Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 494354 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #750 : 17.06.2009 00:55 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili
Onko kukaan Drag me to helliä? Kiinnostaa kuin kilon tissi!

Nähty. Ja eipä tästä muuta tähän väliin vielä kuin, että joku on leikannut Raimilta pallit. Peter Parker?

EDIT: Jaa tää oli "PG-13"

Miksi?

Jeps, tulipahan itsekin katsottua tuo leffa kavereiden kanssa viime viikoloppuna, kun ihmeteltiin kuinka hyviä arvosanoja leffa oli saanut. Surkeaksi leffaksihan se loppujen lopuksi osottautui. Todella typerä juoni, huono päänäyttelijä ja kauhuelementit saatiin aikaan vanhoilla hienoilla "mummo iskee yhtäkkiä nurkan takaa ja musiikki räjähtää". Toki muutamat naurutkin leffasta sai, mutta se ei pelasta kokonaisuutta. Yksi huonoimmista leffoista, minkä olen teattereissa käynyt katsomassa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #751 : 17.06.2009 01:47 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Harry Potter

Aika sama mieltä ole leffoista, mutta pakko mainita että kirjat ovat (kuten melkein aina) PALJON parempia kuin elokuvat. Etenkin neljä viimeistä kirjaa ovat todella hyviä. Kantsii lukea, itse luin just 3.- 7. kirjat jälleen uudestaan ihan vain kutosleffan odotuksen takia.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #752 : 17.06.2009 05:57 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei joku sattuis muistamaan sellaisen hauskan komedian nimeä, jonka ideana on se kuinka jonkun näytelmän bäksteitsillä tapahtuvan sähläyksen/draaman takia koko näytelmän esityskin menee ihan vituralleen? Näin sen ehkä joku +/-10 vuotta sitten (90-luvun puolella kuitenkin, ellen aivan väärin muista, leffa itsessään saattaa tosin olla vanhempikin, se tuli silloin nimittäin televisiosta), joten en muista sen nimeä tai muitakaan tarkempia yksityiskohtia eikä epämääräinen googletuskaan tuottanut minkäänlaista tulosta. Sen vain muistan, että sitä katsoessa tuli aikoinaan naurettua kyyneleet silmissä. Haluais nähdä sen uudestaan, mutta siitä ei tule mieleen mitään, mikä auttaisi sen löytämisessä
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #753 : 17.06.2009 09:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Harry Potter

Aika sama mieltä ole leffoista, mutta pakko mainita että kirjat ovat (kuten melkein aina) PALJON parempia kuin elokuvat. Etenkin neljä viimeistä kirjaa ovat todella hyviä. Kantsii lukea, itse luin just 3.- 7. kirjat jälleen uudestaan ihan vain kutosleffan odotuksen takia.

Eilen kävin lainaamassa sarjan kaksi ensimmäistä kirjaa ja Viisasten Kivestä tulikin ahmittua ensi-istumalta sata sivua.

Nyt on luettavaa huomiselle matkallekin, kun suuntaan juhannuksen viettoon maalle.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #754 : 23.06.2009 08:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Harry Potter

Aika sama mieltä ole leffoista, mutta pakko mainita että kirjat ovat (kuten melkein aina) PALJON parempia kuin elokuvat. Etenkin neljä viimeistä kirjaa ovat todella hyviä. Kantsii lukea, itse luin just 3.- 7. kirjat jälleen uudestaan ihan vain kutosleffan odotuksen takia.

Eilen kävin lainaamassa sarjan kaksi ensimmäistä kirjaa ja Viisasten Kivestä tulikin ahmittua ensi-istumalta sata sivua.

Nyt on luettavaa huomiselle matkallekin, kun suuntaan juhannuksen viettoon maalle.  :)

Mitä!? Etkö ole aiemmin lukenut noita?

Itse olen siitä onnellisessa asemassa, että tuli luettua nuo ensimmäiset kirjat jo todella nuorena, tyyliin ~12-13 vuotiaana ja silloin niiden tyyli ja taika iski kaikkein parhaiten. Nuo ensimmäiset kirjathan ovat enemmänkin lapsille suunnattuja, kun taas myöhemmin sarja synkkenee ja tarjoaa vanhemmillekin lukijoille pureskeltavaa.

Eipä sillä, loistokirjoja missä iässä tahansa. Suosittelen kaikille, ketkä eivät vielä ole lukeneet. Ei noita elokuvia voi edes verrata kirjoihin, pelkkää paskaa verrattuna kirjoihin. Pakko silti katsoa, parempi kuin ei mitään.

Itsehän olen lukenut toistakymmentä kertaa nuo ensimmäiset Potterit ja uudemmatkin useampaan otteeseen. Jokaisen myös alkupäisellä että suomenkielellä. Pitäisi vielä ostaa playsta lasten ja aikuisten versiot(kannet). No ehkä sitten, kun on oma kämppä ja ylimääräisiä dollareita.

Löytyy myös kaikki Rowlingin Potter-maailmaan liittyvät erillisteokset.

Jaa minäkö fani... ;D


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #755 : 26.06.2009 01:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Suosittelen Dragonlancea seuraavaksi!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #756 : 29.06.2009 19:24 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili The King of Kong: A Fistful of Quarters, jolla ei ole mitään tekemistä King Kongin kanssa kuten nimen alkuosasta voisi päätellä.

Kyseessä dokumenttielokuva kahdesta maailman parhaasta Donkey Kong -pelaajasta ja heidän välisestä maailmanennätystaistelusta. Ohessa tietenkin ripaus pelihallikulttuuria, kilpapelaamista ja muuta aiheeseen liittyvää. Mielestäni erittäin hyvin tehty dokumenttielokuva jota suosittelen lämpimästi kaikille pelaamisesta kiinnostuneille, varsinkin jos sanat "retro" ja "arcade" saavat sydämmen väpättämään.

Jos Canal+ näkyy suosittelen tarkistamaan seuraavan lähetysajan pikimmiten.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #757 : 29.06.2009 21:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Sisältää pieniä SPOILEREITA

Transformers: Revenge of the Fallen.

Tämän kävin katsastamassa. Elokuva on kaikessa lapsellisuudessaan hienoa viihdettä. Mutta tämä vaatii todellakin tietynlaisen asenteen. USAn armeijaa hehkutetaan, Megan Fox lähinnä poseeraa ja väliillä koko homma menee vähän overiksi. USAn armeijan (ja USAn) hehkuttaminen oli tuttua viime osastakin ja monesta muustakin elokuvasta joten osaan suhtautua tähän enemmän tai vähemmän välinpitämättömästi.

Megan Fox oli viime osassa myös enemmän kiiltokuva kuin hahmo, mutta siinä sillä oli pieni pohja, koska tätä tytskyä katsottiin LaBeoufin silmistä, joten pystyin tämän sulattamaan aika hyvin. Mutta nyt tämä meni paikoitellen aivan yli. Heti alussa Fox maalaa erittäin hankalassa asennossa perse pystyssä pienet farkkushortsit jalassa ja huulet töröllään seksyä kuvaa mööttöripyörän kylkeen. Ja kamera lähestyy totta kai takaviistosta. Eikä mennyt kuin about 15min niin jo se heitti vaatteita pois. Minulla ei ole mitään kauneutta vastaan ja voi voi Megan Foxissa kauneutta riittää, mutta näin räikeä ja naurettava poseeraaminen voisi pysyä alan lehdissä.

Parhaat esimerkit (mitkä nyt heti muistan) siitä että homma menee överiksi on Megan Foxin jalkaa nylkyttävä kiimainen pikkurobo ja lopun "näky". Erityisesti tuo lopun kohtaus kyrsii. Loppu oli hienoa ryminää ja ruutia ja pommia palo niin perkeleesti, mutta sitten kokonaisuus piti mennä pilaamaan vähintään yhtä pahasti kuin viimeksi (Megatronin kuolema).

Parhaimmillaan fiilis oli aika uskomaton ja suosittelen tätä ehdottomasti jos piti ensimmäisestä osasta. Tämä elokuva on paras esimerkki miksi elokuvia on niin hiton hienoa käydä teatterissa katsomassa. Ja vioistaan huolimatta elokuva on suurimmilta osin ihan tarpeeksi hyvin toteutettu (siis muilta osin kuin tehosteilta) joten minulle tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista viihde leffoista mitä on.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #758 : 29.06.2009 22:27 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Sisältää pieniä SPOILEREITA

Transformers: Revenge of the Fallen.
Nyt sitä avautumista.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 29.06.2009 22:34 kirjoittanut Tan »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #759 : 30.06.2009 01:28 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Transformers 2 on Jone Nikulalle ja muille ÄIJILLE suunnattua viihdettä, eikä mikään romanialainen taide-elokuva. Jos ei kunnon toiminta, tissit ja perse kiinnosta niin leffasta ei saa mitään irti. Mulle se ainakin upposi ja oli myös mukava kuunnella elokuvan jälkeen kuinka eräs nainen avautui ilmeisesti poikaystävälleen siitä kuinka koko leffa oli pelkkää mäiskettä ja Megan Foxin tissejä.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #760 : 30.06.2009 02:24 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Sisältää SPOiLEREITA

Tan, otat leffan aivan liian tosissasi. Lähes kaikki noista kysymyksistäsi oli turhia, sillä Transformers-leffalta ei voi odottaa kunnollista juonta, eikä itseäni tarina voisi vähempää kiinnostaa, kunhan robot mättäävät toisiaan. Leffa iski kyllä itseeni todella kovaa. Toki olisi ollut mukava nähdä enemmän Arceeta kuin sen 30 sekuntia, ja Soundwave olisi ansainnut aivan helvetisti isomman roolin. Tämän suhteen Revenge of the Fallen ottaa askeleen taaksepäin. Robotteja on enemmän, mutta siinä on se huono puoli, ettei yhtäkään niistä esitellä kunnolla, ja persoonallisuutta jää niiltä uupumaan.

PLUSSAT: Mäiskettä ja isoja räjähdyksiä on PALJON, kuten Michael Bay-leffalta voisi odottaa. Tämä leffa jos joku, antaa rahoille vastinetta. Elokuva alkoi loistavasti ja räväkkäästi, kun Optimus ja kumppanit riehuivat Shanghain kaduilla. Ja se forest fight-kohtaus oli jotain eeppistä; Optimus kahden terän kanssa leipomassa ilkeiden Decepticonien naamoja uuteen muottiin tuotti orgastisia tunteita. Kunnon aivot narikkaan-toimintaa. CGI:n taso on jälleen elokuvateollisuuden huippua, ja yksityiskohtaisia roboja oli ilo katsella. Ja se Megan Fox, goddayum! Heitterit voi painua vittuun. Aikamoinen namu se on kieltämättä, vaikka tytsyn rooli olikin sataprosenttisen turha, eikä vaikuttanut juonen kulkuun juuri millään tavalla.
Suurin plussa on kuitenkin se, että mättöä ja mäiskettä riittää vaikka kymmenelle muulle summer blockbusterille jakaa. Shittiä räjähtelee ja kamaa menee paskaksi lähes nonstoppina, ja tämä elokuva on ehdottomasti parhaimmillaan leffateatterissa nautittuna.

MIINUKSET: Transformers 2:ssa oli kaikkea enemmän kuin ykkösessä, mutta ykkönen tuntui IMO hitusen verran paremmalta. Eka osa pysyi huomattavasti paremmin kasassa ja oli kaiken kaikkiaan paljon tiukempi paketti, vaikka sekin oli aikamoinen spektaakkeli. Oikeastaan eniten tässä kakkososassa vituttaa se, ettei ykkösen suurimmista virheistä olla opittu juuri lainkaan. Toimintakohtaukset transformereiden välillä oli ajoittain niin sekavia, ettei niistä mahtanut saada kunnolla selvää että kuka on kuka. Olisin kaivannut kauempaa kuvattua mättöä. Toinen äärimmäisen vitutuksen aihe oli ihmissotilaiden ylivoima. Siis joku Megatron ottamassa turpaan joiltain vitun jenkkijääkäreiltä? What were they thinking?
Se loppubossi eli Fallen oli huima pettymys. Helvetinmoinen uho, mutta häviää Optimukselle sekunneissa. Aikamoinen antikliimaksi. Ja muutenkin ihmisiä oli leffassa aivan liikaa. Siis luulin että pääosassa on itse transformerit, eivätkä jotkut vitun paskaa mukahauskaa läppää heittävät teinipojan vanhemmat.

YHTEENVETO: Uskomattoman paljon viihdettä tarjoava jatko-osa sisältää enemmän räjähdyksiä ja robotteja, mutta vähemmän sielua ja uutuudenmakua kuin ensimmäinen osa. Kolmannen osan on parasta tarjota jotain uutta, sillä jo nyt tämä elokuvasarja alkaa näyttämään väsymisen merkkejä. Siltikin, tästä huolimatta, Revenge of the Fallen on äärimmäisen nautittava efektipläjäys, ja toimii aivot narikkaan-toimintana lähes täydellisesti. Suosittelen.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #761 : 30.06.2009 02:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Itsekinhän katsastin Transformers 2:n eräs päivä. Vakavasti otettavana filmatisointina tätä ei voi pitää millään muotoa, ja tavallaan siksi tykkään ykkösestä enemmän(kuten Scientistkin sanoi, se pysyy paremmin kasassa), mutta en kyllä millään voi väittää, ettenkö olisi samalla viihtynyt jumalattoman hyvin. Aivot räjäyttävää toimintaa, perkeleen isoja koneita, härskiä huumoria vaikka muille jakaa ja tuomiopäivän meininkiä(jota runsas kaskunheitto vähän tosin latistaa). What's not to like? Oikeastaan se huumorimatskun määrä oli suurin yllätys(Foxin kuolaustahan tarjottiin jo ekassa leffassa melko samoissa määrin), ja sillä leffa vedetäänkin paikoitellen aika läskiksi, mutta onneksi olin äijäporukalla katsomassa, mikä tehosti menoa hyvin. Toinen valituksen aihe on ekan leffan tyyliin melko antikliimaksinen loppu.

Peeäs.
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 30.06.2009 02:56 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #762 : 30.06.2009 09:43 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili En tosiaankaan odottanut mitään mestariteosta, kuten ei summer blockbusterilta voikaan odottaa. (Poislukien Dark Knight)
Odotin saavani loistavat 2h 30min escapismin harjoittamiseen, mutta elokuvan rakenteen, juonen, rytmittämisen ja paskahuumorin paskuus loistivat liikaa kaiken mäiskeen ja silmäkarkin takaa (joista nautin). Odotan elokuvalta edes jonkinlaista koheesiota, jotta "suspension of disbelief" voisi toimia. Bayformers 2 nyt sattui olemaan koheesion täydellinen vastakohta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #763 : 30.06.2009 10:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #764 : 30.06.2009 10:52 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Yes Man




Jim Carrey hyvässä komediassa? Kyllä

Näitä feel good leffoja tehdään aivan liian vähän. Tässä on kuitenkin taidonnäyte kuinka sellainen tehdään. Komedia jossa on ajatusta, eikä pelkkiä one linereitä ja muka hauskoja "ehehe"-kohtauksia. Leffa ideakin on mielenkiintoinen, normaali tallaaja joka sanoo kaikelle uudelle EI(kuvaa hyvin tavallista suomalaista), ajautuu kurssille joka opettaa sanomaan kaikkeen KYLLä.

Kaiken kruunaa vielä Zooey Deschanelin esittämät biisit.


YES MAN - "Sweet Ballad" music video by MUNCHAUSEN BY PROXY


http://www.youtube.com/watch?v=3DbaJgSkDVg


You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #765 : 30.06.2009 12:31 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Once Upon A Time In The West

Tämäkin filkka on pyörinyt hyllyssä varmaan useamman vuoden, joten fiilis oli kiva kun viimein sain sen katsottua. Leone on loistavuutta, ei siitä pääse mihinkään. Ne kuvakulmat, sommittelut (erityisesti näihin mä olen heikkona) ja lähikuvat pistävät pakosta jonkinlaisia väreitä kulkemaan selkäpiissä, eikä Morriconen musiikkia myöskään tule väheksyä. Verrattuna vaikkapa Dollari-trilogiaan, oli tämä vielä hieman hidastempoisempi, ja varsinkin startti vaati keskittymistä, mutta se palkitsee kyllä, sillä ei tällaisia tunnelmia ja jännitteitä kiirreellä rakenneta.

Rooleissa loistaa myös monta kovaa tekijää, joista Henry Fonda nyt tietenkin on sieltä nimekkäimmästä päästä. Itse digasin silti Bronsonin Harmonicasta eniten, aivan törkeän hieno hahmo.

Western-kalloillehan tämä on pakkokatsottavaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #766 : 30.06.2009 20:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos Megatron söisi jenkkimariinit elävältä ja paskoisi niiden vielä kituvat jäänteet maahan, voisin ehkä mennä katsomaan elokuvan jos joku lipun minulle ostaisi.

Älä odota "blockbusterilta mitään" on hieno asenne ja pätee muuhunkin elämään. Hyviä blockbustereita voi tehdä ja on tehty. Niinkuin hyviä työpaikkojakin on ja onnistuneita avioliittoja.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #767 : 30.06.2009 22:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jokusen päivän sulattelun jälkeen Transformers 2 jäi mieleen pettymyksenä, joka ottaa ensimmäiseltä osalta mennen tullen pataan, elokuvallisesti. Jatko-osatauti oli kehissä ja kaikkea täten siis enemmän, mutta tällä kertaa liiankin kanssa. Robottien väliset kahakat olivat aivan liian sekavaa mättöä eikä aina saanut selvää kuka oli ottavana osapuolena.

Megan Fox moottoripyörän päällä pyllistelyineen on heteromiehelle silmäkarkkia, mutta pari liian vaativaa emotionaalista tulkintaa vaativaa kohtausta oli neidille liikaa.

Ykkönen on mielestäni neljän tähden teos, kun toinen tuleminen ansaitsee kokonaiset kaksi staraa vähemmän. Aijai!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #768 : 01.07.2009 00:23 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Monet tuntuvat kritisoivan Transformers 2:sta samasta kuin ensimmäistäkin osaa, eli sekavasta taistelusta. Minusta tässä tuli selvä parannus. Tietty välillä kyllä mentiin hiukan sekavan puolelle, mutta minusta tämä puoli hoidettiin paremmin kuin ensimmäisessä. Ensimmäisenä mieleen tulevat selvät esimerkit ovat lopussa oleva Bumblebeen hoitama mättö joka oli varsin cool ja mielestäni paremmin hoidettu kuin ensimmäisessä osassa olevat mätöt, mutta varsinainen helmi joka melkein pakotti nousemaan penkistä ylös oli metsässä tapahtuma Prime vs. muut mättö. Se oli aivan uskomatonta katsottavaa ja mielestäni selvästi parempi kuin yksikään ensimmäisen osan mätöistä. Muutenkin robotti mättö tuntui paremmalta ja selvemmältä yleisesti kuin ensimmäisessä osassa. Ainoa mikä mättöä hiukan pilasi oli jo mainitsemani Primen rehvakas "sanailu". Se oli aivan turhaa ja antoi hahmosta täysin päin vastaisen kuvan kuin elokuvan kertoma "viimeinen mahtavimmista sotureista".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #769 : 01.07.2009 15:10 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Transformers 2 on Jone Nikulalle ja muille ÄIJILLE suunnattua viihdettä, eikä mikään romanialainen taide-elokuva. Jos ei kunnon toiminta, tissit ja perse kiinnosta niin leffasta ei saa mitään irti. Mulle se ainakin upposi ja oli myös mukava kuunnella elokuvan jälkeen kuinka eräs nainen avautui ilmeisesti poikaystävälleen siitä kuinka koko leffa oli pelkkää mäiskettä ja Megan Foxin tissejä.

Jaa, musta ongelmana ei ollut se, että se olisi tyhmä popparileffa. Ongelma oli se, ettei se toiminut edes tyhmänä popparitoimintaleffana. Liian pitkä, liikaa Shian kouluelämäshaibaa ja toimintakohtaukset vetää epäselvyydessään Quantum of Solacen vastaaville.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #770 : 01.07.2009 22:17 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Robottipornoon en ota millään tavalla kantaa, mutta on pakko olla samaa mieltä McFraeonin kanssa Quantum of Solacen äksönistä. En oikeasti muista nähneeni koskaan yhtä sekavaa mättämistä. Kolmas meduusa pääsee aika lähelle, mutta toisin kuin QoS se toimii vielä jotenkin.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #771 : 02.07.2009 00:03 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ne autoiluaction kohtaukset ainakin tais QoS:ssa olla jonkun AD/HD-lapsen leikkaamia?

No, ei se nyt elokuvanakaan niin ylivertainen ollut.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #772 : 02.07.2009 02:47 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili No ei ollut ei. Eikä bönd edes köyrinyt Olga Kurylenkoa.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #773 : 02.07.2009 11:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Hangover - Kauhea kankkunen


Tätähän on kehuttukkin. Ihmettelen mistä syystä. Paskaa tuutin täydeltä. Ei naurattanut kertaakaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #774 : 03.07.2009 00:41 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jaa, musta ongelmana ei ollut se, että se olisi tyhmä popparileffa. Ongelma oli se, ettei se toiminut edes tyhmänä popparitoimintaleffana. Liian pitkä, liikaa Shian kouluelämäshaibaa ja toimintakohtaukset vetää epäselvyydessään Quantum of Solacen vastaaville.

Liikaa Shian kouluelämäshaibaa? Sitähän oli tosi vähän verrattuna kaikkeen muuhun... Toimintakohtausten epäselvyydestä olen kyllä samaa mieltä. Mitä hittoa? En tajunnut suurimmasta osasta yhtään mitään, mutta tosin...

...mutta varsinainen helmi joka melkein pakotti nousemaan penkistä ylös oli metsässä tapahtuma Prime vs. muut mättö. Se oli aivan uskomatonta katsottavaa ja mielestäni selvästi parempi kuin yksikään ensimmäisen osan mätöistä.

Joo, tuo Prime vs. muut -taistelu oli kyllä leffan selkeästi (;P) paras taistelu ja olihan se jotenkin aika eeppinenkin.
Spoileri (osoita katsoaksesi)
(en tiennyt tarvitseeko spoileria mutta pistetään nyt varmuudeksi).

Megan Fox moottoripyörän päällä pyllistelyineen on heteromiehelle silmäkarkkia, mutta pari liian vaativaa emotionaalista tulkintaa vaativaa kohtausta oli neidille liikaa.
:) Mutta kieltämättä, nuo tunnekohtaukset olivat tietyllä lailla ehkä vähän koomisiakin.

Jotenkin näin yleisesti ottaen tuollaiset räimeleffat ovat alkaneet kyllästyttää entistä enemmän ja menevät jotenkin vain... ohi. Esim. The Wrestler oli jotenkin paljon vaikuttavampi pläjäys vaikkei siinä ollut massiivisia räjähdyksiä yms. Wrestlerin satamakohtaus (missä ne tanssivat siellä jossain entisessä sirkuksessa vai mikä ikinä olikaan) oli yksi vaikuttavimpia kohtauksia mitä olen leffateattereissa nähnyt... Vähän hitaampitempoiset leffat lienevät enemmän mieleeni, mutten oikein tiedä mistä aloittaa. En ole klassikoitakaan nähnyt erityisemmin, että niitäkin voi suositella, hm.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #775 : 03.07.2009 11:45 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Vähän hitaampitempoiset leffat lienevät enemmän mieleeni, mutten oikein tiedä mistä aloittaa. En ole klassikoitakaan nähnyt erityisemmin, että niitäkin voi suositella, hm.

http://www.imdb.com/name/nm0000464/  Jim Jarmusch

http://www.imdb.com/name/nm0000186/  David Lynch

http://www.imdb.com/name/nm0001053/  Coenin veljekset


Jos pitäisi jostain aloittaa, niin aloittasin noista itse. ''Klassikoita'' en tosin itsekkään tunne (=ei oikein minkäännäköistä tietämystä eurooppalaisista/aasialaisista elokuvista ja vähän vanhemmista leffoista...)


Viimeksi kattelin The squid and the whalen. Hyvä draama, hahmot olivat mukavan persoonallisia (varsinkin faija oli täysi mulkku elokuvan alusta loppuun). Perhe erkanee ja hajoaa, isi epäonnistuu kirjailijana, äiti ei. Kyllä tää keskiverto draamahömppää perseelle potkii.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #776 : 12.07.2009 03:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Bruno



Osa ihmisistä meinasi marssia pois kesken elokuvan. Ei ilmeisesti homostelu uppoa joka heteroon. No joo poikkesihan tuo aika paljon yleisen hyvän maun standardeista. Elokuvana melko kökkö, irrallisia kohtauksia liimattu toisiinsa ohuella liimalla. Komedianakaan ei oikein toiminut, kun vain pari kertaa pääsi nauramaan. Ei kumminkaan ihan sheisse. Borat oli parempi.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #777 : 14.07.2009 22:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Brunosta vahvasti samaa mieltä kuin Gba, jonka facebookissani lymyävät, harvat ja onnelliset, jo toki tietävätkin!


Tänään kävin tsiikaamassa Drag me to Hellin. En ole tosiaankaan mikään Raimin fani. Spiderit ovat mielestäni melkoisen kökköjä tekeleitä eivätkä muutkaan ohjaajan tuotokset ole iskeneet meikäläiseen mitenkään ihmeellisesti.

Tämä uutukainenkaan ei iskenyt. Eihän se häpeällisen huono ole kuin juonensa osalta... Mutta ai niin! Elokuvathan pitäisi arvioida nimenomaan juonen mukaan?! Kuinka saatoin olla noin tyhmä? Noh, onhan se toisaalta ihan mukiinmenevä, paikka paikoin ihan hyvin kauhua ja huumoria yhdistelevä elokuva. Jos ei muuta, niin Alison Lohman oli hyvä syy käydä tämä katsomassa. Se on kuulkaas siin, että jos on mahdollista jumaloida jotakuta Hollywoodin näyttelijätytöistä sillei terveesti, niin minä jumaloin juurikin Lohmania. Ihanampaa enkelikasvoista naapurintyttöä en ole kuuna päivänä leffateatterin kankaalla nähnyt! Näen toki arkielämässäni, mutta puhuinkin nyt elokuvista.

Ja nyt risuja tennispalatsin yleisölle: superpäivän varjolla saliin oli ujuttautunut sellainen lauma vierailla kielillä kovaa ja korkealta molottavia pässinpäitä, suhteistaan nurisevia teinityttöjä ja ties mitä väärissä paikoissa nauravia ja taputtavia idiootteja. Ei hyvää päivää! Vuosia minä olen Tennarissa käynyt, ja vasta nyt todella tajuan miten kamalan hirveä yleisö voi joskus omalle kohdalle sattua. Olisin toki huomauttanut niitä, mutta heitä oli liian paljon! Neljällekymmenelleviidelle (45) olisin todennäköisesti pärjännyt, mutta kuusikymmentäkuusi (66) sattui nyt vain olemaan liikaa. Viime kuntosalikäynnistäkin on jo aikaa.

No mutta, sietämätön yleisö teki ehkä elokuvasta vielä vähän huonomman kuin se onkaan. Täydellä hinnalla olisin ollut pettynyt, eikä 5,50 euroakaan vastaan tunne oikein olevansa tyytyväinen. Kuluihan se puolitoistatuntinen, mutta olisi se voinut muullakin keinolla kulua. Täytyy muistaa, että meikällä on sydämessä pehmeä kohta teinikauhuille, jotka etenevät aina saman kaavan mukaan. Tämä ei ehkä ihan ollut odottamaani, ehkä siitäkin syystä pettymystä on ilmassa?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #778 : 15.07.2009 01:12 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kai sitä pitää yytsiä Drag me to hell, että näkee onko Raimilla vielä eväitä tehdä kunnon mättöä.

Lesbian Vampire Killers tuli kateltua joku aika sitten, oli ihan sellasta menoa mitä voi odottaa, brittiläisyys näkyi ja Shaun of the Dead varmaan ollut yksi innoittajista leffalle. Teknisesti oli yllättävän hyvä, huumori oli välillä hyvää, naiset oli kuumia ja action perushuttua.

Just äsken tuli katsottua Big Trouble in Little China. Jumalauta mikä leffa. Itsetietoisesti b-luokan tavaraa, erittäin toimiva pläjäys. Hajottavinta oli ehkä viemäreissä asuvat hirviöt, jestas :lol:

tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #779 : 15.07.2009 16:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Goonies

Kuulun niihin jotka eivät nähneet Gooniesia lapsuudessaan ja siten lähtevät elokuvan kimppuun aikuisiässään puhtaalta pöydältä. Nostalgia ei ole kantamassa.

Spielbergin kynäilemänä tarina on tuttua Steveniä ennalta-arvattavine, siirappisine loppuineen. Matka kohti lopetusta on vuoristoratamainen, täynnä esiteinien kohellusta ja aarteen etsintää. Pienen väen Indiana Jones. Se sana, jos jokin, on omiaan kuvaamaan elokuvaa.

Vaikka elokuva onkin melkoisen lapsellinen, eli sen kimppuun täytyy lähteä tietynlaisella asenteella, on siinä omanlaistaan viehätystä. Ajatus kaveriporukan löytämästä aarrekartasta on itsessään kutkuttava, ja saa ajatukset omaan lapsuuteen ja ystävien kanssa koettuihin seikkailuihin - vaikka pienimuotoisempia toki olivatkin. Lapsinäyttelijätkin ovat kukin omia persoonia eivätkä edes ärsyttäviä. Ei ihme, että osa on nykyisellään tunnustetusti laatunäyttelijöitä (mm. Josh Brolin).

Gooniesissa on myös sellaista veikeyttä, jota nykyään elokuvissa tapaa aivan liian harvoin. Vaikka se ei herätäkään katsojassaan minkäänlaisia syviä ajatuksia, onnistuu se silti viihdyttämään hyvin. Kolmen tähden seikkailupaketti toimii vielä nykypäivänä uuteen aikuiskatsojaankin.



Perjantaina luvassa sitten Harry Potter: Half Blood Prince! Alkaa jo vähän jänskättämään, sillä hype on purrut - ja kovaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines