluokan elokuva, yliluonnollisen lähellä herran ainakin toistaiseksi timanttisinta ohjausta, Heat - ajojahtia.

...Blaablaablaa...

Hieno elokuva.

Surkea elokuva sanon minä.
Ensinnäkin, elokuva on aivan liian pitkä. Yli kaksituntinen, mutta niinhän ne kaikki "hyvät" elokuvat tätä nykyä on. Pituuden sai vielä tuntumaan pidemmältä elokuvan tylsyys. Elokuvan pituuden huomioon ottaen leffassa ei tapahtunut oikeastaan paljoa merkittävää, ja tämä kommentti tulee jätkältä, jonka mielestä Huuliharppukostaja on loistava pätkä liikkuvaa kuvaa. Vertaus Huuliharppukostajaan on osuva, sillä ohjaaja selvästikin yritti muutaman kerran luoda samanlaista jännitettä pitkittämällä kohtauksia, mutta muistan sen tepsineen vain kerran. Ne muut kerrat tylsistyin kuoliaaksi.
Oikeastaan kaikki hahmot jäivät suht etäisiksi, heihin ei paneuduttu niin paljoa kuin olisi pitänyt. Leffassa keskityttiin kertomaan miten tämä tosi-tarina oikeasti menikään, sen sijaan että olisi tehty siitä mielenkiintoinen. Tuskinpa leffan päätähdet olisivat panneet pahakseen jos heidän elämänkatsomuksistaan olisi esitetty vähän syvällisempikin tulkinta kuin "teen tätä ku tää ny on kivaa".

Leffassa oli myös toimintaa, minkä voisi luulla pakostakin lisätä mielenkiintoisuutta. Mutta eeeeeeeeehei, eihän missään nimessä toimintakohtaukset saa olla viihdyttäviä! Kun ei kerran hahmoihin paneuduta, niin miksi siihen toimintaakaan pitäisi panostaa? Kaikki aksöni oli puuduttavaa katseltavaa yksinkertaisuudessaan. Kuvakulmat olivat tylsiä, leikkaus oli tylsää...
Mistä päästäänkin leikkaukseen, mikä oli täyttä kuraa. Mannilla oli varmaan joku tosi hieno visio, kuvan välillä hyppiessä ihan järjettömiin ja tylsiin kohtauksiin.

Nyt ei enää jaksa miettiä miten tätä kuraa kommentoisi.

Mutta sanottakoon, että tämä on ollut ainoa leffa ikinä jonka jälkeen olen ollut "surkeaa leffa"-fiiliksissä. Kaiken lisäksi en odottanut tältä oikeastaan yhtikäs mitään, koska trailerin perusteella pidin huonona. Käytii kattomassa kaveriporukassa.

Myönnän, naurahdin siinä kun Depp ja Bale
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Loppu oli kyllä hienosti toteutettu. Sitä leikkausta
Spoileri (osoita katsoaksesi)
lukuunottamatta.

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #811 : 19.08.2009 02:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Uskon aina negatiivista arviota positiivisen sijaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #812 : 20.08.2009 00:23 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Public Enemies


Elokuva jakaa varmasti mielipiteet kahtia. Osa porukasta nukahti teatteriin ja osan kommentit olivat tyyliä "olipa paska". Toiset taas hehkuttivat maasta taivaisiin. Itse diggasin, mutta voin hyvin ymmärtää toistakin puolta. Leffa oli ylipitkä, siitä ei päästä yli, mutta itse en ainakaan missään vaiheessa ikävystynyt. Juuri tällaiset eleettömät rauhalliseen tahtiin lipuvat filmit iskevät meikäläiseen. Eihän se nyt kympin arvoinen suoritus ollut, mutta paskempiakin on nähty.

Edgeworthin mielipiteisiin yhdyn siinä, että osa henkilöhahmoista jäi todella etäisiksi. Tosin niin käy aina tällaisissa gansterielokuvissa. Liika hahmoja ja jokainen kuolee. Tuttu ja turvallinen kaava, joka ei ikinä toimi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #813 : 27.08.2009 21:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW District 9. Munakas elokuva, jonka 40 miljoonan dollarin budjetti ei negatiivisessa mielessä näy. CGI-efektit ovat täysin samalla viivalla mm. Transformers 2:n kanssa. Ja se jos jokin on efektipuolen pojille hullun kokoinen kehu.

D9 sisältää tosin paljon muutakin kuin päätöntä tuhon juhlaa. Mättö on komeaa ja pitkään kestävää kun sille päälle satutaan, mutta se ei puuduta eikä varsinkaan ole samalla lailla sekavaa kuin jo mainitut Transformersin holtittomasti leikatut kahakat. Älkääkä pelästykö vaikka vertaan elokuvan ulkoisia avuja kesällä ilmestyneseen Shian kassamagneettiin, sillä loppujen lopuksi näillä kahdella on hyvin vähän mitään yhteistä.

Kiitos ja kumarrus! PG-13 loistaa poissaolollaan. D9 on karu sekä parissa kohtauksessa hätkähdyttävän rujo. Kun toiminnan seuraukset näytetään ilman siloittelua, avautuu elokuvasta realistinen kerros, joka imaisee vielä vahvemmin katsojan kerronnan syövereihin. Varsinkin ikärajapäätöksestä on tekijöitä kumartaminen.

Spoilaa:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Tästä mie pien. Ja voinpahan sanoa ilman yhtä hyvin nukuttua yötäkin, että minulle tämä on vuoden toistaiseksi parhain elokuva.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #814 : 28.08.2009 23:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kävin myöskin katsomassa District 9:n tänään, eikä voi kuin yhtyä Epin sanomisiin. Asetelma leffassa on harvinaisen hieno ja piristävä, sekä tarina tiivistunnelmainen, mitä tukee entisestään lähellä tapahtumia kulkeva dokumenttimainen ote. Draama pitää varpaillaan, toiminta on totta totisesti komeaa ja efekteissä ei notkahdella - ja allekirjoittaneelle "pienehkö" budjetti tulikin yllätyksenä.

Mie tykkään kans. En ehkä menisi vuoden (edes toistaiseksi) parhaaksi elokuvaksi tituleeraamaan, vielä näin äkkiseltään, mutta kärkikastiin lennähtää. Suositteluni.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #815 : 31.08.2009 21:32 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Slumdog Millionaire

Nojoo. Ihan okei leffa, ei mitään järisyttävää, eikä kyllä Boylea parhaimmillaan. 8 oscaria ehkä vähän liiottelua  :lol:
Soundtrack oli ihan jees ja kuvauskin. Liian katkonainen, imelä ja tyhjänpäivänen tää silti oli. City Of God tuli vähän mieleen, tosin, se on parempi. Leffateatterissa olisi toiminut ehkä paremmin..
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #816 : 01.09.2009 09:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Koo, paras kohtaus tossa leffassa oli, kun se pikkupoika tipahti sinne paskaan.  ;D


Deathproof - Planet Terrot

Mulla on aina ollut todella paljon negatiivisia ennakkoluuloja zombieita, monstereita, scifiä ja kaikkea muuta epäluonnollista kohtaan viihteessä. Kaikki GI Joen tapaiset elokuvat ja leffat joissa on pääosassa jotain monstereita, robotteja tai örkkejä on järestään täyttä paskaa. Sen takia en yleensä tutustu näihin tekeleisiin.

Samasta syystä viivytin toisen Grindhouse-leffan katsomista. Planet Terrot kuulosti aiheen, kuvien ja trailerin perusteelta WoWi-nörteille suunnatulta schaisselta. Nyt kun kovalevyltä ei enää löytynyt yhtäkään katsomatonta leffaa ja oli tuo elokuva pakko katsoa. Onneksi katsoin. Ei yllä Deathproofin tasolle, mutta loistava leffa siltikin.

Eipä tuosta mitään heikkouksia oikeastaan löytynyt, alusta loppuun hiottu timantti.  


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #817 : 01.09.2009 16:06 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Planet Terror on kyllä kova, mukavan erilainen Death Proofin verrattuna.

Ja joo, Boyle hallitsee nämä paskakohtaukset, trainspottingissakin homma toimii!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #818 : 05.09.2009 13:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Inglorious Basterds oli vissiin epäkorrektein leffa mitä olen teatterissa nähnyt. Menkää siis kattomaan :lol:

Tosin...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #819 : 05.09.2009 14:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyl Tarantinolla on edelleen ote tallella. IB on aivan loistava pätkä.

Jo ensimmäiset 15 minuuttia olivat
Spoileri (osoita katsoaksesi)
mahtavaa katsottavaa. Kylmät väreet kulkivat kehossa ja ajatukset vierivät väkisinkin
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Tarantinon kynäilemä upea dialogi kantoi elokuvaa. Paljon puhetta, vähän tylsää. Näin tällä kertaa. Kyllä huomaa millaisella rakkaudella ja huolella repliikit ovat näppäimistöltä valmiiseen käsikirjoitukseen siirtyneet; harva ohjajaa kykenee vastaavalla tavalla luomaan uskomatonta jännitettä pelkällä keskustelulla.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #820 : 05.09.2009 18:31 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Paskanjauhantaa kyllä jälleen riitti, mutta itse en leffaa edes lähde Tarantinon edellisiin leffoihin vertaamaan. Sen verran kliinistä meno paikoin oli ja osa hahmoista jäi hyvinkin etäisiksi. Kyllä miehen "vakava" elokuvanteko näytti tyssäävän Kill Billiin.

Leone vertausta en kyllä tajua. Tarantino nimenomaan luo tunnelmaa "turhanpäiväisellä" dialogilla kun taas Leone maalailee tunnelmia miesnäyttelijöiden leukaluilla ja maisemilla. Roskaleffaa mies selvästi edelleen tekee. Mutta hyvin tekeekin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #821 : 05.09.2009 18:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Leone vertausta en kyllä tajua.

Leonen länkkäreissähän usein rakennetaan jännitettä kun joku yksinäinen pahisratsastaja ilmestyy muina miehinä vähän jutustelemaan jonkin toisen henkilön kotiin/tms. paikkaan.

Alun asetelma liippasi läheltä tälläisen skenaarion tunnelmia. Ainakin minulle tulivat siitä heti Leone-vibat, mikä on tottakai aina erittäin hieno juttu!

Ja se musiikki. Morricone soi säännöllisesti iPodissa, ja sille on hyvät syyt.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #822 : 05.09.2009 18:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ymmärrän toki varsinkin elokuvan alun vertauksen Leonen leffoihin, mutta siltikin silta on löyhä ja musiikkihan Tarantinon leffoissa on usein suoraan länkkäreistä (jne...) ripattua. Jo heti ensimmäisen dialogirivin pyörähdettyä tunnelma on ehtaa Tarantinoa, eikä Leonea tai muutakaan legendaa joita mies säännöllisesti "samplaa".

Harmi, ettei alun tunnelmointia enää sen jälkeen kauheasti näkynyt.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #823 : 05.09.2009 18:52 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Bastards on kyllä huikea leffa. Tarantinon parhaimmistoa kevyesti.


Odotin enemmän toimintaa, ehkä jotain kaupunkisotaa, mutta hiukeat dialogikekkerithän sieltä tulivat. Tai no, jokainen pitkä dialogikohtaus oli pelkkää suspenseä että milloin alkaa mättö. Mukana yllättävän paljon myös huumoria. Saksalainen pääpahis oli loistava jokaisessa kohtauksessaan ja kaikilla kielillä. Mitenköhän leffa uppoaa jenkeissä kun eivät ole tottuneet dialogia lukemaan?

Erityisesti loppukohtauksista pidin todella paljon. Järkytystä, yllätystä ja naurua toisensa perään.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #824 : 05.09.2009 23:23 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin katsomassa District 9:n kaverin kanssa tänään... Piti päättää Inglourious Basterdsin ja tuon välillä ja kun mitään järkevää päätöstä ei saatu aikaan niin heitettiin kolikkoa ja tähän sitten päädyttiin. Ajateltiin tosin tuo Tarantinonkin uusin katsoa jossain vaiheessa.

Anyways, leffasta... Tykkäsin. Leffa oli loistava ja varsin omanlaisensakin. Kovin mukaansatempaava ja paikoitellen melko groteskikin (kuten Epi sanoikin), mutta se tosiaan vaan lisäsi realistisuuden fiilistä. Ja tosiaan erikoisefektit olivat aika jees, mutta ne eivät olleet varsinaisesti niinkään leffan tarkoitus (kuten varmaan Transformerissa oli) vaan enemmänkin melko luonnollisia tapahtumat huomioon ottaen.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Semmoista selostusta, toivottavasti tuosta saa jotain irti.

E: Niin ja vieressä istui joku pariskunta jonka nainen nauroi tyyliin koko ajan, vaikkei ollut edes mitään nauramisen arvoista. Huomautinkin hänelle sitten siitä. Tähän hän vastasi näyttämällä mukasurullista naamaa miespuoliselle ystävälleen ja jatkoi sitten jonkin aikaa katsomista nauraen vähän tai nauramatta ollenkaan, kunnes päätti siirtyä pois vierestäni miehensä toiselle puolelle nauramaan. Huhhuh.


« Viimeksi muokattu: 05.09.2009 23:42 kirjoittanut Tzibo »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #825 : 06.09.2009 13:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei ollu mikään huippu tuo Tarantinon uutuus. Ei kyllä huonokaan, mutta ei vain yltänyt parhaimmistoon. Länkkärikyrvistelyt ei innostaneet yhtään ja musiikkikin kävi vituttamaan. Enemmän olisi saanut olla Basterdien juttuja, niin sitten olisin ehkä tykännyt enemmän.

Jew Hunter oli kyllä hyvä näyttelijä. Siitä plussaa.

E: Ja tietty universumin kovin äijä Til Schweiger.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #826 : 06.09.2009 23:02 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Itsekkin juuri vilkaisin ton Tarantinon uusimman ja anto se vähän toivoo lisää sen ohjaajan kyvyistä, kun killbillit ja muut oli sellasta paskaa että huhhuhh...

Näyttelijäsuoritukset pisti heti silmään. Ja musat oli sitä tutta copy-paste meininkiä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #827 : 07.09.2009 00:20 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
kun killbillit ja muut oli sellasta paskaa että huhhuhh...
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #828 : 07.09.2009 10:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kill Billissä oli kato animee!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #829 : 07.09.2009 12:28 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Just katoin Total Recallin. Tais olla ainoa Arnoldin teos jota en ollut nähny. Hyvähän tuo oli, kunnon scifeilyä ja hauskoja läppiä lenteli toiminnan seassa. Toiminta oli todella hyvin tehtyä ja raakaa, kuten sen pitääkin olla. Juonikin oli yllättävän hyvä ja kekseliäs. Schwarzenegger silleen jännä näyttelijä että sen paskat läpät tosissaan naurattaa. Tossa jätkässä on vaan niin pirusti karismaa  ;D
Total Recall, Arnoldia parhaimmillaan, yksi parhaista hänen elokuvista mitä olen nähnyt.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #830 : 07.09.2009 21:41 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kill Billin paskaks haukkuminen on taas kyl vähän sitä kastia, ku ei oikee ymmärtäny.

Enpä tosin itsekkään yhtä korkealle menis rankkaamaan kuin aiempia leffoja.

Pitäs käydä nyt kattomassa Limits of Control ainakin, Inglorious Basterds tottakai kanssa, Sekä ehkä District 9 ja Public Enemies. Elokuvissa käynti on vaan niin siistiä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #831 : 07.09.2009 22:41 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Ai niin, bongasitteko muuten Basterdsissa kuka hoiti kertojan virkaa ja kuka oli sotilasjohtajana puhelimen toisessa päässä? :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #832 : 08.09.2009 10:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No kuka nyt ei tuota bongaisi? Jokaiseen leffaahan se Samppa pitää aina tunkea kun on Tarantinosta kyse.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #833 : 08.09.2009 18:49 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ja se on ainoastaan oikein. Samppa ftw
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #834 : 18.09.2009 00:02 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Inglorious Basterds. Mitäpä tässä voi sanoa, mahtava. Sanoisin, että menee Tarantinon parhaimpiin ainakin henk. koht. listalla. Hienoja pitkiä kohtauksia ja Brad Pitt. Lievää hajoilua kyllä aiheutti miehen loistava roolisuoritus. Jew Hunter oli myös erinomainen hahmo. Ja jumaliste mukana oli myös poliisikoira rexistä se uudempi jäbä!!  :o Greatness.


Edit: ja avatar vaihtoon.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #835 : 18.09.2009 00:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Gamer.


Mitä jos verkkopelissä kontrolloimasi hahmo olisikin ihan oikeaa lihaa ja verta? Gamerin maailmassa on juuri näin. Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa miljoonia tienaavat teinitähdet ohjastavat kuolemaantuomittuja vankeja slayers-nimisessä verkkopelissä. Äärimmäisenä palkintona tunnelin päässä odottaa täydellinen vapautus kaikista rikoksista. Vai odottaako?

Odotin Gamerin olevan täyttä tulikivenkatkuista actionia alusta hamaan loppuun saakka, mutta asia ei ole aivan näin: se äityy tutkiskelemaan aihealuettaan hitusen tavallista action-leffaa syvällisemmin. Mutta vain hitusen. Kokonaisuus pysyy kohtuu hyvin kasassa, eikä sorru samanlaiseen höpsöilyyn kuin Arskan kyseenalainen, yhtymäkohtia Gameriin sisältävä kasariklassikko The Running man - juokse tai kuole.

Gerard Butler hoitaa raamikkaan actionsankarin roolinsa ilman suurempia yllätyksiä. Jo 300:n perusteella sitä sopii odottaakin. Ilahduttavasti pääroolin ulkopuolelta muutkin osat on täytetty laatunäyttelijöillä: Keith David ja aina yhtä ihastuttava rastatukkainen Alison Lohman piipahtavat ruudulla vain pikaisesti.

Sarjamurhaaja-Dexterinä tunnetuksi tullut Michael C. Hall varastaa kuitenkin koko shown, olemalla äärimmäisen vakuuttava vallanhimoinen paha poika. On suorastaan rikollista, että näin hyvä näyttelijä tekee niin vähän rooleja suurella kankaalla. Ilman Hallin vetovoimaista ja läsnäolevaa pahistelua Gamer olisi ollut merkittävästi latistuneempi elokuva.

Elokuvan värimaailma mukailee next gen -räiskintöjen harmautta; pelataanko nyt Gears of Waria, tulee mieleen. Actionia ei ole onneksi liikaa ja aina kun sitä tarjotaan, sen ottaa mieluusti vastaan. Ähkyn raja on osattu kiertää.

Gamer ei ole niin huono elokuva kuin mitä alkuasetelman perusteella voisi luulla. Minut se ainakin onnistui yllättämään varsin positiivisesti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #836 : 20.09.2009 18:09 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Watchmen

No ihan kuraahan tämä oli, mutta viihdyttävä jollain tapaa. Osa hahmoista oli mielestäni ihan onnistuneesti siirretty leffaan, Koomikko oli aika hyvä kuten myös Adrian. Manhattan oli leffassa jotenkin ihan järkyttävän pahvinen hahmo. No, ei tän paskuus nyt mitenkään yllättänyt kyllä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #837 : 28.09.2009 22:37 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Postia pappi Jaakobille.

Parempi kuin odotin, en ole muita Klaus Härön elokuvia nähnyt kuin äideistä parhain, joka ei aivan yhtä sujuva ollut kuin tämä, mutta hyvä sekin. Kannattaa käydä katsomassa. Elokuvan kestokin hyvin siedettävä - 75 minuuttia.

Maskulakin anto tälle 4 tähteä!
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #838 : 04.10.2009 18:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Miehet jotka vihaavat naisia (Män som hatar kvinnor)

Kovasti hypeä. Arvaahan sen jo etukäteen miten siinä käy. Todella ohuesti kyhätty leffa, joka luottaa Resident Evileistä tuttuun shokkipelotteluun. Joka toinen kohtaus on rauhallinen ja joka toinen jotain överiksi vedettyä mättöä. Kirjaa en ole lukenut, mutta nyt jäi juoni aika reikäiseksi ja henkilöiden motiivien perustelut todella laihoiksi.


IMDB:ssä joku kommentoi "Nice production values, but the rest is just embarrassing"
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #839 : 29.10.2009 04:09 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Sunshine

Haluaisin kyllä tietää, mitä leffantekijöiden päässä on liikkunut, kun aluksi erinomaisesti toteutettu ihmisvetoinen draama muuttuu viimeisen 20-30 minuutin aikana typeräksi ja kliseiseksi hömppätrilleriksi. Ei näin. :(


Bongasin muuten tästä leffasta tuon Cillian Murphyn, joka on kyllä tätä menoa kasvamassa yhdeksi mun nykyajan lempinäyttelijöistä. Onkos se ollut sen kummemmin osallisena muissa katsomisen arvoisissa leffoissa kuin Sunshine ja uudemmat Batmanit?
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Sivuja: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines