Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 488778 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #570 : 04.11.2008 23:55 »
tuhis Vieras Kai tuo soundtrack asiansa ajaa. En nyt tiedä onko se niin kamala kun ajattelen ja kenties tässä nyt jyllää vain se pettymys kuinka se ei tuonut elokuvalle oikeastaan mitään erikoista. Säveltäjän nimen lävähtäessä ruudulle ja ison autioituneen tunkiokaupungin yllä hiljaa leijuva kuvaus olisi vaan kaivannut äärimmäisen intiimiä sävellystyötä eikä mitään halvatun yläasteikäisten torvisoittokuntaa.

Jotain tällaista ehdottomasti



Vaikka onhan elokuva aika paljon muutakin kuin pieni ja kulunut Wally, ja mitä tahansa Wallyn tapaan epävireisiä ja kuluneita saundeja saatoinkin kaivata. Ei se kuitenkaan tarkoita että toimintakohtausten musiikin tulisi aina olla sitä Disneytili-liliä ja tuituita - tai siis ilmeisesti tarkoittaa. Laskeutumislaaserin jahtaaminen taisi olla ensimmäinen toimintakohtaus ja siihen olisi saanut oivat saundit perheystävälliseltä Akira Yamaokalta, joka olisi käyttänyt lyömäsoittiminaan tuttua materiaaliaan - tunkiopeltiä sun muuta kilkkaavaa romua ja rapisevaa soraa.

Jos sävellystyö olisi miellyttänyt erityisesti meikäläistä, niin oman ränkkäyksen iankaikkisen topkympin kärkikastiin tämä menisi ehdottomasti - jonnekin topkymppiin joka tapauksessa selkeästi heilahtaa.

The Host 0/5

Ties minkä kasan alle joutunut korealainen kauhuleffa, johon kai tuota Cloverfieldiä on vertailtu - Cloverfieldiä en ole nähnyt. Tätä leffaa on aikalailla mahdotonta meikäläisen tulkita vaikka aasialainen elokuva miellyttääkin parhaimmillaan helvetisti, mutta kai sitä on vaan kulttuurillisesti niin erilainen yleisökappale ettei pysty oikein reagoimaan totisen draaman ja kieliposkikomedian vaihtuvuuteen millään tavalla - tai sitten asiat oli vaan toteutettu niin huonosti että sitä oli vaan vähän tyhmä fiilis kun kelasi juuri sitten tapahtuneita kohtauksia vielä seuraavienkin aikana. "Kertoiko tuo tyyppi nyt jotain vitsiä tuossa vai mitä vitun sekoilua". Ihan selkeästi yritetty soluttaa naurunremahduksia tosissaan toteutettuun hirviöleffaan, joka taisi jonkun verran kiitosta ja mainintaa saada tuon toteutetun hirviön vuoksi.

Sekava paketti potenssiin pari ynnäystä.



The Bucket List 2/5

Miljönäärismies Nicholson ja duunarijamppa Freeman tumpataan samaan sairaalahuoneeseen ja kummallekkin sanotaan että kuus kuukautta elinaikaa. Sairaalastahan on päästävä pois ja miehet listaavat asioita mitä haluavat tehdä ennen kuolemaansa vielä kun aikaa on jäljellä.

Sinänsä ihan kiva elokuva eikä Freemanin suusta voi yksinkertaisesti tulla huonosti juonnettua tekstiä, vaikka osa leffan repliikeistä olikin yhtä karkeita kuin jotkut kohtaukset kliseisiä ja ennalta arvattavia. Kyllä tässä hyviä juttujakin oli (näyttelijöitten lisäksi), mutta jotenkin kokonaisuus tuntui melko höttöiseltä ja miljardimiehen pennillä maailmankiertäminen merkityksetöntä. Leffa meni tarinallaan sieltä mistä aita on matalin.



« Viimeksi muokattu: 06.11.2008 19:50 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #571 : 06.11.2008 20:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Shia Labööffin uusimman, eli Eagle Eyen, käväisin katsomassa päivänäytöksessä tänään kun iski tylsyyskohtaus. Koulutyötähän minä oikeastaan tein, mutta siinä tuli seinä vastaan ja silloin parhaaksi ratkaisuksi olen huomannut parin tunnin kokonaisvaltaisen irrottautumisen tosimaailmasta.

Mutta se katselumotiiveista. Kaiken kaikkiaan Eagle Eye on varsinkin perinteinen thrilleri. Se piti tehdä alunperin jo vuosia sitten, mutta esimerkiksi kymmenen vuoden takaisessa maailmassa sitä ei ehkä olisi voitu toteuttaa niin uskottavasti kuin nyt. On tosin vuoteen -08 sijoitettunakin tämä sellainen "no aijaa, tuokin sitten mahdollista" ajatuksia herättävä pätkä.

Ei mitään yllättävää, ei muistettavia kohtauksia eikä muutenkaan mistään osa-alueesta välity laatuleffan merkkejä. Eagle Eye on parhaimmillaankin siis keskinkertainen.

LaBööffiä tuntuu inhoavan moni. Onpahan tehtailtu jopa t-paitoja, joiden sanoma on suorasukaisuudessaan "riittää, Shia!". Mutta miksi? Sitä en ymmärrä. Ei Shia nyt ihan sinne lempinäyttelijöihin kuulu, mutta melkeinpä poikkeuksetta hän on mielestäni tehnyt elokuvissaan kelpo työtä. Ilmeisesti kaverin naama vain ärsyttää pelottavan suurta joukkoa. 
 
Eli NONONONONONONONONO, ei Shia huono näyttelijä suinkaan ole.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #572 : 07.11.2008 23:44 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Leffa: Quantum of Solace. Teatteri: Bio Rex Sello. Oli siis kaksi syytä käydä leffassa. Katsastaa uusin Bondi ja naapuriin pystytetty uudenkarhea leffateatteri.

Elokuva oli varsin viihdyttävä. Casino Royalesta pitäneet pitänevät myös tästä, ja niin myös minäkin. Alkupäässä liian nopeat leikkaukset pistivät silmät sekaisin ja teki hommasta epämiellyttävän katsoa suurelta kankaalta. Onneksi nopeiden leikkausten kanssa rauhoituttiin hieman elokuvan edetessä. Näissä uusimmissa Bondeissa tarina on yllättäen ollut mielenkiintoisin osio. Hahmona uusi Bond on jotenkin liian etäinen ja masentava, vaikka Graig hoitaakin homman omalla tavalla tyylikkäästi.

Sellon uusi Sello Rex avattiin viikko sitten. Mikään iso alue ei ole kyseessä. Muutama kahvila, muutama ravintola, keilarata, Lidl ja leffateatteri. Rexin ykkössali on juuri passelin kokoinen. Vajaa kolmesataa henkeä vetävä, tyylikkäästi verhoiltu teatteri tarjoaa aivan yhtä hyvän elokuvakokemuksen kuin keskustan suuret ja mahtavat Finnkinot. Kuvanlaatu oli erinomaisen tarkka ja se oli rajattu hyvin kankaan reunoja tarkasti mukaillen. Kuva oli myös melko suuri suhteessa teatterin kokoon. Suosittelen siis taaimmaisia rivejä. Elokuvan alussa ei näytetty yhtään traileria eikä yhtään mainosta. Olikin vähän outoa kun Bondin alkuäksönit pärähtivät samantien käyntiin, yleisön vielä mölytessä taustalla. Äänentaso vaikutti hieman ponnettomalta alkuun, mutta osoittautui passeliksi elokuvan seuraamisen kannalta. Efektikohdat tulivat kyllä ihan asiaankuuluvalla jytkeellä. Äänen yksityiskohdat tuntuivat tarkoilta, johtuen luultavasti tilan hyvästä akustiikasta, joka taas oli seinäverhojen ansiota.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #573 : 14.11.2008 23:18 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Harmi kun tuo Terminator 3 on menty ryssimään noin pahasti. Mielenkiintoista ydintarinaa voisi jatkaa puolestani tuostakin, mutta jos tulevan elokuvan laatu on myös tuollaista roskaa niin vähän pahaa tekee. Täytyy kaivaa jostain ykkönen ja kakkonen katsantaan. Hienoja toimintaelokuvia tuomionpäivän tunnelmalla.


Niin ja siitä televisiosarjasta ei tarvitse tässä yhteydessä puhuakkaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #574 : 16.11.2008 23:22 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Aliens Vs Predator Requiem oli ihan mielettömän huono. Uskomatonta, mutta vielä paskempi ku se ygönen.

Hell Ride oli ihan kiva elokuva. Vähän ehkä olisi voinut enemmän saada ruutuaikaa toimintakohtauksille, alko jo ne lato-tissibaarit tympimään kun alussa ei niistä meinattu päästä etiäppäin. Juuri sellainenhan tämä oli kuin odotinkin. Ja Michael Madsen oli hyvä.


tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #575 : 23.11.2008 22:01 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili

Zombie-elokuvien suurena ystävänä piti myös melko tuore [REC] katsastaa. Handheld-kuvaustyylisesti toteutettu pätkä pääsi kyllä muutaman kerran säikäyttämään oikein toden teolla. Jos siis säikyttelykauhu uppoaa niin tämä on pakko nähdä. Juoni oli tarpeeksi kiinnostava ja näyttelijät hoitivat homman kunnialla. Suosittelen kauhusta pitäville, heikkohermoisten kannattaa miettiä kahdesti.

Mitäs muita katsastamisen arvoisia zombification-leffoja on? -of the Dead-sarjasta olen katsonut ainoastaan uudemman Dawn of the Deadin ja Shaun of the Dead. Molemmat viihdyttivät ja lisää jäi kaipaamaan. Ehdotuksia otetaan vastaan.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #576 : 23.11.2008 22:06 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Katoppa uusin blogimerkintäni ;) Seitkytluvun lopun italohäröilyt on ainakin kaikki ihan jänniä, ja 28 päivää & viikkoa myöhemmin on katsottu? Vaikka onkin ehkä vähän genren äärirajoilla. Romeron Dead-trilogia on ihan must-see. Sitä trilogiaboksia on ollut Anttilassa ainakin 15 eurolla myynnissä. Ja Night of the living Deadinkin re-make on ihan jees. Noista voi aloittaa :)

 Rec oli kyllä ihan jees, käsivarakamera ei alkanut rasittamaan, yleensähän tätä kameran ravistelua käytetään vaan halpana tehokeinona, mitään ei tapahdu mutta näyttää tosi huisilta kun kuvasta ei saa mitään selvää.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #577 : 24.11.2008 00:50 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Zombileffat on kyllä parasta. 28 Days Laterista en pitänyt, mutta jatko-osa oli mestariteos. Romeron uusimmat zombimätöt eli Land of the Dead sekä vähän aikaa sitten julkaistu Diary of the Dead olivat molemmat roskaa, mutta The Trilogia on kyllä parhautta. Samoin remake Dawn of the Deadista on ihan onnistunut pätkä.

[REC] taas ei oikein iskenyt. Päähenkilö on ehkä historian ärsyttävin ämmä, ja ennalta arvattavia säikyttelykohtauksia oli liikaa. Voiko tätä muutenkaan zombileffaksi kutsua? Anyways, [REC]:stä ilmestyi muutama kuukausi sitten jenkeissä remake(yllätys?), Quarantine, joka vaikutta melkoisen paskalta. On siinä kuitenkin Dexterin sisko, joten jotain lohtua kuitenkin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #578 : 24.11.2008 14:12 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, Romeron tuotokset ovat olleet ostoslistalla jo jonkin aikaa ja kunhan ne huokeaan hintaan löydän joskus niin mukaan lähtee. 28 weeks & days later on käytänössä katsomatta. Weeksiä en ole nähny kokonaan ja Days on kokonaan näkemättä. Tuo Quarantine vaikuttaa semisti kiinnostavalta. Dawn of the Deadin remake oli todella viihdyttävä ja jospa jenkit saisivat jotain irti tuosta RECinkin konseptista.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #579 : 25.11.2008 21:54 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili House of 1000 corpses tuli anttilasta ostettua ja tapiteltua äsken. Olo on semisti hämmentynyt. Alkupuolisko oli ihan hyvää kieliposkessa meininigillä tehtyä kauhukomediaa. Loppu oli lähinnä... Puuduttava. Ihan överipitkäksi vedetty se verellä lotraus ja ne loppupuolen möröt vielä piti mukaan tunkea. Kieltämättä osa goreista meni jo oikeasti iljettäväksi, ja huurunen tunnelmakin oli lopussa hiukan piinaava. Hyvin ristiriitainen kokemus, kun mukana oli kuitenkin vahvasti niitä komediallisia elementtejä. Varmasti monille voi tuottaa vaikeuksia katsoa edes leffaa :) Ei ihan mitään ihanteellista tyttöystävän kanssa herkkä leffailta -matskua.

Spaulding sai liian vähän ruutuaikaa, höh.


Jokatapauksessa pakko arvostaa, että joku noin tunteella jaksaa moisia ison budjetin verta ja suolenpätkiä -tyylin elokuvia tehdä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #580 : 25.11.2008 23:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tuossa leffassa oli hieno se "pitkä hiljaisuus ennen laukausta" kohtaus jos oikein yhdistän scenen ja leffan. Ja muutenkin juuri se leffan outo tunnelma teki siitä katsomisen arvoisen. Ei vittu sitä pelle-robotti-nukkea siinä alussa  :(
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #581 : 25.11.2008 23:10 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Jep, se ylipitkä pitkitys oli magea efekti. Mut tunnelma oli kyllä ihan hasardi jotenkin varsinkin loppupuolella, meni ihan oikeasti aika sadistiseksi häröilyksi. Ja se pelle-robootti-nukke kieltämättä oli aika  :???: :( 
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #582 : 28.11.2008 19:58 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Halloweenin Remake tuli katsottua eilen. Originaali on mielestäni yksi parhaista slashereista ja en odottanut elokuvalta hirveästi mitään. Mutta ihan onnistunut tekelehän se oli, ei nyt yhtä hyvä kuin alkuperäinen. Myersin taustoja oltiin mukavasti saatu rikastettua, näyttely- ja ohjaustyökin oli ihan hyvää. Rob Zombie vakuutti kyllä tällä, että taitoa tehdä elokuvia on. Odotan kyllä innolla millainen miehen seuraava leffa on.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #583 : 28.11.2008 20:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Eternal Sunshine of the Spotless Mind valui Teemalta juuri ilmoille. Katsoin pätkän toista kertaa, joten osasin asennoitua siihen ehkä hieman oikeammalla tavalla kuin ekalla kerralla, jolloin luulin alkavani katsomaan normaalia rakkaustarinaa. Eternal Sunshine of the Spotless Mind herättää minussa sanoinkuvaamattomia tunteita, joita voisi suoraan verrata Lost in Translationin tai American Beautyn herättämiin tunneryöppyihin. Elokuva ja sen tarina on vain yksinkertaisesti niin kaunis ja täydellinen, kaikkine virheineenkin, että sitä huomaa tuijottavansa lopputekstejä samalla hämmentyneenä ja liikuttuneena.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #584 : 29.11.2008 00:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Lost in Translationin
Häpeäkseni myönnän että en ole tätä nähnyt, vaikka suunnitelmissa on ollut vaikka kuinka monta kertaa. Leffa on pyörinyt viime aikoina plusTV:n leffakanavallakin. Hitto pitäisi kyllä saada sen verran aikaiseksi että katsoisi tämän joskus. Jotenkin sitä ei vain ikinä muista kun on Makuunissa tai leffa ostoksilla...TV-ohjelmia nyt ei muutenkaan muista..

Eternal Sunshine of the Spotless Mind pitäisi varmaan kyllä katsoa toiseen kertaan. Katsoin sen kerran mutta jotenkin en päässyt siihen sisään. Tarina on mielenkiintoinen, mutta jotenkin se tuntui vaikeasti lähestyttävältä (tai jotain). Ehkä katsoin sen aikanaan hiukan väsyneenä, joten ei pää oikein pelannut. American Beauty kun on juurikin sellainen kun sanoitkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #585 : 29.11.2008 12:37 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mulla kävi joskus silleen homosti, että Lost In Translationin katsominen oli pakko jättää kesken. Sittemmin ei ole tullut katsottua. Pitänee koittaa ottaa itseään niskasta kiinni joku päivä, sillä pätkä vaikutti varsin hyvältä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #586 : 30.11.2008 15:09 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin neljä viikkoa sitten katsomassa elokuvateatterissa AJ Annalan suomalaisen kauhuelokuvan Sauna.
Oli kyllä oikein hyvä. Mä en yleensä oikein välitä jenkkikauhuleffoista joissa joku idioottimainen psykopaatti-Jigsaw lahtaa tyhjäpäisiä teinejä joillain ihmeellisillä ansavirityksillä. Elokuva on vain K15 mutta helvetin painostava, itse olisin ainakin ollut 15-vuotiaana aika hämilläni tälläisen näkemisestä. Ville Virtanen on ÄLYTTÖMÄN hyvä ja jopa vanha iljettävä Viki Klimenkokin näyttelee hienosti.

Ehdottomasti vuoden paras suomalainen elokuva. Sääli että loppu on vähän paska.
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #587 : 30.11.2008 15:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Itsehän katsoin juuri ehkä huonoimman elokuvan mitä on ikinä tehty. Boondock Saints...

Jos pidit, hirtä itsesi pikimmiten.

Vastalääkkeenä toimivat sitten American Psyko ja O Brother Where art thou ja jälkimmäisessä taisi olla paras kuvanlaatu mitä olen DVD-lätyltä todistanut. Upeaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #588 : 30.11.2008 16:00 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Zoukka se on kylläkin just päinvastoin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #589 : 30.11.2008 16:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Zoukka se on kylläkin just päinvastoin.

Ai siis, että jos olet hirressä, pidit todennäköisesti Boondock Saintsista?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #590 : 30.11.2008 17:14 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Voi että se on velikulta
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #591 : 30.11.2008 21:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Miten ihmeessä loistavan Casino Royalen jatko-osa, Quantum of Solace, onnistuttiin ryssimään? Metsään mentiin jo siinä, että aiemman Bondin juonta lähdettiin jatkamaan suoraan uusimmassa. Casinoon olisi ollut syytä lopettaa se juonivyyhti ja rakentaa Danielin toiseen Bondiin jotakin tyystin muuta.

Quantum on leikattu niin paskasti, että teatterissa tuli aspiriinipurkkia ikävä. Uskomatonta. Holtiton editointi oli jo Casino Royalen yksi heikkouksia, mutta vasta Quantumissa se toden teolla raastaa. Toiminnasta ei saa mitään selvää eikä kohtauksiin pääse kunnolla sisään. Se luo hektisyyttä, mutta jatkuvasti käytettynä efekti ei ole järkevä.

Mitäänsanomaton juoni yhdistetään tähän ja saadaan puhdas kahden tähden elokuva, ei yhtään sen enempää. Edes toimintakohtaukset eivät olleet, johtuen ala-arvoisesta leikkauksesta, mitään kovin makeita. Casinon nostokurkien päälle hyppely ja alun toiminta kokonaisuudessaan on viisi kertaa parempaa kuin mikään tässä toisessa osassa.

Se joka kuuseen kurkottaa.... Kaikkea on enemmän, mutta yleinen tasonpudotus edellisestä on kammottava. Casino on yksi suosikkibondejani, kun taas tämä uusin yksi inhokeistani.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #592 : 30.11.2008 22:02 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Monessa asiassa samaa mieltä Ephramin kanssa. Ei se nyt niin paska mielestäni ollut, mutta todellakin leikkauksessa kustiin jaloille ja juonen jatkaminen Royalesta oli typerä ratkaisu. Sitä pakollista kameran ravistelua ja liian nopeata leikkausta oli vaan liikaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #593 : 30.11.2008 22:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Unohtui vielä mainita teemamusiikki.

SIIS

MITÄ

HELVETTIÄ?


Alkutekstiosuus oli taas visuaalisesti pätevä. Nolo kappalevalinta vain herätti hämmennystä. Ei päässyt kunnon Bond-fiiliksiin edes tässä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #594 : 30.11.2008 22:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Minä pidin uusimmasta Bondista loppujen lopuksi. Leikkaus oli kyllä aivan liian nopeaa. Toiminta ei ollut lopulta enään toimintaa vaan säheltämistä. En muista oliko se veneessä vai missä, mutta erityisesti siinä alkoi miettimään että mitäköhän leikkauspöydällä oikein on ajateltu. Mutta muuten ihan ok. Esim. alun autokaahailu oli mielestäni varsin hyvä ja todella vauhdikasta. Ja kun leffa oli vasta alkanut niin nopeat leikkauksetkaan ei ihan niin pahasti siinä häirinnyt.

Musiikissa oli yksi paha moka. Se oli jopa liian bondimainen. Se tuntui niin tutulta että jossain vaiheessa melkein mietin että onko se vain remix jostain vanhasta. Muuten ihan ok. Casino Royalen tunnarista en pitänyt, joten tämä putoaa minusta ihan ok maastoon.

Yksi joka hiukan häiritsi oli se että Bond ei oikein ollut Bond. On ihan hyvä että Bondista on tehty hiukan "ihmismäisempi" jne. mutta täytyykö sen olla koko ajan turpa auki :) Se alkoi jopa naurattamaan yhdessä vaiheessa. Craig on varmasti naama tekoveressä yli puolet koko elokuvan ajasta. Eihän Bond ole tässä vielä niin kokenut, mutta come on. Tuntuu että mies on päässyt agentiksi vain siksi kun pystyy menemään täysillä turparuvella.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #595 : 30.11.2008 22:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Unohtui vielä mainita teemamusiikki.
Ihan järkyttävän hyvää settiä. Tuota on tullut Guitar Herossakin fiilisteltyä. Keysin ja Whiten äänet sopivat jollain jännällä tavalla yhteen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #596 : 30.11.2008 23:01 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Miksi kaikesta pitää yrittää tehdä jotain vakavahenkistä? Bondeistakin vietiin se "tyhmä" huumori ja samalla lisättiin sitä tahatonta komiikkaa, mikä tosin on hauskempaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #597 : 30.11.2008 23:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Koska synkkyys rokkaa beibe!!!  8) 8) 8) 8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #598 : 30.11.2008 23:39 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Jep, biisi oli vitun kova kyllä. Se video mikä siinä pyöri, oli melko tylsä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #599 : 30.11.2008 23:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Kipaisin Tubessa kuuntelemassa tuon introbiisin, ja kappas vain, täähän on se Coca Cola Zeron Bond-kamppanjan biisi. Mä kun luulin, että sitä tarkoitusta varten oli vaan nopsaan kyhätty vasurilla joku Bondin kuuloinen luuppi. :lol: Nyt tarkemmalla kuuntelulla, niin ei tämä mitenkään huono kappale minustakaan ole, mutta jää Casino Royalen vastaavasta valovuosien päähän. Se kipale toimii ku häkä.

Pitänee käydä tää uusi tsekkaamassa jossain joku päivä, siitäkin huolimatta että palaute on ollut paljolti hieman nihkeää. Mikään kiire sillä nyt ei kuitenkaan ole.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines